آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

کیوان جان

با سلام و احترام

من درست برعکس شما فکر می کنم

خبر درست همین خبرهای روی خبرگزاریها یعنی همین پستهای شماره 2427 و 2428 و 2429 اینجانب هستند و
    به نظر من به غیر از سهامهای قندی و سیمان غرب و گروه روی و بعضی پتروشیمی ها ، بازاری به رنگ قرمز را شاهد خواهیم بود.

تا شنبه منتظر می مانیم.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5095

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      کیوان جان

با سلام و احترام

من درست برعکس شما فکر می کنم

خبر درست همین خبرهای روی خبرگزاریها یعنی همین پستهای شماره 2427 و 2428 و 2429 اینجانب هستند و
      به نظر من به غیر از سهامهای قندی و سیمان غرب و گروه روی و بعضی پتروشیمی ها ، بازاری به رنگ قرمز را شاهد خواهیم بود.

تا شنبه منتظر می مانیم.

در حقیقت تمام این اخبار پیش داوری در مورد پیشنویس هست و باید منتظر تصویب و متن اصلی باشیم و ببینیم که تا فردا هم فرصت تحلیل داریم.
      و اما اتفاقا این خبر همراهی چین و روسیه هم که به صورت منفی تفسیر شده برعکس به نظر من مثبت هست و تایید لحن نرم پیش نویس هست. چطور تا دیروز روسیه و چین غرب را به خاطر ایران تهدید می کردند اما حالا مواضعشان 180 درجه چرخیده ؟! شاید آنها به شرطی این پیش نویس را امضا کرده باشند که محکومیت و تهدیدی علیه ایران در کار نباشد ، همان مواضع نرم و بازهم در خبرهای شما آمده بود که به اسرائیل فهمانده شد که دیپلماسی ادامه دارد.
      در هر صورت من و تو اخبار مرتبط را اعلام کردیم ، حالا باید منتظر تصویب و تفسیرهای گوناگون آن باشیم و ببینیم برآورد کلی چگونه است.
      ;)
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• hasa
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 724

دوست گرامی جناب آقای hasa ، کماکان منتظر شنیدن پاسخ شما به نوشته اینجانب در پست شماره 2405 هستم

با سپاس
        دوست عزیز بابک خان گفتم که ادامه بحث را نخواهم داد و تنها جواب که خواهم داد آینده مشخص میشود که چه اتفاقی خواهد افتاد . در هر لحظه که میگزرد این غربیها منفورتر خواهند شد این خبرهای چند روز لیبی را که دیدی چی شد سفیر کشور امریکا به چه دلیل کشته شد و حادثه های دیگر که باعث خودنمایی ایران میشود در ضمن فقط جنگ 33 روز لبنان کفایت میکند (چرا که اگر اونجا پیروز میشدن کشور ما الان مثل سوریه و افغانستان و عراق بود) برای جواب گزینه نظامی به ایران . و در نهایت این را میگویم که اسلام تا ابد زنده خواهد ماند و کل جهان را خواهد گرفت ( البته این را کتاب الهی قرآن میگوید)و ایران هم کشور قدرتمند جهان خواهد شد از نظر علم و چیزهای دیگر ونکته دیگر کشورها برای رسیدن به هدف بزرگ باید مقاومت شدیدی در برابر زورگویی های جهان نشان دهد.
        از ادامه بحث معذورم چرا که نکته های بسیار در همون شماره گفتم .
        یک مثال میزنم http://dokhtarebaran1371.persianblog.ir/post/56 میدانی که جسدی که پیدا کردن چرا مطبوعاتی نکردند چرا که میترسیدن گرایش به اسلام زیاد شود .
        در ضمن فقر فقط نتیجه عملکرد مردم میباشد که تا این فرهنگ خودبرتر بینی در جامعه درست نشود همین خواهد بود.
        با تشکر از شما
        قانون ماندن همیشگی در بورس:
        1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
        2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
        3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
        4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
        5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
        6- صبور بودن.

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

گزارش مهر؛
          بررسی مسئله ایران در نشست امروز آژانس/ ادعای توافق غرب با چین و روسیه
          امروز پنجشنبه در هوای بارانی وین قرار است موضوع هسته ای ایران در یکصد و پنجاهمین نشست فصلی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی مطرح شود.
          به گزارش خبرنگار مهر در وین، روز گذشته پیش نویس قطعنامه ای درباره ایران بین اعضای شورای حکام توزیع شد و طبق قوانین آژانس باید برای بررسی هر پیش نویس ارائه شده 24 ساعت از زمان توزیع آن بین اعضا گذشته باشد.

خبرگزاری فرانسه در مورد پیش نویس قطعنامه مدعی شده است که کشورهای آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان توانسته اند نظر موافق چین و روسیه را درباره متن پیش نویس قطعنامه جلب کنند.

دیپلماتها میگویند در جریان نشست روز چهارشنبه شش قدرت جهانی در وین، چین و روسیه نیز با محتوای قطعنامه پیشنهادی این جلسه درخصوص سرزنش ایران به خاطر توسعه برنامه غنیسازی اورانیوم موافقت کردهاند.

به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از چند دیپلمات غربی، این قطعنامه پیشنهادی هماینک از سوی شش قدرت جهانی برای اعضای شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی متشکل از ۳۵ کشور فرستاده شده و این شورا قرار است اواخر هفته جاری این قطعنامه را به رأی بگذارد.

قدرتهای جهانی در پیشنویس این قطعنامه نسبت به آنچه "سرپیچی" ایران از درخواست سازمان ملل برای تعلیق فعالیتهای هستهای با کاربرد دوگانه نظامی و غیرنظامی توصیف شده ابراز "نگرانی جدی" کردهاند.

به گفته دیپلماتها، روسیه و چین که همواره به تحریمای یکجانبه غرب علیه صادرات نفت ایران انتقاد داشتهاند در آغاز نشست مذکور نیز تمایلی به توافق بر سر قطعنامه جدید نداشتند، اما نظر این دو کشور در جریان نشست روز چهارشنبه تغییر کرده است.

طرح موضوع هسته ای ایران در جلسه امروز آژانس در حالی است که علی اصغر سلطانیه سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی که ریاست شاخه وین جنبش عدم تعهد را عهده دار شده است در روز نخست این نشست اعلام کرد که وی به عنوان رئیس شاخه وین گروه جنبش عدم تعهد، بیانیه این گروه در حمایت از برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان را در نشست آژانس قرائت خواهد کرد.

سلطانیه همچنین افزود : تا وقتی که ملاحظات مرتبط با بحث امنیت ملی ایران و همچنین خواسته اصولی ایران در مورد تحویل مدارک ادعایی توسط آژانس در چهارچوب مورد محقق نشود، توافق صورت نخواهد گرفت.

