آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #7501
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    افخم در پاسخ به ایلنا:
    وزارت خارجه درصدد رفع دلواپسی همه دلواپسان است

    پیگیری وضعیت ایرانیان دربند در ترکمنستان در سطوح بالا در حال انجام است و امیدوارم خبر سازی‌های غیر مستند به بدتر شدن وضعیت هموطنانمان ضربه‌ای وارد نکند/منتقدان به عزم و امید مردم و تیم مذاکره کننده اعتماد بیشتری داشته باشند.

    سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه این وزارتخانه درصدد رفع دلواپسی همه دلواپسان است، گفت: در همایش دلواپسیم سخنرانان متعدد و فراوانی صحبت کردند و دلواپسی‌هایشان را ابراز داشتند و اگر بخواهم نظرم را در باره هر یک از موارد اعلام کنم ظلم به دیگر کسانی است که دلواپسی‌هایشان را بیان نکردند.

    به گزارش خبرنگار ایلنا مرضیه افخم در نشست خبری صبح امروز خود با خبرنگاران که در وزارت امور خارجه برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر آخرین وضعیت ایرانیان زندانی در ترکمنستان و اینکه گفته می شود وزارت امور خارجه این کشور آزادی ایرانیان زندانی را منوط به آزادی 4 شهروند ترکمنستانی در ایران کرده است گفت: من هم اخباری پراکنده و غیر مستند دراین رابطه شنیده ام البته آنها را تایید نمی‌کنم.

    وی با تاکید بر اینکه تلاش وزارت امور خارجه مبتنی بر حفظ و استیفای حقوق ایرانیان در سراسر دنیا است، اظهار داشت: وضعیت ایرانیان در بند در ترکمنستان از جمله موضوعاتی است که در وزارت امور خارجه درحال پیگیری است.

    سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه پیگیری وضعیت ایرانیان دربند در ترکمنستان در سطوح بالا و از جمله پیگیری وزیر امور خارجه کشورمان در حال انجام است تصریح کرد: امیدوارم خبر سازی‌های غیر مستند به بدتر شدن وضعیت هموطنانمان ضربه‌ای وارد نکند.

    وی ادامه داد: ما پیگیر شرایط برای آزادی و برگشت آنها به کشورمان هستیم.

    افخم در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایلنا درباره نظرش درخصوص برگزاری همایش دلواپسیم و اینکه در این همایش اتهاماتی به وزارت امور خارجه وارد شد ابراز داشت: وزارت امور خارجه درصدد رفع دلواپسی همه دلواپسان است و از همه منتقدان می‌خواهیم تا پیشنهادات و راهکارهای عملی شان را دراین رابطه ارائه کنند.

    سخنگوی و زارت امور خارجه در خصوص مواضع هر یک از سخنرانان این همایش بیان کرد: در این همایش سخنران‌های متعدد و فراوانی صحبت کردند و دلواپسی‌هایشان را ابراز داشتند و اگر بخواهند نظرم را در باره هر یک از موارد اعلام کنم ظلم به دیگر کسانی است که دلواپسی‌هایشان را بیان نکردند.

    این مقام ارشد وزارت امور خارجه درپاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی براینکه در این همایش درخواست شد تیم مذاکره کننده تغییر کنند، اذعان داشت: باشروع مذاکرات شاهد ابراز نظرها و نقدهایی درباره انجام و نحوه کار مذاکرات بودیم و ما همانطور که اعلام کردم پذیرای نقدهای دلسوزانه در این رابطه هستیم.

    افخم با تاکید براینکه بهترین عملکرد، کمک به شکل‌گیری اجماع ملی در رابطه با مذاکرات است به دریافت تعداد زیادی از پیشنهادات از سوی کارشناسان، اساتید و شهروندان اشاره کرد وخاطر نشان کرد: ما از همه می‌خواهیم که پیشنهادات عملی خود را در این رابطه ارائه کنندو به منتقدان هم توصیه می‌کنم به عزم و امید مردم و تیم مذاکره کننده اعتماد بیشتری داشته باشند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • parham82
      ستاره دار(7)
      • Jun 2011
      • 509

      #7502
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      وزیر امور خارجه با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی گفتمان صلح طلبی همراه با عزت و هویت مداری و حکمت همراه با عدالت است، گفت: سیاست خارجی امروز ایران با پیروی از گفتمان انقلاب اسلامی رؤیاهای باطل دشمنان را نقش بر آب کرده است.
      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر امور خارجه با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی گفتمان صلح طلبی همراه با عزت و هویت مداری و حکمت همراه با عدالت است، گفت: سیاست خارجی امروز ایران با پیروی از گفتمان انقلاب اسلامی رؤیاهای باطل دشمنان را نقش بر آب کرده است.

      به گزارش «انتخاب»، محمدجواد ظریف در نشست علنی امروز (سه شنبه 16 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به سؤال برخی از نمایندگان مجلس، گفت: سؤال و نظارت حق نمایندگان است و پاسخ به آنها در چارچوب مصالح و منافع ملی وظیفه سایر مسئولان در هیأت دولت است.

      وزیر امور خارج،ه ادامه داد: حساسیت نمایندگان نسبت به وزارت خارجه نشان دهنده اهمیت به سیاست خارجی و امنیت ملی است، بسیار خوشحالم که در طول 8 ماه گذشته بیش از وزرای دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی در مجلس در کمیسیون امنیت ملی و دو بار در صحن مجلس حضور پیدا کردم و درباره مسائل مختلف به نمایندگان پاسخ دادم.

      وی افزود: خداوند بزرگ را سپاسگزارم که به برکت هوشمندی و پایمردی مردم دلاور ایران و در سایه حمایت و هدایت مقام معظم رهبری و به تدبیر و درایت ریاست جمهور امروز سیاست خارجی ایران با ارائه منطقی گفتمان اصیل انقلاب اسلامی که همان گفتمان مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) و تمام مواضع ما عین مواضع مقام معظم رهبری است.

      ظریف تصریح کرد: گفتمان انقلاب اسلامی گفتمان صلح طلبی و گفتمان سازنده همراه عزت و هویت مداری و گفتمان حکمت و همراه با عدالت است که این گفتمان امروز با موفقیت مسیر پیشرفت و روشنگری را دنبال می‌کند، دوستداران ایران امروز خوشحال هستند و به خاطر سربلندی سیاست خارجی ایران عرصه بر دشمنان تنگ شده است سرمایه گذاری های کلان و رؤیاهای باطل آنها نقش بر آب شده است.

      وزیر امور خارجه گفت: در این مسیر بیش از هر چیز به دعای معصومین و همدلی مردم و همراهی آنها دل بستیم و با همین رویکرد حاضر شدم که به سؤالاتی که پیش تر در کمیسیون امنیت ملی پاسخ دادم در صورت لزوم مجددا پاسخ دهم.

      وی افزود: من و همکارانم با افتخار تمام تلاش‌های خود را به کار می‌بندیم و همه فشارهای داخلی و خارجی را به جان می‌خریم تا پروژه صهیونیستی "امنیتی سازی، القای خطر و تهدیدآمیز بودن ایران" را نقش بر آب کنیم.

