کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب مصری پور
به نظرم دو هدف پشت این حرکت وجود داره
1- هدایت سهم به سمت گره معاملاتی
2- امید به تعویض سر خط در صورت عرضه احتمالی سهامدار عمده
چه هدف 1 باشه یا 2 ما هم چنان می خوایم خرید کنیم تا دو تا گره.
شما چطور؟
جناب مصری پور
به نظرم دو هدف پشت این حرکت وجود داره
1- هدایت سهم به سمت گره معاملاتی
2- امید به تعویض سر خط در صورت عرضه احتمالی سهامدار عمده
چه هدف 1 باشه یا 2 ما هم چنان می خوایم خرید کنیم تا دو تا گره.
شما چطور؟
سلام
گره که بعیده. البته امیدواریم عملی بشه
اما احتمال دوم کاملا درسته.
من نظرمو قبل هم گفتم، حتی بعد از تعدیل هم خرید داره این سهم. شاید واسه کسایی که بخوان حجم بردارن.
من خودم بعد از تعدیلش هم خریدارم.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
امیدوارم خرابی بازار به اینم سرایت کنه کل حجمو بدن
مصطفي جان ضمن تشكر از شما و مهران خان جهت معرفي اين زير خاكي امروز بخت با بنده همراه بود و نفر اول سرخطي دستور خريدش را بعد از ريختن صف غپينو و غمارگ حذف كرد و بنده با دستور خريد 60 هزار تايي البته 5000تا آشكار و 55000 تا هيدن موفق به خريد 2046 سهم شدم انشاله بقيه خريد ماند براي فردا خلاصه حلال كنيد و راضي باشيد اصلا فكر نميكردم نفر اول دستور خريدش را حذف كند.....باز هم بابت معرفي سهم ممنونم
مصطفي جان ضمن تشكر از شما و مهران خان جهت معرفي اين زير خاكي امروز بخت با بنده همراه بود و نفر اول سرخطي دستور خريدش را بعد از ريختن صف غپينو و غمارگ حذف كرد و بنده با دستور خريد 60 هزار تايي البته 5000تا آشكار و 55000 تا هيدن موفق به خريد 2046 سهم شدم انشاله بقيه خريد ماند براي فردا خلاصه حلال كنيد و راضي باشيد اصلا فكر نميكردم نفر اول دستور خريدش را حذف كند.....باز هم بابت معرفي سهم ممنونم
نوش جان:x
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
عرض کرده بودم گره منتفیه.
دوستان تماس گرفتن با ناظر . میگه سهم شناوریش کمه گره نمیبریم. هر چی هم بهش گفتن آیکیو سهم اگر شناور داشت که نیاز به گره نداشت قبول نکرده!
عرض کرده بودم گره منتفیه.
دوستان تماس گرفتن با ناظر . میگه سهم شناوریش کمه گره نمیبریم. هر چی هم بهش گفتن آیکیو سهم اگر شناور داشت که نیاز به گره نداشت قبول نکرده!
مرسی از پاسخت مصطفی جان با این کولاک گروه غذایی نمیدونم آخر و عاقبت این سهم چی میشه؟ :d
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر