گلوكوزان ( غگل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4720

پاسخ : گلوكوزان ( غگل )

به نظرم غگل بعد افزایش سرمایه را میشه به دلیل افزایش تعداد سهام(حدود ۶ میلیارد سهم) با قیمت وبشهر با تعداد ۸/۲۵ میلیارد سهم مقایسه کرد . تا بصورت نسبی قیمت براوردی و پتانسیل نسبی اون را داشته باشیم . هر چند قطعا عوامل زیادی در قیمت براوردی هر سهم دخیل هستند .لیکن یک براورد سرانگشتی و مقایسه با پایین ترین قیمت گروه غذایی!
    از تقسیم ۸/۲۵ سهم وبشهر بر ۶ میلیارد سهم غگل و ضرب در قیمت کنونی وبشهر ! می رسیم به قیمت براوردی پایین!

۱/۳۷۵×۷۴۲۰= ۱۰۲۰۲ ریال هر چند شاید این برارود دقیق به نظر نیاید لیکن این قیمت پتانسیل نسبی و اولیه قیمت را در گروه غذایی نشان می دهد به عبارتی یک حساب سرانگشتی است از پتانسی قیمت با توجه به تعداد سهام

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

چقدر امشب نت داغونه.
      میگم دوستان من استرس گرفتم.
      حالا فردا چیکار کنیم.
      همون بالاترین قیمت رو اردر بزاریم؟؟؟
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11253

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        چقدر امشب نت داغونه.
        میگم دوستان من استرس گرفتم.
        حالا فردا چیکار کنیم.
        همون بالاترین قیمت رو اردر بزاریم؟؟؟
        550 بگذارید قطعا بهتون میرسه

نظر

• SANA90
          عضو عادی
          • May 2019
          • 194

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
          قیمت جدید #غگل در tsetmc نشست.
          فردا به احتمال خیلی زیاد شاهد بازگشایی باشکوه غگل خواهیم بود.
          درود جناب ایلگال
          لطفا در خصوص جذابیت سهمی که دارای تجدید ارزیابی هست توضیح میدید؟ چرا برای بازا ر جذابه؟
          پتانسیل رشدشون تا چه مرحله ای هست؟ مثلا همین غگل الان که افزایش سرمایه داده باز هم خرید داره یا نه؟
          چه سهم هایی رو میشناسید که دارای افزایش سرمایه باشند و در موقعیت خرید خوب باشند؟

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط SANA90 پست شده است View Post
            درود جناب ایلگال
            لطفا در خصوص جذابیت سهمی که دارای تجدید ارزیابی هست توضیح میدید؟ چرا برای بازا ر جذابه؟
            پتانسیل رشدشون تا چه مرحله ای هست؟ مثلا همین غگل الان که افزایش سرمایه داده باز هم خرید داره یا نه؟
            چه سهم هایی رو میشناسید که دارای افزایش سرمایه باشند و در موقعیت خرید خوب باشند؟
            جناب ایلیگال؟؟؟
            اجازه آقا ما جواب بدیم؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/

من نظر خودم رو میگم.
            چون که قیمتش خیلی پایینه پس جذابه واسه خرید
            و دیگه اینکه گپ قیمتیش رو پر می کنه.
            پس با توجه به اینکه تا پر کردن گپ قیمتی هر روز مثبت 5 میخوره پس جذابه واسه خرید.

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

در اصل توسط SANA90 پست شده است View Post
              درود جناب ایلگال

سلام و شب به خیر

شرکت‌ها اهداف مختلفی را جهت انجام
              افزایش سرمایه دارند که از آن جمله می‌توان به اصلاح ساختار مالی و افزایش ظرفیت وام‌گیری، تأمین مالی طرح افزایش ظرفیت تولیدی، تأمین مالی پروژه‌های بهینه‌سازی و … اشاره کرد. روش‌های مختلفی جهت اجرای افزایش سرمایه وجود دارد که از میان همه آن‌ها به دلایلی که در ادامه ذکر می‌گردد افزایش سرمایه شرکت ها از محل تجدید ارزیابی دارایی ها از کمترین درجه اهمیت برای شرکت برخوردار است. اما سایر روش‌ها عبارت‌اند از: افزایش سرمایه از طریق آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران، سود انباشته، از محل صرف سهام( که تنها یک الی دو بار انجام‌شده است).

