آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

    #17776
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


    PrintEmailShort Link
    کد خبر:
    297945

    تاریخ خبر:۱۳۹۴/۰۴/۱۶ ۱۵:۳۸:۵۱



    پابه‌پای فرزندان متدین و غیور انقلاب در وین؛

    شایعه‌ای که کاخ هوفبورگ را بر سر زبان‌ها انداخت

    نزدیک شدن به ساعات تعیین شده برای پایان مذاکرات ایران و 5+1 ، بازار گمانه زنی‌ها و شایعات را هم داغ کرده است. دیروز در شبکه‌های مجازی شایعاتی مبنی بر برگزاری پایان مذاکرات در کاخ هوفبورگ منتشر شد ، هر چند که در بسیاری از گمانه زنی‌ها، از مقر سازمان ملل به عنوان محلی برای پایان مذاکرات نام برده می‌شود.
    به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری برنا از وین، پاییز سال گذشته نیز خبرهایی مبنی بر آماده سازی کاخ هوفبورگ برای برگزاری احتمالی مراسم امضای توافقنامه هسته‌ای در خبرگزاری های ایران منتشر شد، خبری که البته صحت نداشت.
    شاید از خودتان بپرسید که چرا کاخ هوفبورگ تا این اندازه مهم است. تاریخ شناسان معتقدند پیش از شروع جنگ جهانی دوم، کاخ هوفبورگ محل سخنرانی هیتلر بود. سخنرانی که باعث شد اتریش در جنگ هم پیمان آلمان شود.
    البته اهمیت کاخ هوفبورگ تنها مربوط به سخنرانی پیشوای آلمان نیست، بلکه این کاخ در تمام ادوار تاریخی مورد توجه مسئولان کشورهای مختلف قرار داشته است. در قرن 13 میلادی هابسبورگ (Habsburg) امپراطور بزرگ پروس شرقی این کاخ را در نزدیکی مرکز شهر وین بنا کرد. در سال‌های بعد نیز ساختمان های بیشتری در کنار کاخ امپراطور اضافه شد.

    امروزه محل استقرار رئیس جمهور اتریش در یکی از ساختمان‌های این مجموعه قرار دارد، علاوه بر این کتابخانه ملّی اتریش و موزه جواهرات سی سی نیز در محوطه این کاخ واقع شده‌اند. بد نیست بدانید که قدیمی‌ترین و کهن‌ترین نسخه خطی فارسی متلعق به سال 447 هجری قمری در کتابخانه ملی اتریش نگهداری می شود. این کتابخانه جانشین قانونی کتابخانه دربار سلطنتی امپراطوری است.ساختمان کتابخانه در سال ۱۷۲۳ در دربار وین بر پا شد و پس از آن به تدریج گسترش یافت.
    کتابخانه ملی اتریش به دلیل وجود تمامی نسخه‌های خطی، کتاب‌های چاپ قدیم ، دست نوشت‌های نویسندگان ، نقشه‌ها ، کره‌های جغرافیایی و گراورهای مسی اهمیت زیادی دارد.
    البته در این سال‌ها به جز وجود کاخ ریاست جمهوری و کتابخانه ملی اتریش، کاخ هوفبورگ محلی برای برگزاری جشن استقلال کشور اتریش بوده است. همچنین از ویژگی‌های دیگر این کاخ که باعث جذب توریست‌های زیادی می‌شود، وجود مجسمه هایی زیبایی است که در جای جای آن قرار دارند. مجسمه ای که در صحن ورودی کاخ مشاهده می شود، مجسمه شاهزاده یوجین ساووی است.
    با این تفاصیل، هنوز هیچ منبع رسمی خبر مربوط به برگزاری پایان مذاکرات در کاخ هوفبورگ را تایید یا تکذیب نکرده است، دیروز همچنین در بسیاری از گمانه زنی ها از مقر سازمان ملل در وین به عنوان محل پایانی مذاکرات نام برده شد. اگرچه محل پایانی مذاکرات اهمیت زیادی ندارد،مهم این است که تلاش مذاکره کنندگان هسته‌ای کشور این امید را دل همه ایجاد کرده که مذاکرات با پایانی خوش همراه است.

