آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #20371
    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

    گفتگوی تلفنی کامرون با روحانی








    سایت نخست وزیری انگلیس با انتشار پیامی اعلام کرد که «دیوید کامرون» به مناسبت آغاز اجرای برجام با «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران

    تماس گرفته و با وی به گفتگو نشست
    .
    به گزارش مهر، بر اساس این گزارش، گفتگوی تلفنی نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور ایران در تاریخ

    ۱۹ژانویه بوده است.
    سخنگوی داونینیگ استریت (دفتر نخست وزیری انگلیس) در این رابطه گفت: نخست وزیر برای تبریک گفتن روز اجرای توافق

    هسته ای با رئیس جمهور ایران تماس گرفت و گفت: این روز برای ارتباطات بین المللی روز بسیار خوبی است
    .
    دو طرف در این گفتگوی تلفنی بر لزوم

    عمل به تعهدات
    از سوی طرف های حاضر در توافق تاکید کرده و برای فراهم کردن زمینه های گسترش همکاری های اقتصادی و دیپلماتیک با یکدیگر

    توافق کرده اند
    .
    موضوع سفر هیئت تجاری انگلیس به ایران که در ماه های آینده انجام می شود
    نیز از دیگر محورهای گفتگوهای کامرون و روحانی

    بود
    .
    بر اساس اظهارات سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس، کامرون در این گفتگوی تلفنی درباره سه شهروند انگلیسی دربند ایران نیز با روحانی

    رایزنی کرده و در مورد امکان بهبود وضعیت آنها گفتگو کرده است
    .
    بر اساس این گزارش دو طرف همچنین درباره نشست چهارم فوریه درباره سوریه نیز گفتگو کرده و برای دیدار با یکدیگر در سال جاری ابراز امیدواری کرده اند.

    تاريخ تنظيم: دوشنبه 5 بهمن ماه 1394 - 11:18 |
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

      #20372
      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

      یک مقام مسئول هوایی اعلام کرد:
      مذاكره ایران با آمریکا برای برقراری پرواز مستقیم
      مدیرعامل ایران‌ایر با اشاره به رفع تحریم‌های سوخت در اغلب فرودگاه‌های اروپایی، گفت: برای پرواز مستقیم ایران به آمریکا و بالعكس سازمان هواپیمایی در حال مذاكره است.

      به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، فرهاد پرورش در جمع خبرنگاران با اشاره به رفع تحریم‌های سوختی اتحادیه اروپا بر علیه ایران، اظهار داشت تحریم‌ها موجب شده بود که در پروازهای اروپایی سوخت به هواپیماهای ما تعلق نگیرد اما پس از اعلام برجام با بسیاری از شركت‌های سوختی قرارداد بستیم.

      وی با بیان اینكه در حال حاضر توتال فرانسه با ما قرارداد بسته و سوخت هواپیماهای ما در فرودگاه‌های فرانسه تامین می‌شود، افزود: فرودگاه‌های لندن، آمستردام، وین و هامبورگ تا روز گذشته مشكل سوخت‌رسانی به ما را حل کردند و در حال مذاكره با شركت‌های سوخت‌رسان دیگر هستیم.

      مدیرعامل شركت ایران‌ایر درباره تامین مالی ورود ۱۱۴ فروند هواپیمای ایرباس تصریح کرد: امیدواریم بخشی از تامین مالی از طریق صندوق توسعه ملی و فاینانس انجام شود که فعلا در حال مذاكره با شركت‌های سازنده هستیم.

      پرورش با اشاره به اینكه مذاكراتی با شركت‌های سازنده از ابتدای مذاكرات برجام انجام شده،توضیح داد: برخی از این شركت‌ها اجرای قرارداد را منوط به اعلام برجام دانستند که در این راستا، راه برای اجرای قرارداد باز شده است.

      وی با بیان اینكه نخستین هواپیمای جدید پس از انعقاد قرارداد وارد کشور می‌شود، اظهار کرد: تحریم‌ها زیان‌هایی را به ایرلاین‌ها وارد کرد به‌طوری که برای سوخت‌رسانی در هر پرواز بین ۱۵ تا ۱۷ هزار دلار هزینه می‌شد. در زمان‌های تحریم ما هیچ‌گاه پروازهای خود را قطع نكردیم اما هزینه‌های زیادی را بابت انجام پروازها دادیم.

      پرورش با اشاره به اینكه با ورود هواپیماهای جدید به ناوگان پروازها افزایش می‌یابد، گفت: برای پرواز ایران به آمریکا و بالعكس سازمان هواپیمایی در حال مذاكره است؛ همانطور که می‌دانید ایران‌ایر قبل از انقلاب روزانه با بوئینگ ۷۴۷ به نیویورک پرواز داشت و امیدواریم که به زودی این پرواز دوباره برقرار شود.
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

      نظر

      • خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

        #20373
        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

        قیمت دارو در پسابرجام








        به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر رسول دیناروند، درباره میزان یارانه دارو در سال 95، ضمن تشکر از دولت با توجه به دشواری‌ شرایط بودجه، گفت: بر اساس بودجه سال 95، اعتبار مربوط به حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج به اندازه امسال پیش‌بینی شده است.

        وی افزود: با توجه به آنچه در بودجه 95 آمده، سازمان غذا و دارو دارای دو ردیف بودجه‌ای‌ است که جمعا حدود 2000 میلیارد تومان بوده و برای حمایت از داروهای بیماران خاص، صعب‌العلاج و گروه زیادی از بیماران در نظر گرفته شده است. یعنی در سال آینده نیز مبلغی که در سال 94 اختصاص داده شده بود، برای ما در نظر گرفته شده است.

        ادامه سیاست سخت‌گیرانه وزارت بهداشت برای داروهای وارداتی

        دیناروند درباره چگونگی قیمت دارو در سال 95 نیز گفت: در وزارت بهداشت کماکان سیاست کنترل قیمت دارو وجود دارد. این سیاست در مورد واردات سخت‌گیرانه بوده و به سمت کاهش قیمت می‌رود. در حالیکه درباره داروهای تولید داخل، سیاست کنترل قیمت را به گونه‌ای که تولید آسیب نبیند، پیش می‌بریم.

        دو تاثیر "برجام" بر "دارو"

        رییس سازمان غذا و دارو همچنین با اشاره به اجرای برجام و تاثیرات آن بر حوزه دارویی کشور، اظهار کرد: برجام مستقیما دو اثر مطلوب برای ما دارد؛ اول اینکه نقل و انتقالات مالی تسهیل می‌شود و این مهم برای توسعه صادرات ما مفید خواهد بود. در گذشته صادرکنندگان ما به سختی به پول خود دست می‌یافتند درحالیکه اکنون این کار به راحتی انجام می‌شود. برای مثال پیش از این حتی اگر می‌خواستیم به کشور عراق دارو صادر کنیم، چگونگی و نحوه دریافت پول مشخص نبود و این کار با دشواری انجام می‌شد اما این مساله بعد از اجرای برجام حل می‌شود.

        دیناروند دومین تاثیر اجرای برجام بر دارو را تسهیل تامین، تدارک و واردات دارو عنوان کرد و افزود: بر این اساس مطمئنا هزینه‌های نقل و انتقال دارو که در گذشته حداقل سه تا 10 درصد بیشتر بود و میزان آن به منبعی که ارز از آن منتقل می‌شد، بستگی داشت، بعد از برجام حذف می‌شود. بر این اساس به تدریج هزینه‌های ارزی و میزان ارزبری کل واردات کشور از جمله واردات دارو و تجهیزات پزشکی بین سه تا 10 درصد کاهش پیدا می‌کند.

        وی با بیان اینکه این اتفاق طبیعتا روی قیمت داروهای وارداتی نیز تاثیر خواهد گذاشت، در پاسخ به اینکه آیا در این صورت با کاهش قیمت داروهای وارداتی در کشور مواجه خواهیم بود، گفت: البته هنر ما باید این باشد که اجازه افزایش قیمت دارو را ندهیم. چرا که قیمت بازار دارویی ما ریالی است، اما واردات‌مان با ارز انجام می‌گیرد. حال درست است که سه تا 10 درصد از میزان ارزبری را حذف می‌کنیم، اما نرخ ارز در کشور ما افزایش پیدا کرده است. برای مثال قیمت ارز اکنون نسبت به سال گذشته 10 درصد گران‌تر شده است.

        دیناروند تاکید کرد که بر این اساس باید این هنر را داشته باشیم که با توجه به افزایش نرخ ارز، بتوانیم از طریق صرفه جویی ارزی جلو افزایش قیمت دارو را بگیریم. در واقع ما با اجرای برجام شاهد کاهش میزان ارز به میزان سه تا 10 درصد خواهیم بود. در حالیکه برای مصرف‌کننده این کاهش ارز منجر به افزایش ریال نمی‌شود؛ چرا که ما در عین کاهش میزان ارزبری با افزایش نرخ ارز مواجهیم.

