آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجيد رادمنش
    مدیر (6)
    • Oct 2010
    • 4902

    #5581
    ۳۱ شهریور زمان ملاقات ظریف و اشتون در نیویورک


    به گزارش خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار است 31 شهریور ماه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار و گفت وگو کنند.

    وزیر امور خارجه روز گذشته در گفت وگویی با یکی از رسانه ها از تماس تلفنی اشتون با وی خبر داد و گفت: قرار شد من و خانم اشتون در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل دیدار و برای نحوه پیگیری کار صحبت کنیم. حسن روحانی رئیس جمهور روز پنجشنبه مسئولیت مذاکرات هسته ای با طرفهای خارجی را به وزارت امور خارجه محول کرد. لازم به ذکر است کاترین اشتون 26 مرداد ماه 1392 در تماسی تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبریک به مناسبت انتصاب محمدجواد ظریف به سمت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، پیرامون برنامه هسته ای و تحولات منطقه به ویژه اوضاع خطیر مصر و خطر افراط گرایی گفت وگو و تبادل نظر کرد.


    ظریف در خصوص برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان، ضرورت وجود اراده سیاسی و عزم جدی برای حل و فصل این مسئله را مورد تاکید قرار داد. ظریف خطاب به خانم اشتون وجود اراده سیاسی جدی در به رسمیت شناختن حقوق حقه هسته ای جمهوری اسلامی ایران، تامل و فکر نو در مورد مسئله هسته ای ایران را شیوه ای مناسب برای حل و فصل این مسئله توصیف کرد. وی آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای مذاکرات هدفمند در یک چارچوب زمانی معین خاطرنشان ساخت. خانم اشتون نیز در این گفت وگوی تلفنی ابراز امیدواری کرد هر چه سریعتر مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+5 مجددا از سر گرفته شود. وی همچنین ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل با ظریف ملاقات و پیرامون موضوعات مورد علاقه طرفین گفت وگو کند.
    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #5582
      نخستوزیر اسرائیل تبریک سال نو یهودیان از سوی ایران را رد کرد

      سه روز پس از انتشار شادباش وزير امور خارجه ايران به مناسبت سال نو یهودیان و نيز تاييد وقوع فاجعه هولوکاست از سوی دولت جديد ايران، نخست وزير اسرائيل واکنش تندی نشان داده و گفته که از اين رفتارها و پيامهای دولتمردان ايرانی تحت تاثير قرار نگرفته است.

      بنيامين نتانياهو شنبه شب، شانزدهم شهريور، در بيانيه ای که از سوی دفتر او منتشر شد، نوشت «همين هفته بود که نداهای مرگ بر اسرائيل در ايران تکرار شد...و ایران پس از انتخابات نيز غنی کردن اورانيوم را ادامه داده و برنامه هستهایش همچنان تهديدی برای اسرائيل و همه جهان است».

      نتانياهو گفته است که توييت زدنها چيزی را در ارتباط با خواسته جامعه جهانی از ايران تغيير نمیدهد و اين کشور بايد به برنامه هستهای خود پايان دهد.

      نخست وزير اسرائيل در همين بيانيه، جامعه جهانی را به تشديد تحريمها و «خودداری از فرو رفتن به هذيان» و درخواست از ايران برای «اقدام واقعی و پايان دادن به تهديد» فرا خواند.

      نتانياهو گفت «رژيم ايران تنها از روی اقداماتش محک زده میشود و نه از روی پيامهايی که تنها هدف آن، انحراف افکار عمومی است».

      نخست وزير اسرائيل خواستههای قبلی از ايران را تکرار کرد که «تاسيسات هستهای فردو در قم بايد برچيده شود و ساخت کوره اتمی پلوتونيوم نيز پايان يابد» اما اين شرط جديد را نيز مطرح کرد که «همه اورانيومی که تاکنون غنی شده بايد از خاک ايران خارج شود».

      برخی ناظران میگويند، واکنش بنيامين نتانياهو از زمان پيروزی حسن روحانی نشان از نگرانی عميق او از استقبال جامعه جهانی و بويژه غرب از دولت جديد ايران دارد.

      نتانياهو و اشتاينيتز وزير راهبردی اسرائيل در اظهاراتی مشابه گفتهاند که روحانی «گرگی در لباس ميش است» که میخواهد با لبخند زدن به روی غرب، برنامه اتمی ايران را پيش ببرد و «دنيا نبايد فريب بخورد».