یوکیو آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرزی اتمی نیز در بیانیه افتتاحیه خود بدون توجه به اینکه آژانس طبق معاهده ان پی تی تنها می تواند درخواست بازدید از تاسیسات هسته ای کشورها را ارائه دهد از ایران خواست که دسترسی بازرسان آژانس به سایت پارچین " بدون تاخیر بیشتر " فراهم کند.

آمانو همچنین مدعی شد: " ایران همکاری لازم را با آژانس انجام نداده است، ولی با این وجود، آژانس به راستی آزمایی فعالیت های هسته ای ایران ادامه خواهد داد".

همچنین روز گذشته بررسی موضوع کره شمالی در نشست این دوره شورای حکام به اتمام رسید.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در اصل توسط hasa پست شده است View Post
            دوست عزیز بابک خان گفتم که ادامه بحث را نخواهم داد و تنها جواب که خواهم داد آینده مشخص میشود که چه اتفاقی خواهد افتاد . در هر لحظه که میگزرد این غربیها منفورتر خواهند شد این خبرهای چند روز لیبی را که دیدی چی شد سفیر کشور امریکا به چه دلیل کشته شد و حادثه های دیگر که باعث خودنمایی ایران میشود در ضمن فقط جنگ 33 روز لبنان کفایت میکند (چرا که اگر اونجا پیروز میشدن کشور ما الان مثل سوریه و افغانستان و عراق بود) برای جواب گزینه نظامی به ایران . و در نهایت این را میگویم که اسلام تا ابد زنده خواهد ماند و کل جهان را خواهد گرفت ( البته این را کتاب الهی قرآن میگوید)و ایران هم کشور قدرتمند جهان خواهد شد از نظر علم و چیزهای دیگر ونکته دیگر کشورها برای رسیدن به هدف بزرگ باید مقاومت شدیدی در برابر زورگویی های جهان نشان دهد.
            از ادامه بحث معذورم چرا که نکته های بسیار در همون شماره گفتم .
            یک مثال میزنم http://dokhtarebaran1371.persianblog.ir/post/56 میدانی که جسدی که پیدا کردن چرا مطبوعاتی نکردند چرا که میترسیدن گرایش به اسلام زیاد شود .
            در ضمن فقر فقط نتیجه عملکرد مردم میباشد که تا این فرهنگ خودبرتر بینی در جامعه درست نشود همین خواهد بود.
            با تشکر از شما

دوست خوبم بايد عرض کنم اگر منتظر آينده باشم حال را از دست خواهيم داد .

مشکل اکثر دوستان هم همين است .

چرا از حال براي درست کردن آينده استفاده نکنيم؟

زماني اسلام پيشرو علم و فرهنگ بود و دانشمندان مسلمان يکه تاز ميدان هاي علم و دانش بودند ولي الان مسلمانان را بعنوان تروريست مي شناسند !

در مورد ليبي بايد عرض کنم درجهاني که همه دنيا از گفتمان جهت حل اختلافات استفاده مي کند ، متأسفم که بگويم ما مسلمانان هر جا که کم مي اوريم و نمي توانيم طرف مقابل را قانع کنيم ، او را حذف مي کنيم ( ترور) يا دست به شورش و اغتشاش مي زنيم يعني نمي توانستيم با زبان و منطق حقانيت قران و پيامبر را به آنها بفهمانيم ؟!

دوست خوبم ما زماني تسلط بر جهان خواهيم داشت که حرفي براي گفتن داشته باشيم و چيزي براي ارايه دادن داشته باشيم .

اما حيف که هيچ نداريم جز سلاح هاي جنگي خريداري شده از روسيه و چين براي کشورهايي که زبان ملتشان را نمي فهمند و مجبورند با زور به آنها حکومت کنن !

نابغه هايي هم داريم که متأسفانه خودمان عرضه استفاده از آنها را نداشتيم که هيچ تا جايي هم که در توان داشتيم خردشان کرديم ، تا مجبور شوند از وطنشان فرار کنند .

حال با اين اوضاع خودت قضاوت کن چگونه بر جهان تسلط خواهيم داشت ؟!

دلم براي اسلام مي سوزد .

قبل از اين ، دنيا به خاطر انسانيت و برابري و برادري اسلام را مي پذيرفت.

امروز بخاطر کارهايي که ما کرده ايم دنيا از اسلام فراري است.

تازه ادعا مي کنيم اسلامي را جهاني مي کنيم !!

آينده = قيامت

آهاي مسئولان نظام اسلامي هيچ فکر قيامت را کرده ايد فردا در پيشگاه خداوند چه خواهيد گفت؟

قرآن که کتاب روشنگر همه اعصار بوده و هست در کجاي مديريت تان هست ؟

جواب پيامبر را چه خواهيد داد ؟

جواب مولايمان علي را چه خواهيد داد ؟

چرا شعله هاي جنگ را در کشور ها مي افروزيد چرا آشتي نه ؟؟؟

عدالت کجاست ؟

اختلاس ها بخورد تو سرمان ! صدقه سرتان ؟

به داد مردم گرسنه و بيچاره برسيد که خودفروشي مي کنند نه در ايران!! واي با چه رويي بگويم در کشور همسايه و مسلمان در امارت متحده عربي !!

در کشور .... !

من شرمم ميايد . من مسلمانم نبايد اجازه دهم من شکم سير بر بستر گذارم و همسايه من گرسنه باشد پس مسلماني کو ؟؟!

اگر اين اسلامي است که قراره ما به دنيا ارايه دهيم همان بهتر که طوفان نوح ما را نابود کند باز شرف دارد !!

در ضمن اسلام قبل تر از اينها فرهنگ قناعت را ترويج مي داد ملت هم قانع بودند حال چه شده که فرهنگ خود برتربيني و مصرف گرايي رايج شده ؟؟؟

به نظر ميايد اسلام همان است و تغيير نکرده لاجرم تنها تغيير در ارائه دهنده آن بايد باشد نه ؟؟!

پس بيايد عهد ببنديم اسلام واقعي را آن اسلامي که خودمان ساخته ايم را به دنيا ارائه دهيم تا فرداي قيامت شرمنده خداي مهربان و بخشنده که دلش نميايد عذابمان دهد نشويم .

اسلام دين مهرباني و عطوفت است اگر ابوجهل بخشيده مي شود پس لزومي نيست عده ايي را بخاطر طرز فکرشان محبوس کنيم آنها هم روزي براي آبادي و حفظ اين خاک تلاش کرده اند براي حفظ قدرت خلاف اسلام عمل نکنيم .

