آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alman
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 85

خاطره ای تامل برانگیز به نقل از زنده یاد دکتر محمود حسابی
    (برگرفته از کتاب "استاد عشق")

دانشگاه شیکاگو بسیار پیشرفته بود. مهم تر از هر چیزی آزمایشگاه های متعدد و معتبر آن بود. من در لابراتوار بسیار پیشرفته اپتیک، مشغول به کار شدم. در خوابگاه دانشگاه هم اتاق مجهزی برای اقامت به من داده بودند که از نظر وسایل رفاهی مثل اتاق یک هتل بسیار خوب بود. آدم باورش نمی شد، این اتاق در دانشگاه باشد! معلوم بود که همه چیز را برای دلگرمی محققین و اساتید فراهم کرده بودند.
    نکته خیلی مهم و حائز اهمیت، آزمایشگاه ها و چگونگی تجهیزات آن بود. یک نمونه از آن مربوط به میزی می شد که در آن آزمایشگاه به من داده بودند، این میز کشوی کوچکی داشت، از روی کنجکاوی آنرا بیرون کشیدم و با کمال تعجب چشمم به یک دسته چک افتاد. دسته چک را برداشتم، و متوجه شدم تمام برگه های آن امضا شده است. فوراً آنرا نزد پروفسوری که رئیس آزمایشگاه ها و استاد راهنمای خودم بود بردم.چک را به او دادم، و گفتم: ببخشید استاد، که بی خبر مزاحم شدم، موضوع بسیار مهمی اتفاق افتاده است! ظاهراً این دسته چک مربوط به پژوهشگر قبلی بوده و در کشوی میز من جا مانده است، واضافه کردم، مواظب باشید، چون تمام برگ های آن امضا شده یک وقت گم نشود! پروفسور با لبخند تعجب آوری به من گفت:
    این دسته چک را دانشگاه برای شما مانند تمام پژوهشگران دیگر دانشگاه آماده کرده است تا اگر در هنگام آزمایش ها به تجهیزاتی نیاز داشتید، بدون معطلی به کمپانی سازنده تجهیزات اطلاع بدهید.آن تجهیزات را، برای شما می آورند و راه می اندازند و بعد فاکتوری به شما می دهند. شما هم مبلغ فاکتور شده را روی چک می نویسید و تحویل کمپانی می دهید!! به این ترتیب آزمایش های شما با سرعت بیشتری پیش می روند.توضیح پروفسور مرا شگفت زده کرد و از ایشان پرسیدم: بسیار خوب ولی این جا اشکالی وجود دارد، و آن امضای چک های سفید است؛ اگر کسی از این چک سوء استفاده کرد، شما چه خواهید کرد؟
    با لبخند بسیار آموزنده یی چنین پاسخ داد: بله، حق با شماست! ولی باید قبول کنید که درصد پیشرفتی که ما در سال بر اساس این اعتماد به دست می آوریم قابل مقایسه با خطایی که ممکن است اتفاق بیفتد نیست!
    این نکته تذکر یک واقعیت بزرگ و آموزنده بود. نکته یی ساده که متاسفانه ما در کشورمان نسبت به آن بی توجه هستیم!!
    یک روز ذیگر هم که در آزمایشگاه مشغول به کار بودم، دیدم همین پروفسور از دور مرا به شکلی غیر معمول، نگاه می کند. وقتی متوجه شد که من از طرز دقت او نسبت به خودم متعجب شده ام، با لبخندی بسیار جذابی کنارم آمد، و گفت: آقای دکتر حسابی، شما تازگی ها چقدر صورتتان شبیه افراد آرزومند شده است؟!
    آیا به دنبال چیزی می گردید یا گم گشته خاصی دارید؟ من که از توجه پروفسور تعجب کرده بودم با حالت قدرشناسی گفتم: بله، من مشغول تجربه ی نظریه ی خودم در مورد عبور نور از مجاورت ماده هستم، برای همین اگر یک فلز با چگالی زیاد مثل شمش طلا با عیار بالا داشتم از آزمایش های متعدد روی فلز های معمولی خلاص می شدم و نتایج بهتری را در فرصت کمتری به دست می آوردم؛ البته این یک آرزوست!! او به محض شندیدن خواسته ام گفت: پس چرا به من نمی گویید؟