      اين ناظران میگويند، صدور بيانيه از سوی دفتر نخست وزيری در وسط اعياد مذهبی يهوديان امر چندان رايجی نيست اما اينکه آقای نتانياهو نشان دادن واکنش را لازم دانسته است، میتواند بيانگر نگرانی او از اثراتی باشد که پيامهای مسالمتجويانه دولتمردان جديد ايران میتواند بر جامعه جهانی بويژه غرب داشته باشد.

      در همين حال، نتانياهو به اين امر که وزير امور خارجه جديد ايران گفته است کسی در ايران، جز محمود احمدی نژاد، هولوکاست را انکار نکرده بود، واکنش نشان نداد و اين درحالی است که نتانياهو در همه سالهای گذشته مدعی بود «رژيمی که برنامه اتمی دارد و هولوکاست را هم انکار میکند، در صدد راه انداختن هولوکاست ديگری است».

      شامگاه چهارشنبه سيزدهم شهريور در ساعتی که سال نو يهوديان «روش هشانا» حلول يافته بود، توييتی در حساب توييتر منتسب به حسن روحانی در ايران به انگليسی و سپس به فارسی منتشر شد که در آن آمده بود: «در حالی که در تهران خورشيد غروب میکند، روش هشانای خوبی را برای همه يهوديان آرزومندم».

      برخی ناظران گفتند عبارت «در حالی که خورشيد غروب میکند» با نکته سنجی انتخاب شده است زيرا «روش هشانا» دقيقا با غروب آفتاب روز چهارشنبه آغاز شد.

      ساعاتی بعد، پس از ابراز شگفتی برخی از رسانههای اصولگرای ايران از بازتاب گسترده اين يپام در رسانههای جهانی، محمدرضا صادق مشاور آقای روحانی به «فارس»، خبرگزاری سپاه پاسداران ايران، گفت: رييس جمهوری حساب رسمی توييتری ندارد اما در زمان کارزار انتخاباتی او صفحاتی در فضای مجازی از سوی ستادها و علاقمندانش به نام حسن روحانی فعاليت کرده که اين فعاليت ها اکنون نيز ادامه دارد.

      اما زمانی که محمد جواد ظريف وزير امور خارجه جديد ايران در اولين ساعات بامدادی پنجشنبه چهاردهم شهريور در حساب توييتر خود «روش هشانای شادی» را آرزو کرد و سپس به واکنشهای کاربران توييت در آمريکا نيز پاسخ داد، اين احتمال قوت گرفت که دولتمردان جديد ايران میخواهند با اين کار خود پيامهای مسالمت جويانهای به جامعه جهانی نشان دهند.

      اندک زمانی بعد، کريستی پلوسی، دختر نانسی پلوسی رييس پيشين مجلس نمايندگان کنگره و عضو ارشد کنونی اين مجلس، از توييت وزير امور خارجه ايران قدردانی نمود ولی نوشت سال نوی يهودی با قبول وجود هولوکاست از سوی دولت ايران، دلپذيرتر خواهد شد.

      آقای ظريف در پاسخی سريع به توييت کريستی پلوسی نوشت «مردی که (تصور میشد) هولوکاست را انکار میکرد، ديگر رفته است»، که اشاره او به محمود احمدی نژاد رييس جمهوری هشت سال گذشته ايران بود.

      وزير امور خارجه ايران يک مصاحبه پيشين خود را نيز که در آن قتل عام يهوديان به دست نازیها را محکوم کرده است، در صفحه فيسبوکش قرار داد.

      رد و بدل شدن اين پيامهای توييتری مورد توجه سريع رسانههای مهم آمريکا قرار گرفت و خانم کريستين امانپور گزارشگر ارشد بريتانيايی- ايرانی شبکه «سی ان ان» نوشت تاييد درستی پيامهای توييتری ظريف را از وزير خارجه ايران گرفته است.

      اما بسيار زودتر از رسانههای آمريکايی، رسانههای اسرائيلی مانند روزنامه راستگرای «جروزالم پست» و روزنامه چپگرای «هاآرتص» به پيام توييتری منتسب به حسن روحانی و مبادله توييت ميان ظريف و کريستی پلوسی توجه کردند.