راستی ناگفته نماند : آری من نيز با شما هم عقيده ايم : قرآن ما خيلی چيزها را پیشگويی کرده ، پيدا شدن جسد ، يک نمونه از هزاران پیشگويی است ، آخر و عاقبت حاکمان ظالم چطور ؟ می دانيد چگونه پيشگويی کرده ؟؟؟

ضمنا" به نظر اينجانب جنابعالي پاسخ هيچکدام از بندهاي نوشته شده در پست شماره 2405 را نداده ايد ، البته خودتان گفته ايد که جواب نمي دهيد ولي خيلي از دوستان که حتي زير پست شماره 2423 من هم تشکر نزده اند در پيام خصوصي به اينجانب گفته اند : چون جوابي به هيچکدام از نوشته هاي شما ندارد جواب نمي دهد .

لذا من همچنان منتظر جواب شما به همان پستم 2405 هستم.

شما جواب نوشته هاي مرا ، با نوشته ها و بحثهاي جديد مي دهيد .

پس بگذاريد اول پست شماره 2405 را پاسخ بفرماييد بعد موارد ديگر را مطرح فرماييد.

نظر

• کیان
              کاربر فعال
              • May 2012
              • 634

بابک جان یه چیزی رو هم اضافه کن،، تعدادی موجود عقب مونده و بی فکر و مغز خر سلفی، که هر وقت به ما و اعتقاد ما حمله میکنن میشن القاعده و طالبان و وهابی و،،، دست پرورده امریکا و انگلیس ولی هر وقت به امریکا و انگلیس حمله میکنن میشن مسلمان و مومن و بری از خطا و ازادیخواه،،

بالاخره من نفهمیدم وهابیها مسلمون هستن یا نیستن؟ القاعده و طالبان و الشباب و السیاف و،،،، مسلمونی مورد نظر عالی جنابان به اسمه یا به رسمه؟
              علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

پیشنویس قطعنامه جدید مرتبط با ایران امروز در وین به رأی گذاشته میشود

پیشنویس قطعنامه جدید مربوط به فعالیتهای هستهای ایران امروز پنجشنبه (۱۳ سپتامبر/ ۲۳ شهریور) در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی هستهای در وین به رأی گذاشته میشود.
                خبرگزاری فرانسه که نسخهای از پیشنویس این قطعنامه را در دست دارد مینویسد، در این قطعنامه از نادیده گرفتن قطعنامههای سازمان ملل متحد توسط ایران و ادامه فعالیتهای غنیسازی اورانیوم به شدت ابراز نگرانی شده است.
                در قطعنامه همچنین از ایران خواسته میشود، به بازرسان آژانس اجازه بازرسی آزادانه از مجمتع نظامی پارچین داده شود. این قطعنامه علاوه بر در برداشتن تأیید آمریکا، بریتانیا و فرانسه مورد تأیید چین و روسیه نیز هست.

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5095

پیشنویس قطعنامه جدید مرتبط با ایران امروز در وین به رأی گذاشته میشود

پیشنویس قطعنامه جدید مربوط به فعالیتهای هستهای ایران امروز پنجشنبه (۱۳ سپتامبر/ ۲۳ شهریور) در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی هستهای در وین به رأی گذاشته میشود.
                  خبرگزاری فرانسه که نسخهای از پیشنویس این قطعنامه را در دست دارد مینویسد، در این قطعنامه از نادیده گرفتن قطعنامههای سازمان ملل متحد توسط ایران و ادامه فعالیتهای غنیسازی اورانیوم به شدت ابراز نگرانی شده است.
                  در قطعنامه همچنین از ایران خواسته میشود، به بازرسان آژانس اجازه بازرسی آزادانه از مجمتع نظامی پارچین داده شود. این قطعنامه علاوه بر در برداشتن تأیید آمریکا، بریتانیا و فرانسه مورد تأیید چین و روسیه نیز هست.
                  الان این مطالب در بی بی سی پخش شد جهت اطلاع دوستان نقل میشود :

تصویب قطعنامه به دلیل پیشنهاد آفریقای جنوبی ( عضو غیر متعهد ها ) با تاخیر اعلام میگردد

آفریقای جنوبی پیشنهاد 5 کلمه ای برای درج در بند 4 قطعنامه داده است که جهت بررسی شورا مجدد جلسه تشکیل دادند و احتمال دارد تصویب تا فردا به تاخیر بیافتد.
                  در بند 4 آمده بود که ایران باید فورا همکاری خود را با آزانس شروع کند . اما از آنجایی که نماینده ایران همواره تاکید کرده بود که ابتدا باید با گروه مذاکره کننده به توافق بر سر چارچوب و فرمولاسیون مذاکره به توافق رسید سپس وارد جزئیات شد ، آفریقای جنوبی در ادامه بیانیه نشست غیرمتعهدها در ایران مبنی بر داشتن حق ایران به انرژی هسته ای پیشنهادی داد که با اضافه کردن 5 کلمه به بند فوق جمله به شرح زیر تغییر میکند :
                  ایران باید فورا همکاری خود را با آژانس شروع کند زمانیکه گروه مذاکره کننده بر سر چارچوب مذاکره به توافق برسند.

شورا مجدد جهت بررسی این بند وارد بحث شد.

به گفته بی بی سی تغییر در این بند بازی را به نفع ایران در برابر غرب تغییر میدهد.

همچنان بازی ادامه دارد....

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

حمله نظامی به ایران، بمب اتمی اش را حداکثر چهار سال عقب میاندازد

بر اساس یک گزارش تازه در مورد عواقب احتمالی حمله نظامی آمریکا و اسراییل به تاسیسات هستهای ایران، چنین حملهای میتواند تا حد اکثر ۴ سال تولید سلاح هستهای توسط ایران را به تأخیر بیاندازد.

این گزارش توسط گروهی فرا حزبی در آمریکا به نام «پروژه ایران» تهیه شده که متشکل از مقامات سابق امنیتی و مشاوران سیاست خارجی آمریکاست. هدف این پروژه ارزیابی جوانب مثبت و منفی حمله احتمالی به تاسیسات هستهای ایران است.

طبق تحقیقات این گزارش، حملات هوایی و زمینی، و مختل کردن شبکههای کامپیوتری ایران میتواند منجر به «نابودی یا خسارت قابل توجه بسیاری از تاسیسات و ذخیرههای ایران شود». اما این گزارش میافزاید: نابودی کامل برنامه هستهای ایران امری بعید است و ایران همچنان تجربه و دانش لازم برای شروع دوباره برنامه هستهای را خواهد داشت.