    گفتم: آخر خواسته من چیز عملی نیست!
    من با شمش آلومینیوم، میله برنز و میله آهنی تجربیاتی داشته ام ولی نتایج کافی نگرفته ام و می دانم که دستیابی به خواسته ام غیر ممکن است پروفسور وقتی حرف های مرا شنید از ته دل خنده یی کرد و اشاره کرد که همراه او بروم. با پروفسور به اتاق تلفنخانه دانشگاه آمدیم. پروفسور با لبخند و شوق، به خانمی که تلفنچی و کارمند جوان آنجا بود، سفارش شمش طلا داد و خداحافظی کرد و رفت! من که هنوز باورم نمی شد، فکر می کردم پروفسور قصد شوخی دارد و سربه سرم می گذارد. با نومیدی به تعطیلات آخر هفته رفتم. در واقع 72 ساعت بعد یعنی روز دوشنبه که به آزمایشگاه آمدم دیدم جعبه ای روز میز آزمایشگاه است و یادداشتی هم از طرف همان خانم تلفنچی روی جعبه قرار داشت که نوشته بود امیدوارم این شمش طلا، به طول 25 سانتیمتر و با قطر 5 سانتی متر با عیار بسیار بالایی به میزان 24 که تقاضا کرده اید نتایج بسیار خوبی برای کار تحقیقی شما بدست دهد !
    با ناباوری ولی اشتیاق و امید به آینده یی روشن کارم شروع کردم. شب و روز مطالعه و آزمایش می کردم تا بهترین نتایج را بدست آورم، حالا دیگر نظریه ام شکل گرفته بود و مبتنی بر تحقیقات علمی عمیق و گسترده یی شده بود بعد از یکسال که آزمایش های بسیار جالبی را با نتایج بسیار ارزشمندی به دست آورده بودم، نزد آن خانم آمدم و شمش طلا خرده شده و تکه تکه را که هزار جور آزمایش روی آن انجام داده بودم را داخل یک جعبه روی میز خانم تلفنچی گذاشتم. به محض اینکه چشمش به من افتاد مرا شناخت و با لبخند پر مهر و امیدی از من پرسید: آیا از تحقیقات خود نتایج لازم را بدست آوردید؟
    فوراً پاسخ دادم: بلی، نتایج بسیار عالی و شایان توجهی بدست آوردم. به همین دلیل نزد شما آمده ام که شمش را پس بدهم ولی بسیار نگران هستم زیرا این شمش دیگر آن شمش اولی نیست، در جعبه را باز کردم و شمش تکه تکه شده را به او نشان دادم و پرسیدم حالا باید چه کار کنم؟ چون قسمتی از این شمش را بریده ام، سوهان زده ام و طبیعتاً مقداری از طلاها دور ریخته شده است! خانم تلفنچی با همان روی خوش لبخند بیش تری زد و به من گفت: اصلاً مهم نیست، نتایج آزمایش شما برای ما مهم است! مسئولیت پس دادن این شمش با من است وقتی با قدم های آرام و تفکری ژرف از آنچه گذشته است به خوابگاه می آمدم به این مهم رسیدم که علت ترقی کشورهای توسعه یافته، همین اطمینان خاطر و احترام کارکنان مراکز تحقیقاتی می باشد و بس، یعنی کافیست شما در یک مرکز آموزشی، دانشگاهی و یا تحقیقاتی کار کنید، دیگر فرقی نمی کند که شما تلفنچی باشید یا استاد، مجموعه آن مراکز در کشور های پیشرفته دارای احترام هستند و بسیار طبیعی است که وقتی دست یک پژوهشگری در امر تحقیقات و یا تمام تجهیزات باز باشد و دارای احترامی شایسته باشد، حاصلی به جز توسعه علمی در پی نخواهد داشت!

