آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

    #21766
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

    برخی گفته اند که نمودار طلا و سکه و... در تناقض با مذاکرات است
    اینکه مذاکره انجام میشود که چیز جدیدی نیست و در دولتهای قبل هم بوده
    مهم نتیجه است که فعلا طبق خبرها تا اینجا کار اتفاق خاصی رخ نداده و یا اگر بوده رسانه ای نشده
    بنابراین تناقضی فعلا وجود ندارد.
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

    نظر

    • riskman
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 208

      #21767
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

      یادم هست روز توافق ژنو وبصادر 1 میلیارد صف خرید بود. فرداش فرهنگیان ( اگه اشتباه نکنم) کل صف رو داد و بازار دو سال به کما. رفت.... به دلیل سیاست‌های ضد تورمی طیب نیا... وقتی ترامپ از برجام خارج شد بورس بزرگترین رشدش رو کرد... چون در بلند مدت از سیاست تاثیر پذیری نداره... و همیشه دولت‌ها در 4 سال دوم انبساطی میشن و بورس رو ر‌شد میدن

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #21768
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

        آمريكا توپ را در زمين ايران انداخت

        آنتونى بلينكن، وزیر خارجه آمریکا:

        ?ایران در حال حاضر به نظر نمی‌‌رسد در مورد انجام آنچه که برای بازگشت به پیروی متقابل ضروری است جدی باشد.

        ? تهران در روزهای آینده باید تصمیمات بسیار مهمی بگیرد، اگر مسیر پیروی متقابل به بن‌بست برسد، گزینه های دیگر را در مورد ایران دنبال خواهیم کرد.

        ? واشنگتن اجازه نخواهد داد جمهوری اسلامی ایران، در حالی که برنامه هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد، مذاکرات را به درازا بکشاند.

        جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید:

        ?رویکرد ایران در مذاکرات این هفته در مسیر حل مسائل هسته‌ای نبود.

        ?اگر ایران متعهد به این مسیر بود، امکان رسیدن به راه حل وجود داشت
        ===========
        آکسیوس: غرب متن پیشنهادی ایران را نپذیرفت

        ?پایگاه آمریکایی مدعی شد: مذاکره‌ کنندگان غربی به طرف ایرانی در مذاکرات گفتند که خواست‌های آنها «غیر قابل قبول» است.

        ? وبگاه آکسیوس به نقل از مذاکره‌ کنندگان غربی نوشته است که تیم مذاکره‌کننده ایران در جریان مذاکرات وین خواسته‌های «غیر معقول» و «یک جانبه‌ای» مطرح کرده است.

        ?اکسیوس به نقل از مذاکره‌کنندگان غربی آورده که ایران خواستار کاهش دائمی تعهدات خود در برجام شده است.

        ?مذاکره‌کنندگان غربی تاکید کردند که خواسته‌های ایران نقض توافقات شش دور پیشین از گفت‌وگوهای وین به‌شمار می‌رود.

        ?لارنس نورمن، خبرنگار روزنامه «وال‌ستریت ژورنال» به نقل از یک دیپلمات اروپایی نوشت که پیش‌نویس‌های پیشنهادی ایران «غیرقابل قبول» و «زیاده‌روی» است.
        ========

        مکرون: مذاکرات وین موفقیت آمیز نبود / به احتمال زیاد این مذاکرات در کوتاه مدت از سر گرفته نشود
        امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روز جمعه گفت به نظر می‌رسد دور کنونی مذاکرات هسته‌ای با ایران در وین موفقیت‌آمیز نبوده است.
        ======
        نماینده چین در مذاکرات وین: هنوز به کار بیشتری نیاز داریم

        ? نماینده چین در مذاکرات وین پس از پایان نشست کمیسیون مشترک برجام گفت که هنوز به کار بیشتری نیاز داریم و توافق کردیم که اواسط هفته آینده به وین بازگردیم‌‌
        ========
        واکنش مذاکره کننده ارشد ایران به ادعای طرف های غربی درباره سختگیرانه بودن پیشنهادات ایران؛

        ?باقری کنی: این پیشنهادات بر اساس مبانی مورد تائید دوطرف تهیه شده است.

        ?می گفتند که این پیشنهادات با دیدگاه های ما انطباق ندارد، ما نیز گفتیم که این طبیعی است و قرار نیست که ما در مذاکرات مطالبی را بگوییم که مطابق با دیدگاه های شما باشد. ما مطالب را بر اساس دیدگاه ها، منافع و سیاست های کشور خود مطرح می کنیم.

        ?هیچ طرف اروپایی ادعا نداشت که پیشنهادات ایران مبنای حقوقی و قانونی ندارد.

        ?اگر اروپایی ها نیز پیش نویسی ارائه دهند، مشکلی نیست و قابل مذاکره است اما باید مبتنی بر مبانی مورد تائید دوطرف باشد.
        =======
        واشنگتن:
        ? هیئت ایرانی با پیشنهادات سازنده در مذاکرات وین حاضر نشد

        ? به دلیل جدی نبودن تهران ما به این دور از گفتگوها پایان بخشیدیم/فارس
        ========

        اولیانوف: هنوز برای ناامید شدن از مذاکرات وین خیلی زود است / تغییرات امکان‌پذیر است اما باید به پیشرفت بیشتر [مذاکرات] کمک کند
        نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر با اشاره به اینکه هنوز خیلی زود است که اظهارات ناامیدکننده درباره مذاکرات وین مطرح شود، خاطرنشان کرد که توافق نهایی تنها زمانی انجام می‌شود که طرف‌ها درباره همه‌چیز به توافق برسند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #21769
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1


          روسیه: ایران می خواهد پیش نویس شش دور گذشته مذاکرات وین به طور اساسی تغییر کند / به نظر شرکای غربی ما، این پیشنهاد بسیار رادیکال بوده / این ماجرا واکنش های تندی به همراه داشت
          میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌ ملل، فاش کرد که ایران می‌خواهد پیش‌ نویس مذاکرات جاری بر سر توافق هسته‌ای در وین به «طور اساسی» تغییر کند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #21770
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

            آمریکا: کندی مذاکرات و سرعت بالای غنی‌سازی پذیرفتنی نیست


            آمریکا می‌‌گوید، اجازه نخواهد داد که ایران "حرکتی کُند" در مذاکرات بین‌المللی از خود نشان دهد، اما بر سرعت غنی‌سازی خود بیفزاید. مذاکره‌کننده ارشد ایران گفت پیشنهادهای ایران به گونه‌ای است که طرف مقابل نمی‌تواند رد کند.

            یک مقام ارشد ایالات متحده آمریکا گفته است: «ما نمی‌توانیم وضعیتی را بپذیریم که ایران بر سرعت برنامه هسته‌ای خود بیفزاید و از سوی دیگر دیپلماسی هسته‌ای خود را به کندی پیش ببرد.»


            به گزارش خبرگزاری فرانسه، این مقام ارشد آمریکایی افزوده است، ایالات متحده هنوز در نظر ندارد که از مذاکرات کناره گیرد و امیدوار است که ایران "با رویکردی جدی" به این مذاکرات بازگردد.

            در این میان علی باقری کنی، مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی در مذاکرات وین، در مصاحبه با خبرنگار شبکه "الجزیره" گفته است که پیش‌نویس پیشنهادهایی که طرف ایرانی با هدف تحریم‌های آمریکا داده است، به گونه‌ای است که طرف مقابل نمی‌تواند آنها را رد کند.


            باقری کنی گفته است: «ایران در صورت پذیرش دو پیشنهاد قبلی که روز قبل به طرف مذاکره کننده ارائه شده است، پیشنهاد سوم را نیز ارائه خواهد داد.»


            به گزارش الجزیره پیشنهاد سوم به احتمال زیاد عمدتا درباره روند راستی‌آزمایی و ضمانت‌هایی خواهد بود که ایران به منظور احیای توافق هسته‌ای از قدرت‌های جهان مطالبه کرده است.


            باقری کنی تأکید کرده است: «این پیشنهادها بر اساس مفاد توافق سال ۲۰۱۵ است و همه تحریم های آمریکا در حوزه هسته ای باید فورا لغو شوند».


            مقامات آمریکا پیش از این تأکید کرده بودند که تحریم‌های غیرمرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را نمی‌‌توانند لغو کنند. از سوی دیگر هیچ رئیس‌جمهوری نمی‌تواند تعهد دهد که رئیس‌جمهوری‌های آینده آمریکا تحریمی علیه ایران وضع نکنند و یا از توافق برجام خارج نشوند.


            باقری کنی گفت که دو پیشنهاد ارائه شده ایران در مذاکرات وین، درباره "لغو تحریم‌ها" و "اقدامات هسته‌ای" ایران بوده که هر دو موضوعات اصلی در برجام هستند.


            دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی به خبرنگار شبکه الجزیره گفته است که "ادعاهایی مبنی بر آماده شدن ایران برای غنی سازی اورانیم تا میزان ۹۰ درصدی از سوی رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی رد شده" و جمهوری اسلامی از تعهدات خود در چارچوب آژانس خارج نخواهد شد.

            "سرخوردگی و نگرانی" سه کشور اروپایی


            دور هفتم مذاکرات کمیسیون مشترک برجام پس از چند ماه وقفه در وین آغاز شد اما جمعه، سوم دسامبر (۱۲ آذر) به طور موقت خاتمه یافت.


            خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌های ارشد سه کشور اروپایی طرف توافق هسته‌ای گزارش داد که آنها پس از بررسی دقیق و اساسی متن‌های پیشنهادی هیئت مذاکره‌کننده ایرانی، "سرخورده و نگران" هستند.


            میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز شنبه چهارم دسامبر در جمع خبرنگاران گفت، هیئت ایرانی پیشنهاد بازنگری اساسی در پیش‌نویس سند برنامه هسته‌ای را مطرح کرده است.


            اولیانوف افزود: «پیشنهاد ایران برای بازنگری اساسی در پیش‌نویس سند هسته‌ای که ما در طول شش دور مذاکره به آن دست یافتیم، تاثیری جدی بر شرکای غربی ما گذاشته است. کشورهای غربی بر این باور هستند که این یک رویکرد بسیار افراطی است و به این خاطر واکنش نشان دادند.»


            نماینده روسیه در مذاکرات وین بدون آنکه نظر مشخص روسیه را پیرامون پیشنهاد ایران بیان کند افزود: «تغییر موضع یک اتفاق عادی است اما بهتر است که چنین اصلاحاتی به مانعی برای پیشرفت مذاکرات تبدیل نشوند.»




            علی باقری کنی درباره مواضع مذاکره‌کنندگان غربی مبنی بر رادیکال بودن پیشنهادهای ایران گفت: «این که طرف‌های اروپایی خیلی درباره برخی از پیشنهادهای ما رضایت نداشتند درست است، اما اینها بر اساس مبانی مشترک میان دو طرف تنظیم شده و اعتراضی به این که اینها نامربوط هستند نداشتند و گفتند که با دیدگاه‌های ما مطابقت ندارد.»


            تاریخ دقیق نشست بعدی مشخص نیست و درباره جزئیات پیش‌نویس پیشنهادی ایران نیز اطلاعات بیشتری منتشر نشده است.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • sundaaay
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 742

              #21771
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

              نقدی به هجمه ها علیه تیم مذاکره کننده ایرانی



              واقعیت این است که اکنون، احیا یا مرگ برجام در سمت ایران، در دست تیم مذاکره کننده جدید است (که خوشبختانه دیدگاه اعضای تیم به تندی دلواپسان نیست و معقول ترند).این تیم اینک به نمایندگی از ایران با طرف های مقابل گفت و گو می کند و از این رو، به همان اندازه که خنجر از پشت زدن به تیم ظریف، زننده و ناروا بود، تضعیف تیم جدید نیز رویکردی نابخردانه است.

              بعد از دور اول مذاکرات احیای برجام، در داخل کشور شاهد هجمه ای پردامنه علیه سمت مذاکره کنندگان ایرانی بودیم. علت نیز آن بود که این دور از گفت و گو نتیجه ای نداشته است. من نیز مانند شما در جریان جزئیات آنچه در وین گذشته نیستم ولی عقل سلیم ایجاب می کند که بپذیریم در موضوع جدی و مهمی چون برجام که یک سمت آن فعالیت های هسته ای است و سوی دیگرش تحریم ها، الزاما در یک جلسه نمی توان به جمع بندی رسید.
              خود برجام هم بعد از 20 ماه مذاکره به دست آمد و این گونه نبود که ظریف و تیمش با یک سفر کاری، به توافق رسیده باشند. البته که در شرایط کنونی نمی توان 20 ماه منتظر ماند ولی انتظار توافق مایکروفری هم چندان معقول نیست.

              متاسفانه گروهی در داخل، چنان موضع می گیرند که گویا حامی طرف های غربی هستند و مثلا ارائه بسته پیشنهادی از طرف ایران را مورد تمسخر قرار می دهند؛ گو این که انتطار داشتند هیات ایرانی نه برای گفت و گو و بده بستان که برای قبول آنچه 4+1 می خواهند به وین رفته باشد!مثلاً می گویند چرا طرف ایرانی پیشنهادی داده که مطلوب غربی ها نبوده است؟ خب معلوم است که در هر مذاکره ای طرف های درگیر، پیشنهادات حداکثری می کنند تا بتوانند بر سر آن مذاکره کنند و امتیار بگیرند. در یک خرید ساده هم وقتی فروشنده بالاترین قیمت را مطرح می کند و خریدار قیمتی بسیار پایین را پیشنهاد می دهد، معنایش این نیست که آن دو قصد معامله ندارند بلکه اتفاقاً بدین معناست که می خواهند معامله ای پرسود برای خود رقم برنند و بسته به شرایط و قدرت چانه زنی در عددی میانه به هم برسند.

              در اینجا هم می توان تصور کرد که طرف های غربی گفته باشند ایران تمام فعالیت های هسته ای اش را فوراً متوقف کند تا تحریم ها گام به گام لغو شود و ایران هم خواستار لغو آنی تحریم ها و کاهش گام به گام برخی فعالیت های هسته ای شده باشد. بدیهی است که در بدایت امر، هیچ کدام از طرفین، پیشنهاد مقابل را نخواهد پذیرفت و کار به دوره های بعدی می کشد.

              این مساله از آن جهت در دور جدید مذاکرات اهمیت مضاعف می یابد که تجربه توافق پیشین در دسترس است و طرف ایرانی حق دارد نگران باشد که توافق سریع امروز، با تغییر دولت در آمریکا از هم بپاشد و لذا باید تضمینات قوی تری برای جلوگیری از تکرار گذشته، دیده شود. بدیهی است که توافق بر سر این تضمین ها بسیار سخت خواهد بود، هر چند که ممکن و میسر است.

              اگر ایران را دوست داریم و نگران آنیم که تحریم ها، بیش از پیش به نابودی اقتصاد کشور و معیشت مردم منجر شود، باید از تیم مذاکره کننده ایرانی حمایت کنیم و از آنها بخواهیم به توافقی جدی و بلند مدت و قابل اعتنا دست یابند؛ باید رویکردهای جناحی و تلافی جویانه را کنار گذاشت و به جای تهدید و تحقیر مذاکره کنندگان ایرانی، بدون ماندن در بند وزن و قافیه، خطاب به ایشان گفت: "ای آن که مذاکره شعارت...آغوش باز ملت در انتظارت".






              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #21772
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1




                شما : آمریکا

                همسر : ایران

                فامیل بد : روسیه و چین
                :D


                فامیل خوب : فرانسه و انگلیس و آلمان

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #21773
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1


                  وال‌استریت‌ژورنال: دولت بایدن احتمالاً مجبور می شود برای پایان دادن به اختلافات با ایران در مسئله هسته‌ای به چین و روسیه متوسل شود / مقام‌های آمریکایی و اروپایی معتقدند که پکن و مسکو مخالفتی با افزایش فشارها بر ایران ندارند


                  یک رسانه آمریکایی با بیان اینکه دولت «جو بایدن» اکنون برای هدایت گفت‌وگوهای وین در جهت مطلوب خود چشم به روسیه و چین دوخته به دشواری‌های پیش روی واشنگتن برای همراه کردن این دو کشور جهت فشار بر ایران اذعان کرده است.

                  فارس: یک رسانه آمریکایی با بیان اینکه دولت «جو بایدن» اکنون برای هدایت گفت‌وگوهای وین در جهت مطلوب خود چشم به روسیه و چین دوخته به دشواری‌های پیش روی واشنگتن برای همراه کردن این دو کشور جهت فشار بر ایران اذعان کرده است.

                  روزنامه وال‌استریت‌ژورنال مدعی شده در شرایطی که مذاکرات وین در خطر فروپاشی قرار گرفته دولت بایدن احتمالاً مجبور خواهد بود برای پایان دادن به اختلافات با ایران در حوزه مسئله هسته‌ای از چین و روسیه متوسل شود.

                  مقام‌های کشورهای غربی اذعان می‌کنند سریع‌ترین مسیر برای افزایش فشارهای سیاسی و اقتصادی علیه ایران از طریق مسکو و به خصوص از طریق پکن است.

                  وال‌استریت‌ژونال مدعی شده چین بعد از آنکه تحریم‌ها علیه ایران در نتیجه خروج آمریکا از برجام احیا شد به تهران برای تثبیت اقتصادش کمک کرد. جدیدترین تحلیل‌های اقتصادی نشان می‌دهد چین طی ماه‌های گذشته به طور متوسط روزانه ۷۰۰ هزار بشکه نفت خام از ایران خریداری کرده است.

                  به نوشته این رسانه، پکن علاوه بر این، از شبکه‌هایی که ایران برای دور زدن تحریم‌ها و تجارت کالاهای دیگر از قطعات خودرو گرفته تا ساخت و ساز ریلی کمک کرده است.

                  وال‌استریت‌ژورنال در ادامه ابتدا مدعی شده مقام‌های آمریکایی و اروپایی معتقدند که چین و روسیه مخالفتی با افزایش فشارها بر ایران ندارند، اما در ادامه متن به نقل از کارشناسان و تحلیلگران اذعان کرده که شرایط با سال 2015 (زمان حصول برجام) بسیار متفاوت است و همراه کردن این دو کشور با تلاش‌های ضد ایرانی اکنون با دشواری‌های بسیار بیشتری روبرو است.

                  مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از دوشنبه هفته گذشته (۸ آذرماه/۲۹ نوامبر) در پایتخت اتریش آغاز شد و جمعه به پایان رسید.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #21774
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    انگلیس: مذاکرات فردا آخرین شانس ایران است

                    «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس:
                    ?️این (مذاکرات روز پنجشنبه ۱۸ آذر ماه در وین) آخرین شانس ایران برای پیوستن به برجام است.
                    ?️ما برای همکاری با همپیمانان خود برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای بسیار مصمم هستیم
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #21775
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1






                      کاخ سفید در پی عدم رضایت از مذاکرات هسته‌ای از احتمال وضع «تحریم‌های جدید علیه ایران» خبر داد

                      سخنگوی کاخ سفید می‌گوید که به خواست پرزیدنت بایدن دولت آمریکا برای روی آوردن به گزینه‌های دیگر در صورت شکست دیپلماسی آماده می‌شود.


                      جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، روز پنجشنبه ۱۸ آذر در کنفرانس خبری روزانه خود در جدیدترین موضع دولت ایالات متحده در مورد مذاکرات غیر مستقیم احیای برجام با اشاره به این که رئیس جمهوری آمریکا از همان ابتدا معتقد بود که مسیر دیپلماتیک و هماهنگی با شرکا و متحدان بهترین راه برای مطمئن شدن از عدم دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای است، گفت: «با این حال، با توجه به پیشرفت‌های مداوم در برنامه هسته‌ای ایران، رئیس‌جمهوری از تیم خود خواسته است که در صورت شکست دیپلماسی آماده باشند و ما باید به گزینه‌های دیگر روی بیاوریم، و این مستلزم آمادگی است.»


                      خانم ساکی ادامه داد: «ما به روشنی به ایران گفته‌ایم که تنها راه خروج از تحریم‌ها پایبندی به توافق هسته‌ای است. ما تمام تحریم‌هایی را که [از دولت پرزیدنت دونالد ترامپ] به ما به میراث رسیده است سرجای خود نگه داشته‌ایم و تحریم‌ها را به‌طور مداوم اجرا کرده‌ایم.»


                      وی افزود:‌ «اگر دیپلماسی نتواند به‌زودی مذاکرات را در مسیر درست قرار دهد و اگر برنامه هسته‌ای ایران به سرعت ادامه دهد، چاره‌ای جز اتخاذ تدابیر اضافی برای محدود کردن بیشتر بخش های درآمدزای ایران نخواهیم داشت.»
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #21776
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        آمریکا: بانک‌های اماراتی کە به تحریم‌ها پایبند نباشند جریمه خواهند شد


                        یک هئیت بلندپایه آمریکا هفته آینده به امارات سفر خواهد کرد تا به شرکت‌ها و بانک‌های خصوصی این کشور در مورد نقض تحریم‌های تجاری علیه ایران هشدار دهد.

                        خبرگزاری رویترز امروز، پنج‌شنبه ١٨ آذر (٩ دسامبر) در گزارشی بە نقل از یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نوشت که دولت بایدن با اعزام هیئتی بلندپایه به امارات در پی تشدید اجرای تحریم‌ها علیه ایران است.


                        به گفته رویترز هیئت آمریکایی را آندریا گاکی، رئیس دفتر کنترل دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا همراهی خواهد کرد. در این سفر قرار است به بانک‌های اماراتی که با ایران تجارت دارند و تحریم‌ها را رعایت نمی کنند، هشدار داده‌ شود.


                        سخنگوی وزارت امور خارجه گفته است که ایالات متحده شواهدی مبنی برعدم پایبندی بانک‌ها به تحریم‌ها دارد و در آینده ممکن است این بانک‌ها به همین دلیل از سوی آمریکا مجازات شوند.


                        به نوشته رویترز "اگرچه جاه‌طلبی‌های هسته‌ای، برنامه موشکی و جنگ‌های نیابتی ایران در منطقه" امارات را نگران کرده است، اما ابوظبی در پی تشدید ارتباط خود با تهران است.


                        روابط امارات با ایران


                        امارات متحده عربی کە در سال‌های گذشته روابط خوبی با جمهوری اسلامی ایران نداشته است، سال ۲۰۱۸ پس از خارج شدن دونالد ترامپ از برجام اعلام کرده بود که به طور کامل از تحریم‌های آمریکا برعلیه جمهوری اسلامی ایران پیروی می‌کند.


                        در حالی کە جو بایدن در پی تشدید تحریم‌ها علیه ایران است، شیخ طنحون بن زاید، مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی روز دوشنبه، ۱۵ آذر برای ملاقات با همتای ایرانی وارد تهران شد.


                        بنا بر این گزارش‌ها، مشاور امنیت ملی امارات در دیدار با شمخانی گفته است: «توسعه روابط گرم و برادرانه میان ابوظبی و تهران در ردیف اولویت‌های امارات متحده عربی است.»


                        خبرگزاری آلمان در گزارشی درباره سفر مشاور امنیت ملی امارات به تهران با استناد به ناظران سیاسی این رویداد را در مسیر تلاش‌های دولت ابراهیم رئیسی برای بهبود روابط با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و در نهایت کاهش اختلاف‌ها با عربستان سعودی ارزیابی کرد.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #21777
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          احیای برجام؛ پایان دور هشتم مذاکره و آغاز رایزنی بر سر متون


                          هشتمین نشست کمیسیون مشترک برجام با تاکید علی باقری بر جدیت مواضع ایران و سخنان انریکه مورا مبنی بر متعهد بودن طرفین به کسب توافق پایان گرفت.

                          قرار شده مذاکرات در خصوص متون ادامه یابد.

                          نماینده روسیه جلسه را "سازنده" خواند.

                          دور هشتم گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام در وین، تنها یک ساعت به طول انجامید و به گفته میخاییل اولیانف، نماینده روسیه "کوتاه و سازنده" بود. او در توییتی نوشته است: «حاضران به شماری از وجوه مشترک در مواضع پرداختند، ازجمله در رابطه با لزوم نهایی کردن سریع و موفق مذاکرات وین.»


                          انریکه مورا، هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها و معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به خبرنگاران اعلام کرد: « قصد ما احیای برجام است و احساس کردم که همه هیات‌ها امروز با عزم و اراده تازه‌ای برای دستیابی به توافق به نشست ‌آمده‌اند.»


                          مورا در کنفرانس خبری تاکید کرد که دیدگاه‌های مختلفی در خصوص روند مذاکرات هست و تلاش برای نزدیک‌تر کردن دیدگاه‌ها نیز ادامه دارد. او گفت که مهم‌ترین فاکتور در مذاکرات، غلبه بر اختلافات است: «پرونده موضوعات مفتوح باید بسته شود و ما برای همیشه زمان نداریم.»


                          هماهنگ‌کننده مذاکرات وین اضافه کرد که هر چه زمان بیشتری می‌گذرد، ضرورت و فوریت دستیابی به توافق تشدید می‌شود. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر در مکالمه تلفنی با وزیر خارجه جمهوری اسلامی یادآوری کرده بود که برای احیای توافق هسته‌ای باید سریع‌تر عمل کرد.


                          علی باقری، معاون وزارت خارجه و سرپرست هیات مذاکره جمهوری اسلامی پس از پایان نشست در جمع خبرنگاران داخلی گفت: «ایران برای ورود به مذاکرات جدی اراده جدی دارد و در مورد دستیابی به توافق اگر زمینه‌های لازم فراهم شود هیچ مانعی نمی‌بیند


                          او در توییتی نیز نوشت: «روز کاری را با میزبانی یک ملاقات مفید و سازنده با مذاکره‌کنندگان ارشد روسیه و چین آغاز کردم. همچنین در آستانه کمیسیون مشترک دیداری هم با انریکه مورا داشتم. ایران به تعامل جدی ادامه داده و مصمم به دستیابی به توافق خوبی است که حقوق و منافع ملت‌مان را تأمین نماید.»
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #21778
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                            تلاش کنگره آمریکا برای نظارت بر نحوه استفاده ایران از عواید لغو تحریم‌


                            کنگره آمریکا ماده‌ای در لایحه "قانون مجوز دفاع ملی" گنجانده که دولت بایدن را مکلف می‌کند بر هزینه‌کرد هر دلار که ایران از لغو تحریم‌ها می‌گیرد، نظارت کند و در باره تاثیر این عواید بر فعالیت‌های تروریستی منطقه گزارش دهد.





                            قانون‌گذاران آمریکایی می‌کوشند دولت بایدن را به کنترل نحوه استفاده ایران از درآمدهای کاهش تحریم‌‌ها ملزم کنند. طبق گزارش روزنامه "فری بیکن"، کمیته مطالعاتی کنگره در نسخه نهایی لایحه "قانون مجوز دفاع ملی" (NDAA) ماده‌ای گنجانده که دولت بایدن را به گزارش‌دهی و شفاف‌سازی تاثیر لغو تحریم‌های ایران بر افزایش توان حمایت از تروریسم مکلف می‌‌سازد.


                            این اقدام، بخشی از تلاش وسیع نمایندگان ارشد جمهوریخواه در کنگره است که نگرانند توافق با ایران، به تقویت متحدان رادیکال جمهوری اسلامی از جمله حزب‌الله لبنان، حوثی‌ها یا حماس بیانجامد.


                            این اولین مرتبه است که چنین الزامی به دولت آمریکا تحمیل می‌شود. لایحه یاد شده که شامل بودجه دفاعی سالانه است، سه‌شنبه ۷ دسامبر در کنگره نهایی شده و انتظار می‌رود هفته آتی در سنا رای بیاورد.


                            سناتور راجر مارشال، سردمداراین لایحه در سنا به "واشنگتن فری‌بیکن" گفته است: «ایران حامی اصلی قتل و تروریسم در جهان است. آنها فعالانه از خشونت علیه آمریکا و متحدان و شرکای او حمایت مالی می‌کنند. گنجاندن این ماده در NDAA آنچه را که ما همیشه می‌دانستیم آشکار می‌کند.» مارشال افزوده که مذاکرات "فاجعه‌بار" دولت بایدن و تلاش برای لغو تحریم‌ها، رژیم جمهوری اسلامی را جری‌تر می‌کند تا تحرکات خود را گسترش دهد.


                            تلاش قانون‌گذاران آمریکایی به موازات از سرگیری مذاکرات احیای برجام در وین رسانه‌ای می‌شود؛ مذاکراتی که آمریکا در آن به طور غیرمستقیم مشارکت دارد. رابرت مالی، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران، به همین منظور در راس هیاتی عازم اتریش شده است.


                            ایران با پنچ شرظ از جمله لغو تحریم‌ها و پرداخت غرامت به مذاکرات وین بازگشته‌ است.

                            مارشال و همکارانش به "فری بیکن" گفته‌اند دولت بایدن مدعی است که ایران از کاهش تحریم‌ها برای کمک به مردم و بازسازی اقتصاد خود استفاده خواهد کرد: «ادعاهایی که توسط دولت اوباما در طول دیپلماسی با ایران نیز مطرح شد و شامل میلیاردها دلار کاهش تحریم‌ها بود اما در واقع، ایران این پول را صرف برنامه هسته‌ای خود و منازعات نیابتی و تروریستی در منطقه کرد.»


                            در بخشی از الزامات مورد نظر کنگره، پنتاگون نیز موظف شده برآوردی به نمایندگان ارائه کند که مشخص شود کاهش تحریم‌ها چقدر به سود گردان‌های رزمی شبه‌نظامی یا برنامه موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی خواهد بود.


                            این الزام‌ها از سوی کمیته مطالعات جمهوری‌خواهان، بزرگترین گروه محافظه‌کار کنگره، رهبری شده ولی حمایت هر دو حزب را داشته است. این اقدام، بخشی از تلاش بزرگ‌تر این گروه برای پیشگیری از معافیت کامل تحریم‌های ایران است.


                            جیم بنکس، نماینده ایندیانا و رئیس کمیته یاد شده به فری بیکن گفته است: «این تنها قانونی است که امسال تصویب می‌شود تا دولت بایدن را در قبال بازگشت به توافق شکست خورده اوباما - و حتی بدتراز آن - پاسخگو سازد.»


                            بنکس افزوده که این الزام، کنگره را از شفافیت بی‌سابقه‌ای برخوردار می‌کند که حتی در دوره پیش از برجام هم وجود نداشت و امکان آگاهی از عوارض و آسیب‌های ناشی از لغو تحریم‌ها را فراهم می‌کند.


                            روبی جکسون، نماینده ایالت تگزاس نیز به فری‌بیکن گفته که وظیفه کنگره ممانعت از پر کردن دوباره خزانه جمهوری اسلامی با کمک دولت بایدن است.


                            جکسون افزوده که بایدن صرفاً برای باطل کردن سیاست خارجی موفق ترامپ، کوشیده با دولت حامی تروریسم دوست شود و این به تقویت گروه‌هایی مثل حماس، حز‌ب‌الله و حوثی‌ها انجامیده است: «از آنجا که بایدن در برابر تجاوزات ایران ایستادگی نخواهد کرد، کنگره این کار را پیش خواهد برد.»
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

                              #21779
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                              تلاش کنگره آمریکا برای نظارت بر نحوه استفاده ایران از عواید لغو تحریم‌


                              کنگره آمریکا ماده‌ای در لایحه "قانون مجوز دفاع ملی" گنجانده که دولت بایدن را مکلف می‌کند بر هزینه‌کرد هر دلار که ایران از لغو تحریم‌ها می‌گیرد، نظارت کند و در باره تاثیر این عواید بر فعالیت‌های تروریستی منطقه گزارش دهد.





                              قانون‌گذاران آمریکایی می‌کوشند دولت بایدن را به کنترل نحوه استفاده ایران از درآمدهای کاهش تحریم‌‌ها ملزم کنند. طبق گزارش روزنامه "فری بیکن"، کمیته مطالعاتی کنگره در نسخه نهایی لایحه "قانون مجوز دفاع ملی" (NDAA) ماده‌ای گنجانده که دولت بایدن را به گزارش‌دهی و شفاف‌سازی تاثیر لغو تحریم‌های ایران بر افزایش توان حمایت از تروریسم مکلف می‌‌سازد.


                              این اقدام، بخشی از تلاش وسیع نمایندگان ارشد جمهوریخواه در کنگره است که نگرانند توافق با ایران، به تقویت متحدان رادیکال جمهوری اسلامی از جمله حزب‌الله لبنان، حوثی‌ها یا حماس بیانجامد.


                              این اولین مرتبه است که چنین الزامی به دولت آمریکا تحمیل می‌شود. لایحه یاد شده که شامل بودجه دفاعی سالانه است، سه‌شنبه ۷ دسامبر در کنگره نهایی شده و انتظار می‌رود هفته آتی در سنا رای بیاورد.


                              سناتور راجر مارشال، سردمداراین لایحه در سنا به "واشنگتن فری‌بیکن" گفته است: «ایران حامی اصلی قتل و تروریسم در جهان است. آنها فعالانه از خشونت علیه آمریکا و متحدان و شرکای او حمایت مالی می‌کنند. گنجاندن این ماده در NDAA آنچه را که ما همیشه می‌دانستیم آشکار می‌کند.» مارشال افزوده که مذاکرات "فاجعه‌بار" دولت بایدن و تلاش برای لغو تحریم‌ها، رژیم جمهوری اسلامی را جری‌تر می‌کند تا تحرکات خود را گسترش دهد.


                              تلاش قانون‌گذاران آمریکایی به موازات از سرگیری مذاکرات احیای برجام در وین رسانه‌ای می‌شود؛ مذاکراتی که آمریکا در آن به طور غیرمستقیم مشارکت دارد. رابرت مالی، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران، به همین منظور در راس هیاتی عازم اتریش شده است.


                              ایران با پنچ شرظ از جمله لغو تحریم‌ها و پرداخت غرامت به مذاکرات وین بازگشته‌ است.

                              مارشال و همکارانش به "فری بیکن" گفته‌اند دولت بایدن مدعی است که ایران از کاهش تحریم‌ها برای کمک به مردم و بازسازی اقتصاد خود استفاده خواهد کرد: «ادعاهایی که توسط دولت اوباما در طول دیپلماسی با ایران نیز مطرح شد و شامل میلیاردها دلار کاهش تحریم‌ها بود اما در واقع، ایران این پول را صرف برنامه هسته‌ای خود و منازعات نیابتی و تروریستی در منطقه کرد.»


                              در بخشی از الزامات مورد نظر کنگره، پنتاگون نیز موظف شده برآوردی به نمایندگان ارائه کند که مشخص شود کاهش تحریم‌ها چقدر به سود گردان‌های رزمی شبه‌نظامی یا برنامه موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی خواهد بود.


                              این الزام‌ها از سوی کمیته مطالعات جمهوری‌خواهان، بزرگترین گروه محافظه‌کار کنگره، رهبری شده ولی حمایت هر دو حزب را داشته است. این اقدام، بخشی از تلاش بزرگ‌تر این گروه برای پیشگیری از معافیت کامل تحریم‌های ایران است.


                              جیم بنکس، نماینده ایندیانا و رئیس کمیته یاد شده به فری بیکن گفته است: «این تنها قانونی است که امسال تصویب می‌شود تا دولت بایدن را در قبال بازگشت به توافق شکست خورده اوباما - و حتی بدتراز آن - پاسخگو سازد.»


                              بنکس افزوده که این الزام، کنگره را از شفافیت بی‌سابقه‌ای برخوردار می‌کند که حتی در دوره پیش از برجام هم وجود نداشت و امکان آگاهی از عوارض و آسیب‌های ناشی از لغو تحریم‌ها را فراهم می‌کند.


                              روبی جکسون، نماینده ایالت تگزاس نیز به فری‌بیکن گفته که وظیفه کنگره ممانعت از پر کردن دوباره خزانه جمهوری اسلامی با کمک دولت بایدن است.


                              جکسون افزوده که بایدن صرفاً برای باطل کردن سیاست خارجی موفق ترامپ، کوشیده با دولت حامی تروریسم دوست شود و این به تقویت گروه‌هایی مثل حماس، حز‌ب‌الله و حوثی‌ها انجامیده است: «از آنجا که بایدن در برابر تجاوزات ایران ایستادگی نخواهد کرد، کنگره این کار را پیش خواهد برد.»
                              مرگ بر امریکا وکنگره
                              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                              نظر

                              • مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

                                #21780
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                صفحه اول این تاپیک یک مرور کنید جالب

                                نظر

                                در حال کار...
                                X