به برآورد این گزارش، استفاده آمریکا از پیشرفتهترین موشکهای قادر به نفوذ به اماکن زیر زمینی، «به دقیقترین شکل ممکن»، میتواند برنامه هستهای ایران را تا ۴ سال به تأخیر بیاندازد. اما حمله یکجانبه اسرائیل با تجهیزات نظامی پیشپا افتادهتر، میتواند ساخت بمب هستهای توسط ایران را حد اکثر تا ۲ سال به تأخیر بیاندازد و بعید است که بتواند به نیروگاه زیر زمینی فردو خسارت جدی وارد کند.

این گزارش همچنین به تبعات سیاسی و اقتصادی حمله نظامی به ایران میپردازد. طبق این تحقیقات، «یکی از جدیترین عواقب حمله به ایران که به سختی قابل محاسبه است، صدمهای است که به اعتبار آمریکا وارد میشود.»

این گزارش میافزاید: حمله نظامی بدون وجود حکم بینالمللی و ائتلاف چند ملیتی میتواند سبب تضعیف حمایت بینالمللی برای ادامه تحریمهای اقتصادی علیه ایران شود. چنین اقدامی همچنین میتواند باعث خشم مسلمانان منطقه شود و در منطقهای که در حال تجربه تغییرات بنیادین است بیثباتی سیاسی به وجود آورد. این شرایط میتواند جایگاه گروههایی مانند القاعده را تقویت کند.

به لحاظ اقتصادی نیز حمله به ایران میتواند منجر به بستن تنگه هرمز توسط ایران شود که این امر موجب ایجاد اختلال در بازار بین المللی اقتصادی و افزایش شدید قیمت نفت میشود.

معاون سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، پول پیلر، و آنتونی زیننی، فرمانده سابق نیروی دریایی آمریکا از امضاکنندگان این گزارش هستند.

بر اساس تخمین این گزارش از دلایل اصلی اصرار دولتمردان اسراییلی برای حمله نظامی به تاسیسات هستهای ایران «نبود گزینه نظامی با درصد اطمینان بالا در قبال نیروگاه هستهای فردو» است که مقامات اسرائیلی را به دنبال تخریب قابلیت ایران برای غنیسازی اورانیوم با میزان پایین و ساخت سانتریفوژهایهای دیگر قبل از عملیاتی شدن فردو کشانده است.

در هفتههای اخیر برآوردهای گوناگونی از زمان لازم برای دستیابی ایران به سلاحهای هستهای، در صورت تصمیم سیاسی بر این مبنا نیز عنوان شده است. طبق گزارش روزنامه اسراییلی هاآرتص، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل بر این باور است که ایران از زمان تصمیم سیاسی برای سخت بمب میتواند در عرض شش ماه اورانیوم غنی شده به میزان ۹۰ درصد که لازمه سخت بمب هستهای است را تولید کند.

ولی لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا روز سه شنبه در یک مصاحبه تلویزیونی گفت از زمانی که ایران تصمیم به ساخت بمب بگیرد احتمالاً «کمی بیش از یک سال» تا ساخت بمب فاصله دارد. از طرفی دیگر، به عقیده دیوید البرایت، رئیس موسسه علوم و امنیت بین المللی مستقر در واشنگتن، از آنجایی که ایران هم اکنون مقدار قابل توجهی اورانیم غنی شده میزان ۲۰ در صدی دارد، میتواند در عرض هشت تا ده ماه اورانیوم قابل استفاده تسلیحاتی تولید کند.

چندی پیش، مارتین دمپسی، رئس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز ابراز کرده بود حمله یک جانبه اسراییل توانایی نابودی کامل برنامه هستهای ایران را نخواهد داشت. اما در همین راستا آموس یادلین، فرمانده سابق اطلاعات نظامی اسرائیل روز دوشنبه طی مصاحبهای با رادیو ارتش اسرائیل، ضمن بیان اینکه اسرائیل قادر به از بین بردن تاسیسات هستهای ایران است، گفته بود: «ما بسیار قویتر از آنچه هستیم که به نظر میآید.»

گزارش «پروژه ایران» در حالی منتشر شده که در چند هفته پیش بنیامین نتانیاهو با صراحت بیش از پیشی نسبت به احتمال حمله نظامی به ایران صحبت کرده. او چندی پیش از جامعه بین المللی به دلیل عدم تعیین خط قرمز در قبال ایران انتقاد کرد و روز سهشنبه ۲۱ شهریور به طور ضمنی به آمریکا گوشزد کرد که در صورت تعیین نکردن خط قرمز در قبال ایران، حق ندارد جلودار اقدام اسراییل شود.

کشورهای غربی و در صدر آن اسراییل، ایران را متهم کردهاند که در پی دستیابی به سلاح هستهای است و برنامه هستهای این کشور، ابعاد نظامی دارد. اما ایران همواره این ادعا را رد کرده و تأکید کرده برنامه هستهایاش صلحآمیز است.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

۵ میلیارد دلار خسارت ماهانه به ایران به علت تحریم نفتی

آمریکا میگوید صادرات نفت جمهوری اسلامی به یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته و این موضوع درآمد نفتی ایران را ماهانه ۵ میلیارد دلار کاهش داده است. میزان تولید نفت ایران در ماه اوت هم به سطح تولید نفت عراق نرسید.
                      وزارت خزانهداری ایالات متحده روز چهارشنبه (۱۳ سپتامبر / ۲۳ شهریور – به وقت محلی) گزارشی از تأثیر تحریمها بر صادرات نفت و درآمدهای ارزی ایران از این محل ارائه داد. این وزارتخانه ادامهی این مسیر را ابزاری کارآمد برای "جلوگیری حکومت ایران از دستیابی به سلاح هستهای" ارزیابی کرد.

از آغاز سال جاری میلادی ایالات متحده برخی بنگاههای اقتصادی خارجی را به محرومیت از بازارهای آمریکا تهدید کرد، مگر اینکه شریکان تجاری اصلی ایران واردات نفت از این کشور را کاهش دهند.

حال وزارت خزانهداری آمریکا میگوید اقدامات این کشور موجب کاهش فروش روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت ایران نسبت به سال گذشته شده است. در سال ۲۰۱۱ برآورد میشد که ایران روزانه ۴/ ۲ میلیون بشکه بفروشد.

دیوید کوهن، معاون وزارت خزانهداری آمریکا، در دانشکده حقوق دانشگاه نیویورک گفت که این میزان کاهش صادرات ماهانه حدود ۵ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی ایران کم کرده و دولت این کشور را به کاستن هزینههای جاری واداشته است.

به گفتهی کوهن، معاون اداره ضدتروریسم و مبارزه با جرایم مالی وزارت خزانهداری آمریکا: «هدف ما این نیست که تولید ناخالص ملی آنان [ایران] را تحت تأثیر قرار دهیم، بلکه هدف تغییر محاسبات سیاسی آنان است».

تأثیر بر سیستم بانکی

تحریمهای ایالات متحده آمریکا از طریق محدودیتهای بانکی نیز بر صادرات نفت ایران تأثیر میگذارند؛ بدین ترتیب که از نقلوانتقال ارزهای نفتی بین مؤسسات مالی بینالمللی و بانک مرکزی ایران پیشگیری میشود.

دیوید کوهن روز چهارشنبه در نیویورک گفت: «تحریمها بهطور محسوسی دسترسیهای بینالمللی بیشتر بانکهای ایرانی را قطع کردهاند. در حال حاضر حکومت ایران به حاشیهی سیستم بانکی جهانی رانده شده و خود نیز به این موضوع واقف است».

به اعتقاد این معاون وزارت خزانهداری آمریکا، وضع تحریم گزینهای به مراتب بهتر از جنگ است. وی در عین حال بدون اینکه توضیحات بیشتری ارائه کند، تأکید کرد که زمان برای یافتن راهحل دیپلماتیک در پروندهی هستهای ایران "نامحدود" نیست.

با وجود این، اسرائیل معتقد است که فشار ایالات متحده بر تهران باید افزایش یابد. میت رامنی، رقیب جمهوریخواه باراک اوباما در انتخابات پیش رو، هم چندی پیش پروندهی هستهای ایران را شکست اوباما خوانده بود. به اعتقاد وی، دولت کنونی آمریکا در قبال اسرائیل سختگیر است و در برابر ایران بیش از اندازه نرمخویی نشان میدهد.

درخواست دو سناتور آمریکایی برای ادامه فشار بر ایران

دو سناتور آمریکایی روز چهارشنبه (به وقت محلی) در نامهای به هیلاری کلینتون، وزیر خارجهی کابینهی اوباما، خواستار ادامهی فشار بر تهران شدهاند.

بنا بر قوانین آمریکا در مورد تحریم نفتی ایران، کشورهایی که واردات نفت خود از ایران را به "نحو چشمگیری" کاهش میدهند، موقتا – ۱۸۰ روز – از رعایت تحریمها معاف میشوند. بسیاری از کشورها از جمله چین و هند، بزرگترین مشتریان نفتی جمهوری اسلامی، مشمول این قاعده شدهاند. مارک کرک و رابرت منندز در نامهی خود تعریف روشنی از واژهی "چشمگیر" ارائه دادهاند.

به این دو سناتور، کشورهایی که دستکم ۱۸ درصد از واردات نفت خود از ایران بکاهند، مشتریانی هستند که در خرید آنها "کاهش چشمگیر" دیده میشود و این کشورها میتوانند موقتا از تحریمهای ایالات متحده معاف شوند.

به نوشتهی این دو سناتور آمریکایی، بنا بر دادههای اداره اطلاعات انرژی – شاخه مستقل وزارت انرژی آمریکا – تولید نفت کشورهای عربستان سعودی، عراق و لیبی افزایش یافته و تا حدودی جای خالی نفت ایران در بازار را پر کرده است. کرک و منندز به همین دلیل خواستار تلاش برای کاهش بیشتر صادرات نفت ایران شدهاند.

ایران همچنان از عراق عقبتر است

ایران پس از عربستان سعودی دومین تولیدکنندهی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بود. این جایگاه از ماه ژوئیه به عراق رسیده است. بنا بر تازهترین گزارش اوپک، ایران در ماه اوت – برای دومین ماه متوالی – هم از نظر صادرات در مقام سوم اوپک باقی ماند.

بنا بر آماری که از سوی منابع ثانویه (منابعی غیر از منابع رسمی جمهوری اسلامی) ارائه شده است، ميزان توليد نفت ایران در ماه اوت تنها ۲ میلیون و ۷۶۷ هزار بشكه در روز بوده است. عراق در مدت مشابه ۳ میلیون و ۱۱۳ هزار بشکه نقت تولید کرده است.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

مهر از وین گزارش می دهد؛
                        بررسی پرونده هسته ای ایران در جلسه عصر/ اختلاف بر سر قطعنامه پیشنهادی
                        بررسی موضوع هسته ای ایران که قرار بود صبح امروز در جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی برگزار شود، به دلیل عدم توافق بر سر قطعنامه پیشنهادی به تعویق افتاد.
                        به گزارش خبرنگار مهر از وین، به گفته دیپلماتهای حاضر در آژانس هنوز اجماعی بین اعضای شورای حکام بر سر تصویب این قطعنامه به دست نیامده است.

گویا قطعنامه پیشنهادی، ایران را به عدم رعایت قطعنامه های شورای امنیت و عدم همکاری لازم با آژانس متهم می کند.

شنیده ها حاکی است که هیئت نمایندگی آفریقای جنوبی که از اعضای جنبش عدم تعهد نیز به شمار می رود در حال رایزنی با نمایندگان دیگر کشور ها بر سر بندهای قطعنامه شورای حکام بر علیه ایران و حذف برخی جملات است.

از سوی دیگر هیئت نمایندگی آمریکا و اسرائیل نیز تمام ظرفیت خود را برای تصویب قطعنامه ای شدید بر علیه ایران به کار بسته اند که با توجه به جو موجود در شورای حکام و تعویق جلسه به بعد از ظهر، نتیجه بخش بودن این تلاش ها بعید به نظر می رسد.
                        نشست فصلی آژانس بین المللی انرژی اتمی که در آن موضوعات مختلف تمامی کشورها بررسی می شود از روز دوشنبه 20 شهریورماه آغاز شده است.
                        موضوع هسته ای ایران بعنوان یکی از موضوعات قرار بود صبح امروز بررسی شود اما اختلافات در این زمینه ادامه دارد.
                        صبح امروز برخی از منابع دیپلماتیک مدعی شد بودند که چین و روسیه به همراه قدرتهای غربی با محتوای قطعنامه پیشنهادی این جلسه درخصوص سرزنش ایران به خاطر توسعه برنامه غنیسازی اورانیوم موافقت کردهاند.

نظر

• hasa
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 724

دوست عزیز چگونه نمی بینند ملتی دیگر سرسفره خود نان خالی هم ندارند آیا نمی بینند نان آوران خانواده ها روزی هزاران بار آرزوی نوشیدن جام زهر و مرگ را می کنند؟

واقعاً فکر می کنید آمار فحشا در مملکت به خاطر شکم سیری و عدم کنترل غریزه جنسی است ؟

بله آنها که از خزانه ملت و دولت سفره های رنگین دارند نباید هم بدانند شرمنده زن و بچه شدن یعنی چه ؟

بله من هم موافقم ایران سرشار از منابع طبیعی و خدادادی است اماانگار خدا برای این ملت بدبخت هیچ چیز نداده فقط برای بعضی ها که شما بهتر می شناسید و ادعای مدیریت جهانی دارند داده !؟

آیا هیچ فکر کرده اید چرا در کل کشورهای دنیا فقط دو کشور ایران و کره شمالی هستند که در دستیابی به انرژی هسته ای اینقدر سنگ جلوی پایشان می اندازند ؟؟

یعنی ممکن است کل کشورها دنیا بد باشند و فقط این دو کشور خوب باشند یا مساله در استفاده از انرژی هسته ای توسط این دو کشور ؟؟

کاش بجای حمایت از بشار اسد ( نمی گویم قاتل نمی گویم دیکتاتور اصلا هر چی که شما دوست دارید ) اجازه می دادن خود ملتشان تصمیم بگیرن که چه کسی را می خواهند و سران کشور ما به فکر ملت خودشان بودند تا خدای نکرده کاسه صبر مردم از این همه گرانی و تورم لبریز نشود و کاری نکنند که حضرات فردای قیامت شرمنده رسول خدا و خاندان نبوت گردند !؟

مدیریت و ولایت در وهله اول رسیدگی و حکومت بر ملت خود است بعدا اگر جواب مثبت گرفتی بر کشور دیگر ارائه دادن است دقت فرمایید عرض می کنم ارائه دادن نه تحکم !

در مورد جک های بین اقوام در ایران فقط همین را بگویم که جنگ تحمیلی نشان داد که این چیزها نمی تواند میهن پرستی را از این ملت بگیرد اما برادر جان تبعیض می تواند و این آن چیزی هست که در این چند سال ما در این مملکت زیاد می بینیم چرا نباید کردستان ، خوزستان ، آذربایجان وسیستان و بلوچستان از امکانات و منابع خدادادی بهره ای ببرند و فقط تهران و اصفهان و شیراز مورد توجه مسئولان باشند !

فکر نمی کنید در جنگ احتمالی مسئولان تنها بمانند و ملت از آنها پشتیبانی نکنند ؟

ملتی که دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد ، از چه چیزی حمایت کند ما آیه یاس نمی خوانیم ما چشمانمان را بازکرده ایم تا بوی سوختگی دلمان اشک در چشمان شما بیاورد تا شاید چشمان شما هم شسته شود و ببینید آنچه را که همه می بینند به جز شما
                          دوست عزیز چگونه نمی بینند ملتی دیگر سرسفره خود نان خالی هم ندارند آیا نمی بینند نان آوران خانواده ها روزی هزاران بار آرزوی نوشیدن جام زهر و مرگ را می کنند؟
                          جواب سئوال اول: دوست عزیز اگر منظور تان اینه که همه مردم باید به یک اندازه ثروت داشته باشند این یک امر محال در همه کشور هاست در کشور ما سازمانی با نام کمیته امداد وجود دارد که افراد بی سرپرست و ناتوان را حمایت و حداقل نیاز را برای این افراد فراهم میکند . اما بگویم که هیچوقت در هیچ کشوری نمیشود همه یک سطح زندگی داشته باشند. این در صورتی امکان پذیر است اسلام بطور کامل انجام شود از طرف فرهنگ و مردم جامعه . اما بگویم ملت نان خالی ندارد بخورد ولا تا اونجا که من میدونم 45 هزار تومان ماهیانه میتونه نان خالی اون را تامین کنه ولی بگیم طرف دست روی دست بزاره کسی بهش پول بده یا کار بده این امر محال هست این بستگی به قدرت توانایی فرد مورد نظر دارد.

[color="#ff0000"] واقعاً فکر می کنید آمار فحشا در مملکت به خاطر شکم سیری و عدم کنترل غریزه جنسی است ؟ [/
                          color]
                          دوست عزیز شما فکر میکنید عامل فحشا بخاطر فقر است در حالی که در طبقه بالا هم این فساد زیاد می باشد چرا که این برمی گردد به اعتقاد نداشتن و تحت تاثیر گرفت از الگوی غربی شما خیال میکنید در خارج چنین چیزی اتفاق نمی افته نه دوست عزیز اونجا هم زیاده و حتی زیادتر و....