      ظریف بیان داشت: سیاست خارجی عرصه وحدت ملی و نه دعواهای سیاسی است، ما ملتی دلاوریم نه دلواپس.

      وی گفت: دبیر کل حزب الله و حماس و جهاد اسلامی شخصا از من تشکر کرده‌اند؛ این حرکت ما در سیاست خارجی نیروهای انقلابی ما را به وجد آورده است‎. سیاست خارجی دولت نتانیاهو، را منزوی کرده است و آرامش را از او گرفته است‎.

      سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: از پاسخ های ظریف قانع نشدیم

      سخنگوی کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه ظریف با حضور در کمیسیون امنیت ملی پاسخ سوالات نمایندگان را داد،گفت: نمایندگان از این پاسخ ها قانع نشدند و سوالات در قلمرو ملی تشخیص داده شده است.

      سید حسین نقوی حسینی در نشست علنی امروز (سه شنبه 16 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی درباره گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره سوالات نمایندگان از وزیر امور خارجه گفت: گزارش کمیسیون در خصوص 4 مورد سوال مشترک و 46 نفر، 23 نفر و 5 نفر از نمایندگان و حمید رسایی از وزیر امور خارجه را خدمت نمایندگان عرض می‌کنم.

      نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی درباره خلاصه سوالات از ظریف ادامه داد: اولین سوال درباره علت انفعال وزیر امور خارجه در موضوع رژیم صهیونیستی و هولوکاست چیست؟

      وی ادامه داد: دومین سوال درباره مستندات تاریخی آقای ظریف در خصوص تائید دروغ هولوکاست در دولت راستگویان چیست؟ و سومین سوال علت عدم حمایت وزیر امور خارجه از پیشرفت های دفاعی جمهوری اسلامی ایران و جلوگیری از سفر هیاتهای کارشناسی کشورهای دیگر در جهت توسعه توان موشکی به ایران چیست؟

      این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: سوال چهارم درباره علت مواضع خفت بار ظریف در دانشگاه تهران در مورد قدرت نظامی آمریکا و ضعف سیستم دفاعی جمهوری اسلامی ایران چیست؟

      نقوی حسینی با بیان اینکه این سوالات از سوی هیات رئیسه مجلس جهت بررسی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شده بود و در دو جلسه در کمیسیون این سوالات مورد بررسی قرار گرفت.

      نماینده ورامین در مجلس تصریح کرد: وزیر امور خارجه با حضور در کمیسیون با اشاره به این نکته که معتقدم هولوکاست نمی‌تواند سرپوشی بر جنایات رژیم صهیونیستی باشد و ما باید تلاش کنیم این مظلوم نمایی را از رژیم صهیونیستی بگیریم.

      نقوی حسینی ادامه داد: ظریف در آن جلسات گفت من درباره رژیم صهیونیستی موضع نرم نگرفته و نخواهم گرفت و در پاسخ به خبرنگاران در خصوص اینکه آیا نتیجه مذاکرات شما بهبود رابطه با رژیم صهیونیستی خواهد بود و اینکه بالاخره شما بهبود رابطه با رژیم صهیونیستی و شناسایی آنرا در آینده قابل تصور می‌بینید نیز عرض کردم که در این رابطه نیاز به پاسخ دیپلماتیک نیست و در آینده نیز چنین چیزی قابل تصور نیست.

      وی ادامه داد: ظریف گفت من به خبرنگاران گفته ام مشکل شما شناسایی رژیم صهیونیستی توسط ایران نیست بلکه مشکل شما تجاوزگری رژیم صهیونیستی است و تا به حال بارها درباره این موضوع نظراتم را اعلام داشتم.

      سخنگوی سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در ارتباط با سیستم دفاعی و پیشرفت های دفاعی نیز وزیر خارجه بیان نمود که دستگاه دیپلماسی به عنوان دیدبان گزارشی از مطالب رصد شده را بنا به وظیفه ذاتی و شرعی اعلام می دارد و ما به عنوان وزارت امور خارجه جلوی رزمایش و یا حضور هیات ها را نگرفته ایم.

      وی تصریح کرد: ظریف درباره سخنرانی خود در دانشگاه تهران نیز گفته من در آن سخنرانی عرض کردم که آیا دفاع کشور به موشک است و یا به قدرت اراده مردم منظور من تاکید بر این نکته بود که آنچه کشور را محافظت کرده فرهنگ مقاومت مردم است و این مقاومت است که مردم ، انقلاب و نظام را محافظت کردند.

      سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ظریف در آن جلسات گفت من به توان دفاعی کشور ارزش قاعلم اما حرف من به معنای توهین به نیروهای مسلح نبود و تاکیدی بر مقاومت مردم که این مطلب نیز مبتنی بر عزیزترین آموزه های انقلاب اسلامی براساس فرمایشات مقام معظم رهبری و بنیانگذار انقلاب اسلامی است.

      نقوی حسینی ادامه داد: ظریف این گونه پاسخ نمایندگان مجلس را داد و در نهایت نمایندگان از پاسخ های وی قانع نشدند و کمیسیون قلمرو سوالات را ملی تشخیص داد و این سوالات به صحن علنی ارجاع داده شد.

      درگیری لفظی کاظم جلالی با ابراهیم آقامحمدی

      نماینده خرم آباد با کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت درگیری لفظی پیدا کرد.

      زمانی که محمودجواد ظریف وزیر امور خارجه در نشست علنی مجلس، در حال نطق و پاسخ به سوالات جواد کریمی قدوسی بود، ابراهیم آقامحمدی با کاظم جلالی درگیری لفظی پیدا کرد که باعث تجمع برخی نمایندگان عضو جبهه پایداری و اعضای فراکسیون رهروان ولایت شد.

      به گفته حسین گروسی نماینده شهریار ، آقامحمدی در اعتراض به رفتار کاظم جلالی که خواهان رای ندادن نمایندگان به سوال از وزیر و قانع شدن آنها شده بود، این تشنج را ایجاد کرد.

      گروسی گفت: اکثریت نمایندگان از سخنان وزیر امور خارجه قانع شدند و به احتمال زیاد سوال از وزیر رای نخواهد آورد.

      همچنین در صحن مجلس، نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس و جبهه پایداری با محوریت زاکانی، نبویان، بذرپاش، نوباه، نجابت، حسینیان و حداد عدل تجمع هایی می کنند که این باعث شد علی لاریجانی رئیس مجلس سخنان ظریف را قطع کرده و از نمایندگان بخواهد در صندلی های خود مستقر شوند.

      پس از اینکه نمایندگان به صندلی های خود مراجعه کردند کاظم جلالی رئیس فراکسیون رهروان ولایت به سراغ حداد عادل رفت و با وی دقایقی به صحبت پرداخت.

      کریمی قدوسی: نمایندگان از پاسخ های ظریف قانع شدند

      «جواد کریمی قدوسی» نماینده مشهد به نمایندگی از نمایندگان سوال کننده از وزیر امور خارجه اعلام کرد که نمایندگان از پاسخ های «محمد جواد ظریف» قانع شده اند.

