آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdirazavi
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 50

پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

رسانه شوراي عالي امنيت ملي :

اتحاديه اروپا هماهنگ كننده است نه طرف مذاكرات

صلاحيت تعيين تكليف در خصوص متن نهايي را ندارد
    فکرکن یکساعت قبل ازشروع بازاربافونت درشت خبرعدم توافق بزاری که به خیال خودت بازارو صف فروش کنی بعدبازارضایعت کنه بدجورناجور
    خیلی بده خودتوضایع کنی

نظر

• پاشا_
      Banned
      • May 2022
      • 248

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
      یک معاهده که نه، توافق به کنار، یک فصل هم نخواستیم، یک بند هم هیچی، پاراگراف هم نه، جمله هم پیش‌کش، هم‌فکرانت عرضه‌ی اضافه کردن «یک واو» به همون برجامِ ظریف رو دارند؟ از اسفند 99 گند زدین به معیشت مردم با گروگان گرفتن سفره‌شون و وین شده تور تفریحی آقایون. چه غلطی کردید؟ لیاقت‌تون شش کلاسه است و وزاری امام صادقی‌اش که مثل مُشتی ندید بدید برن «مذاکره برای مذاکره» انجام بدن و آخرش هم فقر و بدبختی و قطعنامه برامون به ارمغان بیارن و جماعتی رو هم با صدقه‌ی 300 هزار تومانی سرگرم کنند. اگر برجام بده و خسارت محض و لاشه‌ی متعفن، جرات داشته باشید پاره‌اش کنید. چرا مثل گداهای دوزاری له‌له همون برجام، [نقل قول مستقیم] «بدون هیچ کم و کاستی» رو می‌زنید؟ در ضمن دفعه‌ی بعد قبل از اظهارفضل تحقیق کن: واقعاً ظریف برجام را نخوانده امضا کرد؟

عزیزم چرا نعل وارونه می زنید ظریف رفت و هر چی داشتیم و نداشتیم و گذاشت سفره برجام و برگشت فقط این مانده بود که شلوار شون و بکشن پایین به قول خودشان آخر سر تف هم کف دست شان نداختن. حالا شما چرا مجددا بر این باور غلط استوارید خدا داند.

نظر

• پاشا_
        Banned
        • May 2022
        • 248

ظریف: در مجلس گفتم واژه «تعلیق» در برجام نیست و اشتباه از من بود + صوت

(ظریف: در مجلس گفتم واژه <<تعلیق>> در برجام نیست و اشتباه از من بود + صوت - همشهری آنلاین)

محمدجواد ظریف که قبلا در مجلس گفته بود واژه «تعلیق» در متن برجام نیامده است، شب گذشته در نشست کلاب هاوس گفت این واژه در ضمیمه برجام آمده و یکی از مذاکره‌کنندگان ایرانی درباره وجود این واژه در توافق هسته‌ای به او خبر نداده است.

به گزارش همشهری آنلاین، وزیر امور خارجه سابق ایران که شب گذشته در یکی از اتاق‌های کلاب‌هاوس در نشستی با موضوع نقش دیپلماسی در تنش‌زدایی شرکت کرد و به پرسش‌های برخی حاضران پاسخ گفت. در این اتاق مذاکره‌کننده پیشین ایران و برخی مسئولان دولت‌های سازندگی و اصلاحات هم حضور داشتند.

آنچه در گفته‌های ظریف در اتاق دیپلماسی سازنده بیش از همه بازتاب داشت، اعتراف به وجود واژه «تعلیق» در متن برجام بود. ظریف در کلاب‌هاوس گفت: «من در مجلس گفتم در برجام کلمه‌ تعلیق وجود ندارد؛ اشتباه از من بود. سه یا چهار بار کلمه‌ تعلیق در برجام آمده است ولی مذاکره‌کننده‌ ما به من اطلاع نداده بود.»

نظر

• Bourse-Plan
          عضو فعال
          • Jun 2020
          • 491

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
          عزیزم چرا نعل وارونه می زنید ظریف رفت و هر چی داشتیم و نداشتیم و گذاشت سفره برجام و برگشت فقط این مانده بود که شلوار شون و بکشن پایین به قول خودشان آخر سر تف هم کف دست شان نداختن. حالا شما چرا مجددا بر این باور غلط استوارید خدا داند.
          آره جیگرم تف هم ننداختن کف دستشون، فقط نمی‌دونم این چه تف غلیظی بود که از سال 92 (آغاز مذاکرات) تا 97 (جِر خوردن برجام) قیمت خودرو، اقلام خوراکی، لوازم خانگی و الکترونیکی، دارو، مسکن، دلار و... رو تقریباً ثابت و با نوسانات بسیـــار اندک نگه داشته بود و هر طرف سر می‌چرخوندی آخرین مدل تویوتا و هیوندای و بی‌ام‌و می‌دیدی و به روزترین اقلام مورد نیاز رو از بهترین برندها به صورت رسمی با کمترین قیمت می‌خریدی و معتبرترین داروسازهای دنیا همکاری از نوع مستقیم باهامون داشتن و صف مرغ و دارو و نون کوپنی و آرد سهمیه هم برقرار نبود و نزاع خیابونی برای گوشت یخ‌زده‌ی فاسد وارداتی در نمی‌گرفت و اجاره‌نشین‌ها هر سال شش منطقه پایین‌تر از سال قبل نمی‌رفتن و... خلاصه به محض اینکه این تف خُشک شد، همه‌چیز فروپاشید. تا باشه از این تف‌ها. به رفیقات تو وین بگو یه تف دیگه کف دستمون بندازن. البته خیالت راحت، این رفقات که الان رو کار هستن، اگرم اینبار برجام پا بگیره، برخلاف قبلی‌ها چیزی دست مردم نمی‌دن. فعلاً همسایه‌های ارجح‌تری داریم و شکم‌هایی گرسنه‌تر از خودی‌ها.

تکرار می‌کنم: اگر برجام لاشه‌ای متعفن بود و تفی بی‌ارزش، جرات داشته باشید بیاید بیرون و مثل گداهای دوزاری له‌له نزنید که تو رو قرآن همون رو بهمون دوباره بدین.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

چرا این تاپیک باگ داره؟!
            در فهرست تاپیکها بالا میاد و نشون میده کامنتهای جدید در اون گذاشت شده اما وقتی بازش میکنم از صفحه 2275 جلوتر نمیره با وجود اینکه نشون میده صفحات بعد تری هم وجود داره!!
            فقط واسه من اینجوریه !؟
            الان این متن رو مینویسم ببینم صفحه آخر رو بعدش به من نشون میده یا نه !
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• میثم 103
              عضو عادی
              • Dec 2020
              • 83

من مثل شما توهین بلد نیستم، کاسه داغتر از آش هم نمیشم.
              چیزی را هم که نوشتم خود دیپلمات واقعی تون گفت!
              قبول ندارید؟ فیلمهاش هست، کافیه یه سرچ ساده بزنید ببینید.
              و او را از جایی که گمان ندارد روزی می‌دهد؛ و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را می‌کند؛

نظر

• shabah
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 764

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
                فکرکن یکساعت قبل ازشروع بازاربافونت درشت خبرعدم توافق بزاری که به خیال خودت بازارو صف فروش کنی بعدبازارضایعت کنه بدجورناجور
                خیلی بده خودتوضایع کنی
                بازاری که بخواد با خبر یا تالار گفتگو بهم بریزه همون بهتر که بریزه

سقفمون رو یکم ببریم بالا.

نظر

• nava.trader
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 173

آره جیگرم تف هم ننداختن کف دستشون، فقط نمی‌دونم این چه تف غلیظی بود که از سال 92 (آغاز مذاکرات) تا 97 (جِر خوردن برجام) قیمت خودرو، اقلام خوراکی، لوازم خانگی و الکترونیکی، دارو، مسکن، دلار و... رو تقریباً ثابت و با نوسانات بسیـــار اندک نگه داشته بود و هر طرف سر می‌چرخوندی آخرین مدل تویوتا و هیوندای و بی‌ام‌و می‌دیدی و به روزترین اقلام مورد نیاز رو از بهترین برندها به صورت رسمی با کمترین قیمت می‌خریدی و معتبرترین داروسازهای دنیا همکاری از نوع مستقیم باهامون داشتن و صف مرغ و دارو و نون کوپنی و آرد سهمیه هم برقرار نبود و نزاع خیابونی برای گوشت یخ‌زده‌ی فاسد وارداتی در نمی‌گرفت و اجاره‌نشین‌ها هر سال شش منطقه پایین‌تر از سال قبل نمی‌رفتن و... خلاصه به محض اینکه این تف خُشک شد، همه‌چیز فروپاشید. تا باشه از این تف‌ها. به رفیقات تو وین بگو یه تف دیگه کف دستمون بندازن. البته خیالت راحت، این رفقات که الان رو کار هستن، اگرم اینبار برجام پا بگیره، برخلاف قبلی‌ها چیزی دست مردم نمی‌دن. فعلاً همسایه‌های ارجح‌تری داریم و شکم‌هایی گرسنه‌تر از خودی‌ها.

تکرار می‌کنم: اگر برجام خسارت محض بود و تف بی‌ارزش، جرات داشته باشید بیاید بیرون و مثل گداهای دوزاری له‌له نزنید که تو رو قرآن همون رو بهمون دوباره بدین.
                  برادر عزیزم کسی که نفعش در نفهمیدن هست رو با هیچ آمار و منطق و استدلالی نمیشه قانع کرد

نظر

• خسرو چوگان
                    ستاره‌دار(1)
                    • Jan 2022
                    • 265

در اصل توسط میثم 103 پست شده است View Post
                    من مثل شما توهین بلد نیستم، کاسه داغتر از آش هم نمیشم.
                    چیزی را هم که نوشتم خود دیپلمات واقعی تون گفت!
                    قبول ندارید؟ فیلمهاش هست، کافیه یه سرچ ساده بزنید ببینید.
                    اون دیپلمات که هیچ. باباشم بدون اجازه رهبر نمیتونست آب بخوره.

نظر

• پاشا_
                      Banned
                      • May 2022
                      • 248

تکرار می‌کنم: اگر برجام خسارت محض بود و تف بی‌ارزش، جرات داشته باشید بیاید بیرون و مثل گداهای دوزاری له‌له نزنید.
                      مگر رفته بودن با برجام مسکن یا کدیین بزنن به رگ که چند صباحی بازار رو آرام نگه دارند ؟ برجام و معاهده نارس و ناقصی که حتی خود دوران باراک اوباما هم پشت بندش تحریم داشت و با یک لگد ترامپ رفت رو هوا پس ادامه اش چی شد ؟چرا برجام ظریف اینقدر زیر پای ترامپ شکننده و ضعیف شد؟

چرا خودشان اعتراف کردند برجام تقریبا هیچ دستاوردی نداشت .نکنه سخنان سیف رئیس کل بانک مرکزی یادتان رفته؟

تمام

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
                        ظریف هم ماله کش نظام بود اما بدون در نظر گرفتن این مسایل ، واقعا خجالت آوره شنیدن و فهم امثال شما که زیر بار بندگی روس تا کمر خم میشید و زیر بار استعمار کمونیست رفتن رو بعنوان پرچم عزت بالا میبرید اما یک ماله کشی مثل ظریف هم که میاد تا به شماها اعتبار بده هم با اردنگی از زمین میندازید بیرون و مزخرفاتی که فرمانده تون توی گوش هاتون خونده رو تکرار میکنید!
                        چی داشتید و نداشتید که ظریف گذاشته تو سفره اونها ؟! از بخور بخور گروه های شما از سفره انقلاب کم شده بود عصبانی شده بودید یا اینکه امثال ظریف باسواد و دیپملمات حرفه ای بودند و توانایی اون رو داشتند که بتونند کارنامه سیاه و باطل شده نظام رو مجدد احیا کنند و به جای نقاشی رنگی تحویل بدن؟!
                        ظریف به دور از قضاوتهای من ، هر چی بود از این روانی هایی که مغزشون پر از ایدئولوژیهای پوچ هست و میخوان دنیا رو با اعتقادات احمقانه خودشون متقاعد کنند خیلی بهتر بود.
                        اصولا منطقی بعنوان تعامل برای شما در دنیای امروزی وجود نداره.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• میثم 103
                          عضو عادی
                          • Dec 2020
                          • 83

دیگه همه این ترفند را از حفظ شدن!
                          اگر برجام خوبه دست ظریف و روحانی درد نکنه، و اگر بده رهبر اجازه داده !!
                          از بدبختی ما در تیم مذاکره کننده دولت قبل همین بس که طرف در اوج مذاکرات دنبال تجدید فراش بودن اونجا...!!
                          و او را از جایی که گمان ندارد روزی می‌دهد؛ و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را می‌کند؛

نظر

• پاشا_
                            Banned
                            • May 2022
                            • 248

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            ظریف هم ماله کش نظام بود اما بدون در نظر گرفتن این مسایل ، واقعا خجالت آوره شنیدن و فهم امثال شما که زیر بار بندگی روس تا کمر خم میشید و زیر بار استعمار کمونیست رفتن رو بعنوان پرچم عزت بالا میبرید اما یک ماله کشی مثل ظریف هم که میاد تا به شماها اعتبار بده هم با اردنگی از زمین میندازید بیرون و مزخرفاتی که فرمانده تون توی گوش هاتون خونده رو تکرار میکنید!
                            چی داشتید و نداشتید که ظریف گذاشته تو سفره اونها ؟! از بخور بخور گروه های شما از سفره انقلاب کم شده بود عصبانی شده بودید یا اینکه امثال ظریف باسواد و دیپملمات حرفه ای بودند و توانایی اون رو داشتند که بتونند کارنامه سیاه و باطل شده نظام رو مجدد احیا کنند و به جای نقاشی رنگی تحویل بدن؟!
                            ظریف به دور از قضاوتهای من ، هر چی بود از این روانی هایی که مغزشون پر از ایدئولوژیهای پوچ هست و میخوان دنیا رو با اعتقادات احمقانه خودشون متقاعد کنند خیلی بهتر بود.
                            اصولا منطقی بعنوان تعامل برای شما در دنیای امروزی وجود نداره.
                            عزیزم به عمو سام بگو نگاه از بالا به پایین به کشورهای دیگر از جمله ایران را بردارد چه اشکالی دارد اتفاقا روابط اقتصادی و استراتژیک قوی تری با آمریکا می بندیم از روسیه اقتصادش قوی تر دلارش هم تا به امروز حرف اول را می زند ما هم از خدا مون هست .
                            یه آب باریکه ای که به روی کشور در وضعیت تحریم باز می شود یه عده آتیش می گیرند و از عصبانیت می افتند به خزعبل گویی.
                            نمی دانم امثال جنابتان چه علاقه و اصراری به رعیت بودن زیر نظر کدخدا و ارباب دارید!؟

فی الحال هم همین هست خودت به در و دیوار نزن.

سلامت باشید.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
                              خیلی بده خودتوضایع کنی
                              واقعاً من چقدر قدرتم زیاد بود نمی دونستم ! که می تونم با یه خبر بازار بورس ایران رو صف فروش کنم !!!!!!!! :)):)):)):)):))

الان توافق شده ؟ توافق امضاء شده ؟ خودرویی ها صف خرید میلیاردی دارند ؟ الان من ضایع شدم برای گذاشتن یه خبر واقعی؟

من خودم پیشبینی امروزم برای شاخص کل مثبت بوده که توی پیشبینی نتایج پلکان بعد از ساعت 5 می گذارم . بعد شما می گی بازار رو با یه خبر صف فروش کنم ؟

مگه خبر رو من ساختم ؟ مگه خبر قلابی و ساختگیه ؟

فونت درشت و ریز !!! من همیشه سالهاست تیو این وبسایت همینطوری برای خبرها مطلب می زنم . شما ظاها تازه متوجه شدی !

هیچ توافقی فعلاً در کار نیست و خودرویی ها هم به دلیل عرضه خودرو در بورس کالا و احتمال آمدن خبرهایی از معامله بلوکی سایپا که زودتر از خودرو هست صف شدند ....

ضایع شدن به این چیزها نیست ... گرچه از امثال شماها که طرز تفکرتان عین بچه هاست نمی توان انتظار بیشتر از اینها را داشت ...
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• محسن کریم زاده
                                عضو عادی
                                • Jul 2022
                                • 182

نظر من به نظر دوست دانشمندم پاشا آندرلاین نزدیکتر است
                                هیچ کشوری قله های سعادت و افتخار را فتح نکرد الاّ پس از خودباوری و استقلال
                                #ما_میتوانیم
                                ما میتوانیم با خودکفایی ابرقدرتی نوظهور باشیم
                                ان شاء الله

[COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X