آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

    #17596
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    ايران / پرونده هسته‌ای ایران

    وزیر خارجه آمریکا: اگر ایران مطلقا سرسخت باشد، مذاکرات را ترک می‌کنیم





    وین، محل مذاکرات هسته‌ای؛ جان کری، وزیر خارجه ایالات متحده از آخرین تحولات در مذاکرات می‌گوید











    ۱۳۹۴/۰۴/۱۴

    جان کری، وزیر خارجه ایالات متحده، هشدار داد که اگر ایران هیچ انعطافی در مذاکرات هسته‌ای نشان ندهد، آمریکا این مذاکرات را ترک خواهد کرد.
    مذاکرات اتمی ایران و قدرت‌های جهانی تنها دو روز تا مهلت تعیین‌شده برای دستیابی به توافق جامع فاصله دارد و در این حال مقامات آمریکا عنوان می‌کنند که هنوز برخی مسائل مهم مورداختلاف حل نشده مانده است.
    آقای کری روز یکشنبه، ۱۴ تیر پس از چند دور مذاکره با همتای ایرانی خود، محمدجواد ظریف در جمع خبرنگاران اظهار داشت که مذاکرات اتمی با ایران پیشرفت‌های واقعی داشته است به‌طوری که می‌تواند سخنان آقای ظریف را تایید کند که طرفین هیچ گاه تا این اندازه به توافق اتمی نزدیک نبوده‌اند.
    با این حال وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که هنوز مسائل سختی باقی مانده که باید حل شود و در این مرحله ممکن است که مذاکرات به هر سمت و سویی کشیده شود.
    به گفته وی، اکنون زمانی است که می‌توان دریافت دستیابی به توافق هسته‌ای قابل حصول هست یا نه و اگر ایران سرسختی مطلق نشان بدهد، آمریکا تمایل به ترک مذاکرات دارد.
    آقای کری در نهایت گفت که برای دستیابی به توافق جامع اتمی تا مهلت مقرر در این هفته باید تصمیمات دشواری گرفته شود.
    ایران و گروه ۱+۵، متشکل از ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین و آلمان مذاکرات هسته‌ای را تا روز سه‌شنبه، ۱۶ تیر تمدید کرده‌اند.

    نظر

    • خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

      #17597
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      بر اساس گزارش های رسیده به خبرنگار اقتصاد آنلاین در هتل کوبورگ وین

      ، برنامه زمانبندی توافق جامع ایران و 1+5 به شرح زیر خواهد بود؛

      16 تیر : اعلام توافق

      17 تیر : ارسال توافق به کنگره

      (طبق مصوبه کنگره اگر توافقنامه تا 18 تیر ارسال شود زمان بررسی 30 روزه است و اگر بعد از آن باشد 60 روزه و طرفین به همین دلیل تا 16 تیر مذاكرات را تمدید کرده‌اند تا اوباما فرصت یک روزه ای برای ارسال به کنگره داشته باشد)

      15 مرداد : پایان مهلت بررسی کنگره و وتو اوباما

      6 شهریور : پایان مراحل کاری بین کنگره و اوباما و اعلام عملیاتی کردن توافق و مصوبه شورای امنیت .

      ** البته مصوبه شورای امنیت در حال چانه زنی است برای بعد از 16 تیر اجرا شود .

      7 شهریور تا 1 اذر : اعمال توافق توسط دو طرف و اجرای ازمایشی تعهدات فنی توسط ایران و تعلیق تحریم ها توسط آمریکا

      1 اذر : اجرای توافق توسط هر دو طرف
      زندگی بدون تحریم سلام....

      نظر

      • نجاT...
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 2639

        #17598
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        تلویزیون ایران کاملا نرم و خوشبینانه داره از توافق حرف میزنه...
        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

        نظر

        • tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

          #17599
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          روزنامه جوان امروز نوشته اگر توافق مفادش خوب است ....و خطوط قرمز ایران رعایت شده چرا اسمش گذاشتید نرمش قهرمانانه و صلح امام حسن....که در ان خلافت را دادند معاویه...
          راست میگوید اسمش را بگذارید فتح الفتوح...
          هاشمی هم گفته اکنون وقت خرج کردن ابروی برای رفاه مردم است
          در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          پرونده‌ی هسته‌ای ایران
          نظر محمد خاتمی درباره توافق هسته‌ای و معضل "صلح امام حسن"

          محمد خاتمی معتقد است که اکثریت مردم ایران نگرانند و می‌خواهند مسئله هسته‌ای حل شود و این فرصت را نباید از دست داد. او "صلح امام حسن" را "پذیرش تلخی زندگی" خواند تا "زندگی بر دیگران آسان شود".