      واکنش نتانياهو در رد اهميت اين پيامهای توييتری در حالی است که محمد جواد ظريف روز سی و يکم شهريور با کاترين اشتون رييس سياست خارجی اتحاديه اروپا، در حاشيه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نيويورک، ديدار میکند.

      اهميت آقای ظريف و وزارت خارجه ايران از پنجشنبه گذشته در صحنه جهانی بيشتر شده است زيرا در اين روز حسن روحانی، رسيدگی به پرونده هستهای ايران را از حيطه اختيارات شورای عالی امنيت ملی خارج کرد و آن را به وزارت خارجه ايران واگذار نمود.

      توييت شادباش گويی «روش هشانا» و نيز تاييد وقوع هولوکاست از سوی آقای ظريف در همين روزِ نخست انتقال پرونده هسته ای ايران به وزارت خارجه ايران، صورت گرفت.

      برخی ناظران میگويند که اين پيامها در چنين روزی نمیتواند تصادفی باشد زيرا اسرائيل خود را به شاکی اصلی در پرونده هستهای ايران مبدل کرده است.

      با وجود واکنش منفی نتانياهو به شادباش گويیهای دولتمردان جديد ايران برای سال نوی يهودی، برخی از ناظران امور ايران در اسرائيل، پيام محمد جواد ظريف را در تاييد هولوکاست، امری مثبت دانستهاند.

      منشه امير مسئول پيشين وبسايت فارسی وزارت خارجه اسرائيل روز شنبه شانزدهم شهريور به راديوی اين کشور گفت «اقدام آقای ظريف، بسيار شجاعانه و قابل تقدير و تحسين، و امری مثبت است که بايد مورد استقبال قرار گيرد».
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #5583
        ظریف در جمع خبرنگاران و در پاسخ به فارس:
        تیم مذاکرهکننده هسته ای از وزارت خارجه و دستگاههای ذیربط هستند/ پیامهایی بین ایران و آمریکا درباره سوریه رد و بدل شده
        وزیر خارجه درباره تیم مذاکرهکننده درباره برنامه هستهای گفت: این تیم مجموعهای از همکاران وزارت خارجه و دوستان تخصصی دستگاههای ذیربط است.

        ظریف یادآور شد: ما رفع نگرانیهای جامعه بینالملل را برای امنیت ملی و ثبات کشور با حضور فعال و مؤثر در صحنه بینالملل ضروری میدانیم
        .
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #5584
          مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی:
          آژانس به تعامل سازنده با ایران متعهد است
          "یوکیو آمانو" مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی از تعهد این آژانس برای تعامل سازنده با دولت جدید ایران و حل موضوعات فی مابین از طریق دیپلماتیک تاکید کرد.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "رویترز" ، "یوکیو آمانو" مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهاراتی که بیانگر امیدهای جدید برای حل و فصل مساله هسته ای ایران است بر تعهد آژانس بر تعامل سازنده با دولت ایران تاکید کرد.

          وی گفت: آژانس بین المللی انرژی اتمی بر تعامل سازنده با دولت حسن روحانی و حل موضوعات برجسته فی مابین از طریق دیپلماتیک متعهد است.

          گزارشگر این خبرگزاری اظهارات آمانو در نشست شورای حکام این آژانس را بیانگر وجود خوش بینی هایی بر حل مسئله هسته ای ایران خواند.

          مدیر کل آژانس همچنین در اظهارات خود با نادیده گرفتن همکاری های گسترده ایران با این آژانس رفع سریع نگرانی های آژانس از برنامه هسته ای ایران را ضروری خوانده و مدعی شد: ایران همکاری های ضروری با آژانس را انجام نمی دهد تا ما بتوانیم اطمینان کاملی به برنامه هسته ای ایران داشته باشیم.

          وی در ادامه اظهارات خود همچون گذشته در ادبیاتی دو گانه گفت: به همین دلیل است که ما نمی توانیم ماهیت صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران را تائید کنیم.

          وی همچنین خواستار دسترسی بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به تاسیسات پارچین شد.

          جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده است با وجود اینکه سایت پارچین یک سایت نظامی است و درخواست آژانس برای بازدید از این سایت درخواستی فراتر از NPT است، حاضر است اجازه بازدید از این سایت را در قالب یک برنامه تعیین شده به بازرسان این آژانس بدهد.

