آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2133

پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

سلام زیاد باهم دیگر بحث و جدل نکنید اگر توافق اتفاق نمیافتاد جامعه از فرط بیکاری وفساد و .......... بسمت غارت میرفت وهرج مرج . این امید رازنده کرد شاید با سرمایه وتکنیک و شاید هم مدیریت حرکتی در جهت ترمزوکاهش بهمریختگی بوجود اید وبرای بدست اوردن این فرصت هم بهایی دارد که باید داد توقف غنی سازی و............

نظر

• revolution
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 208

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
      سلام زیاد باهم دیگر بحث و جدل نکنید اگر توافق اتفاق نمیافتاد جامعه از فرط بیکاری وفساد و .......... بسمت غارت میرفت وهرج مرج . این امید رازنده کرد شاید با سرمایه وتکنیک و شاید هم مدیریت حرکتی در جهت ترمزوکاهش بهمریختگی بوجود اید وبرای بدست اوردن این فرصت هم بهایی دارد که باید داد توقف غنی سازی و............
      سلام
      حرف من اینه که ما همه چیو دادیم و چیز دندون گیری بدست نیاوردیم
      یکم زمان بگذره بهتر روشن میشه

نظر

• H.samimi
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 2092

در اصل توسط revolution پست شده است View Post
        حتی بدترین دشمنان اقا هم به تبحر ایشون اذعان دارن برات متاسفم
        من گفتم اینکه بفهمی این توافق بده سواد نمیخواد...منظورم جنابعالی بود
        خدا پدرت رو بیامرزه
        خوب بذارید کارشو بکنه
        یعنی شما از ایشون متبحرترید

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد

نوسازی ایستگاه‌های قدیمی راه‌آهن با الگوهای جدید فرانسوی‌ها

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی درباره همکاری ایران با یک کنسرسیوم بزرگ فرانسوی برای بازسازی ایستگاه‌های راه‌آهن تهران، قم و مشهد گفت: توسعه ایستگاه‌های راه‌آهن به معنای دست‌کاری در الگوی ساخت آنها نیست و اطمینان داریم فرانسه ایستگاه‌های راه‌آهن را با الگوهای جدید نوسازی می‌کند...
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• revolution
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 208

در اصل توسط liveparsi پست شده است
            کی ولی خداست؟ خامنه ای؟ شاید ولی تو باشه اما ولی خدا نیست. ببین ایشون لیدر قبول اما منسب الهیشو از کی گرفته؟ حکم از طرف امام زمان صادر شده ما خبر نداریم یا ایشون خود امام زمانند با این همه اشتباهات فاحششون؟
            بله حکم امام زمان هست که در زمان غیبت من به فقها رجوع کنید...بحث ولایت فقیه منابعش در دسترس اگه علاقه به تحقیق داشته باشید

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

حکم ولی خداست...اگر نمیدونی ولی خدا چیه به مواردش دقت کن خیلی سواد نمیخواد که بفهمی اینا به نفع کشوره...اگر اینو هم درک نمیکنی بشین و منتظر کمک امریکا باش...صبح دولتت میدمد....
              جان هر کی دوست داری پا خدا رو وسط نکش........من نمیدونم اگه یه سریا از خدا تو حرفاشون مایه نذارن چی دارن بگن..............شما هم منتظر برادران چینی....و....دلیر مردان روس باش تا دولتت بدمد..............جالبه هر جنایتی که روس... چین... ملعون میکنند ....خدا گفته سکوت کنید......برا بقیه فریاد بزنید...........و ا.......اگه این جوری باشه باید گفت...خدا هم خدای قدیمی.........خدای علی ع میگفت با جانی و جنایت کار یک جور..و...متناسب با جرمش برخورد کنید......نه در برابر یکی فریاد...در برابر دیگری لبخند
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Ahmad16
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 223

سلام
                سلام

من نمی دونم بعضیا چرا دوست دارن کاسه داغ تر از آش بشن !

دوست گلم، رهبری این همه حمایت می کنه، این همه تایید می کنه ، واسه دکتر ظریف دعا می کنه (!) ، شما شدید جلورو ایشون ! شما شدید فهمیده تر از ایشون ، شما شدید...!!

راستش حوصله خوندن این همه پستهای شما رو نداشتم ولی گذری و سریع که نگاه کردم ، دیدم خلاصه حرفاتون ظاهرا همین پستی هست که نقل کردم..

یعنی چی همه چی رو دادیم ؟!

اصلا چی داشتیم که دادیم ؟ می تونی اینو بهمون بگی که بفهمیم ؟

خود بنده به آقای احمدی نژاد رای داده بودم ، ولی میگم اشتباه کرد !! اشتباه کرد خواست اینطور با دنیا باشه !

اسرائیل رو نابود می کنم ، دلار 300 می رفت بالا !

میگفتن 20% تولید نکن ، میگفت برید بابا ! دلار 500 صعود !

قطعنامه و تحریم یکی پشت دیگری ، می گفت برید بابا با این کاغذپاره هاتون !!

دیدیم که کاغذ پاره هاشون دلار 900 تومنی رو 3800 کرد !

دیدیم کاغذ پاره هاشون گوشی موبایل 500 رو 1500-1600 کرد !

دیدیم که کاغذ پاره هاشون یخچالی که اون جوون بیچاره میخواد برای شروع زندگیش بخره رو از 800 به 2500 برد بالا !!

دیدیم... !!

باز هم بگم ؟!

چی گرون نشد ؟!

این همه تحریم شرکتهای بزرگ ! چند تا پتروشیمی تحریم شدن ؟ مگه نه حمل و نقلی ها تحریم شدن ؟ مگه نه شرکت نفت تحریم شد ؟ شرکتهای بیمه ؟ بانکی ها ؟ و... ؟

خب به چه قیمت ؟ فقط ما 3.5% رو 20% و بالاتر ببریم ؟!

طوری میگی همه چی رو دادیم انگار..!!

نه عزیزم ، زمانی که احمدی نژاد میگفت هیچ غلطی نمی کنید و برید هی تحریم کنید ، همه چی رو از دست دادیم !! بله ، اون موقع همه چی رو از دست دادیم !

یه مثال بزنم که خوب متوجه بشی..

من هدفم رسیدن به نقطه X هست که مثلا سود 200 تومنی برام داره..

بعد یکی بهم میگه به X نباید برسی و اگه برسی من تحریمت می کنم ( که مثلا هزینه تحریمهایی که بهم تحمیل میشه 300 هست )

بابا هیچ عقل سلیمی بهم نمیگه به هدف X برس !! خب مگه مریضم 200 سود کنم و 300 هزینه ؟! کدوم عقلی اینو می پذیره ؟

اون سود 200 تومنی، رسیدن به اهداف احمدی نژادی بود که هی دوست داشت درصد غنی سازی رو بالا ببره !

و اون زیان 300 تومنی تحریمهایی بود که به کشورمون اجرا کردن !

عزیزدلم ؟

ما چیزهایی رو دادیم که نیاز نبود اونقدر بالا برن !

بله حق مسلم ماست! ولی وقتی می بینی داری ضرر بیشتری میدی، خب ببخشید میگم ، مرض داری می بری بالا ؟!

ما 20% رو برای چی می خواستیم ؟ الان توی این توافق ، برای راکتور تحقیقاتی تهران ؛ مگه نه تعیین شده که از 20% اکسید شده استفاده بشه و هر وقت تموم بشه برامون تامین می کنن ؟ خب دیگه برای چیه ؟!

ببخشید خیلی حرف زدم ولی کمی منطقی بودن بد نیست !

گفتم و باز هم میگم ، غنی سازی رو اونقدر بالا بردیم که در مقابل ضربه هایی که کشور خورد ( هم چیزایی که بالا گفتم و هم هزاران چیز دیگه ) هیچ ارزشش رو نداشت !

موفق باشی
                آخرین ویرایش توسط Ahmad16؛ 2015/07/17, 19:24.

نظر

• ali110
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 467

نفتکش ایرانی 'با دو میلیون بشکه نفت راهی شرق آسیا شد' خبرگزاری رویترز گزارش داده است که برای اولین بار بعد از توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی، یک نفتکش غول‌پیکر ایرانی با دو میلیون بشکه نفت خام آب‌های ایران را به مقصد شرق آسیا ترک کرده است.بنا بر این گزارش نفتکش استارلا تحت مدیریت "شرکت ملی نفتکش ایران" با ظرفیت کامل، از حدود هشت ماه پیش در آب‌های ایران شناور بوده است

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

بي بي سي: شرکت‌هاي غربي براي ورود به بازار ايران صف کشيده‌اند!
                    اقتصاد ایران اقتصادی است که آماده ی منفجر شدن است...

خبرنگار اقتصادی شبکه بی بی سی تصریح کرد: شرکت‌های غربی برای ورود به بازار ایران صف کشیده‌اند. 
                    به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، اندرو واکر، خبرنگار اقتصادی این شبکه، طی گفتگوی زنده اختصاصی در استودیوی بی بی سی با دو مجری اقتصادی این شبکه درباره تأثیرات توافق هسته‌ای ایران بر قیمت نفت و گاز در بازارهای جهانی و همچنین باز شدن درهای بازار ایران بر روی شرکت‌های غربی گفت: در رابطه با تأثیر این توافق بر بازارهای جهانی نفت باید بگویم که این بازارها هم‌اکنون نیز از عرضه‌ی بیش از حد نفت خام، اشباع شده است، زیرا عربستان سعودی با سرعتی سرسام آور و بی‌سابقه در حال تولید و صادرات نفت است. از همین‌رو، بلافاصله پس از اعلام توافق هسته‌ای وین با ایران، قیمت نفت خام در بازارهای جهانی پایین آمد، اما متعاقباً این روند معکوس شد و قیمت نفت، کمی بالاتر رفت. علت آن این بود که سرمایه‌گذاران دریافتند که ورود نفت اضافیِ از سوی ایران به بازارهای جهانی به این زودی‌ها اتفاق نخواهد افتاد، زیرا امکان دارد تا سال آینده میلادی، این نفت اضافی وارد بازارهای جهانی نشود. علت طول کشیدن افزایش صادراتی نفتی ایران این است که روند سیاسی برای تأیید توافق وین باید طی شود و مثلاً کنگره آمریکا باید متن این توافق را بررسی کند و مورد تأیید قرار دهد. حتی پس از تأیید و امضای این توافق توسط تمام طرف‌ها، ایران باید ابتدا تعهدات خود را در قبال این توافقنامه در عمل به اجرا گذارد، پیش از آن که غرب، تحریم‌های کنونی ایران را بردارد. در هر صورت، انتظار می‌رود که اگر شرایط اشباع بازارهای نفتی در سال آتی میلادی نیز مانند شرایط کنونی حاکم بر این بازارها باشد، افزایش صادرات نفت ایران فشارهای رو به پایین بر قیمت نفت وارد کند. خبرنگار تأکید کرد: البته برای اغلبِ ما (در غرب) که مصرف‌کننده انرژی هستیم، این خبری عالی خواهد بود، اما برای آنان که نفت می‌فروشند خبر خوبی نیست.
                    مجری این شبکه درباره بازار جهانی گاز طبیعی گفت: من شنیده‌ام که ایران دارای بزرگترین ذخایر گاز در میان تمام کشورهای جهان است. 
                    اندرو واکر پاسخ داد: برخی می گویند ذخایر گازی ایران در رتبه اول قرار دارد، اما اگر هم این ذخایر اول نباشد یقیناً دومین ذخایر بزرگ گازی دنیا به حساب می‌آید. با این حال، تأثیرات صادرات نفت ایران بر بازارهای نفتی مسئله‌ای کوتاه‌مدت است که ظرف چند ماه روشن خواهد شد، اما روند تأثیرگذاری ایران بر بازارهای گاز جهانی مسئله‌ای به مراتب بلندمدت تر است، زیرا ایران، هرچند ذخایر گازی عظیمی در اختیار دارد، از صادرکنندگان قابل ملاحظه گاز در دنبا به حساب نمی‌آید. البته تولید گاز طبیعی در ایران زیاد است، اما نه به‌حدی که آنان به صورت بالقوه قادر به تولید آن هستند. بعلاوه، ایران اکثر گاز طبیعیِ تولیدیِ خود را خودش مصرف می کند، زیرا دو سوم از برق ایران توسط نیروگاه‌های حرارتی که از سوخت گاز طبیعی استفاده می کنند، تأمین می‌شود. 
                    ایران در حال حاضر، هیچ پایانه دریایی برای صادرات گاز مایع ندارد، اما اگر بتواند این نوع بنادر را - مانند قطر در آنسوی دیگرِ خلیج فارس - ایجاد و صنعت تولید گاز طبیعی خود را توسعه دهد، آنگاه ایران حقیقتاً قادر خواهد بود به یک نقش‌آفرین بسیار بزرگ در بازارهای گاز طبیعی در جهان تبدیل شود. البته تمام این‌ها پروژهایی بلندمدت برای صنعت گاز ایران خواهد بود. 
                    مجری این شبکه افزود: پنجاه درصد از جمعیت 80 میلیونی ایران، زیر 35 سال سن دارند. این کشور دارای اقتصادی است که به نحوی مثبت، آمادهِ منفجر شدن (و توسعه) است. اگر اقتصاد ایران چنین پیشرفتی به‌دست آورد، آنگاه سؤال اصلی این است که رهاسازیِ چنین قدرت بالقوه‌ی اقتصادی، پس از 36 سال بر توازن قدرت در خاورمیانه (غرب آسیا و شمال آفریقا) چه تأثیری خواهد گذاشت؟ 
                    اندرو واکر: این فقط اسرائیل نیست که درباره توافق هسته‌ای ایران عصبی و نگران است، بلکه برخی از کشورهای عربی در خاورمیانه نیز در پشت‌پرده و بدون راه انداختن سر و صدایِ زیاد، از این مسئله ابراز نگرانی و شکایت می‌کنند. اظهارات اخیر رییس کابینه اسرائیل بسیار علنی بود، اما رهبران کشورهای عربی نیز نگران توافق وین هستند. 
                    خبرنگار افزود: حتی در شرایط کنونی (که تحریم‌ها لغو نشده است) ایران در سراسر منطقه، از طریق متحدانی که مثلاً در لبنان، سوریه و یمن دارد، قدرت‌نمایی می‌کند. از همین‌رو، این نگرانی در جهان عرب وجود دارد که اگر قدرت اقتصادی ایران افزایش یابد، فعالیت‌های این کشور در منطقه از الان نیز بیشتر شود. 
                    مجری این شبکه افزود: وقتی این تحریم‌ها برداشته شود، روند ورود شرکت‌های غربی به بازار ایران آغاز خواهد شد. ما هم‌اکنون نیز شاهد صف کشیدن شرکت‌های خارجی، و به خصوص غربی، در طیف گسترده‌ای از بخش های مختلفِ اقتصادی، صنعتی و تجاری، برای وارد شدن به بازار ایران هستیم. مثلاً در صنعت هوانوردی، شرکت‌های ایرباس (اروپا) و بوئینگ (آمریکا) ممکن است بخواهند وارد معامله با ایران شوند، یا انواع شرکت‌های تولیدکننده خودروهای غربی خواهان دسترسی به بازار ایران هستند. 
                    اندرو واکر گفت: به خصوص درباره شرکت بوئینگ گفته می‌شود که در حال حاضر نیز گفتگوهای زیادی با مشتریان بالقوه در ایران دارد. بله، درباره خودروها نیز چنین است، زیرا حضور گسترده غرب در این بخش از صنعت ایران، قبلاً (پیش از تحریم ها) وجود داشته است. مثلاً شرکت پژوِ فرانسه بالاخص به شدت تمایل دارد بار دیگر وارد بازار ایران شود. 
                    البته ایران راه‌هایی برای دور زدن تحریم‌ها و همچنین افزایش ظرفیت تولید قطعات داخلی خودروها پیدا کرده است، اما به‌نظر من، کیفیت آن ها به اندازه کافی رضایتبخش نبوده است. از اینرو، اگر موانع برداشته شوند، بله شرکت‌های غربیِ تولیدکننده خودروها به صورت گسترده و بسیار سریع وارد آنجا خواهند شد. من حدس می‌زنم که حتی آن دسته از شرکت‌های خودروسازی غربی که برخلاف پژو، پیشاپیش در این باره صحبت نکرده‌اند، بلاشک به دنبال فرصت‌های مناسبی برای ورود به بازار ایران خواهند گشت...
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

حمایت 100سفیر سابق آمریکا از توافق
                      100 سفیر سابق آمریکا از توافق هسته ای ایران حمایت کردند.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، 100 سفیر سابق امریکا با انتشار نامه ای سرگشاده از توافق جامع هسته ای میان ایران و گروه 1+5 برای حل مسالمت آمیز مسئله هسته ای تهران اعلام حمایت کردند.

در بین امضا کنندگان این نامه اسمی چهره های شاخصی مانند " بروس لینگن" کاردار وقت آمریکا به هنگام گروگانگیری در سفارت آمریکا در تهران در سال 1358 خورشیدی دیده می شود. او به همراه دیگر دیپلمات های آمریکایی در تهران به مدت 444 روز به گروگان گرفته شده بود.

در نامه این سفرا آمده است: اگر این توافق به صورت صحیح اجرا شود وسیله تاثیرگذاری برای جلوگیری از برنامه هسته ای ایران باشد.

این نامه سرگشاده همزمان با تلاش های باراک اوباما رئیس ایالات متحده آمریکا برای اقناع کنگره این کشور به حمایت از توافق هسته ای منتشر می شود.

سفرای سابق اضافه کردند: توافق هسته ای می تواند جلوی گسترش سلاح هسته ای در منطقه پرتنش و پراهمیت خاورمیانه را بگیرد.

در این فهرست می توان نام "نیکلاس برنز" سفیر سابق امریکا در ناتو، "رایان کروکر" سفیر سابق آمریکا در عراق و افغانستان و "تون بیکرینگ" سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل را مشاهده کرد.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احمدخان
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2032

امیدواری تلویحی فابیوس به حضور پژو و رنو در ایران
                        » سرویس: اقتصادي - خودرو
                        کد خبر: 94042614159
                        جمعه ۲۶ تیر ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۴
                        1429685801366_208.jpg

وزیر امور خارجه فرانسه از امیدواری خود به حضور شرکت‌های فرانسوی در بازار ایران با لغو تحریم‌ها سخن گفته و این در حالی است که دو شرکت رنو و پژو از شاخص‌ترین شرکتهای فرانسوی حاضر در بازار ایران بوده‌اند.
                        آخرین ویرایش توسط احمدخان؛ 2015/07/17, 22:17.

نظر

• revolution
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 208

در اصل توسط Ahmad16 پست شده است View Post
                          سلام

من نمی دونم بعضیا چرا دوست دارن کاسه داغ تر از آش بشن !

دوست گلم، رهبری این همه حمایت می کنه، این همه تایید می کنه ، واسه دکتر ظریف دعا می کنه (!) ، شما شدید جلورو ایشون ! شما شدید فهمیده تر از ایشون ، شما شدید...!!

راستش حوصله خوندن این همه پستهای شما رو نداشتم ولی گذری و سریع که نگاه کردم ، دیدم خلاصه حرفاتون ظاهرا همین پستی هست که نقل کردم..

یعنی چی همه چی رو دادیم ؟!

اصلا چی داشتیم که دادیم ؟ می تونی اینو بهمون بگی که بفهمیم ؟

خود بنده به آقای احمدی نژاد رای داده بودم ، ولی میگم اشتباه کرد !! اشتباه کرد خواست اینطور با دنیا باشه !

اسرائیل رو نابود می کنم ، دلار 300 می رفت بالا !

میگفتن 20% تولید نکن ، میگفت برید بابا ! دلار 500 صعود !

قطعنامه و تحریم یکی پشت دیگری ، می گفت برید بابا با این کاغذپاره هاتون !!

دیدیم که کاغذ پاره هاشون دلار 900 تومنی رو 3800 کرد !

دیدیم کاغذ پاره هاشون گوشی موبایل 500 رو 1500-1600 کرد !

دیدیم که کاغذ پاره هاشون یخچالی که اون جوون بیچاره میخواد برای شروع زندگیش بخره رو از 800 به 2500 برد بالا !!

دیدیم... !!

باز هم بگم ؟!

چی گرون نشد ؟!

این همه تحریم شرکتهای بزرگ ! چند تا پتروشیمی تحریم شدن ؟ مگه نه حمل و نقلی ها تحریم شدن ؟ مگه نه شرکت نفت تحریم شد ؟ شرکتهای بیمه ؟ بانکی ها ؟ و... ؟

خب به چه قیمت ؟ فقط ما 3.5% رو 20% و بالاتر ببریم ؟!

طوری میگی همه چی رو دادیم انگار..!!

نه عزیزم ، زمانی که احمدی نژاد میگفت هیچ غلطی نمی کنید و برید هی تحریم کنید ، همه چی رو از دست دادیم !! بله ، اون موقع همه چی رو از دست دادیم !

یه مثال بزنم که خوب متوجه بشی..

من هدفم رسیدن به نقطه X هست که مثلا سود 200 تومنی برام داره..

بعد یکی بهم میگه به X نباید برسی و اگه برسی من تحریمت می کنم ( که مثلا هزینه تحریمهایی که بهم تحمیل میشه 300 هست )

بابا هیچ عقل سلیمی بهم نمیگه به هدف X برس !! خب مگه مریضم 200 سود کنم و 300 هزینه ؟! کدوم عقلی اینو می پذیره ؟

اون سود 200 تومنی، رسیدن به اهداف احمدی نژادی بود که هی دوست داشت درصد غنی سازی رو بالا ببره !

و اون زیان 300 تومنی تحریمهایی بود که به کشورمون اجرا کردن !

عزیزدلم ؟

ما چیزهایی رو دادیم که نیاز نبود اونقدر بالا برن !

بله حق مسلم ماست! ولی وقتی می بینی داری ضرر بیشتری میدی، خب ببخشید میگم ، مرض داری می بری بالا ؟!

ما 20% رو برای چی می خواستیم ؟ الان توی این توافق ، برای راکتور تحقیقاتی تهران ؛ مگه نه تعیین شده که از 20% اکسید شده استفاده بشه و هر وقت تموم بشه برامون تامین می کنن ؟ خب دیگه برای چیه ؟!

ببخشید خیلی حرف زدم ولی کمی منطقی بودن بد نیست !

گفتم و باز هم میگم ، غنی سازی رو اونقدر بالا بردیم که در مقابل ضربه هایی که کشور خورد ( هم چیزایی که بالا گفتم و هم هزاران چیز دیگه ) هیچ ارزشش رو نداشت !

موفق باشی
                          خوبه حداقل وقتی با ی ادم منطقی بحث میکنم احساس نمیکنم که وقتممو تلف میکنم....
                          در مورد داشته هامون که قبول کنید هیچی هیچی هم نبود...اگه بود این شیش تا وزیر این همه وقت نمیذاشتن براش...دستاورد خون شهدای هسته ای ما بود
                          حالا اون اصلا به کنار منطقی بنظر شما که هشت سال موشک جدید نسازیم و به دشمن خودمون اجازه بازدید مراکز نظامی رو بدیم و ده تن ذخیره اورانیوم خودمونو بفرستیم خارج؟بعد چند سال اگه حمله کنن کی میخواد جواب بده؟
                          در مورد حمایت های رهبری از تیم هسته ای هم باید بگم کاملا منطقیه...نباید که وسط مذاکرات پشت تیم رو خالی میکرد...در ضمن به نتیجه رسیدن این مذاکرات باعث افزایش بصیرت مردم میشود انشاالله

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2133

سلام
                            سلام ماچیزی نداشتیم که بدهیم همه چی را داخلی ها از ملت بردند وانان را فقیر کردند . یکی از بزرگان تاریخ گفته : حکومت بریک مشت مردم فقیر پادشاهی نیست هرطرف بخواهیم میروند . باپوزش از اساتید
                            عیدتان مبارک . شادیتان باهمبستگی بامردم دنیا هم مبارک

نظر

• revolution
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 208

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                              سلام ماچیزی نداشتیم که بدهیم همه چی را داخلی ها از ملت بردند وانان را فقیر کردند . یکی از بزرگان تاریخ گفته : حکومت بریک مشت مردم فقیر پادشاهی نیست هرطرف بخواهیم میروند . باپوزش از اساتید
                              عیدتان مبارک . شادیتان باهمبستگی بامردم دنیا هم مبارک
                              خوبه پس این همه وقت دنیا داشت برا هیچی باما مذاکره میکرد!!
                              واقعا با کیا شدیم هشتاد میلیون

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط revolution پست شده است
                                ما کمتر از چهل ساله شروع کردیم...بالاتر ین سرعت رشد علمی جهان..ششمین ارتش جهان..بهترین مردمسالاری جهان..بهترین جوانان جهان..تنها ایدئولوژی زنده جهان رو داریم
                                نقاط ضعف هم هست ولی رو به پیشرفته ایران

بله دیگه اگه از اسلام بگی میشی مزدور و اجیر شده اما اگه از امریکا و اسرائیل حمایت کنی میشی روشنفکر ما عادت کردیم

ولی هیهات که بسیجی میدان را خالی کند
                                بله....بالاترین تورم جهانی...و البته فساد......داستان اینه که از اسلام اونجایی که به نفعتونه ......میشه کل اسلام...اونجایی که به ضررتونه.... بیخیال................بارها دیدیم ک یک سریا چه جوری به تیم هسته ایی تو تجمعاتشون توهین کردند...ولی عاقبت رسوای عام خواص شدند...الانم خفه خون گرفتن...مشکل اینه اگه از روس چین بد بگی میشه غرب زده...اگه خوب بگی میشه یه مسلمونه با بصیرت.............عزیزم دوستان شما در زمان مذاکرات خودشونو پاره نمودند تا به نتیجه نرسه....ولی هیهات که ملت عرصه را برای انها خالی نکردند...و...تو دهنی بزرگی بر دهان یاوه گویان تندرو زدند.................دوستان شما تا مدتهای مدیدی به مرگ خاموش سیاسی دچار شدن...............در زمینه اینکه ارتش ششم دنیا هستیم هم اماراتون مثل همون بنده خدایی که میخواست تنگه هرمز را ببنده.............در ضمن بسیجی واقعی اونیه که رفت جونشو داد.......نه یه سری که برای مادیات..و...ساندیس..کارت هدیه.....نام اینا رو لکه دار میکنند......بهتر تن اون عزیزان را در گور نلرزانیم.....................اینم بخوانید بد نیست.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............رتبه‌بندی قدرتمندترین ارتش‌های دنیا

در زیر توان نظامی سه کشور ایران، روسیه و آمریکا به طور مختصر شرح داده شده است و سپس در ادامه رتبه بندی ارتش‌های قدرتمند جهان در سال ۲۰۱۴ آورده شده است :ایالات متحده آمریکا: با توجه به اطلاعات ارائه شده در سایت گلوبال فایرپاور ارتش آمریکا که رده نخست را دارد دارای ویژگی‌های زیر است: ۱ میلیون و ۴۳۰ هزار نیروی ارتش، ۸۳۲۵ تانک، ۱۳۶۸۳ هواپیما از جمله ۲۲۷۱ هواپیمای جنگی و ۶۰۱۲ هلیکوپتر، ۱۰ ناو هواپیمابر، ۱۵ ناو جنگی و ۷۲ زیردریایی است.روسیه: همچنین ارتش روسیه که رده دوم را دارد دارای ویژگی‌های زیر است: ۷۶۶هزار نیروی ارتش، ۱۵ هزار و ۵۰۰ تانک، ۳۰۸۲ هواپیما از جمله ۷۳۶ هواپیمای جنگی و ۹۷۳ هلیکوپتر، ۱ ناو هواپیمابر، ۴ ناو جنگی و ۶۳ زیردریایی است.ایران: اما ایران که در سال‌های قبل رتبه‌هایی همچون ۱۶ را کسب کرده بود در حال حاضر رتبه ۲۲ را در بین قدرتمندترین ارتش‌های جهان در اختیار دارد. از جمله ویژگی‌های نیروهای نظامی ایران عبارتند از: ۵۴۵ هزار نیروی ارتش، ۲۴۰۹ تانک، ۴۸۱ هواپیما از جمله ۱۳۴ هواپیمای جنگی و ۱۱۹ هلیکوپتر، ۰ ناو هواپیمابر، ۱۰ ناو جنگی و ۳۱ زیردریایی است.
                                آخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/07/18, 09:17.
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X