بعد کلی رایزنی که با صنعت و معدن کردیم ،آخرش میگن حالا تا آخر بازار صبر میکنیم اگر تشخیص دادیم حتما حجمو میدیم!!
گلوكوزان ( غگل )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط میرحسین پست شده است View Postباور کنید بخاطر جویه که ایجاد شده منم دیر اقدام کردم نتونستم بخرم
دست آخر صف فروشو خودمون جمع کردیم با دوستان.
جو کجا بود؟
الان کل صفم بدن بازم میخریموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبرادر جان دو ماه صف فروش بود هرچی صبر کردیم حقوقی نگاش نکرد.
دست آخر صف فروشو خودمون جمع کردیم با دوستان.
جو کجا بود؟
الان کل صفم بدن بازم میخریم
1.چند تا خریدید آقا مصطفی؟منظورم کل صف فروش چند تا بود که با دوستانتان خریدید؟
2.خب اگه هر روز حجمو بدید بهتر نیست؟آخه یه روز حقوقی میده ، یه روز نمیده. اینطوری تو گره هم نمیرههیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
در اصل توسط دربانی پست شده است View Postبا سلام
1.چند تا خریدید آقا مصطفی؟منظورم کل صف فروش چند تا بود که با دوستانتان خریدید؟
2.خب اگه هر روز حجمو بدید بهتر نیست؟آخه یه روز حقوقی میده ، یه روز نمیده. اینطوری تو گره هم نمیره
دوست عزیز کل صف فروش 17 هزارتا بود.
حجم مبنا هم که 30 هزار تاس.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من کدوم جو ...
پرریسک اهل تک خوری نیست ...سهام خوب رو معرفی می کنیم حتی ا گر خودم موفق نشم یک سهم هم بخرم ..برام مهم نیتس ..مهم این هست دوستان در سایت بورسی سود کنند ..
به قول سید عزیز تاپیک بره پایین شاید فرجی شد حجم رو دادن دوستان هم موفق به خرید شدن ...[COLOR=#008000]ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]
نظر
-
دیروز که جو کل بازار خراب بود حجمشو ندادن.
امروز که جو گروه غذایی فوق مثبت شده بازم امیدوار باشیم؟
رایزنی ما با وصنعت که هیچ نتیجه ای نداشتوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام مصطفی جان... بریم تو صف( نقدینگی بلوکه کنم)؟ امیدی هست یا بقیه رو عشقه؟تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postسلام مصطفی جان... بریم تو صف( نقدینگی بلوکه کنم)؟ امیدی هست یا بقیه رو عشقه؟
حالا قضاوت باخودتون که برید توی صف یا خیر.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده استخیلی دوسش دارم
همین شیطنتش منو کشته!:pإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خیالی نیست... نوش جون دوستان... دنده اتومات ! ما هم برسیم به کلاچ بازیمون :dتحلیل رایگان
نظر
-
این گروه امسال شاهکار میکنن غگل غپینو (که فکر کنم فقط امروز فرصت خرید بده) و غمارگ سه تفنگ دار گروه غذایی میشنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاین گروه امسال شاهکار میکنن غگل غپینو (که فکر کنم فقط امروز فرصت خرید بده) و غمارگ سه تفنگ دار گروه غذایی میشن
غگل هم که مادر غذاییاس.... خدا برکت بده به دارنده هاش ;;)تحلیل رایگان
نظر
-
اقا بنده تاپیک رو بالا نیاوردم ولی بازم حجم رو نداند ...
منم باشم نمیدم سهم بالای 2000 تومنی وبه روایتی 3000 تومنی رو کی میاد رو 1400 بفروشه ..کف قیمتیش با این موجودی عجیب غریب باید 2000 باشه ..این سهم از قلر اصفهان به مراتب ارزشمندتر هست ..قیمت اونها کجاست قیمت این کجاست ..منتظر بسته شدن برا تعدیل می ماینم ..
نظر
-
نظر