    خبرنگار: شبنم شکوریان

    نظر

    • H.samimi
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 2092

      #17777
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


      PrintEmailShort Link
      کد خبر:
      297738

      تاریخ خبر:۱۳۹۴/۰۴/۱۶ ۰۱:۱۰:۰۹



      پا به پای فرزندان شجاع و متدین انقلاب؛

      زمان مذاکرات هسته ای صفر شد/ تحریم های ایران در آستانه بازگشت/ ناهماهنگی غرب کار دستش داد

      ساعات پایانی زمان صفر فرا رسیده و وزرای خارجه کشورهای طرف مذاکره در زمان کم باقی مانده سخت مشغول گفتگو هستند.تمامی تیم های حاضر تلاش می کنند تا در این زمان کوتاه به یک جمع بندی حداقلی برسند تا با پایان زمان صفر تحریم های تعلیق شده در ژنو دوباره اجرایی نشوند و نیز به توافق نزدیک تر شوند.
      به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری برنا به وین؛قبل از شروع روز بعد باید تصمیمی بگیرند تا یا زمان، صفر نشود و یا تحریم ها دوباره اجرا شوند. ناهماهنگی بین کشورهای طرف ایران باعث کند شدن روند مذاکرات شده است. ناهماهنگی که انتظار می رفت با رفتن اشتون و مدیریت موگرینی کاهش یابد اما این اتفاق نیفتاد و هم چنان شاهد ناهماهنگی و بد برنامگی در طرف مذاکره با ایران هستیم. اتفاقی که برای طرفین مشکل ساز خواهد شد و نیاز به مدیریتی قوی دارد.

      نبود انسجام در کشورهای 5+1 باعث ارایه نظرهای لحظه ای و تغییرات دم به دم شده است. بی نظمی ایجاد شده روند مذاکرات را کند کرده و باعث ورود به زمان صفر شده است اما این پایان کار نبوده وبه نظر می رسد نیاز به تمدید زمان صفر کاملا احساس می شود. اگر هماهنگی بین کشورها بهتر مدیریت می شد قطعا زمان مذاکرات کوتاه تر می شد و نیازی به زمان صفر و تمدید آن نبود. حال باید چند ساعت باقی مانده را منتظر بمانیم تا ببینیم که پس از پایان جلسه بین وزرای خارجه آیا تصمیمی بر تمدید زمان صفر خواهد بود یا نه؟
      نتیجه جلسه دوم مشترک بین وزرای خارجه که در حال برگزاری است می تواند تاثیر بسیاری بر روند مذاکرات داشته باشد. هرچند ایران آمادگی خود را تا هر زمان که نیاز باشد برای مذاکره اعلام کرده است اما برای طرف مقابل انگار زمان مفهوم دیگری دارد و تلاش بیشتری برای کاهش زمان دارند که باید برای رسیدن به این مهم هماهنگی بین خود را افزایش دهند.

      نویسنده: کیومرث بشیریه-وین

      نظر

      • H.samimi
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 2092

        #17778
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        اوباما به دنبال ثبت دستاوردی بزرگ در سیاست خارجی است




        شناسهٔ خبر: 2854089 - سه‌شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۱
        بین الملل > ایران در جهان

        «عامر البیاتی» گفت: هم اکنون جان کری مهندسی مذاکرات را به دستور اوباما بر عهده گرفته است تا در نهایت بتواند اهداف مدنظر رئیس جمهور ایالات متحده را محقق نماید.خبرگزاری مهر ـ گروه بین الملل: یک تحلیلگر مسائل بین المللی اظهار داشت: اوباما در ماورای مذاکرات هسته ای با ایران به دنبال خلق دستاوردی بزرگ در دوران ریاست جمهوری خود است.
        «عامر البیاتی» تحلیلگر مسائل بین المللی در گفت و گو با خبرنگار اعزامی مهر به وین تاکید کرد: «رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در صدد است با حل موضوع هسته ای ایران و همچنین عادی سازی روابط با کوبا، دستاوردی عینی و بزرگ را در سیاست خارجی خود به ثبت برساند تا بتواند در پایان هشت سال ریاست جمهوری خود به عنوان فردی موفق در این حوزه شناخته شود.»
        این تحلیلگر مصری افزود: «حدود ۱۲ سال است که مذاکرات هسته ای ایران و اعضای ۱+۵ کم و بیش ادامه دارد، مذاکراتی که طی دو سال اخیر به نقطه اوج خود رسیده است. هم اکنون جان کری مهندسی مذاکرات را به دستور اوباما بر عهده گرفته است تا در نهایت بتواند اهداف مدنظر رئیس جمهور ایالات متحده را محقق نماید.
        وی در پایان گفت: «همچنین به نظر می رسد که کری و اوباما در صددند پس از توافق هسته ای با ایران، گام های دیگری را در خصوص ایجاد روابط دیپلماتیک با تهران بر دارند.»




