کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چطور نیست؟! مگر در ایران زندگی نمیکنید ؟! /:.yead.:/
ولایت مطلقه فقیه!! باید حتما التزام و اعتقاد خودت رو هم به این مطلق اعلام کنی! /:.weirdsmiley.:/
اون مال قدیمها قبل انقلاب اسلامی بود که فقط خدا بود که مطلق بود!! /:.ph34r-smiley.:/
K1 اوه آره خوب شد گفتی اینو از قلم انداختم
یک تشکر برای تو
علی شمخانی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «شیوه مواجهه آمریکا با پیشنهادت اصولی ایران، طرح پیشنهادات غیرقابل قبول و اصرار بر توافق سریع با طرح بهانههای واهی، نشان میدهد که آمریکا ارادهای برای توافق قوی و قابل دفاع برای طرفین ندارد. مذاکرات وین بدون اتخاذ تصمیم سیاسی توسط آمریکا هر ساعت پیچیدهتر از قبل میشود.»
با همان منطقی که آمریکا مقصر اصلی تجاوز و جنایت روسیه در اوکراین هست، الان هم آمریکا مقصر اصلی شرط گذاشتن روسیه در مذاکرات برجام هست.
چقدر روسیه خوبه و چقدر آمریکا بد هست laughingsmiley
با همان منطقی که آمریکا مقصر اصلی تجاوز و جنایت روسیه در اوکراین هست، الان هم آمریکا مقصر اصلی شرط گذاشتن روسیه در مذاکرات برجام هست.
چقدر روسیه خوبه و چقدر آمریکا بد هست laughingsmiley
خوبی اتفاقات این روز ها اینه که عوامل و وابستگان روسی و انگلیسی در درون بدنه حاکمیت در حال خودنمایی و برداشتن نقابها هستند و اون اسکل هایی که پشت سر اینها نماز میخونند شاید بتونن چهره اصلی اینها رو ببینند، البته اگر بخواهند که از خواب خرسی بیدار شوند!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
خوبی اتفاقات این روز ها اینه که عوامل و وابستگان روسی و انگلیسی در درون بدنه حاکمیت در حال خودنمایی و برداشتن نقابها هستند و اون اسکل هایی که پشت سر اینها نماز میخونند شاید بتونن چهره اصلی اینها رو ببینند، البته اگر بخواهند که از خواب خرسی بیدار شوند!
آمريكا هيچوقت يك اينچ از سرزمين ايران رو جدا نكرد و يا بياد كشتار مردم تو ايران انجام بده، ولي روسها فقط تو تركمانچاي 600 هزار كيلومتر مربع رو جدا كردند. هنگام جنگ جهاني اول هم چندين سال شمال و تبريز و آذربايجان رو اشغال كردند و آزادمردان رو به دار آويختند يا تيرباران كردند. حتي حرم رضا در مشهد رو هم گلوله باران كردند.
بعد جنگ جهاني دوم هم اگه تيزهوشي قوام نبود به اشغال ايران و آذربايجان پايان نميدادند. تنش بين مصدق و شاه هم اصلش سر توده اي هاو آيت الشيطان كاشاني بود. انگلوفيل ها و روسو فيلها امان دولت و دربار رو بريده بودند.
زمان جنگ ايران و عراق هم ميگهاي روسي و موشكهاي روسي در اختيار صدام بود كه سر مردم ايران آوار مي شد.
گراي سليماني رو هم تو سوريه روسها به اسراييليا دادند، اونام به سيا دادن و طرف رو دود هوا كردند.
و..... خيلي چيزاي ديگه.
تمامي اينها نشون ميده كه چرا بخش زيادي از كتاب " رفيق آيت الله " درسته و حقيقت داره.
الكي مردم رو از آمريكا و اسراييل و انگليس ترسوندن و حكومت رو دادن دست روسها و مهره هاشون تو ايران. از صدر تا ذيل.
گول عبا و عمامه رو نبايد خورد كه انگليسيش به پوند بنده و روسي ش به روبل . صد البته كه الان دار و دسته و مهره هاي روسها سوار مملكتن از بيت و آخوند گرفته تا نماينده مجلس و سردارش.
بيچاره وطن. بيچاره فردوسي. بدبخت مردم جاهل و بي فكر.
