آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #3811
    درخواست پرز از ایران برای کمک به حل بحران غزه

    رئیس رژیم صهیونیستی در اظهاراتی که نشان دهنده اعتراف به ناتوانی این رژیم در برابر مقاومت فلسطین است، خواهان کمک ایران به برقراری آتش بس میان این رژیم و گروههای فلسطینی شد.

    به گزارش انتخاب به نقل از مهر، "شیمون پرز" در گفتگو با یک پایگاه اسرائیلی با مظلوم نمایی مدعی شد : اسرائیل خواهان جنگ نیست و اعراب و مسلمانان دشمنان ما نیستند.

    وی در ادامه حماس را متهم به آغاز حملات اخیر کرد و افزود: این وضعیت برای مدت طولانی قابل تحمل نیست و سران اسرائیل باید تصمیمی برای توقف آن اتخاذ کنند.

    از سوی دیگر به گزارش اسکای نیوز، پرز، در این اظهارات مدعی شد: ایران در حالی گروههای فلسطینی را تجهیز می کند که باید برای برقراری آتش بس تلاش کند.

    پرز با تاکید بر ضرورت کاهش تنشها میان اسرائیل و فلسطین، بهترین راه حل را برقراری آتش بس دانست.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #3812
      امکان جهش ناگهانی در برنامه غنی سازی ایران تفسیر مشترک منابع غربی از گزارش نوامبر

      دو خبرگزاری غربی در تفسیر گزارش اخیر آژانس درباره برنامه هسته ای ایران، مهم ترین جنبه آن را دست یابی ایران به «توانمندی ایجاد یک جهش سریع در غنی سازی» دانسته اند.

      فردریک دال، در گزارشی برای خبرگزاری رویترز از وین که روز 26 آبان منتشر شده، از قول دیپلمات های غربی می نویسد ایران در موقعیتی است که می تواند به زودی غنی سازی اورانیوم را هم در نطنز و هم در فردو افزایش بدهد.


      در گزارش رویترز آمده است: «یک دیپلمات وابسته به آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین روز پنجشنبه گفت آنها ظرف چند هفته آینده قادر خواهند بود تولید اورانیوم را در این مرکز افزایش دهند».


      در عین حال، سوال اساسی که رویترز تاکید کرده باید برای آن پاسخی یافت این است که ایران چه زمانی تصمیم خواهد گرفت همه ماشین های موجود در فردو یا نطنز را عملیات یکند.


      هم اکنون در فردو چیزی حدود یک سوم و در نطنز چیزی حدود نصف ماشین ها فعال است.


      همچنین جرج جان خبرنگار خبرگزاری آسوشیتدپرس در وین هم که دارای ارتباطات فشرده ای با آژانس است، از قول یک دیپلمات غربی نوشته ایران می تواند هر وقت تصمیم گرفت ظرفیت غنی سازی خود را دو برابر کند.


      جان درگزارش خود که روز 26 آبان منتشر شده می نویسد: «یکی از سه دیپلماتی که در این خصوص یا ای پی گفت وگو کرده اند اعلام کرد ایران اکنون به لحاظ فنی آماده است ظرف چند روز تولید اورانیوم غنی شده 20 درصد خود را در تاسیسات فردو با استفاده از حدود 700 دستگاه سانتریفوژ تقویت کند. این اقدام باعث افزایش دو برابری ظرفیت تولید اورانیوم غنی شده 20 درصد در ایران خواهد شد و ازسوی دیگر باعث خواهد شد تا زمان دستیابی این کشور به مقدار اورانیوم غنی شده مورد نیاز برای ساخت یک سلاح هسته ای به نصف کاهش یابد و 3 ماه زمان اضافی ایجاد شود».


      پایگاه اینترنتی دبکا فایل که وابسته به سرویس اطلاعات نظامی اسراییل است، سومین منبعی است که به این موضوع پرداخته است.