      پس از توضیحات محمدجواد ظریف وزیرامورخارجه به چهار سوال نمایندگان که «جواد کریمی قدوسی» نماینده مشهد به نیابت از سایر نمایندگان از رییس دستگاه دیپلماسی این پرسش ها را مطرح کرد، «علی لاریجانی» رییس مجلس چندین بار از این نماینده پرسید که آیا از اظهارات وزیر خارجه قانع شده است یا خیر؟

      کریمی قدوسی ابتدا پاسخ مناسبی نداد و رییس مجلس بار دیگر خطاب به این نماینده سوال کرد که آیا قانع شده اید؟

      از آنجا که این نماینده پاسخ روشنی به این سوال لاریجانی نمی داد، رییس مجلس خطاب به نمایندگان، از آنان خواست برای رای گیری در صندلی های خود قرار گیرند تا رای گیری انجام شود اما نمایندگان عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در صندلی های خود ننشستند و دوباره لاریجانی از کریمی قدوسی پرسید که آیا قانع شده است یا خیر؟

      در این هنگام باز هم کریمی قدوسی پاسخی نداد و خواهان توضیحات بیشتر ظریف در این باره بود که رییس مجلس اجازه صحبت کردن به وی نداد و گفت شما سخنان خود را بیان کردید، یک کلام بگویید بله یا خیر؟

      در این هنگام بود که کریمی قدوسی گفت نظرش را اعلام کرده است.

      سپس لاریجانی اعلام کرد که کریمی قدوسی از پاسخ های وزیر امورخارجه قانع شده است.

      هنگامی که رییس مجلس از کریمی قدوسی سوال می پرسید که آیا قانع شده است یا خیر، برخی از نمایندگان عضو فراکسیون رهروان ولایت خواهان رای گیری شدند.

      چیزی نمی توان گفت !
      فقط می گم
      دورود به شرفت
      احسنت به دل شیرت
      که با ریش پرفسوری مثل یک یل در مقابل عمرو عاص های زمانه وایسادی
      طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
      @signal1357
      سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #7503
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        ریابکوف: در این دور از مذاکرات هسته‌ای باید درباره بخش‌هایی از توافق جامع به تفاهم برسیم
        معاون وزیر خارجه روسیه امروز سه‌شنبه گفت طرفین در این دور از مذاکرات هسته‌ای باید دستکم بر سر بخش‌هایی از متن توافق نهایی به تفاهم برسند.

        خبرگزاری فارس: ریابکوف: در این دور از مذاکرات هسته‌ای باید درباره بخش‌هایی از توافق جامع به تفاهم برسیم
        Tweet
        به گزارش خبرگزاری فارس، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه پیش‌بینی کرد که ایران و گروه 1+5 در دور تازه مذاکرات هسته‌ای دستکم بر سر برخی مفاد راهکار جامع به توافق برسند.

        نماینده مسکو در مذاکرات هسته‌ای به خبرگزاری ریانووستی گفته است: «تا پایان این دور، باید حداقل بر سر برخی المان‌ها و جزئیات متن به توافق برسیم.»

        دور تازه مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه موسوم به 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) روز 23 اردیبهشت در شهر وین اتریش آغاز می‌شود. قرار است از این دور بحث بر سر پیش‌نویس توافق نهایی آغاز شود. طبق توافقی که سوم آذر سال گذشته در ژنو به دست آمد، طرفین تا سه ماه دیگر باید به توافقی جامع و بلندمدت دست یابند.

        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....9aX7JEqp.dpuf
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

          #7504
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:هدف مذاکرات هسته ای دستیابی به توافق 100 درصدی است

          تهران-ایرنا- ˈماری هارفˈ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: هدف ما در مذاکرات هسته ای با ایران دستیابی به توافق 100 درصدی است و مذاکرات سه ماه آینده بسیار دشوار و درباره مسائلی پیچیده خواهد بود.


          به گزارش پایگاه اینترنتی وزارت خارجه آمریکا، ماری هارف در کنفرانس خبری روز دوشنبه گفت: مذاکرات در سطح فنی و به عنوان بخشی از مذاکرات جاری ما، روزهای( 7-6 ) مه ( 17-16 اردیبهشت) در حاشیه نشست منع گسترش هسته ای در نیویورک برگزار می شود. سپس هفته آینده، دور چهارم مذاکرات جامع در وین با حضور ˈکاترین آشتونˈ مسوول سیاست خارجی و ˈمحمد جواد ظریفˈ وزیر خارجه ایران و با حضور همگی ما برگزار خواهد شد.

          خبرنگاری از وی دو پرسش مطرح کرد: نخست آیا ناسازگاری در این واقعیت وجود دارد که ایران در کنفرانس منع گسترش تسلیحات هسته ای ( ان پی تی) شرکت می کند؟ و دوم آیا کارشناسان فنی بخشی از تهیه پیش نویس توافق هستند؟

          هارف گفت: پاسخ من به این پرسش روشن است. ما نگرانی های فراوانی درباره برنامه هسته ای ایران داریم و اگر این طور نبود با این جدیت وارد مذاکرات نمی شدیم. دور بعدی مذاکرات را در سطح سیاسی آغاز خواهیم کرد که واضح است که در آن مدیران سیاسی شرکت خواهند کرد اما به نظر کارشناسان یا حقیقت نیاز داریم. این موضوع به طور حتم در جزییات پیش نویس نهایی نقش خواهد داشت.

          ˈبیشتر این جزییات مربوط به مسائل فنی است. چگونه می توان مطمئن شد که ایران به سلاح هسته ای دست نمی یابد و برنامه هسته ای این کشور کاملا صلح آمیز است. اطمینان از این امر به سطح بالایی از اطلاعات فنی نیاز دارد که کارشناسان ما، اتحادیه اروپا، گروه پنج به علاوه یک و البته ایران، به صورت دقیق ارائه خواهند داد.ˈ

          خبرنگاری نظر وی را در باره اظهارات محمد جواد ظریف مبنی بر پیشرفت 50 تا 60 درصدی مذاکرات هسته ای جویا شد؟

          هارف در پاسخ گفت : من به همان چیزی فکر می کنم که بیشتر مقامات آمریکایی گفته اند و نمی خواهم درصد دیگری بر آن اضافه کنم. ما هنوز پیش نویس توافق را هم آماده نکرده ایم. البته مذاکراتی داشتیم که پیشرفت هایی داشته اما لازم است که به چند نکته اشاره کنم: اول این که، این پیشرفت ها تا زمانی که توافق صد درصدی حاصل نیامده اهمیتی ندارد. زیرا همان طور که در توافق اقدام مشترک گفتیم، توافقی حاصل نمی شود مگر این که بر روی همه چیز توافق شود. بنابراین، واقعا آنچه که ما بر روی آن تمرکز داریم توافق صد در صدی است و سه ماه آتی بسیار دشوار خواهد بود. مذاکرات جاری بسیار دشوار و درباره مسائل بسیار پیچیده ای است و من نمی خواهم کسی فکر کند که توافق قریب الوقوع و حتمی است. ما پیشرفت هایی داشته ایم اما کارهای زیادی پیش رو داریم.