شرکت‌ها دارایی‌هایی همچون زمین، ساختمان، تجهیزات و تأسیسات را بر طبق الزامات حسابداری در قسمت دارایی‌های غیر جاری(بلندمدت) و به قیمت تمام‌شده خرید ثبت می‌کنند. درنتیجه اگر یک قطعه زمین را در سال ۱۳۷۰ به قیمت ۱۰۰ میلیون ریال خریداری کرده است و تا زمان حاضر کماکان مالکیت زمین از آن شرکت است، زمین در سال ۱۳۹۷ به قیمت همان ۱۰۰ میلیون ریال در دفاتر ثبت هست. درحالی‌که ارزش روز آن ۱۰۰ میلیارد می‌باشد. حال اگر شرکت مزبور به دنبال اجرای افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها از طریق به‌روز کردن قیمت زمین باشد بایستی یس از ارزیابی‌های کارشناسی و اخذ تمامی مجوزها در ترازنامه قیمت زمین را به ۱۰۰ میلیارد ریال افزایش داده و مابه‌التفاوت ۱۰۰ میلیارد ریال و ۱۰۰ میلیون ریال را به‌حساب سرمایه منظور نماید.
              در خصوص تجدید ارزیابی بخوام بهتون توضیح بدم به طور خلاصه اینطوری میشه که شما فرض کن یه کارخونه داشتی رو روز اول کل سرمایتون 1 میلیارد بوده الان 10 سال از اون موقع گذشته و قیمت زمین کارخونتون ،تجهیزات داخل کارخونه و داراییهاتون قطعا روندش افزایشی بوده با توجه به تورم افسار گسیخته ایران
              خب برای اینکه شما بتونید وام های متناسب با کارخونتون رو بگیرید باید یه چیزی به عنوان وثیقه در گرو بانک بذارید برای همین کار میان تجدید ارزیابی دارایی میکنن و دارایی به روز میشه و برای سهامهای زیانده باعث میشه که وضعیتشون بهبود پیدا کنه و از زیان خارج بشن ولی خب سهمی که مثه غگل خودش سود ده بوده نور علی نوره!!! و میتونه وام بیشتری اخذ کنه
              امیدوارم تونسته باشم مطلب رو منتقل کنم و مثالم راجع به کارخونه مفید بوده باشه حالا سهام خودرویی یا بانکی یا پیمانکاری میتونن دارایی هاشون رو به روز کنن و بتونن وام مناسب بگیرن و پروژه های جدید اخذ کنن!!!

خب سهامی که این افزایش رو دارن در تاپیک تجدید ارزیابی درج شده و میتونین لیستش رو اونجا در تاپیک زیر که میذارم مشاهده کنید!!!

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3908&page=13&p=799617#post799617

آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/02/26, 00:25.
              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

اقای ایلیگال شما هم نظرتون رو 550 اوکیه؟؟
                جناب محسن میگن 550 بزاریم میرسه. نظر شما چیه؟؟؟

پایین ترین نقطه (بعد از افزایش سرمایه ی سال 96) 950 تومن هست.
                تا اینجا شارپ میره. آره؟؟؟
                اگه خیلی بالا باز بشه هم بازم جذاب هست واسه خرید؟؟؟

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11253

اقای ایلیگال شما هم نظرتون رو 550 اوکیه؟؟
                  جناب محسن میگن 550 بزاریم میرسه. نظر شما چیه؟؟؟

پایین ترین نقطه (بعد از افزایش سرمایه ی سال 96) 950 تومن هست.
                  تا اینجا شارپ میره. آره؟؟؟
                  اگه خیلی بالا باز بشه هم بازم جذاب هست واسه خرید؟؟؟
                  برای پول های درشت رنج 500-520حداکثر سهم جذابه
                  درنهایت تارگت این سهم بالای1200 هست .اما برای روند بعد بازگشایی وجذب سنگین نقدینگی رنج ذکرشده به پایین جذاب هست

نظر

• SANA90
                    عضو عادی
                    • May 2019
                    • 194

[QUOTE=iligal;799949]سلام و شب به خیر

شرکت‌ها اهداف مختلفی را جهت انجام
                    افزایش سرمایه دارند که از آن جمله می‌توان به اصلاح ساختار مالی و افزایش ظرفیت وام‌گیری، تأمین مالی طرح افزایش ظرفیت تولیدی، تأمین مالی پروژه‌های بهینه‌سازی و … اشاره کرد. روش‌های مختلفی جهت اجرای افزایش سرمایه وجود دارد که از میان همه آن‌ها به دلایلی که در ادامه ذکر می‌گردد افزایش سرمایه شرکت ها از محل تجدید ارزیابی دارایی ها از کمترین درجه اهمیت برای شرکت برخوردار است. اما سایر روش‌ها عبارت‌اند از: افزایش سرمایه از طریق آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران، سود انباشته، از محل صرف سهام( که تنها یک الی دو بار انجام‌شده است).

شرکت‌ها دارایی‌هایی همچون زمین، ساختمان، تجهیزات و تأسیسات را بر طبق الزامات حسابداری در قسمت دارایی‌های غیر جاری(بلندمدت) و به قیمت تمام‌شده خرید ثبت می‌کنند. درنتیجه اگر یک قطعه زمین را در سال ۱۳۷۰ به قیمت ۱۰۰ میلیون ریال خریداری کرده است و تا زمان حاضر کماکان مالکیت زمین از آن شرکت است، زمین در سال ۱۳۹۷ به قیمت همان ۱۰۰ میلیون ریال در دفاتر ثبت هست. درحالی‌که ارزش روز آن ۱۰۰ میلیارد می‌باشد. حال اگر شرکت مزبور به دنبال اجرای افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها از طریق به‌روز کردن قیمت زمین باشد بایستی یس از ارزیابی‌های کارشناسی و اخذ تمامی مجوزها در ترازنامه قیمت زمین را به ۱۰۰ میلیارد ریال افزایش داده و مابه‌التفاوت ۱۰۰ میلیارد ریال و ۱۰۰ میلیون ریال را به‌حساب سرمایه منظور نماید.
                    در خصوص تجدید ارزیابی بخوام بهتون توضیح بدم به طور خلاصه اینطوری میشه که شما فرض کن یه کارخونه داشتی رو روز اول کل سرمایتون 1 میلیارد بوده الان 10 سال از اون موقع گذشته و قیمت زمین کارخونتون ،تجهیزات داخل کارخونه و داراییهاتون قطعا روندش افزایشی بوده با توجه به تورم افسار گسیخته ایران
                    خب برای اینکه شما بتونید وام های متناسب با کارخونتون رو بگیرید باید یه چیزی به عنوان وثیقه در گرو بانک بذارید برای همین کار میان تجدید ارزیابی دارایی میکنن و دارایی به روز میشه و برای سهامهای زیانده باعث میشه که وضعیتشون بهبود پیدا کنه و از زیان خارج بشن ولی خب سهمی که مثه غگل خودش سود ده بوده نور علی نوره!!! و میتونه وام بیشتری اخذ کنه
                    امیدوارم تونسته باشم مطلب رو منتقل کنم و مثالم راجع به کارخونه مفید بوده باشه حالا سهام خودرویی یا بانکی یا پیمانکاری میتونن دارایی هاشون رو به روز کنن و بتونن وام مناسب بگیرن و پروژه های جدید اخذ کنن!!!

خب سهامی که این افزایش رو دارن در تاپیک تجدید ارزیابی درج شده و میتونین لیستش رو اونجا در تاپیک زیر که میذارم مشاهده کنید!!!

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3908&page=13&p=799617#post799617

[/QUOTE

ممنون جناب ایلگال لطف کردید.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

دوستان یه سوال دارم.
                      میخواستم ببینم ممکنه غگل مثلا 50 درصد باز شه و ما بخریم.
                      بعد یهویی بشه 30 درصد و 20 درصد ضرر کنیم؟؟؟
                      همچنین چیزی ممکن هست؟؟؟
                      من خیلی استرس دارم.
                      اولین باری هست که میخوام اینجوری تو مچینگ خرید کنم.
                      منظورم سهمی که بسته بوده و میخواد باز شه.
                      تو رو خدا به من کمک کنید چیکار کنم؟؟؟

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

دوستان یه سوال دارم.
                        میخواستم ببینم ممکنه غگل مثلا 50 درصد باز شه و ما بخریم.
                        بعد یهویی بشه 30 درصد و 20 درصد ضرر کنیم؟؟؟
                        همچنین چیزی ممکن هست؟؟؟
                        من خیلی استرس دارم.
                        اولین باری هست که میخوام اینجوری تو مچینگ خرید کنم.
                        منظورم سهمی که بسته بوده و میخواد باز شه.
                        تو رو خدا به من کمک کنید چیکار کنم؟؟؟
                        سلام، بلی
                        من خودم 570 فروشنده هستم اگر همین روزها باز شود، و حدود 480 خریدار (در صورت وجود نقدینگی) و در زیر 400 ارزش تک سهم شدن می تونه داشته باشه

حالا اگر قیمتی بالای 480 و زیر 570 باز بشه، صبر می کنم

البته من بنیادی بلد نیستم، بر اساس جو موجود این نظر را دارم
                        و بنظرم حدود 480 تا 570 هم بازگشایی صورت میگیره
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mehdig
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 131

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          سلام، بلی
                          من خودم 570 فروشنده هستم اگر همین روزها باز شود، و حدود 480 خریدار (در صورت وجود نقدینگی) و در زیر 400 ارزش تک سهم شدن می تونه داشته باشه

حالا اگر قیمتی بالای 480 و زیر 570 باز بشه، صبر می کنم

البته من بنیادی بلد نیستم، بر اساس جو موجود این نظر را دارم
                          و بنظرم حدود 480 تا 570 هم بازگشایی صورت میگیره
                          با احترام کامل به نظر شما.
                          جهت فروش زیر 1000 تومان در کوتاه مدت لطفا بیشتر فکر کنید.
                          جهت بررسی وضع موجود هم لطفا سوابق معاملات کبافق و کحافظ و ... رو چک بفرمایید.

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

اینم اصلاح در صفحه TSETMC

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                              اینم اصلاح در صفحه TSETMC

جناب ایلیگال به نظرتون غگل رو صبر نکنیم باز شه و قیمتش تثبیت بشه بعدا تصمیم بگیریم که وارد شیم یا نه؟

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

جناب ایلیگال به نظرتون غگل رو صبر نکنیم باز شه و قیمتش تثبیت بشه بعدا تصمیم بگیریم که وارد شیم یا نه؟
                                من دارم نقد میکنم برا پیش گشایشش
                                هر چی اونجا گیرم اومد میگیرم مابقیش تو مچ دوم!!!

نظر

در حال کار...
                                X