آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

    #19456
    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

    نوشته شده توسط وحید کشمیری
    حمایت بیست و ششمین سناتور از نتایج مذاکرات ایران/ ۸ رأی دیگر برای اطمینان از دوام «برجام»



    بازار منتظر روز رای گیری نخواهد شد



    حمايت يکي ديگر از نمايندگان کنگره آمريکا از توافق هسته اي


    این نماینده کنگره آمریکا که هم یهودی و هم طرفدار پر و پا قرص اسرائیل است اعلام کرد پس از مطالعه متن توافق و بررسی استدلال ها و تجزیه و تحلیل های هر دو طرف ، به این نتیجه رسیدم که از میان همه گزینه های موجود تصویب برجام با همه نقص هایی که دارد بهترین فرصت برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است. از این رو ، از توافق حمایت می کنم و در مخالفت با قطعنامه رد برجام رای خواهم داد.

    7 تا دیگه
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

    نظر

    • Hessam
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 1240

      #19457
      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

      نماینده جمهوریخواه کنگره از توافق هسته‌ای حمایت کرد
      بین الملل > دیپلماسی - تسنیم نوشت:

      یک نماینده جمهوریخواه دیگر به موافقان توافق هسته‌ای میان ایران و ۱+۵ پیوست و از تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا در موضوع توافق حمایت کرد.

      به گزارش سی‌ان‌ان، جرولد نادلر، نماینده جمهورخواه نیویورک که پیش از این تصمیم خود درباره مخالفت یا حمایت از توافق هسته‌ای را اعلام نکرده بود سرانجام روز جمعه اعلام کرد که از توافق هسته‌ای ایران حمایت خواهد کرد.

      تصمیم این نماینده جمهوریخواه از اهمیت زیادی برخوردار است زیر وی از حامیان رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود و پیش از این تردیدهای زیادی را درباره این توافق مطرح کرده بود. به نظر می‌رسد تنها چند نماینده دموکرات هستند که تصمیم خود درباره توافق هسته‌ای اعلام نکرده‌اند اما با اینحال بعید به نظر می‌رسد که با آن مخالفت کنند.

      نادلر پس از آن موافقت خود با توافق هسته‌ای را اعلام کرد که اوباما در نامه‌ای مفصل به نگرانی‌های این نماینده کنگره درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و متوقف نمودن ایران با هر وسیله ممکن "از جمله اقدام نظامی" پاسخ داده بود.

      کنگره درباره رد توافق هسته‌ای در ماه سپتامبر تصمیم‌گیری خواهد کرد و اوباما نیز اعلام کرده است درصورت تصویب با آن مخالفت خواهد کرد. جمهوریخواهان به 44 رای دموکراتها در مجلس نمایندگان و 13 رای در سنا نیاز دارند.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #19458
        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

        سناتور سرشناس دموکرات خیال اوباما را تقریبا راحت کرد؛
        اوباما در یک قدمی وتوی رای منفی سنا به برجام

        جان تستر
        شناسهٔ خبر: 2890478 - شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳
        بین الملل > آمریکای شمالی
        اعلام حمایت «جان تستر» سناتور سرشناس دموکرات از توافق هسته ای با ایران، خیال اوباما را جهت استفاده از حق وتوی خود علیه سناتورهای مخالف برجام تاحدود زیادی راحت ساخته است.
        خبرگزاری مهر ـ گروه بین الملل: «جان تستر» سناتور ایالت «مونتانا» در بیانیه ای حمایت خود را از توافق هسته ای اعلام کرده و پیدا کردن هر گونه جایگزینی را برای آن ناممکن دانسته است
        .

        این در حالی است که تا چند روز پیش، بیشتر تحلیلگران تصور می کردند تستر و برخی سناتورهای دیگر از حزب دموکرات نیز ممکن است مانند «چاک شومر» و «باب منندز» به برجام رای منفی دهند اما اعلام حمایت جان تستر از برجام منجر به خشم و ناامیدی لابی «ایپک» شده است.