          خبرنگار دیگری سووال کرد: فرض کنیم که اکنون یا پایان ژوئن ( خرداد ) توافق 90 درصدی حاصل شود. آیا شما 90 درصد از پیش نویس توافق گفته شده را آماده می کنید و بخش های دشوار آن را برای ژوییه ( مرداد) باقی می گذارید؟

          سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: من فکر می کنم که همه بخش های این توافق دشوار است و بخش های آسان آن چندان زیاد نیست. اگر هدف نهایی دستیابی به راه حلی در این زمینه باشد باید همه بخش های دشوار موضوع حل و فصل شود. چطور می توان مطمئن بود که ایران هرگز به توان تولید سلاح هسته ای دست نمی یابد و این برنامه را فقط برای اهداف صلح آمیز استفاده می کند؟

          یکی از خبرنگاران سووال کرد: ظاهرا به اندازه کافی برای آغاز تهیه پیش نویس توافق نهایی احساس آمادگی می کنید؟

          هارف پاسخ داد: ما درباره همه مسائل در سه دور نخست مذاکرات گفت و گو کردیم. ما نتیجه گرفتیم که درباره برخی از موضوعات می توان توافق کرد یا دست کم راهی برای حرکت به جلو وجود دارد و آشکارا اعلام کرده ایم که مذاکرات پیش رو دشوار خواهد بود.

          ˈاما احساس می کنیم که آماده ایم که پیش نویس را آماده کنیم و این کار را تا 20 ژوییه ( پایان مهلت توافق نهایی) انجام دهیم. نمی دانیم که این کار انجام می شود یا نه، یا اینکه همه قادر به انجام این کار خواهیم بود یا نه، اما تصور می کنیم که ما می توانیم.ˈ

          در ادامه این کنفرانس از هارف درباره انتشار گزارشی درباره ایجاد خط پرواز مستقیم بین ایران و آمریکا مطرح شد که وی پاسخ داد: آیا گزارش جدیدی در این زمینه وجود دارد. ماههاست که گزارشی در این باره منتشر نشده است. من گزارشی در این زمینه در ماه های گذشته نشینده ام

          خبرنگاری گفت: مقامات ایرانی این موضوع را چند روز پیش مطرح کردند و هارف پاسخ داد که این موضوع را بررسی می کند و اطلاعی در این زمینه ندارد.


          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #7505
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            ایران و آژانس درباره رهیافت پادمانی رآکتور اراک به جمع بندی رسیدند/بازدید بازرسان از معدن ساغند
            تهران- ایرنا- یک مقام مسوول در سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره رهیافت پادمانی راکتور آب سنگین اراک به جمع بندی رسیدند.
            ایران و آژانس درباره رهیافت پادمانی رآکتور اراک به جمع بندی رسیدند/بازدید بازرسان از معدن ساغند
            این مقام مسوول که خواست نامش بیان نشود عصر سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: هیات بازرسان آژانس به ریاست «ماسیمو آپارو» مدیر امور پادمانی منطقه B آژانس بین المللی انرژی اتمی و نیز مقامات سازمان انرژی اتمی ایران در مذاکرات روزگذشته(دوشنبه) خود که با حضور مسوولان راکتور آب سنگین اراک انجام شد درباره رهیافت پادمانی راکتور اراک به جمع بندی رسیدند.

            وی اضافه کرد : گفت و گو درباره رهیافت پادمانی رآکتور اراک یکی از هفت مورد توافقات با آژانس است.

            این مقام سازمان انرژی اتمی در پاسخ به این سوال که آیا رسیدن به جمع بندی بدین معناست که بر سر نحوه بازرسی از راکتور اراک توافقی صورت گرفته است؟ اظهارداشت: بله، بر سر نحوه بازرسی از راکتور اراک نیز توافق شد و مشکل خاصی وجود نداشت.

            وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره بازدید بازرسان آژانس از معدن ساغند و کارخانه اردکان یزد در راستای توافق هفت ماده ای ایران و آژانس براساس برنامه اقدام مشترک ژنو گفت: بازدید بازرسان از معدن ساغند امروز(سه شنبه) انجام شد و قرار است آن ها فردا از کارخانه تغلیظ اردکان یزد بازدید کنند.

            به گزارش ایرنا «ماسیمو آپارو» مدیر امور پادمانی منطقه B آژانس بین المللی انرژی اتمی که جمهوری اسلامی ایران در این منطقه است، بامداد دوشنبه وارد تهران شد.

            پیش از این، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا اظهارداشت: سفر آقای آپارو به تهران به منظور گزارش دهی آغاز اجرای گام اول برنامه اقدام مشترک ژنو از سوی جمهوری اسلامی ایران به نهاد تابعه بین المللی خود (آژانس ) است.

            این مقام ارشد سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: گزارش این اقدامات در بازدید روزهای دوشنبه و سه شنبه (15 و 16 اردیبهشت) آقای آپارو از معدن ساغند و کارخانه تغلیظ اردکان یزد به آژانس ارایه خواهد شد.

            کمالوندی تصریح کرد که از هفت موضوع مورد توافق ایران و آژانس در راستای همکاری های انجام شده در قالب برنامه اقدام مشترک ژنو بیشتر موارد انجام شده است.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #7506
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              تحریمها شری نداشت ....حد اقلش این بود قدرت را به اینها بر گرداند و گرنه اگر با رای دادن بود موسوی دو جین رای بیشتر اورد ولی خیری ندید ...چون انموقع سایه تحریم نبود
              زنگنه بهتر است بگوید شر این غده سرطانی هسته ای را باز میکنیم......خود بخود خیلی از شرها باز خواهد شد....
              الان وقت تشکرش است از غرب برای این حمایتی که کردند ..ظاهرا زدند چینیها را با لگد از نفت انداختند بیروون..قرار دادهای خاتم را باطل شده.....پیشنهاد به غرب هم برای نفت گاز دادند.....این صنعت ورشکسته خودرو را هم باید بدهند غرب .....که صاحب واقعیش هستند

              در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
              وزیر نفت ایران: شر تحریم‌ها را از سر مردم باز می‌کنیم

              بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران در مراسم افتتاح نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی درباره توسعه صنعت نفت ایران وعده داده و گفته است "شر تحریم‌ها را از سر مردم باز می‌کنیم."

              آقای زنگنه گفته تمام برنامه‌های در نظر گرفته شده از سوی دولت حسن روحانی با احتساب این است که شرایط تحریم ادامه داشته باشد اما اضافه کرد "عقل سلیم حکم می‌کند انسان در مسیر ساخت و بدون مانع به راه خود ادامه دهد و به همین منظور شر تحریم‌ها را از سر مردم کم خواهیم کرد."
              مطالب مرتبط

              وزیر نفت ایران از آمادگی ایران برای صادرات گاز به اروپا خبر داد
              وزیر نفت ایران دستور به اخراج پیمانکار چینی از میدان نفتی آزادگان داد
              وزیر نفت ایران: مشکلاتی در کشور داریم که اگر از غصه دق کنیم، حرجی نیست

              موضوعات مرتبط

              اقتصاد ایران،
              تحریم ایران

              وزیر نفت ایران گفته است که ظرف ۴ سال آینده ۱ میلیون بشکه به ظرفیت تولید نفت اضافه خواهد کرد. آقای زنگنه همچنین گفت وزارت نفت فازهای نیمه تمام میدان گازی پارس جنوبی را طی سه سال و نیم آینده تکمیل خواهد کرد.