بله آنها که از خزانه ملت و دولت سفره های رنگین دارند نباید هم بدانند شرمنده زن و بچه شدن یعنی چه ؟
                          خوب منظورتان از اونا کیه اگر شخص رهبری هست خوب فکر نکنم اطلاعاتی از ایشان داشته باشی چنین حرفی میزنی شما یکبار جلوی ایشان قرار بگیری میفهمی ایشان چه مرد بزرگی است اما میگید اطرافیان اون چنین ثروتی دارن خوب دوست عزیز پسر نوح هم به پدرش پشت کرد و مثالهای دیگر کسی از رانت استفاده کرده به ثروت بالایی رسید دلایل نمیشه برای زیر سوال بردن شخصیت این واژه سواستفاده تبدیل به فرهنگ عموم شده هر موقع مردم ما از حق دفاع کرده بطوری که اگر منافع خود را در خطر بیند کوتاه نیاید میشه به یک تحول اقتصادی رسید . ایا به نظر شما در محیط اداری و یا خصوصی و سازمانی چنین کاری انجام میشه مسلما خیلی کم.
                          بله من هم موافقم ایران سرشار از منابع طبیعی و خدادادی است اماانگار خدا برای این ملت بدبخت هیچ چیز نداده فقط برای بعضی ها که شما بهتر می شناسید و ادعای مدیریت جهانی دارند داده !؟
                          خوب طوری جلوه میدهید ایران هیچ چیز ندارد یا اینکه الان کشور رفت زیر دریا غرق شده است آیا شما از تکنولوژی دارویی وپیشرفت پزشکی و انرژی هسته ای که کشورهای غربی فکرش نمیکردن به این تکنولوژی دست پیدا کنن و دارند میسوزند و یا نانو تکنولوژی و پرتاب ماهواره و غیره که جای بحث نیست اطلاعی ندارید. در ضمن همه اینها یکشبه بدست نیامده هزینه شده و کار شده است و ...
                          آیا هیچ فکر کرده اید چرا در کل کشورهای دنیا فقط دو کشور ایران و کره شمالی هستند که در دستیابی به انرژی هسته ای اینقدر سنگ جلوی پایشان می اندازند ؟؟
                          ایا شما اصلا از کره شمالی مطالعه ای دارید که چطور با ابرقدرتها در افتاد و فقط نخواست زیر استعمار باشد شما کمی فکر کنید . چرا که میدانن آینده اقتصادی شان به این انرژِِی بستگی دارد و دوست ندارن این کشورها سمبل ضد استعماری جهان شوند با پیشرفت علمی و آیا دوست عزیز کره شمال فرض بمب اتم داشته باشد آیا کسی را تهدید کرده یا اینکه فقط حالت دفاعی گرفت در مقابل غربیها و استعمار گران .
                          یعنی ممکن است کل کشورها دنیا بد باشند و فقط این دو کشور خوب باشند یا مساله در استفاده از انرژی هسته ای توسط این دو کشور ؟؟
                          هر کشوری مخالف ساز انها بزند میشه کشور بد و شیطانی این یک واقعیت هست بشار اسد اگر فقط مثل عربستان اسرائیل را قبول میکرد بهترین کشور جهان میشد در منطقه چرا افتادن به جانش چونکه زور و استعمار را قبول نداره.
                          کاش بجای حمایت از بشار اسد ( نمی گویم قاتل نمی گویم دیکتاتور اصلا هر چی که شما دوست دارید ) اجازه می دادن خود ملتشان تصمیم بگیرن که چه کسی را می خواهند و سران کشور ما به فکر ملت خودشان بودند تا خدای نکرده کاسه صبر مردم از این همه گرانی و تورم لبریز نشود و کاری نکنند که حضرات فردای قیامت شرمنده رسول خدا و خاندان نبوت گردند !؟
                          خوب اینو اگر دقت کرده باشی سوریه در حال اصلاحات بوده و مجلس پارلمانی هم تشکیل شده و سال 2114 هم انتخاب ریاست جمهوری چرا مخالفان از کشور های دیگر میفرستندو اینها سلاح میدهن چرا طرح کوف عنان را اجرا نمیکنن و نکردند چرا که میدانن دولت اسد هم طرفدار زیاد داره هر چند مخالف هم داره . و میدونن باید کار این کشور را یکسره و مقاومت ضد سلطه را از منطقه از بین ببرند . چرا که امنیت انرژی شان در منطقه حفظ کنن که نکنه این کشورها دست به یکی کرده در آینده تحریم نفت کنن آیا میدانی در دوره شاه تنها ایران بود که تحریم نفت نکرد و همه کشورهای منطقه به خاطر اسرائیل تحریم نفت کردن قیمت نفت 6 برابر شد اینها دارن چنین کاری میکنن تا چنین اتفاقی دوبار نیافتد.
                          با تشکر شما هم میتونی جوابی در محیط مجازی پیدا کنی وبدهی و لی در هر حال آخرین ارسال من راجع به این وضوع بوده و بحث را تمام میکنم موفق باشی در پناه حق.
                          قانون ماندن همیشگی در بورس:
                          1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                          2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                          3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                          4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                          5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                          6- صبور بودن.

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

آسوشيتدپرس: آيا نبض تلاشهاي ديپلماتيك براي حل موضوع هستهيي ايران همچنان ميزند؟
                            » سرویس: سياسي - انرژي هسته اي
                            کد خبر: 91061911363
                            یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۶

در حالي كه محمود احمدينژاد، رييسجمهور ايران اواخر شهريور ماه براي آخرين حضور خود در مجمع عمومي سازمان ملل عازم نيويورك ميشود، گمانهزنيها درباره اينكه آيا تلاشهاي ديپلماتيك براي حل موضوع انرژي هستهيي ايران هنوز به قوت خود باقي است افزايش يافته است.

اينطور به نظر ميرسد كه ايران و كشورهاي دخيل در مذاكرات همچنان در ازسرگيري مذاكرات هستهيي را باز نگه داشتهاند و ممكن است بتوانند جاني دوباره در كالبد خسته آن بدمند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري آسوشيتدپرس گزارش داد: در حالي كه رييسجمهور ايران نكات سخنرانياش را براي سفر سالانهاش به نيويورك آماده ميكند يك پيام به احتمال زياد در راس قرار خواهد داشت: تهران در مذاكرات هستهيي را هنوز نبسته است و آماده ازسرگيري مذاكرات با قدرتهاي جهاني است.

اين پيشنهاد تفاوت چنداني با پيشنهاداتي كه از واشنگتن و پايتخت ديگر كشورها به گوش ميرسد ندارد. چالش اصلي يافتن راهي براي غلبه بر شكافهاي بزرگي است كه باعث شده سه دور مذاكرات در سطح عاليرتبه از ماه آوريل به بعد نتوانند دستاوردي را حاصل كنند.

پرسشها درباره اينكه آيا نبض تلاشهاي ديپلماتيك هنوز ميزند يا خير، محمود احمدينژاد رييسجمهور ايران را در آخرين سفرش به نيويورك براي شركت در مجمع عمومي سازمان ملل دنبال خواهد كرد. كشورها سخنرانيها و مصاحبههاي او را با دقت زير نظر ميگيرند تا ببينند آيا ايران موضعش را در زمينه مذاكرات هستهيي نرمتر كرده است يا خير. فعلا اينطور به نظر ميرسد كه ايران استراتژي زنده نگه داشتن دورنماي ازسرگيري مذاكرات را در پيش گرفته است.

مقامات در تهران كانالهاي گفتوگو با آژانس بينالمللي انرژي اتمي و نمايندگان اتحاديه اروپا را درباره احتمال ازسرگيري مذاكرات با پنج عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل و آلمان باز نگه داشتهاند.

از طرف ديگر كشورهاي دخيل در مذاكرات نيز همگي اميدوارند از حمله احتمالي رژيم صهيونيستي به تاسيسات هستهيي ايران و احتمال يك جنگ گستردهتر اجتناب كنند.

در عين حال كاملا مشخص است كه ايران به طور علني از درخواستهايي كه در مذاكرات پيشين مطرح كرده بود عقبنشيني نكرده است. اين درخواستها شامل به رسميت شناختن حق ايران براي غنيسازي اورانيوم و درخواست برداشتن تحريمهاي آمريكا و اروپا از صادرات نفتي ايران است. در اين ميان كشورهاي غربي همچنان به استراتژي "متوقف كنيد، ببنديد و ارسال كنيد" (توقف فعاليتهاي غنيسازي، تعطيلي تاسيسات غنيسازي و ارسال اورانيوم غنيشده به خارج از كشور) پايبند ماندهاند.

غرب در تلاش است ايران را متقاعد كند كه غنيسازي اورانيوم با غلظت 20 درصد را متوقف كند و علاوه بر آن سايت غنيسازي فردو در جنوب ايران را (كه از سايت غنيسازي اصلي ايران بسيار كوچكتر است ولي قابليت مقاومت در برابر حملات هوايي را دارد) تعطيل كند و ذخاير اورانيوم با غناي 20 درصد خود را به خارج از كشور بفرستد.