          محمد خاتمی، رئیس‌جمهور پیشین ایران پس از مدت‌ها سکوت نظر خود را درباره مذاکرات هسته‌ای بیان داشت.

          طی ماه‌های گذشته نهادها و محافل محافظه‌کار جمهوری اسلامی، از جمله قوه قضائیه به رسانه‌ها اعلام کرده بودند که بازنشر تصویر و سخنان محمد خاتمی ممنوع است و رسانه و فرد خاطی مورد پیگرد قرار می‌گیرد.

          "فرصت توافق هسته‌ای را نباید از دست داد"

          محمد خاتمی چندی پیش در دیدار با اعضای هیأت موسس "مجمع ایثارگران" در رابطه با مذاکره با کشورهای غربی برای رسیدن به یک توافق هسته‌ای گفت که ایران در موقعیت کنونی "با اجازه و هدایت رهبری" مذاکرات را شروع کرده و "این سیاست اصلی کل نظام است".

          او گفت که در دولت قبل نیز رهبری جمهوری اسلامی اجازه مذاکرات را داده بود، اما دولت پیشین توانمندی دولت روحانی را نداشته است.

          خاتمی تصریح کرد که "اکثریت قاطع مردم دلواپس سرنوشت این کشور هستند و می‌خواهند این مسئله حل شود".

          بیشتر بخوانید: رفسنجانی: تحریم استخوان اکثریت جامعه را پکانده است

          محمد خاتمی که به "رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب" مشهور است در رابطه با توافق هسته‌ای بین‌المللی افزود: «ارزیابی‌ها و نظرسنجی‌هایی که می‌شود مشخص می‌کند که این خواست قاطع ملی است و مورد تایید اصل نظام است و این فرصتی است که ما نباید از دست بدهیم‌".

          "خستگی مردم از جنگ، به صلح امام حسن انجامید"

          محمد خاتمی با اشاره به سالروز تولد حسن ابن علی، امام دوم شیعیان، در رابطه با صلح او با معاویه گفت: «ایشان در یک پیچ بزرگ تاریخی قرار گرفتند و کار فوق‌العاده بزرگی کردند؛ البته انتظار از امام، رهبر و پیشوای جامعه همین است که کار بزرگ کنند.»

          به گزارش سایت محمد خاتمی، رئیس‌جمهور پیشین ایران "صلح امام حسن" با معاویه را "ایثارگری" خواند و افزود که او "برای اینکه چیز بزرگتری در تاریخ بماند، زندگی تلخی را که بعد از استیلای معاویه بر جامعه حاصل شد" پذیرفت.

          خاتمی در ادامه گفت: «گاهی ایثارگری یعنی پذیرش زندگی؛ تلخی زندگی را بپذیرد تا زندگی بر دیگران آسان شود.»

          محمد خاتمی تأکید کرد که در زمان این امام شیعیان "جنگ‌ها مردم را خسته کرده بود" و "وقتی مردم از کنار امام حسن رفتند و ایشان دیدند مردم نمی‌خواهند، دیگر ادامه ندادند".

          اظهارات مشابه نماینده ولی فقیه در سپاه

          پیش از این نیز نماینده علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در سپاه پاسداران، اظهاراتی شبیه به سخنان محمد خاتمی ایراد کرده بود. او به تعبیر "جام زهر" توسط آیت‌الله خمینی و رویکرد امام حسن نیز اشاره کرده بود.
          علی سعیدی، نماینده ولی فقیه

          علی سعیدی، نماینده ولی فقیه

          علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران چند هفته پیش در رابطه با توافق هسته‌ای با کشورهای غربی گفته بود که "انعطاف رهبر" به "میزان تحمل مردم" بستگی دارد.