      این پایگاه اینترنتی در تحلیل که روز 29 آبان منتشر شد از قول منابع اختصاصی خود نوشته است که کارشناسان آمريکايي اکنون بر آورد مي کنند از لحظه اي که (آيت الله) خامنه اي دستور بدهد، اين جهش بيشتر از دو تا سه هفته طول نخواهد کشيد.


      به این ترتیب به نظر می رسد، افزایش ظرفیت غنی سازی ایران مهم ترین نکته ای است توجه غربی ها را به خود جلب کرده است.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #3813
        مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی و ايران ديدار می کنند

        يوکيو آمانو، رئيس آژانس بين المللی انرژی اتمی از مذاکرات هسته ای مقام های بلندپايه آژانس و ايران در روز ۱۴ آذر در تهران خبر داد. در همين حال سفير ايران در روسيه روز دوشنبه گفت تهران برای از سرگيری گفتگوها با غرب بر سر برنامه هسته ای آماده است.


        رئيس آژانس بين المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در کاخ اليزه مورد استقبال فرانسوا اولاند، رئيس جمهوری فرانسه قرار گرفت. يوکيو آمانو پس از گفتگو با آقای اولاند گرچه تحولات پيرامون برنامه هسته ای ايران را نگران کننده خواند اما بر يافتن راهی ديپلماتيک برای حل بحران هسته ای ايران تاکيد کرد.


        آژانس بين المللی انرژی اتمی روز جمعه از قصد ايران برای افزايش توليد اورانيوم با غنای بالا تا دو برابر ميزان کنونی خبر داد و گفت اين تحول فاصله ايران با برخورداری از توانايی ساخت کلاهک هسته ای را به تنها چند ماه کاهش می دهد. آژانس در گزارش خود همچنين از بکارگيری ۷٠٠ سانتريفيوژ جديد در تاسيسات فردو برای غنی سازی ٢٠ درصدی اورانيوم خبر داد.


        يوکيو آمانو گفت مقام های بلندپايه ايران و آژانس قرار است در ۱۴ آذر بر سر برنامه هسته ای ايران به گفتگو بنشينند. در همين حال رضا سجادی سفير ايران در روسيه نيز از آمادگی تهران برای ادامه مذاکرات هسته ای با گروه پنج بعلاوه يک خبر داد. سه دور قبلی گفتگوها بر سر برنامه هسته ای ايران بی نتيجه به پايان رسيد.


        ايالات متحده و ديگر کشورهای غربی بر اين باورند ايران هدف دستيابی به توليد سلاح اتمی را دنبال می کند. ايران از سوی ديگر با رد اين اتهام مدعيست هدف برنامه هسته ايش به غير از توليد انرژی و مقاصد صلح آميز نيست.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • 123
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 188

          #3814
          به نظر میاد نغییر (موقتی) سیاست ایران در مقابل امریکا جدیه. امروز توی صدا و سیما چند بار گفتن که وزیر خارجه امریکا برای برقراری آتش بس بین اسراییل و حماس راهی مصر خواهد شد. در حالی که در موارد مشابه همیشه آمریکا را مقصر اصلی جنگ اسراییل و حماس معرفی میکردن. میخوان خیلی ظریف به مردم بگن آمریکا به بدی اسراییل نیست و مذاکره با اون اشکالی نداره. خدا کنه اینطور باشه و منطق به سیاست خارجی نزدیک شده باشه

          نظر

          • mavi_deniz
            عضو فعال
            • May 2011
            • 518

            #3815
            آمریکا درخواست شورای امنیت برای آتشبس در غزه را رد کرد

            خبرگزاری فارس: آمریکا درخواست شورای امنیت برای اعلام آتشبس در غزه را رد کرد و آن را ناعادلانه خواند.
            خبرگزاری فارس: آمریکا درخواست شورای امنیت برای آتشبس در غزه را رد کرد

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #3816
              تمرین نظامی برای حمله به ایران

