سرمايه گذاري ملت ( وملت )
Collapse
X
-
-
پاسخ : سرمايه گذاري ملت ( وملت )
به نظر من وملت تكنيكال نداره و بر اساس اصول تكنيكال حركت نمي كنه . در وملت خبرهاي خوبي هست .كساني كه در صف فروش هستند در اينده اي نه چندان دور پشيمان خواهند شد. اهداف اين سهم فراتر از تارگت هاي تكنيكالي است . وملت از لحاظ بنيادي دچار تغييرات اساسي شده است .دارايي با ارزشي دارد كه مي توان روي ان حساب باز كرد . فروشنده هاي بي تحليل =پشيمان هاي اينده
نظر
-
در اصل توسط اعلا پست شده است View Postبه نظر من وملت تكنيكال نداره و بر اساس اصول تكنيكال حركت نمي كنه . در وملت خبرهاي خوبي هست .كساني كه در صف فروش هستند در اينده اي نه چندان دور پشيمان خواهند شد. اهداف اين سهم فراتر از تارگت هاي تكنيكالي است . وملت از لحاظ بنيادي دچار تغييرات اساسي شده است .دارايي با ارزشي دارد كه مي توان روي ان حساب باز كرد . فروشنده هاي بي تحليل =پشيمان هاي اينده
منتظرم برسه به قیمت مناسب تا خرید مجدد کنمفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
این سهم به هدف میان مدت و بلند مدت خود رسید و با افزایش عرضه سنگینی مواجه گردید این سهم به هدف 130 الی 135 با صف فروش مواجه شد این منطقه قیمتی مهمترین هدف موج5 صعودی است مهمترین حمایت سهم در حال حاضر 115 می باشد و 120 می تواند نقش حمایت روانی را بازی کند
نظر
-
Re: پاسخ : سرمايه گذاري ملت ( وملت )
در اصل توسط vet پست شده است View Postدوستانی که وملت زیاد دارن یکم حجم رو بدن که مثبت برای فردا درست و حسابی بخوره و از گیر مقاومت ها در بره که بریم اینبار برای150 تومان
اگه + خوب نخوره امروز ممکنه گره بخوره
به هر حال امروز بر عکس دیروز که + رو نخورده بود ولی صف خرید شده بود هست
احتمالا صف خرید بشه دوباره
منتظر هستیم
اخبار خوب سرمایه گذاری ها و از طرفی تکنیکال جالب برای این سهم اون رو به بالا سوق میده
/.:blinksmiley.:/فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
ما که برش داشتیم واسه سال دیگه این موقع بیایم نگاش کنیم /:.yead.:/
انشا..سال دیگه حدودای 300میبینمشهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
سلام دوستان.خرید وملت در این قیمتا خوبه؟فکر میکنید تا چه اندازه باز ریزش داشته باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنیم چون بنده امروز به قیمت 73تومن وارد شدم
نظر
نظر