              طی ۹ سال گذشته به دلیل تحریم های صورت گرفته علیه ایران، شرکت های بین المللی نفتی همکاری خود را با این کشور قطع کردند و ایران نتوانست میدان گازی پارس جنوبی را توسعه دهد.

              در این مدت ایران سعی کرد با واگذار کردن توسعه فازهای پارس جنوبی به شرکت های داخلی، مشکل را حل کند اما کمبود منابع مالی و محدودیت های تکنولوژیکی باعث شد تا روند توسعه این پروژه بزرگ بسیار کند شود.

              بنابر گزارشهای رسمی ۳۴ میلیارد دلار در توسعه میدان گازی پارس جنوبی سرمایه گذاری شده ولی در دوره هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد هیچ فازی به بهره برداری نرسید.
              زنند
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #7507
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                افخم در پاسخ به ایلنا:
                وزارت خارجه درصدد رفع دلواپسی همه دلواپسان است
                جایی خوندم به این کاسبین فتنه و حامیان ویژه خواران نوشته بود ...
                وقتی رهبر داریم چرا دلواپس باشیم!!!!:D

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #7508
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  چنان این سهام منفی است و دلار به سقف چسبیده ...هرکس تکنیکی محض بخواهد تحلیل کند میگوید مذااکره روی هواست .در واقع بشود نظر رهبر در عدم خوش بینی که قانونا هم باید چنین رخ دهد چون کار از کار گذشته مگر اینکه طرف غربی بخواهد حال بدهد روحانی .
                  میگویند یک دیوانه یک سنگ میاندازد در چاه صد تا عاقل نمی توانند در بیاورند همین است ...یک ده یازده سالی دور خودشان چرخیدند ...الان بهترین حالت است بشود وضع سابق......یعنی نفت فروش رود....پولش گرفته شود در واقع هسته در دولت اصلاحات شروع شد اخرش برگشت به خودش
                  دفعه قبل فرانسه حال گیری کرد امیدوارم این دفعه حق حقوقش را داده باشند یحتمل در خودرو
                  آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/05/07, 08:50.
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

                    #7509
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در زمان گروگانگیری ساعتی که ریگان تحلیف می شد گروگانها ازاد شدند
                    امسال هم انتخابات کنگره است قبل از اینکه جمهورخواهان کنگره را بگیرند اینها باید به توافق برسند چون جمهوریخواهان شوخی ندارند ..شاید برای همین یکساله گفتند باید حل فصل شود یعنی قبل انتخابات انجا
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #7510
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      گری سیک: توافق هسته ای احتمالا تیرماه حاصل می شود
                      نیویورک- ایرنا- ˈگری سیکˈعضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا دستیابی به توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 تا اواخر تیرماه را محتمل دانست و گفت: اوباما امیدوار است بتواند از این موضوع در انتخابات میان دوره ای کنگره در پاییز بهره برداری کند.
                      گری سیک: توافق هسته ای احتمالا تیرماه حاصل می شود

                      استاد روابط بین الملل مرکز سیپای دانشگاه کلمبیا روز چهارشنبه در گفت گوی اختصاصی با ایرنا در باره برگزاری مذاکرات کارشناسی میان نمایندگان ایران و گروه 1+5 در نیویورک گفت : هدف این دور از مذاکرات بررسی جزئیات توافق نهایی است و کارشناسان مشغول بررسی مسایل فنی هستند تا زمینه حضور نمایندگان عالی رتبه فراهم شود.

                      وی درباره زمان احتمالی توافق نهایی میان دو طرف گفت : هر دو طرف می گویند برای رسیدن به یک توافق تا ماه جولای آماده هستند که نکته مهمی است. علایم ارسال شده از سوی همه طرف ها از جمله ایران و آمریکا نشان می دهد که تا 20 ماه جولای (29 تیرماه سال جاری) می توان به توافق دست یافت. از این رو من محتاطانه خوشبینم که بتوان تا آن زمان به توافق دست یافت.

                      این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که برخی تحلیلگران می گویند بارک اوباما تا پیش از انتخابات میان دوره ای کنگره توافق با ایران را نهایی نخواهد کرد زیرا نگران تاثیر آن بر موقعیت دموکرات ها در انتخابات است، گفت: تا اینجا به نظر می رسد همه گفته ها و تلاش اوباما برای دستیابی به توافق با ایران باشد و من هیچ علامتی نمی بینم که نشان دهد او به دنبال ایجاد تاخیر در توافق باشد. نتایج مثبت توافق با ایران می تواند بیش از پیامدهای منفی آن در انتخابات میان دوره ای کنگره باشد. برای همین توافق هسته ای تا ماه جولای می تواند به نفع وی تمام شود. او می خواهد هر چه زودتر این کار صورت بگیرد.

                      عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا درباره تاثیر اقدام غیرقانونی دولت آمریکا در رد درخواست روادید حمید ابوطالبی نماینده پیشنهادی جدید ایران در سازمان ملل گفت به نظر نمی رسد این مساله تاثیری بر روند گفت وگوهای هسته ای گذاشته باشد.

                      گری سیک افزود: اساسا مجموعه ای از مسایل مانند بحران اوکراین یا سوریه نتوانسته بر روند مذاکرات هسته ای تاثیری بگذارد و جدل بر سر موضوع روادید آقای ابوطالبی نیز همین گونه است. طرف های مذاکره می دانند که مسایل مهمی وجود دارد که باید مورد بررسی قرار بگیرد؛ اما این تفاهم وجود دارد که باید نخست بر موضوع هسته ای تمرکز کرد و پس از آن به مسایل دیگر مانند بحران خاورمیانه پرداخت.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #7511
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        تاکید اوباما بر تعهد به گفتگوها با ایران در دیدار اشتون از کاخ سفید



                        آقای اوباما تاکید دارد که گفتگوها با ایران باید با جدیت دنبال شود

                        باراک اوباما در جریان بازدید کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از کاخ سفید گفته است که آمریکا و اروپا به پیشبرد مذاکرات جاری با ایران تعهد دارند.

                        رئیس جمهور آمریکا سه شنبه بعد از ظهر درحالی که سوزان رایس مشاور امنیت ملی کاخ سفید مشغول دیدار با کاترین اشتون بود وارد جلسه شد و چنین اظهار نظر کرد.
                        مطالب مرتبط

                        دور تازه مذاکرات اتمی ایران در سطح کارشناسان ۱+۵ در نیویورک آغاز شد
                        گفتگوی بازرسان آژانس و مقام‌های ایران درباره راکتور اراک
                        رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی ایران: مذاکره‌کنندگان خیلی کوتاه آمده‌اند

                        لینک‌های مرتبط

                        براساس بیانیه کاخ سفید رایس و اشتون در این دیدار موافقت کردند که یک راه حل جامع باید به جامعه بین المللی اطمینان دهد که برنامه اتمی ایران صرفا مقاصد صلح آمیز دارد.

                        آقای اوباما هم بر اهمیت بنا کردن مذاکرات بر اساس پیشرفتی که در اجرای "طرح عمل مشترک" به دست آمده است تاکید کرد.

                        "طرح عمل مشترک" همان توافقنامه ژنو است که در ماه نوامبر به امضای طرفین رسید تا زمینه برای یک توافق نهایی برای حل اختلافات بر سر برنامه اتمی ایران فراهم شود.

