آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

هر تالاری میریم همش توش بحث هست . حالا چرا این بحث ها را در هر تاپیکی ادامه میدن نمیدونم
    ناظر لطفا یه کاری کن .
    تاپیک را ورق میزنم خبر هسته ای بخونم ولی همش بحث

نظر

• rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      بنده هم منش و افکارم متضاد است با شما طرفداران کوچک زاده و احمدی نژاد و رحیمی و خاوری و مه آفرید و بابک زنجانی ومداحان بددهن و عربده کش .....
      با روحیات من سازگاری ندارند .
      بنده از بین بالایی هایی که عرض کردی فقط طرفدار احمدی نژاد و کوچک زاده هستم ، و اتفاقا طرز فکر امثال شما ها ما بقی افرادی رو که نام بردی ایجاد کردن ، حیفش وقت ندارم و دوست هم ندارم در این تاپیک برات اثبات کنم ، اگه نه ثابت می کردم افراط تفریط های امثال شما ها از ابتدای انقلاب این افراد رو ایجاد کرده چه بابک زنجانی ها رو و چه برخی مداحان بی همه چیز رو که به شخص دوم مملکت توهین کردن
      آخرین ویرایش توسط rajabi؛ 2015/07/10, 16:42.

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

ﺧﺮﯾﻦ ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺭﻓﺮﺍﻧﺪﻭﻡ ﯾﻮﻧﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﺎ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ
        ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺍﺗﺤﺎﺩﯾﻪ ﺍﺭﻭﭘﺎ:

ﺑﻠﻪ %48
        ﺧﯿﺮ%50
        ﻣﺤﺴﻦ ﺭﺿﺎﯾﯽ ﻣﯿﺮﻗﺎﺋﺪ%2
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• liveparsi
          عضو عادی
          • Dec 2014
          • 224

یعنی تو واقعا طرفدار احمدی نژادی؟ خدایی داری شوخی میکنی یا جدی حرف میزنی؟
          در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
          بنده از بین بالایی هایی که عرض کردی فقط طرفدار احمدی نژاد و کوچک زاده هستم ، و اتفاقا طرز فکر امثال شما ها افراد ما بقی افرادی رو که نام بردی ایجاد کردن ، حیفش وقت ندارم و دوست هم ندارم در این تاپیک برات اثبات کنم ، اگه نه ثابت می کردم افراط تفریط های امثال شما ها از ابتدای انقلاب این افراد رو ایجاد کرده چه بابک زنجانی ها رو و چه برخی مداحان بی همه چیز رو که به شخص دوم مملکت توهین کردن

نظر

• liveparsi
            عضو عادی
            • Dec 2014
            • 224

بعید میدونم فردا پس فردا پایینی خاصی داشته باشیم. به نتیجه نرسیدن مذاکرات در این زمان یعنی شکست مذاکرات و این یعنی آغاز یک دوران سرد دیگه بین ایران و امریکا که هیچکدوم حاضر نیستند چنین شرایطی پیش بیاد. پول هوشمندم از این موضوع اطلاع داره. پس خیالت بابت ریزش راحت. ریزش قابل ملاحظه ای نخواهیم داشت
            در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
            اگر قرار باشه شنبه و یک شنبه صف فروش باشه و دو شنبه توافق بشه ، سه شنبه و چهار شنبه برمیگردیم به نقطه روز سه شنبه این هفته /:.wacsmiley.:/
            شنبه ، یک شنبه هفته بعدش هم که تعطیله :D
            /:.Heart.:/

نظر

• B A R A N
              عضو فعال
              • Mar 2015
              • 677

رویترز / برلین: امکان دسترسی به توافق هسته ای در روزهای آتی وجود دارد

جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان روز جمعه گفت که برلین بر این باور است که دستیابی به توافق هسته ای میان ایران و قدرت های بزرگ در روزهای آینده امکان پذیر است.

به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، ایران، آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین در 2 هفته اخیر 2 بار مهلت دستیابی به توافق هسته ای دراز مدت را تمدید کردند.

این سخنگو در نشست خبری عادی دولت آلمان گفت: مذاکرات بسیار جدی و دقیق و مشکل بر سر جزییات است.

وی افزود: من بسیار امیدوارم و همچنین پیش بینی می کنم که ما در روزهای آتی به نقطه ای برسیم که تصمیم هایی در باره مسایل سیاسی گرفته شوند.

.

