آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MAGDAD2015
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 342

    #16411
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


    نیویورک تایمز: مذاکرات هسته ای پیچیده شد
    ، ریچارد نفیو، کارشناس مسائل ایران در دانشگاه کلمبیا که مدتی در کاخ سفید و وزارت دفاع هم کار کرده، معتقد است افزایش ذخیره ایران عامل برهم زننده توافق نیست زیرا ایران می تواند برای حل این مشکل راهی بیابد به ویژه اگر تحریم های آن لغو شود. پایگاه خبری تحلیلی انتخاب: ریچارد […]


    اندیمشک جوان ، ریچارد نفیو، کارشناس مسائل ایران در دانشگاه کلمبیا که مدتی در کاخ سفید و وزارت دفاع هم کار کرده، معتقد است افزایش ذخیره ایران عامل برهم زننده توافق نیست زیرا ایران می تواند برای حل این مشکل راهی بیابد به ویژه اگر تحریم های آن لغو شود.


    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب: ریچارد نفیو، کارشناس مسائل ایران در دانشگاه کلمبیا که مدتی در کاخ سفید و وزارت دفاع هم کار کرده، معتقد است افزایش ذخیره ایران عامل برهم زننده توافق نیست زیرا ایران می تواند برای حل این مشکل راهی بیابد به ویژه اگر تحریم های آن لغو شود.
    روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی تحت عنوان «مذاکرات پیچیده شد؛ ذخیره غنی سازی ایران افزایش پیدا کرد» نوشت: در حالی که تنها یک ماه تا پایان مدت زمان تعیین شده برای دستیابی به توافق نهایی با ایران باقی مانده است، بازرسان بین المللی گزارش کرده اند که ذخیره اورانیوم غنی سازی شده ایران در ۱۸ ماه گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است.
    به گزارش «انتخاب»، این روزنامه آمریکایی افزود: این مسئله ادعای دولت اوباما را مبنی بر این که برنامه هسته ای ایران در این مدت متوقف بوده است، زیر سوال می برد.
    اما مقامات غربی و کارشناسان نمی توانند دلیل این مسئله را مشخص کنند. یک احتمال این است که ایران به دلایل فنی نتوانسته است بخشی از اورانیوم غنی شده خود را به میله سوختی مورد نیاز رآکتورها تبدیل کند. این کار مواد هسته ای را برای ساخت سلاح غیرقابل استفاده می سازد.
    دلیل دیگر می تواند این باشد که ایران در حال افزایش ذخیره (اورانیوم غنی سازی شده) خود است تا در صورت شکست مذاکرات از آن به عنوان امتیازی برای خود استفاده کند.
    میزان افزایش ذخیره ایران در گزارشی که آژانس بین المللی انرژی اتمی روز جمعه منتشر کرد، مشخص شده است.
    بازرسان آژانس که تقریبا به تاسیسات تولید مواد هسته ای ایران دسترسی روزانه دارند، گزارش کردند به مدرکی دست نیافته اند که نشان دهد ایران در تلاش برای ساخت سلاح هسته ای است. آنها تاکید کردند تهران فعالیت تاسیساتی را که ممکن است توانایی های این کشور را در زمینه ساخت بمب ارتقا دهد، متوقف کرده است.
    در کل افزایش ذخیره هسته ای ایران یک چالش سیاسی و دیپلماتیک در برابر باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا و جان کری، وزیر امور خارجه وی قرار می دهد. در اصل دولت اوباما مجبور است کنگره و متحدان آمریکا را متقاعد کند که ایران پس از امضای توافق ظرف چند ماه ذخیره هسته ای خود را تا ۹۶ درصد کاهش خواهد داد و این درحالی است که ایران به تولید مواد جدید ادامه می دهد و در کاهش ذخیره کنونی خود نیز موفقیت چندانی نداشته است.
    ریچارد نفیو، کارشناس مسائل ایران در دانشگاه کلمبیا که مدتی در کاخ سفید و وزارت دفاع هم کار کرده، معتقد است افزایش ذخیره ایران عامل برهم زننده توافق نیست زیرا ایران می تواند برای حل این مشکل راهی بیابد به ویژه اگر تحریم های آن لغو شود.
    براساس توافق آتی البته اگر حاصل شود ایران اجازه خواهد داشت تنها ۳۰۰ کیلوگرم یا حدود ۶۶۰ پوند سوخت هسته ای نگاه دارد. این میزان کمتر از حجم لازم برای ساخت یک سلاح است. و این بدین معنی است که ایران که اصرار دارد برنامه هسته ای اش کاملا صلح آمیز است باید بیش از ۹۰ تن از ذخیره اورانیوم خود را در مدت چند ماه کاهش دهد. یکی از ساده ترین روش ها برای این کار ارسال این حجم از مواد هسته ای به خارج از کشور است. اما ایرانیان از لحاظ سیاسی با این روش مخالفند.
    مقامات دولت اوباما تاکنون به طور علنی در مورد گزارش اخیر آژانس اظهار نظر نکرده اند. تردیدی وجود ندارد که اگر توافق موقت یا همان «طرح مشترک اقدام» وجود نداشت، ایران گام های بیشتری بر می داشت. اما آماری که آژانس روز جمعه منتشر کرد مبین آن است که ایران به غنی سازی اورانیوم ادامه داده است

    تاریخ انتشار مطلب:۱۳۹۴/۰۳/۱۴ -

    نظر

    • MAGDAD2015
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 342

      #16412
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      پنج شنبه 14خرداد 1394 -




      انتقاد وزیر اطلاعات از حمله کنندگان به تیم مذاکره‌ هسته ای

      سیاست > دولت - تسنیم نوشت:

      حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات روز گذشته در همایش پیشگامان انقلاب اسلامی که به مناسبت گرامیداشت قیام 15 خرداد مردم دشت ورامین در مسجد امام صادق (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا برگزار شد، اظهار داشت: اتفاقات انقلاب اسلامی برای ما صفحاتی از درس‌های آموزنده را ثبت کرده که باید بر پایه تقوا از آن استفاده کنیم تا دچار لغزش نشویم؛ حادثه 15 خرداد سال 42 باید واکاوی شود و از منظرهای مختلف به درس های آموزنده آن به گونه‌ای پرداخته شود تا فرزندان ما بدانند که سرمایه انقلاب و عزت و استقلال کشور به چه قیمتی به دست آمده است.
      وی با اشاره به وقایع اتفاق افتاده در تاریخ ایران، گفت: در جریان جنگ جهانی دوم متفقین شامل آمریکا، انگلیس و شوروی سابق در برابر آلمان با هم متفق شدند و در ایران حضور یافتند و هر کدام بخشی از ایران را تحت سلطه خود در آوردند.
      وزیر اطلاعات گفت: پس از جنگ جهانی دوم، در سال 1324 آمریکا و انگلیس به لحاظ ظاهری، ایران را ترک کردند ولی شوروی با باقی ماندن در ایران، زمینه تجزیه آذربایجان را فراهم کرد.
      علوی افزود: باقی ماندن شوروی، منجر به شکایت ایران به سازمان ملل متحد و اعتراض آمریکا به حضور شوروی در ایران گردید و این امر سرآغاز جنگ سردی بین دو متفق جنگ جهانی دوم یعنی آمریکا و شوروی شد و همچنین مقدمه‌ای برای تبدیل جهان به دو بلوک شرق و غرب جهان را فراهم آورد و یک سری از کشورها به سمت شوروی و سری دیگر به سمت آمریکا گرایش پیدا کردند و هر کدام تلاش داشتند کشورهایی را تحت سلطه خود در آورند.
      وی تصریح کرد: آمریکا تلاش داشت تا با کودتای نظامی، حکومت‌های مورد نظر خود را به وسیله نظامیان روی کار آورد که نمونه این امر را می‌توان در جریان ملی صنعت نفت ایران مشاهده کرد که حکومت قانونی سرنگون شد.
      وزیر اطلاعات افزود: همسایگی ایران و شوروی از حساسیت بالایی برخوردار بود و این امر از یک طرف خطر نفوذ کمونیسم به ایران را در پی داشت و این موضوع، ایران را به خاکریز بلوک غرب در برابر بلوک شرق تبدیل کرده بود.
      وی اظهار داشت: در زمان ریاست جمهوری «جان اف کندی» برآورد آمریکا این بود که باید به کشورهای حامی غرب به غیر از کمک نظامی، کمک های تکنولوژیکی نیز ارائه کند و به این منظور طرح اصلاحات در ایران مطرح شد تا طی آن زمین‌ها به کشاورزان و سهام کارخانه‌ها به کارگران واگذار شود تا وقتی کمونیست‌ها دم از کشاورزان و کارگران می‌زنند بستری برای شعار آنان وجود نداشته باشد.
      عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: در زمان حیات آیت‌الله بروجردی شاه احساس می‌کرد که اگر اصلاحات دیکته شده آمریکا در ایران انجام شود، با واکنش شدید علما مواجه شود زیرا او قدرت بسیج مردم توسط علما را در جریان ملی شدن نفت دیده بود که چگونه آیت‌الله کاشانی با اعلامیه‌های خود مردم را به خیابان آورد و سیاست‌های دربار را مختل کرده و شرایط سیاسی را به نفع ملیون عوض کرد.
      علوی تصریح کرد: آمریکا اعلام کرده بود زمانی ایران می‌تواند از کمک 35 میلیون دلاری آمریکا برخوردار شود که اصلاحات در این کشور اجرا شود و برای این منظور اعلام کرده بود که نخست وزیر ایران باید با پیشنهاد آمریکا تعیین شود.
      وی افزود: پس از رحلت آیت الله بروجردی، شاه که احساس می‌کرد این سد مستحکم از میان رفته، خود در سفری یک ماهه به آمریکا و رفع کدورت‌های کندی، متعهد شد که اصلاحات دیکته شده آمریکا را، خود در ایران اجرا کند.
      وزیر اطلاعات تصریح کرد: آمریکا اسلام را سدی پولادین در مقابل مارکسیسم و کمونیسم می‌دانست؛ در حرکت اصلاحی خود اسلام را نشانه گرفت و در قانون انجمن‌های ایالتی و ولایتی، شرط مسلمان بودن افراد را حذف و اعلام کرد که همه افراد می‌توانند در انتخابات شرکت کرده و به جای قسم خوردن به قرآن، می‌توانند به هر یک از کتب آسمانی قسم یاد کنند.
      علوی افزود: علما در برابر این تغییر قانون بی‌تفاوت نبودند و با صدور اعلامیه‌های متعدد و با تشکیل انجمنی 9 نفره، اعلامیه‌ها را به تمامی مردم می‌رساندند.
      وزیر اطلاعات گفت: در این میان، امام راحل اعلام کردند که ما برای اسلام احساس خطر می‌کنیم و در مقام ادای تکلیف بر آمده و نمی‌توانیم به امید نتیجه بنشینیم؛ باید از اسلام دفاع کنیم و نتیجه آن با خدا است که نتیجه این روشنگری‌ها باعث شد تا این لایحه لغو شود.
      وی تصرح کرد: رژیم شاه با برگزاری رفراندومی صوری، در صدد اجرای لوایح شش گانه اصلاحات برآمد و در ششم بهمن ماه سال 41 این رفراندوم برگزار شد، ولی با اعلام حضرت امام مبنی بر تحریم رفراندوم، مردم در هفتم بهمن به خیابان‌ها آمده و با عوامل رژیم شاه درگیر شدند.
      وزیر اطلاعات افزود: با آغاز ماه مبارک رمضان، ساواک به روحانیونی که قصد عزیمت به مناطق مختلف کشور داشتند اخطار داد که در سخنرانی‌های خود حق بیان ارتباط شاه با رژیم اسرائیل را ندارند و هرکس وارد این مسائل شود بازداشت خواهد شد.
      علوی گفت: امام راحل علما و مردم را به حضور در مساجد و اقامه نماز جماعت تشویق کردند و علما در مساجد به سیاست‌های نادرست شاه اعتراض کرده و و اعلام کردند که خاستگاه لوایح شش گانه منافع ملت ایران نیست و با تفکر آمریکا و برنامه‌ای که در آمریکا طراحی شده به ایران دیکته شده است.
      وی تصریح کرد: شاه برای اجرای این رفراندوم، دو مجلس کشور را تعطیل کرد که این نشان از استبداد شاه دارد.
      علوی با اشاره به این که امام راحل از مردم خواست نوروز سال 42 را عید نگیرند اظهار داشت: این ایام مصادف با روزهای شهادت امام صادق (ع) بود و علما ضمن بیان مصائب امام صادق (ع) از ظلم و جنایات شاه مطالبی را برای مردم اظهار می‌کردند که نیروهای ساواک در روز دوم فروردین سال 42 با حمله به فیضیه و مدرسه حجتیه عده‌ای از مردم و طلاب را شهید و مجروح کردند.
      نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری گفت: در چهلمین روز از شهادت شهدای فیضیه قم، امام راحل در سخنرانی معروف خود خطر اسرائیل را برای استقلال کشور بیان کرده و رفراندوم را غیر قانونی اعلام کردند که این سخنرانی منجر به دستگیری امام شد.
      وی افزود: با منتشر شدن خبر دستگیری امام، مردم تهران، شیراز، مشهد، کاشان، ورامین و پیشوا با سردادن شعار یا مرگ یا خمینی به خیابان‌ها آمدند. مردم ورامین و پیشوا نیز در روز 15 خرداد سال 42 کفن بر تن کرده و به سمت تهران به راه افتادند و در پل باقرآباد به دست عوامل رژیم ستم شاهی به شهادت رسیدند.
      وزیر اطلاعات تصریح کرد: شاه فکر کرد با شهادت هزاران نفر در 15 خرداد سال 42 مهر پایان برحرکت حماسی مردم در دفاع از دین، غیرت دینی و همیت دینی می‌زند ولی با آغاز قیام، مردم ایران بار دیگر حرکت خود را از 19 دی 57 از قم آغاز کردند و طومار رژیم شاه را در هم پیچیده و آن را به زباله‌دان تاریخ انداختند.
      وی تأکید کرد: این نظام الهی به قیمت خون شهدای 19 دی، 29 بهمن و شهدای 8 سال جنگ تحمیلی به دست آمده است، امروز انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی با اقتدار درصحنه بین‌المللی حضور دارد؛ ایرانی که در گذشته به حساب نمی‌آمد، امروز در برابر شش قدرت جهانی نشسته و آنان را وادار به مذاکره می‌کند.
      علوی گفت: مقام معظم رهبری اعلام کرده‌اند که نیاز، ایران را به پای میز مذاکره نکشانده بلکه آنان بیش از ما به توافق با ایران نیاز دارند.
      وی افزود: همچنین مقتضای دستیابی به اقتصادی پویا مبتنی بر اقتصاد مقاومتی این است که با سایر کشورهای جهان تعامل داشته باشیم، روابط اقتصادی و علمی داشته باشیم و با آنها تبادل تکنولوژی داشته باشیم.
      وزیر اطلاعات تأکید کرد: باید موانع برداشته شود تا ایران از موضع اقتدار و استقلال با دیگر کشورها ارتباط داشته باشد. در این مسیر نباید درهای کشور را به روی دیگر کشورها بست و باید با سایر کشورها نیز تعامل داشت.
      وی تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی با شعار محقق نمی‌شود بلکه برای این امر باید برنامه‌ریزی کرد، با جهان روابط بین‌المللی داشت و ضمن حمایت از بخش خصوصی با مفاسد اقتصادی که مانع تولید است مبارزه کرد.
      وی با انتقاد از عملکرد برخی در تضعیف تیم مذاکره کننده هسته‌ای گفت: در شرایط حساس نقش منفی بازی کردن، وحدت ملی را خدشه دار می‌کند؛ این که عده‌ای وحدت ملی را خدشه‌دار می‌کنند درست نیست.
      وی گفت: مقام معظم رهبری در این خصوص حکیمانه ترین موضع را اتخاذ کردند که ما مذاکره می‌کنیم تا بگوییم اهل منطق هستیم و ایشان همواره اعلام کرده اند که به مذاکره کنندگان اعتماد دارم.
      علوی گفت: مقام معظم رهبری اعلام می کنند که از تیم مذاکره کننده حمایت می کنم ولی به طرف مقابل اعتماد نداریم و این مهم را تیم مذاکره کننده استفاده کرده و به طرف مقابل می گوید که فصل الخطاب ما مقام معظم رهبری است و آنها هستند که باید اعتماد ملت ایران را جلب کنند.
      وزیر اطلاعات تأکید کرد: شرط موفقیت، حفظ وحدت است و این مهمترین اصلی است که نباید آسیب ببیند؛ دشمن هر وقت احساس کرده وحدت ما کم شده، به ما چنگ و دندان نشان داده است.
      وی با اشاره به شعار سال گفت: مقام معظم رهبری امسال را به عنوان همدلی و همزبانی نامگذاری کرده اند و حمله کردن به تیم مذاکره کننده با شعار سال منافات دارد.
      وی افزود: خوشبختانه با اقدامات انجام شده توسط دولت حرکت کارهای عمرانی شتاب بیشتری گرفته ولی باید با برنامه ریزی مناسب فعالیت ها را به گونه ای پیش برد که گره های کشور باز شود.