                        آقای اوباما همچنین بر اهمیت ادامه همکاری نزدیک آمریکا و اتحادیه اروپا و دیگر اعضای گروه پنج به علاوه یک، حین پیشرفت گفتگوها با ایران تاکید کرد.

                        گروه پنج به علاوه یک شامل آمریکا، روسیه، چین، بریتانیا، فرانسه و آلمان است.

                        قرار است دور جدید مذاکرات که چهارمین دور گفت و گوهای جامع اتمی ایران است، میان محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون هفته آینده در وین برگزار شود.

                        این دور از مذاکرات با هدف حل و فصل نهایی پرونده اتمی ایران انجام و به همین دلیل مذاکرات جامع اتمی خوانده می‌شود.

                        عباس عراقچی معاون وزارت خارجه ایران و سرپرست تیم مذاکره کننده ایرانی روز سه شنبه به روزنامه گاردین گفت که کشورش همچنان امیدوار است که تا ۲۰ ژوئیه – که مهلت شش ماهه تعیین شده در توافق ژنو به سر می رسد – به یک توافق جامع با طرف مقابل دست یابد.

                        اما او اظهار نگرانی کرد "نیروهای تیره ای" در کار هستند تا مانع یک مصالحه تاریخی شوند.

                        همزمان در روز سه شنبه کارشناسان ایران و گروه ۱+۵ دور تازه ای از مذاکرات اتمی را در نیویورک از سر گرفته اند.

                        این مذاکرات در طول هفته ادامه خواهد داشت.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #7512
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          پنج گره توافق ظریف و اشتون از نگاه سفیر سابق فرانسه در تهران

                          طرف ایرانی ظاهرا عزمش را جزم کرده است که هر چه سریع‌تر و یک بار برای همیشه مسئله برنامه اتمی خود را حل و فصل کند.
                          فرانسوا نیکولو، سفیر سابق فرانسه در تهران در «لوبلوگ» نوشت: طرف ایرانی ظاهرا عزمش را جزم کرده است که هر چه سریع‌تر و یک بار برای همیشه مسئله برنامه اتمی خود را حل و فصل کند.

                          به گزارش سرویس بین الملل «تیک» Tik.ir، انتقال پرونده مذاکرات هسته ای از شورای عالی امنیت ملی به وزارت امور خارجه ایران به روحانی کمک کرد که «تیمی رویایی» از مذاکره‌کنندگانی کارکشته تشکیل دهد که کاملا در تقابل با تیم زمان ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد قرار دارد.

                          سفیر سابق فرانسه در ایران همچنین دخالت و مشارکت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مذاکرات حال حاضر ایران با گروه ۵+۱ را از جمله گام‌ها و پیشرفت‌های ارزشمند در این گفت‌وگوها می‌داند: «آژانس دانش و مهارت منحصربه‌فردی در موضوع مذاکرات دارد و عمل کردن ایران به تعهداتش را منظما زیر نظر دارد.»

                          نیوکولو در ادامه به پنج گره یا مانع اصلی را بر سر راه مذاکره‌کنندگان ایران و کشورهای گروه ۵+۱ اشاره می کنده و می نویسد:

                          گره اول: دشوارترین مسئله به شکل ظرفیت غنی‌سازی ایران ربط دارد. از آنجا که کاهش تعداد سانتریفیوژهای ایران قطعا با مخالفت تندروهای ایران روبه‌رو خواهد شد، غرب برای رفع نگرانی خود باید به دنبال راه حل‌های دیگر باشد.

                          فرانسوا نیکولو در این بخش از مقاله خود یکی از راه حل‌ها را استفاده از اورانیوم کمتر غنی‌شده ایران به عنوان سوخت رآکتورها توصیف می‌کند تا به این ترتیب بعدا نتوان از آنها برای غنی‌سازی بیشتر که مناسب تسلیحات و ساخت بمب باشد استفاده کرد.

                          او می‌نویسد: «اگر جامعه بین‌الملل تعداد حاضر سانتریفیوژهای ایران یعنی ۲۰ هزار سانتریفیوژ را بپذیرد، آن گاه ایرانی‌ها دیگر نیازی عملی نخواهند داشت که بتواند افزایش این تعداد در سال‌های آینده را توجیه کند.»

                          گره دوم: مسئله دوم «پژوهش و توسعه اتمی» است که غرب ترجیح می‌دهد ایران به‌ویژه در حوزه ساخت سانتریفیوژ از آن کناره‌گیری کند. اما این یکی از خطوط قرمز برای ایران است و به گفته نویسنده مقاله مهندسان ایرانی هم‌اکنون در حال کار روی مدل‌هایی از سانتریفیوژ هستند که «۱۵ بار کارآمدتر» از مدل‌های قدیمی حاضر در مراکز غنی‌سازی ایران است.

                          راه حل نویسنده برای این گره یا مانع آن است که به جای حد تعیین کردن برای تعداد سانتریفیوژهای ایران، برای به گفته او «واحدهای کاری مجزا» حد تعیین شود، به این ترتیب که هر چه سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر استفاده شود، به‌نسبت تعداد کل سانتریفیوژها نیز کاهش یابد.

                          گره سوم:‌ دشواری دیگر در کار مذاکرات اتمی ایران و گروه ۵+۱ وجود «ابعاد نظامی احتمالی» در فعالیت هسته‌ای ایران و بررسی این امر از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که تاکنون با مخالفت شدید ایران مواجه بوده است.

                          فرانسوا نیکولو با اشاره به این که مقام ارشد اطلاعات آمریکا در سال ۲۰۰۷ خود اذعان کرده است که برنامه تسلیحاتی ایران در پایان سال ۲۰۰۳ متوقف شده است، چنین اظهار نظر می‌کند که با ایران نیز باید همچون موارد مشابه قبلی یعنی مصر و کره جنوبی و تایوان برخورد شود، به این ترتیب که آژانس پس از کسب اطمینان از این که ایران این گونه فعالیت‌های خود را کنار گذاشته بپذیرد که جزئیات فعالیت‌های خلاف قانون را افشا نسازد.

                          گره چهارم: مسئله چهارم به موشک‌های بالیستیک ایران مربوط می‌شود که غرب می‌خواهد در چارچوب مذاکرات حاضر به آنها نیز بپردازد، اما ایران تاکنون به‌شدت در برابر آن مقاومت کرده است.

                          به گمان نویسنده، چاره کار موشک‌های بالیستیک ایران را که مایه نگرانی غرب بوده و شورای امنیت سازمان ملل نیز به آن اشاره کرده است باید در مذاکراتی چندجانبه و جداگانه در سطح خاورمیانه جست‌وجو کرد و نه فقط ایران، بلکه تمام کشورهای مربوطه را متقاعد ساخت که به قانون منع گسترش موشک‌های بالیستیک که در سال ۲۰۰۲ در لاهه هلند به امضا رسید بپیوندند.

                          گره پنجم: و آخرین مسئله که به گفته نویسنده تاکنون کمتر از آن سخنی به میان آمده مسئله مدت توافق جامعی است که دو طرف در نهایت به امضا خواهند رساند.

                          حدس نویسنده این است که ایران احتمالا زمان حداکثر پنج سال را برای به سرانجام رساندن این توافق پیشنهاد خواهد داد تا پس از آن وارد شرایط معمولی شود که تمام اعضای معاهده ان‌پی‌تی، منع گسترش سلاح‌های اتمی، دارند. اما از سوی دیگر به گمان نیکولو، غرب ترجیح می‌دهد که این توافق تا زمانی نامعین تمدید شود و محدودیت‌ها برای ایران سر جای خود باقی بماند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #7513
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            تشریح نحوه تصمیم گیری هسته ای از زبان بروجردی:
                            حلقه نهایی تعیین چارچوب مذاکرات هسته‌ای در محضر رهبر معظم انقلاب تشکیل می شود

                            رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی کمیته هسته ای شورای عالی امنیت ملی را حلقه ای از حلقه های تعیین چارچوب مذاکرات هسته ای خواند و گفت: حلقه نهایی تصمیم گیری در محضر رهبر معظم انقلاب تشکیل شده و چارچوب مذاکرات نهایی می شود.
                            علاء الدین بروجردی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر گفت: به عنوان نماینده مجلس در کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی حضور دارم و در جریان مباحث قرار دارم، در این کمیته نقطه نظرات و چارچوب مذاکرات بررسی می شود.

                            نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیته هسته ای شورای عالی امنیت ملی یک حلقه از حلقه های تصمیم گیری در خصوص مذاکرات هسته ای و آخرین حلقه جلسه ای است که در محضر مقام معظم رهبری تشکیل می شود و در آن جلسه چارچوب مذاکرات نهایی شده و تیم مذاکره‌کننده در همان چارچوب مذاکره می کند.

                            رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین در پاسخ به سوالی در مورد ادامه انتقادات نمایندگان نسبت به عدم اطلاع از متن توافقنامه ژنو گفت: تعدادی از نمایندگان به دفتر رئیس مجلس رفتند و متنی را که وزارت خارجه از ترجمه توافقنامه ژنو به ریاست مجلس داده، مطالعه کردند.

                            به گزارش مهر، سال گذشته پس از توافقنامه ژنو و انتقاات نمایندگان نسبت به عدم اطلاع از مذاکرات و متن توافقنامه مقرر شد بروجردی به نمایندگی از مجلس در جریان مذاکرات و چارچوب ها قرار گیرد.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #7514
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              سوزان رایس در اسرائیل درباره مذاکرات اتمی ایران گفت‌وگو می‌کند

                              سوزان رایس، مشاور امنیت ملی ایالات متحده، در سفر ۱۷ اردیبهشت خود به اسرائیل، با مقام‌های آن کشور در مورد مذاکرات اتمی میان قدرت‌های جهانی و ایران، گفت‌وگو می‌کند.

                              به گزارش خبرگزاری رویترز، جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید، گفته است مذاکرات با ایران بر سر برنامه اتمی این کشور در میان دیگر سرفصل‌های گفت‌وگو با مقام‌های اسرائیلی خواهد بود.

                              بنا بر بیانیه کاخ سفید در این مورد، سوزان رایس، که برای نخستین بار در مقام مشاور امنیت ملی آمریکا به اسرائیل سفر می‌کند، با شیمون پرز، رئیس‌جمهوری و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، دیدار خواهد داشت.

                              به گفته جی کارنی دیدارهای خانم رایس با مقام‌های تل‌آویو قرار نیست تحولی جدید را درباره موضوع مذاکرات اتمی ایجاد کند.

                              در حال حاضر ایران و شش کشور طرف گفت‌وگو در گروه موسوم به ۵+۱ مشغول انجام مذاکراتی‌اند که هدف آن رسیدن به توافقی نهایی‌ست در مورد آنچه «بحران ۱۰ ساله اتمی» این کشور عنوان می‌شود.

                              این مذاکرات هنوز به پایان نرسیده؛ اکنون گفت‌وگوهای کارشناسان طرف‌ها در نیویورک در جریان است و هفته آینده میلادی نیز گفت‌وگوهای مقام‌های ارشد در وین، اتریش، از سر گرفته می‌شود.

                              به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، جی کارنی، گفته است دیدار مشاور امنیت ملی آمریکا با مقام‌های اسرائیلی، فرصتی برای نمایندگان دو کشور است تا در سطح مقام‌های عالی‌رتبه، در میان دیگر مباحث، در مورد مذاکرات اتمی ایران نیز گفت‌وگو کنند.

                              در بیانیه رسمی کاخ سفید در مورد سفر سوزان رایس آمده است که او نمایندگان آمریکا در مباحثات مشورتی آن کشور با اسرائیل را در دیدارهای روز هفتم و هشتم ماه مه (۱۷ و ۱۸ اردیبهشت) رهبری می‌کند.

                              بنا بر این بیانیه این نمایندگان، مقام‌هایی از وزارت خارجه، وزارت دفاع، وزارت دارایی و مقام‌های امنیتی خواهند بود.

                              این جمع مشورتی در امور راهبردی -به گفته کاخ سفید- به طور منظم با مقام‌های عالی‌رتبه دو کشور دیدار می‌کند تا در مورد مسائل مختلفی میان آنها و موضوعات امنیتی منطقه تبادل نظر کند.

                              پیشتر روزنامه اسرائیلی هاآرتص خبر داده بود که وندی شرمن، رئیس هیئت آمریکایی در مذاکرات با ایران، نیز در این سفر به اسرائیل می‌رود.

                              از سوی دیگر خبرگزاری آسوشیتدپرس احتمال اینکه سوزان رایس در اسرائیل تلاش چشم‌گیری را در مورد مذاکرات صلح خاورمیانه میان اسرائیل و فلسطینی‌ها انجام دهد، «کم» عنوان کرده‌اند.

                              وزارت خارجه آمریکا هفته گذشته اعلام کرد مارتین ایندیک، نماینده آن کشور در مذاکرات صلح، به ایالات متحده بازگشته و فعلا برنامه‌ای برای سفر فوری او به منطقه وجود ندارد.

                              خود باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، نیز چهارم اردیبهشت ماه گفته بود «شايد اکنون زمان مناسبی برای ايجاد يک وقفه در اين گفت‌وگوها (مذاکرات صلح خاورمیانه) باشد».

                              به گفته رئيس‌جمهوری آمريکا، «به مقطعی رسيده‌ايم که اسرائيل و فلسطينی‌ها بايد به ارزيابی مجدد در مورد گزينه‌های خود بپردازند».
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #7515
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                جان کری: از فرصت دیپلماتیک با ایران استفاده می کنیم
                                تهران-ایرنا- ˈجان کریˈ وزیر امور خارجه آمریکا روز گذشته گفت : می خواهیم از فرصت دیپلماتیک پیش آمده با ایران استفاده کنیم.

                                جان کری: از فرصت دیپلماتیک با ایران استفاده می کنیم
                                به گزارش روزچهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت خارجه آمریکا، کری درنشست خبری بعدازظهر سه شنبه با حضور ˈکاترین اشتونˈ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت: ما راهبردهای مشترک خود را برای استفاده از دیپلماسی به منظور کاهش چالش های امنیتی اروپا، آفریقا، خاورمیانه و دیگر مناطق جهان بررسی کردیم.