نظر

• rajabi
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 936

شروع بحث و به انحراف کشیدن توسط یکی از افراد این گروه با نقل قول کردن نظر بنده

شما تفاوت بین دلار 917 تومانی و 3800 تومانی و اثرات مخرب آنرا نمیفهمید ,...این توهمات شما مربوط به اثرات روانی مخرب دوران احمدی نژاد است ! زمانی که دلارهای بی حساب نفتی را میدزدیدندو حرف مفت و رجز و مزخرف هم بسیار میزدند...که برای برداشتن هر کلمه از این مزخرفات بایستی هزینه های فراوان بدهبم !

ایران تار و پودش از هم گسسته شده و مجبور به تمکین شده است , ...غفلت کند دلار 7000 تومانی در انتظار کشور میباشد ! ...

یکی دو نفری هم بودند مانند شما ادعاشان میشد ,خر فهمشان کردم و دیگر رو در روی بنده در نمی آیند مانند جناب maghdad نازنین ! سر فرصت شما را هم سر جایت می نشانم !
                فعلا در این شرایط حساس تاپیک را به بیراهه بردیم و رفته ایم روی اعصاب دیگر کاربران و عذر خواهی هم میکنم !

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                هر تالاری میریم همش توش بحث هست . حالا چرا این بحث ها را در هر تاپیکی ادامه میدن نمیدونم
                ناظر لطفا یه کاری کن .
                تاپیک را ورق میزنم خبر هسته ای بخونم ولی همش بحث
                پایان بحث همراه با مظلوم نمایی که تاپیک به انحراف کشیده شده توسط یکی دیگر از افراد این گرو ه درست وقتی کم آورده
                شما اگه واقعا به دنبال به انحراف نکشیدن تاپیک بودید به همقطاران خود یاد می دادید که مدام نظرات بنده رو نقل قول نزنن ، به حرف دیروز یکی از همقطاران خود "خوشبخت" گوش می کردید و مدام با نقل قول زدن به نظرات ما بحث ایجاد نمی کردید
                لطفا از این پس پست های ما رو نقل قول نزنید و توهین هم نکنید ، عیسی به دین خود ، موسی به دین خود

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                  بعید میدونم فردا پس فردا پایینی خاصی داشته باشیم. به نتیجه نرسیدن مذاکرات در این زمان یعنی شکست مذاکرات و این یعنی آغاز یک دوران سرد دیگه بین ایران و امریکا که هیچکدوم حاضر نیستند چنین شرایطی پیش بیاد. پول هوشمندم از این موضوع اطلاع داره. پس خیالت بابت ریزش راحت. ریزش قابل ملاحظه ای نخواهیم داشت
                  من در جواب یکی از دوستان گفتم که با فرض گفتم
                  من فول سهم هستم . از خدامه فردا بازار مثبت باشه . ولی آدم احساسی و هیجانی در بازار خیلی زیاده و همینکه مذاکرات مجدد تمدید چند روزه شده میفروشه .
                  من حرفم این هست که اگر فردا سهام های مهم بازار صف فروش بودن جمع بشن .
                  تا شروع معاملات 15 ساعت دیگه مونده . اخبار منتشره تا شروع معاملات مهم هست

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

شروع بحث و به انحراف کشیدن توسط یکی از افراد این گروه با نقل قول کردن نظر بنده
                    من با کسانی که بحث راه انداختن هیچ ارتباطی ندارم و هیچ کدوم را نمیشناسم
                    لطفا بیخود به کسی تهمت نزنید که قابل بخشش نیست

پایان بحث همراه با مظلوم نمایی که تاپیک به انحراف کشیده شده توسط یکی دیگر از افراد این گرو ه درست وقتی کم آورده
                    شما اگه واقعا به دنبال به انحراف نکشیدن تاپیک بودید به همقطاران خود یاد می دادید که مدام نظرات بنده رو نقل قول نزنن ، به حرف دیروز یکی از همقطاران خود "خوشبخت" گوش می کردید و مدام با نقل قول زدن به نظرات ما بحث ایجاد نمی کردید
                    لطفا از این پس پست های ما رو نقل قول نزنید و توهین هم نکنید ، عیسی به دین خود ، موسی به دین خود
                    من هیچ ارتباطی با این افرادی که دارن بحث میکنن ندارم و اصلا هم نمیشناسم
                    لطفا الکی به کسی تهمت نزنید که قابل بخشش نیست

نظر

• B A R A N
                      عضو فعال
                      • Mar 2015
                      • 677

واکنش جالب اوباما به قهرمانی تیم ملی فوتبال بانوان آمریکا در جهان : این پیروزی به بزرگی رویدادی تاریخی مانند توافق هسته ای با ایران است

جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴

رییس جمهوری آمریکا، به دیدار بانوان فوتبالیست این کشور رفت. او در این دیدار قهرمانی شان را تبریک گفت و افتخاری برای آمریکا دانست.افتخاری تاریخی مثل رویداد مهمی که در سیاست برای شان رخ می دهد.