              شبکه تلویزیونی « فوکس – نیوز» با استناد به کارشناسان آمریکایی خبر داد که عملیات « ستون ابر» که نظامیان اسرائیلی در روز چهار شنبه در نوار غزه آغاز کردند می تواند تمرین اصلی حملات بالقوه به ایران باشد. بنا به اطلاعات این شبکه تلویزیونی تعدادی از متخصصان فرض می کنند که « هدف اصلی اسرائیل – ایران است که به تروریست ها موشک می دهد». آنها معتقدند که اگر اسرائیل به ایران ضربه بزند، تهران در جواب از طریق جنبش حماس در نوار غزه و « حزب الله» در لبنان عمل خواهد کرد که در حال حاضر موشک های دوربرد را تحویل می دهد. موشک های ایرانی از جمله « فجر -5» با برد تا 75 کیلومتر تا اورشلیم پرواز می کنند و از نوار غزه تا تل آویو. آنها معتقدند که اسرائیل نیروهای خود را برای نابودی کامل این موشک ها وارد نوار غزه خواهد کرد.

              درگیری بین اسرائیل و حماس در نوار غزه هفتمین روز است که ادامه دارد. تعداد قربانیان از طرف فلسطین از 110 نفر تجاوز کرده است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #3817
                فایننشال تایمز:
                اعراب خلیج فارس دور جدیدی از خرید تسلیحات برای مقابله با ایران را آغاز کردند/رقابت شدید آمریکا، انگلیس و فرانسه برای انعقاد قرارداد با دول خلیج فارس

                درخواست های دول خلیج فارس باعث ایجاد لابی های تجاری در سطوح بالا بین کشورهای غربی و رقابت این کشورها برای انعقاد قراردادهای میلیارد دلاری با اعراب خلیج فارس شده است.



                فایننشال تایمز نوشت: کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال خرید تسلیحات جدیدی از کارخانه های اروپایی و امریکایی هستند. آنها به دنبال تعویض تجهییزات قدیمی خود و پاسخ به تهدید ایران و دیگر نگرانی های امنیتی هستند.

                به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، درخواست های متوالی و زیاد این کشورها از واشنگتن برای سیستم های موشکی به روز شده یا جدید، نشان دهنده آن است که کشورهای شبه جزیره عربستان به دنبال ساخت یک سپر نظامی مستحکم در مقابل ایران در زمان حمله اسرائیل یا آمریکا هستند.

                درخواست های دول خلیج فارس باعث ایجاد لابی های تجاری در سطوح بالا بین کشورهای غربی و رقابت این کشورها برای انعقاد قراردادهای میلیارد دلاری با اعراب خلیج فارس شده است.

                ویلیام کوهن سناتور سابق جمهوریخواه که وزیر دفاع دولت کلینتون بود، می گوید: صنایع دفاعی آمریکا و شرکت های کامپیوتری، با فرصت بزرگی مواجهند.

                وی می افزاید: نگرانی ها در خصوص ایران مشروع است.پشت ایران، تروریستم، تهدیدات سایبری قرار گرفته است. اکنون شما با تاثیرات بهار عربی هم مواجهید. هر کشوری می خواهد اطیمنان حاصل کند که در مقابل این خطرات ایمن است.

                از دوم نوامبر، کنگره آمریکا با چهار درخواست جداگانه برای خرید سلاح از سوی کشورهای خلیج فارس مواجه شده است که مجموع ارزش آن به 24.2 میلیار دلار می رسد.

                این معاملات شامل هواپیمای باری برای عربستان سعودی، یک سیستم موشکی 9.9 میلیارد دلاری پاتریوت برای قطر و سیستم دفاع موشکی برای امارات متحده عربی می شود.

                شرکت های لاکهید مارتین و ریتون شرکت هایی هستند که در این قراردادها به سودهای کلانی دست یافته اند.

                ویلی مرو، مدیر بخش خاورمیانه لاکهید مارتین گفت: منطقه خاورمیانه و افریقا بیشترین بازار خرید را دارد و معاملات صورت گرفته نشات گرفته از وجود تنش بین کشورهای خلیج فارس و تهران است.