          کشورهای غربی به استناد برخی تصویر ماهواره ای مجعول مدعی هستند که جمهوری اسلامی ایران در سایت پارچین آزمایش های هسته ای انجام داده است.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #5585
            رییسجمهور:/1/شاید اولین مذاکرات هستهیی هفتههای آینده در نیویورک صورت بگیرد

            » سرویس: سياسي - دولت کد خبر: سهشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۶
            رییسجمهور صبح امروز در همایش ائمه جمعه اعلام کرد که شاید در هفتههای آینده اولین مذاکرات در ارتباط با موضوع هستهیی در نیویورک صورت گیرد.


            به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام حسن روحانی در بیست و دومین همایش ائمه جمعه با اشاره به واگذاری مسئولیت بحث مذاکرات هستهیی به وزارت خارجه گفت: شاید در هفتههای آینده اولین مذاکره در مورد پرونده هستهیی در نیویورک صورت بگیرد و بعد مذاکرات با گروه 1+5 در جایی که مشخص میشود، ادامه پیدا میکند.



            روحانی که در بیست و دومین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور سخن میگفت، بخشی دیگر از سخنان خود را به مسائل سیاست خارجی و فضای منطقه اختصاص داد و گفت: فضای منطقه و خاورمیانه با مشکلاتی روبروست البته با مشکلاتی از قبل روبرو بوده و امروز مشکلات بیشتر است.


            وی به مساله سوریه اشاره و تصریح کرد: مساله سوریه به دلیل اینکه این کشور در خط مقدم مقاومت قرار داشته و دارد برای ما اهمیت ویژهای دارد و دولت تمام توان خود را در دو هفته اخیر به کار گرفته که جنگی رخ ندهد و اگر خدای ناکرده این جنگ رخ داد، خسارت آن کمترین باشد و دشمن سریعتر از ادامه جنگ پشیمان شود.


            رییسجمهور با بیان اینکه ما در طول این مدت در ارتباط با سوریه این خط و مشی را دنبال کردیم، گفت: من خودم در زمینه سوریه با برخی از سران کشورها صحبت کردم، برای برخی از مراکز قدرت پیام فرستاده شده و وزارت خارجه و شخص وزیر نیز در این زمینه فعال بوده و صحبتهایی را با کشورهای مختلف انجام دادند.


            روحانی با اشاره به مشکلات موجود در سوریه در زمینه تامین مواد غذایی از جمله در زمینه آرد، گفت: علیرغم تمام مشکلاتی که وجود دارد برای کمکهای نوع دوستانه در مورد مواد غذایی از جمله آرد به بخشهای مختلف دستوراتی را دادم و وقتی میبینیم یک کشور اسلامی مثلا در مورد نان دچار مشکل است، نمیتوانیم دست روی دست بگذاریم.


            وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که جنگی رخ ندهد و این امید در روزهای اخیر با شیوههایی که کشورهای مختلف دنبال کردهاند، مقداری تقویت شده است، تاکید کرد: امیدواریم که جنگی رخ ندهد و اگر چنین جنگی رخ بدهد جنگطلبان باید هزینه بالایی را به خاطر این موضوع بپردازند.


            رییسجمهور در ادامه صحبتهای خود یادآور شد: افکار عمومی جهان با جنگ مخالف است (شعار مرگ بر آمریکای جمعیت).


            وی افزود: افکار عمومی دنیای غرب نیز با جنگ مخالف است و شما دیدید که نزدیکترین متحد آمریکا یعنی انگلیس نیز نتوانست از پارلمان خود برای جنگ رای بگیرد و پارلمان نیز علیه جنگ رای داد، نه اینکه آنها دلشان برای سوریه و مردم سوریه سوخته باشد، بلکه آنها دیدند که در جنگهای قبلی چه بلایی سرشان آمده است و میدانند آثار جنگ چه خواهد بود.


            روحانی با اظهار امیدواری مبنی بر اینکه جلوی جنگ گرفته شود و تمام تلاش دولت نیز در این راستا است، گفت: اگر جنگی وارد شود بیشترین ضرر آن متوجه جنگطلبان، تحمیلکنندگان جنگ و دوستان آنها در منطقه خواهد بود و در واقع بیشترین ضرر را آنها متحمل میشوند.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #5586
              انتشار متن نامه باراک اوباما برای دولت ایران


              سفر سلطان قابوس، پادشاه عمان به ایران، با گمانه های متعددی درباره احتمال ارسال پیامی از سوی آمریکا برای ایران با وساطت وی همراه بود. گمانه هایی که نه به طور رسمی و تأیید و نه تکذیب شد. اکنون روزنامه «الحیات» مدعی شده که چنین پیامی واقعاً برای ایران ارسال شده و این روزنامه به متن آن دست یافته است.