        وی با بیان اینکه افزایش نرخ ارز 10 درصد افزایش قیمت را به دنبال دارد، گفت: امیدواریم با کاهش میزان ارزبری بتوانیم افزایش قیمت ارز را جبران کنیم تا در سال آینده با افزایش قیمت دارو مواجه نشویم.
        زندگی بدون تحریم سلام....

        نظر

        • خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

          #20374
          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

          بانک ملی ایران مجوز فعالیت در انگلیس را دریافت کرد

          بانک ملی ایران و بانک بین المللی پرشیا مجوز فعالیت شان را از بانک مرکزی انگلیس دریافت کرده اند. به زودی فعالیت های این دو بانک ایرانی در انگلیس شروع خواهد شد
          زندگی بدون تحریم سلام....

          نظر

          • نجاT...
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 2639

            #20375
            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

            پژو و رنو در لیست خرید روحانی در سفر به اروپا...

            حسن روحانی در سفر به فرانسه قراردادهایی را با شرکتهای خودروسازی این کشور امضا خواهد کرد.

             به نقل از بلومبرگ، حسن روحانی رئیس جمهور ایران در سفر به فرانسه انتظار می‌رود قراردادهایی را با گروه پژو- سیتروئن و رنو و همچنین قرارداد خرید ۱۱۴ هواپیمای جت ایرباس را برای ارتقای ناوگان هوایی پیر ایران امضا خواهد کرد.

            در شرایطی که ایران از انزوای بین المللی بیرون آمده است، حسن روحانی امروز وارد ایتالیا اولین مقصد سفر دوره ای اروپایی خود می‌شود.

            یک مقام ایتالیایی که خواست نامش فاش نشود گفت: حسن روحانی رئیس جمهور ایران احتمالا قراردادهایی به ارزش حدودا ۱۷ میلیارد دلار با ایتالیا امضا خواهد کرد.

            لغو تحریمها باعث شده که راه ایران برای جذب سرمایه مورد نیاز احیای رشد اقتصادی و کاهش بیکاری باز شود.

            ولی الله سیف رئیس بانک مرکزی ایران می‌گوید، برداشته شدن تحریمها احتمالا سالانه ۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی را به ایران جذب خواهد کرد.

            سفر روحانی به ایتالیا و فرانسه اولین سفر وی به اتحادیه اروپا از زمان انتخاب به عنوان رئیس جمهور ایران در سال ۲۰۱۳ است...
            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #20376
              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

              خطراتی که ممکن است برجام را به شکست تهدید کند







              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
              پایان دی ماه سال 95 یکی از مهمترین چالش های بین المللی دهه اخیر نظام بین الملل از طریق دیپلماسی حل و فصل مسالمت آمیز شد. جمهوری اسلامی ایران از ابتدای ایجاد پرونده ساختگی هسته ای پیرامون تشکیک در صلح آمیز بودن این برنامه معتقد بود که پایان این موضوع فقط از طریق گفت و گوهای سازنده و عدم پیگیری سیاست فشار و تهدید از سوی قدرت های بزرگ قابل حل خواهد بود.

              در همین راستا جمهوری اسلامی ایران در سال های گذشته همواره تلاش مجدانه ای برای حل این مسئله از طریق گفت و گو و مذاکره در ابعاد گوناگون اهتمام ورزید؛ با این حال در مراحل قبل این تلاش ها با توجه به روندهایی که شکل می گرفت به نتیجه قطعی پایان بحران ختم نمی شد. چرایی اینکه در دوره های گذشته همواره برخی مذاکرات دیپلماتیک ایران با چالش مواجه می شد یکی از راز و رمزهای بزرگ دیپلماتیک در قرن اخیر است.

              بن بست های مذاکراتی از ابتدای انقلاب در موضوعاتی همچون حمله به سفارت امریکا، ماجرای مک فارلین، انفجار سفارت رژیم صهیونیستی در آرژانتین(آمیا)، انفجارهای برج های الخبر در عربستان، ماجرای کشتی کارین ای،شکست مذاکرات هسته ای تا سال 2015 از قبیل این فراز و نشیب های دیپلماتیک بوده است.

              در واقع در همه دوران های مذاکراتی سابق در آستانه توافق برخی پیشآمدهای ناگهانی و غالباً برنامه ریزی شده باعث می شد که روند مذاکرات و رسیدن به تفاهم و درک مشترک میان طرف های درگیر نه تنها به راه حل برای پایان بحران ختم نشود، بلکه به صورت مشکل جدید در حل سوء تفاهمات قبلی اضافه می شد.

