آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b-asgharne
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1055

پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    هر دو طرف برای ساکت کردن مخالفان امتیازهای گرفته را اعلام کردند .
    در حرف های روحانی و اوباما دو نکته مهم بود . روحانی گفت مخالفین نقد بکنن ولی اجازه نمیدم در جمع بندی توافق مشکلی به وجود بیارن و امید این ملت را از بین ببرن . اوباما هم به صراحت گفت کنگره با وتو من روبرو هست .
    کنگره هم در این دو ماهی که فرصت برسی داره ، حدود 25 روزش تعطیل هست . در اصل کنگره حدود یک ماه فرصت داره

خلاصه اش اینه که هر کس واسه دلواپسان داخل کشورش سخنرانی کرده ، هم زمانی سخنرانی ها هم واسه همین بود که به دو رئیس جمهور نتونند گوش
    بدن ولی بازم دلواپسای ایرانی به اوباما و دلواپسای امریکن به روحانی گوش داده اند .

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

همیشه به حرف کسی اهمیت ندادم اما عکس العمل ملت در این لحظات بسیار مهمه
      عمل مردم به ما میگه بورس خوب میشه

خرید سهام در این لحظات فرصتی است ناب
      و سخنانی مثل ریسک غیر سیستماتیک که واقعا بی معنی است...پس خود و ملت را نترسانید
      در بدترین شرایط بازار شش ماه همین جا می ماند اما در صورت حرکت صعودی قطعا جا خواهیم ماند

نظر

• amir20202000
        عضو عادی
        • Jan 2015
        • 98

ارادت دکتر حسن روحانی به توافق..

01.jpg

نظر

• amir20202000
          عضو عادی
          • Jan 2015
          • 98

بايد از ملت ايران براي راي دادن به روحاني

و از روحاني براي انتخاب ظريف تشكر كرد

نظر

• memr
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 771

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            این توافق را به همه دوستان تبریک میگم ضمن اینکه اجرای توافق به تصویب کنگره و تایید سازمان ملل مربوط میشه و حداقل شش ماه زمان میبره و در این زمان سهامهای بارها نزول و صعود میکنند یعنی هنوز برای خرید دیر نیست شاید فردا شاخص منفی بشه
            اینجوری که من متوجه شدم توافق فقط تایید شورای امنیتو میخواد اگه کنگره قبول نکنه فقط تحریمهای امریکا لغو نمیشه وگرنه بقیه تحریمها لغو میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط amir20202000 پست شده است View Post
              ارادت دکتر حسن روحانی به توافق..

[ATTACH=CONFIG]3889[/ATTACH]

با سلام کار بزرگی انجام شده و نمی تواند به طور ساده این حرکت بزرگ را تحلیل کرد بلکه آثار این حرکت در چند سال آینده نمایان می شود باید افتخار کرد به تیم هسته ای آقای روحانی مخصوصا آقای ظریف واقعا خسته نباشید @};-@};-@};-
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

94/04/23 - 16:32شماره:

متن کامل نقشه راه ایران و دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل برای حل ابعاد احتمالی
                توافق ایران و آژانس برای انتشار گزارش تا 24 آذر/تعیین ساز و کار جدید برای حل مسئله پارچین

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز جزئیات نقشه راه مشترک برای حل مسئله ابعاد احتمالی نظامی را منتشر کرد.
                خبرگزاری فارس: توافق ایران و آژانس برای انتشار گزارش تا 24 آذر/تعیین ساز و کار جدید برای حل مسئله پارچین

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی امروز (سه‌شنبه) پس از پایان مذاکرات ایران و گروه موسوم به 1+5 از توافق تهران و آژانس برای حل مسئله ابعاد احتمالی نظامی خبر داد.

در ادامه متن کامل توافق که به امضای آمانو و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران رسیده، آمده است:

بیانیه مشترک

توسط یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و علی اکبر صالحی معاون رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در تاریخ 14 جولای 2015 (23 تیر) به شرح زیر مورد توافق قرار گرفت:

نقشه راه شفاف‌سازی موضوعات باقی‌مانده گذشته و کنونی مربوط به برنامه هسته‌ای ایران

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جمهوری اسلامی ایران در ادامه همکاری‌هایشان ذیل چارچوب همکاری‌ها، برای تسریع و تقویت همکاری‌ها و مذاکرات با هدف حل تمام موضوعات باقی‌مانده گذشته و کنونی که هنوز توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران حل نشده‌اند، تا پایان سال 2015، توافق کردند.

در همین زمینه، ایران و آژانس با موارد ذیل موافقت کردند:

1. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران بر روی ساز و کار جداگانه‌ای که به آن‌ها اجازه می‌دهد موضوعات حل‌نشده باقی‌مانده را، آنطور که در ضمیمه گزارش 2011 مدیر کل (GOV/2011/65) آمده، پاسخ گویند. فعالیت‌های صورت گرفته و نتایج به دست آمده تا آن تاریخ توسط ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ارتباط با برخی موضوعات، در طول روند انعکاس داده خواهد شد.

2. ایران تا تاریخ 15 اوت 2015 (24 مرداد)، توضیحات خود به صورت مکتوب و اسناد مربوطه را در ارتباط با موضوعات مطروحه در ساز و کار جداگانه بند یک، به آژانس ارائه خواهد داد.

3. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از دریافت توضیحات مکتوب و اسناد مربوطه ایران، اطلاعات را تا تاریخ 15 سپتامبر 2015 (24 شهریور) بررسی کرده و سوالات در مورد هرگونه ابهامی در ارتباط با آن اطلاعات را به ایران منتقل خواهد کرد.

4. پس از آنکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سوالات در خصوص هرگونه ابهام در چنین اطلاعاتی را به ایران ارائه کرد، دیدارهای فنی-کارشناسی، تمهیدات فنی ومباحث آنگونه که در ساز و کار جداگانه مورد توافق قرار گرفت، برای رفع این ابهامامات، در تهران صورت خواهد گرفت.

5. ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر سر ساز و کار جداگانه‌ای در خصوص موضوع پارچین توافق کردند.

6. تمامی فعالیت‌ها، آنگونه که در فوق اعلام شده، تا تاریخ 15 اکتبر 2015 (23 مهر) با هدف حل تمامی مسائل حل‌نشده گذشته و حاضر، آنگونه که در ضمیمه گزارش 2011 مدیر کل (GOV/2011/65) تعیین شده، تکمیل خواهد شد.

7. مدیر کل به صورت دوره‌ای روند اجرای این نقشه راه را به شورای حکام آژانس گزارش خواهد کرد.

8. تا تاریخ 15 دسامبر 2015 (24 آذر)، مدیر کل ارزیابی نهایی را در مورد حل تمامی مسائل باقی‌مانده گذشته و حاضر آنطور که در ضمیمه گزارش 2011 مدیر کل (GOV/2011/65) تعیین شده، برای اقدام به شورای حکام ارائه خواهد کرد. پیش از صدور گزارش، یک نشست فنی جمع‌بندی میان ایران و آژانس برگزار خواهد شد.

9. ایران اعلام کرده است ارزیابی جامع خود را در مورد گزارش مدیر کل به صورت مکتوب به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه خواهد کرد.

10. در انطباق با چارچوب همکاری‌ها، آژانس به در نظر گرفتن نگرانی‌های امنیتی ایران، ادامه خواهد داد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

[QUOTE=memr;625001]اینجوری که من متوجه شدم توافق فقط تایید شورای امنیتو میخواد اگه کنگره قبول نکنه فقط تحریمهای امریکا لغو نمیشه وگرنه بقیه تحریمها لغو میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE

زیاد خودتان را خسته نکنید دیگه کار تمام شده این توافق میان ایران و کشورهای 1 +5 بوده و نه کنگره !! دیگه کاری از دست کنگره برنمی اید ممکنه در طول برسی بالا و پایین زیاد بشه و در آخر تایید نهایی را میگره خود اوباما که بعد از پایان بیانیه ای مشترک امروز گفت که اگر کنگره مانع تراشی کند کشورهای دیگر با ما همراه نمی شوند برای ادامه تحریم ها کار تمام شده

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

94/04/23 - 16:07
                    نسخه چاپيارسال به دوستان
                    لندن: توافق هسته‌ای فرصتی برای ایران است تا از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شود

سخنگوی نخست وزیر انگلیس در واکنش به حصول توافق میان ایران و گروه ۱+۵ گفت که این توافق فرصتی برای ایران است تا از مزایای اقتصادی آن بهره مند شود.
                    خبرگزاری فارس: لندن: توافق هسته‌ای فرصتی برای ایران است تا از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شود

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، سخنگوی نخست وزیر انگلیس در واکنش به حصول توافق میان ایران و گروه ۱+۵ گفت که این توافق فرصتی برای ایران است تا از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شود به شرطی که به تعهدات خود در این پروسه متعهد باشد.

ایران و گروه ۱+۵ امروز سه شنبه ۲۳ تیرماه به مذاکرات خود پایان دادند و مجموعه مباحث خود را جمع بندی کردند.

نظر

• memr
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 771

[QUOTE=ایرج اکبری;625005]
                      در اصل توسط memr پست شده است View Post
                      اینجوری که من متوجه شدم توافق فقط تایید شورای امنیتو میخواد اگه کنگره قبول نکنه فقط تحریمهای امریکا لغو نمیشه وگرنه بقیه تحریمها لغو میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE

زیاد خودتان را خسته نکنید دیگه کار تمام شده این توافق میان ایران و کشورهای 1 +5 بوده و نه کنگره !! دیگه کاری از دست کنگره برنمی اید ممکنه در طول برسی بالا و پایین زیاد بشه و در آخر تایید نهایی را میگره خود اوباما که بعد از پایان بیانیه ای مشترک امروز گفت که اگر کنگره مانع تراشی کند کشورهای دیگر با ما همراه نمی شوند برای ادامه تحریم ها کار تمام شده
                      اره دیگه همه چی تموم شد دیگه مثل لوزان نیست که چون همه گنگ بودن با یه خبر تنشون بلرزه

اقا توافق شد تموم شد رفت پی کارش خیالتون راحت دیگه دنبال نظرات نگردید چون مهم نیست و تاثیری تو هیچی نداره دیگه اونی که باید میشد شده و تمام فقط کافیه قطع نامه های شورای امنیت لغو بشه دیگه ابهت تحریمها میشکنه دیگه کسی از هیچ کس نمیترسه و ایران یه کشور بدون تحریم شناخته میشه حالا هرکی دلش میخواد خودشو بزنه به درودیوار انتقاد کنه هرکاری میخواد بکنه تاثیری تو هیچی نداره ....

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

تاریخ خبر: 23/04/1394 | ساعت: 15:44|

تکمیلی؛

اوباما: توافق خط قرمزها را رعایت کرده است/ هر مصوبه کنگره را که مانع توافق باشد وتو می کنم

تهران - ایرنا - 'باراک اوباما' رییس جمهوری آمریکا گفت: توافق خط قرمزهای ما را رعایت کرده است و من هر مصوبه ای در کنگره که مانعی بر سر راه این توافق باشد را وتو خواهم کرد.
                        اوباما: توافق خط قرمزها را رعایت کرده است/ هر مصوبه کنگره را که مانع توافق باشد وتو می کنم
                        به گزارش ایرنا،رییس جمهوری ایالات متحده آمریکا روز سه شنبه این اظهارات را پس از قرائت بیانیه مشترک 'محمد جواد ظریف' وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و 'فدریکا موگرینی' مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مورد جمع بندی نهایی مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 وین، طی سخنانی در واشنگتن مطرح کرد.

اوباما تصریح کرد: ما به سنت رهبری آمریکا بازگشته ایم، همانطور که کندی رییس جمهوری پیشین در برابر مردم آمریکا ایستاد و گفت از سر ترس، مذاکره نکنید ولی هرگز هم از مذاکره نترسید. وی در آن زمان از لزوم مذاکره با شوروی صحبت می کرد. خطر جنگ بین دو ابرقدرت آن زمان احساس می شد و امروز خطر در منطقه ای حساس وجود دارد؛ حساس ترین منطقه در جهان.