              به گزارش «تابناک»، روزنامه «الحیات» امروز به نقل از منابع دیپلماتیک مطلع در تهران نوشته پس از تشکیل دولت جدید ایران توسط حسن روحانی، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، پیامی را برای حکومت ایران ارسال کرده و از تمایل واشنگتن به گشایش «صفحه ای جدید» در روابط دو کشور سخن گفته است.

              این پیام که توسط سلطان قابوس، پادشاه عمان برای ایران ارسال شده، مشتمل بر چهار محور بوده است: احترام دولت آمریکا به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران؛ اعلام آمادگی برای تخفیف تحریم های اقتصادی وضع شده علیه ایران؛ تأکید بر اهمیت اتخاد رویکردی مثبت از سوی ایران در پاسخگویی به مسائل موجود بر سر برنامه هسته ای این کشور؛ و آمادگی آمریکا برای انجام مذاکرات مستقیم با ایران.

              این روزنامه می افزاید در نامه مذکور، آمریکا ابراز تمایل کرده تا از پیروزی روحانی در انتخابات، به عنوان فصلی جدید در روابط دو کشور بهره بگیرد. سلطان قابوس این نامه را به مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای تحویل داده و رهبر انقلاب نیز این موضوع را به تغییر عملی در رفتار آمریکا منوط دانسته اند.

              الحیات مدعی است از نتایج ارسال این پیام برای ایران، ابراز این موضوع بوده که مجموع دستگاه حاکمیتی در ایران، مشکلی با ملاقات مقامات دولتی ایران با مقامات آمریکایی در جریان اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک ندارد؛ البته به شرطی که نتایج مثبتی از این دیدارها حاصل شود.

              به نوشته الحیات، خودداری آمریکا از اجرایی کردن طرح حمله به سوریه، پاسخی مثبت در همین زمینه از سوی آمریکا بوده؛ زیرا ایران درخواست کرده تا جهت انجام مرحله گذار و برقراری ثبات در سوریه، به راه حل های سیاسی فرصت داده شود.

              سفر اخیر وزیر خارجه ایران به عراق نیز از جنبه ای در راستای همین موضوع ارزیابی شده است. بر این اساس، یکی از اهداف ظریف این بوده که پیش از سفر به نیویورک، تصویری کلی از موضع آمریکایی ها به دست بیاورد. نوری مالکی، نخست وزیر عراق نیز به سفیر آمریکا در این کشور پیام داده ایران برای ایجاد فصلی نوین در روابط با آمریکا آمادگی دارد. قرار است مالکی در جریان اجلاس مجمع عمومی نیز در همین راستا اقدام به میانجی گری کند.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #5587
                با حکم رئیسجمهور
                «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی شد

                دریابان علی شمخانی با حکم حسن روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد.

                به گزارش خبرگزاری فارس ، دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد.

                شمخانی پیش از این علاوه بر فرماندهی نیروهای دریایی سپاه و ارتش، وزارت دفاع در دولت های هفتم و هشتم، عضویت شورای راهبردی روابط خارجی و نیز ریاست مرکز راهبردی دفاعی نیروهای مسلح را بر عهده داشت.

                بنابر حکم رئیسجمهور، شمخانی جایگزین سعید جلیلی در شورای عالی امنیت ملی شد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

                  #5588
                  افشای جزییات نامه اوباما به رهبری




                  به گزارش سرویس سیاسی جام، روزنامه لندنی "الحیات" (alhayat) به نقل از دیپلمات هایی در تهران گزارش داد "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا پس از آنکه "حسن روحانی" رئیس جمهور ایران دولت خود را تشکیل داد نامه ای به رهبر ایران نوشت و ابراز امیدواری کرد که صفحه ای جدید در تاریخ دو کشور باز شود.


