آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

رویترز گزارش داد؛
    فضای مذاکرات ایران و1+5 مثبت بود/ جان کری : رسیدن به یک توافق در آینده امکان پذیر است

طرف های شرکت کننده در نشست شب گذشته بین ایران و گروه1+5 که با حضور وزیر خارجه آمریکا برگزار شد، نتایج این مذاکرات را مثبت خواندند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "رویترز"، محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران و وزرای خارجه کشورهای عضو گروه 1+5 نتایج مذاکرات شب گذشته نیویورک را مثبت خواندند.

نمایندگان ایران و آمریکا بعد از مذاکرات فضای مذاکرات را مثبت خوانده و در عین حال بر وجود مشکلات برای حل و فصل مسئله هسته ای ایران تاکید کردند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی نشستن محمد جواد ظریف و جان کری وزیر خارجه آمریکا در کنار یکدیگر و دست دادن این دو وزیر خارجه را نشانه اراده طرفین برای حل مسئله خوانده و به نقل از وزیر خارجه آمریکا نوشت: جلسه بسیار سازنده ای داشتیم.

جان کری در ادامه گفت: نیازی نیست که بگویم مثبت بودن فضا و تغییر لحن برای حل مسئله هسته ای ایران کافی نیست و خیلی از کارها هستند که باید انجام شوند.

وزیر خارجه ایران هم بعد از نشست گفت: من از اولین گام برداشته شده راضی هستم حالا باید ببینیم که آیا می توانیم بین حرف های مثبتمان و اقداماتمان هماهنگی ایجاد کنیم.

ظریف افزود: هرچه که ما به جلو برویم باید تحریم ها برداشته شوند و در پایان باید تمام تحریم های شورای امنیت و تحریم های یک جانبه برداشته شوندکه امیدواریم این کارها در یک مدت زمان کوتاه صورت گیرد.

جان کری گفت: محمد جواد ظریف در این نشست یک سری از اقدامات امکان پذیر را روی میز گذاشته است.

یک مقام آمریکایی بعد از نشست اعلام کرده که در این نشست محمد جواد ظریف یک پیشنهاد کاملا اجرایی برای حل و فصل مسئله هسته ای ایران ظرف مدت یک سال ارائه کرده است.

وی در عین حال تصریح کرد خیلی چیزها را باید مورد بررسی قرار دهیم.

جان کری هم در مصاحبه با شبکه سی بی اس تاکید کرد که رسیدن به یک توافق در آینده نزدیک امکان پذیر است.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

فقط میتونیم بگیم روحانی مچکریم.......روحانی مچکریم.......................................خدا را شکر
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• عالیجناب
        کاربر ویژه بورسی
        • Jun 2013
        • 170

پیشنهادات جان کری: بازرسی از فردو/ پذیرش پروتکل الحاقی/توقف غنی سازی بیش از یک مقدار

شبکه خبری سیبیاس نیوز گزارش داد که جان کری چند ساعت پیش از دیدار با وزیر امور خارجه ایران و سایر وزیران امور خارجه کشورهای عضو گروه 1+5 گفت که اگر ایران دست به گامهای ملموسی بزند و برای مثال در تاسیسات فردو را بلافاصله به روی بازرسان باز کند، آمریکا ممکن است خیلی زود و مثلا در عرض سه ماه یا کمتر تحریمهایش علیه ایران را لغو کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در گفتوگو با شبکه خبری سی.بی.اس نیوز که قرار است روز یکشنبه، 29 سپتامبر پخش شود و بخشهایی از آن در وبسایت این شبکه خبری قرار گرفت در پاسخ به این که "یک نمونه از گام ملموسی که آنها میتوانند برای مطمئن کردن جهان درباره کنار گذاشتن جاهطلبیهایشان بردارند، بدهید؟" گفت: آنها میتوانند بلافاصله امکان بازرسی از فردو را که یک تاسیسات محرمانه و زیرزمینی تقویت شده در دل کوه است و بدون شک چیزی نیست که یک برنامه هستهیی صلحآمیز داشته باشد، فراهم کنند. آنها میتوانند بلافاصله پروتکلها را امضا کنند، پروتکلهای الحاقی جامعه بینالمللی درباره بازرسیها را. آنها میتوانند پیشنهاد دهند که داوطلبانه غنیسازی اورانیوم بیشتر از یک میزان خاص را متوقف کنند و آن را در سطح پایین نگاه دارند، زیرا نیازی نیست برای یک برنامه صلحآمیز در سطح بالاتری باشد. کارهای زیادی وجود دارد که میتوانند انجام دهند.

وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به این که "آمریکا در حال حاضر چه گامهای جسورانهای میتواند اتخاذ کند تا به این اقدامات ایران پاسخ دهد؟" گفت: خب، اگر ایرانیان گامهای ملموسی را اتخاذ کنند، من مطمئنم انتظار خواهند داشت که آمریکا با تغییر رژیم تحریمهایی که امروزه داریم پاسخشان را بدهد، روندی را آغاز کند که به آنها نشان دهد چگونه میتوانند برنامه صلحآمیزشان را بدون اختلال در تلاشهای ما برای اطمینان از دست نیافتن سایر کشورها به سلاح هستهیی ادامه دهند.

کری در پاسخ به این که اگر آیا آمریکا به لغو تحریمها علیه ایران تمایل خواهد داشت؟ گفت: تا زمانی که یک روند قابل راستیآزمایی و شفاف که بر اساس آن بفهمیم ایران دقیقا با برنامه هستهییاش چه کار میکند برقرار نشود، آمریکا تحریم ها را لغو نخواهد کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به ای نکته "حسن روحانی گفته است دوست دارد در سه تا شش ماه شاهد توافقی باشد. آیا این امکانپذیر است؟" گفت: بله، امکانپذیر است. میتوان حتی زودتر از این به توافق دست یافت. به این بستگی دارد که ایران چقدر صادقانه و شفاف عمل کند.
        [CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
        [/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
        [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
        [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

ظریف: تحریمها باید به طور کامل رفع شود
          کد خبر: ۳۴۷۴۷۹
          تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱ - 27 September 2013
          ظریف با بیان این که مذاکرات ایران و 1+5 سازنده بود، گفت که ملاقات کوتاهی در حاشیه این نشست با جان کری، وزیر خارجه آمریکا داشته است.

به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدارش با وزیران خارجه عضو 1+5 و مذاکرات با آنها در نشست مطبوعاتی کوتاهی خاطرنشان کرد در این نشست بر ضرورت رفع نگرانیها و احقاق حقوق مردم ایران تاکید کردیم.

او افزود: دیدگاه مقام معظم رهبری مبنی بر حرمت استفاده از سلاح کشتار جمعی مورد تاکیدمان قرار گرفت و امیدواریم با برخورد مثبت همه طرفها شاهد شکلگیری راهحل مورد قبول دو طرف باشیم تا بتوانیم کار را به پیش ببریم و پرونده هستهیی ایران به زودی حل شود.

وزیر امور خارجه کشورمان در مورد دیدارش با وزیر خارجه آمریکا گفت: گفتوگوی کوتاهی داشتیم که در دیدارهای بینالمللی انجام این گفتوگوها و دیدارها معمول است و در آن بر ضرورت و اهتمام ویژه برای رسیدن به راهحل تاکید کردیم و انتظار میرود که بتواند مناقشات را در زمان مناسب حل کند.

ظریف با بیان اینکه تاکید کردیم که ما به تعهداتمان پایبند هستیم، افزود: آمریکاییها باید به تعهداتشان عمل کنند و به دنبال راهحل باشند و در سیاست خارجی خود از هوشیاری و آیندهنگری استفاده کرده و حقوق مردم ایران را در نظر بگیرند.