اوباما مدعی شد: امروز به دلیل اینکه آمریکا از روی اصول مذاکره کرد، توانست جلوی گسترش سلاح هسته ای ایران را بگیرد.

این ادعای اوباما در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده اند که ایران هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته ای نبوده و نیست.

اوباما تصریح کرد: این توافق تمام خط قرمزهای ما و پارامترهای ما را رعایت کره است.

وی افزود: ایران دو سوم از سانتریفیوژهای خود را باید (در تاسیساتی) ذخیره کند و آنها باید تحت نظارت های بین المللی باشد.

رییس جمهوری آمریکا گفت: ایران طی 10 سال آینده میزان غنی سازی خود را کاهش داده و 90 درصد از اورانیوم با غنای بالای خود را باید کنار گذارد.

اوباما همچنین گفت: ایران نمی تواند پلوتونیوم تولید کند. ذخیره اورانیوم ایران تحت نظارت قرار می گیرد و 98 درصد از اورانیوم غنی شده را کنار می گذارد.

وی تصریح کرد: ایران امروز در موقعیتی است که همه تاسیساتش تحت نظارت قرار دارد.

رییس جمهوری آمریکا گفت: آژانس با ایران به توافق رسیده است که بتواند دسترسی پیدا کند و تحقیقات خود را درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران تکمیل کند.

اوباما بار دیگر با بیان برخی ادعاهای قبلی، مدعی شد: ایران در حالی که به تعهداتش عمل می کند، کم کم تحریم هایی را که ما به خاطر برنامه هسته ای این کشور اعمال کردیم، لغو خواهد شد؛ هم تحریم های آمریکا و هم سازمان ملل.

رییس جمهوری آمریکا مدعی شد: لغو تحریم ها تدریجی است. ایران باید اول به تعهداتش عمل کند تا تحریم ها لغو شود. ایران باید طی 10 سال آینده به این توافق عمل کند تا تحریم های بیشتری لغو شوند و تمامی این توافقات در قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل قید خواهد شد.

اوباما اظهار داشت: بنابراین ایران انگیزه خواهد داشت به تعهداتش عمل کند و اگر تخطی کند با پیامدهای جدی روبرو خواهد شد. جامعه بین الملل از این توافق نیز حمایت می کند.

ربیس جمهوری آمریکا افزود: کنگره آمریکا فرصتی دارد جزئیات این توافق را بررسی کند. دولت من اطلاعات لازم را بطور کامل می تواند به کنگره بدهد. وقتی مردم و کنگره آمریکا این توافق را بررسی کنند، لازم است ببینند که گزینه های دیگر چیست؟ بدون این توافق ما چه دنیایی می داشتیم؟ بدون این توافق ما سناریویی نداشتیم که دنیا همراه ما شود تا ایران را تحریم کنیم؟

اوباما اظهار داشت: برخی فکر می کردند دولت ایران تحت چنین فشاری تسلیم می شود اما دنیا حاضر نخواهد بود از تحریم های نامحدود حمایت کند تا ایران را تحت فشار بگذارد. بدون این توافق، توافقی بر سربرنامه هسته ای ایران وجود نمی داشت و ایران می توانست سانتریفیوژ های بیشتری را تولید و آزمایش کند.

رییس جمهوری آمریکا برای قانع کردن مخالفان از جمله رژیم صهیونیستی که از اعلام نتایج مذاکرات ایران و 1+5 خشمگینانه اظهار نظر کرده و آن را 'توافقی بد' خواندند، مدعی شد: قبل این توافق، ایران می توانست تاسیساتی را درست کند که به اندازه کافی پلوتونیوم برای بمب هسته ای تولید کند و ما بازرسی هایی نداشتیم اگر می خواست برنامه هسته ای اش ابعاد نظامی داشته باشد.

اوباما همچنین گفت: به عبارتی دیگر، بدون هیچ توافقی محدودیت درباره برنامه هسته ای ایران وجود نمی داشت و چنین گزینه ای این احتمال را تقویت می کرد که دیگر کشورهای منطقه نیز احساس کنند که باید دنبال برنامه هسته ای خودشان بروند.

وی مدعی شد: این امر یک مسابقه تسلیحاتی را در حساس ترین منطقه دنیا به وجود می آورد و موجب می شد که آمریکا گزینه های کمتری پیش رو داشته باشد.

اوباما تصریح کرد: من شش سال است که رییس جمهوری و فرمانده کل نظامیان آمریکا بوده ام. بارها و بارها این تصمیم را بررسی کرده ام که آیا به اقدام نظامی متوسل شوم یا خیر؟ این تصمیمی بزرگ برای یک رییس جمهور در کشورهای مختلف است.

رییس جمهوری آمریکا اذعان کرد که در چندین نوبت از زور استفاده کردم و هر کجا که لازم باشد و به نفع منافع ملی ما باشد، این کار را انجام می دهد. اما قویا معتقدم بدون راه حل دیپلماتیک من یا رییس جمهور آینده آمریکا مجبور می شد با یک تصمیم بزرگی روبرو شود که آیا از نیروی نظامی استفاده کند؟

اوباما با بیان اینکه 'بدون توافق احتمال جنگ در خاورمیانه بیشتر می شد' مدعی شد: ما اکنون چیزی را از دست نداده ایم.

وی افزود: اکنون می توانیم بسنجیم که آیا این موضوع به شکل صلح آمیزی قابل حل است یا خیر؟

رییس جمهوری آمریکا که کشورش بیش از همه به این تفاهم نیاز داشت، در سخنانی مدعی شد: اگر ایران توافق را نقض کند، می توانیم همه گزینه ها را بسنجیم و همه گزینه هایی که امروز در دست ماست 10 سال آینده هم وجود دارد.

وی در عین حال مدعی شد: یقین دارم هر کس در سال های آینده رییس جمهوری آمریکا بشود، در موقعیت بسیار قوی تری خواهد بود زیرا ایران فاصله زیادی با تولید سلاح هسته ای دارد و بر برنامه هسته ای این کشور با دقت نظارت می شود.

اوباما ادامه داد: به نظرم غیر مسئولانه بود که این توافق را ادامه ندهیم. لازم است مردم آمریکا و نمایندگان کنگره بتوانند این توافق را بررسی کنند، جزئیات بسیار مهم است، ما از بهترین دانشمندان هسته ای برای تدوین و بررسی این توافق کمک گرفته ایم.

رییس جمهوری آمریکا گفت: ایران بیش از 35 سال دشمن قسم خورده آمریکا بوده است، بنابراین من از ورود و بررسی جزئیات این توافق توسط کنگره استقبال می کنم.

وی تصریح کرد: اما به کنگره آمریکا یادآوری می کنم شما نمی توانید با دوستان تان به چنین توافقی برسید. ما با شوروی پیمان منع گسترش سلاح هسته ای بستیم. وقتی شوروی خود را به نابودی آمریکا متعهد می دانست و همان قراردادها باعث امنیت بیشتر کشور ما شد. مطمئنم توافق امروز بر اساس منافع ملی آمریکا و متحدانش است.

اوباما اظهار داشت: من هر قانون کنگره را که مانع اجرای موفقیت آمیز تعهدات شود وتو می کنم. ما نباید به چرخه اجتناب ناپذیر درگیری تن بدهیم. وقتی هزینه های پشت کردن به این گزینه ها اینقدر بالاست وقت سیاست ورزی نیست. حرف تند و موضعگیری های تند جواب نمی دهد.

وی تصریح کرد: دیپلماسی، رهبری که قدرت های بزرگ دنیا را متحد کرده راه بهتری را برای راستی آزمایی ایجاد کرده است تا اطمینان حاصل شود که ایران به دنبال سلاح هسته ای نمی رود. این به این معنا نیست که این توافق همه اختلافات ما را با ایران حل می کند.

اوباما در عین حال گفت: ما نگرانی دوستانمان را در حاشیه خلیج فارس و اسرائیل را داریم و به همین دلیل چنین قدمی را بر می داریم.

وی افزود: ما در عین حال همچنان تحریم های خود را علیه ایران حفظ خواهیم کرد؛ تحریم هایی که به نقض حقوق بشر ایران و سیاست آن در خاورمیانه مربوط می شود.

رییس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنانش گفت: تلاش می کنیم امنیت اسرائیل را بالا ببریم و کاری که ما در این باره کردیم بیش از هر دولت دیگری در ایالات متحده بود. همانطور که برای افزایش همکاری با کشورهای حاشیه خلیج فارس نشست کمپ دیوید را برگزار کردیم تا بتوانیم به توانایی آن ها در مبارزه با سلطه گری ایران و داعش کمک کنیم. باید دید می توان در این منطقه که اینقدر رنج مصیبت دیده است، در مسیر دیگری حرکت کنیم.

وی گفت: بارها و بارها من به مردم ایران به روشنی گفتم که ما همیشه آماده تعامل با شما هستیم، تعاملی بر پایه احترام؛ با آن که اختلافات ما جدی است. اوباما اظهار داشت: ما باید راه جدیدی رو در پیش بگیریم؛ شکیبایی و راه حل صلح آمیز مسائل که ایران بتواند بیشتر با دنیا تعامل داشته باشد و در نظام اقتصادی جهان ادغام شود، این توانایی را به مردم ایران دهد تا پیشرفت کنند.

رییس جمهوری آمریکا افزود: این توافق فرصتی می دهد برای حرکت در مسیر جدید و باید از این فرصت استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: راه طولانی برای رسیدن به این نقطه پیمودیم. سال ها ایران را تهدید کردیم، ماه ها مذاکره سخت کردیم، امروز می خواهم از همه اعضای کنگره از هر دو حزب تشکر کنم که اجازه دادند تحریم هایی را علیه ایران اعمال کنیم.

اوباما افزود: کشورهای دیگری نیز همراه ما بودند می خواهم از آن ها تشکر کنم. از فرانسه، آلمان، انگلیس، روسیه، چین و اتحادیه اروپا بخاطر اتحادشان در این کارزار تشکر می کنم.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

[QUOTE=memr;625007]
                          در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

اره دیگه همه چی تموم شد دیگه مثل لوزان نیست که چون همه گنگ بودن با یه خبر تنشون بلرزه

اقا توافق شد تموم شد رفت پی کارش خیالتون راحت دیگه دنبال نظرات نگردید چون مهم نیست و تاثیری تو هیچی نداره دیگه اونی که باید میشد شده و تمام فقط کافیه قطع نامه های شورای امنیت لغو بشه دیگه ابهت تحریمها میشکنه دیگه کسی از هیچ کس نمیترسه و ایران یه کشور بدون تحریم شناخته میشه [SIZE=3]حالا هرکی دلش میخواد خودشو بزنه به درودیوار انتقاد کنه هرکاری میخواد بکنه تاثیری تو هیچی نداره ....[/SIZE]=D>=D>

تکمیلی؛

نظر

• amir20202000
                            عضو عادی
                            • Jan 2015
                            • 98

01.jpg

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

دوستان فقط به یاد بیاریم یک ماه پیش همه داشتیم به روحانی فحش میدادیم چون فکر می کردیم کار به این دشواری رو با دو روز مذاکره میشه پیش برد.
                              این مذاکرات وارد تاریخ جهان شد و شهرتش فراگیر میشه بررسی نتایجش هم میمونه برای سالهای آینده
                              از بسیاری جهات رکورد زد این مذاکرات
                              آقای جان کری به عنوان کاندید ریاست جمهوری آمریکا و یک سناتور طراز اول گفت ظریف حرفه ای شجاع و وطن پرست هست این رو دشمن فعلی ایران گفته دلواپس ها خجالت بکشن به ایشان خائن گفتند

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

نظر

در حال کار...
                                X