        نظر

        • H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

          #17779
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          ایران خبر


          اوباما برنامه سه شنبه خود را به خاطر مذاکرات خالی کرد
          سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۱
          کد مطلب: 26709


          به نظر می‌آید با بازنگه داشتن برنامه کاری اوباما، مقامات کاخ سفید به دنبال آن هستند تا امکان برگزاری کنفرانس خبری فوری وین به محض امضاء یک توافق هسته‌ای را فراهم کنند.


          روزنامه نیویورک تایمز نوشت: نگاهی به برنامه کاری باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نشان می‌دهد که گویا وی در تعطیلات تابستانی به سر می‌برد. وی برای روز سه شنبه ( امروز) تنها یک دیدار با رئیس حزب کمونیست ویتنام دارد.

          هر چند پشت صحنه این برنامه کاری نشان دهنده‌ی این است که کاخ سفید در یک حالت آماده باش قرار دارد و رئیس جمهور آمریکا و تیم وی منتظر اخباری از وین هستند تا ببینند آیا جان کری وزیر امور خارجه و هیات‌های مذاکره کننده هسته‌ای از سراسر جهان قادر به حصول یک توافق با ایران بر سر برنامه‌ هسته‌ای تهران و چگونگی لغو تحریم‌ها علیه این کشور هستند یا خیر.

          به نظر می‌آید با بازنگه داشتن برنامه کاری اوباما، مقامات کاخ سفید به دنبال آن هستند تا امکان برگزاری کنفرانس خبری فوری وین به محض امضاء یک توافق هسته‌ای را فراهم کنند.

          جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: برنامه کاری رئیس جمهور اوباما به دلیل انتشار اخباری از وین به عمد شناور تعیین شده است.

          به نوشته این روزنامه آمریکایی، فضای کاخ سفید اکنون همانند کسی است که نفس را در سینه حبس کرده و بسیاری از مقامات در انتظار ضرب‌الاجلی هستند که پیش از این تمدید شده بود.

          سخنگوی کاخ سفید حصول توافق هسته‌ای را ممکن دانست ولی از اظهار نظر قطعی

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #17780
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            یک دیپلمات ایرانی در وین خبر داد:
            ایران پیشنهادهایی برای حل موضوعات مورد اختلاف ارایه کرده است



            چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۰

            یک دیپلمات ایرانی در وین گفت ایران پیشنهادهای سازنده ای برای حل موضوعات مورد اختلاف ارایه کرده است.

            به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به وین، این دیپلمات ایرانی گفت: هیچ انعطافی برای تغییر خطوط قرمز نیست و این خطوط قابل شکستن هم نیست، ما از خط قرمزها عبور نمی کنیم.

            وی در عین حال : تاکید کرد فکر میکنیم خطوط قرمز ایران مانع توافق نیست.

            این دیپلمات ایرانی درباره راه حل هایی که ممکن است در ساعات آخر ارایه شود گفت: ما راه حل های جادویی نداریم. ممکن است کسی ایده هایی داشته باشد تا در فرصت مناسب مطرح کند، اما الان از این مرحله هم عبور کرده ایم.

            وی افزود: چند موضوع اختلافی خاص باقی است، درعین حال که خیلی از مسایل حل شده است.

            او تصریح کرد: هر دو طرف باید درباره موضوعاتی که اکنون مطرح هستند تصمیم بگیرند، ما پیشنهادهای سازنده ای ارایه کردیم که می تواند تعیین کننده باشد.

            وی گفت که در بحث هسته ای و تحریم ها و برخی موضوعات مهم دیگر هنوز اختلافات باقی است.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • asir
              ستاره دار(4)
              • Jan 2013
              • 416

              #17781
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              در اصل توسط Nay پست شده است View Post
              اینجا حق به معنای ترس واقعی است!

              میازار موری که دانه کش است
              که جان دارد و جان شیرین خوش است


              خب اینها مدتی است، هویت یک ملت رو به گروگان گرفته اند و به ناحق، با فریب و خدعه و وعده های تو خالی، توانستند زمام امور رو به دست بگیرند. اما باز هم حریف نشدند و دست آخر بر سر ناتوان، دست زور زدند (باتون های 88 )

              مزن بر سر ناتوان دست زور
              که روزی به پایش درافتی چو مور


              و این روز ، بسیار نزدیکه

              آیا این وحشت نداره؟

              ملت هم اشتباه کرد که فریب خورد، تاوانش رو داد!

              اما وقتی به حق خودت قانع نباشی و دست ببری توی همه چیز و طمع کنی، حالا همه رو با هم و یک جا باید بالا بیاری!

              مثل دزدی که عادتش میشه دزدی و هر چی توبه میکنه، باز نمیتونه دل بکنه و کارهای بزرگتر میزنه به سرش و دست آخر شتر دزد و جنایت

              توبه گرگ مرگه، این یادمون باشه!

              دلواپس برای همین نمیتونه توبه کنه!

              حق اینجا به معنای واقعیت مطلقه!

              وگرنه حقیقت بالاتر اینه که، خلایق آنچه لایق


              بدون حب و بغض، این لینک رو بخونیم، مطلب دستمون میاد

              http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post622562


              واقعا که دکتر احمدی نژاد در فتنه 88 درست میگفت یک مشت خس وخاشاک یکی از نمونه های بارزش جنابعالی که کامل اونور ابی هستی بیخود بیجهت بند میشی با اون ادبیات کینه توزانه ات
              حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

              نظر

              • asir
                ستاره دار(4)
                • Jan 2013
                • 416

                #17782
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                مشمئز کننده بود.
                راست میگی مشمیز کننده است در خور شما همون ادبیات چاله میدونی همفکرای خودتونه حیف این ادب و احترام واسه شما فعلا هم که فک میکنید توافق حتمیه وشما اونو انجام دادین وهنوز هیچی نشده مشغول کاسبی شدین وحداقل در این دوسال که عملکردی نداشتین ملت رو تو انپاس مذاکرات دق مرگ کردین حالا م میخواین بتازین ولی هول نشین یکم صبور باشین جوجه رو اخر پاییز میشمرن شما هنوز عبرت نگرفتین از سابقه این جنایتکارا که هواپیمای مسافربری رو با تمامی سرنشیناش تو هوا میزنن حتما اونم مقصر واقعیش محمود بوده مشکل شما اینه که یا سنتون کمه یا بیتجربه وبیخرد هستین وارزیابی صحیح وشناختی از دشمن ندارید ویا با دید خوشبینانه از دسته فریب خوردگانید
                حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #17783
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                  یکباری حدود 4 ماه پیش آقای خامنه ایی (در جریان مذاکرات ) در دیداری گفتند(نقل به مضمون) : اگر حسن نیت غربیها(که مشخصا امریکا میباشد)باشد در الباقی مسائل نیز قابل مذاکره هست !!! آنزمان اغلب رسانه ها و کارشناسان توجه و زومی روی این صحبت رهبر (که بی سابقه بود نزد هر دو رهبر پس از انقلاب) نکردند !...اما بنده چندین و چند بار در همین فروم نوشتم مهمترین نکته صحبت ها همین بود ... و بعد از توافق احتمالی در مذاکرات هسته ایی بعید نیست صحبت از حضور کاردار و سپس بازگشایی سفارت امریکا و الباقی ماجراها پیش بیاید !
                  منظورش مسایل منطقه مثل سوریه یمن لبنان فلسطین است
                  سفارت امریکا سالهاست عربستان باز است.... به شرط اینکه در مسایل عربستان دخالت نکند مثل حقوق بشر و...
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • B A R A N
                    عضو فعال
                    • Mar 2015
                    • 677

                    #17784
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    وزير امور خارجه چين: راه براي نگارش متن نهايي توافق هموار شد

                    چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۴

                    وزیر امور خارجه چین از هموار شدن راه برای نگارش متن نهایی توافق جامع هسته ای بین ایران و گروه 1+5 خبر داد و گفت نشست های وزرای امور خارجه دستاوردهای بزرگی داشت.