        نکته بسیار مهم اینکه با اعلام موافقت تستر با برجام، تعداد حامیان توافق نهایی با ایران در سنا به ۲۷ نفر رسیده است. از سویی؛ با توجه به اینکه رای مثبت جان تستر در جلب آرای مثبت حداقل ۲ سناتور دیگر ـ که از وی تبعیت می کنند ـ موثر می باشد، عملا تاکنون ۲۹ سناتور دموکرات حمایت خود را از برجام اعلام کرده اند.


        این در حالی است که بر اساس اعلام برخی منابع آمریکایی، رای مثبت «هری رید» رهبر اکثریت دموکرات های سنا و ۴ تن دیگر از سناتورهای تابع وی به توافق هسته ای نیز قطعی شده است. از این رو اوباما برد خود را در برابر سنا تقریبا تمام شده می داند.

        لازم به ذکر است که اوباما جهت استفاده از حق وتوی خود در مقابل مخالفان برجام در سنا، نیاز به رای ۳۴ سناتور دموکرات دارد. با این حال اوباما از این پس در صدد افزایش تعداد سناتورهای توافق نهایی به ۴۰ نفر خواهد بود تا حتی کار به وتوی رای سنا نیز کشیده نشود.

        برای رد اولیه توافق هسته ای در سنا، لازم است بیشتر از ۶۰ سناتور ـ اکثریت مطلق سنا ـ با آن مخالفت کنند. با این حال واقعا مشخص نیست که همه سناتورهای باقیمانده در حزب دموکرات که رای خود را هنوز مشخص نکرده اند با کاخ سفید در حمایت از برجام همراه شوند!

        از سوی دیگر؛ به نظر می رسد طی روزهای آتی و با اعلام حمایت رسمی ۳۴ سناتور از برجام، اوباما به سرعت بر روی افزایش تعداد حامیان توافقنامه تا ماه سپتامبر ـ زمان رای گیری کنگره ـ متمرکز شود. اوباما از زمان تصویب برجام تاکنون سعی کرده است بازی کنگره را در سنا مهار کند زیرا مجلس سنا ۱۰۰ عضو بیشتر ندارد و بازی در آن قابل کنترل تر از مجلس نمایندگان است.

        مجلس نمایندگان آمریکا ۴۳۵ عضو دارد و مدیریت آرای نمایندگان در آن به مراتب سخت تر از سناست. اوباما امیدوار است با مهار و کنترل بازی در سنای آمریکا، رای منفی احتمالی مجلس نمایندگان به برجام را نیز بی اثر سازد.

        گفتنی است برای رد توافق هسته ای با ایران و بی اثر شدن وتوی اوباما، لازم است دو سوم اعضای هر دو مجلس نمایندگان و سنا به برجام رای منفی دهند.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • Hessam
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 1240

          #19459
          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

          پاپ فرانسیس چه نقشی در تأیید توافق هسته‌ای خواهد داشت؟
          در شرایطی که کنگره آمریکا کمتر از یک ماه دیگر تا زمان رأی گیری درباره توافق هسته ای ایران فاصله دارد، موافقان و مخالفان این توافق همه تلاش خود را برای پیشبرد دستور کار مدنظر خود انجام می دهند. در این میان، یک پایگاه اینترنتی آمریکایی از نقشی سخن گفته که رهبر کاتولیک های جهان می تواند در دفاع از توافق هسته ای ایران انجام دهد.
          کد خبر: ۵۲۶۱۱۳
          تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۱ - 22 August 2015
          در شرایطی که کنگره آمریکا کمتر از یک ماه دیگر تا زمان رأی گیری درباره توافق هسته ای ایران فاصله دارد، موافقان و مخالفان این توافق همه تلاش خود را برای پیشبرد دستور کار مدنظر خود انجام می دهند. در این میان، یک پایگاه اینترنتی آمریکایی از نقشی سخن گفته که رهبر کاتولیک های جهان می تواند در دفاع از توافق هسته ای ایران انجام دهد.