              یکی از آشکارترین حوادثی که این روند را به خوبی نمایش می دهد؛ ماجرای کشتی«کارین ای» بود. در هنگامی که ایالات متحده امریکا به افغانستان لشگرکشی کرده بود با سردرگمی شدیدی در این کشور روبرو شده بود. اما با همکاری نیروهای امنیتی ایران و همچنین متحدان ایران در ائتلاف شمال افغانستان؛ ایالات متحده توانست به سرعت حکومت طالبان در افغانستان را ساقط کند. این همکاری در آن دوران بی سابقه به نظر می رسید و حتی منجر به همکاری های وسیع ایران در کنفرانس بن گردید. در واقع سه ماه بعد از سقوط طالبان و یک ماه بعد از تعیین و تکلیف دولت اینده افغانستان بود که ماجرای کشتی«کارین ای» رخ داد و تنها در کمتر از یک ماه بعد از این ماجا بود که جرج دبلیو بوش رئیس جمهور امریکا ایران را به همراه عراق و کره شمالی محور شرارت خطاب کرد.
              ماجرای کشتی کارین اِی، پوشش خبری گسترده رسانه های غربی را به دنبال داشت و با واکنش شدیدی در افکار عمومی روبرو گشت. با این حال اگرچه نمی توان به طور قاطع گفت که ماجرای حمل سلاح های ایرانی توسط کشتی کارین ای ساخته و پرداخته کدامین نهادهای خارجی بوده است. در حالی که در آن دوران روابط میان ایران و عرفات تیره بود و گمان اینکه ایران در آن دوران به وی کمک نظامی انجام می داده است کمی غیرقابل پذیرش است. بنابراین این روند نشان می دهد که برخی از مخالفان و معاندان منافع کشور مترصد ضربه زدن و پایان همکاری از طریق خرابکاری به انحاء مختلف هستند.

              این روندها نشان می دهد که توافق هسته ای در سال 2015 نیز از گزند چنین حوادثی مصون نخواهد بود. اگرچه مذاکره کنندگان در دوران دو ساله مذاکرات با پیگیری دو شیوه مذاکرات یعنی مذاکرات علنی با محتوای محرمانه توانستند تا حد ممکن جلوی هرگونه خرابکاری با ابعاد خارجی و داخلی را بگیرند اما هر لحظه ممکن است که برخی رخدادهای خارج از تصور همه دستاوردها را در لحظه ای از میان بردارد.

              این نگران احتمالی البته از منظر مذاکره کنندگان ارشد ایرانی به دور نبوده است. به نحوی که در تابستان امسال بود که وزیرامورخاجه کشورمان در نشست شورای راهبردی روابط خارجی ابعاد حقوقی برجام با بیان اینکه خطر همیشه برای توافق برجام وجود دارد، بیان می کند که هیچگاه حادثه کارین ای را فراموش نمی کند. آقای ظریف در آن سخنرانی حادثه کارین ای را تله صهیونیست ها برای قرار گرفتن ایران در محور شرارت نام می برد.

              بیان این واقعیت های تاریخی نشان می دهد که اگرچه برای برجام زحمات فروانی کشیده شده است و طرف های مذاکراتی بیشترین مراقبت را از این توافق انجام داده اند؛ اما هر لحظه ممکن است برخی که می توان از آنها با عنوان برهم زننده بازی نام برد، توافق را قربانی کنند.

              در واقع تضمینی وجود ندارد که در مسیر چندین ساله اجرای توافق جامع هسته ای، عواملی در آمریکا، اسرائیل، عربستان یا کشورهای دیگر، برگ های پیش بینی نشده ای را برای برهم زدن این توافق رو نکنند. چرا که تحولات منطقه پس از برجام نشان می دهد که کشورهای منطقه به خصوص برخی از شیخ نشین های منطقه تمام تلاش خود را برای بی تاثیر کردن این توافق انجام داده و خواهند داد.

              بی ثبات کردن کشورهای منطقه از جمله یمن، عراق و گسترش افراط گرایی در منطقه، پایین آورن قیمت نفت و ... هر کدام می تواند به عنوان جرقه ای برای آغاز تنش های جدید و بی تاثیر کردن برجام قلمداد شود.