در آخرين دور مذاكرات در ماه ژوئن در مسكو، غرب تلاش كرد با پيشنهاد برداشتن تحريمها از قطعات هواپيمايي و كالاهاي ديگر، بستهي پيشنهادياش را قابل قبولتر كند.

يكي از مذاكرهكنندگان هستهيي پيشين ايران اين پيشنهاد را با تمثيل ارائه بادام زميني در ازاي الماس توصيف كرد.

با اين وجود احمدينژاد در حالي وارد آمريكا ميشود كه همهي طرفين به تلاشهاي ديپلماتيك پايبند هستند و احتمال حمله نظامي رژيم صهيونيستي به تاسيسات هستهيي ايران كمتر شده است.

پس از اينكه رژيم صهيونيستي با انتقاد كمسابقه و شديد واشنگتن، از جمله مخالفت ژنرال مارتين دمپسي، يكي از فرماندهان نظامي عاليرتبه اين كشور با حمايت آمريكا از حمله رژيم صهيونيستي در وضعيت فعلي روبرو شد مقامات رژيم صهيونيستي از تهديدات خود كمي عقبنشيني كردند.

بسياري از تحليلگران نظامي تاكيد دارند كه حملات هوايي تنها برنامه هستهيي ايران را به تاخير مياندازد و آسيب جدي به آن وارد نخواهد كرد. اين اقدام علاوه بر آن ميتواند قيمتهاي نفت را به شدت افزايش دهد و جان نيروهاي نظامي آمريكا را كه در خاورميانه حضور دارند به خطر اندازد، سناريوهايي كه براي كاخ سفيد كه انتخابات رياستجمهوري آمريكا را در پيش دارد چندان خوشايند نيست.

انتهاي پيام
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

آمریکا: احتمال حمله به ایران به شدت کاهش یافته است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نیویورک تایمز نوشت: پس از یک زمستان پر هشدار در خصوص احتمال حمله قریب الوقوع نظامی بر سر برنامه هسته ای ایران، مقامات امریکایی و تحلیلگران بر این باورند که احتمال وقوع جنگ در آینده به صورت قابل ملاحضه ای کاهش یافته است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، آنها به فاکتورهایی در این خصوص اشاره کرده اند: تهدید تحریم های اقتصادی سخت تر باعث شده است که ایرانیان در برابر سازمان ملل و دیگر قدرت ها انعطاف پذیری بیشتری نشان داده اند!

به نوشته ی این روزنامه آمریکایی، این در حالی است که اغاز مجدد مذاکرات باعث کاهش سخنان تحریک امیز تمام طرفین شد.

همچنین اختلاف رو به افزایشی در بین مقامات سیاسی، نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در خصوص حمله به ایران آغاز شده است. البته به نظر می اید که کاخ سفید هم در جلوگیری از ایجاد درگیری نظامی با ایران مصمم است.

یک مقام دولت اوباما گفت: من فکر می کنم که تنش ها کاهش یافته است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب،دنیس راس، مشاور سابق اوباما در امور ایران گفت: در حالی که هیچگونه توافقی بین امریکا و اسرائیل در خصوص حمله به ایران وجود ندارد، اما توافقی در خصوص دادن فرصت بیشتر به دیپلماسی وجود دارد.

وی افزود: خب، من فکر می کنم ، تهدید استفاده از نیروی نظامی کنار گذاشته نمی شود و پس از دیپلماسی قرار دارد.

یک مقام دیگر دولت اوباما به نیویورک تایمز گفت: فاکتورهای متخلفی در خصوص کاهش احتمال حمله به ایران وجود دارد که مذاکرات و تحریمات از آن جمله اند.

وی افزود: معتفدم که مقامات متوجه شده اند که باید فرصت بیشتری به دیپلماسی داد.

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: موفقیت آمیز عنوان کردن مذاکرات استانبول توسط ایران می تواند نشانه ای باشد.

مقامات امریکایی و تحلیلگران می گویند، دولت ایران در حال اماده کردن خود برای توافق با غرب است.

از طرفی اوباما روشن ساخته است که قصد دنبال کردن سیاست "مهار" در خصوص ایران را ندارد.

بر اساس این سیاست، امریکا با داشتن سلاح هسته ای توسط ایران موافقت می کند ولی از مسابقه ی تسلیحاتی هسته ای در خاورمیانه جلوگیری می کند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، رها کردن سیاست "مهار" نتیجه ی مباحثه های شدیدی در داخل دولت اوباما بود که منجر به نزدیکی اندک امریکا به موضع اسرائیل شد. کاخ سفید این اقدام را پاداشی به نتانیاهو طی سفر آخرش به آمریکا می داند.

اوباما همچنین مشخص ساخته است که باید به دیپلماسی فرصت بیشتری داد.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

گزارش مهر از وین/
                                تعویق سه باره رای گیری در مورد موضوع هسته ای ایران در شورای حکام
                                در پی اختلاف نظر در اعضای شورای حکام رای گیری در مورد موضوع هسته ای ایران در جلسه شورای حکام برای بار سوم به تعویق افتاد.
                                به گزارش خبرنگار مهر در وین،اعضای شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در جلسه بعد از ظهر پنجشنبه با وجود تلاش های کشورهای غربی هنوز نتوانسته اند بر سر مفاد پیش نویس قطعنامه بر علیه ایران به توافق برسند.

پیش از این دوبار رای گیری در مورد تصویب قطعنامه در مورد برنامه هسته ای ایران به تعویق افتاده بود.

دیپلماتها در آژانس می گویند اصلاح متن پیشنهاد شده قطعنامه توسط آفریقای جنوبی احتمالا باعث خواهد شد که رای گیری تا روز جمعه به تعویق بیافتد.

مبنای اختلاف اعضای شورای حکام آنگونه که به بیرون درز کرده ذکر جمله ای الزام آور درباره همکاری فوری ایران و آژانس است.

در این بند آمده است : ضروریست که ایران به صورت فوری بر سر یک چهارچوب توافقی ( مدالیته ) برای شفاف سازی احتمال بعد نظامی برنامه هسته ای با آژانس به توافق برسد. ولی مخالفان این بند در جلسه شورای حکام ذکر این جمله را به دلیل آنکه در قطعنامه های پیشین نیز ذکر شده است غیرضروری می دانند. به همین دلیل و عدم توافق اعضاء شورای حکام با وجود تلاش های امریکا هنوز اجماعی در تصویب قطعنامه بر علیه موضوع هسته ای ایران حاصل نشده است.

نظر

در حال کار...
                                X