                    وانگ یی ، وزیر امور خارجه چین روز سه شنبه در وین ، پایتخت اتریش گفت: نشست های وزرای امور خارجه بر سر توافق هسته ای با ایران ، راه را برای گفتگوهای عینی بر سر مسائل فنی و نگارش متن نهایی توافق هموار کرد.

                    وانگ یی به خبرنگاران گفت: دیدارهای فشرده وزرای خارجه قدرت های جهان و ایران ، در کنار فراز و نشیب های سختی که وجود داشت دستاوردهای بزرگی هم به بار آورد و زمینه سیاسی لازم را برای گفتگوهای بیشتر فراهم کرد.

                    وزیر امور خارجه چین افزود: مهمترین پیشرفت این است که در سایه فشار دیدارهای وزرای امور خارجه ، هر دو طرف گفتگو، بسته ای از ایده ها و طرح ها را درباره مسائل باقیمانده پیشنهاد کردند. از این رو ، راه برای گفتگوی نهایی بر سر مسائل اساسی شامل نگارش توافق هموار شد.

                    وی خاطر نشان کرد دیدارهای وزرای خارجه مشوقی سیاسی برای گفتگوها و نیز ایده ای کلی برای حل و فصل مسائل فراهم آورد و در مرحله آتی بروی مسائل عینی تمرکز خواهد شد.

                    وانگ یی گفت: وزرای خارجه امروز عصر )سه شنبه( وین را ترک کردند چون زین پس گفتگوها بر سر نگارش عینی متن توافق متمرکز می شود و نیاز است که گروه های کاری ، بویژه کارشناسان کشورهای مختلف این کار را انجام دهند. مسائل فنی و حرفه ای زیادی هست که باید در متن نهایی توافق مطرح شوند.

                    وزیر امور خارجه چین افزود حدود شش یا هفت موضوع باقیمانده که باید در گفتگوهای نهایی درباره آنها بحث و تبادل نظر شود.
                    وانگ یی ابراز امیدواری کرد عزم جدی برای گفتگو حفظ شود و توافق نهایی در کوتاه ترین زمان ممکن حاصل گردد. « توافقی جامع که همانگونه که همیشه گفته ایم ، متعادل و منصفانه باشد. چین نسبت به این موضوع محتاط ولی خوشبین است.


                    .

                    نظر

                    • B A R A N
                      عضو فعال
                      • Mar 2015
                      • 677

                      #17785
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      استاد دانشگاه مريلند: در توافق هسته اي زمان براي کاخ سفيد بسيار مهم است

                      چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۴

                      استاد دانشگاه مریلند گفت در بحث توافق هسته ای با ایران زمان برای کاخ سفید مهم است زیرا تشکیلات اوباما از یک سو باید پاسخگوی کنگره باشد و از سوی دیگر در رقابت با هیلاری کلینتون قرار دارد.

                      فراس مقصد استاد دانشگاه مریلند در گفتگو با شبکه الحدث در خصوص تمدید مذاکرات هسته ای در وین گفت: دولت آمریکا تا نهم ماه جاری باید به کنگره گزارش دهد که جزئیات توافق با ایران چیست. این بدان معناست که کاخ سفید در تنگنا قرار دارد. اگر کاخ سفید این گزارش را به موقع برساند، کنگره در حدود دو ماه برای بررسی آن فرصت دارد و اگر دیر برسد، اعضای کنگره به تعطیلات تابستانی خواهند رفت و پس از آن فرصت زیادی برای بررسی توافق دارند که این فرصت زیاد به نفع کاخ سفید نخواهد بود. از سوی دیگر اوباما باید با هیلاری کلینتون بر سر مسند ریاست جمهوری رقابت کند که مساله ایران در این خصوص مهم است.

                      مقصد ادامه داد: توافق هسته ای ایران می تواند یک نقطه عطف برای منطقه باشد. با توجه به سفر مقامات عربستان به روسیه و دیدار ولید معلم وزیر خارجه سوریه با مقامات مسکو می توان گفت آمریکا هزینه و قیمت توافق با روسیه بر سر ایران را کنار زدن بشار اسد تعیین کرده است اما به نظر می رسد روسیه قادر به انجام این کار نیست.

                      این استاد دانشگاه افزود: کاخ سفید کمیته ای را در شورای امنیت ملی خود تشکیل داده تا راهبرد آمریکا پس از توافق با ایران را تعیین کند. آمریکا پس از توافق دو گزینه پیش رو دارد، یا ایران با آمریکا در مبارزه با تروریسم همکاری خواهد داشت و یا اینکه اختلافات ایران و آمریکا بر سر مسایل منطقه افزایش خواهد یافت. این کمیته که تشکیل آن علنی نشده وظیفه دارد راهبرد آمریکا ر ا در دو مورد تعیین کند.



                      .

                      نظر

                      • B A R A N
                        عضو فعال
                        • Mar 2015
                        • 677

                        #17786
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        واشنگتن پست : دیدار اوباما پس از 6 ماه با سناتورهای دموکرات در کاخ سفید

                        چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۴


                        رئیس جمهور آمریکا با سناتورهای دموکرات کنگره در کاخ سفید دیدار کرد.

                        به نقل از واشنگتن پست، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا پس از 6 ماه با سناتورهای دموکرات در کاخ سفید دیدار کرد.

                        محور این دیدار گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران، برنامه‌های در نظر گرفته شده برای بانک صادرات-واردات آمریکا و نیز امور زیر ساختی عنوان شده است.

                        این دیدار در شرایطی برگزار می‌شود که مذاکرات فشرده ای میان ایران و 5+1 در وین در جریان است و طرفین در آستانه رسیدن به توافق نهایی هستند.

                        قراراست توافق احتمالی در کنگره آمریکا، مجلس شورای اسلامی ایران و پارلمان اروپا به بحث گذاشته شود و دولت آمریکا از کارشکنی احتمالی سناتورهای جمهوری‌خواه و لابی‌های اسرائیل در روند بررسی توافق با ایران که مقدمه ارائه آن به شورای امنیت سازمان ملل است، نگران است.



                        .

                        نظر

                        • MAGDAD2015
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 342

                          #17787
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          ايران و 5+1

                          نوشته اصلی توسط Nay
                          اینجا حق به معنای ترس واقعی است!

                          میازار موری که دانه کش است
                          که جان دارد و جان شیرین خوش است


                          خب اینها مدتی است، هویت یک ملت رو به گروگان گرفته اند و به ناحق، با فریب و خدعه و وعده های تو خالی، توانستند زمام امور رو به دست بگیرند. اما باز هم حریف نشدند و دست آخر بر سر ناتوان، دست زور زدند (باتون های 88 )

                          مزن بر سر ناتوان دست زور
                          که روزی به پایش درافتی چو مور


                          و این روز ، بسیار نزدیکه

                          آیا این وحشت نداره؟

                          ملت هم اشتباه کرد که فریب خورد، تاوانش رو داد!

                          اما وقتی به حق خودت قانع نباشی و دست ببری توی همه چیز و طمع کنی، حالا همه رو با هم و یک جا باید بالا بیاری!

                          مثل دزدی که عادتش میشه دزدی و هر چی توبه میکنه، باز نمیتونه دل بکنه و کارهای بزرگتر میزنه به سرش و دست آخر شتر دزد و جنایت

                          توبه گرگ مرگه، این یادمون باشه!

                          دلواپس برای همین نمیتونه توبه کنه!

                          حق اینجا به معنای واقعیت مطلقه!

                          وگرنه حقیقت بالاتر اینه که، خلایق آنچه لایق








                          واقعا که دکتر احمدی نژاد در فتنه 88 درست میگفت یک مشت خس وخاشاک یکی از نمونه های بارزش جنابعالی که کامل اونور ابی هستی بیخود بیجهت بند میشی با اون ادبیات کینه توزانه ات

                          ************************************************** ************************************************** *************************************

                          باسلام جناب asirگرامی

                          مگر کژدم معروف (نی) رو نمی شناسی *

                          ایشان مامور صیانت از رذالت ها هستند *

                          جانوری 2 پا به نام انسان و به عبارتی صحیح تر (کژدمی) غاصب (نی ستان)

                          ولذا جهت بهتر شناختن این موجود کمیاب حتما سری به قسمت نبض سیاست بزنید *

                          خدا حافظ و نگهدار

                          نظر

                          • MAGDAD2015
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 342

                            #17788
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            نوشته اصلی توسط liveparsi

                            مشمئز کننده بود.