              این موضوعات نشان می دهد که در دروان پسابرجام یکی از موضوعاتی که بسیار اهمیت دارد و حتی شاید در مواردی بیش از انعقاد توافق اهمیت پیدا می کند؛ حفظ توافق هسته ای موسوم به برجام است. چرا که توافق برجام قرار است عمری نزدیک به یک دهه را تجربه کند و در این مدت تا زمانی که از یک نهال به درختی تنومند تبدیل شود راه بسیار طولانی وجود خواهد داشت که نیازمند هوشیاری فروانی در میان مسئولان و مجریان اصلی این توافق دارد.
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #20377
                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                اما و اگرهای روابط اقتصادی با ایرانِ پساتحریم






                وب‌سایت انگلیسی «دی دبلیو» با انتشار گزارشی به بررسی ابعاد گوناگون روابط اقتصادی ایران پرداخت.
                «دی دبلیو» در گزارشی نوشت: با برداشته شدن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، سرمایه‌گذاران خارجی و تجار ایرانی امیدهای بسیاری به آینده فعالیت‌های اقتصادی در این کشور بسته‌اند. ایران به عنوان دومین کشور پرجمعیت خاورمیانه پس از مصر، سرزمین آرزوهای بسیاری از سرمایه‌گذاران است. علاوه‌ بر دارا بودن منابع طبیعی گسترده، جمعیت جوان و تحصیل کرده این کشور چشم انداز روشنی در خصوص نیروی کاری فرا روی سرمایه‌گذاران نهاده است. براساس تخمین بانک جهانی این کشور پس از ترکیه بیشترین کاربر اینترنتی را دارد. با این حال ساختار پیچیده اقتصاد این کشور با بخش‌های بزرگ دولتی فعالیت سرمایه‌گذاران خارجی را سخت می‌کند.

                به گزارش باشگاه خبرنگاران ایران بدهی خارجی ندارد و این مسئله تهران را به مشتری آرمانی بانک‌های بین‌المللی تبدیل کرده است. اما این در حالی است که خود بخش بانکی بزرگ‌ترین مشکل را برای تجارت جهانی ایجاد کرده است. پس از حصول توافق هسته‌ای با ایران، مقامات واشینگتن اعلام کردند شرکت‌های آمریکایی نمی‌توانند با ایران و دولت این کشور مراوده و روابط تجاری داشته باشند. همچنین این ممنوعیت‌ها شامل خدمات پرداختی که وابسته به آمریکا است نظیر کارت‌های اعتباری و پرداخت‌های آنلاین نیز می‌شود. این در حالی است که بیشتر فعالیت‌های تجاری با ایران از این طریق صورت می‌گیرد.

                اما بنابر گزارش رویترز بانک‌های جهانی در حال آماده‌سازی خود برای از سرگیری همکاری با همتایان ایرانی از طریق نظام مبادله سوئیفت هستند. بیش از دو هفته زمان نیاز هست تا ارتباطات بانکی برقرار شود و سرمایه‌های ایرانی‌ها پس از سال‌ها وارد نظام بانکی جهانی شود.


                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #20378
                  پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                  صالحی خبر داد: ترافیک کشورهای هسته‌ای برای همکاری با ایران





                  رئیس سازمان انرژی اتمی از استقبال گسترده کشورهای هسته ای برای همکاری با ایران خبر داد.

                  به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر صالحی گفت: آمریکا هم در برجام متعهد شده است با ایران در زمینه تبادلات فنی هسته ای به ویژه در باز طراحی راکتور اراک همکاری کند.

                  وی افزود: باز طراحی آتی اراک را (که کارشناسان ما طرح ریزی می کنند) کارشناسان آمریکایی بررسی می کنند و درصورت نیاز به تغییر، اصلاح و تائید می شود.

                  صالحی تصریح کرد: این تائید برای ما از دوجهت مهم است، ابتدا اینکه نشان می دهد کارشناسان ما کارشان را درست انجام داده اند یا نه و در عین حال فرصت رفع خلل احتمالی را به برنامه اتمی کشور خواهد داد.

                  صالحی هم چنین از ترافیک سنگین کشورهای غربی و جنوب شرقی آسیا برای حضور در صنعت هسته ای کشور خبر داد و اذعان داشت: پیشنهادهای بسیاری برای ساخت نیروگاه های با توان مگاواتی مختلف داریم که در دست بررسی است.
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

                    #20379
                    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                    اختصاص 200 میلیون دلار برای پرداخت طلب پیمانکاران ایرانی از عراق/ ساچه خرید هواپیماهای ایرانی را ضمانت می‌کند...

                    مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران اعلام کرد: دولت طی یک ماه اخیر 200 میلیون دلار برای پرداخت پول 21 پیمانکار ایرانی که در عراق پروژه‌های مهمی را در اختیار دارند اختصاص داده است...
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                    نظر

                    • نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

                      #20380
                      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                      تقاضای انگلیسی‌ها برای سفر به ایران سیری ناپذیر است...

                      ویلی والش، مدیر اجرایی شرکت بریتیش ایرویز انگلیس با اشاره به تقاضای بالا در این کشور برای انجام سفر گردشگری به ایران گفت: تقاضای فعلی برای سفر به ایران «سیری ناپذیر» است.
                      والش در یک کنفرانس هوایی گفت: «ما خیلی علاقمندیم که به تهران پرواز داشته باشیم و امیدواریم که این پروازها بخشی از شبکه پروازهای بریتیش ایرویز را در آینده بسیار نزدیک تشکیل دهد...ما به شکلی فعالانه به تهران به عنوان یک مقصد نگاه می‌کنیم.»
                      چانی بیلبی، موسس آژانس مسافرتی وایلد فرانتیرز با بیان اینکه رزرو سفر به ایران در طی 18 ماه گذشته رشد قابل توجهی داشته است، گفت: «برای پاسخ گویی به این تقاضای سیری ناپذیر ما باید 6 تور بیشتر برای سفر به ایران طراحی کنیم و مدتی است داریم تورهایی را برای سال 2017 می‌فروشیم.»...
                      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                      نظر

                      • نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

                        #20381
                        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                        قراردادهای میلیارد دلاری ایران-ایتالیا منعقد شد...

                        یک مقام دولتی ایتالیایی گفت: شرکت‌های ایتالیایی به ارزش ۱۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار در حوزه انرژی، زیرساخت ها، فولاد و کشتی‌سازی با ایران قرار داد امضا کردند...
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #20382
                          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                          نوبت به گشایش روابط اقتصادی با انگلیس رسید






                          علینقی خاموشی و علا میرمحمد صادقی، دو تن از چهره‌های مطرح بخش خصوصی، از سفر هیأت تجاری انگلیس به ایران و سفر هیأتی ایرانی به انگلیس در ماه آینده خبر دادند.
                          با به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران و شش قدرت جهانی در تیر ماه سال جاری، جریان سفر هیأت‌های تجاری کشورهای مختلف به ایران آغاز شد و به نظر می‌رسد با آغاز اجرای برجام و رفع تحریم‌هایی که علیه ایران اعمال می‌شد، سفرهای هیأت‌های تجاری خارجی به ایران و سفرهای هیأت‌های ایرانی به سایر کشورها با گستردگی بیشتری در حال انجام است.

                          به گزارش اقتصادنیوز آخرین نمونه از این سفرها، سفر رئیس جمهور ایران به همراه هیأتی از فعالان بخش خصوصی به کشورهای ایتالیا و فرانسه است که هنوز به پایان نرسیده است. در این میان این سؤال مطرح می‌شود که آیا با لغو تحریم‌ها و اجرایی شدن برجام، آینده روابط تجاری ایران و انگلستان نیز تغییر می‌کند؟

                          اتاق انگلیس و ایران در حال آماده کردن هیأتی برای سفر به ایران
                          علینقی خاموشی، رئیس اتاق مشترک ایران و انگلیس، در پاسخ به این سؤال که آیا قرار نیست هیأت تجاری‌ای از انگلیس به ایران بیاید یا هیأتی از ایران به انگلیس سفر کند، گفت: سفر دارد از آن طرف اتفاق می‌افتد؛ یک هیأت بزرگ از انگلیس به ایران سفر خواهد کرد.

                          او درباره جزئیات و زمان این سفر اظهار کرد: من از آنجا خبر دارم که هنوز در حال آماده‌سازی هستند.

                          رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به این سؤال که با برداشته شدن تحریم‌ها روابط ایران و انگلیس چه تغییری می‌کند و روابط تجاری ایران و انگلیس در چه زمینه‌هایی گسترش می‌یابد، گفت: رابطه با انگلیس صنعتی و سرمایه‌ای است؛ سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های صنعتی و به‌خصوص پروژه‌های مربوط به نفت، گاز و پتروشیمی است.

                          رفت و آمد تجار ایران و انگلیس
                          علا میرمحمد صادقی، نائب رئیس اتاق مشترک ایران و انگلیس، نیز در پاسخ به این پرسش که با توجه به اجرایی شدن برجام، آیا قرار نیست هیأتی از ایران به انگلیس سفر کند یا هیأتی از این کشور به ایران بیاید، به اقتصادنیوز گفت: هم قرار است هیأتی از ایران به انگلیس برود و هم قرار است هیأتی از آنها به ایران بیاید. به احتمال قوی، ابتدا هیأت انگلیسی به ایران می‌آیند. اتاق مشترک انگلیس و ایران در آنجا متصدی این کار است و پیگیری می‌کند که هیأتی را که تقاضا کرده‌اند از ایران بازدید کنند، تدارک ببینند و همچنین زمینه پذیرایی از آنها در اینجا و بازدیدشان از بعضی پیشرفت‌های ایران فراهم شود.

                          او افزود: در عین حال در اتاق مشترک ایران و انگلیس صحبت شده که بعد از بازدید هیأت انگلیسی از ایران، هیأتی هم از ایران به انگلیس برود. زمینه‌های این کار هم فراهم شده است و به احتمال قوی در ماه آینده این اتفاق می‌افتد. یعنی در ماه آینده هم هیأت انگلیسی به ایران می‌آیند و هم هیأت ایرانی به انگلیس سفر می‌کند.

                          نائب رئیس اتاق مشترک ایران و انگلیس همچنین اظهار کرد: متأسفانه در این مدت سطح معاملات انگلیس با ایران بسیار تقلیل پیدا کرده و حتی نسبت به سایر کشورهای اروپایی هم عقب‌تر بوده است. در صورتی که در گذشته روابط تجاری ایران و انگلیس سطح بسیار بالاتری داشت. بنابراین به نظر من انگلیس‌ها این دقت را دارند که کاری کنند هم بازار ایران را از دست ندهند و هم روابط اقتصادی‌شان با ایران تقلیل پیدا نکند.

                          او در پاسخ به این پرسش که همکاری‌های اقتصادی ایران و انگلیس بیشتر می‌تواند در چه زمینه‌ای باشد، گفت: انگلیس‌ها در صنایع نساجی نسبتا پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند. صنایع دیگر هم کمابیش هست. در عین حال این کشور برای بعضی از کالاهای ایران و به‌خصوص مواد غذایی ایران نیز بازار نسبتا خوبی دارد. بنابراین ما می‌توانیم از بازار انگلیس برای صادرات مواد غذایی و بعضی کالاهای دیگری که داریم، استفاده کنیم. آنها هم اگر سعی‌شان فقط فروش نباشد می‌توانند بیایند و در ایران سرمایه‌گذاری مشترک داشته باشند. سیاست اتاق ایران و انگلیس این است که ترتیبی بدهیم تا انشاءالله سرمایه‌گذاری مشترک انجام شود.

                          میرمحمد صادقی در پاسخ به این سؤال که آیا به عنوان مثال امکان سرمایه‌گذاری مشترک انگلیس با ایران در زمینه صنایع نساجی وجود دارد، گفت: در حال حاضر وضع نساجی چندان خوب نیست و نساجی‌هایی که الآن هستند، در رکود شدیدی به سر می‌برند، اما هم ایتالیا و هم انگلیس سوابق زیادی در این رشته دارند و ممکن است اگر تکنولوژی جدیدی در این خط داشته باشند که هزینه را کمتر کند و بتواند کالای مرغوب‌تری به بازار بدهد، در این رشته هم مذاکراتی انجام شود.

                          مبادلات کنونی ایران و انگلستان در چه اندازه‌ای است؟
                          به گزارش اقتصادنیوز، در حال حاضر آخرین آمار گمرک ایران از مبادلات تجاری ایران و انگلستان نشان می‌دهد مجموع صادرات غیرنفتی ایران به این کشور در 9 ماهه سال 94 معادل 27 میلیون دلار است و در همین بازه زمانی، مجموع واردات ایران از این کشور معادل 317 میلیون دلار ثبت شده است

                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • خوشبخت
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 5464

                            #20383
                            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                            آمادگی بانک های سوئد برای همکاری با ایران





                            سفیر سوئد در تهران گفت: در صورتی که پروژه های اقتصادی و صنعتی از سوی ایران معرفی شود، بانک های سوئدی این آمادگی را دارند که آنها را فاینانس (تامین منابع مالی) کنند.
                            به گزارش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، «پیتر تیلر» در دیدار با مسعود خوانساری رئیس اتاق تهران افزود: گروه های اقتصادی و صنعتی سوئد برای همکاری با ایران آمادگی دارند و در این زمینه اگر نهادی مانند اتاق بازرگانی در کنار شرکت‎های سوئدی باشد، می تواند زمینه همکاری آنها را تسریع کند.

                            ** اختلافات تجاری، چالش جدی در توسعه روابط اقتصادی با سوئد
                            وی با بیان اینکه به دنبال رفع تحریم ها علیه ایران، عمده مشکلات بانکی با ایران برطرف شده است، گفت: یکی از چالش های جدی در توسعه همکاری های اقتصادی ایران و سوئد، اختلافات تجاری میان بنگاه های دو کشور است که اگر در این زمینه اتاق بازرگانی تدابیر مناسبی را برای حل اختلافات در نظر بگیرد، انگیزه شرکت های سوئدی برای گسترش روابط با ایران افزایش پیدا خواهد کرد.
                            سفیر سوئد همچنین از آمادگی بازگشت بنگاه های بزرگ سوئدی به بازار ایران خبر داد و گفت: چالش عمده شرکت های حاضر این کشور در ایران، مسائل حقوقی و رسیدگی به اختلافات تجاری میان شرکت های ایرانی و سوئدی است.
                            مسعود خوانساری نیز در این نشست گفت: همکاری های اقتصادی دو کشور در سال های گذشته فراز و نشیب های متعددی را پشت سر گذاشته است.
                            وی افزود: بالاترین حجم صادرات سوئد به ایران در سال 2011 میلادی اتفاق افتاده است که در این سال، حدود هفت میلیارد کرون محصولات این کشور به ایران صادر شد.
                            رئیس اتاق تهران با اشاره به حضور برندهای مطرح سوئدی در ایران از جمله ولوو و اسکانیا، افزود: در حال حاضر که توافق هسته ای به سرانجام رسیده و تحریم ها علیه ایران برداشته شده است، دو کشور می توانند مناسبات و همکاری های خود را بر پایه تعاملات گذشته، گسترش دهند.
                            خوانساری افزود: ایران در دوره پساتحریم به دنبال جذب سرمایه گذاری های مشترک با شرکت های خارجی است و واردات از کشورها کمتر در سیاست تجاری ایران جای دارد.
                            وی همچنین با تاکید بر آمادگی اتاق تهران برای کمک به توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری دو کشور، افزود: اتاق تهران می تواند بنگاه ها و شرکت های معتبر و خوش نام ایرانی را برای همکاری با بنگاه های سوئدی معرفی کند.
                            وی تصریح کرد: حضور شرکت های سوئدی به منظور سرمایه گذاری در ایران اگر به همراه فاینانس صورت بگیرد، اعتبار و دوام بیشتری خواهد داشت.
                            رئیس اتاق تهران همچنین از آمادگی این اتاق برای تقویت بحث داوری مسائل تجاری میان بنگاه های دو طرف خبر داد که مورد استقبال سفیر سوئد قرار گرفت

                            زندگی بدون تحریم سلام....

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #20384
                              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                              تصمیم دولت کانادا برای رفع تحریم‌ها علیه ایران





                              وزیر خارجه کانادا، روز سه‌شنبه از تصمیم دولت این کشور برای رفع تحریم‌ها علیه ایران خبر داده است.

                              «استفان دیون»، وزیر خارجه کانادا می‌گوید دولت این کشور تصمیم به رفع تحریم‌ها علیه ایران گرفته است.

                              به گزارش خبرگزاری فارس، وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا رفع تحریم‌ها علیه ایران به منافع اسرائیل ضربه نمی‌زند گفت که کانادا همیشه دوست اسرائیل باقی خواهد ماند.

                              کانادا، در کنار انگلیس و آمریکا و برخی کشورهای دیگر سه کشور اصلی‌ای هستند که به پیروی از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، تحریم‌های یکجانبه‌ای را علیه برنامه هسته‌ای ایران به تصویب رسانده‌‌اند.

                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

                                #20385
                                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                                وزیر خارجه کانادا از علاقه مندی کشورش برای ایجاد روابط اقتصادی با ایران خبر داد...


                                به گزارش رویترز، دولت کانادا روز سه شنبه به طور رسمی اعلام کرد که تحریم های اقتصادی خود علیه ایران را لغو می کند.
                                کانادا همچنین برای آغاز صادرات محصولات هوایی خود به ایران اعلام آمادگی کرد.
                                «استفان دیون» وزیر خارجه کانادا گفت بعد از اعلام خبر فروش هواپیماهای ایرباس به ایران ما نیز تصمیم گرفتیم فروش محصولات هوایی بومباردیر را به ایران آغاز کنیم...
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                                نظر

                                در حال کار...
                                X