آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

شبكه تلويزيوني العالم لحظاتي پيش در خبري فوري اعلام کرد: منابع آمريكايي مي گويند احتمال دارد امشب پيش نويس توافقنامه هسته اي ايران به کنگره آمريكا ارسال شود.

خبرگزاری صدا و سیما شبکه خبر اخبار فوری شبکه خبرسیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی اخبار حوادث لیگ فوتبال قیمت ارز بورس خودرو سکه دانشگاه هنر فيلم عکس و استان ها
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
      من پست اخر این دست نشونده رو اشتباهی لایک کردم شرمنده!!

تاپیک رو دارن میبرن تو خاکی بی خیال شید وگرنه قفلش میکنه ناظر!!

بی خیال شیم و کار خودمون رو ادامه بدیم!!

خواست این 2 ای دی حاشیست لطفا ادامه ندید
      امیدوارم لااقل به همین حرف خودت پایبند باشی و از این به بعد با به حاشیه کشیدن تاپیک ما رو به زحمت نندازی تا بیایم و جواب شما ها رو بدیم ،
      بارها گفتم اینجا تاپیک مسائل هسته ایست و به حاشیه نبریدش ولی بعضی هم کاسه های شما خیلی دوس دارن که اراجیفی که در ذهنشان هست رو بیان کنن و تازه کسی هم پاسخ نده
      از این پس هر بحثی هست در نبض سیاست در خدمتتون هستم البته اگه وقت داشته باشم که به همه پاسخ بدم
      در ضمن یه گزینه ی نمی پسندم وجود داره که اگه اونو بزنی لایکت پاک میشه

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

ی چند تا هم ما ضری المثل بزاریم......... در وقابل بعضی از ما انسانها خرها بسیار دانشمندند...........یه ضری المثل {گرجی}

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

یه خورده فضا بهتر بشه.................. ​یه امید توافق...و ناکامی کاسبان تحریم...و...هیات همراه
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

رویترز: توافق هسته‌ای نزدیک است

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

ريباكوف: توافق هسته اي با ايران شايد تا چند ساعت آتي حاصل شود

Take a look at @abasinfo's Tweet: https://twitter.com/abasinfo/status/...148896256?s=09

نظر

• amir20202000
                عضو عادی
                • Jan 2015
                • 98

پیشنهاد میدم طرف غربی برای اطمینان از عدم ساخت بمب محمود و گروگان ببره نیویورک

هم اون دوست داره

هم ما

هم طرف غربی راضی میشه

نظر

• rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

در اصل توسط amir20202000 پست شده است View Post

هم اون دوست داره

هم ما

هم طرف غربی راضی میشه
                  دیدی دوباره هم کاسه ات تاپیک رو دوس داره به بیراهه ببره ؟!!!!
                  همیشه همین طور بوده اید ، به انحراف می کشید و تا کسی جوابتون رو میده متهمشون می کنید به منحرف کردن تاپیک
                  شما اینقدر ضعف تحلیل دارید که نمی دونید مساله ی آمریکا اصلا هسته ای نیست
                  وعلت توافق و نیاز بیشترش رو هم اصلا نمی دونید چیه ، و این ضعف در علمتون باعث فشار به اعصابتون میشه و این فشار اعصاب سبب فحاشی به دیگران

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

I asked an Iranian diplomat about Riyabekov remarks, he said: Iran & 5+1 are trying, we should wait to see what will happen till 23:00

یک دیپلمات ایرانی درموردسخنان ریابكوف (امكان توافق تا چند ساعت آتی) گفت: طرفین تلاش میکننند، باید ببینیم تا ساعت 11 شب چه اتفاقی خواهد افتاد

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1139

همگی این چنتا بیسواد دکل خور بلاک کنیم نه کسی محلشون میذاره نه مطلبشون رو میخونه اینا عقده کردن تایپیک رو ببندن مثل تایپیک تام کروز ک طرف فرق دست چپ و راستشو نمیدونست اما با عقده بازی تونست کارشو بکنه این بسوادم همونطور یادمه تو بحث به من میگفت اصلا طرفدار غارتگر مغو.ل نیست بخدا بعد چند دقیقه مطلب گذاشت ک شدیدا طرفدارشه از نظر فکری واخلاقی هم کم داره
                      آخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2015/07/09, 18:14.