                از سوی دیگر، کمپانی های اروپایی به دنبال انعقاد قراردادهای بزرگ در منطقه هستند. دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا از سفر خود به کشورهای خلیج فارس برای متقاعد کردن آن ها برای فروش بیش از 100 هواپیمای جنگی به عربستان، امارات و عمان استفاده کرد.

                همچنین، پاریس برای انجام معاملاتی با این کشورها لابی کرده است و با پیشنهاد فراهم ساختن بیش از 60 جنگنده رافاله برای امارات با لندن در رقابت است.

                ارزش معاملات امریکا با کشورهای خلیج فارس دو برابر شده و از 32 میلیارد دلار در سال 2010 به 71.5 میلیارد دلار در سال 2011 رسیده است که عربستان با انعقاد قرادادهایی به ارزش 33.7 میلیار دلار در صدر این لیست قرار دارد.

                جرمی بینی سردبیر بخش خاورمیانه و افریقا مجله ی "دفاع جین" گفت: روشن است که حجم بسیار زیاد معاملات کشورهای حاشیه خلیج فارس و آمریکا و تمرکز آن بر روی سیستم موشکی با هدف مقابله با تهدید موشکی ایران صورت می گیرد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #3818
                  سرلشکرفيروزآبادي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
                  رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درباره پیگیری شکایت خود از خزانهداري آمريکا گفت: به صورت قانوني و طي فرآيندي مشخص در حال پيگيري اين موضوع هستيم.

                  سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی در گفتگو با خبرنگار دفاعی - امنیتی باشگاه خبرنگاران، درباره پیگیری شکایت خود از خزانهداري آمريکا که به دنبال اعمال تحريمهايي از جانب آمريکا عليه وي صورت گرفته است، اظهار داشت: به صورت قانوني و طي فرآيندي مشخص در حال پيگيري اين موضوع هستيم.

                  رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: هیئتهای متشکل از اساتید، دانشگاهیان و حقوقدانان به صورت جدی در حال بررسی اين موضوع هستند تا در برابر اقدام غيرقانوني مقامات آمريکايي وارد عمل شوند.

                  سرلشکر فيروزآبادي با اشاره به فعاليتهاي بسيج در راستاي مبارزه با مفاسد اقتصادی تصريح کرد: اين تشکل، همواره در عرصههاي مختلف همچون مبارزه با فساد در جامعه تاکید داشته و در مسائلی همچون برخورد با اشرار اجتماعی، مواد مخدر و احتکار بهترین نقش را ایفا کرده است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #3819
                    خبر بسیار مهمی است...
                    احتمال باز شدن باب مذاکره با ایران زیاد است.....
                    البته در حد مذاکره فعلا....

                    دبیرکل سازمان ملل در رامالله؛

                    بانکی مون:وقت آن رسیده که کشور مستقل فلسطین تشکیل شود/عباس:اسرائیل مسئول آغاز درگیریهاست


                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #3820
                      سخنگوی اشتون: ۱+۵ مصمم به دور جدید مذاکرات با ایران است

                      یکی از سخنگویان مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد گروه ۱+۵ مصمم به ادامه گفتوگوها با ایران در اولین زمان ممکن هستند.

                      به گزارش فارس، یکی از سخنگویان مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به خبرگزاری رویترز گفته است کشورهای 5+1 مصمم هستند در اولین فرصت ممکن دور جدید مذاکرات هستهای با ایران را آغاز کنند.

                      به گزارش رویترز، مقامات پنج کشور عضو دائمی شورای امنیت و آلمان که اعضای گروه 1+5 را تشکیل میدهند امروز در بروکسل با یکدیگر ملاقات کردند تا زمان مذاکره بعدی با ایران را تعیین کنند.