منبع:
    کتاب استاد عشق، چاپ بیست و سوم، نوشته مهندس ایرج حسابی، صفحات 115 تا 117

نظر

• hasa
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 724

در اصل توسط Moradad پست شده است View Post
      - مثل اينكه شما در جواب دادن عجله كرديد و متن قبل را با صبر نخوانديد ...
      - جنگ رسانه اي را خوب گفتيد .... ولي متاسفانه اين جنگ فقط بر عليه مردم مملكت خودمان به كار گرفته شده است .... نگاهي به آمارها و اخبار بياندازيد كاملا متوجه ميشويد ( اگر بدون تعصب نگاه كنيد)
      - همين هفته پيش در خبرها بود كه قطر بزرگترين سرمايه گذاريهاي دولتي را در ديگر كشورها دارد ... با خريدن ملك در كشورهاي ديگر ........ كاري كه در زمان شاه ما كرديم و با براه انداختن اين دشمني هاي بي پايان آنها را يكي يكي از دست داديم و ميدهيم ..... مانند سهام كروپ آلمان و ......

در مورد عدم رويارويي مستقيم و ترس غرب از ايران..... ، زياد به اين هياهوي ( رسانه هاي) داخلي دل خوش نكنيد . كمي هم با واقعيات همراه شويد و جستجو كنيد .... شايد به نتايج ديگر هم رسيديد .... اگر هم اصرار داريد كه حق كاملا با شما است كه هيچ .. موفق باشيد.

دوستان و اساتيد تكنيكال كار اصطلاح معروفي دارند كه ميگه .. زمان نشان ميدهد كه به كجا ميرسيم

فقط اميدوارم كه خيلي دير نشود براي تصحيح اشتباهات .....
      دوست عزیز ترس غرب فقط از اسلام هست نه چیز دیگر و این کتاب خداست که این ندا را میدهد که آینده جهان در اختیار اسلام خواهد بود . حالا تفکر شما چیز غیر از این هست خوب بحث فرق میکند و اما میگوید مسئولین کشور راه بیراهه میروند این تفکر میتواند اشتباه باشد اما اگر در مواجه با بعضی از اصول و مبانی استفاده یا سو استفاده میکنن این واقعیتی هست نمیشه کتمان کرد اما بالخره این فساد و سواستفاده محو یا کم خواهد شد در واقع هرچی که کشور در معرض فشار باشد باعث تفکر بیشتر حکومت داران نسبت به مردم و ارتقا فرهنگ یک کشور به طور متقابل خواهد شد. البته نه الان فرض ده سال دیگر ایران با وضعیت الان قابل مقایسه نخواهد بود. مقایسه سطح زندگی الان با قبل از انقلاب کار اشتباهی است چرا که چیزهایی که فرد الان برای زندگی کردن میخواهد قابل قیاس با قبل نیست. چرا که یک مثال قبلا شاید چند نفر در یک اتاق به زندگی کردن قانع بودن ولی الان خیر.
      قانون ماندن همیشگی در بورس:
      1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
      2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
      3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
      4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
      5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
      6- صبور بودن.

نظر

• کیان
        کاربر فعال
        • May 2012
        • 634

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
        دوست عزیز ترس غرب فقط از اسلام هست نه چیز دیگر و این کتاب خداست که این ندا را میدهد که آینده جهان در اختیار اسلام خواهد بود . حالا تفکر شما چیز غیر از این هست خوب بحث فرق میکند و اما میگوید مسئولین کشور راه بیراهه میروند این تفکر میتواند اشتباه باشد اما اگر در مواجه با بعضی از اصول و مبانی استفاده یا سو استفاده میکنن این واقعیتی هست نمیشه کتمان کرد اما بالخره این فساد و سواستفاده محو یا کم خواهد شد در واقع هرچی که کشور در معرض فشار باشد باعث تفکر بیشتر حکومت داران نسبت به مردم و ارتقا فرهنگ یک کشور به طور متقابل خواهد شد. البته نه الان فرض ده سال دیگر ایران با وضعیت الان قابل مقایسه نخواهد بود. مقایسه سطح زندگی الان با قبل از انقلاب کار اشتباهی است چرا که چیزهایی که فرد الان برای زندگی کردن میخواهد قابل قیاس با قبل نیست. چرا که یک مثال قبلا شاید چند نفر در یک اتاق به زندگی کردن قانع بودن ولی الان خیر.
        منظور تا کی؟ یعنی باید یه هزار سال دیگه منتظرم باشیم؟
        علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• Moradad
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 355

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
          - البته در اين سي و چند ساله هر سال شاهد بالا رفتن و اوج گرفتن بيشتر بوديم نه نزول و كم شدن سوء استفاده ها .
          - مقايسه سطح درخواستهاي مردم در سي سال قبل و حالا قابل مقايسه نيست ولي بديهيات و آمار واقعي رشد اقتصاد و صنعت و كشاورزي و توسعه فرهنگي را ، فكر ميكنم بتوان در موردش بحث كرد . به عنوان نمونه من شخصا يادم نميايد كه در دوران قبل ما اينقدر آمار تجاوز فردي و مخصوصا دسته جمعي داشته باشيم ( كه اگر بود گوش فلك كر شده بود ) ... در مورد اختلاسها و خط قرمزها و برخورد با مراجع و گروههاي خودسر و ............. هم ميشود صحبت كرد .
          ولي همانطور كه متن قبل نوشتم مثل اينكه شما در مورد نظرات خود خيلي اصرار داريد و ....... خوب ، موفق باشيد

نظر

• کیان
            کاربر فعال
            • May 2012
            • 634

یک دانشمند برجسته هسته یی رژیم صهیونیستی پیشنهاد داد تا در برابر بستن تاسیسات هسته یی دیمونا که یکی از قدیمیترین تاسیسات هستهیی در سراسر جهان به شمار میآید، فعالیتهای هسته یی ایران متوقف شود

این دانشمند هسته یی اظهار کرد: ما مجبوریم به زودی تاسیسات دیمونا را که یکی از قدیمیترین تاسیسات هستهیی در سراسر جهان به شمار میآید، ببندیم و فعالیت هستهیی آن را متوقف کنیم و اگر در برابر توقف برنامههای هسته یی ایران این تاسیسات را ببندیم هیچ چیزی را از دست نخواهیم داد و به ایرانیها اجازه میدهیم که فکر کنند به پیروزی بزرگی دست یافتهاند!

اسحاق نافون، رییس اسبق رژیم صهیونیستی نیز گفت: من اظهارات شیمون پرز، رییسجمهور اسرائیل را درخصوص عدم حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات هستهیی ایران بدون مشارکت آمریکا تایید میکنم.

وی افزود: اسرائیل نمیتواند این اقدام را بدون مشارکت آمریکا انجام دهد و اگر هدف ما توقف برنامههای هستهیی ایران است میتوانیم با معامله بستن دیمونا در برابر تاسیسات هستهیی قم (فردو) به این هدف دست یابیم.

نافون همچنین تاکید کرد: ما میتوانیم بگوییم که این اقدام را در راستای امتیازدهی و توقف فعالیتهای دیمونا انجام دادهایم.

وی افزود: حمله اسرائیل علیه ایران نمیتواند اهداف ما را محقق سازد؛ چراکه فعالیتهای هستهیی ایران در چهار و یا پنج موضع در سراسر ایران وجود دارد و برخی از آنها در زیر زمین است و واکنش ایران به این حمله میتواند جنگ فرسایشی را طی چندین سال به وجود آورد.

نافون همچنین گفت: حتی اگر ایران به بمب هستهیی دست یابد بدان معنا نیست که خطری اسرائیل را تهدید میکند. ایران فکر میکند که ما انباری پر از بمبهای هستهیی داریم و اگر ایران هستهیی به وجود آید میتوانیم با آن همزیستی داشته باشیم.
            علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

تلاش نتانیاهو برای کسب موافقت خاخام معروف جهت حمله به ایران/ او مخالف جدی حمله به ایران است

این خاخام قبلاً به وزیران وابسته به حزب شاس توصیه کرده است به شکل قاطع با حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران مخالفت کنند.رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد :" به نظر می رسد خاخام یوسف پس از دیدار با امیدرور مانند گذشته با هجوم علیه ایران مخالفت نخواهد کرد."

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بنیامین نتانیاهو یکی از معاونان خود را برای مشورت و کسب موافقت وی در مورد حمله به ایران نزد خاخام عوفادیا یوسف رهبر معنوی حزب تندروی "شاس" فرستاد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ رسانه های اسرائیلی اعلام کردند "یاکوف امیدرور" مدیر شورای امنیت ملی روز جمعه به منزل خاخام یوسف در بیت المقدس رفت و پرونده ایران را با او بررسی کرد.

یک مقام اسرائیلی که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با خبرگزاری فرانسه برگزاری این دیدار را تایید کرد.

این خاخام قبلاً به وزیران وابسته به حزب شاس توصیه کرده است به شکل قاطع با حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران مخالفت کنند.

او از اعضای این حزب خواسته است که در صورت تصمیم به اقدام نظامی باید با آمریکا مشورت و هماهنگی کنند.

ناظران می گویند ناتانیاهو و ایهود باراک برای دریافت مجوز هجوم علیه ایران از طریق کمیته امنیتی کابینه با مشکل مواجه هستند بنابراین به رهبر معنوی شاس روی آوردند.

رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد :" به نظر می رسد خاخام یوسف پس از دیدار با امیدرور مانند گذشته با هجوم علیه ایران مخالفت نخواهد کرد."
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

اسرائیل خواستار محکومیت جهانی اظهارات مقامات ایرانی شد

نماینده اسرائیل در سازمان ملل متحد از شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل خواست تا سریعا اظهارات ضد اسرائیلی ایران را محکوم کنند. آمریکا میگوید تهران درصدد تأثیرگذاری بر شرکتکنندگان نشست سران جنبش عدم تعهد است.
                اسرائیل خواستار محکومیت فوری سخنان ضد اسرائیلی ایران از سوی شورای امنیت و جامعهی جهانی شد. نماینده اسرائیل در سازمان ملل در دو نامهی جداگانه با متنی مشابه خطاب به بان کیمون، دبیر کل سازمان ملل و نیز شورای امنیت گفتههای اخیر رهبری جمهوری اسلامی بر ضد اسرائیل را "نه سخنانی برآمده از دیوانگان، بلکه برآمده از زبان متعصبان منطقی با نفرتی غیرمنطقی" عنوان کرد.

در این نامه به اظهارات رهبر جمهوری اسلامی، رئیس جمهور و فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران اشاره شده است.

سردار امیرعلی حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه روز شنبه (۱۸ اوت) از حمله احتمالی نظامی اسرائیل علیه ایران استقبال کرده و گفته بود که این امر برای ایران "بهترین بهانه را برای محو اسرائیل از صفحهی روزگار" فراهم میکند.

محمود احمدینژاد، رئیسجمهور ایران نیز در سخنرانی خود در "روز قدس" با تشبیه دولت اسرائیل به "غده سرطانی" گفته بود: «اگر یک سلول از این غده در فلسطین باقی بماند، باز آش همان است و کاسه همان.»

همچنین آیتالله سیدعلی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، در سخنرانی خود در باره "روز قدس" در روز چهارشنبه (۱۵ اوت / ۲۵ مرداد) اظهار داشته بود که اسرائيل به زودی از صحنه جهان "محو" خواهد شد.

"لفاظیهای نفرت انگیز"

ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه (۲۰ اوت) با "نفرت انگیز" خواندن این سخنان، هشدار داد که جمهوری اسلامی با بیان این نظرات "درصدد تحت تأثیر قراردادن" دیپلماتهایی است که قصد شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو جنبش غیرمتعهد را دارند. این نشست به میزبانی تهران در روزهای ۹ و ۱۰ شهریور (۳۰ و ۳۱ اوت) در تهران برگزار خواهد شد.

خانم نولند چنین سخنانی را "اهانتآور و قابل سرزنش" خواند و گفت: «جامعهی بینالملل بایستی چنین لفاظیهایی را محکوم کند.»

پیشتر نیز اتحادیه اروپا، فرانسه و دبیرکل سازمان ملل تهدیدهای ضد اسرائیلی مقامات ایرانی را به شدت محکوم کردند. در بیانیهای که در وبسایت اتحادیه اروپا در تشریح موضع کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی و امنیتی این اتحادیه منتشر شد، آمده بود: « نماینده عالی اتحادیه اروپا اظهارات زشت و تنفرآمیز رهبری و ریاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تهدید موجودیت اسرائيل را به شدت محکوم میکند. حق موجودیت اسرائيل نباید زیر سؤال برود.»

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، نیز اظهارات محمود احمدی نژاد را "پرخاشجویانه و آتش افروز" خواند.

هنوز مشخص نیست که آیا بانکی مون برای شرکت در اجلاس سران جنبش عدم تعهد به تهران سفر خواهد کرد یا خیر. آمریکا و اسرائیل به شدت با سفر احتمالی آقای بان به تهران مخالفت کردهاند. شماری از گزارشهای منتشره حاکی از شرکت محمد مرسی، رئیسجمهور مصر، در نشست تهران بودهاند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا بدون ابراز موضع در زمینه سفر محمد مرسی به ایران اظهار داشت: «هر کسی که در این نشست شرکت میکند، بایستی از فرصت پیشآمده برای تحت فشار گذاشتن رهبران ایران برای پذیرفتن تعهداتشان در مورد برنامه های هسته ای استفاده کند.»

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• امید
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 123

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                  تلاش نتانیاهو برای کسب موافقت خاخام معروف جهت حمله به ایران/ او مخالف جدی حمله به ایران است

این خاخام قبلاً به وزیران وابسته به حزب شاس توصیه کرده است به شکل قاطع با حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران مخالفت کنند.رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد :" به نظر می رسد خاخام یوسف پس از دیدار با امیدرور مانند گذشته با هجوم علیه ایران مخالفت نخواهد کرد."

