کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آرام آرام به سمت 5479 زمان بازگشایی بعد از افزایش سرمایه سال 1398 رسیدیم! بی سرو صدا ! یادش به خیر چه بازگشایی باشکوهی داشت ! صف میلیاردی خرید براش چیدند .
این سهم تا 1400 تومان هم رفت و الان قیمت530 تومان است هنوز خیلی راه دارد به اون اوجها برسد . اما قطعا روزی خواهد رسید .
شناور سهم تو Tse باید تغییر کنه ! الان شناور کمتر شده و رسیده به 55 درصد ! و حقوقی اصلی در حال جمع کردن سهم است . احتمالا تا زیر 50 درصد شناور ادامه پیدا کند .
عملاً سود خالص شرکت در طی 2 سال 7 برابر شده است.:)
غگل، حمایت همه جانبه سهامدار عمده و حقوقی را دارد.
با توجه به طرح توسعه عظیم شرکت، سهم ارزشمند است.
در آخرین گزارش هئیت مدیره، افزایش سرمایه 80 درصد از سود انباشته غگل اعلام شد.
به فروش حقیقی نگاه کنید.
سهم امروز بسته می شه و یک شنبه مجمع داره.
در واقع ملت دارن می فروشن تا مجمع نرن.
حق هم دارن.
با این وضعیت نابسامان واریز سود نقدی و اِعمال افزایش سرمایه ، رفتن به مجمع خیلی جرات می خواد.
سودش را تاریخ 1401/12/10 واریز می کند و شرکت خوش حسابی است . به نظرم سوابق شرکت نشان می دهد که خیر رسان است . من که سودهای خیلی خوبی از این شرکت دیدم و باهاش مجمع می روم . افزایش سرمایه شرکت رشدش را سریعتر خواهد نمود .
سودش را تاریخ 1401/12/10 واریز می کند و شرکت خوش حسابی است . به نظرم سوابق شرکت نشان می دهد که خیر رسان است . من که سودهای خیلی خوبی از این شرکت دیدم و باهاش مجمع می روم . افزایش سرمایه شرکت رشدش را سریعتر خواهد نمود .
اما نکته اینجاست که چرا در این زمانه باید پرداخت سود این قدر طول بکشه؟ چرا نباید ظرف دو سه روز نهایتا پرداخت بشه؟
افزایش سرمایه به خصوص از محل اورده که دیگه واویلاس.
اما نکته اینجاست که چرا در این زمانه باید پرداخت سود این قدر طول بکشه؟ چرا نباید ظرف دو سه روز نهایتا پرداخت بشه؟
افزایش سرمایه به خصوص از محل اورده که دیگه واویلاس.
سلام، ذکر چند نکته:
1-غگل از خوش نام ترین شرکتهای بورس است. اتفاقاً سریع ترین پرداخت سود را دارد. در نظر بگیرید، طبق قانون قدیم سازمان بورس، شرکتها بعد از مجمع تا 8 ماه بعد میتوانند سود را پرداخت کنند. اکثرا شرکتها، گذاشتن همان ماه آخر./:.wacsmiley.:/
غگل که یکماه بعد، سود را پرداخت میکند.
من الان سهم دارم از زیرمجموعه های تکادو، هنوز از سال 91، سود تقسیمی و مصوب مجمع پرداخت نمیکنند.
غگل که بنده خدا، همان ماه اول تمام و کمال پرداخت میکنه.:)
2- افزایش سرمایه غگل از سود انباشته است. نه آورده.
3- در ضمن مجمع اول بخاطر به حد نصاب نرسیدن تشکیل نمیشود و بعد از یک تنفس، میره برای مجمع دوم که تشکیل میشود.
سلام، ذکر چند نکته:
1-غگل از خوش نام ترین شرکتهای بورس است. اتفاقاً سریع ترین پرداخت سود را دارد. در نظر بگیرید، طبق قانون قدیم سازمان بورس، شرکتها بعد از مجمع تا 8 ماه بعد میتوانند سود را پرداخت کنند. اکثرا شرکتها، گذاشتن همان ماه آخر./:.wacsmiley.:/
غگل که یکماه بعد، سود را پرداخت میکند.
من الان سهم دارم از زیرمجموعه های تکادو، هنوز از سال 91، سود تقسیمی و مصوب مجمع پرداخت نمیکنند.
غگل که بنده خدا، همان ماه اول تمام و کمال پرداخت میکنه.:)
2- افزایش سرمایه غگل از سود انباشته است. نه آورده.
3- در ضمن مجمع اول بخاطر به حد نصاب نرسیدن تشکیل نمیشود و بعد از یک تنفس، میره برای مجمع دوم که تشکیل میشود.
بله. قطعا همینه که می گید
بحث تقسیم سود و مشکلات مجمع و ... از مشکلات اساسی بازاره و منظورم صرفا این نماد نیست.
یکی از اساتید چندماه قبل می گفتن اگر یک نفر از سهامداران ده سال قبل به زمان ما سفر کنه از این که اقدامات مسئولین سازمان بورس هنوز نسبت به زمان خودش تغییری نکرده خیلی سرخورده می شه.
اصلا مگه می شه همچین چیزی؟
توی عصر دیجیتال هشت ماه طول بکشه واریز سود سهام؟ حالا قانون گفته هشت ماه. اما گفته "حداکثر" هشت ماه. نه این که شرکت بذاره دقیقه ی نود سود پرداخت کنه. اون هم در شرایط تورمی کشور . طی این مدت ارزش پول ممکنه حتی نصف هم بشه.
افزایش سرمایه از محل آورده هم همین وضعیته. باید پول واریز کنیم و فرم پر کنیم و بفرستیم برای مسئول سهام شرکت و بعد هم کلی دنگ و فنگ تا بخواهد توی پرتفو بشینه. چرا این فرایند به صورت الکترونیکی و در کمتر از نصف روز انجام نشه؟
در مجمع 100ریال تقسیم کرد و قرار است افزایش سرمایه از محل سود انباشته دهد.
درمورد به حدنصاب رسیدن مجمع در همین نوبت اول هم باید درنظر داشت که بعد از فروش سنگین سهامداران عمده و شناور شدن کل شرکت در این سالهای اخیر مشخص بود نوبت اول به نصاب قانونی نمیرسه، اما با خریدهای سنگین و ادامه دار این دوسال عملا مشکلی در رسیدن به 50درصد نبود و در همین نوبت نخست رسمیت یافت.
البته خودم سهم رو فعلا ندارم ولی از بس این سهم برام شیرین بوده که مدام دنبالش میکنم.
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت گلوکوزان - نماد: غگل
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به ماده 3 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب 1395/07/17 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهاد افزایش سرمایه از مبلغ 6,106,824,000,000 ریال به مبلغ 10,000,000,000,000 ریال از محل سود انباشته به منظور تامين سرمايه در گردش و استفاده از معافيت مالياتي ناشي از افزايش سرمايه که در تاریخ 1401/10/11 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
نکته جالب توجه اینه که با افزایش سرمایه 64درصدی فعلی سرمایه شرکت نسبت به قبل از افزایش سرمایه سال98 خودش به 50 برابر میرسه
سال98 کل تعداد سهام شرکت 200 میلیون برگه بود که با این افزایش به 10میلیارد برگه میرسه.
نظر