وزیر امور خارجه اضافه کرد: جان کری در این نشست از عزم اوباما برای پایان دادن به مساله هستهیی ایران سخن گفت.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم این حرفهای مثبت را که در این مذاکرات شنیده شد، با دقت و هوشیاری در آینده به پیش ببریم و زمینه را برای حل مشکلات ایران فراهم کنیم.

ظریف تاکید کرد: تحریمها باید به تدریج که جلو میرویم رفع شود و در قدم آخر همه تحریمها به طور کامل چه تحریمهای یک جانبه، چه تحریمهای چند جانبه لغو شوند.

وزیر امور خارجه یادآور شد: این اقدام در کوتاهترین زمان باید صورت گیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که نشست ژنو در سطح وزیران خارجه کشورها خواهد بود؟ گفت: خانم اشتون در این نشست حضور خواهد داشت این که چه کسی به نمایندگی از شش کشور حضور داشته باشد را در آینده اطلاع رسانی می کنیم.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه گفت که با همتای آمریکاییاش دیدار کوتاهی داشته و در این دیدار جان کری گفته است که آماده است تا این مذاکرات و گفتوگوها به نتیجه برسد.

محمدجواد ظریف روز جمعه که در پایان در نشست انجمن آسیا و اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا گفتوگوی کوتاهی با اعضای این نشست داشت، خاطرنشان کرد که به وزیر خارجه آمریکا تاکید کردم ضروری است که گفتوگوها به نتیجه برسد و منجر به عمل شود.

وی با اشاره به دیدارش با نمایندگان کشورهای عضو 1+5 و کاترین اشتون خاطرنشان کرد: نشست خوبی برگزار شد، موضوعات مطرح شده بسیار عمیق بود. پذیرفتیم پروسه را سریع آغاز کنیم و به سمت آینده با هدف توافق درخصوص پارامترهای آن پیش رویم.

وزیر امور خارجه افزود: خواستیم در این گفتوگوها درباره برنامه و اهداف برای مثلا یک سال آینده صحبت کنیم. صحبت از گامها کردیم و این که لازم است گام اولی برداشته شود تا دو طرف خواستهها و نگرانیهایشان را بگویند و سپس آن را در طول زمان یک ساله به پیش ببریم و بتوانیم آنها را نهایی کنیم.

ظریف اضافه کرد: ما خواستار حل سریع این موضوع بودیم اما اعضای دیگری بودند که میخواستند سریعتر از این انجام شود.

وزیر خارجه کشورمان گفت که در این دیدار جان کری رویکرد مثبتی داشت و نظرات اوباما را مطرح کرد. وی گفت که آماده است این پروسه را خودش از طرف آمریکا ادامه دهد و سپس جلسهی کوتاه دوجانبه داشتیم که البته غیرطبیعی نیست و در عرصههای بینالمللی همیشه پیش میآید که دست یک فرد را بگیریم و به کناری بکشیم و صحبت کنیم.

ظریف گفت: آقای کری در این صحبتها گفت که آماده است تا این مذاکرات و گفتوگوها به نتیجه برسد و من هم تاکید کردم که این پروسه جلو برود و به اختصار درباره مسائل دیگر هم صحبت کردیم.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت که این گفتوگوها باید با عمل انجام شود و امیدوار هستم که با چالش همراه نباشد. امیدوارم فرصتی باشد برای ایجاد اعتماد و جلو رفتن تا بتوانیم برای درک بهتر و حرکت به سمت جلو چالشها را تبدیل به فرصت کنیم.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

نقل قول از صفحه شخصی یک جنتلمن واقعی که به ما فهموند وزیر امور خارجه هم می تونه صرفا یک مترسک نباشه!!

سلام دوستان
            ساعت 5 و ربع صبح جمعه است. خبرهای دیروز را شنیده اید. روز پرکار و به اذن پروردگار پرباری برای ریاست محترم جمهوری و بنده بود. ولی من می خواهم گزارشم را با شیرین ترین قسمت برنامه های دیروز شروع کنم و آن دیدار ریاست محترم جمهوری با بیش از هزار نفر از ایرانیان بود که از گوشه و کنار آمریکا آمده بودند. همینجا باید از همه دوستانی که آمدند و به خاطر نبودن جا نتوانستند وارد شوند پوزش بخواهم. البته این موضوع را من در پایان جلسه شنیدم.
            استاد مهدوی دامغانی سخنرانی کردند. و بسیار پرلطف. بچه ها سرود خواندند. رییس محترم جمهور سخنرانی حماسی بی نظیری برای مردم کردند که هم نقش برجسته مردم بزرگ ایران در داخل و خارج برای امروز سرفراز و فردای بهتر ایران و هم خاطره رزمندگان دلاور به مناسبت هفته دفاع مقدس را به زیبایی به هم پیوند دادند. از مردم خواستند که به فرموده حافظ گله ها را فراموش کنند که
            وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
            که در طریقت ما کافریست رنجیدن
            ده ها بار مردم تشویق کردند. چندین بار تمام سالن ایستاد و تشویق کرد. چشم ها پر از اشک شوق بود. آنقدر مردم بزرگواری کردند که بجای شام خوردن، به نیابت از رییس جمهور به میان مردم رفتم و حدود دو ساعتی که در میان این میهمانان بودم تمام خستگی کار زیاد دیروز را جبران کرد. نمی دانم سیما این برنامه را پخش مستقیم کرده یا خیر ولی امیدوارم پخش کنند تا شما هم در این شادی که من و همه اعضای هیأت داشتیم شریک باشید.
            برنامه های دیگر دیروز سخنرانی ریاست محترم جمهور برای اندیشمندان و نخبگان سیاسی آمریکایی بود که به دلیل مذاکرات 1+5 فقط به بخش پایانی آن رسیدم ولی ظاهرا به طور زنده از شبکه خبر پخش شده بود. بسیار جلسه خوب و سازنده ای بود.
            مثل روزهای قبل، ریاست محترم جمهوری و بنده مذاکرات دوجانبه متعددی داشتیم.
            قبل از مذاکرات 1+5، به عنوان رییس جنبش عدم تعهد، اجلاس وزرای کمیته فلسطین جنبش را اداره کردم ولی به دلیل جلسه 1+5 فقط نیم ساعت در جلسه ماندم و اداره بقیه جلسه را با اجازه وزرای حاضر به نماینده دائم ایران سپردم.
            مذاکرات 1+5 شروع بسیار خوبی بود و اکنون باید با صبر و حوصله مسیر دشوار و پر فراز و نشیب بحث ها را تا رسیدن به نتیجه دنبال کنیم. انشاءالله یک روز همه صحبت های خودم در این جلسه را به شما گزارش خواهم داد تا همه ببینند که برای داشتن یک مذاکره خوب هیچ نیازی به عدول از مواضع نیست. من صحبتم را با تأکید صریح و بی تعارف بر غیرقانونی بودن ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت و تحریم های بین المللی ناشی از آن و نامشروع و بی فایده بودن تحریم های یک جانبه شروع کردم. سپس گفتم که برای نشان دادن نرمش، بیشتر در مورد آینده و راه حل صحبت خواهم کرد بدون آنکه از این مواضع دست بکشیم. بعدهم توضیح دادم که چرا از منظر استراتژیک، هدف ایران هم اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته ای اش است و چرا آنها هم باید برای تضمین این هدف برنامه صلح آمیز غنی سازی ایران را تحت نظارت آژانس بپذیرند. در پایان هم چارچوب راه حل را مطرح کردم. همه وزرا از صحبت های این خدمتگزار کوچک شما استقبال کردند و تعهد خود را برای رسیدن به همین هدف بیان کردند. قرار شد مذاکرات به صورت فشرده در پایان مهر ادامه یابد.
            در روزهای قبل از جلسه، با همه وزرای 1+5 به جز آقای کری به صورت مفصل ملاقات های جداگانه داشتم. لذا در پایان جلسه با همه دست دادیم و خداحافظی کردیم و در حاشیه، گفتگوی نیم ساعته ای هم با آقای کری داشتم. ایشان هم به تعهد رییس جمهور آمریکا برای رسیدن به راه حل بر اساس مذاکره و احترام متقابل تاکید کرد. البته صحبت ایشان در جلسه 1+5 هم مثبت بود و مصاحبه بعد از جلسه ایشان و سایر وزرا نیز مثبت و با امید به آینده بود.
            البته دوستان عزیزم کار تازه شروع شده است. راه درازی در پیش است که ما با پشتکار و تلاش شبانه روزی و تمرکز بر راه حل مبتنی بر حقوق و منافع و رفاه مردم و اجتناب از اقدامات بی فایده تبلیغاتی، آنرا در حدممکن کوتاه خواهیم کرد ولی به هر حال باید صبر و دوراندیشی را فراموش نکنیم.
            می دانم که از دعای خیر شما برخوردار بوده ایم و همیشه به آن نیازمندیم.
            امروز باید جلسه سالانه وزرای امورخارجه جنبش عدم تعهد را اداره کنم. ریاست محترم جمهوری هم در اقتتاحیه این جلسه به عنوان رییس جنبش سخنرانی خواهند کرد و بعد هم عازم ایران عزیز اسلامی خواهند شد. من بازهم نمی توانم به بدرقه ایشان بروم چون مجبورم تا عصر جلسه را اداره کنم.
            به امید دیدار مجدد - خدا یار و نگهدار همه شما و ایران عزیز باد
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

بررسی پیش نویس لغو تحریم ها علیه ایران در شورای امنیت
              سیاست > دیپلماسی - انتخاب نوشت:

مشاور ارشد بان کی مون مدعی شد : شورای امنیت پیش نویس لغو تحریم ها علیه ایران را بررسی می کند.
              وی گفته که این نشست، هفته آینده برگزار می شود. این خبر را صدای آمریکا منتشر کرده است.
              پیش از این و در جلسه شب گذشته ی ایران با وزرای خارجه 1+5 ، طرفهای مذاکره کننده بر مثبت بودن فضا و لحن مذاکره تاکید کردند و ابراز امیدواری کردند که پرونده مسئله هسته ای ایران به زودی بسته شود.

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

رایزنی اوباما برای دریافت اختیار از کنگره جهت لغو احتمالی تحریمها
                بین الملل > آمریکا - فارس نوشت:

یک مقام ارشد در وزارت خارجه آمریکا میگوید وزیر خارجه ایران طرحی را ارائه کرده است که در صورت اجرا میتواند طی یکسال نگرانیهای بینالمللی در مورد برنامه هستهای ایران را برطرف کند.
                به گزارش خبرگزاری رویترز، یک مقام ارشد در وزارت خارجه آمریکا میگوید تیم ایرانی در دیدار پنجشنبه شب با گروه 1+5، اجرای توافقنامهای را پیشنهاد کرده که در صورت اجرا میتوان طی یکسال نگرانیهای بینالمللی در مورد برنامه هستهای ایران را رفع کرد.

ایران و گروه 1+5 شب گذشته برای اولین بار در سطح وزرای خارجه در نیویورک دیدار داشتند. «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران بعد از این نشست، دیداری دوجانبه هم با همتای آمریکاییاش «جان کری» داشت. شرکتکنندگان در این دور از مذاکرات ایران و 1+5، گفتوگوها را بسیار مثبت و متفاوت از قبل ارزیابی کردهاند.

مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، با بیان اینکه ظریف در این دیدار طرحی «حساب شده و سنجیده» برای گامهای احتمالی بعدی ایران و 1+5 ارائه کرده، گفت: او ارائهای حسابشده داشت. او... علایق ایران را تبیین کرد. آنها مایلند که به توافقی دست یابیم و طی یکسال این توافق را به طور کامل اجرایی کنیم.

وی افزود: نه تنها به توافق برسیم، بلکه آن را به طور کامل در عرض یک سال به اجرا برسانیم. او به همه اطمینان داد که ایران سلاح هستهای نمیخواهد و دلایل اینکه چرا داشتن این تسلیحات هیچ توجیهی برای ایران ندارد را تشریح کرد. وی همچنین ایدههایی را در مورد اینکه چطور باید پیش رویم، روی میز آورد.

این مقام آمریکایی ادامه داد: ما به آشنایی سودمندی از علایق، طرز فکر، فرآیند و چارچوب زمانی مورد نظر ایرانیها دست یافتیم، اما باید این موارد را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم.

ایران و گروه 1+5 قرار است در روزهای 15 و 16 اکتبر هم در ژنو دیدار داشته باشند. 1+5 ابراز امیدواری کرده است که ایران تا آن زمان یا به پیشنهادهای قبلی پاسخ دهد و یا پیشنهادی با جزئیات به 1+5 ارائه دهد.

مقام آمریکایی به خبرگزاری رویترز در مورد دیدار شب گذشته گفته است: در طول دوسالی که در جریان (مذاکرات) هستم، هیچ ایرانیای اینطور ننشسته و به صورت جامع در مورد مباحث صحبت نکرده بود. با این حال، همچنان برای رسیدن به توافق راه طولانیای در پیش داریم.

با این وجود، این مقام آمریکایی میگوید دولت «باراک اوباما» مصمم است که فعلا به تحریمها علیه ایران ادامه دهد. وی در این مورد میگوید: ما با کنگره در تعامل هستیم. ما میخواهیم از وجود انعطافپذیری در مسیر مذاکره اطمینان حاصل کنیم، اما در عین حال ما همواره سیاست دوگانه تعامل و فشار را پیش بردهایم و این فشار هم از طریق تحریمها به دست میآید.

وی در پاسخ به این سوال که منظورش از «انعطافپذیری» چیست، گفته است که منظور این است که دولت اختیاراتی در مورد نحوه اعمال تحریمها را داشته باشد. وی افزود: ما میخواهیم، اگر توانستیم به پیشرفت برسیم، که البته من این «اگر» را بسیار بزرگ و موکد میدانم، و در مسیر مذاکرات به پیش برویم و به نتایج واقعی کافی دست پیدا کنیم، و اگر قرار شد تحریمها را تعلیق کنیم یا کاملا لغو کنیم، توان انجام این کار را داشته باشیم.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

رضا نجفی نماینده ایران گفت: هدف این بود که هر چه سریعتر به توافق برسیم.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رویترز نوشت: ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی مذاکرات سازنده ای در مورد برنامه هسته ای داشتند و روز 28 اکتبر مجدد دیدار می کنند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، هرمان ناکارتس معاون مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت که مذاکرات به شدت سازنده بوده است اما حاضر به افشای جزئیات نشد.

رضا نجفی نماینده ایران گفت: هدف این بود که هر چه سریعتر به توافق برسیم.

تا کنون ۱۰ جلسه گفتوگوی هرمان ناکارتس با طرف ایرانی بی نتیجه مانده بود. اما این نخستین جلسهای بود که بعد از به قدرت رسیدن حسن روحانی در ایران برگزار شد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

]جزئیات بیشتر دیدار ظریف و فابیوس از زبان وزیر خارجه فرانسه
                      وزیر خارجه فرانسه در نیویورک به خبرنگاران گفت با وزیر خارجه ایران درباره مسائل هستهای گفتوگو کرده است.[/COLOR]

به گزارش خبرگزاری فارس، وزیر خارجه فرانسه امروز، جمعه از ایران خواست تا آنچه به گفته وی نگرانیها از برنامه هستهای ایران است ظرف مدت زمانی کمتر از آنچه وعده داده شده حل شوند.

رویترز گزارش داد آقای لوران فابیوس به خبرنگاران در نیویورک گفت: «وزیر خارجه ایران درباره اصل موضوع صحبت کرد. او گفت که پیشبرد کارها یک سال طول میکشد ولی من به او خاطرنشان کردم که رئیس جمهور از زمان سه تا شش ماهه صحبت کرده است که او گفت اگر کارها سریعتر انجام شوند او خوشحال میشود.»

وزیر خارجه فرانسه افزود: «من به وی گفتم که ما باید سریعتر پیش برویم و این یکی از موضوعاتی است که باید ان را حل کرد چون، آیا تولید مواد هستهای در زمان مذاکرات ادامه نمییابد؟»

وزیر خارجه ایران روز پنجشنبه با وزاری خارجه کشورهای 1+5 دیدار و با آنها درباره برنامه هستهای ایران گفتوگو کرد.

فرانسه از جمله کشورهایی بوده که حمایت قاطعانهای از ادعاهای آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هستهای ایران به عمل آورده است. کشورهای غربی ادعا میکنند برنامه هستهای ایران جنبههای نظامی دارد و در راستای دستیابی به تسلیحات اتمی است.

تهران همواره این ادعاها را رد کرده است.

فابیوس گفت: «ما نمیتوانیم ببینیم در جایی هستیم که مذاکرات یک سال طول میکشند و در همین حین تعداد سانتریفیوژهای ایران افزایش مییابند و به کلامی فنی، رآکتور اراک پیشرفت میکند؛ این موضوع مشکل خواهد بود.»
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• فرهاد85
                        عضو جدید
                        • Jan 2012
                        • 18

گفت و گوی تلفنی روحانی و اوباما

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

اوباما: همین الان با روحانی صحبت کردم/میتوان با ایران به توافق هستهای رسید
                          رئیس جمهور آمریکا گفت با روحانی تلفنی صحبت کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، کاخ سفید اعلام کرد اوباما با روحانی به صورت تلفنی صحبت کرده است.

بنا به اعلام کاخ سفید اوباما گفت: همین الان با روحانی گفتوگو کردم.

اوباما گفت که با رئیس جمهور ایران صحبت کرده و معتقد است که میتواند با این کشور به توافق هستهای دست پیدا کند.

رئیس جمهور آمریکا گفت گه این اولین ارتباط بین یک رئیس جمهور ایرانی و آمریکایی از سال ۱۹۷۹ بوده است.

نظر

• mehr_bourse
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 336

خبرگزاری رسمی ایران گزارش داده است که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، در تماس تلفنی با حسن روحانی رییس جمهور ایران، با وی گفت و گو کرده است.

تماس تلفنی در حالی که حسن روحانی در حال حرکت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه برای خروج از نیویورک بود، برقرار شد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی گفته است "دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع مساله هسته ای تاکید کرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همکاری در مسائل منطقه ای مورد توجه قرار دادند."

این خبرگزاری همچنین گفته روسای جمهور دو کشور "وزرای امور خارجه خود را مامور کردند تا زمینه همکاری های لازم را هر چه زودتر فراهم آورند."

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

نخست وزیر ژاپن: حسن روحانی درباره برنامه هسته ای ایران صادق است

نخست وزیر ژاپن با اشاره به اینکه رئیس جمهور ایران درباره برنامه هسته ای کشورش صادقانه قصد ایجاد اعتماد را دارد، تاکید کرد که حسن روحانی آماده است تا همکاری کامل با جامعه بین المللی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از المنار، شینزو آبه نخست وزیر ژاپن با اشاره به اینکه اظهارات حسن روحانی درباره برنامه هستهای صادقانه است، تصریح کرد که رئیس جمهور ایران تلاش دارد تا به جهان درباره این مسئله اطمینان بدهد.