                      سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «گروه 1+5 دباره تلاش برای جستجوی راه حل دیپلماتیک برای برنامه هستهای ایران اتفاق نظر دارند.»
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #3821
                        سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتوگو با «تابناک»
                        تهران میزبان مذاکرات ۱+۵؛ ایران آماده تعلیق غنی سازی ۲۰درصد
                        سخنانی درباره گفتوگوی ایران و آمریکا به میان آمده است که در صورت درست بودن آنها و نیز با توجه به اوضاع کشور، امکان دارد، رخدادهای جدیدی در رویکردها و سیاستهای دو طرف روی دهد. در مذاکرات امروز کشورهای ۱+۵، این کشورها از میزبانی استانبول سخن گفتهاند و این یعنی نمایندگان آنان به تهران نخواهند آمد.
                        کد خبر: ۲۸۴۵۸۶تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۵
                        همه کارشناسان و تحلیلگران روابط بینالملل بر تأثیر ایران و برنامه هستهای آن بر انتخابات آمریکا اذعان دارند. بیشتر کارشناسان بر این باورند که اوباما در دوره جدید ریاستجمهوری خود، رویکردی عملگرایانهتر در تعامل و یا تقابل با ایران خواهد داشت و اجلاس آتی ایران و ۱+۵ میتواند آزمونی تعیینکننده برای آمریکا و همپیمانانش باشد.

                        به گزارش «تابناک»، سید حسین نقوی حسینی در پاسخ به این که آیا با انتخاب دوباره اوباما، تغییری در مواضع آمریکا و ایران پدید خواهد آمد و همچنین درباره چشمانداز اجلاس آذر ماه ایران و ۱+۵ و نتایج آن گفت: تا کنون تغییری در سیاستهای آمریکا ندیدهایم. اوباما در شعارهای انتخاباتی خود گفته که به سمت عملیاتی کردن سیاستهایش درباره ایران خواهد رفت. اظهاراتی نیز در مورد مذاکره ایران و آمریکا شده که در صورت درست بودن این گفتهها و با توجه به اوضاع کشور، شاید رویدادهای جدیدی در رویکردها و سیاستهای دو طرف رخ دهد.

                        بنا بر این گزارش، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: با این حال و بنا بر قراین و شواهد، اتحاد جبهه غرب بیشتر از گذشته شده است. آنان بر این باورند که ایران در تنگناست و به همین دلیل، خواهان این هستند که ما از مواضعمان کوتاه بیاییم. البته در مذاکرات آینده، با توجه به منافع ملی و مسائلی که در این مدت روی داده است، امکان رسیدن به توافق وجود دارد، ولی نمیتوان به قطعیت چنین انتظاری داشت.

                        نماینده ورامین در مجلس در واکنش به انتخاب تهران به عنوان محل مذاکرات و تأثیر این موضوع بر مذاکرات، گفت: این که طرفهای غربی این موضوع را پذیرفتهاند که مذاکرات در تهران برگزار شود، رویکرد مثبتی است در راستای حل مسائل و پیشرفت مذاکرات. انتخاب تهران برای محل مذاکرات، مزیتهایی برای ما دارد و جو مذاکرات میتواند تحت تأثیر میزبانی ما قرار بگیرد. البته اگر بتوانیم از این امتیاز بهره مناسبی ببریم، میتوانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. همین موضوع که شرایط دوستانهای در مذاکرات برقرار باشد، در جو آن تأثیر بسیار خوبی میتواند داشته باشد.

                        نقوی حسینی درباره اظهارات وزیر خارجه کشورمان، مبنی بر آمادگی ایران برای تعلیق غنیسازی ۲۰ درصدی گفت: ما پیش از این نیز برای این موضوع اعلام آمادگی کرده بودیم. این موضوع به نوبه خود، رویکرد مثبتی است از سوی ایران و افزون بر آن، میتواند آزمونی برای غربیها باشد و اینکه تا چه اندازه به دنبال برطرف کردن مشکلات هستند.