          بیشتر بخوانید: معامله اتمی؛ نسبت "انعطاف رهبر" با آستانه تحمل مردم

          سعیدی با اشاره به شعار آیت‌الله خمینی یعنی "جنگ جنگ تا رفع فتنه در عالم" در دوره جنگ هشت ساله با عراق گفت: «این ایده واقعی امام بود و شوخی نمی‌کردند. ولی وقتی امام احساس می‌کند که ادامه جنگ ممکن است به مصالح انقلاب لطمه وارد کند، تاکتیک را عوض کردند و قطعنامه را می‌پذیرند و تعبیر جام زهر را به کار می‌برند.»

          مثال قابل تامل دیگری که سعیدی از صدر اسلام نام برد، رویکرد امام حسن، امام دوم شیعیان در جنگ با معاویه بود که داوطلبانه از جنگ دست کشید زیرا "چنین ظرفیتی در کارگزارانش" را نمی‌دیده است.

          معضل "صلح امام حسن" در صدا و سیمای جمهوری اسلامی

          روز جمعه ۱۲ تیر (۳ ژوئیه) خبرآنلاین خبری منتشر کرد مبنی بر اینکه مدیران صدا و سیما دستور اکید داده‌اند که تهیه‌کنندگان برنامه‌های مذهبی و خبری این نهاد رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی، حق طرح موضوع "صلح امام حسن" را ندارند.

          گفته می‌شود چندی پیش حجت‌الاسلام سید مهدی طباطبایی در يک برنامه تلويزيونی از عملکرد تيم مذاکره‌کننده هسته‌ای دفاع کرده بود. در پی آن تهيه‌کننده اين برنامه از سوی مديران سازمان صدا و سيما توبيخ شد.

          خبرآنلاین می‌افزاید که پیمان جبلی، معاون خبر صدا و سیما است و او پیش از این معاون رسانه‌ای سعید جلیلی، دبیر پیشین شورای‌عالی امنیت ملی ایران، بوده است.

          در این میان مدیر روابط عمومی سازمان صدا و سیما این ممنوعیت را شایعه اعلام کرده است.

          به گزارش خبرگزاری ایرنا، داود نعمتی انارکی با اشاره به شایعاتی مبنی بر صدور بخشنامه‌ای توسط مدیران صدا و سیما برای نپرداختن به موضوع صلح امام حسن گفت: «این موضع صحت نداشته و کاملا تکذیب می‌کنم. شایعه معلوم نیست از چه منشاء و با چه اهدافی در فضای مجازی منتشر شده است.»

          نعمتی انارکی تأکید کرد که صدا و سیما از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای پشتیبانی می‌کند و با جدیت مباحث آن را دنبال خواهد کرد.
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

          نظر

          • مجیدشمسعلی
            كاربر فعال
            • Jul 2025
            • 643

            #17600
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            http:/
            ویکی‌لیکس فاش کرد؛
            گرای آل سعود برای تحریم مقامات ایرانی +سند
            مسئولان وزارت خارجه عربستان با رصد تغییر و تحولات در سطح مسئولان کشوری و لشکری جمهوری اسلامی ایران، پسشنهاد افزودن اسامی آنان به فهرست تحریم‌های غربی علیه کشورمان را مطرح می‌کنند

            سپاه ایران به عنوان شخصیت های ایرانی مشمول مجازات های بین المللی یا یک جانبه در زمینه ممنوعیت سفر و بلوکه شدن سپرده ها، افزوده شود؛ البته به گونه ای که عربستان طرف مستقیم در این موضوع نباشد».


            در بخش دیگری از این سند می خوانیم: «این مساله (تحریم مقامات ایرانی) می تواند ضربۀ پیشدستانه موثری بر نظام ایران و آینده سیاسی این شخصیت ها باشد و همزمان پیام مستقیمی به فرماندهان سپاه انقلاب است که بدانند تحت نظارت بین المللی هستند. امید است تمایل آن جناب در زمینه به نظر رساندن پیشنهاد سازمان کل اطلاعات به جناب وزیر موثر باشد.


            این وزارت نسخه ای از پیام ارسال شده برای جناب پادشاه ... را دریافت کرد که در آن دیدگاه سازمان کل اطلاعات تایید شده و نظر جناب رییس سازمان کل اطلاعات که معتقد است نباید مستقیما نامی از دولت عربستان در این موضوع به میان آید نیز مورد تایید قرار گرفته و نیز بر تاثیر جدی این اقدام بر نظام ایران تاکید کرده اند... اگر حضرت عالی لطف بفرمایید این موضوع برای رهنمود به آگاهی جناب وزیر برسد و در صورت موافقت پیام با مضمونش برای آن مقام ارسال شود.
            با خالصانه ترین درود ها و سپاس ها،
            مصطفی بن محمد حبیب کوثر
            مدیر کل اداره کشورهای آسیا».