                            راست میگی مشمیز کننده است در خور شما همون ادبیات چاله میدونی همفکرای خودتونه حیف این ادب و احترام واسه شما فعلا هم که فک میکنید توافق حتمیه وشما اونو انجام دادین وهنوز هیچی نشده مشغول کاسبی شدین وحداقل در این دوسال که عملکردی نداشتین ملت رو تو انپاس مذاکرات دق مرگ کردین حالا م میخواین بتازین ولی هول نشین یکم صبور باشین جوجه رو اخر پاییز میشمرن شما هنوز عبرت نگرفتین از سابقه این جنایتکارا که هواپیمای مسافربری رو با تمامی سرنشیناش تو هوا میزنن حتما اونم مقصر واقعیش محمود بوده مشکل شما اینه که یا سنتون کمه یا بیتجربه وبیخرد هستین وارزیابی صحیح وشناختی از دشمن ندارید ویا با دید خوشبینانه از دسته فریب خوردگانید


                            ************************************************** ************************************************** **************************************

                            باسلام

                            بر دو سرور گرامی

                            جسارت بنده رو ببخشید اما دوستان در سایتی که اینقدر اجنبی و وطن فروش .لا مذهب و بی دین است که دائما به مقدسات*

                            این ملت شریف توهین می کنند *بنام یک هموطن (شما بخوانید* اجنبی مامور روباه پیر انگلیس و اعضایی منافقن و خود فروشان اون ور آبی وطن فروش )

                            و با آزادی کامل در این انجمن به تخریب روحیه ملت می پردازند و در واقع ریشه اسلام رو هدف گرفتن این بحث های داخل نظام چه معنی داره الا خوشحال *

                            نمودن این نا پاکان و سوژه درست کردن برای آنها .پس عزیزان هوشیار باشید دشمن مشترک را دریابد که در این سایت از در و دیوار دارند بالا می روند*

                            خدا حافظ و نگهدار

                            نظر

                            • MAGDAD2015
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 342

                              #17789
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                              6کشور مذاکره کننده اکثرا رفتند بجز امریکا
                              فرانسه سر سخترین موضع دارد...
                              در واقع در این مذاکرات یک طرف وجود دارد انهم امریکا...حالا ادعای شکست تحریمها در صورت عدم توافق چگونه ممکن است..فرانسه که پاریس بانک10میلیارد دلار امسال جریمه شد در مجمعش هیچ سودی نداد به سهامداران...چند بانک انگلیسی 5میلیاردی جریمه شدند..همینطور بانک های المانی...
                              روسیه هم که خودش تحریم شده است کاره ای نیست..چین هم نخودی....این نشان میدهد نبض بانکی مالی جهان دست امریکا انگلیس است ....و لاغیر..با صد کشور رابطه داشته باشی ولو فرانسه درصورتی که امریکا نخواهد ان رابطه هیچ سودی ندارد


                              باز هم که بچه روباه شروع کردی به مکاری *درست است از انگلیس و به عبارتی از (روباه پیر) مواجب می گیری و (ماموری و معزور)

                              ولی انصاف هم خوب چیزی است *انگلیس نوکر آمریکاست و تو (نوکر نوکر اونها )

                              حالا همان آمریکا شده نوکر ملت ایران .جان کری رو که می بینی 2هفته تو محل مذاکرات شده آویزان و تکون هم نمی خوره تا
                              بالاخره با ایران در مذاکرات هسته ای توافق کنه *
                              نتیجه گیری

                              پس بچه روباه تو می شی (نوکر نوکر نوکر) ما .

                              نظر

                              • نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2131

                                #17790
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
                                باز هم که بچه روباه شروع کردی به مکاری *درست است از انگلیس و به عبارتی از (روباه پیر) مواجب می گیری و (ماموری و معزور)

                                ولی انصاف هم خوب چیزی است *انگلیس نوکر آمریکاست و تو (نوکر نوکر اونها )

                                حالا همان آمریکا شده نوکر ملت ایران .جان کری رو که می بینی 2هفته تو محل مذاکرات شده آویزان و تکون هم نمی خوره تا
                                بالاخره با ایران در مذاکرات هسته ای توافق کنه *
                                نتیجه گیری

                                پس بچه روباه تو می شی (نوکر نوکر نوکر) ما .
                                سلام حداکثر زمان تا 8/5 صبح جمعه است که بگنگره ابلاغ شود درنیمه شب کار تمام است . اویزان شدن کری بدون برنامه نیست پس از خلع سلاح صدایش درمیاید

                                نظر

                                در حال کار...
                                X