                  بنابراین گزارش سلطان عمان "سلطان قابوس بن سعید" در سفر خود به تهران نامه ای از سوی اوباما به همراه آورد که دارای چهار محور اساسی می باشد:

                  - تقدیر دولت آمریکا از اجرای موفق انتخابات ریاست جمهوری گذشته

                  - آمادگی آمریکا برای کاهش تحریم های اقتصادی بر ایران

                  - ضرورت همکاری مثبت ایران در مذاکرات هسته ای، به گونه ای که با برداشتن گام های عملی اعتماد جامعه جهانی را باز یابد

                  - آمادگی واشنگتن برای آغاز مذاکرات مستقیم با تهران.

                  الحیات همچنین نوشت: «مسئولین ایرانی با ملاقات طرف های آمریکایی خود در حاشیه نشست های سازمان ملل در نیویورک مخالفتی ندارند، به شرط اینکه نتایج مثبتی داشته باشد، ممانعت آمریکا از حمله نظامی به سوریه می تواند اشاره مثبتی برای نشان دادن حسن نیت آمریکایی ها باشد.»


                  "محمد جواد ظریف" وزیر خارجه ایران نیز پس از بازگشت از بغداد گفت: «ایران و آمریکا از طریق نامه بارها با هم در ارتباط بوده اند، ولی برنامه ای برای دیدار مستقیم وجود ندارد.»


                  این روزنامه لندنی افزود: «ظریف می خواهد قبل از سفر به نیویورک و شرکت در نشست های سالانه سازمان ملل، موضع آمریکایی ها را بسنجد، به ویژه اینکه "نوری المالکی" نخست وزیر عراق از طریق سفیر آمریکا در بغداد به دولت اوباما پیام داده بود که ایرانی ها مایل به ایجاد صفحه ای جدید با طرف آمریکایی می باشند.»


                  حال باید دید که با وجود تلاش های سلطان قابوس و نوری المالکی برای نزدیک کردن روابط میان تهران و واشنگتن، آمریکایی ها برای جلب اعتماد ایرانی ها و جبران ظلم و ستم ها و حمایت از دیکتاتورها و ضایع کردن حقوق مردم، چه می کنند.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #5589
                    وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره برنامه هستهای ایران نیز گفت: پرونده هستهای ایران با به کارگیری سلاحهای شیمیایی در سوریه بسیار تفاوت دارد، ایران هنوز سلاح هستهای ندارد و ما به مذاکرات خود با ایران برای از بین بردن نگرانیها در خصوص این پرونده ادامه میدهیم. ایران باید به توافقنامههای بینالمللی درباره سلاحهای هستهای پایبند باشد و جامعه جهانی هیچگاه نمیپذیرد که ایران به فعالیتهای نظامی هستهای بپردازد.


                    فابیوس با تاکید بر حق ایران برای داشتن تکنولوژی هستهای غیرنظامی گفت: در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با وزیر امور خارجه ایران دیدار خواهم کرد و کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز در حاشیه این نشست با وزیر خارجه ایران مذاکراتی را درباره برنامه هستهای انجام میدهد تا در این پرونده پیشرفتی حاصل شود.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #5590
                      لغو برخی تحریمهای خزانهداری آمریکا علیه ایران



                      نیویورک تایمز گزارش داد که دولت آمریکا روز سه شنبه محدودیتهای درازمدت برای فعالیتهای انساندوستانه و حاکی از حسن نیت بین ایران و آمریکا از جمله تبادل ورزشکاران را لغو کرد؛ این دومین باری است که دولت آمریکا در سال جاری تحریمهای خود علیه ایران را لغو میکند و در حالی انجام میشود که رییسجمهور ایران تمایل خود برای بهبود روابط را نشان داده است.

                      دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا که ناظر بر تحریمهای ایران است روز سهشنبه در بیانیهای اعلام کرد که روند کارهای اداری برای لغو تحریمها را کاهش داده است تا ارایه خدمات بهداشتی، امداد رسانی، محافظت از حیات وحش و پروژههای حقوق بشری به ایران را تسریع بخشد.

                      به گزارش روزنامه نیویورک تایمز"فعالیتهای مرتبط با مسابقات و مراسم ورزشی، حمایت از بازیکنان ورزشی، مربیگری، داوری، آموزش و بسیاری فعالیتهای دیگر" نیز مجاز شدهاند.

                      در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا آمده است که این اقدام که الزامات مستثنی شدن از تحریمها به صورت مورد به مورد را حذف میکند، نشانه "تعهد دولت (آمریکا) به تقویت روابط بین مردم آمریکا و ایران" است.