      نظر

      • MAGDAD2015
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 342

        #16413
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1




        انتقادات تند رئیس جمهور آمریکا از نخست وزیر رژیم اسرائیل، اظهارات مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه درباره مذاکرات هسته ای، تقویت نیروهای ترکیه در مرز این کشور با سوریه و تصویب قانون محدود شدن شنود مکالمات تلفنی در آمریکا، از جمله مهمترین موضوعاتی است که سرخط مطالب امروز مطبوعات جهان را به خود اختصاص داده است.
        کد خبر: ۵۰۵۶۲۵
        تاریخ انتشار:
        ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
        -
        03 June 2015

        انتقادات تند رئیس جمهور آمریکا از نخست وزیر رژیم اسرائیل، اظهارات مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه درباره مذاکرات هسته ای، تقویت نیروهای ترکیه در مرز این کشور با سوریه و تصویب قانون محدود شدن شنود مکالمات تلفنی در آمریکا، از جمله مهمترین موضوعاتی است که سرخط مطالب امروز مطبوعات جهان را به خود اختصاص داده است.


        به گزارش «تابناک»، انتقادات جدید رئیس جمهور آمریکا از نخست وزیر رژیم اسرائیل، از جمله موضوعاتی است که امروز مورد توجه شماری از مطبوعات و رسانه ها قرار گرفته است. به نوشته خبرگزاری «رویترز»، باراک اوباما گفته، شرایط تعیین شده از سوی بنیامین نتانیاهو برای پیشبرد یک دیپلماسی که ممکن است به تشکیل کشور فلسطینی منجر شود، حیثیت و اعتبار تل آویو را زیر سؤال برده است. وی افزوده این موضع نتانیاهو «دارای پیش شرط ها و شرایط زیادی است و اینکه فکر کنیم این شرایط در یک زمان در آینده نزدیک برآورده خواهد شد، به هیچ وجه واقع گرایانه نیست». رویترز اشاره می کند که مخالفت نتانیاهو با تشکیل کشور فلسطینی هنگام برگزاری انتخابات رژیم اسرائیل خشم جامعه بین المللی و به ویژه امریکا را برانگیخت که نقشی محوری در فرآیند مذاکرات صلح بین اسرائیلی ها و فلسطینی ها داشت.


        *****

        روزنامه «تایمز اسرائیل» بخش های دیگری از اظهارات اوباما را که در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی اسرائیلی بیان شده، پوشش داده که وی در آن به انتقاد از سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا در ماه مارس پرداخته است. به نوشته این روزنامه، اوباما اقدام نتانیاهو در سخنرانی در کنگره آمریکا را نقض قوانین آمریکا دانست. رئیس جمهور آمریکا با اشاره به سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا در سوم مارس گفت، درک می کند چرا نتانیاهو این کار را کرد، زیرا «وی به امنیت مردم اسرائیل بسیار اهمیت می دهد و از دیدگاه وی، انجام چنین کاری، درست بود. از دیدگاه من، بسیار به سود اسرائیل است که ایران به سلاح اتمی دست نیابد». وی در پاسخ به اینکه آیا این تصمیم نتانیاهو بدون هماهنگی با کنگره آمریکا صورت گرفته است یا نه، گفت: «به نظر من، اگر من تصمیم بگیرم به کنست بیایم و با هرتزوگ صحبت کنم، این کار تخلف از قوانین تلقی می شود».

        نظر

        • mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

          #16414
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          کار تنظیم متن توافق جامع رو به پایان است

          به گزارش ایرنا از خبرگزاری روسیا سگودنیا، ریابکوف امروز(چهارشنبه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه باید در موعد مقرر این کار را به پایان برسانیم، افزود: کارشناسان، بخش بزرگ متن توافق جامع هسته ای را تنظیم کرده اند.
          وی با بیان اینکه در دو هفته اخیر موارد باقیمانده از متن توافق جامع در مورد برنامه هسته ای ایران کمتر شده است، ادامه داد: در حال حاضر مدیران سیاسی وزارتخانه های خارجه کشورهای گروه 1+5 به مسایلی خواهند پرداخت که در سطح کارشناسان امکان حل نداشت.

          ریابکوف با اظهار امیدواری درباره تکمیل متن نهایی توافق هسته ای ایران گفت: انتظار می رود طرفین در این دور از مذاکرات که از پنجشنبه آغاز می شود درخصوص تحریم های ایران به اتفاق نظر برسند.
          مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه در ادامه ضمن مخالفت با دسترسی نامحدود آژانس بین المللی انرژی اتمی به تاسیسات نظامی ایران، افزود: آژانس دسترسی محدود و قابل تنظیم به مراکز هسته ای ایران خواهد داشت اما باید مراحل لازم در این مورد توافق شود.
          مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه خاطرنشان کرد: امکان بازرسی های مدیریت شده آژانس بین المللی انرژی اتمی فراهم خواهد بود اما حجم دسترسی آنها و شیوه هایی که قرار است به کار گرفته شود همچنان مورد بحث بوده و یکی از مواردی است که معاونان سیاسی و کارشناسان بر روی آن کار می کنند.

          وی ضمن رد امکان بازگشت به تحریمها پس از امضای توافق جامع هسته ای که برخی از رسانه ها اعلام کردند، افزود: مکانیسم بازگشت به تحریم ها در مورد ایران پس از کسب توافق جامع مورد توافق قرار نگرفته است و چنین امری حقیقت ندارد.
          وی با تاکید بر اینکه هیچ تحریمی به طور خودکار در مورد ایران اعمال نمی شود، ادامه داد: اگر در مورد این کشور محدودیتی اعمال شود از طریق شورای امنیت انجام می گیرد.
          ریابکوف خاطرنشان کرد: امیدواریم که در دور کنونی مذاکرات که فردا(پنجشنبه) آغاز می شود این موضوع (تحریم ها) را قطعی کنیم زیرا یکی از موضوع های اصلی است.
          مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه، پیشتر ابراز امیدواری کرده بود که ایران و گروه 1+5 تا موعد مقرر در سی ام ژوئیه (9تیر) به توافق دست یابند.
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #16415
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            تاریخ خبر: 14/03/1394 | ساعت: 10:27|

            در بدو ورود به وین

            عراقچی:دسترسی ها تنها درقالب پروتکل الحاقی خواهد بود
            وین - ایرنا -معاون وزیر خارجه ایران روز پنج شنبه در بدو ورود به وین،گفت: اگر توافقی بدست آید که بر مبنای آن پروتکل الحاقی اجرا شود،به عنوان بخشی از توافق نهایی،دسترسی هایی که در قالب پروتکل الحاقی به بازرسان آژانس داده می شود، مدیریت شده خواهد بود.

            عراقچی:دسترسی ها تنها درقالب پروتکل الحاقی خواهد بود
            به گزارش خبرنگار ایرنا، سید عباس عراقچی که برای انجام دور جدیدی از گفت و گوهای هسته ای در سطح معاونین ایران و 1+5 در صدر هیات مذاکره کننده کشورمان به وین سفر کرده است،درخصوص اظهار نظر نماینده روسیه در مذاکرات هسته ای که گفته بود کار تنظیم متن توافق جامع هسته ای رو به پایان است گفت:ما پیشرفت های زیادی در متن توافق نهایی داشته ایم اما درخصوص ضمائم آن هنوز پیشرفت ها به میزان زیادی نبوده و کار همچنان ادامه دارد .

            عراقچی با بیان اینکه کار بسیار سخت و پیچیده است،افزود:به هر حال چند هفته دیگر فرصت داریم و امیدواریم بتوانیم در موعد مقرر یا حتی زودتر کار را به سرانجام برسانیم .


            مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران درخصوص غیرقانونی بودن بازدید از مراکز نظامی ایران،گفت: من این نکته را بارها توضیح داده ام که چیزی به عنوان بازرسی و بازدید از مراکز نظامی، غیر نظامی و در حقیقت مراکز هسته ای با این عنوان و شکل نداریم.

            عراقچی تاکید کرد: آن چیزی که در قالب پروتکل الحاقی مطرح است، بحث 'دسترسی مدیریت شده' به تاسیسات هسته ای است، این دسترسی مدیریت شده را قبلا توضیح داده و تاکید کرده ایم که از نظر ما با بازدید یا بازرسی که در ذهن ما شناخته می شود،کاملا تفاوت دارد.

            وی خاطرنشان کرد:از نظر ما دسترسی مدیریت شده به معنای بازدید یا بازرسی نیست و در همین قالب ما درحال تنظیم قواعدی برمبنای پروتکل الحاقی درصورت دستیابی به توافق نهایی هستیم که بحث ها درمورد آن همچنان ادامه دارد و هنوز درباره هیچ موضوعی توافق نشده است.

            عراقچی تاکید کرد: به هر حال اگر توافقی بدست آید که برمبنای آن پروتکل الحاقی اجرا شود، به عنوان بخشی از توافق نهایی حتما دسترسی که در قالب پروتکل الحاقی داده می شود،دسترسی های مدیریت شده خواهد بود.

            ششمین دور رایزنی های هسته ای ایران و 1+5 در راستای ادامه نگارش پیش نویس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از امروز در وین برگزار می شود.

            هنوز مشخص نیست که این مذاکرات تا چه روزی ادامه خواهد داشت. این گفت و گو ها با حضور همه هیأت های مذاکره کننده 1+5 و هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و در سطح معاونان وزرای خارجه و مدیران کل برگزار خواهد شد.

            اتحادیه اروپا روز گذشته در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد در چارچوب تلاشهای دیپلماتیک گروه سه کشور اروپایی بعلاوه سه کشور غیر اروپایی موسوم به سه به علاوه سه ، برای رسیدن به راه حلی جامع برای مسئله هسته ای ایران ، گفت و گوها روز پنج شنبه در وین ادامه خواهد یافت.

            پنجمین دور این رایزنی ها از پنجم تا هشتم خرداد ماه در وین برگزار شد و یک روز بعد (نهم خرداد ماه) نیز ظریف و کری به همراه معاونانشان و هلگا اشمیت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دو جلسه صبح و بعدازظهر در ژنو سوئیس و درحدود 6 ساعت و نیم به گفت وگو در راستای رفع اختلافات بر سر راه نگارش پیش نویس برجام پرداختند.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #16416
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              ماری هارف:
              آمریکا انتظار دارد ذخایر اورانیوم ایران کاهش یابد

              - پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۲۷
              بین الملل > ایران در جهان
              سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا اعلام کرد واشنگتن انتظار دارد ايران بر اساس توافقی که صورت گرفته است حجم اورانيوم غنی‌شده خود را تا روز 30 تیرماه کاهش دهد.
              به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رويترز، ماری هارف گفت:‌ انتظار ما اين است طبق توافقی که از قبل شده است، ايران به تعهدات خود پایبند باشد. وی افزود: اگر ايران اين کار را نکند، در آینده با مشکل روبرو می‌شویم. ولی بر اساس توافق موقت، انتظار داريم این کاهش عملی شود.

              این اظهارات در حالی مطرح می شود که روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی عنوان کرده طی 18 ماه گذشته ایران 20 درصد از ذخایر اورانیوم غنی سازی شده خود را کاهش داده ولی براساس توافق موقت ژنو (برنامه اقدام مشترک) این میزان باید بیشتر شود.

              این روزنامه مدعی شده که مقامات غربی علت عدم کاهش بیشتر اورانیوم از سوی ایران را نمی دانند. با این حال ماری هارف در پیامی توئیتری تاکید کرد: تعجب می کنم که نيويورک ‌تايمز اجازه داده چنين موارد ناصحيحی در گزارش منتشر شود.

              وی همچنین برخی قسمت های گزارش نیویورک تایمز را دارای جملات غیر دقیق توصیف کرده است. ماری هارف همچنین در پاسخ به دیوید فرام از مشاوران جرج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا که گفته بود «خیلی بد است فردی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا باشد و به نیابت از ایران موضوع را بچرخاند»، گفت: این موضوع دفاع از ایران نیست بلکه دفاع از توافقی است که در لوزان بدست آمده و این دو مساله کاملا متفاوت هستند.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #16417
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                واریورانتا:
                هیچ انحرافی در برنامه هسته‌ای ایران مشاهده نشده است



                پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹

                نشست توجیهی فنی آژانس بین المللی انرژی اتمی درمورد گزارش اخیر مدیرکل آژانس درخصوص اجرای موافقتنامه پادمان در ایران با حضور کشورهای عضو آژانس در وین برگزار شد.

                به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) رضا نجفی سفیرو نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از پایان این نشست گفت: در این جلسه ترو واریورانتا معاون مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی ,گزارش اخیر یوکیا امانو را به لحاظ فنی تشریح کرد.

                وی افزود: واریورانتا معاون مدیرکل آژانس در این نشست توجیهی تاکید کرد که هیچ انحرافی در برنامه هسته‌ای ایران مشاهده نشده است و در مورد اقدامات داوطلبانه ایران طبق توافق ژنو و تمدید آن آژانس توانسته است که اجرای تمام این اقدامات را راستی‌آزمایی کند.

                وی با اشاره به این‌که «معاون مدیرکل آژانس در این نشست به بخش‌های دیگر گزارش یوکیا آمانو نیز اشاره کرده است» افزود: در پایان چند کشور شرکت کننده، سوالات فنی در این خصوص مطرح کرده که معاون مدیرکل آژانس به سوالات آنان پاسخ داد.

                گزارش یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در باره ایران روز جمعه گذشته منتشر و برای مطالعه در اختیار کشورهای عضو آژانس قرار گرفت.

                این گزارش در نشست هفته آینده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد بررسی کشورهای عضو قرار می‌گیرد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

                  #16418
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  مقام ارشد کره جنوبی اعلام کرد که به دلیل نزدیک شدن به پایان مذاکرات هسته ای، یک گروه از مقامات ارشد این کشور به منظور انجام گفت وگو در خصوص چگونگی گسترش همکاریها با ایران بویژه در حوزه انرژی به زودی عازم ایران می شوند...
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                  نظر

                  • mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

                    #16419
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    عضو ارشد مذاکره کننده کشورمان گفت: پیشرفت‌های زیادی در خصوص متن نهایی به دست آمده اما همچنان کار سخت و دشواری در پیش رو داریم.
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                    نظر

                    • نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

                      #16420
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      شرکت انگلیسی-هلندی شل روز چهارشنبه (13 خردادماه) از مذاکره مدیرعامل این شرکت با مسئولان نفتی ایران درباره پرداخت بدهی دو میلیارد دلاری به این کشور خبر داد.

                      به گزارش شانا به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال، شرکت شل روز چهارشنبه اعلام کرد که مدیرعامل این شرکت با مسئولان نفتی ایران دیدار و درباره پرداخت بدهی دو میلیارد دلاری به این کشور در صورت لغو تحریمهای بین‌ المللی گفتگو کرده است...
                      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                      نظر

                      • نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

                        #16421
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        ظریف و لاوروف در مسکو به گفت‌وگو نشستند...

                        وزرای خارجه ایران و روسیه در مسکو دیدار و در خصوص مناسبات دوجانبه و آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای به گفت‌وگو نشستند.


                        به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به مسکو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که به منظور شرکت در کنفرانس بین‌المللی«امنیت و ثبات در منطقه سازمان همکاری شانگهای» به مسکو سفر کرده، با سرگئی لاوروف همتای روس خود دیدار و در خصوص مسائل دوجانبه و اوضاع منطقه به ویژه وضعیت کنونی در یمن به گفت‌وگو نشست.

                        دو طرف در خصوص آخرین تحولات مربوط به مذاکرات جاری هسته‌ای به رایزنی پرداختند.

                        قرار است وزرای خارجه ایران، روسیه و چین نشستی سه جانبه داشته باشند و پس از آن نیز ظریف با همتای چینی خود دیداری دوجانبه خواهد داشت...
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                        نظر

                        • نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

                          #16422
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                          این مطلب چقدر صحت داره /

                          دوستان یکه میدونن اطلاع بدن

                          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

                          نظر

                          • mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

                            #16423
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post


                            این مطلب چقدر صحت داره /

                            دوستان یکه میدونن اطلاع بدن

                            نوام جان چرته....تنها مزیته یو2 ارتفاع پروازیشه...و...با ساردترین رادرها از فواصل دور قابل شناسایی...............اینم از تاریخچه یو2.................بیشترشون توسط سام 2 که یکموشک ارتفاع بلنده زدند...که 60 سال از تولید این مو شک ها میگذرد..............الانم بیشتر تو ابهای بین الملل مورد استفاده قرار میگیرن به خاطر تجهیزات شنود...نقشه برداری ...و.....چون بورکینا فاسو هم میتونه شناسایشون کنه......و نقش شناسایی از راه دور رو داره..................چون به محض ورود...قابل شناسایی....و....کیل شدن توسط 99 درصد کشورهای دنیا میباشد
                            .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................................