                        وی در پایان گفت: البته افزون بر مباحث هستهای، موضوعات دیگری چون تحریمهای بانکی و بینالمللی ایران در این مذاکرات مطرح خواهد شد و گفتوگوها تنها به موضوعات هستهای محدود نخواهد بود.

                        گفتنی است، امروز در مذاکرات، نمایندگان کشورهای ۱+۵ از میزبانی ترکیه و شهر استانبول سخن گفتند و نامی از تهران بر زبان نیاوردند.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #3822
                          ناتو تاييد کرد که ترکيه خواستار استقرار موشک های پاترويت درخاکش شده است

                          آندرس راسموسن، دبير کل ناتو تاييد کرد که ترکيه تقاضای استقرار موشکهای پاترويت در خاکش کرده است.
                          راسموسن گفت که استقراراين موشک ها توانايی دفاعی ترکيه را افزايش می دهد و به کاهش بحران در مرزجنوب شرقی ناتو کمک می کند. او افزود که ناتو بی درنگ درخواست ترکيه را بررسی خواهد کرد.
                          ترکيه گفته است با توجه به تهديداتی که به علت بحران سوريه متوجه امنيت ملی اين کشوراست، خواستار استقراراين موشک ها شده است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #3823
                            آمریکا خواستار استرداد یک شهروند ایرانی به اتهام قاچاق «آنتن نظامی» شد

                            مقامهای وزارت دادگستری آمریکا روز سهشنبه ۳۰ آبانماه اعلام کردند که ایالات متحده خواستار استرداد یک شهروند ایرانی از مالزی شده که متهم است قصد داشته به طور غیرقانونی آنتنهای نظامی ساخت آمریکا را به ایران صادر کند.

                            به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت دادگستری آمریکا با انتشار بیانیهای نوشتهاست این فرد که «امین روان» نام دارد در تاریخ ۱۰ اکتبر به درخواست آمریکا در مالزی بازداشت شده و دو تن از همدستان او نیز سال گذشته در سنگاپور دستگیر شدهاند و ایالات متحده به دنبال استرداد آن دو تن نیز هست.

                            «امین روان» از سوی دادگستری ایالات متحده متهم به نقض کنترل تسلیحاتی، قاچاق و توطئه شدهاست و در صورت محکومیت ممکن است تا ۳۵ سال را در زندان بهسر ببرد.

                            به گفته مقامهای آمریکایی، امین روان و شرکت وی به نام «آیسی مارکت ایران» (آیامآی) از ژوئیه تا سپتامبر ۲۰۰۷، تعداد ۵۵ آنتن نظامی را از آمریکا به سنگاپور و هنگکنگ صادر کردهاند و هدف آنها فرستادن این آنتنها به ایران بودهاست.

                            وزارت دادگستری ایالات متحده در بیانیهای نوشت: «آنتنهایی که امین روان به دنبال آنها بود آنتنهای حلزونی با یک محفظه پشتی خاص است که برای سامانههای جهتیابی در نیروی هوایی و دریایی یا دریافتکنندههای هشدار راداری استفاده دارد. آنتنهایی از نوع دو مخروطی که در نقل و انتقالات هوایی و دریایی، و همچنین چندین نوع از هواپیماهای نظامی کاربرد دارند نیز از اقلامی است که وی به دنبال آنها بودهاست.»

                            این شهروند ایرانی در صورت تحویل به آمریکا، در دادگاهی در واشینگتن، پایتخت ایالات متحده، محاکمه خواهد شد.

                            ارسال تسلیحات به ایران و یا قطعاتی که به برنامه هستهای و موشکی آن کشور کمک کند بر طبق قوانین وضع شده از سوی آمریکا ممنوع است و نقضکنندگان این تحریم با کیفرهای سختی روبهرو میشوند.

                            بهمنماه سال گذشته دادگاهی در سنگاپور حکم استرداد چهار شهروند سنگاپوری را به آمریکا صادر کرد. این چهار نفر که یکی از آنها زن است، متهم به ارسال غیر قانونی قطعات فرستندههای رادیویی به ایران هستند.