                      گروههای حامی این اقدامات از این گام استقبال کردند. شورای ملی ایران- آمریکا که با تحریمها مخالف است گفت که سالها تلاش کرده است محدودیتها روی کمکهای انسان دوستانه و تبادلات ورزشی لغو شوند.

                      وزارت خزانه داری آمریکا در ماه مه سال گذشته تحریمها علیه شرکتهایی که فناوریهای ارتباطی شخصی را به ایرانیان میفروشند، لغو کرد.
                      منبع: خبرگزاری ایسنا
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #5591
                        در نشست شوراي حكام مطرح شد؛
                        حمايت جنبش عدم تعهد از دور جديد مذاكرات تهران و آژانس/ تاكيد بر حل موضوع هسته اي ايران از طريق ديپلماسي
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #5592
                          نماینده آمریکا در آژانس:
                          واشنگتن آماده همکاری با ایران برای حل دیپلماتیک موضوع هستهای است

                          نماینده آمریکا در آژانس بینالمللی انرژی اتمی از آمادگی واشنگتن برای همکاری با ایران در راستای رفع دیپلماتیک مناقشات بر سر برنامه هستهای تهران خبر داد.

                          به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، نماینده آمریکا در آژانس بینالمللی انرژی اتمی از آنچه به زعم وی «پیشرفتهای دردسرساز» در برنامه هستهای ایران بوده انتقاد کرده و از دولت جدید ایران خواسته نگرانیها را رفع کند.

                          ژوزف مکناموس، نماینده آمریکا در آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت در عین حال گفت واشنگتن آماده است با ایران همکاری کند تا به « راه حلی دیپلماتیک جهت رفع کامل نگرانیهای جامعه بینالملل درباره برنامه هستهای ایران» دست پیدا کند.

                          وی خطاب به آژانس بینالمللی انرژی اتمی گفت: «امیدواریم دولت روحانی، با برداشتن گامهایی ملموس ظرف چند ماه آینده طبق وعدههایش درباره شفافیت و همکاری عمل کند.»

                          وی افزود: «ما به این لحظه بینظیر نگاه میکنیم و از ایران میخواهیم گامهای لازم برای رفع نگرانیهای بینالمللی درباره ماهیت برنامه هستهایش را بردارد.»

                          مکناموس همچنین اضافه کرد که ایران ظرفیتهای غنیسازی اورانیوم خود را گسترش داده تا بتواند هم سانتریفیوژهای پیشرفته و هم سانتریفیوژهای نسل اول را نصب کند.»

                          وی همچنین تأکید کرد ایران پیشرفتهای بیشتری در ساخت رآکتور اراک داشته که طبق ادعای وی میتواند پلوتونیوم لازم برای ساخت بمبهای هستهای را تولید کند.

                          مکناموس گفت: «همه اینها پیشرفتهای دردسر سازی هستند.»

                          امریکا، اسرائیل و متحدان آنها، ایران را متهم میکنند با غنیسازی اورانیوم با غلظت بالا، در صدد دستیابی به سلاح هستهای است، در حالی که ایران با رد این گونه اتهامات، تاکید دارد برنامه هستهای کشور صلح آمیز است و هدف از آن، تامین انرژی و مصارف پزشکی است.

                          امریکا و اتحادیه اروپا با تکرار این ادعای تاییدنشده، تحریمهای غیرقانونی را به طراحی واشنگتن علیه ایران وضع کردهاند.

                          ایران همواره تاکید کرده است به عنوان یکی از امضاکنندگان متعهد پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (انپیتی) و یکی از اعضای آژانس بینالمللی انرژی اتمی، از حق استفاده از فنآوری هستهای برای دستیابی به اهداف صلحآمیز برخوردار است.

                          افزون بر این نمایندگان آژانس بینالمللی انرژی اتمی چندین بار از تاسیسات اتمی ایران بازدید کردهاند، اما هیچ مدرکی دال بر انحراف در برنامه هسته ای ایران نیافتهاند.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #5593
                            دیدار روحانی با رییس جمهور چین

                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #5594
                              خبر صداي آلمان: تحريم كنندگان نفت ايران، خود ضرر مي كنند
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #5595
                                در حال بروز رسانی/در برنامه «دیروز، امروز، فردا»:
                                صالحی: آماده رفع نگرانیهای غرب درباره برنامه هستهای خود هستیم
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X