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
آمريكا هيچوقت يك اينچ از سرزمين ايران رو جدا نكرد و يا بياد كشتار مردم تو ايران انجام بده، ولي روسها فقط تو تركمانچاي 600 هزار كيلومتر مربع رو جدا كردند. هنگام جنگ جهاني اول هم چندين سال شمال و تبريز و آذربايجان رو اشغال كردند و آزادمردان رو به دار آويختند يا تيرباران كردند. حتي حرم رضا در مشهد رو هم گلوله باران كردند.
بعد جنگ جهاني دوم هم اگه تيزهوشي قوام نبود به اشغال ايران و آذربايجان پايان نميدادند. تنش بين مصدق و شاه هم اصلش سر توده اي هاو آيت الشيطان كاشاني بود. انگلوفيل ها و روسو فيلها امان دولت و دربار رو بريده بودند.
زمان جنگ ايران و عراق هم ميگهاي روسي و موشكهاي روسي در اختيار صدام بود كه سر مردم ايران آوار مي شد.
گراي سليماني رو هم تو سوريه روسها به اسراييليا دادند، اونام به سيا دادن و طرف رو دود هوا كردند.
و..... خيلي چيزاي ديگه.
تمامي اينها نشون ميده كه چرا بخش زيادي از كتاب " رفيق آيت الله " درسته و حقيقت داره.
الكي مردم رو از آمريكا و اسراييل و انگليس ترسوندن و حكومت رو دادن دست روسها و مهره هاشون تو ايران. از صدر تا ذيل.
گول عبا و عمامه رو نبايد خورد كه انگليسيش به پوند بنده و روسي ش به روبل . صد البته كه الان دار و دسته و مهره هاي روسها سوار مملكتن از بيت و آخوند گرفته تا نماينده مجلس و سردارش.
بيچاره وطن. بيچاره فردوسي. بدبخت مردم جاهل و بي فكر.
البته انگلیسی ها هم هستند ولی سهم کمتری از روسها از ایران نصیبشون شده ظاهرا!
وضعیت الان ایران ما عینا شبیه دوران جنگ جهانی هست که روسها از بالا و انگلیسها از پایین ایران را اشغال و تاراج کردند ولی در این دوره تاریخی برای اینکه با خیال راحت و بدون مقاومت و دغدغه بتونن به چپاول و جنایات خودشون ادامه بدن خودشون در سایه قرار گرفتند از راه حاکم کردن نظامی وابسته و فرمانبردار وارد شدند و تمام ساختار حکومت رو در دست دارند.
به عقیده من هر افشاگری که میبینیم و میشنویم از طرف یکی از دو قدرت حاکم روس و انگلیس بر ساختار حکومتی و دولتی ایران علیه یکدیگر رخ میده ، اینکه وقتی یکعده خودجوش! از دیوار سفارت انگلیس بالا میرن یعنی ترجمه کنید سرباز های روس بودند که از دیوار بالا رفتند یا اگر افشاگری هایی از فرمانبرداری سلیمانی و میدان از دستورات کرملین میشه ترجمه کنید ضرب شصت انگلیسی ها به روسها.
دقیقا الان دارم کم کم به این نتیجه میرسم مطالب کتاب رفیق آیت اله چقدر ملموس و نزدیک به واقعیت هست خصوصا که اطرافیان و نزدیکان خامنه ای به طرفدارانشون گفته بودند به هیچ عنوان مطالب این کتاب رو نخونید و فقط تا میتوانید علیه نویسنده مدرک و مطلب گیر بیاورید تا بتوانیم نویسنده را بی اعتبار کنیم!! این همیشه برای من سوال بود که چرا اینها اینقدر باید در برابر پاسخگویی و رد ادعاهای نویسنده کتاب منفعل و ناتوان باشند که به جای اثبات خلاف نوشته های کتاب ، بروند سراغ تخطئه شخصیت نویسنده کتاب!
دوست دارم باور کنم اگر هنوز کسی هست که خود را به خواب زده از جهلش است ولی کم کم دارم به این نتیجه میرسم که دیگر جاهل و ساده لوحی باقی نمانده باشد که فریب ظاهر این عمامه به سرها و ریشوهای پیشانی سیاه را خورده باشد و نتواند پلیدی ها و تاریکی های زیر نقاب این قوم دست نشانده را ببیند ، به نظر من هرکسی که هنوز این جماعت را مظهر ایمان و پاکی و صداقت و سلامت میبیند، خودش یک نقابدار است و اتفاقا میداند که چه خبر است و آگاهانه و عامدانه در حال خدمت به آنها و خیانت به وطن و مردم خود میباشد.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
لذت بردم از خواندن دو پست بالا
به امید بیداری روزافزون همه مردم
ج.ا مستعمره روسیه است لذا تا کنون سعی کرده این رابطه را به شکل یک اتحاد متوازن دو طرفه جلوه دهد.
با وخامت اوضاع روسیه و بازی کردن کارت مستعمرهها توسط پوتین(برای نمونه حرکت اخیر در برجام) ماهیت واقعی روابط رئیس و مرئوسی روسیه و ج.ا رسما آشکار میشود و کار به جایی میرسد که ج.ا ⬇️
از توجیه نیروهای زیر چتر خود نیز ناتوان خواهد ماند.به عنوان مثال اگر روسیه به باجخواهی خود از برجام اصرار بورزد،ج.ا توان دور زدن روسیه را نخواهد داشت و همزمان توان توجیه دلار ۵۰ هزار تومنی را هم ندارد.
در چنین شرایطی اتاق فکر سایبری ج.ا با تمام توان دست به کار شده ⬇️از همین رو عوامل سایبری ج.ا در فضای مجازی و مدیا از هیچ کوششی جهت تبرئه روسیه و ایجاد سمپاتی با آن فروگذار نمیکنند.
تئوریهای پر از حفرهای هم برای عقلانی جلوه دادن این هدف منتشر کردهاند که بر احساسات ایرانی جماعت سوار است،به عنوان مثال به نمونههای زیر توجه کنید:
⬇️۱.جنگ اوکراین بین روسیه و غرب است و به ما ربطی ندارد.
۲.غرب شاه را برکنار کرد و فرصت خوبی است تا روسیه تلافی کند.
۳.روسیه با هماهنگی و چراغ سبز غرب و خصوصا آمریکا به اوکراین حمله کرده است.
۴.موفقیت روسیه در حمله به اوکراین و سپس اروپا باعث میشود غرب به خودش بیاید و شرایط را ⬇️
برای سرنگونی ج.ا مهیا کند.
۵.روسیه در دام تحرکات ناتو افتاد و ناچار شد به اوکراین حمله کند.
۶.فریب مین استریم رو نخورید.
و مواردی از این دست که هر یک فارغ از تمام جنایات ۲۰۰سال اخیر روسیه علیه ایران،در شرایطی که ج.ا مستعمره رسمی روسیه است،دریای خزر با منابع سرشارش را به روسیه بخشیده،به دستور روسیه سفارت امریکا را اشغال نموده،به دستور روسیه در برجام مذاکره میکند،به دستور روسیه ایرانیان را به رگبار میبندد و ...
در چنین شرایطی⬇️میتواند برای گروهی از افکار عمومی جذابیت داشته باشد و ذهن تئوری توطئه انگار ایرانی را به بازی گرفته و با خود همراه کند.
این ایران و ایرانی است که برای منافع روسیه قربانی خواهد شد.
ایران ذیل حاکمیت ج.ا،قطر یا امارات یا عربستان یا ترکیه نیست که بتواند بسته به توازن قوای بین المللی موقعیت خود را باز تعریف نموده و منافع ملی را استحکام ببخشد و از شرایط جدید به نفع خود بهره ببرد.
⬇️ایران مستعمره روسیه است و تا ج.ا هست سرنوشت مردم ایران در مسکو تعیین خواهد شد.
هر کس با هر توجیهی از جمله موارد فوق با روسیه سمپاتی کرد و یا ذهنیت شما را به سمت انفعال در فقره اوکراین و روسیه سوق داد،بدون ذرهای شک و تردید آبشخور فکریاش اتاق فکر امنیتی ج.ا است.
⬇️در خوشبینانهترین حالت یک ابله است که در زمین ج.ا بازی میکند و تروجانهای ج.ا با استفاده از اینها وارد شده و خود را تکثیر میکنند.
روسیه دشمن شماره یک بیرونی مردم ایران است و تضعیفش قطعا به نفع ماست.حتی اگر ناتو به خاک روسیه حمله میکرد باز هم منافع ما مردم ایران ⬇️
در تحقیر،تضعیف و شکست روسیه(ارباب ج.ا) نهفته بود.
موارد مذکور به قدری بدیهی است که بنده ۴ روز قبل از گروگانگیری مذاکرات برجام توسط روسیه پیشبینیش کردم.⬇️ https://t.co/sJ0GxiOLM0
⬇️
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر