در اصل توسط محاد پست شده است
View Post
كوير تاير ( پكوير )
Collapse
X
-
امروز سهم بالای 285 تومان سقف قبلی بسته شد
فردا هم بالای 285 معامله بشه هدف بعدی سهم 340 خواهد بود
یه الگوی فنجان رو تکمیل کرده با هدف 340
باید دید فردا روی 300 تثبیت میشه یا نه؟
حجم معامله که خیلی خوبه روند هم مثبت است
انشالله روزهای خوبی در انتظار سهمهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نبریک میگم امروز بازار خوب از پکویر عزیز استقبال کرد
فردا به مرز 300 میرسیم. دوستان باز هم میگویم سهامداری کنید و از تعدیلات پیش رو لذت ببرید.
آنقدر که سود کردن در بازگشایی با 20 یا 30 % لذت داره که این نوسانات روزانه ندارد.(همانند پسهند) پس مطمئن سهامداری کنید......
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postدوشنبه نیمچه مقاومت 268 رو رد کرد و 3 شنبه بالای مقاومت حجم خوبی معامله کرد.
4 شنبه پول بک به مقاومت شکسته شده زد با صف فروش و به سرعت برگشت زد تا 281 تومن. به نظرم یکشنبه رو هم بتواند تو رنج 280 معامله بشه تمومه و ازآخر وقت آماده برا هدف 310 تا 320 تومن میشه برا آخر هفته.
جو کل گروهم که مثبت و روبه بالاس.
افزایش قیمت هم توراه داره.
و اگر سود سال 91 از قیمت کم کنیم وبا احتساب سود 668 ریالی سود سهم داره با p/e حدود 3 معامله میشه.
باید دید یکشنبه چه روندیو ر پیش می گیره.
امروز رنجایی قشنگی میکشیدن ولی ترسو میشد راحت دید تو معاملاتش برا همین حجمی که بشه قطعی گفت رفت برا 320 تومن نزد.
امروز نوسان گیرا که از صف فروش خریده بودن خارج شدن و این برای رشد سهم خوبه.
فردا اگر همچنان کل گروه مثبت و روبه بالا باشه این ترس خواهد ریخت و با چنتا رنج که باقیمانده نوسانگیرارو خارج کنه میتونه صف خرید هم بشه.
خوب تونست خودشو بالای سقف قبلی نگه داره و 280 تومنو تبدیل کنه به کف قیمتی و حمایت.
نظر
-
حجم معاملات بالا در مثبت برای سهم امروز بسیار عالی بود و نوید فردایی بهتر را میدهد. قدرت خرید به عرضه های بازار چربید.
فردا احتمالا قیمت پایانی خود را در محدوده 295 تثبیت کنه و اماده عبور پر قدرت از 300 شود. این گروه برای سرمایه گذاری حتی به دید میان مدت عالی هستند
نظر
-
نظر
-
آخرین ویرایش توسط محسن باقری؛ 2013/01/13, 22:47.
نظر
-
امروز اندکی خرید کردیم تا تکلیف سهم مشخص بشه بعد سنگین خرید کنم ولی هدف سهم همون 340 تومان استخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خوب سهم با شکستن 285 تومان سقف مثلث رو شکست اما امروز نتونست بالای اون دوام بیاره و آمد زیر سقف ولی با توجه به دوجی برگشتی که امروز زد تکنیکالی انتظار میره سهم فردا این سقفو مجدد بشکنه و با شکسته شدن این سقف هدف سهم از دید مثلث 370 تومان و از نگاه فنجان با توجه به تکمیل دسته فنجان هدف سهم 340 خواهد بود حرکت سهم بر فراز ابرها روند سعودی سهمو رو گوش زد میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر