آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن کریم زاده
    عضو عادی
    • Jul 2022
    • 182

پاسخ : آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط محسن کریم زاده پست شده است View Post
    درود بر استاد طیب بزرگوار
    بنده شنیده ام که ایران این شرط را گذاشته که آمریکا 100 میلیارد دلار در یکی از بانکهای سوئیس به نام طرف ثالثی به انتخاب ایران و آمریکا بخواباند تا اگر رییس جمهور بعدی خلف وعده کرد و مثل ترامپ بد ذات زد زیر میز بازی، آن مبالغ به نفع ایران ضبط گردند. و آمریکاییها با ذلت و خفت این شرط را پذیرفته اند چون چاره ای جز کرنش به ابرقدرت نوظهور ندارند.
    خواستم بپرسم شنیده های شما هم این مطالب را تایید میکنند؟
    به حق که رژیم نامشروع و منفور آمریکای جهانخوار زیر چکمه های دلاور مردان ایران اسلامی له گشته اند.
    #فروپاشی_ابر_قدرت

همانطور که دوستان میبینند ابر_پیشبینی بنده محقق شده
    B-)چه قدربابت این ابر_پیشبینی مورد بیمهری دوستان قرار گرفتمتا جایی که یکی ازناآگاهان مغرض بنده رامتهم به طنزپردازی نمود قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری کفتم چندی دچارسندرم محرومیتتان کنم اماچه کنم که قلبی رئوف دارم وتنها گذاشتن هموطنان درهنگام نیازدر مرام کریمان نیست

[COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5095

B-)چه قدربابت این ابر_پیشبینی مورد بیمهری دوستان قرار گرفتمتا جایی که یکی ازناآگاهان مغرض بنده رامتهم به طنزپردازی نمود قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری کفتم چندی دچارسندرم محرومیتتان کنم اماچه کنم که قلبی رئوف دارم وتنها گذاشتن هموطنان درهنگام نیازدر مرام کریمان نیست

اتفاقا وقتی من مطلب فوق را خواندم یاد همین پست شما افتادم :.thumbsupsmileyanim، البته با این تفاوت که این صرفا پیشنهاد ایران بود و تازه دیشب برای آمریکا با کبوتر نامه بر ارسال شده! و خب، شما آنرا با چاشنی پذیرش توسط آمریکا در همزن برقی انداختید و مخلوط کردید! /:.yead.:/
      حالا ما اگر این مطلب را جدی بگیریم یعنی سایر مطالب شما را هم که فکر میکردیم طنز هست ، جدی بگیریم ؟! /.:biggrinsmiley.:/
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

مرندی همچنین اشاره کرد ضمانت اقتصادی یعنی مصون کردن شرکت‌های خارجی و حمایت از آنان در مقابل تحریم‌های آمریکا.

چیزی به اسم «تضمین» و «غرامت»، اونم از نوع مالی، در عرصه‌ی سیاست مطلقاً وجود نداره. این خبری هم که کار شده، ترجمه‌اش اشتباهه و به خاطر بی‌سوادی رسانه‌هاست. «increase the cost» که مرندی به سی‌ان‌ان گفته معنی‌اش «غرامت مالی» نیست (واقعاً چطور می‌شه فکر کرد چنین چیزی حتی 1% ممکنه laughingsmiley)، منظور اینه که «هزینۀ خروج» برای آمریکا باید به نحوی تعریف بشه که خارج نشه، یا اگر شد براش «هزینه‌بر» [نه از نوع پرداخت خسارت مالی] باشه. تازه همینم برای مصرف داخلی گفته که نگن پس چرا این توافق هیچ فرقی با قبلی نداره. اون «compensation» هم که مطرح شده آرزوی طرف ایرانیه. تیم ایرانی می‌تونه هر آرزویی داشته باشه، مهم اینه که این آرزو تبدیل به تضمین مکتوب بشه و به توافق طرفین برسه. ساده بگم: همه‌چیز به شانس بستگی داره. یک نفر دیگه مثل ترامپ بیاد و مجدد برجام رو پاره کنه، هیچ‌کاری، مطلقاً هیچ‌کاری، از دست طرف ایرانی برنمی‌آد. اگرم شانس یار باشه و تندروهای این مدلی روی کار نیان، برجام ادامه پیدا می‌کنه. فارغ از این موضوع، می‌رسیم به اصل مطلب. ایران از همۀ خواسته‌هاش عقب‌نشینی کرده. مروری کنیم بر ادعاها و خواسته‌هایی که پیش‌تر مطرح می‌کردند و می‌گفتند اگر این شروط اجرایی نشه توافق بی‌توافق و با همین بهانه اسفند 99 نگذاشتند همین توافق، بدون یک واو کم و زیاد، پا بگیره:

- حل مشکل پادمان؛ پَر.
        - حذف سپاه از لیست تروریستی؛ پَر.
        - تضمین مکتوب برای پایداری توافق؛ پَر.
        - راستی‌آزمایی از سوی ایران و سپس بازگشت به برجام؛ پَر.
        - لغو یک‌جای همۀ تحریم‌های مرتبط و غیر مرتبط به برجام؛ پَر.
        - پرداخت غرامت نقدی به ایران به خاطر عدم پایبندی ترامپ: پَر
        - «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران» مصوبه‌ی مجلس در اسفند 99؛ پَر
        [کاری به استخر فرح و دهانِ خُردشدۀ مذاکره‌کنندگان و لاشه‌ی متعفن و آتش زدن نداریم!]

چرتکه بندازید ببینید از اسفند 99 تا الان چند ده میلیارد دلار خسارت به ایران و ایرانی‌ وارد شده. 18 ماه اتلاف وقت به چه قیمتی؟ که آخرش کوچک‌ترین تفاوتِ عملی‌ای در توافق گنجانده نشه؟ نسخۀ انگلیسی برجام 153 صفحه است. چند صفحه به این متن افزوده شده؟ چقدر ازش کاسته شده؟ اینکه سفره مردم رو به خاطر بازی‌های کثیف سیاسی و جناحی گروگان بگیری و آخرش وقتی می‌بینی عرضه‌ی هیچ‌کاری نداری و در یک سال قیمت‌ها رو 2 تا 6 برابر افزایش دادی، ذخایر دارویی‌ات رو به اتمام هست و وضع مسکن و خودرو به مرحلۀ بحرانی رسیده، بازار سرمایه رو نابود کردی، قطعنامه برامون به ارمغان آوردی و... با التماس سر ساعتی که طرف مقابل دیکته کرده پیام بدی که لطفاً همون برجام 2015 رو بدید بریم اسمش می‌شه مذاکرۀ عزتمندانه؟ به هر حال ما که از روز اول به برجام راضی بودیم و بنا به «این پست» فکر می‌کنم اولین کسی هم بودم که از آذر 99 در فروم گفتم توافق قطعیه، ولی ای کاش در مملکتی زندگی می‌کردیم که «منافع ملی» بر کثافت‌کاری‌های سیاسی ارجحیت داشت.
        آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2022/08/17, 07:34.

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1492

سلام دوست من ....امریکا ذلت و خفت.....کل دنیا آویزون امریکا هستن.......الحق روحانی یک کلمه راست گفته باشه همینه امریکا کدخداست

نظر

• محسن کریم زاده
            عضو عادی
            • Jul 2022
            • 182

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            اتفاقا وقتی من مطلب فوق را خواندم یاد همین پست شما افتادم :.thumbsupsmileyanim، البته با این تفاوت که این صرفا پیشنهاد ایران بود و تازه دیشب برای آمریکا با کبوتر نامه بر ارسال شده! و خب، شما آنرا با چاشنی پذیرش توسط آمریکا در همزن برقی انداختید و مخلوط کردید! /:.yead.:/
            حالا ما اگر این مطلب را جدی بگیریم یعنی سایر مطالب شما را هم که فکر میکردیم طنز هست ، جدی بگیریم ؟! /.:biggrinsmiley.:/

تو مو میبینی و من ریزش مو! این خبری که منتشرشده نوک کوه یخ میباشداینهایی که بنده نقل کردم اخباراینسایدری بودکه همان دو هفته پیش چک وچانه هایش رازدند و آمریکا با خفت و خاری تسلیم گشت الان دارندآهسته آهسته حقایق را رو میکنند تا در اثر این تحقیر بین المللی در امریکا انقلابی چیزی رخ ندهدالبته در نهایت که انقلابمان را به همان امریکا هم صادر خواهیم نمود
            #حسینیه_کاخ_سفید

[COLOR=#3E3E3E]بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)[/COLOR]

نظر

• محسن کریم زاده
              عضو عادی
              • Jul 2022
              • 182

البته باجناقم که سابقه حسادت و شیطنت هم دارد اما خداوند بدو شم خوبی هم عطا فرموده میگفت آن منبع اینسایدری سرکارت گذاشته و اینکه میبینی حرفت درست در آمده به این خاطر است که باقری کنی اینجا را میخواند و دیده حرف حساب زده ای رفته عملی اش کند الله اعلم! گفتم بحمدالله اینجا پر است از مخ های اقتصادی نظریه ایشان را اینجا مطرح نمایم ببینم نظر دوستان درین مورد چیست؟ اگر جمع بندی برین بود که نظراتمان را بدون کمیسیون میدزدند فکر دیگری بکنیم
              #کپی_رایت

نظر

• Bourse-Plan
                عضو فعال
                • Jun 2020
                • 491

در راستای طنز «درخواست غرامت مالی»،
                این خبر رو بخونید:

امیر عبداللهیان: آمریکا ۱۰ میلیارد دلار ما را آزاد کند تا زودتر به مذاکره برگردیم (مهر 1400).

خب، چی شد؟ 1 سنت کف دست ایران گذاشتند یا مسخره‌مون هم کردن؟ بین «خواسته» با «واقعیت» تفاوت وجود داره. ایران می‌گه چنین امتیازی رو «می‌خواد»، طرف مقابل هم مجدد می‌خنده و می‌گه باشه، حتماً! هر زمان پاراگرافی مکتوب مبنی بر تضمین کتبی در ارتباط با غرامت مالی در متن انگلیسی برجام گنجانده شد، که هیچ‌وقت چنین اتفاقی رخ نخواهد داد، می‌شه گفت بله، ما تضمین گرفتیم. وگرنه می‌شه حرف بی‌اساس؛ خواسته و آرزو. حتی یک دانشجوی ترم اول علوم سیاسی هم می‌دونه که مقولۀ «تضمین» در روابط بین‌الملل از اساس تعریف نشده. به قول دیاکو حسینی، این مدل خبرها مصرف داخلی داره؛ یعنی هواداران دولت مستقر که به هر حال بی‌تعارف بگیم اکثراً به لحاظ جایگاه اجتماعی، تحصیلی و درک وقایع پیرامون در مرتبه‌ای نه چندان مطلوب قرار دارند، با شنیدن چنین خبرهایی خوشحال می‌شن و باور می‌کنند که تیم مذاکره‌کننده امتیاز ویژه‌ای گرفته. حالا دیگه مهم نیست این صرفاً درخواست یک‌طرفه‌ای بوده که پاسخی از سمت مقابل نگرفته. این بنده‌های خدا می‌گن همین که ایران چنین چیزی رو خواسته کافیه! درست مثل قضیۀ سپاه، پادمان، لغو یک‌جای تحریم‌ها و پرداخت خسارت مالی به خاطر بدعهدی ترامپ.

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8863

رواابط بین المللی را باش!!

تگزاسه

نظر

• کاشان2
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 1783

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                    در راستای طنز «درخواست غرامت مالی»،
                    این خبر رو بخونید:

امیر عبداللهیان: آمریکا ۱۰ میلیارد دلار ما را آزاد کند تا زودتر به مذاکره برگردیم (مهر 1400).

خب، چی شد؟ 1 سنت کف دست ایران گذاشتند یا مسخره‌مون هم کردن؟ بین «خواسته» با «واقعیت» تفاوت وجود داره. ایران می‌گه چنین امتیازی رو «می‌خواد»، طرف مقابل هم مجدد می‌خنده و می‌گه باشه، حتماً! هر زمان پاراگرافی مکتوب مبنی بر تضمین کتبی در ارتباط با غرامت مالی در متن انگلیسی برجام گنجانده شد، که هیچ‌وقت چنین اتفاقی رخ نخواهد داد، می‌شه گفت بله، ما تضمین گرفتیم. وگرنه می‌شه حرف بی‌اساس؛ خواسته و آرزو. حتی یک دانشجوی ترم اول علوم سیاسی هم می‌دونه که مقولۀ «تضمین» در روابط بین‌الملل از اساس تعریف نشده. به قول دیاکو حسینی، این مدل خبرها مصرف داخلی داره؛ یعنی هواداران دولت مستقر که به هر حال بی‌تعارف بگیم اکثراً به لحاظ جایگاه اجتماعی، تحصیلی و درک وقایع پیرامون در مرتبه‌ای نه چندان مطلوب قرار دارند، با شنیدن چنین خبرهایی خوشحال می‌شن و باور می‌کنند که تیم مذاکره‌کننده امتیاز ویژه‌ای گرفته. حالا دیگه مهم نیست این صرفاً درخواست یک‌طرفه‌ای بوده که پاسخی از سمت مقابل نگرفته. این بنده‌های خدا می‌گن همین که ایران چنین چیزی رو خواسته کافیه! درست مثل قضیۀ سپاه، پادمان، لغو یک‌جای تحریم‌ها و پرداخت خسارت مالی به خاطر بدعهدی ترامپ.
                    درود چرا ایران چنین می گوید چون نمی خواهند توافق شود چون منافع یک عده از سران کشور در این است که توافق نشود شما اگر دنبال غرامت هستید منطقه قفقاز قبلا از ایران بوده طی عهد نامه گلستان و ترکمانچای از ایران جدا شده حالا بروید پس بگیرید ولی این بار توافق نشود مردم شورش می کنند چون دیگه تحمل شما ها را ندارند

نظر

• shabah
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 764

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                      درود چرا ایران چنین می گوید چون نمی خواهند توافق شود چون منافع یک عده از سران کشور در این است که توافق نشود شما اگر دنبال غرامت هستید منطقه قفقاز قبلا از ایران بوده طی عهد نامه گلستان و ترکمانچای از ایران جدا شده حالا بروید پس بگیرید ولی این بار توافق نشود مردم شورش می کنند چون دیگه تحمل شما ها را ندارند
                      هیچ اتفاقی نمیافته

مردم ایران ظرفیت بالایی دارن. خودشون رو با شرایط تطبیق میدن. اصولا توقع بالایی هم ندارن

عکسهای 100 سال پیش این کشور رو ببینید مثل مردم 2000 سال پیش زندگی میکردیم. توقعات در همون حد است. البته ادعا و توهم بالاست. تو این 60-70 سال اخیر یکم با فروش نفت ژست متجدد گرفتیم و کت و شلوار پوش شدیم

نظر

• talar
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 61

=))=))=))=))

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4153

دلار زیر 30
                          به نظرم یه توافق هر چند نیم بند در راه باشه
                          جواب امریکا هم با توجه به دولت ذلیل شده بایدن نباید به گونه ای باشد که بزنند زیر میز
                          یه جوری با هم با صلح و صفا چای را میل میکنند همانطور که 1 سال و نیم است با هم لاس زدند

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

تو مو میبینی و من ریزش مو! این خبری که منتشرشده نوک کوه یخ میباشداینهایی که بنده نقل کردم اخباراینسایدری بودکه همان دو هفته پیش چک وچانه هایش رازدند و آمریکا با خفت و خاری تسلیم گشت الان دارندآهسته آهسته حقایق را رو میکنند تا در اثر این تحقیر بین المللی در امریکا انقلابی چیزی رخ ندهدالبته در نهایت که انقلابمان را به همان امریکا هم صادر خواهیم نمود
                            #حسینیه_کاخ_سفید

شما با سیدکریم ارتباطی ندارید؟

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3080

فارس : سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «موضوعات بزرگ درباره برجام تا حد زیادی حل و فصل شده است».

«ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که نظرات ایران را از طریق اتحادیه اروپا دریافت کرده است.

وی که در کنفرانس خبری وزارت امور خارجه صحبت می‌کرد، گفت: «ما نظرات ایران را از طریق اتحادیه اروپا دریافت کرده‌ایم و در حال بررسی آنها هستیم. ما نظرات خود را با اتحادیه اروپا در میان خواهیم گذاشت».

پرایس اضافه کرد: «موضوعات بزرگ درباره برجام تا حد زیادی حل و فصل شده است».

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اضافه کرد: «روند مذاکرات برجام بیشتر از آنچه نیاز داشته، ادامه یافته است»

نظر

• liverno
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1742

من از مقام نزدیک به وزوارت شنیدم برجام اکی شده و برای امضا وزرای خارجه هفته بعد باید وین بروند

نظر

در حال کار...
                                X