آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #22471
    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

    طرح جدید سنا: بازگشت به برجام به شرط محدود شدن روابط ایران با چین

    در بیانیه سنا آمده است که در صورت تصویب طرح ارائه شده، هرگونه توافق هسته‌ای با ایران باید به تایید دو سوم اعضای سنای آمریکا برسد. تا زمانی که ایران تمامی توافق‌هایش را که شامل انتقال پول از چین باشند فسخ کند، شراکت استراتژیک و نظامی‌اش را با چین فسخ کند، تمامی روابط با نیروهای نیابتی‌اش از جلمه حماس را پایان ببخشد و نقل و انتقالات پول نقد به آن‌ها را متوقف کند، تخریب تمامی تسلیحات، مواد و زیرساخت‌های هسته‌ای،‌ موشکی، سایبری و شیمیایی‌اش را راستی‌آزمایی کند و حزب کمونیست چین زندانی کردن ایغورها را متوقف کند، الزام هزینه کردن برای توافق هسته‌ای ممنوع می‌شود





    ایسنا: گروهی از قانون‌گذاران آمریکایی طرحی را به سنای این کشور ارائه کرده‌اند که هرگونه اقدام دولت این کشور در زمینه بازگشت به توافق هسته‌ای را مشروط به قطع روابط ایران با چین و درخواست‌های زیاده خواهانه دیگر می‌کند.


    وبگاه کنگره آمریکا در بیانیه‌ای نوشت، گروهی از سناتورهای آمریکایی از جمله بیل کَسیدی، مارشا بلک‌برن و همکارانشان طرح «پاسخگویی ایران و چین» را برای معطوف ساختن توجه به روابط ایران با چین ارائه کرده‌اند که در صورت تصویب، الزام یا هزینه کردن برای توافقی هسته‌ای با ایران، مادامی که ایران روابطش را با چین و آن‌چه «گروه‌های تروریستی» مانند حماس عنوان شده، قطع نکرده است، ممنوع خواهد شد.
    سناتور کسیدی در این باره گفت: دولت نباید بتواند بدون تاییدیه سنا توافق هسته‌ای هولناک دیگری با ایران انجام دهد و ایران باید پاسخگوی رفتار بدش باشد، نه این که با یک سلاح هسته‌ای به آن پاداش داده شود.
    بلک‌برن نیز در این باره مدعی شد: توافق اوباما-بایدن همیشه ناکارآمد بود. دولت بایدن نباید دوباره به توافقی ملحق شود که به حکومت ایران مشروعیت می‌بخشد، به ویژه وقتی آن‌ها به تامین مالی تروریسم، حمایت از حکومت خطرناک کمونیستی چین و تسهیل نسل‌کشی ادامه می‌دهند. این لایحه مانع اختصاص یافتن دلارهای مالیات‌دهندگان به توانمندسازی این حکومت می‌شود.
    ریک اسکات، مارکو روبیو، توم تیلیس، مایک براوم و تد کروز نیز از حامیان این طرح بوده‌اند.
    در این بیانیه آمده است، ایران و جمهوری خلق چین در مارس ۲۰۲۱ یک توافق راهبردی اقتصادی ۲۵ ساله به ارزش ۴۰۰ میلیارد دلار را امضا کردند تا نفوذ چین در خاورمیانه گسترش یابد. چین علیرغم وجود یک مقررات بین‌المللی تحریم‌ها، بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران است. به موجب توافق هسته‌ای ایران که توسط اوباما در سال ۲۰۱۵ انجام شد، تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اکتبر سال ۲۰۲۰ منقضی شد که اجازه می‌داد چین به ایران تسلیحات بفروشد و برعکس. دولت بایدن در مذاکراتی حضور دارد که توافق مشابهی را دوباره برقرار کند.
    در بیانیه سنا آمده است که در صورت تصویب طرح ارائه شده، هرگونه توافق هسته‌ای با ایران باید به تایید دو سوم اعضای سنای آمریکا برسد. تا زمانی که ایران تمامی توافق‌هایش را که شامل انتقال پول از چین باشند فسخ کند، شراکت استراتژیک و نظامی‌اش را با چین فسخ کند، تمامی روابط با نیروهای نیابتی‌اش از جلمه حماس را پایان ببخشد و نقل و انتقالات پول نقد به آن‌ها را متوقف کند، تخریب تمامی تسلیحات، مواد و زیرساخت‌های هسته‌ای،‌ موشکی، سایبری و شیمیایی‌اش را راستی‌آزمایی کند و حزب کمونیست چین زندانی کردن ایغورها را متوقف کند، الزام هزینه کردن برای توافق هسته‌ای ممنوع می‌شود و این کار مستلزم ارائه گزارشی مفصل از سوی وزیر امور خارجه به کنگره است که تشریح کند چگونه هرگونه توافق آینده با ایران طبق موارد ذکر شده خواهد بود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #22472
      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1


      سخنگوی وزارت خارجه: به هر گونه اقدام غیر سازنده در نشست شورای حکام پاسخ «محکم و متناسب» می‌دهیم


      سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به موضع‌گیری وزارت خارجه فرانسه که با استناد به گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی صورت گرفت، اظهار داشت: برنامه هسته‌ای ایران تماما صلح آمیز است و ما طبیعتا به هر اقدام غیر سازنده در شورای حکام پاسخ محکم و متناسب را خواهیم داد و مسئولیت پیامدهای آن بر عهده آنهایی است که به شورای حکام و گزارش مدیرکل به عنوان اهرم فشار و ابزار بازی‌های سیاسی علیه ایران نگاه می کنند.

      سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به موضع‌گیری وزارت خارجه فرانسه که با استناد به گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی صورت گرفت، اظهار داشت همانگونه که قبلا همه گفته شد هرچند گزارش جدید آژانس به هیچ روی بازتاب‌دهنده واقعیت تعاملات ایران و این نهاد بین المللی نیست، اما اینگونه اظهار نظرهای شتاب‌زده و مبتنی بر جهت گیری های سیاسی نیز که همکاری‌های فنی گسترده و سازنده جمهوری اسلامی ایران با آژانس را کاملا نادیده می گیرد، مداخله جویانه و بی‌ارزش است.

      سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود، شکل و ماهیت اظهارات و اقداماتی از این دست که در راستای عملیات روانی و فراهم‌آوردن زمینه اعمال فشار بر جمهوری اسلامی ایران در آستانه نشست های شورای حکام آژانس صورت می گیرند، کاملا برای ما شناخته شده است. البته همزمانی و همنوایی چنین اظهاراتی با تحرکات اخیر رژیم جعلی صهیونیستی، جای پای رژیم صهیونیستی را بیش از پیش در آنها پررنگ میکند.

      سعید خطیب زاده در ادامه گفت: همانطور که همواره به آژانس توصیه کرده‌ایم به مسیر همکاری‌های فنی وفادار بماند، به کشورهایی مانند فرانسه هم توصیه می کنیم از موضعگیری و مداخلاتی که باعث می شود همکاری ها از مسیر صحیح خودش خارج شود، اجتناب کرده و به جای آن به تعهدات پادمانی خود در خلع سلاح اتمی و نیز مسئول کردن رژیم آپارتاید اسرائیل که صدها کلاهک هسته‌ای را در اختیار دارد، عمل کنند.

      سخنگوی وزارت امورخارجه خاطرنشان کرد، برنامه هسته‌ای ایران تماما صلح آمیز است و ما طبیعتا به هر اقدام غیر سازنده در شورای حکام پاسخ محکم و متناسب را خواهیم داد و مسئولیت پیامدهای آن بر عهده آنهایی است که به شورای حکام و گزارش مدیرکل به عنوان اهرم فشار و ابزار بازی‌های سیاسی علیه ایران نگاه می کنند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #22473
        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

        رئیس کمیته روابط خارجی سنا: زمان آن رسیده است که بایدن به مذاکرات هسته‌ای با ایران پایان دهد / در این مرحله دیگر دیپلماسی گزینه مناسبی نیست




        ایرنا: باب منندز رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا به رغم ادعای دولت جو بایدن مبنی بر متعهد بودن به دیپلماسی در قبال ایران، مدعی شد: زمان پایان دیپلماسی با ایران است.



        این سناتور دموکرات آمریکایی در یک مراسم شام با اعضای ایپک (کمیته روابط عمومی آمریکا و رژیم اسرائیل) مدعی شد: زمان آن رسیده است که دولت جو بایدن و متحدان اروپایی آمریکا به مذاکرات هسته ای با ایران پایان دهند.
        به گزارش رسانه های آمریکایی، این سناتور دمکرات ایالت نیوجرسی ادعا کرد: زمان آن رسیده است که به اروپایی‌ها بگوییم که با وجود حسن نیت ما و تمایل برای ورود به توافقی قوی‌تر و طولانی‌تر، ایرانی ها حاضر به ورود به یک توافق نیستند.
        منندز ادعا کرد: در این مرحله دیگر دیپلماسی گزینه مناسبی نیست.
        وی ادعا کرد: چگونه است که ایران در موقعیتی قرار دارد که می‌تواند پیشرفت های زیادی داشته باشد، اگر تا پایان ژانویه به اندازه کافی خوب نبود، چگونه می‌تواند تا پایان ماه مه به اندازه کافی خوب باشد.
        این سناتور آمریکایی از جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا خواست تا تحریم‌ها علیه ایران را احیا کرده و یا در تلاش‌های چندجانبه برای تحریم ایران مشارکت کند.
        منندز همچنین از کاخ سفید خواست تا خرید میلیون‌ها دلار نفت ایران از سوی چین را هدف قرار دهد.
        این سناتور آمریکایی در تداوم هراس از نفوذ منطقه ای ایران مدعی ضرورت ایجاد بازدارندگی نظامی در برابر فعالیت های خصمانه ایران شد.
        منندز در عین حال با انتقاد از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهوری قبلی آمریکا از برجام، آن را تصمیمی بدون برنامه، راهبرد و متحدان دانست و بر ارائه پیشنهادی قانونی برای مشخص کردن اینکه در نهایت باید چه برنامه‌ای در پیش گرفته شود، تاکید کرد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • مسعود.
          عضو عادی
          • Jan 2022
          • 170

          #22474
          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

          می‌گویند بگذارید پرونده برگرد شورای امنیت!
          می‌گویند مگر تحریمی هم مانده که نشده باشیم؟
          بله، هنوز تحریم‌های زیادی وجود دارد.
          تحریم‌های فعلی ایران در برابر ۱۳ قطعنامه تحریمی صدام حسین شبیه یک شوخی‌ست.
          قطعنامه ۹۸۶ را بخوانید مو به تن‌تان راست شود.
          جزئیات قطعنامه۹۸۶ عملا کاری با عراق کرد که تمامی تجارت و واردات کالاهای غذایی و حمل و نقل آن به عراق تحت سیطره کمیته‌ای از سازمان ملل قرار گرفت.
          تحریم‌ها از محاصره دریایی، قطع کلیه واردات و قطع دسترسی به کلیه منابع مالی این کشور آغاز شد تا به برنامه فراگیر نفت در برابر غذا رسید
          با بازگشت تحریم‌های شورای امنیت، تمامی دولت‌ها مجاز خواهند بود تمام محموله‌های هوایی و دریایی که به/از ایران را در فرودگاه‌ها، بنادر و آب‌های قلمروی خود بازرسی یا توقیف کنند. نه فقط در خاک خود،

          بلکه می‌توانند محموله‌ها را در آب‌های آزاد بازرسی، توقیف و حتی نابود کنند.
          آنچه اکنون با تحریم‌های یکجانبه آمریکا شاهدش هستیم، که کشورهایی مانند یونان به خواست آمریکا نفت‌کش‌های ایران را توقیف می‌کنند، با بازگشت تحریم‌های شورای امنیت تمامی کشورها مجاز خواهند بود چنین رفتاری با ایران بکنند.
          نتیجه: لزوم پاسخ‌های متقابل و افزایش تنش‌های‌ سرسام‌آور!
          آیا اقتصاد کمرشکسته ایران تاب بازگشت تحریم‌های شورای امنیت را دارد؟
          با بازگشت تحریم‌های شورای امنیت، می‌توانیم هر روز در آب‌های بین‌المللی برای پاسخ متقابل گریبان یکی را بگیریم؟
          اگر در دولت بعد ترامپ یا شبیه او بازگردد، با ایران ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد چه خواهند کرد؟

          نظر

          • پاشا_
            Banned
            • May 2022
            • 248

            #22475
            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

            سناتور پال: کاهش تحریم، اولین گام برای بازگشت به برجام است

            یک سناتور جمهوریخواه ایالات متحده معتقد است در صورتی که دولت جو بایدن بخواهد به مذاکرات برجام بازگردد باید ابتدا تحریم های علیه ایران را کاهش دهد.
            به گزارش خبرگزاری مهر، راند پال سناتور جمهوریخواه آمریکا به تازگی در جلسه استماع سنای این کشورتاکید کرد از آنجا که مساله حذف نام سپاه از لیست سازمان‌های تروریستی عامل اصلی به بن بست رسیدن مذاکرات احیای برجام در وین بوده است، بهتر است دولت بایدن نگاه جدی تری به آن داشته باشد.


            اندیشکده کوئینسی که طرفدار شیوه‌های خویشتندارانه در سیاست خارجی آمریکاست، در سایت رسمی خود به نقل از راند پال نوشت: چنانچه دولت بایدن خواهان مذاکره باشد و تنها راه برای رسیدن به تغییر در رفتار طرف مقابل هم مذاکره باشد پس اولین گام برای رسیدن به مذاکره کاهش تحریم هاست. بنابراین لازم است مسائلی مانند حذف نام سپاه از لیست سازمان‌های تروریستی خارجی هم به بحث گذاشته شود.


            این سناتور جمهوریخواه همچنین خطاب به رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، گفته است که دولت باید با نگاه بازتری مساله خروج سپاه از لیست مذکور را مورد بررسی قرار دهد.
            به عقیده راند پال هراس دولت بایدن از آن است که موافقت با درخواست ایران باعث بروز واکنش‌های سیاسی شدیدی در آمریکا شود.


            وی افزود با توجه به حملات سیاسی داخلی که احتمالاً به دلیل حذف نام سپاه از لیست سازمان‌های تروریستی خارجی متوجه بایدن می‌شود، هر پیشنهادی که آمریکا در ازای خروج نام سپاه مطرح کند باید به اطلاع مردم برسد.


            دور هشتم مذاکرات برچیدن تحریم‌های ضدایرانی که از ۶ دی سال ۱۴۰۰ آغاز شد، از ۲۰ اسفند ماه و به منظور انجام مشورت‌های سیاسی متوقف شد تا نمایندگان کشورهای ۱+۴ (روسیه، انگلیس، فرانسه، چین و آلمان) به پایتخت‌های خود بازگشته و با مقام‌های عالیرتبه خود مشورت کنند.
            پیشتر میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه در نهادهای بین المللی در پیامی توئیتری به اظهارنظر پیرامون موضع واشنگتن در قبال مذاکرات لغو تحریم‌های ضد ایرانی در وین پرداخته و گفته بود: به نظر می‌رسد واشنگتن سعی دارد برخی تحریم‌های اعمال شده توسط ترامپ (رئیس جمهور پیشین آمریکا) علیه ایران را حفظ کند.


            راند پال در جلسه استماع خاطر نشان کرد: دولت ترامپ در بخشی از کارزار شکست خورده خود موسوم به فشار حداکثری علیه ایران سپاه پاسداران را در لیست سازمان‌های تروریستی قرار داد. به عقیده کارشناسان و صاحبنظران آوردن نام سپاه در لیست مذکور تنها یک حرکت نمادین بود و حذف نام سپاه از این لیست یا هیچ پیامد عملی در برنداشته و یا پیامد آن بسیار ناچیز خواهد بود.


            این سناتور جمهوریخواه افزود: همه باید بدانند که حتی اگر نام سپاه از لیست سازمان‌های تروریستی حذف شود باز هم این سازمان از سال ۲۰۰۷ تاکنون به دلیل حمایت از حزب الله لبنان تحت تحریم بوده و همچنان ادامه خواهد داشت. اما دستکم باید این را در نظر بگیریم که اگر می‌خواهیم آنها چیزی را که مد نظر ماست به ما بدهند ما هم باید چیزی را که مد نظر آنهاست به آنها بدهیم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #22476
              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

              اولیانوف: نشست فردای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تنش همراه خواهد بود

              میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در وین:

              نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از روز دوشنبه آغاز خواهد شد. انتظار می‌رود این نشست با تنش همراه باشد. علاوه بر تعدادی از جنبه‌های عمومی کار آژانس، شورای حکام موضوعات مربوط به ایران، اوکراین و AUKUS (توافق زیر دریایی هسته‌ای سه جانبه استرالیا، انگلیس و آمریکا) را مورد بحث قرار خواهد داد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #22477
                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                حسین شریعتمداری: مسئولان از ورود بازرسان آژانس به مراکز حساس نظامی و امنیتی جلوگیری کنند / اگر قصد تولید سلاح هسته‌ای داشتیم به آسانی دست به تولید می‌زدیم، آژانس و آمریکا و اروپا نیز نمی‌توانستند هیچ غلطی بکنند


                حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: انتظار آن است که مسئولان محترم کشورمان با جلوگیری از ورود بازرسان آژانس به مراکز حساس نظامی و امنیتی، چشم‌های «موساد» و «سی آی ای» را کور کنند.



                فارس: مدیر مسئول روزنامه کیهان گفت: قطعنامه شورای حکام آژانس علیه ایران اگر صادر هم بشود هیچ ارزشی نخواهد داشت و این نکته از نگاه آمریکا و سه کشور اروپائی که پیشنهاد آن را به آژانس داده‌اند نیز پنهان نیست.


                حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در خصوص احتمال صدور قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران گفت: این قطعنامه اگر صادر هم بشود هیچ ارزشی نخواهد داشت و این نکته از نگاه آمریکا و سه کشور اروپائی که پیشنهاد آن را به آژانس داده‌اند نیز پنهان نیست. آمریکا قبل از آن که به قطعنامه نیاز داشته باشد به تهدید ایران از این طریق فکر می‌کند که امروزه با تغییر ریل دولت راه به جایی نمی‌برد.
                وی با اشاره به سفر دیروز رافائل گروسی، مدیر کل آژانس به سرزمین‌های اشغالی، آن هم دقیقاً در آستانه نشست شورای حکام، گفت: آژانس باید توضیح بدهد که طرف مقابل ایران در چالش هسته‌ای، رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی است یا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی؟!
                مدیر مسئول روزنامه کیهان افزود: کدام نظام و حکومتی را می‌توان آدرس داد که از کم‌ترین سطح درک و شعور برخوردار باشد و تمام اطلاعات نظامی کشور را در اختیار دشمنان تابلودار خود قرار بدهد.
                شریعتمداری در این باره گفت: چند نوبت خرابکاری در تاسیسات اتمی ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان با استفاده از اطلاعاتی صورت گرفته که جاسوسان «موساد» و «سیا» در پوشش بازرسان آژانس جمع‌آوری و به سرویس‌های اطلاعاتی متبوع خود مخابره کرده بودند.
                وی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس به اسنادی در این خصوص اشاره کرد و گفت: «جی کارنی» سخنگوی وقت کاخ سفید در سال ۲۰۱۲ در کنفرانس خبری‌اش گفت؛ «ما «چشم» داریم و می‌توانیم برنامه ایران را مشاهده کنیم». وقتی خبرنگار از او پرسید منظور شما از «چشم» چیست؟ کارنی گفت؛ «بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، آن‌ها چشم ما در ایران هستند»!
                مدیر مسئول روزنامه کیهان در ادامه به یادداشت «جاشوا رونر» استاد دانشگاه ساوترن در گزارش اندیشکده بروکینز نیز اشاره کرد که از بازرسی‌های ویژه آژانس ابراز خشنودی کرده و نوشته بود؛ «حضور بازرسان فرصت‌های جدیدی برای جمع‌آوری اطلاعات فراهم خواهد کرد. نه تنها از برنامه هسته‌ای ایران، بلکه آن‌ها آزاد خواهند بود که از دیگر حوزه‌های علمی و حتی زیرساخت‌های صنعتی ایران بازدید کرده و اطلاعات لازم را جمع‌آوری کنند».
                شریعتمداری به مصاحبه خرداد ماه سال گذشته گروسی با «پرس تی وی» اشاره کرد که وی درباره درز اطلاعات محرمانه از آژانس گفته بود؛ آژانس هیچ ظرفیتی برای کنترل این موضوع ندارد!
                وی در ادامه اظهار داشت: آژانس تا کنون بیش از ۱۰ بار اعلام کرده است که ایران به تعهدات برجامی خود کاملاً پایبند بوده است و آمانو، پرونده موسوم به PMD را مختومه اعلام کرده بود و در مقابل فشار آمریکا که از او خواسته بود نظرش را پس بگیرد مقاومت کرد. جالب است بدانید که در آن هنگام رافائل گروسی معاون آمانو بود و روی درخواست آمریکا اصرار می‌کرد و حالا با استناد به اطلاعاتی که اسرائیل مدعی آن است اصرار دارد از برخی مراکز اطلاعاتی و نظامی ایران به بهانه انجام فعالیت هسته‌ای در آن‌ها، بازرسی کند.
                شریعتمداری با اشاره به موارد ذکر شده پرسید؛ چه تضمینی هست که اطلاعات مراکز نظامی کشورمان در اختیار «موساد» و «سیا» قرار نگیرد و زمینه ترور دانشمندان هسته‌ای و نظامی و برخی خرابکاری‌های دیگر در تاسیسات هسته‌ای کشورمان را در پی نداشته باشد؟!
                مدیر مسئول روزنامه کیهان در خاتمه گفت: اجازه بازرسی از مراکزی که آژانس خواستار آن است به اعتراف اندیشکده بروکینز و اذعان سخنگوی کاخ سفید و ده‌ها اعتراف دیگر مقامات آمریکائی، قرار دادن اطلاعات سرّی و حساس نظامی و امنیتی کشور در مقابل چشم‌های نامحرم «موساد» و «سی آی ای» است. انتظار آن است که مسئولان محترم کشورمان با جلوگیری از ورود بازرسان آژانس به مراکز حساس نظامی و امنیتی، چشم‌های «موساد» و «سی آی ای» را کور کنند.


                وی افزود: آن‌ها مطمئن هستند که ایران به فتوای رهبر معظم انقلاب دنبال تولید سلاح هسته‌ای نیست و اگر چنین قصدی داشت با توجه به دانش هسته‌ای خود به آسانی دست به تولید سلاح هسته‌ای می‌زد و آژانس و آمریکا و اروپا نیز نمی‌توانستند هیچ غلطی بکنند، همانگونه که تاکنون علی‌رغم تلاش بی‌وقفه خود برای توقف تولید موشک‌های بالستیک و نقطه‌زن کشورمان هیچ غلطی از آن‌ها ساخته نبوده است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #22478
                  پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                  بلومبرگ: احتمالا آمریکا اجازه ورود نفت ایران به بازار‌های جهانی را بدون احیای برجام خواهد داد / خبرنگار وال استریت ژورنال: این خبر کاملا بی اساس است


                  به نوشته خبرگزاری بلومبرگ بزرگترین تاجر مستقل نفت خام، گروه ویتول، می‌گوید که آمریکا ممکن است به ایران اجازه دهد حتی بدون احیای توافق هسته‌ای برجام، نفت بیشتری را وارد بازار‌های جهانی کند.




                  بزرگترین تاجر مستقل نفت خام، گروه ویتول، می‌گوید که آمریکا ممکن است به ایران اجازه دهد حتی بدون احیای توافق هسته‌ای برجام، نفت بیشتری را وارد بازارهای جهانی کند. ایالات متحده خرید نفت ایران را تحریم کرده است.


                  به نوشته خبرگزاری بلومبرگ که به طور عمده اخبار اقتصادی را پوشش می‌دهد، تاجران نفت به طور فزاینده‌ای نسبت به احتمال دستیابی مذاکره کنندگان ایران و قدرت‌های جهانی به توافقی برای احیای برجام بدبین هستند.
                  جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نیز روز شنبه احتمال دستیابی به توافق با ایران و بازگشت به برجام را «در حال کاهش» توصیف کرد اما گفت می‌توان با تلاش دوچندان، مذاکرات را به نتیجه رساند.
                  برجام در ازای محدود شدن فعالیت‌های هسته‌ای ایران، تحریم‌ها علیه این کشور از جمله تحریم علیه بخش انرژی ایران را کاهش می‌دهد.
                  قیمت‌های نفت در حالی به شدت افزایش یافته است که انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در ماه نوامبر برگزار می‌شود. به نوشته بلومبرگ، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، می‌تواند تصمیم بگیرد که منافع کاهش قیمت نفت از اجرای دقیق تحریم‌ها علیه ایران، از جمله توقیف تعداد بیشتری از نفتکش‌های ایرانی، بیشتر است.
                  به گفته مایک مولر، رئیس بخش آسیا در گروه ویتول، دولت فدرال آمریکا ممکن است اجازه دهد «آن نفت (نفت ایران)، کمی بیشتر جریان پیدا کند.»
                  او در پادکستی که مرکز مشاور «گلف اینتلیجنس» مستقر در دبی روز یکشنبه منتشر کرد، گفت اگر انتخابات میان‌دوره‌‌ای آمریکا تحت مسئله قیمت‌های بنزین درآمریکا قرار بگیرد، می‌توانید انتظار داشته باشید که شاید نسبت به خروج بشکه‌های نفت تحریم‌شده چشم پوشی شود.
                  ایران صادرات نفت خود را در سال جاری میلادی افزایش داده است. بیشتر نفت تحریم‌شده ایران به چین رفته شده است.
                  به گفته تحلیلگران انرژی، یک توافق هسته‌ای جدید با ایران می‌تواند منجر به ورود ۵۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه نفت دیگر در روز به بازارهای جهانی شود که برای کاهش قیمت‌‌ها کفایت می‌کند. همچنین گزارش شده است که جمهوری اسلامی ایران حدود ۱۰۰ میلیون بشکه نفت در انبار دارد که می تواند در پی یک توافق جدید هسته‌ای، آن را به سرعت بفروشد.
                  قیمت نفت خام در سال جاری میلادی بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است و به حدود ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسیده است. در حالی که بسیاری از جمهوری‌خواهان و برخی دموکرات‌ها مخالف هرگونه لغو تحریم‌های ایران هستند، بایدن برای کاهش قیمت بنزین که به طور متوسط به بیش از ۴.۸ دلار در هر گالن در آمریکا رسیده است، تحت فشار زیادی قرار دارد.
                  کارشناسان در مورد جهت‌گیری آتی قیمت نفت به اجماع نرسیده‌اند و پیش‌بینی‌شان در مورد محدوده قیمت نفت بسیار گسترده است. به گفته مایک مولر ، برخی فکر می کنند بازار به سمت ۱۳۵ تا ۱۴۰ دلار در هر بشکه پیش می‌رود و افرادی هستند که فکر می کنند قیمت‌ها دوباره به زیر ۱۰۰ دلار می‌رود.
                  در واکنش به این خبر لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع مطلع، آن را تکذیب کرد و نوشت: یک منبع آگاه گفت گزارش‌ها مبنی بر اینکه آمریکا به ایران اجازه می‌دهد بدون بازگشت به برجام نفت بفروشد، «کاملاً بی‌اساس» است. واشنگتن تحریم‌ها را «تا زمانی که در مورد برجام توافقی وجود نداشته باشد» اجرا خواهد کرد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #22479
                    پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                    هشدار امیرعبداللهیان به بانیان قطعنامه ضد ایرانی در آژانس

                    ?وزیر امور خارجه در توئیتی تصریح کرد: اگر بانیان قطعنامه ضد ایرانی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روش تهدید را دنبال کنند، مسؤول همه عواقب آن هستند.

                    ?ما از توافق خوب، قوی و پایدار استقبال می‌کنیم. توافق در دسترس است، اگر آمریکا و سه کشور اروپایی واقع‌بین باشند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • بیت کوین
                      عضو عادی
                      • Jan 2018
                      • 234

                      #22480
                      پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                      اشغال سفارت آمریکا؛ بنیانگذار سنت 'توافق در بدترین زمان'


                      اشغال سفارتخانه آمریکا در ایران، به سرعت به میانجی گری‌های متعدد با هدف پایان بحران گروگان‎گیری منجر شد که تهران تمام آنها را، یکی پس از دیگری رد کرد.

                      شروط اولیه جمهوری اسلامی ایران برای خاتمه این بحران، بازگرداندن محمدرضا شاه پهلوی برای "محاکمه" و تحویل دارایی های او به تهران بودند که محقق نشدند. با ادامه بحران، مطالبه اصلی تهران برای آزادی گروگان ها، به آزادی دارایی های توقیف شده اش از سوی آمریکایی ها تبدیل شد. یعنی همان دارایی هایی که اگر اشغال سفارت صورت نمی گرفت، اساسا توقیف نمی شدند که نیاز به انجام معامله برای آزاد کردنشان باشد.


                      سرانجام، در حالی که مقام های ایرانی در ابتدا از مطالبات ۲۴ میلیارد دلاری خود از آمریکا سخن می گفتند، مبلغی که در ازای آزادی گروگان ها از واشنگتن دریافت کردند، حدود ۸ میلیارد دلار بود که ۵ میلیارد آن صرف پرداخت مطالبات متقابل بانک های آمریکایی شد و در انتها بیش از ۳ میلیارد دلار باقی نماند. آن هم در شرایطی حکومت ایران، گروگان ها را در زمانی با بیشترین فایده قابل تصور برای رونالد ریگان، یعنی درست در حین مراسم سوگند ریاست جمهوری او آزاد کرد.