                            عکس گروهی از خلبانهای تایوانی یو-2. نفر دوم از سمت راست تری لی/لین بود که هواپیمایش در روز 7 ژوئن 1964 توسط یوئه ژنهوا مورد اصابت قرار گرفت و کشته شد. این چهارمین و آخرین شکار ژنهوا بود. نفر سوم از سمت چپ تام وانگ/هوانگ در روز 8 سپتامبر 1967 مورد اصابت قرارگرفت و کشته شد. این هواپیما آخرین یو-2 ساقط شده در آسمان چین بود. غیرنظامیان سفید پوست مربیان آمریکایی آنها هستند.
                            ساقط کردن یو-2ها بیشتر از آنکه به عنوان پیروزی ارتش خلق چین بر امپریالیستها تلقی شود به عنوان نشانه ی توانایی چین در دفاع از مام میهن معرفی شد[i]. به همین دلیل سقوط یو-2ها بیشتر به نمایش عمومی گذاشته می شد تا آنها که افتخار شکارکردن آنها را داشته اند. در روز 6 ژوئن 1964 گردان دوم موشکی به نشان افتخار "گردان قهرمان" دست یافت و در روز 23 جولای 1964 نشان افتخار اعضای گردان توسط شخص مائو به آنها اهداشد. فرمانده یوئه ژنهوا به خاطر نقش آفرینی در پیروزی های گردان به درجه ی سرهنگ تمامی رسید[ii] که بالاترین درجه در میان افسران ارتش خلق چین به عنوان یک فرمانده ی گردان بود. هر چند که افزایش آمار شکار یو-2 ها به عنوان تبلیغات چینی ها استفاده می شد اما (همان طور که در بالا ذکر شد) به سقوط آر.بی-57 در روز هفتم اکتبر 1959 تنها اشاره ی کوتاهی شد. یک ربع قرن بعد رسما آشکار شد که چه اتفاقی افتاده است برای آن هواپیما افتاده است هرچند که در خارج از چین تنها چند نفر به این رویداد توجه کردند. در حقیقت، هنگامی که برای اولین بار موشکهای سام تحویل چینی ها داده شد آنها با روسها توافق کردند که اگر یک هواپیما خارجی توسط آنها شکار شد هر دو طرف باید از انتشار جزئیات درباره ی نحوه ی ساقط شدن هواپیما ،به ویژه استفاده از موشکهای زمین به هوا، خودداری کنند. در ابتدا بر فاش شدن توانایی های این سلاح جدید (در آن زمان) حساسیت وجود داشت اما پس از سقوط چند فروند یو-2 بر فراز شوروی [سابق]، کوبا و چین این حساسیت از بین رفت. با این حال چه کسی می تواند بگوید که حفاظت از اسرار نظامی ،به ویژه در کشورهای کمونیستی، بر پایه ی منطق است؟ ویکتور سلوسار نگران از اتمام مأموریتش در چین به شوروی [سابق] بازگشت و در نیروی دفاع هوایی این کشور خدمت کرد و تا درجه ی سرلشکری ارتقا یافت. او پس از بازنشستگی در بلوروس ساکن شد. پس از فروپاشی شوروی [سابق] سلوسار به عنوان یک مهمان بلندمرتبه به سفارت چین در مینسک دعوت شد و از او به خاطر تلاشهایش در چند دهه قبل قدردانی صورت گرفت.

                            یوئه ژنهوا، سمت چپ، در حال دست دادن با مائو تسه تونگ
                            اختتامیه
                            با ادامه ی بکارگیری یو-2 ها، برنامه ی بهسازی آنها با نصب یک دستگاه جنگ الکترونیک جدید با توانایی ایجاد اختلال راداری به صورت فعال ادامه یافت. اما بازهم این دستگاه ها نتوانستند از سقوط 2 فروند یو-2 دیگر جلوگیری کنند. در روز 10 ژانویه 1965 یک فروند یو-2 (به شماره ی بدنه ی 358) بر فراز مغولستان داخلی توسط شلیک موشکهای گردان اول موشکی ارتش خلق چین ساقط شد. خلبان یو-2 ،چانگ لی-یی نجات یافت و به همراه یه چانگ دی در روز 10 نوامبر 1982 آزاد شد. آخرین شکار یو-2 بر فراز چین در روز 8 سپتامبر 1967 [iii]صورت گرفت. در این روز یو-2 به شماره بدنه 373 (به خلبانی هوانگ چانگ-بئی) بر فراز استان ژجیانگ توسط گردان چهاردهم موشکی[iv] مورد هدف قرار گرفت. متاسفانه این سانحه برای خلبان یو-2 کشنده بود.
                            اندکی بعد پروازهای جاسوسی در عمق خاک چین کنارگذاشته شد. چند سال بعد دوره ی جدیدی از روابط چین و آمریکا توسط بازدید رسمی نیکسون از پکن آغازشد. این بازدید نه به معنای پایان کامل فعالیتهای هوایی در جنگ سرد بود و نه به معنای بیکار شدن خدمه ی موشکهای سام چینی اما این داستان، داستان دیگری است...

                            پکن 1956؛ نمایش لاشه ی هر چهار فروند یو-2 ساقط شده بر فراز چین تا آن تاریخ. 3 فروند از آنها توسط واحد یوئه شینهوا شکار شدند.
                            آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/06/04, 14:28.
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                            نظر

                            • mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

                              #16424
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              نوام جان اینم باسه اینکه اشنایی بیشتری با این هواپیما پیدا کنید.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................هواپیمای شناسایی یو۲