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بنیامین نتانیاهو یکی از معاونان خود را برای مشورت و کسب موافقت وی در مورد حمله به ایران نزد خاخام عوفادیا یوسف رهبر معنوی حزب تندروی "شاس" فرستاد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ رسانه های اسرائیلی اعلام کردند "یاکوف امیدرور" مدیر شورای امنیت ملی روز جمعه به منزل خاخام یوسف در بیت المقدس رفت و پرونده ایران را با او بررسی کرد.

یک مقام اسرائیلی که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با خبرگزاری فرانسه برگزاری این دیدار را تایید کرد.

این خاخام قبلاً به وزیران وابسته به حزب شاس توصیه کرده است به شکل قاطع با حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران مخالفت کنند.

او از اعضای این حزب خواسته است که در صورت تصمیم به اقدام نظامی باید با آمریکا مشورت و هماهنگی کنند.

ناظران می گویند ناتانیاهو و ایهود باراک برای دریافت مجوز هجوم علیه ایران از طریق کمیته امنیتی کابینه با مشکل مواجه هستند بنابراین به رهبر معنوی شاس روی آوردند.

رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد :" به نظر می رسد خاخام یوسف پس از دیدار با امیدرور مانند گذشته با هجوم علیه ایران مخالفت نخواهد کرد."
                  از اینها کثیف تر و بیشرف تر خودشونن. مطمئنا با این سیاه بازیها هیچ غلطی هم نمی کنند و فقط میخوان جو جهانی رو بر علیه ایران سنگین تر کنند.

نظر

• mavi_deniz
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 518

نماینده ویژه سازمان ملل در خاورمیانه:
                    وظیفه ما نیست که ثابت کنیم ایران بمب ندارد/اسرائیل از وضعیت کنونی سوریه استفاده کند

خبرگزاری فارس: نماینده ویژه سازمان ملل در خاورمیانه در مصاحبه با رادیو ارتش اسرائیل، به دفاع کامل از رژیمصهیونیستی پرداخته و به این رژیم توصیه کرد تا از موقعیت به وجود آمده در سوریه استفاده کند.

نظر

• سرگئی لاوروف
                      Banned
                      • Aug 2012
                      • 13

لاوروف: اختلافات هستهای با ایران چندان خطرناک نیست / مخالف منطقه پروازممنوع در سوریه هستیم

به گزارش فارس به نقل از رادیو صدای روسیه، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با اسکاینیوز عربی تصریح کرد که اختلافات میان 1+5 و ایران خطرناکتر از اختلافاتی نظیر اختلاف فلسطینیان و اسرائیل نیست.

لاوروف هیچ دلیلی برای خاص و در معرض انفجار دانستن بحران در خصوص برنامه هستهای ایران ندانسته و مذاکرات 1+5 با ایران در استانبول و مسکو را یک شکست قلمداد نکرده است. به عکس، وی برای باور است که مذاکرات اخیر مواضع طرفین را شفاف و روشن کرده است.

وزیر امور خارجه روسیه در پاسخ به سوالی در خصوص تهدید نظامی اسرائیل علیه ایران نیز گفته است که وی فکر نمیکند این مشکل از طریق استفاده طولانیمدت از نیروی نظامی حل شود.

شینهوا نیز گزارش داده، به گفته لاوروف، «کسانی که مذاکرات را شکست میخوانند، قصد دارند ادبیات جنونآمیز را توسعه دهند. این غلط است. رویکرد تقابلجویانه در این خصوص، غیرسازنده است. من فکر میکنم ما میتوانیم از پیشرفتهای هرچند کوچک در مذاکرات استانبول و مسکو حرف بزنیم چرا که دو طرف مواضعشان را شفاف و دقیق بیان کردند؛ کاری که هرگز سابقه نداشت.»

رویترز عربی نیز به نقل از همین مصاحبه خبر داده که وزیر امور خارجه روسیه ابراز داشت که روسیه مخالف ایده ایجاد منطقه پروازممنوع بر فراز سوریه است و آن را نقض حاکمیت این کشور میداند.

به باور لاوروف، راه حل بحران سوریه در بیانیه ژنو خلاصه میشود که خواهان تشکیل دولت وحدت ملی در سوریه است.

لاوروف در خصوص بقا یا عدم بقای بشار اسد در قدرت نیز گفته است که این تصمیمی مربوط به ملت سوریه است و آنها در این خصوص، خود تصمیم خواهند گرفت.

وزیر خارجه روسیه همچنین بر لزوم مشارکت ایران در حل و فصل بحران سوریه تاکید کرد.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

نتانیاهو در پی کسب حمایت داخلی برای حمله به ایران

نخست وزیر اسرائیل در تلاش است تا موافقت احزاب مختلف را برای حمله نظامی به ایران کسب کند. به نظر میرسد حزب تندرو مذهبی شاس در اسرائیل، یکی از احزاب مخالف حمله یکجانبه به ایران، تغییر نظر داده است.

خبرگزاری فرانسه روز سهشنبه ۳۱ مرداد (۲۱ اوت) به نقل از رسانههای اسرائیلی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای افزایش حمایت اعضای دولت ائتلافی خود با طرح حمله ی نظامی به ایران، یکی از معاونانش را به دیدار رابی عوفادیا یوسف، رهبر روحانی حزب «شاس» فرستاده است.

شاس یک حزب مذهبی تندرو است که در کابینهی ائتلافی بنیامین ناتانیاهو مشارکت دارد. پیشتر رسانههای اسرائیلی گزارش داده بودند که آقای یوسف به اعضای حزباش در دولت دستور داده با طرح هرگونه حمله ی نظامی به ایران که بدون مشارکت ایالات متحده آمریکا برنامه ریزی شود، مخالفت کنند.
                        یعکوف آمیدرور، رئیس شورای امنیت ملی اسرائیل روز جمعه با خاخام عوفادیا یوسف دیدار کرده است. یک مقام رسمی دولت نتانیاهو که نخواسته نامش فاش شود در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه بدون اشاره به جزئیات این گفتوگو، اخبار مربوط به این ملاقات را تایید کرد.
                        ناظران مسائل سیاسی در اسرائیل میگوید نتانیاهو نخست وزیر و ایهودباراک وزیر دفاع ناکنون نتوانسته اند اکثریت اعضای دولت ائتلافی را با طرح حمله ی نظامی به ایران همراه کنند به همین دلیل تغییر نظر حزب شاس در این باره اهمیت زیادی دارد.

ادر واکنشی دیگر رادیو ارتش اسرائیل گزارش داد که از زمان انجام این دیدار مخالفت خاخام یوسف با حملهی اسرائیل به یران کاهش یافته است. این رادیو روز شنبه بخشهایی از نظرات مذهبی عوفادیا یوسف را پخش کرد که وی با اشاره به روایتهای عهد عتیق، رهبران کنونی ایران را با هامان، وزیر اخشورش از پادشاهان ایران که با یهودیان دشمنی میورزید، مقایسه کرد.
                        آقای یوسف در بخش دیگری از سخنانش تصریح میکند: «همه ما در خطر هستیم. ما نمیتوانیم بر هیچکس جز پدرمان که در آسمان است، اتکا کنیم.»
                        نگرانی از وقوع جنگی ناخواسته
                        حملهی احتمالی اسرائیل به ایران در داخل این کشور با مخالفتهای جدی روبروست. پیشتر شیمون پرز از ایدهی حملهی نظامی به ایران بدون پشتیبانی ایالات متحده ابراز نگرانی کرده بود.
                        شائول موفاز، رهبر حزب کادیما در اسرائیل نیز، حملهی تکروانهی کشورش به ایران را فاجعهبار خوانده بود.

در این میان افزایش تهدیدات و حملات لفظی میان ایران و اسرائیل در ماههای اخیر سبب نگرانی محافل سیاسی جهان شده و امکان بروز یک جنگ غیرقابل پیشبینی را شدت بخشیده است. این احتمال زمانی افزایش یافت که مذاکره میان ایران و غرب بر سر پرونده اتمی این کشور موفقیتی را در پی نداشته است.
                        اسرائیل ایران را به متهم میکند که پوشش برنامه هستهای خود در پی دستیابی به جنگافزار نظامی است. جنگافزارهایی که به باوران رهبران اسرائیل موجودیت این کشور را نشانه رفتهاند. تهران همواره این اتهامها را رد میکند.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

دیپلماتهای غربی خبر دادند:
                          احتمال برگزاری نشست جدید آژانس انرژی اتمی با ایران در روز جمعه
                          خبرگزاری فارس: دیپلماتهای غربی از احتمال برگزاری نشست جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران در روز جمعه خبر دادند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، منابع دیپلماتیکی روز سهشنبه اعلام کردند که امکان دارد کارشناسان ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز جمعه با یکدیگر دیدار کنند و موضوعاتی که در نشست پیشین مطرح شده بود را پیگیری کنند.

هنوز آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره نشست جدید اظهار نظر نکرده و دیپلماتهای ایرانی حاضر در وین نیز هنوز در این باره اعلام نظر نکردهاند.

این دیپلماتها که خبرگزاری رویترز اعلام کرد که معتبر هستند، گفتند که شنیدهاند گفتوگوها احتمالا در پایتخت اتریش و 24 آگوست برگزار خواهد شد. این نشست چند روز قبل از گزارش فصلی آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران برگزار خواهد شد.

خبرگزاری رویترز نوشت در صورتی که برگزاری این نشست تایید شود، محتوای این نشست بر گزارش فصلی آژانس بینالمللی انرژی اتمی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

دیدار مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران بعد از شکست مذاکرات

رویترز گزارش میدهد که مقامات ایران با مسئولان آژانس بین المللی انرژی اتمی در آستانهی تحویل گزارش آژانس به شورای امنیت، دیدار خواهند کرد. این اولین دیدار بعد از شکست مذاکرات در ماه ژوئن است.
                            مقامات آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز جمعه (۲۴ اوت/ ۳ شهریور) برای اولین بار بعد از شکست آخرین دور مذاکرات در ماه ژوئن سال جاری، با مقامات جمهوری اسلامی دیدار خواهند کرد.
                            دو دیپلمات مسئول در آژانش بین المللی که خواستند نامشان افشا نشود، به خبرگزاری "رویترز" میگویند که این دیدار احتمالا در شهر وین که مقر آژانس است صورت خواهد گرفت. مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی و جمهوری اسلامی ایران هنوز به شکل رسمی خبر دیدار پیشرو را اعلام یا تایید نکردند.
                            این دیدار تنها چند روز قبل از انتشار گزارش فصلی آژانس بینالمللی انرژی اتمی دربارهی برنامهی اتمی مناقشهبرانگیز ایران برگزار خواهد شد. مقامات جمهوری اسلامی ایران پیش از این با خواستهی آژانش مبنی بر بازدید بازرسان از تاسیسات هستهای فردو و دسترسی کامل آنها به اسناد موجود موافقت نکردند.
                            دیدار سرنوشتساز
                            خبرگزاری رویترز به نقل از دو دیپلماتی که خواستند نامشان فاش نشود گزارش میدهد که این دیدار در آخرین روزها قبل از انتشار گزارش فصلی در زمانی که خطر حملهی نظامی اسرائیل به ایران جدیتر از همیشه است، میتواند "سرنوشت ساز" باشند.
                            با این حال برخی از دیپلماتهای کشورهای غربی در سازمان ملل متحد میگویند که به نتیجهی این دیدار میان مسئولان ایران و بازرسان آژانس خوشبین نیستند و احتمال "نتیجهی ملموس" را ناممکن میدانند.
                            یکی از این مقامات به رویترز گفت:« ایران طبعا تلاش خواهد کرد تا مقامات آژانس را متقاعد کند تا گزارش به سود ایران نیز باشد. با اینحال با ادامهی روند عدم همکاری ایران، چنین اتفاقی دور از ذهن است.»
                            آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مذاکرات خود با ایران و حضور نمایندگان کشورهای موسوم به گروه "۵+۱" که از ژانویهی سال جاری میلادی آغاز شد، ناموفق بود. سه دور نشست و مذاکرات نتیجهی ملموس و مشخصی نداشت و تحریمهای بینالمللی شدیدتر برای ایران را نیز در پی داشت.
                            مقامات آژانس از مسئولان جمهوری اسلامی خواستند تا به بازرسان آژانس اجازهی بازدید از تاسیسات "پارچین" را بدهند. برخی شواهد حاکی از آن است که در این تاسیسات اتمی آزمایشهایی که مربوط به ساخت سلاح هستهای است، صورت گرفته است. مقامات جمهوری اسلامی ایران با این خواستهی آژانس موافقت نکردند.
                            گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار است در نشست آتی ۳۵ کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد که در روزهای ۱۰ تا ۱۴ ماه سپتامبر برگزار خواهد شد، ارائه شود.

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2135

بطرف توافق ؟؟ درشهریور حوادث زیاد است !!!

نظر

• احمدخان
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2032

اسراییل و یانکی ها شبها از ترس خوابشان نمی رود و اجلشان فرا رسیده تا چه برسد به فکر حمله به ایران.

نظر

در حال کار...
                                X