          به گزارش «تابناک»، پایگاه اینترنتی «پولیتیکو» در مطلبی به بررسی نقش احتمالی پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان در روند بررسی توافق هسته ای ایران پرداخته و می نویسد آن دسته از اعضای کنگره که تلاش دارند توافق هسته ای را با مانع مواجه سازند، می بایست با «فاکتور فرانسیس» نیز مواجه شوند. در یک برنامه ریزی احتمالاً اتفاقی، قرار است پاپ فرانسیس در تاریخ 24 سپتامبر در نشست مشترک کنگره آمریکا به سخنرانی بپردازد.

          هرچند بر اساس برنامه ریزی ها، این سخنرانی یک هفته پس از رأی گیری کنگره درباره توافق هسته ای ایران انجام می گیرد، اما با توجه به روندهای موجود، انتظار می رود که پیش از رأی گیری دوم کنگره باشد که قرار است برای فائق آمدن بر قدرت وتوی اوباما انجام گیرد. گفتنی است یک روز پس از این تاریخ نیز پاپ در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خواهد کرد؛ یعنی جلسه ای که بسیاری از رهبران جهانی که اکثراً با توافق هسته ای موافقند، در آن حضور خواهند داشت.

          هنوز کسی درباره این موضوع نظر قطعی ندارد که پاپ در کنگره چه خواهد گفت؛ اما از آنجا که وی به طور کلی از بیان دیدگاه ها و نظرات خود پروایی ندارد، انتظار می رود که حمایتش را از توافق هسته ای اعلام کند. در صورتی که چنین امری اتفاق بیفتد، می توان این سخنرانی را در مقابل سخنرانی ماه مارس نخست وزیر رژیم اسرائیل در کنگره قرار داد که با هدف تقویت مخالفت از توافق انجام گرفت. به این ترتیب، کاخ سفید سفر پاپ به آمریکا را به عنوان موهبتی برای خود در نظر می گیرد. با این حال، مامات دولت اوباما تأکید دارند که اصراری برای گنجاندن موضوعاتی خاص در سخنرانی پاپ نخواهند داشت.

          از سوی دیگر، قضاوت درباره اینکه دیدگاه های پاپ و سخنرانی وی چه تأثیری بر اعضای کنگره خواهد داشت، چندان ساده نیست. نخست، هنوز احتمال دارد که رأی گیری درباره توافق هسته ای، مطابق برنامه ریزی از پیش اعلام شده انجام نگیرد و به دلایل مختلف این امر به تعویق بیفتد. دوم اینکه کاخ سفید معتقد است حمایت کافی را برای حفظ قدرت وتوی اوباما در اختیار دارد و حتی اگر قانونگذاری که به طور محرمانه از توافق حمایت می کند، اما به دلایل سیاسی نمی تواند به آن رأی مثبت بدهد، ممکن است احساس کند که لازم است موضع خود را در فاصله رای گیری اول و دوم تغییر دهد.

          سوم، این موضوع که پاپ فرانسیس بخش احتمالی مربوط به ایران را چگونه در متن سخنرانی خود بگنجاند، در تأثیرگذاری آن بسیار مهم خواهد بود. پاپ تاکنون مجموعه ای از موضوعات، از خطرات نابرابری درآمدی تا تغییرات اقلیمی، بسیاری از محافظه کاران آمریکا، از جمله برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را آزرده کرده است. اگر پاپ با صراحت دیدگاه خود را بیان کند،‌ قانونگزاران ناراضی ممکن است بحث های گذشته را علیه وی به کار بگیرند.

          یکی از مقامات ارشد کنفرانس اسقف های کاتولیک آمریکا پیش بینی می کند که پاپ رویکردی مثبت به مسئله ایران خواهد داشت و احتمال دارد در صورت لزوم، کنگره را تشویق کند که در موضع خود تجدید نظر کند یا اگر کنگره توافق را تایید کند، از نمایندگان تشکر خواهد کرد.


          نظر

          • امام قلی خان
            عضو فعال
            • Aug 2015
            • 1542

            #19460
            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

            مدیریت آیدی ملاعینی که برای آل سعود و ملک پشم الدین و شیخ علفی ها دم تکان می دهند را مسدود کند
            با تشکر
            نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
            از هم ندوشیم.
            با هم بنوشیم.

            نظر

            • ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

              #19461
              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

              در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
              مدیریت آیدی ملاعینی که برای آل سعود و ملک پشم الدین و شیخ علفی ها دم تکان می دهند را مسدود کند
              با تشکر

              سلام
              شما چرا اینقدر دنبال بستن آی دی ها هستید؟
              اینهمه مدت دهن مردم رو بستن به کجا رسید؟
              ما باید برای شنیدن حرف دیگران حتی اگر مخالف باشد تحمل داشته باشیم
              شما اینقدر سخت نگیرید
              کائنات کماکان به گردش خود مشغولند

              نظر

              • Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

                #19462
                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                منندز یک میلیون دلار از عربستان رشوه گرفته
                رند پل گفت: این اتهامات جدید صداقت و مشروعیت سنای آمریکا را برای تایید موافقتنامه هسته ای امضا شده با ایران زیر سوال می برد
                کد خبر: ۵۲۶۱۹۴
                تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶ - 23 August 2015
                رند پل Rand Paul سناتور آمریکایی اتهامات قبلی را درمورد اینکه برخی سناتورهای آمریکایی از عربستان سعودی رشوده دریافت کرده اند تا موافقتنامه هسته ای ایران را با شکست بکشانند تایید کرده است.

                به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی «ای دبلیو دی نیوز awdnews» ، سناتور رند پل روز جمعه در مصاحبه با روزنامه کانادایی « نشنال پست » برخی مقامات بلندپایه در کنگره را به دریافت میلیون ها دلار از سفارت عربستان سعودی در آمریکا برای برهم زدن موافقتنامه هسته ای ایران و گروه پنج به اضافه یک ( پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به اضافه آلمان ) متهم کرده بود.

                نشنال پست به نقل از رند پل نوشت بسیار تاسف بار است که سناتور باب منندز و برخی دیگر که من حتی نفرت دارم آنها را یک همکار بنامم به کشورشان خیانت کرده اند. آنها امنیت ملی ما را به خطر انداخته اند و جیب هایشان را با دلارهای نفتی عربستان سعودی پر کرده اند تا از موافقتنامه ای جلوگیری کنند که می تواند از به راه افتادن یک رقابت تسلیحاتی در منطقه ناآرام خاورمیانه جلوگیری کند.

                رند پل تصریح کرد من مدارک بی چون و چرا فراوانی دارم که ادعاهایم را درمورد پرداخت رشوه به برخی سناتورهای آمریکایی توسط عربستان سعودی با هدف به شکست کشاندن موافقتنامه هسته ای ایران ثابت می کند. پدران ما میراثی را برای ما به جا گذاشته اند و آن شان و منزلت ،‌ درستکاری و وجدان و همچنین خودداری از تسلیم شدن در برابر پادشاهان مستبد است. اما متاسفانه سناتورهایی فاسد در هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات وجود دارند که بوالهوسانه به دنبال پول سعودی هستند و در نتیجه آن در حال همدستی در جنایات وحشتناکی هستند که رژیم سعودی در یمن انجام می دهد و منجر به کشته شدن هزاران غیر نظامی یمنی شده است.

                وی گفت من می خواهم از سناتور منندز سوال کنم که برای مخالفت با موافقتنامه هسته ای ایران چه دلایلی دارد. آیا علت مخالفت او با این موافقتنامه ، یک میلیون دلار رشوه ای است که از دوستان سعودی خود دریافت کرده یا این مخالفت واقعا ناشی از حس میهن پرستی او است؟ من می خواهم از منندز سوال کنم که چه جایگزین های منطقی برای پایان دادن به بن بست کنونی و خصومت بیهوده با ایران وجود دارد که بیش از سه دهه است ادامه دارد؟ من اطمینان دارم که او هیچ پاسخی برای این سوال ها ندارد زیرا او بهتر از من می داند که فساد مالی در نظام سیاسی ما ریشه انداخته است.

                رند پل افزود این اتهامات جدید صداقت و مشروعیت سنای آمریکا را برای تایید موافقتنامه هسته ای امضا شده با ایران زیر سوال می برد.


                آخرین ویرایش توسط Hessam؛ 2015/08/23, 11:01.

                نظر

                • Hessam
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 1240

                  #19463
                  پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                  موسویان در اجتماع 5هزارنفری اهالی نیویورک:عاملان تروریسم از میان متحدان آمریکاست،ایرانی تروریست نیست
                  بین الملل > دیپلماسی - سید حسین موسویان، عضو تیم پیشین هسته‌ای کشورمان در اجتماعی که بیش از 5000 نفر از مردم آمریکا حضور یافت و درباره تروریسم، توافق هسته ای و رابطه ایران و آمریکا سخنرانی کرد.

                  به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید حسین موسویان در اجتماع 5000 نفری مردم ایالت نیویورک با اشاره به اتهامات تروریستی به ایران گفت: تلخ ترین حادثه تروریستی برای شما آمریکاییها، حادثه حمله به برجهای دوقلو در نیویورک در 11 سپتامبر 2001 بود. آیا یک ایرانی در جمع جنایتکاران عاملین این حادثه بود؟ یا اینکه تمام عاملین شهروند کشورهای متحد آمریکا در منطقه همچون عربستان بودند. امروز اجماع جهانی وجود دارد که تهدید اول امنیت جهانی تروریسم تکفیری است. گروههای تروریستی داعش و القاعده و بوکوحرام و جبهته النصره اعضاء خود را از شهروندان کشورهای متحد آمریکا در خاورمیانه و آفریقا، اروپا، آمریکا و چین به استخدام در آورده اند اما ایرانیها نه تنها به این گروهها نپیوسته اند بلکه در خط مقدم مبارزه عملی با این گروههای تروریستی قرار دارند.

                  در این اجتماع عظیم که مردم ایالت نیویورک و بسیاری از ایالتهای دیگر آمریکا حضور یافته بودند، موسویان به تشریح توافق هسته ای پرداخت و گفت: جامعه جهانی یکپارچه و تمام قد از این توافق دفاع میکنند و صرفا نتانیاهو و برخی از اعضاء کنگره آمریکا در مقابل این توافق ایستاده اند ضمن اینکه برخی از کشورهای عربی متخاصم ایران هم پشت پرده کارشکنی می‌کنند.

                  وی افزود: مردم آمریکا بدانند که آقای اوباما در مورد بحران هسته ای ایران سه انتخاب بیشتر نداشت.

                  اول: توافق مسالمت آمیز از طریق دیپلماسی،
                  دوم : تحریم و فشار و
                  سوم: حمله نظامی به ایران.

                  در مورد سناریوی حمله نظامی جهان از آمریکا حمایت نمیکرد. آمریکا هم دو جنگ در عراق و افغانستان تجربه کرده بود با هزران میلیارد دلار خسارت به ملت آمریکا و با از دست دادن جان بیش ا ز6 -7 هزارآمریکایی مجبور به ترک جنگ شد ضمن اینکه بی ثباتی و تروریسم را هم در منطقه توسعه داد. لذا حمله نظامی به ایران مغایر منافع ملی آمریکا بود.

                  اوباما به خوبی میدانست که عواقب حمله نظامی به ایران 10 برابر عواقب حمله به عراق و افغانستان خواهد بود زیرا که ایران کشوری بزرگ و قدرتمند با تاریخ و تمدنی عظیم است. بدین خاطر اوباما مایل به استفاده از این گزینه نبود.

                  اما رییس جمهور آمریکا گزینه تحریم وفشار حداکثری را تجربه کرد. سخت ترین تحریمهای تاریخ در سطح دوجانبه و جندجانبه و بین المللی را علیه ایران اعمال کرد به امید تعطیل کردن برنامه هسته ای ایران. اما ایرانیها در مقابل این گزینه برنامه هسته ای خود را توسعه دادند تا به آمریکا بفهمانند که ایران تسلیم زور وفشار نخوهد شد. قبل از تحریم ایران چند صد سانتریفیوژ داشت و بعد از تحریم 22000، قبل از تحریم ایران زیر سطح 5% غنی سازی میکرد و بعد از تحریم سطح غنی سازی را به 20% افزایش داد. تا اینکه در سال 2012 ناگهان آمریکا چشمانش را باز کرد و دید که ایران تا نقطه گریز سه ماه بیشتر فاصله ندارد. اینجا بود که آمریکا متوجه شد که گزینه تحریم نتیجه معکوس داشته است ولذا دیپلماسی را انتخاب کرد.

                  معاون پیشین سیاست خارجی شورایعالی امنیت ملی در پاسخ به ادعای برخی از اعضاء کنگره آمریکا مبنی بر اینکه توافق موجب مسابقه تسلیحات اتمی در خاورمیانه خواهد شد، گفت: متنی که بین ایران و قدرتهای جهانی توافق شده، جامعترین متن تاریخ هسته ای جهان برای اطمینان از عدم اشاعه سلاح هسته ای است. اگر کشورهای منطقه این الگو را بپذیرند، قطعا آرزوی 40-50 ساله گذشته برای خاورمیانه ای عاری از سلاح هسته ای تحقق خواهد یافت.

                  ایران بیش از 40 سال پیش ابتکار خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای را مطرح کرده که بخاطر سماجت اسراییل بر تملک سلاح هسته ای به نتیجه نرسیده است.

                  وی در ادامه گفت : اگر قدرتهای جهانی هم در مخالفت با سلاح هسته ای صداقت داشته باشند، باید رفتار دوگانه خود را کنار گذاشته و همین الگوی توافقنامه هسته ای با ایران را اجراء کنند تا آرزوی میلیادها انسان در مورد "جهان عاری از سلاح هسته ای" تحقق یابد.

                  موسویان همچنین با اشاره به روابط 170 ساله ایران و آمریکا گفت: دوکشور حدود 100 سال (از 1850 تا 1950) روابطی شیرین و دوستانه و استراتژیک و حدود 60 سال روابطی تلخ و خصمانه داشته اند. ایران و آمریکا در شرایط فعلی دارای تضادها و منافع مشترک مهم هستند. اما قادرند که روابط را بهبود بخشند.

                  بعد از 35 سال خصومت متقابل، دو کشور مذاکرات مستقیم در مورد یکی از مهمترین اختلافات یعنی موضوع هسته ای را آغاز کردند و با دوسال مذاکره به راه حلی منصفانه و مرضی الطرفین رسیدند. این خود نشانه مهمی است که دو کشور ظرفیت و توانایی حل سایر اختلافات از طریق مذاکره را دارند. لذا مهم است که مذاکرات دو کشور هم در مورد اختلافات و هم در مورد زمینه های منافع مشترک ادامه یابد. مبارزه با تروریسم تکفیری یک نمونه آشکاری است که ایران و آمریکا دارای منافع مشترک هستند. به همین دلیل هم در عمل آمریکا نقش محوری در حملات هوایی و ایران نقش محوری در حملات زمینی را عهده دارند.

                  در پایان دکتر موسویان به سوالات حضار پاسخ داد. حضار در طول سخنرانی و در هنگام پاسخ به سئوالات بارها با کف زدنهای مستمر خود از اظهارات موسویان استقبال کردند.

                  یکی ار حضار پرسید که چرا مقامات عالیرتبه مرتب نابودی و حذف اسراییل را مطرح میکند. موسویان در پاسخ گفت: حضرت آیت الله خامنه ای موضع خود را صریح و روشن در برابر 120 تن از سران و مقامات خارجی در اجلاس غیرمتعهد ها در تهران عنوان کردند. ایشان پیشنهاد کردند که انتخاباتی آزاد با حضور شهروندان مسیحی و یهودی و مسلمان فلسطین برگزار شود و هرچه که نتیجه رأی باشد، جمهوری اسلامی آن را خواهد پذیرفت. منتهی رسانه های غربی بسیاری از اوقات برخی از اظهارات مقامات ایرانی را با تحریف بزرگ میکنند. مثلا مقامی میگوید که سیاستهای جاری خود دولت اسراییل موجب حذف این کشور خواهد شد. رسانه های غربی بلافاصله گزارش میدهند که فلان مقام خواستار نابودی اسراییل شد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #19464
                    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                    اریخ خبر: 01/06/1394 | ساعت: 19:32

                    وزیرخارجه انگلیس :

                    نظرات ما کاملا مستقل از آمریکا است / اطمینان دارم آمریکا برجام را تایید خواهد کرد

                    تهران-ایرنا- وزیر امور خارجه انگلیس با بیان اینکه نظرات ما کاملا مستقل از آمریکا است گفت: اطمینان دارم که آمریکا تصمیم مناسبی خواهد گرفت و برجام را تایید خواهد کرد.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • امام قلی خان
                      عضو فعال
                      • Aug 2015
                      • 1542

                      #19465
                      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                      هاموند هم امروز علنا گفت توافق تمام شده و هرکی غیر از این میگوید حرف مفت میزند.
                      کنگره هیچ غلطی نمیتواند بکند. بجز اینکه بیاید و امضای وزیرخارجه اش را لیس بزند تا پاک شود.
                      منندز خجالت بکش.
                      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                      از هم ندوشیم.
                      با هم بنوشیم.

                      نظر

                      • امام قلی خان
                        عضو فعال
                        • Aug 2015
                        • 1542

                        #19466
                        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                        سلام
                        شما چرا اینقدر دنبال بستن آی دی ها هستید؟
                        اینهمه مدت دهن مردم رو بستن به کجا رسید؟
                        ما باید برای شنیدن حرف دیگران حتی اگر مخالف باشد تحمل داشته باشیم
                        شما اینقدر سخت نگیرید
                        کائنات کماکان به گردش خود مشغولند
                        سنگ را بسته اند و سگ را ول کرده اند معینی جونم.دهن مردم را من نگفتم ببندند دهن دلپواس و نون به نرخ روز خوران و زالو صفتان و بنداز در رو ها و بدذاتین مغرض باید بسته شود.مدیریت فروم مثل دولت است که مردم ازش میخوان رانتخواران را به بند بکشد.من هم از مدریت فروم میخوام تا با این افرادی که فحاشی میکنن یا زالوصفتی کرده و سهم میندازند و یا تبلیغ مسکن به دروغ میکنند بگیرد. یک نفر هم مثل من گول بخورد گناه بزرگی است.وقتی یک وطنفروش به سردار ایرانی امام قلی خان فحش میدهد یا خودش را خارجی فرض میکند و الباقی ما را گاگول توقع نداشته باشید من بخواهم حرفش را بزند.من هم که حالا کسی را نکشتم که.خواستم آیدی سه چار آیدی دارانو ایمگونه افراد را تخته کنند.گوش هیچ مدیری هم شنوا نیست.
                        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                        از هم ندوشیم.
                        با هم بنوشیم.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #19467
                          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                          94/06/02 - 00:15

                          حمایت 7 سناتور دیگر، حق وتوی اوباما را تضمین می‌کند
                          رهبر اقلیت سنا هم از «برجام» حمایت کرد
                          «هری رید» با بیان اینکه از توافق هسته‌ای حمایت می‌کند، گفت هرآنچه بتواند برای اطمینان از اجرایی شدن توافق انجام می‌دهد.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #19468
                            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «هری رید» رهبر اقلیت دموکرات سنای آمریکا روز یکشنبه رسما اعلام کرد که از توافق هسته‌ای با ایران حمایت می‌کند و وعده داد که تمام تلاشش را برای رأی آوردن این توافق در کنگره انجام دهد.

                            این سناتور دموکرات ایالت «نوادا» آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با روزنامه «واشنگتن‌پست» گفته است که این توافق «بهترین راه» برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران است.

                            واشنگتن‌پست اعلام حمایت رید از توافق را «تقویت روند حمایت» از توافق خوانده است. باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا که با تهدید جمهوری‌خواهان مبنی بر رد توافق هسته‌ای در کنگره مواجه شده، به دو سوم آرا در یکی از مجلسین آمریکا نیاز دارد تا حق وتو خود را حفظ کرده و بتواند بر رأی منفی احتمالی کنگره، غلبه کند. سنای آمریکا 100 عضو دارد و رید بیست و هفتمین سناتوری است که از توافق حمایت کرده است. اگر 7 عضو دیگر سنا از توافق حمایت کنند، جمهوری‌خواهان دیگر امکان جلوگیری از اجرای آن را نخواهند داشت.

                            رید در مورد توافق گفته است: «من هرآنچه در توان داشته باشم، برای اطمینان از اجرایی شدن توافق، انجام می‌دهم.»

                            تمامی 27 سناتور حامی توافق تاکنون دموکرات بوده‌اند و تاکنون تنها دو سناتور دموکرات، «رابرت منندز» و «چاک شومر» رسما اعلام کرده‌اند که به توافق رأی منفی می‌دهند
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

                              #19469
                              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                              رهبر دموکرات های سنا 'قویا' از توافق وین حمایت کرد

                              • 23 اوت 2015 - 01 شهریور 1394


                              آقای رید ابراز امیدواری کرد که حداقل ۴۱ دموکرات از آقای اوباما حمایت کنندچند روز پس از حمایت رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان، هری رید رهبر دموکرات ها در سنا هم می گوید که از توافق وین میان ایران و قدرت ها حمایت می کند.
                              آقای رید روز یکشنبه در پیامی در توییتر نوشت:‌ "من قویا از موافقتنامه تاریخی با ایران حمایت می کنم و هر چه در توان دارم برای اطمینان از حفظ آن انجام خواهم داد."
                              جمهوری خواهان سعی دارند این توافق را در کنگره شکست دهند. باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا طی یک توافق قبلی با کنگره - قانون بازبینی موافقتنامه اتمی ایران - متن موافقتنامه وین را به کنگره سپرده. رای گیری در این مورد قرار است تا روز ۱۷ سپتامبر انجام شود.
                              آقای رید بیست و هفتمین سناتور دموکرات است که علنا توافق وین را تایید می کند. تاکنون فقط دو سناتور دموکرات - چارلز شومر و رابرت منندز - با آن مخالفت کرده اند.
                              سناتور رید که اهل نوادا است در مصاحبه ای با واشنگتن پست به طور محتاطانه ابراز امیدواری کرد که رای کافی در سنا، برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ای با دو سوم آرا به طوری که در برابر وتوی رئیس جمهور مصون شود، وجود دارد.
                              برای آنکه بلوک ۵۴ نفری جمهوری خواهان سنا بتواند توافق وین را با دو سوم آرا تصویب کند به رای ۱۳ دموکرات نیاز دارد. سنا ۱۰۰ کرسی دارد.
                              اما آقای رید ابراز امیدواری کرد که حداقل ۴۱ دموکرات از آقای اوباما حمایت کنند.
                              به نوشته واشنگن پست در صورتی که دموکرات ها ۴۱ رای داشته باشند می توانند با استفاده از یک ترفند قانونگذاری (موسوم به فیلیباستر) مانع وضع قطعنامه جمهوری خواهان شوند که در آن صورت حتی نیازی به وتوی رئیس جمهور نخواهد بود.
                              هفته پیش نانسی پلوسی رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان کنگره ابراز اطمینان کرده بود که حزب او آرای لازم برای حفظ توافق را دارد.
                              جمهوری خواهان هم پیش بینی کرده اند که شانس آنها برای ممانعت از اجرای توافق وین کم است.
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #19470
                                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                                تاریخ خبر: 02/06/1394 | ساعت: 15:33|

                                وزیرخارجه آلمان: به زودی به ایران سفر می کنم
                                برلین-ایرنا- 'فرانک والتر اشتاین مایر' وزیر امور خارجه آلمان،از سفر قریب الوقوع خود به تهران برای گفت و گو درباره توافق هسته ای ایران و غرب خبر داد
                                .
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X