                              بعد از جنگ جهانی دوم ، امریکا برای اطلاع از فعالیت های اتمی و موشکی شوروی دست به پرواز بر فراز شوروی می زد. این پرواز ها از اروپایی غرب ویا ژاپن انجام میشد . امریکا در مرحله نخست از ار بی ۴۷ استفاده میکردند که نسخه شناسایی بمب افکن ب۴۷ بود و دارای سقف پرواز ۱۸۳۰۰ متر بود که بیشتر از سقف پروازی شکاری میگ۱۷ روسها بود که در حالت مسلح به سختی به ارتفاع ۱۳۷۰۰ متر می رسید. همچنین امریکا همواره این اعتقاد را داشتند که پرواز در این ارتفاع ایمن است زیرا رادار های شوروی ارتفاع بیش از ۱۸۰۰۰ متر را نمی توانند دید بزنند. امریکا به توسه نسخه شناسایی بمب افکنهای خود ادامه دادند و با ورود ار بی ۵۷ نسخه شناسایی بمب افکن ب ۵۷ که خود در واقع نسخه امریکایی بمب افکن انگلیسی کانبرا بود ارتفاع پروازی را به ۲۰۴۰۰ متر رساندند.ولی با وجود این شوروی بیکار ننشسته بود و با در نظر گرفتن برتری در رادار زمینی نسبت به غرب توان کشف هواپیماهای غربی را حتی در ارتفاع ۱۹۵۰۰ متری ار داشت چیزی که غربی ها از ان بی خبر بودند و همچنین انها در حال کار روی رادار هوابرد و موشک هوا به هوای رادار موج سوار بودند.در سال ۱۹۵۳ این تصور وجود داشت که اگر هواپیما با ارتفاع پرواز ۲۱۰۰۰ متر وجود داشته باشد از برد رادار و موشک های روسی خارج خواهند بود و البته در همان زمان بسیار معتقد بودند این ارتفاع پروازی باید با سرعت فراصوت نیز ترکیب شود.ولی در ان زمان کلی جانسون سر طراح مشهور لاکهید که در ان زمان هواپیماهای چون پی ۳۸ و پی ۸۰ را طراحی کرده بود طرحی را ارائه داد که شامل طرح بلند پرواز سبک و مادون صوت بود که هزینه ساختش پایین بودطرح لاکهید که در مرحله نخست سی ۲۸۲ نامیده میشد بر اساس یک گلایدر ساخت همین شرکت ساخته شده بود ولی دارای پیشرانه بود. این طرح دارای بال های سبک کشیده بود که تو هواپیما در ارتفاع بالا روی امواج هوا سوار شود و سوخت کمتری را مصرف کند و یک موتور جنرال الکترونیک جی ۷۳ بود که در پیش نمونه اف۱۰۴ نیز نصب شده بود بهره می برد و روی کاغذ توان رسیدن به ارتفاع ۲۱۰۰۰ متری را داشت. لاکهید هر کاری را انجام داده بود تا وزن را کاهش دهد تا ارتفاع را افزایش دهد حتی چرخ ها برداشته بود و هواپیما بر روی ارابه فرود برمی خواست ولی انها را رها میکرد و بعد روی شکم فرود میامد.نیروی هوایی این طرح را رد کرد زیرا زیادی عجیب و غریب بود که تازه چرخ هم نداشت!!!
                              u-2a
                              با وجود این تمامی کارشناسان غیر نظامی یو ۲ را پیشنهاد میدادند زیرا دارای ارتفاع بیشتری نسبت به ار بی ۵۷ بود و سطح مقطعی کمتری نیز داشت . در همان زمان سازمان امنیت امریکا (سیا) به این طرح علاقمند شد. تا ان زمان سیا برای گرداوری اطلاعات مورد نیاز به ارتش وابسته بود و از هواپیماهای ارتش استفاده میکرد. ترکیبی از مقامات نیروی هوایی و سیا در سال ۱۹۵۴ با کلی جانسون دیدار کردند ولی نیروی هوایی مخالف بود که این طرح گسترش یابد زیرا می ترسید پروژه ار بی ۵۷ را به خطر بیندازد و همچنین علاقه ای نداشت سیا نیز هواپیمای شناسایی داشته باشد ان هم بلند پرواز تر از نسخه نیروی هوایی ولی در نهایت با دخالت کاخ سفید نیروی هوایی کوتاه امددر سال ۱۹۵۵ سیا سفارش ۲۰ فروند از این هواپیما را داد که هنوز یک فروندش هم وجود نداشت . لاکهید به سرعت وارد عمل شد .پروژه مخفیانه بود تداروکات قطعات کامل سری پیش رفت و تمامی شرکت های تولید کننده قطعات فکر میکردند در حال تولید یک کلایدر بزرگ غیر نظامی برای سازمان هوا و فضای امریکا هستند.هواپیما در همان سال یو ۲نامیده شد و برای تولید ان ابزارهای زیادی لازم بود که تا زمان وجود نداشت مثلا ارتفاع سنجی که تا ارتفاع ۲۱۰۰۰ متری را نشان دهد ویا سوخت ویژه جی پی ۷ که برای موتور این هواپیما و احتراق در ارتفاع که هوای زیادی وجود نداشت توسعه یافت. همچنین یک دوربین بزرگ که توان تصویر برداری از یک جسم ده متری را از ارتفاع ۱۸ کیلومتری زمین را داشت ولی این دوربین خیلی بزرگ بود و یو ۲ هم فضای کمی داشت و به قول یکی از مهندسین درگیر در پروزه مثل این بود که می خواستند مادر بزرگ من را در شش اینج فرش جا دهند(خدایش اینم شد مثال ).در ۱ اگوست سال ۱۹۵۵ طرح جدید پرواز کرد ولی طرحی بود که پرواز با ان دشوار بود.ویژگی های پروازی ان نه شبیه گلایدر بود و نه یک هواپیمای متعارف .از یک موتور جی ۵۷ در مرکز بدنه در نسخه اولین بهره می برد . دارای بیشترین سرعت ۷۹۴ کیلومتر بر ساعت و بردش به ۴۳۳۳ کیلومتر می رسید.هواپیما در ارتفاع بالا دارای خصوصیت پروازی مثل گلایدر بود ولی با افزایش چگالی هوا در ارتفاع پایین باعث کاهش کنترل پذیری ان می شد و نداشتن یک سامانه کنترلی درست حسابی برای ارتفاع پایین کار را سخت تر کرده بود. همچنین نسبت به بادهای مخالف در روی باند بسیار اسیب پذیر بود و باعث متمایل شدن دماغه رو به پایین شده بود. هواپیما در نسخه اصلی داری چرخ جمع شونده بود ولی تنها دو چرخ در مرگز بدنه و دو چرخ نیز در نوک بال داشت که بسیار کوچک و سبک بود و تنها برای عدم برخورد نوک بال به زمین در هنگام نشست و برخاست بودند
                              کابین یو-۲ای
                              با در نظر گرفتن اینکه پرواز در ارتفاع بالا فشار بالای بر کابین خلبان وارد میکرد خلبان با لباس فضا نوردان پرواز میکرد و از یک کلاه مشابه انها با جریان اکسیژن در ان استفاده میکرد و اب و غذا را از طریق سوراخی بر روی کلاه دریافت میکرد. میشد به جای اکسیژن به درون کلاه خلبان گاز سمی وارد کرد تا خلبان طی ۱۰ تا۱۵ ثانیه کشته شود تا به دست دشمن نیوفتند ، مدتی در کابین قرص سیانور بود و بعد از مدتی هم سکه ای با یک سوزن سمی در ان قرار به خلبانان تحویل داده شد .همچنین خلبان برای اینکه به دلیل مصرف اکسیژن خالص دچار گیچی نشود از این رو یک ساعت قبل از پرواز نیز این گونه اکسیژن را مصرف میکند تا در پرواز دچار گیجی نشود.یو ۲ در زیر کابین خود دارای محفظه ای برای قرار دادن تجهیزات شناسایی است که کاملا مژولار بوده و به راحتی قابل تعویض است.هواپیما در دماغه دارای سامانه شناسایی ۹۱ سانتیمتری ب ۳۶ است که توان تصویر برداری از ۱۵۰ کیلومتری را از یک جسم ۱۰ سانتیمتری را داشت. ولی در طول دوران خدمت یو ۲ بارها مورد ارتقا در ناحیه تجهیزات شناسایی قرار گرفت برای نمونه در دهه ۱۹۸۰ سامانه روزنه ساختگی رکول ASARS-2 روی یو ۲ نصب شد که توان نقشه برداری دو بعدی راداری را در اختیار یو ۲ قرار میداد. همچنین دوربین پانورماتیک اچ ار ۷۳۲ برای تصویر برادار در ارتفاع بالا نیز روی ان نصب شد .
                              تصویری از دوربین یو ۲ که در حال کار گذاری در درون ان . در این تصویر سه دوربین یکی متمایل به چپ ، دیگری راست و دیگر عمود بر زمین دیده میشود
                              چندین نمونه یو۲ به خط تولید رسید. اولین نسخه یو ۲ ای بود که دارای موتور جی ۵۷ –پی ۳۷ ای با توان ۱۳۰۰۰ پاوند رانش بود. در مجموع ۴۸ فروند از این نمونه تولید شد که ۵ فروند بعدها برای تحقیقات اب و هوایی ارتفاع بالا اصلا شدند.چهار فروند با موتور جی ۵۷ – پی ۳۱ ساخته شدند که یو ۲ بی نامیده شدند و دارای دو کابین برای پرواز اموزشی بودندهفت فروند به موتور جدید جی ۷۵ –پی۱۳ ای مجهز شدند که مدتی یو ۲ بی خوانده شد ولی در نهایت به انها نام یو ۲ سی داده شد. موتور متفاوت این مدل ۱۷۰۰۰ پاوند رانش ایجاد میکرد. پنچ فروند یو ۲ ای با نسخه دو سرنشینه بر اساس نسخه سی ارتقا یافتند که البته نقش شناسایی داشت و نه اموزشی و نفر دوم برای استفاده از سنسور های شناسایی بودهمچنین بخش بزرگی از انواع ای و بی در دهه ۱۹۶۰ به مدل E ارتقا یافتند که شامل موتور جی ۷۵ –پی ۱۳ بی بود و از سامانه جنگ الکترونیک به روز تر استفاده کردند . دست کم ۱۸ فروند از انواع ای و بی به این نسخه ارتقا یافتند. این نمونه ها در اواخر دهه ۱۹۵۰ ارتقا یافتند و دارای سامانه هشدار دهنده رادار با پوشش ۳۶۰ درجه بودچهار فروند نسخه کاملا نو ساز یو۲ اف ساخته شد که این نمونه دارای توان سوختگیری هوایی بود که هیچکدام از مدلهای یو۲ نداشتن و برد پروازی انها را با یک بار سوختگیری هوایی به ۸۰۰۰ کیلومتر و با دوبار به ۱۵۰۰۰ کیلومتر افزایش یافت این نمونه در سال ۱۹۶۰ وارد خدمت شد . دو فروند یو ۲ سی نیز به مدل یو ۲ جی تغییر یافتند که برای انجام عملیات از روی ناو هواپیما در نظر گرفته شدند ولی این پروژه به مرحله عملیاتی نرسید اگرچه یو ۲ جی از روی ناو هواپیما بر نشست و برخاست کرد
                              تصویری از u-2g بر روی ناو هواپیمابر