آبه تصریح کرد: بیایید صادق باشیم، تصور من این است که او (روحانی) آماده همکاری کامل با جامعه بین المللی است.

وی با بیان اینکه روحانی قصد دارد گام روبه جلو بردارد، افزود: انتظار دارم که ایران گامهای ملموسی برای پاسخ به نگرانیهای جامعه بین المللی و بازگرداندن اعتماد بردارد.

نخست وزیر ژاپن درباره اینکه آیا کشورش واردات نفت از ایران را افزایش میدهد یا نه چیزی نگفت ولی تصریح کرد که در گفتوگو با روحانی، طرف ایرانی را به حل مشکلات با آمریکا دعوت کرده است.

ژاپن تحت فشار آمریکا واردات نفت خود از ایران را کاهش داده و این درحالی است که پیش از تحریمها ایران یکی از منابع اصلی انرژی ژاپن به حساب میآمد.

وی ابراز داشت: من به روحانی گفتم که جامعه بین المللی انتظار زیادی از دولت جدید دارد و این فرصت مغتنم شمرده شود.

نخست وزیر ژاپن و رئیس جمهور کشورمان روز پنجشنبه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.

این اظهارات در حالی مطرح میشود که تهران بارها بر ماهیت صلح آمیز برنامه هستهای خود تاکید کرده است.

انتهای پیام/ص
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

وزير خارجه بلژيك: اتحاديه اروپا گام عملي ايران را مشابه پاسخ خواهد داد

ديدي ريندرز وزير امور خارجه بلژيك در گفتگوي اختصاصي با ايرنا گفت: از سخنان و مواضع اخير رييس جمهوري و ديگر مقام هاي دولت ايران بسيار خرسنديم و همچنين مواضع خوبي توسط همكاران ما (در اتحاديه اروپا) اعلام شده كه و در واقع اراده اي واقعي به وجود آمده تا وضعيت تغيير كند.
                                وي كه پس از ديدار با محمدجواد ظريف در مقر سازمان ملل با ايرنا گفتگو مي كرد: افزود: ما اكنون منتظر گام هاي عملي هستيم. مناسب خواهد بود چارچوب زماني مشخص و گام هاي ملموس براي پيشرفت روند مذاكرات تعيين شود، تاكنون سخنان مناسبي شنيده ايم و اكنون زمان گام هاي عملي فرا رسيده است.
                                وزير امور خارجه بلژيك در پاسخ به اينكه آيا اتحاديه اروپا در برابر گام هاي عملي ايران گام هاي عملي برخواهد داشت، گفت: قطعا اين گونه است، ما نياز داريم اين كار را بكنيم و جدول زماني و طرحي براي گام هاي ملموس از ناحيه دو طرف ارايه كنيم.
                                ديدي ريندرز همچنين به گفتگو با وزير خارجه ايران درباره بحران سوريه اشاره كرد و گفت: در حال پيگيري تصويب قطعنامه اي درباره سوريه و جنگ افزار شيميايي هستيم. بلژيك در جنگ جهاني اول و ايران هر دو قرباني سلاح شيميايي هستند و ما خواستار از بين بردن همه سلاح شيميايي سوريه هستيم.
                                وي درباره ديدگاه اتحاديه اروپا درباره مشاركت ايران در گفتگوهاي ژنو ۲ براي حل بحران سوريه گفت: از حضور همه طرف هاي فعال در اين گفتگوها استقبال مي كنيم و به همكارانم گفته ام كه حضور هر چه بيشتري از بازيگران منطقه اي مي تواند به يافتن راه حل براي بحران سوريه كمك كند. ما در صورت دعوت ايران و قبول آن از سوي اين كشور براي حضور در گفتگوهاي ژنو ۲ خوشحال خواهيم شد

نظر

در حال کار...
                                X