                            مقامات آمریکایی میگویند از این نوع فرستندهها در بمبهای کنار جادهای در عراق استفاده شدهاست.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #3824
                              در پایان نشست بروکسل:
                              غرب خواستار گفتگو با ایران شد/ "تماس ضروری" با ایران در روزهای آتی
                              رسانه ها در مطلبی به نشست روز گذشته گروه 1+5 در بروکسل درباره ایران اشاره کرده و نوشتند: این گروه خواهان تماس ضروری در روزهای آتی با ایران است.
                              به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری رویترز می نویسند: کشورهای 1+5 روز چهارشنبه توافق کردند تا مذاکرات با ایران را در اسرع وقت از سر بگیرند که این بیانگر اصرار ویژه کشورهای غربی به حل دیپلماتیک موضوع هسته ای ایران است.

                              در همین رابطه کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم گفت که این گروه آماده از سرگیری مذاکرات با ایران است.

                              خبرگزاری رویترز نیز در این باره نوشت: گرچه از جزئیات این توافق در باره از سرگیری مذاکرات با ایران خبری در دست نیست اما شش کشور اعلام کردند که طی روزهای آتی یک "تماس ضروری" با ایران برقرار خواهند کرد.

                              جان ولف استال مشاور سابق جوزف بایدن معاون رئیس جمهوری آمریکا در این باره می گوید: کاهش تحریمها باید روی میز مذاکرات باشد.

                              آریل راتنر از مقام های سابق وزارت خارجه آمریکا نیز در این باره می گوید: بطور حتم فرصتی برای رسیدن به توافق وجود دارد اما این فرصت رو به پایان است و در نهایت این امر به پایبندی ایران به تعهدات بین المللی اش مرتبط است.

                              در همین رابطه چین از آژانس بی المللی انرژی اتمی و گروه 1+5 خواست تا همکاریهای خود با ایران را افزایش دهند.

                              سرگئی ریابکف معاون وزیر خارجه روسیه نیز از آغاز گفتگوهای ایران با گروه 1+5 در آینده نزدیک خبر داد.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #3825
                                آمانو:
                                تلاش برای حل دیپلماتیک مسئله هسته ای ایران ادامه می یابد
                                مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد توقف مذاکرات هسته ای گروه 1+5 و ایران ابراز نگرانی کرده و از ادامه تلاشها برای حل مسالمت آمیز اختلافات خبر داد.
                                به گزارش خبرگزار مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "یوکیا آمانو" مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی ضمن ابراز نگرانی در مورد وضعیت کنونی موضوع هسته ای ایران، بر لزوم یافتن راه حل دیپلماتیک برای حل اختلافات با غرب تاکید کرد.

                                وی پس از دیدار با "فرانسوا اولاند" رئیس جمهوری فرانسه گفت: وضعیت نگران کننده است، اما مهم این است که تلاش ها برای یافتن راه حل مسالمت آمیز ادامه یابد.

                                آمانو با اشاره به گزارش سئوال برانگیز اخیر آژانس در مورد فعالیتهای هسته ای ایران اظهار داشت: وضعیت فعلی نگران کننده است، اما تاسیسات و مواد مورد اشاره در این گزارش تحت نظارت آژانس هستند و ما می توانیم استفاده آنها برای اهداف صلح آمیز را تایید کنیم.

                                مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی از سیزدهم دسامبر (23 آذر) به عنوان تاریخ انجام مذاکرات با ایران در سطوح بالا یاد و تاکید کرد این اقدام در راستای حل مسالمت آمیز موضوع از طریق دیپلماتیک بوده و تلاش ها همچنان ادامه می یابد.

                                گفتنی است در ادامه شبهه افکنی رژیم صهیونیستی و همپیمانان غربی اش علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران، شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در ماه سپتامبر از تهران خواست صلح آمیز بودن فعالیتهای هسته ای اش را به اثبات برساند.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X