نظر

• bernabeo
                        عضو جدید
                        • Apr 2012
                        • 12

نفت
                        2.36 % افزایش
                        کسی علتشو میدونه؟

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

در اصل توسط bernabeo پست شده است View Post
                          نفت
                          2.36 % افزایش
                          کسی علتشو میدونه؟
                          درود

51.5 حمایت نفت بود که بهش واکنش نشون داد و به سمت 53.70 اصلاح کرد

نفت در ادامه موج 5 نزولیش بزودی کف 48.50 رو لمس میکنه

این تحلیل برای wti امریکاست البته

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

نوشته شده توسط ali777
                            داداش چشم هایت را باز کن ببین تحریم هایی که با هزاران زحمت بر سر این ملت اوردی چگونه دارند از بین می برند نامردا :))

نسخه جدید ضرب المثل.
                            يک ديوانه اي يک کاغذ پاره اي را ته چاه مي اندازد صدتا عاقل نمي توانند درش بيارن

نظر

• rajabi
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 936

در اصل توسط amir20202000 پست شده است View Post

هم اون دوست داره

هم ما

هم طرف غربی راضی میشه
                              در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              برادر عزیز سوالی دارم ایا مساله ما یعنی سیستمی که شما طرفدارش هستید اسلام است ...اگر... اری......پس چرا امروز که قتل عام سربرنیتزا را روسیه وتو کرد....فریاد یال المسلمین بلند نشد.....چرا تو چچن نشد...چرا تو سین کیانگ چین نشد............سوال بزرگ اینه مساله ما چیست..................اگر نه شرقی نه غربیست...که همکنون کودکی این را باور نمیکند.......روزه را چین برای کارمندان ممنوع کرد...سکوت....همین اتفاق تو جای دیگه...میشد یال المسلمین..........چه جوریه که مقاومت البته به اصطلاح خودشون رو دوش ملته...و...منافع و ثروت برای اقایون..........چه جوریه که تحریم یه سریا رو از بی دارویی با کامه مرگ میکشونه...یه سریا رو به عرش............به نظرم مساله این باشه....ایرانی اگه گرسنه باشن میشه بهشون حکومت کرد....اعراب بر عکس...........به نظررت این موضوع صدق نمیکنه..........چه جوریاست بابام میگفت قبل انقلاب اگه اخوند میدیدیم...مشروبمون قایم میکردیم جلوش بلند میشدیم..الان چی...خودت بهتر میدونی.............چرا موج دین گریزی الان بسیار بیشتر از قبله..........و...هزار تا چرای دیگر......................این که این سیستم دنباله چی هست من هنوزز نفهمیدم...شما فهمیدی پخ کن
                              در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                              همگی این چنتا بیسوا دکل خور بلاک کنیم نه کسی محلشون میذاره نه مطلبشون رو میخونه اینا عقده کردن تایپیک رو ببندن مثل تایپیک تام کروز ک طرف فرق دست چپ و راستشو نمیدونست اما با عقده بازی تونست کارشو بکنه این بسوادم همونطور یادمه تو بحث به من میگفت اصلا طرفدار غارتگر مغو.ل نیست بخدا بعد چند دقیقه مطلب گذاشت ک شدیدا طرفدارشه از نظر فکری واخلاقی هم کم داره

نظر

• B A R A N
                                عضو فعال
                                • Mar 2015
                                • 677

خبرنگار العالم : احتمال ارسال پیش نویس توافق به کنگره تا پایان امروز

پنجشنبه 18 تیر 1394

خبرنگار العالم در وین از احتمال ارسال پیش نویس توافق هسته ای به کنگره تا پایان امروز خبر داد.

"نوید بهروز" گفت: "فضای عمومی مذاکرات از نزدیکی حصول توافق نهایی حکایت دارد و برخی منابع غیر رسمی از احتمال ارسال پیش نویس توافق به کنگره آمریکا تا پایان امروز خبر داده اند."

خبرنگار العالم با اشاره به اینکه "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه خواستار لغو تحریم های تسلیحاتی از ایران در سریع ترین زمان ممکن شده است، توضیح داد: "تناقض در اظهارات مقامات 1+5 به وضوح نمایان است."

وی با تاکید بر اینکه فضای عمومی مذاکرات از نزدیکی حصول توافق حکایت دارد تصریح کرد این مسئله با موضع "اوباما"، که همچنان از احتمال 50 درصدی در دست یابی توافق سخن می گوید، تناقض دارد؛ هرچند تحلیلگران سیاسی اعتقاد دارند این اظهارات اوباما در چارچوب اعمال فشار بیشتر به ایران و کسب امتیاز از ان در ساعات پایانی مطرح می شود.

خبرنگار العالم در پایان گفت: "برای توصیف شرایط کنونی مذاکرات بهترین جمله همان چیزی است که "سرگئی ریابکوف" هنگام ورود به مذاکرات گفت :مذاکرات هسته ای به مانند بالا رفتن از کوه "الپ" است؛ گام های پایانی تا رسیدن به قله کوه سخت ترین مرحله آن است."

.

نظر

در حال کار...
                                X