            /media.jamnews.ir/medium1/1394/04/14/JamNewsImage18514139.jpg
            آخرین ویرایش توسط مجیدشمسعلی؛ 2015/07/05, 21:25.

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #17601
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              خبر فوري:

              آسوشيتد پرس : توافق کلي در باره لغو تحريم ها بدست آمد


              رويترز: مذاكرات هسته‌اي به خط پايان رسيد/ ايران پروتكل الحاقي را امضا خواهد کرد/ سه‌شنبه روز نهايي است و هيچ برنامه اي براي ادامه دادن گفتگوها بعد از سه شنبه وجود ندارد.


              بي بي سي/ عليزاده، تحليلگر سياسي: من با عنوان "نوشيدن جام زهر توسط رهبر ايران" مخالفم. آيت‎الله خامنه‎اي با هوشمندي بسيار، آمريكا را وادار به عقب نشيني از مواضع خود کرده است.
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

                #17602
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا لحظاتی قبل وارد هتل پله کوبورگ شهر وین شد و گفت: ما خیلی خیلی به توافق نزدیک شدیم...
                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                نظر

                • نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

                  #17603
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه دقایقی قبل وارد هتل پله کوبورگ شهر وین شد...
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                  نظر

                  • H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

                    #17604
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین
                    موگرینی به کوبورگ آمد/خیلی به توافق نزدیک شده‌ایم
                    مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا لحظاتی قبل وارد هتل پله کوبورگ شهر وین شد و گفت: ما خیلی خیلی به توافق نزدیک شدیم.






                    به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا لحظاتی قبل وارد هتل پله کوبورگ شهر وین شد.وی در بدو ورود در جمع خبرنگاران گفت: امروز وزرای خارجه قرار است گردهم آیند و مذاکرات خود را ادامه دهند. ما خیلی خیلی به پایان راه نزدیک شدیم.موگرینی ادامه داد: ما از فردا ارزیابی های خود از اینکه تا چه اندازه به توافق نزدیک شدیم را آغاز می کنیم. هم اکنون زمان تصمیم گیری فرارسیده است.مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا فضای مذاکرات را خوب توصیف کرد و از تلاش تیم های مذاکره کننده تقدیر کرد و در عین حال یادآور شد:
                    اما برای رسیدن به توافق به اراده سیاسی نیاز داریم.موگرینی اضافه کرد:‌ وزرای خارجه قرار است در نشست‌های خود از روند مذاکرات ارزیابی داشته باشند.مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در عین حال گفت:‌ طرفین دارای اراده سیاسی هستند و این اراده باید الان به تصمیم سیاسی تبدیل شود.موگرینی تصریح کرد: ما به روزها و ساعات نهایی نزدیک شدیم. وزرای خارجه امروز به وین می آیند.وی درباره
                    مهلت مذاکرات هسته ای گفت: ما برنامه ای برای تمدید مذاکرات نداریم و مهلت تعیین شده برای توافق 7 جولای است. ما شرایطی داریم، اگر قرار باشد توافقی باشد هم اکنون زمان آن است.مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: ما به سختی در حال مذاکره هستیم. جو مذاکرات مثبت است.انتهای پیام/

                    نظر

                    • H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

                      #17605
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                      همراه با فارس در رایزنی های هسته ای وین
                      فابیوس: خواستار توافقی هستیم که باعث صلح و امنیت شود/ خودمان را برای دو روز مذاکره فشرده آماده می کنیم
                      وزیر خارجه فرانسه در بدو ورود به هتل کوبورگ با بیان اینکه خواستار توافقی هستیم که باعث برقراری صلح و امنیت شود، گفت: ما خودمان را برای دو روز مذاکره فشرده آماده می کنیم.






                      به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین، لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه در بدو ورود به وین در جمع خبرنگاران گفت: « همانطور که قبلا متعهد شده بودم، برای چیزی که باید فاز نهایی مذاکرات باشد، به وین آمدم».وی با بیان اینکه «الان در ٧٢ ساعت پایانی هستیم»، افزود: «مسئله اصلی این است که بدانیم آیا ایرانی ها حاضرند که قبول کنند تعهداتی مشخصی را درخصوص مسائلی که هنوز روشن نشده، بپذیرند، چیزی که هنوز انجام نگرفته است».فابیوس ادامه داد:«خواستار توافقی هستیم که باعث برقرای صلح و امنیت شود. اما همه چیز باید روشن شود».وی در پایان اظهار داشت: « رویکرد فرانسه در این مرحله همانی است که قبلا بوده است؛ چیزی که من به آن موضع محکم سازنده می گویم. ما خودمان را برای دو روز مذاکره فشرده آماده می کنیم. از هم اکنون تمامی کارت ها روی میز است».انتهای پیام

                      نظر

                      • H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

                        #17606
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1



                        منابع خبری از رسیدن لاوروف به وین خبر می‌دهند
                        برخی منابع خبری می‌گویند که وزیر خارجه روسیه برای پیوستن به جمع وزرای 1+5 به وین آمده است.






                        به گزراش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، برخی منابع خبری از ورود «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه سوریه به وین خبر می‌دهند.بر اساس این اخبار، لاوروف به وین رسیده ولی هنوز به هتل «کوبورگ» محل مذاکرات ایران و 1+5 و اجتماع وزرای خارجه 1+5 وارد نشده است. بر اساس این اخبار، وزیر خارجه روس‌ها فردا به محل مذاکرات وارد می‌شود.در حال حاضر وزرای خارجه آمریکا، روسیه، ایران و فرانسه در وین به سر می‌برند.انتهای پیام/ع

                        نظر

                        • کامل
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 558

                          #17607
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          Iran, P5+1 not to extend talks any longer - EU foreign policy chief

                          July 05, 21:00

                          VIENNA, July 5. /TASS/. Iran and the P5+1 group of international mediators will extend talks for no more time, with July 7 being the deadline, High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy Federica Mogherini said on Sunday

                          نظر

                          • محمد حسین
                            عضو عادی
                            • May 2014
                            • 164

                            #17608
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            یک مقام ارشد ایرانی:

                            خوشبینی محتاطانه ای دارم/ 70 درصد مسائل فنی نهایی شده است


                            یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۸


                            یک مقام ارشد ایرانی با بیان این که 70 درصد مسائل فنی نهایی شده است گفت: خوشبینی محتاطانه‌ای دارم.

                            به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اعزامی به وین، یک مقام ارشد ایرانی عصر روز یکشنبه با اشاره اصل حفظ دستاوردهای صلح آمیز هسته‌ای کشورمان در چارچوب توافق جامع گفت: هیچ کدام از فعالیت‌های هسته‌ای ایران تعطیل نمی‌شود و نشاط کار برقرار خواهد بود و هم چنین در برخی فعالیت‌ها از جمله ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای و کاربرد فن‌آوری صلح‌آمیز هسته‌ای روندها شتاب بیشتری خواهد گرفت.

                            وی با اشاره به ضمیمه فنی توافق جامع هسته‌ای که یکی از پنج ضمیمه این توافق است گفت: این ضمیمه حدود 32 صفحه است که درباره بخش‌های مختلف فعالیت‌های هسته‌ای ایران شامل جزییات فعالیت‌ها در فردو، نطنز، اراک، تحقیق و توسعه، تولید سانتریفیوژهای تولید ایزوتوپ پایدار و مسایل دیگر است که بخش عمده‌ای از این مسایل به نتیجه رسیده است. البته در برخی موضوعات هم چنان در حال بحث هستیم.

                            وی گفت: امیدوارم تا پایان روز یکشنبه بتوانیم مباحث باقی مانده در ضمیمه فنی را نهایی کنیم.

                            این مقام ارشد ایرانی درباره بخش های مورد اختلاف در مباحث فنی گفت: مواردی هستند از جمله متالورژی سوخت که طرف مقابل (آمریکا) بر روی آن نقطه نظر خاص دارد و در حال گفت‌وگو و رسیدن به راه حل بر سر این موضوع هستیم. همچنین موضوعاتی از جمله فردو، بازفرآوری و سانترفیوژهایی که باید ایزوتوپ پایدار در فردو تولید کنند از موضوعات حساس مورد بحث است.

                            وی خاطرنشان کرد که بیش از 70 درصد ضمیمه فنی توافق روشن شده است و برای روشن شدن مابقی مباحث شاید نیاز باشد که برخی از مسایل در سطح بالاتر سیاسی و فنی مورد بحث قرار گیرد.

                            این مقام ارشد ایرانی درباره نتایج مذاكرات و دستیابی به توافق در چند روز آینده گفت: خوشبینی محتاطانه ای نسبت به دست یافتن به نتیجه نهایی دارم.

                            وی درباره فعالیت‌های هسته ای ایران و رعایت خطوط قرمز در مذاكرات تاکید کرد: هیچ کدام از فعالیت‌های هسته‌ای ایران تعطیل نمی‌شود و نشاط کار برقرار خواهد بود و هم چنین در برخی فعالیت‌ها از جمله ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای و کاربرد فن‌آوری صلح‌آمیز هسته‌ای روندها شتاب بیشتری خواهد گرفت. در عین حال قبول داریم که در بخش‌هایی محدودیت‌هایی را پذیرفته‌ایم؛ ولی این محدودیت‌ها لمطه‌ای به فن‌آوری ما وارد نمی‌کند.

                            این مقام ارشد ایرانی درباره موضوعات جدیدی که در مذاكرات طی یکی دو ماه گذشته مطرح شده است تصریح کرد: اكثر موضوعاتی که در یکی دو ماه گذشته بر روی آن صحبت کرده ایم و همچنان ادامه دارد، موضوعاتی هستند که اكثرشان بعد از لوزان در دستور کار قرار گرفته و جدید هستند.

                            او درباره بحث انتقال سوخت ایران به کشور ثالث درچارچوب توافق جامع گفت: در این بحث سه راه‌حل داریم؛ می‌توانیم سوخت خود را رقیق کنیم که از نظر ما این کار غیرمنطقی است. دوم این که آن را بفروشیم و سوم اینكه خودمان در داخل آن را به مجتمع سوخت تبدیل کنیم.

                            این مقام ارشد ایرانی هم چنین گفت: یکی از اعضای گروه 1+5 برای خرید اورانیوم ایران اعلام آمادگی کرده است.

                            نظر

                            • H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

                              #17609
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                              همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین
                              رایزنی‌های دوشنبه ظریف با همتایان روسی، انگلیسی و فرانسوی
                              وزیر امور خارجه ایران دوشنبه ظهر و بعدازظهر با وزرای خارجه انگلیس، روسیه و فرانسه دیدار و گفت‌‌وگو خواهد کرد.






                              به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین،‌ روز دوشنبه قرار است محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران با همتایان خود در وین به گفت‌وگو بپردازد.بر همین اساس ساعت 12:30 به وقت محلی ظریف با هاموند همتای انگلیسی دیدار می‌کند و ساعت 14 با لاوروف وزیر خارجه روسیه و ساعت 15 نیز با لوران فابیوس همتای فرانسوی دیدار خواهد کرد.انتهای پیام/

                              نظر

                              • H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

                                #17610
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                                همراه با فارس در رایزنی‌های هسته‌ای وین
                                اشتاین مایر: یا همه با هم می‌بریم یا همه شکست می‌خوریم
                                وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه در این مرحله پیشرفت‌های زیادی حاصل شده، اما هنوز همه مسایل حل نشده، گفت:‌ عدم رسیدن به توافق، شکستی برای همه ماست.






                                به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به وین،‌ فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان لحظاتی قبل در جمع خبرنگاران در مقابل هتل پله کوبورگ شهر وین گفت: ما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا به توافق برسیم.وی عنوان کرد: یا به توافق می‌رسیم و در صلح و امنیت خواهیم بود یا اینکه شرایط بدتر از حال می‌شود.وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه در این مرحله پیشرفت‌های زیادی حاصل شده، یادآور شد: اما هنوز همه مسایل حل نشده است.اشتاین مایر عنوان کرد: هدف ما این است که ایران هیچ گونه دسترسی به سلاح هسته‌ای نداشته باشد.وزیر خارجه آلمان گفت:‌ ایران و 1+5 آمادگی ندارند که به هر قیمتی توافق کنند،‌ عدم رسیدن به توافق، شکستی برای همه ماست. این خطر وجود دارد که همه طرفین مذاکره برای رسیدن به توافق، اراده سیاسی نداشته باشند.انتهای پیام/ق

                                نظر

                                در حال کار...
                                X