                              از اخرین نسخه های تولید یو۲ ار میتوان نام برد که در سال ۱۹۶۷ پرواز کرد . این نسخه بزرگتر از مدلهای قبلی بود و دارای سوخت بیشتری . ۱۴ فروند از این نمونه ساخته شد . نسخه بعدی تی ار ۱ ای بود این مدل در دماغه دارای یک رادار روزنه ساختگی برای تصویر برداری راداری از سطح زمین بود و یکی از بزرگترین ویژگی های ان نصب دو غلاف خارجی بزرگ زیر بالها برای حمل تجهیزات شناسایی مختلف بود. این نسخه سال ۱۹۸۰ توسعه یافت و ۳۳ فروند از ان ساخته شد و نسخه اموزشی ان با نام تی ار ۱ بی نیز توسعه یافت. تمامی تی ار ۱ ای با نصب موتور جنرال الکترونیک اف۱۱۸ که روی بمب افکن ب۲ نیز نصب شد به یو ۲ اس تغییر نام دادند.این نمونه که همکنون تنها نسخه در خدمت است دارای یک رادار روزنه ساختگی پهلو نگر از نوع ASARS-2 است که توان نقشه بردار دو بعدی رادار را از برد ۱۶۲ کیلومتر را فراهم میکند. این بدین معنی است که یو ۲ اس در هنگام رد شدن از کنار یک منطقه بدون ورود به ان منطقه دست به شناسایی هوایی میزند. رادار دارای دو دیش ارایه فازی مسلح کشیده است که دو طرف دماغه را پوشش می دهد . این رادار که البته در یو ۲ ار نیز نصب شد به یو ۲ این توان را میدهد تا با اسکن کردن سطح زمین ان هم با دقت یک کمتر هر تغییر در عوارض زمین را شناسایی کند. همچنین یو ۲ اس دارای یک غلاف بر روی بدنه بود که وظیفه جمع اوری علائم راداری دشمن (جاسوسی الکترونیک) را دارد. کابین در این مدل ارتقا یافته و مجهز به سه نمایشگر رنگی چند کاره شده است. همچنین به دلیل استفاده از موتور توربوفن کم مصرف برد این نمونه به ۱۰۰۰۰ کیلومتر افزایش یافته که یک برد فرا قاره ای است
                              یو ۲ اس اخرین نسخه یو۲ که همکنون عملیاتی است . بر روی بدنه یک سامانه جمع اوری علائم الکترونیک
                              سوابق عملیاتیاولین سانحه برای یو۲ به یکسال بعد از اولین پروازش و یا به عبارتی سه ماه قبل از عملیاتی شدند بود که ۱۵ مه سال ۱۹۵۶ رخ داد و تا پایان سال دو فروند دیگر نیز از دست رفت که دو فروند در هنگام برخاستن و یکی نیز در اسمان متلاش شد.با وجود همه این مسائل یو ۲ اماده عملیات بود ولی رییس جمهور وقت امریکا ایزانهاور می ترسید که این هواپیما در عمق خاک شوروی سرنگون شود. سیا پافشاری میکرد یو ۲ پرواز کند و سرانجام تصمیم گرفته شد. انها هواپیما را بدون هیچ ارام و نشانی رنگ کردند تا در صورت سرنگونی بگوید یک هواپیما غیر نظامی تحقیقاتی برای بررسی شرایط اب و هوا بوده است. اگرچه بسیاری معتقد بودند که اصلا رادار های شوروی ان را نخواهند دید .سرانجام در ۱۰ ژوئن سال ۱۹۵۶ یو۲ اولین پرواز خود را بر فاز شوروی انجام داد.هواپیما از انگلستان برخاست و از طریق لهستان وارد شوروی شد و تا نزدیکی لنینگراد و مسکو پیش رفت. بعد از برگشتن و بررسی تصاویر گرفته شده میشد به خوبی جتها میگ۱۵ و میگ۱۷ پرواز کننده در ارتفاع پاینتر که دنبال یو ۲ افتاده بودند را میشد دید این نشان میداد که روسها یو ۲ را در رادار دیده بودند ولی تاکیدی بر این واقعیت بود که شکاری های روسها فعلا توان رسیدن به سقف پرواز یو ۲ را ندارد. شوروی فکر میکرد این یک نسخه کانبرا است و بلافاصله با بیان مسیر پرواز هواپیما دشمن اعلام کرد در تمام طول مسیر پروازی این بمب افکن دوموتوره متوسط را تحت نظر داشته(انها این چنین فکر میکردند). ایزانهاور که فهمید روسها یو۲ را می بینند دستور لغو پرواز بعدی را داد ولی تا زمان لغو پروازها دست کم هشت پرواز انجام شده بود. چند ماه بعد یو ۲ در ترکیه و ژاپن مستقر شد و در همان دوران که فرانسه و انگلستان خود را برای دخالت در کانال سوز اماده میکردند یو ۲ها چندین بار از مواضع مصری ها تصویر برداری کرده و انها را به انگلیسیها دادندبعد از اشغال مجارستان توسط تانک های شوروی ایزانهاور دوباره دستور پرواز یو ۲ را در سپتامبر سال ۱۹۵۶ صادر کرد ولی هنگامی که در نزدیکی ولادی وستوک توسط روسها دوباره شناسایی شد(و دوباره در بیانیه ای از ان ار بی ۵۷ نام برده شد)باز پرواز ها متوقف شد . در سال ۱۹۵۷ چند پرواز دیگر برای بررسی برنامه موشک قاره پیمای شوروی انجام شد ولی باز برنامه بعد از چند پرواز لغو شد. در سال ۱۹۵۸ لاکهید تلاش کرد با استفاده از مواد جاذب رادار خمیر شکل به بدنه سطح مقطعی یو ۲ را کاهش دهد ولی نتیجه افزایش وزن کاهش ارتفاع پروازی شد و در نتیجه برنامه رها شدبا وجود اینکه پرواز ها با ترس و لرز و با پیامدهای سیاسی همراه بود ولی بسیار عالی بود تصاویری که یو ۲ جمع اوری میکرد انقدر عالی بود که به گفته رییس وقت سیا هر پرواز به فعالیت ۱۰۰۰ جاسوس برابری میکند.
                              کابین یو۲ اس
                              در سال ۱۹۵۷ شوروی با یک موشک ار۷ دست به پرتاب یک ماهواره به فضا زد . این اقدام نشان داد که میتوان با تغییر موشک ار ۷ ان را تا برد ۸۰۰۰ کیلومتر به عنوان یک موشک بالستیک استفاده کرد. این یعنی توان حمله اتمی از شوروی به امریکا.امریکا از این موشک با خبر بود زیرا یو ۲ تصایور ان را گرفته بود اگرچه امریکایها هرگز فکر نمی کردند بردش این میزان باشد.اطلاعات امده از شوروی نشان میداد که انها دست به توسعه شکاری های یاک ۲۵، میگ۱۹ و میگ۲۱ زده اند . سوخوی ۹ در راه بود و همه اینها به معنی به چالش کشیدن یو ۲ بود. امریکا با تعویض موتور جی ۷۵ به جای جی ۵۷ سقف پرواز را از به ۲۱۵۰۰ متر افزایش دادن و اطمینان داشتند وضعیت بهتر شده استبا افزایش تمرکز رادار های شوروی در اروپای شرقی پرواز از انجا سخت شد و از این رو سیا دست به پرواز از طرف السکا زد که تمرکز رادار ها کمتر بود ولی از سال ۱۹۵۸ دست به پرواز از پاکستان زد.در یکی از این پرواز ها که یکی ازپرواز یو ۲ ها با خلبانی گری پاور در ۱ مه سال ۱۹۶۰ ، که از پیشاور پاکستان انجام شد حادثه تاریخی پیش امد. گری پارو از پاکستان برخاست و قرار بود از جنوب شوروی وارد شود و از شمال غرب شوروی از مرز نروژ خارج شود تبدیل به اولین خلبان یو ۲ شد که یو۲ خود را بر اثر اتش دشمن از دست داد .پرواز در روز کارگر در شوروی انجام شد ، روزکه در شوروی تعطیل بود و این حرکت یک اشتباه بود زیرا ترافیک هوایی کم بود و روسها هم بر روی روز کارگر به عنوان بهش کارگران(دست کم خودشان اینچنین میگفتند) حساس بودندبلافاصله بعد از ورود به مرز شوروی یو ۲ را مورد بررسی رهگیری قرار دادند و ان را زیر نظر گرفت . شوروی یک سال بود توان سرنگونی یو ۲ را با موشک سام۲ داشت ولی همواره از این کار اجتناب می کرد زیرا خورشجوف خواهان تنش با غرب نبود ولی ورود به اسمان شوروی ان هم روز کارگر غیر تحمل بود. انها با خروشچوف تماس گرفتند وی را از خواب بیدار کردند و وی عصبانی دستور سرنگونی یو ۲ را داد و سرانجام بعد از ۴٫۵ پرواز بر فراز شوروی در عمق خاک شوروی در نزدیکی سوردلوکس سه موشک سام۲ به طرف یو ۲ شلیک شد که یکی در نزدیکی یو۲ منفجر شد و یو۲ سقوط کرد و گری پاور اسیر شد و ماجرای پیچیده سیاسی را ایجاد کرد.
                              تصویری از دو مرد تاریخ ساز . کلی جانسون طراح یو ۲ و گری پاورز خلبان یو۲
                              ایزانهاور بلافاصله اعلام کرد یک هواپیمای تحقیقاتی غیر نظامی را شوروی سرنگون کرده است ولی تا هفت روز بعد شوروی نشست و گذاشت تمامی مقامات امریکا دروغ هایشان را بگویند و بعد لاشه ، دوربین و خلبان را به همگان نشان داد. واقعیت این است که شوروی گفته بود یک هواپیمای جاسوسی را سرنگون کرده است ولی نگفت چه بر سرش امد از این رو همه در امریکا معتقد بود که ۱۰۰% خلبان مرده است و با در نظر گرفتن ارتفاع پروازی چیزی هم از هواپیما باقی نماند ولی کاملا اشتباه میکردن.گری پاور اعتراف کرد و به زندان محکوم شد ولی دو سال بعد در سال ۱۹۶۲ با یک جاسوس شوروی معاوضه شد . یو۲ های که در ژاپن و ترکیه مستقر بودند به امریکا بازگشتند پرواز بر فراز شوروی برای یو۲ تمام شد در جریان بحران موشکی کوبا یو۲ با وجود اطلاع از وجود موشک سام۲ در کوبا باز برفراز کوبا پرواز کردند. انها اطلاعات بسیار مناسبی را از استقرار موشک های بالستیک اتمی شوروی در کوبا جمع اوری کردند ولی در نهایت یک یو۲ سی در ۲۷ اکتبر به اتش یک سام۲ بر فراز کوبا از دست رفت و خلبان ان نیز کشته شددر سال ۱۹۶۲ یو ۲ ها بعد از دو سال به ژاپن برگشتند تا بر فراز چین دست به پرواز بزنند. در همان سال یو ۲ به تایوان نیز رفت و در واقع یو۲ های تایوانی توسط خود نیروی هوایی این کشور خریداری شده بودند .پرواز بر فراز چین تا سال ۱۹۷۰ بیشتر ادامه نداشت و این پرواز با سرنگونی دو یو۲ توسط سام۲ چینی ها انجامیدیو ۲ اس تنها نسخه در خدمت یو ۲ که همینک ۳۰ فروند از در خدمت است بعد از جنگ ویتنام بارها بر فراز کره شمالی، عراق ، افغانستان ، یوگسلاوی و ایران پرواز کرده و انتظار می رود تا سال ۲۰۲۰ در خدمت باقی بماند.در مجموع ۱۰۴ فروند از این هواپیما ساخته شد
                              ایی ار ۲ نسخه غیر نظامی یو۲ اس برای ناسا
                              مشخصات
                              نام یو۲ای یو۲ اس
                              طول ۱۵٫۲۴ متر ۱۹٫۱۳ متر
                              ارتفاع ۴٫۵۷ متر ۴٫۸۸ متر
                              کمترین وزن ? ۷۰۳۱ کیلوگرم
                              بیشترین وزن برخواستن ? ۱۸۷۳۳ کیلوگرم
                              موتور یک موتور توربوجت جی ۵۷ موتور توربوفن اف۱۱۸ – جی ایی ۱۰۱
                              بیشترین سرعت ۸۰۰ کیلومتر بر ساعت ۸۰۵ کیلومتر بر ساعت
                              ارتفاع پروازی ۲۱۳۳۵ متر ۲۱۲۱۲ متر
                              برد ۴۶۳۵ کیلومتر ۱۰۳۰۰ کیل



                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

                              نظر

                              • نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

                                #16425
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                عراقچی: دسترسی مدیریت‌شده به مراکز نظامی به معنای بازرسی نیست...

                                عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده اتمی ایران می‌گوید که «دسترسی مدیریت‌شده» به این مراکز «به معنای بازدید و یا بازرسی نیست».

                                به گزارش خبرگزاری صداوسیما،عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره ایران، روز پنج‌شنبه، ۱۴ خرداد، تاکید کرد که در صورت پذیرش پروتکل الحاقی در پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای معروف به ان‌‌پی‌‌تی از سوی ایران، بخشی از توافق نهایی با گروه ۵+۱ پذیرش «دسترسی‌های مدیریت‌شده» خواهد بود.

                                آقای عراقچی با تاکید بر این که ایران «بازرسی و بازدید» از مراکز «غیر هسته‌ای» نظامی یا غیرنظامی را «قبول» نمی‌کند، در عین حال افزود: «آن چه در قالب پروتکل الحاقی مطرح است بحث دسترسی مدیریت‌شده به این مراکز است.»

                                وی اضافه کرد: «دسترسی مدیریت‌شده یک روال مشخصی است... قوانین و محدودیت‌هایی وجود دارد... این از نظر ما به معنای بازدید و یا بازرسی نیست.»

                                عضو ارشد تیم مذاکره ایران تاکید کرد: «اگر توافق شود که پروتکل الحاقی اجرا شود، به عنوان بخشی از توافق نهایی دسترسی‌هایی که در قالب پروتکل الحاقی داده می‌شود، دسترسی‌های مدیریت‌شده است.»

                                اعضای تیم مذاکره ‌ایران پیش از این نیز از احتمال «دسترسی مدیریت شده» به مراکز نظامی ایران خبر داده و اعلام کرده بودند که منظور از «دسترسی» نه بازرسی، بلکه «نمونه‌‌برداری محیطی» است.

                                از جمله عباس عراقچی شامگاه دوشنبه، چهارم خرداد، گفته بود بر اساس پروتکل الحاقی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با چشم بسته به مراکز نظامی برده خواهند شد و روی تاسیسات حساس پارچه‌ای کشیده می‌شود تا از دید آنها پنهان باشد.

                                با این حال آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای ایران و بازرسی از مراکز نظامی ایران را منتفی دانسته و امیرعلی حاجی‌زاده، یکی از فرماندهان سپاه پاسداران، نیز بازرسی از این مراکز «تحت هر عنوانی» را «در حکم جاسوسی»‌ دانسته است.

                                این در حالی است که یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، لوران فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه، و تعدادی از مقامات آمریکایی تاکید کرده‌اند که پذیرش بازدید از مراکز نظامی ایران، باید جزئی از توافق نهایی درباره برنامه اتمی ایران باشد.

                                آغاز نشست معاونان وزرای خارجه ایران و گروه ۵+۱ درباره نگارش متن توافق نهایی

                                آقای عراقچی در ادامه سخنان خود از پیشرفت «زیاد» در نگارش متن توافق نهایی ایران وگروه ۵+۱ خبر داد، اما در عین حال گفت که «همچنان کار سخت و دشواری در پیش رو داریم».

                                وی با اشاره به این که پیشرفت‌ها درباره نگارش پیوست‌های توافق نهایی «مطلوب» نبوده است خبر داد که در ششمین دور از مذاکرات برای نگارش متن توافق نهایی که از روز پنج‌شنبه آغاز شد «بحث هسته‌ای و تحریم‌ها» پیگیری می‌شود.

                                معاون وزیر خارجه ایران تاکید کرد: «امیدوار هستیم که بتوانیم در موعد مقرر و یا حتی زودتر این کار سخت و پیچیده را انجام دهیم.»

                                به گزارش خبرگزاری ایرنا، نشست عمومی معاونان وزرای خارجه ایران و گروه ۵+۱ برای «ارزیابی روند» نگارش متن توافق نهایی صبح روز پنج‌شنبه به ریاست عباس عراقچی و هلگا اشمید در وین آغاز شده است.

                                ششمین دور از مذاکرات برای نگارش متن توافق نهایی درباره برنامه اتمی ایران در حالی برگزار می‌شود که بر اساس تفاهم لوزان، طرفین کمتر از یک ماه دیگر برای رسیدن به توافق نهایی فرصت دارند...
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                                نظر

                                در حال کار...
                                X