تیم ملی بانوان آمریکا در کانادا توانست قهرمان جهان شود تا بار دیگر هیجان فوتبال در این کشور اوج بگیرد. این اتفاق به قدری مهم بود که باراک اوباما در دیدار بانوان فوتبالیست این کشور، که چندی پیش به مقام قهرمانی جام جهانی فوتبال رسیده بودند حاضر شد.

به گزارش میرر اسپورت، او در این دیدار پیراهن شماره 44 تیم ملی آمریکا را پوشیده بود. او در حضور جیل الیس، سرمربی تیم و سایر بازیکنان و اعضای کادر فنی، قهرمانی ملی پوشان زن آمریکایی را یک رخداد بزرگ دانست و گفت: «این پیروزی به بزرگی رویدادی تاریخی مانند توافق هسته ای با ایران است.»

اوباما که بقای حزبش در راس قدرت سیاسی ایالات متحده به مذاکرات هسته ای با ایران گره خورده است از هر فرصتی استفاده می کند تا به اهمیت این دستاورد اشاره کند. دیپلمات های کشورمان هفته ها و ماه هاست که بر سر منافع ملی کشورمان در سنگین ترین مذاکرات بین المللی تاریخ جهان شرکت کرده اند و برای دفاع از حقوق ملت، گامی به عقب نگذاشته اند.

.

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

.
                        درست وقتی کم آورده
                        .

حالا چرا گریه میکنید ؟!

من کم آوردم ؟!
                        در تاپیک نبض سیاست در خدمتتان هستم , ...تازه یکی از سوپر نادانهای (به اعتراف خودتان),سینه چاک جناب احمدی نژاد را گیر آورده ام و لذتی نگفتنی از کشف لایه های افکار شما میبرم !
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

تمدید 3 روز دیگر لغو تحریم های ایران از سوی اتحادیه اروپا

» سرویس: سياسي - انرژي هسته‎‌اي
                          کد خبر: 94041910326
                          جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲

اتحادیه اروپا لغو تحریم‌های ایران را سه روز دیگر تمدید کرد.

به گزارش ایسنا اتحادیه اروپا لغو تحریم های ایران را تا 13 ژوئیه تمدید کرد

این خبر تکمیل می‌شود.
                          زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                            تمدید 3 روز دیگر لغو تحریم های ایران از سوی اتحادیه اروپا

» سرویس: سياسي - انرژي هسته‎‌اي
                            کد خبر: 94041910326
                            جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲

اتحادیه اروپا لغو تحریم‌های ایران را سه روز دیگر تمدید کرد.

به گزارش ایسنا اتحادیه اروپا لغو تحریم های ایران را تا 13 ژوئیه تمدید کرد

این خبر تکمیل می‌شود.
                            .................
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• bari
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 193

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              امروز بهترین خبر ،همین تمدید سه روز مذاکرات میتونه باشه.
                              خود این تمدیدها نشانه خیلی خوبیه که طرفین علاقه زیادی به توافق دارند و شاید که اگر مخالفین در هر دو طرف نبودند، خیلی زودتر از این توافق انجام می گرفت ولی چه کنیم که بعضی از کشورها چوب لای چرخ این مذاکرات میذاراند.
                              ولی اخرش یه طرف مجبوره کوتاه بیاد و میاد هم.
                              از نظر من زمان توافق از پیش تعیین شده و صرفا بازی سیاسی داره انجام میشه
                              ما دقیقا روز چهار شنبه خبر تمدید تا یکشنبه رو شنیدیم که تکذیب شد و الان می بینید
                              کاملا عملیاتی شد در توافق شکی نیست

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                                از نظر من زمان توافق از پیش تعیین شده و صرفا بازی سیاسی داره انجام میشه
                                ما دقیقا روز چهار شنبه خبر تمدید تا یکشنبه رو شنیدیم که تکذیب شد و الان می بینید
                                کاملا عملیاتی شد در توافق شکی نیست
                                خبر بسیار خوبی هست
                                منابع ایرانی گفته بودن اگر تا ساعت 23(پنج شنبه) به وقت وین توافق نشه مذاکرات تا یک شنبه یا دوشنبه تمدید میشه .
                                خبر درست بود ولی منابع غربی اون روز تکذیب کرده بودن .
                                این دور دیگه تمدید بلند مدت نداریم . همه جمع شدن با توافق برگردن .
                                خوب شد به طور رسمی تمدید اعلام شد و این ترس که هر لحظه ممکنه کری بره برطرف شدد

نظر

در حال کار...
                                X