                      روی کار آمدن رونالد ریگان بعد از جیمی کارتر، با وعده پایان "مدارا" با تهران همراه بود. در عمل نیز اقدامات او، به مراحلی چون انهدام نظامی تاسیسات نفتی و کشتی های جنگی ایران رسید که تا این لحظه، در زمان هیچ رئیس‌جمهور دیگری تکرار نشده است.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #22481
                        پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                        پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی به شورای حکام ارائه شد

                        ?خبرگزاری فرانسه به نقل از دو دیپلمات نوشته آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان پیش‌نویس قطعنامه برای محکوم‌کردن ایران به بهانه «عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را به شورای حکام ارائه کردند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #22482
                          پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                          قالیباف: آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهد آمد

                          رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهند آمد، به ضرورت «جهاد تبیین، جهاد تصمیم و جهاد تولید» اشاره کرد و گفت: برای ساختن دولت اسلامی نیازمند فعالیت در عرصه خدمات عمومی مشترک هستیم که موردنیاز همه مردم است.


                          به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در سومین اجلاس بین‌المللی فعالان مهدوی گفت: مهدویت وجود حضرت حجت بر این زمین و عالم است. این مسئله انکارناپذیر و جزء حقایق نظام آفرینش است. بحث از انسان کاملی است که در بین ما وجود دارد. این توفیق خداوند متعال برای روزی رساندن به عالمیان است. باید از خداوند طلب توفیق کنیم برای بدل شدن به یک منتظر واقعی.
                          رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید انقلاب اسلامی ایران را درک و فهم کنیم که در چه زمانی شروع شد و به پیروزی رسید. در عصری که در مسائل اقتصادی، امنیتی - اطلاعاتی و سایر مسائل مادی در قبضه ابرقدرت‌ها بود و در شرایطی که حکومت پهلوی نوکر رژیم صهیونیستی و قدرت استکباری آمریکا بود، این انقلاب روی کار آمد، شکل گرفت و به پیروزی رسید. فلسفه انقلاب ما از دو فرهنگ عاشورای حسینی و فرج مهدوی می‌آید.


                          قالیباف درباره «فرهنگ عاشورایی و مهدوی» گفت: عاشورا برای مقاومت و ایستادگی و فرج برای امید به آینده است. مهدویت مقصد و مقصود نهایی ماست. ما به این امید و با این نگاه به آینده گام برمی‌داریم و زندگی می‌کنیم. انقلاب اسلامی ایران و روح این انقلاب با تمام قدرت در مقابل همه باورهای فرهنگ اومانیستی و نئولیبرالیستی ایستاده است. بیانیه گام دوم انقلاب منشوری فشرده و حکیمانه از سرنوشت ما تا سرگذشت ما است. این مسیر حرکت ما در گام دوم را روشن می‌کند. چند مرحله اساسی دیده شده است که در این مسیر باید به آن توجه کنیم.
                          رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بحث ما یک تحول معرفتی و معنویتی است که این دو باعث پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد. پیروزی انقلاب باعث شد، نظام اسلامی شکل بگیرد. طبق فرمایش حضرت آقا در دروه دولت اسلامی هستیم. باید به سمت جامعه اسلامی و حکومت اسلامی برویم تا نهضت انتظار و ظهور خورشید ولایت عظیم(عج) برویم. دشمنان با جمهوری اسلامی که ریشه در فرهنگ و عترت ندارد، مشکلی ندارند. کشورهای به‌اسم اسلامی وجود دارد که استکبار جهانی هیچ مشکلی با آنها ندارد.
                          وی با بیان این مطلب که مردم برای فرهنگ مهدوی هزینه دادند و ایستادند، گفت: اگر در دهه گذشته، هزینه‌های زیادی دادیم، ملت ما تحمل رنج و زحمت و مشقت را داشته است و دم برنیاورده است، علتش استقلال، آزادی، و مبارزه با سلطه‌گری و زیرسطله نرفتن است. وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که دشمنان انقلاب گاهی عظمت این انقلاب و قدرتش را بیشتر درک کردند. نسبت به کسانی که تصور می‌کردند تاریخ مصرف انقلاب گذشته است. آنها از گذشته خود پشیمان هستند که بخش قابل توجهی از نارسایی‌های کشور الزاما به‌خاطر فشارهای خارجی نیست. به این خاطر است که باورهای انقلاب اسلامی را فراموش کرده‌اند. بعضی می‌خواهند بگویند هزینه‌های تحمیل شده به کشور نتیجه مبارزه با شیاطین است؛ این در حالی است که هزینه‌های نتیجه همراهی با شیاطین است.
                          قالیباف با اشاره به حضور رزمندگان جمهوری اسلامی ایران در جبهه مقاومت گفت: همه اراده رژیم صهیونیستی این بود که در مرزهای ما با ما مقابله کند اما رزمندگان اسلامی در کنار گوششان ایستاده‌اند. فرهنگ مهدویت است که توانسته در برابر هژمونی آمریکا بایستند و این هژمونی را بهم بزند. این مهم چیزی جز بینش و روش انقلاب اسلامی نیست. یکی از مأموریت‌های جدی ما نشان دادن کارآمدی دین در اداره جامعه است. این مهم‌ترین وظیفه ماست. این ما مسئولان هستیم که با عملمان نشان دهیم یک منتظر واقعی هستیم.
                          رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مطالبه مردم از مسئولان گفت: برای ساختن دولت اسلامی نیازمند فعالیت در عرصه خدمات عمومی مشترک هستیم که موردنیاز همه مردم است. این مطالبه مردم درست و منطقی است و باید در کشور توسط خود مردم تولید شود. تولیدی قابل رقابت با همه دنیا. تا امروز کارها بسیاری انجام شده است و در مقام قیاس در قله‌ای غیرقابل مقایسه با گذشته هستیم؛ اما باید بپذیریم اشکالاتی هم داریم. باید رضایت مردم را در بخش خدمات عمومی جذب کنیم.
                          دولت اسلامی و نظام جمهوری اسلامی نقطه تمایزی با بقیه کشورها دارد. قدرت نرم و گفت‌وگو و در عین حال قدرت سخت از ظرفیت‌های دولت اسلامی است. اگر منتظر واقعی باشیم، منفعل نخواهیم بود. منتظر نشسته نداریم. نیازمند حکمرانی نو هستیم. بدون شک نیازمند اندیشه‌ورزی برای تولید فکر هستیم. پس ما نیازمند جهاد تولید، جهاد تصمیم، و جهاد تبیین هستیم. نباید در تصمیم‌گیری تردید کنیم. هر گاه تردید کردیم، نتیجه‌اش این شد که تاخیر کردیم. تاخیر شرایط را تغییر داد و ما را منفعل کرد. نیازمند گوش شنوای مسئولان برای شنیدن اهل علم، حرف مردم و همه کسانی هستیم که حق به گردن ما دارند.
                          وی با اشاره رفتار آمریکا در حوزه هسته‌ای هم گفت: آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهند آمد. به عنوان یک خدمت‌گذار که یک دستم زیر سنگ آسیب کار بوده است، باید بگویم امکانات مادی و انسانی ما بزرگترین فرصت برای حرکت است. ناامیدی در فرهنگ شیطان است و در فرهنگ مهدویت وجود ندارد. مگر می‌شود کسی بر این باور باشد که امامش حاضر است و صاحب ماست، و ناامید باشد. باید در هر شرایطی امیدوار باشیم. با حرف نمی‌شود کسی را قانع کرد. باید با عملمان در هر نقطه‌ای که هستیم مهدوی کنیم.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • کمبوجیه
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 496

                            #22483
                            پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                            ❇️بدبخت هایی که اینقدر راحت سواری به مافیای کثیف ابدی اقتصاد و بورس ایران میدن❗️


                            ?پشت پرده ها هم بستن و توافق هم امضا میشه



                            ۱۷ خرداد ۱۴۰۱







                            Telegram (https://t.me/khabarfouri/243258)
                            خبر فوری
                            ?️پیش نویس قطعنامه ای معتدل روی میز شورای آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار می گیرد. گشایشی برای تعامل فوری دیپلماتیک و نه لزوماً برای تحریم های بیشتر یا انتقال موضوع به شورای امنیت.

                            نظر

                            • zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

                              #22484
                              پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                              بر اساس گزارش دیده بانان تخصصی سازمان ملل، زمان گریز هسته ای ایران به صفر رسیده است و این کشور تنها با استفاده از تعداد کمی از سانتریفیوژهای نسل جدیدی که در اختیار دارد میتواند در ظرف یک ماه میزان اورانیوم غنی شده 90 درصدی برای ساخت 2 سلاح هسته ای تولید نماید.

                              ---

                              با توجه به وضعیت موجود و قیمت بالای انرژی در دنیا و اینکه روزانه صادرات حدود 25 میلیون بشکه نفت از زیر چشم ایران میگذرد، به نظر نمیرسد که در زمان فعلی کشورهای غربی تمایل و توان کافی برای افزایش تنش با ایران را داشته باشند.

                              نظر

                              • manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

                                #22485
                                پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

                                درود


                                این قطعنامه خیلی هم خبر مهمی نیست:D ملو از ایران خواستن سریعا بچه خوبی باشه....همین :D

                                بازیه هسته ای میتونه طولانی مدت همینطور کش پیدا کنه

                                دلار دقیق 32 رو ماچ کرد و همونجا زیرش وایستاده:D


                                اوضاع دنیا پیچیده شده ...فعلا موش و گربه بازی ادامه داره در توافق هسته ای...

                                ولی بدیهی هست که اوضاع یک قدم به سمت تنش پیش رفته .
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

                                نظر

                                در حال کار...
                                X