                                وزیر امور خارجه آمریکا به رایزنی ها با اشتون در مورد ایران در موضوع هسته ای و دست یافتن به توافق جامع همچنین نشست هفته آینده اشاره کرد و گفت : درحالیکه سعی می کنیم از فرصت دیپلماتیک پیش آمده استفاده کنیم، ایران باید تصمیم های بسیار دشواری را اتخاذ کند. ما در دست یافتن به اهداف خود بسیار مصمم هستیم، آنها نیز همین طور هستند.


                                ایران بایدجامعه جهانی را مطمئن کند که برنامه هسته ای اش مسالمت آمیز است. همانطور که بارها گفته ام همچنان باور داریم که دست نیافتن به توافق با ایران بهتر از دست یافتن به توافق بد است.

                                قرار است چهارمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5 برای دست یافتن به توافق جامع در موضوع هسته ای ایران از13 تا 16 ماه مه (23 تا 26 اردیبهشت) در مقر سازمان ملل در وین پی گرفته شود.

                                وی در خصوص موضوع اوکراین گفت: باعث نا امیدی است که روسیه نتوانسته به تعهدات خود عمل کند. این توافق نامه اصلا مبهم نیست اما می توان به اشکال متفاوتی آن را تعبیر کرد.

                                کری افزود : ما از بابت تلاش های جدایی طلبان طرفدار روسیه درˈدونتسکˈ و ˈ لوهانسکˈ برای برگزاری همه پرسی در11 ماه مه (21 اردیبهشت) به شدت نگران هستیم و این تلاش های غیرقانونی را برای برهم زدن بیشتر تمامیت ارضی اوکراین رد می کنیم.

                                وزیر امور خارجه آمریکا ادامه داد: ˈباراک اوباماˈ رییس جمهوری آمریکا به روشنی بیان کرده است که اگر عناصر وابسته به روسیه به مانع تراشی در روند دموکراتیک و ممانعت از برگزاری انتخابات آزاد در25 ماه مه (4 خرداد) ادامه دهند، تحریم های بیشتری را علیه روسیه اعمال می کنیم. آمریکا و اتحادیه اروپا در اعمال این تحریم ها بسیار جدی هستند.

                                آمریکا و اتحادیه اروپا در تنش زدایی و حمایت از راهکار دیپلماتیک مسالمت آمیز متحد هستند و عمق روابط فرهنگی و تاریخی بین روسیه و اوکراین عمیق است؛ اما راه تاکید بر این روابط در میز مذاکرات است و نه به ضرب گلوله. هفته آینده در لندن نشستی با وزرای خارجه عضو اتحادیه اروپا برای بررسی راه های گام های بعدی متناسب خواهیم داشت.

                                وی همچنین در خصوص سودان جنوبی و نیجریه نیز گفت: اتش بس بین دو طرف درگیر در سودان جنوبی ماه ‍ژانویه به دست آمد اما طرفین همچنان به رویارویی ها ادامه می دهند. حملات اخیر توسط دولت سودان جنوبی و نیروهای ضددولتی کاملا نادرست است و امریکا این حملات را رد می کند.

                                کری با اشاره به اعلام تحریم های آمریکا علیه مسببان و ناقضان آتش بس در سودان جنوبی گفت: آمریکا همه تلاش خود را برای ممانعت از گسترش خشونت در سودان جنوبی به کار می بندد.

                                درمورد نیجریه نیز وی یادآور شد: امروز از طرف اوباما با ˈگودلاک جاناتانˈ رییس جمهوری نیجریه تلفنی صحبت کرده و امادگی برای کمک به دولت این کشور به منظور پاسخ به بحران را اعلام کردم. سفارت آمریکا درˈابوجاˈ آمادگی تشکیل گروهی هماهنگ است که بتوانند کمک های لازم را در زمینه تحقیقات، مسائل امنیتی، مذاکره در زمینه گروگان گیری و کمک به تسهیل روند تبادل اطلاعات به دولت نیجریه ارائه دهند.

                                اشتون نیز در این نشست گفت: می خواهیم روسیه به سرعت برای پایان دادن به بحران در شرق اوکراین با ما وارد تعامل شود و این دقیقا همان خواسته ای است که در توافق ‍ژنو به ان اشاره شد.

                                وی تاکید کرد: من نیز از زحمات سازمان توسعه و امنیت اروپا تقدیر می کنم و مانند ناظر ارشد گروه ویژه این سازمان از همه طرف های درگیر در اوکراین می خواهم از خود خویشتنداری نشان دهند. اتحادیه اروپا 28 آوریل (8 اردیبهشت) تحریم ها علیه روسیه را افزایش داد، هر اقدام دیگری که به بی ثباتی بیشتر شرایط در اوکراین منجر شود تبعات بیشتری را برای روسیه در بر خواهد داشت.

                                یکی دیگر از مهم ترین تحولات اوکراین برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه است که فرصتی برای استقرار دموکراسی به دست می دهد.

                                اشتون در مورد سودان جنوبی نیز گفت: به نظر می رسد خشونت های شدید سودان جنوبی، این کشور را در آستانه جنگ داخلی قرار داده باشد که از انگیزه های قومی ناشی شده است. چشم انداز فقر و فاجعه انسانی نیز بر سودان جنوبی سایه انداخته است و باید برای حل این چالش ها همکاری کنیم.

                                اتحادیه اروپا و شورای امور خارجی روز دوشنبه نشستی خواهند داشت و موضوع سودان جنوبی نیز در این نشست بررسی خواهد شد. در مورد نیجریه نیز آنچه برای این دختران روی داده واقعا ناراحت کننده است و ما باید همه توان خود را برای نجات آنها به کار بندیم.

                                مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین در مورد ایران و مذاکرات هفته آینده گفت ما برای پیشبرد مذاکرات تلاش می کنیم و همه می خواهیم مطمئن شویم اگر به توافقی دست می یابیم بهترین توافق باشد.

                                وی همچنین در مورد تحریم های روسیه گفت: تحریم ها تا کنون نیز تاثیر داشته است و اقتصاد این کشور روند نزولی را طی می کند، صندوق بین المللی پول رکود در اقتصاد روسیه را اعلام کرده و نرخ رشد آنها قرار بود 1.3 درصد باشد اما انتظار می رود اکنون کاهش یابد این در حالی است که ما تازه تحریم ها را آغاز کرده ایم. اما برای اعمال تحریم های بیشتر باید باز هم هماهنگ و اماده باشیم و با بررسی جلو برویم تصور می کنم به شیوه ای کارآمد و مدیریت شده مسیر را طی می کنیم. اوباما و ˈآنگلا مرکلˈ هفته گذشته بعد از دیدار به روشنی اعلام کردند اگر مداخله ها در شرق اوکراین یا اوکراین به طور کلی در مورد برگزاری انتخابات وغیره ادامه یابد؛ تحریم ها بیشتر خواهد شد و بخش های مختلفی را در بر می گیرد.

                                اشتون که شامگاه دوشنبه وارد نیویورک شده است، عصر سه شنبه در نشستی با ˈسوزان رایسˈ مشاور امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید گفت و گو کرد.

                                در این نشست که با حضور اوباما ادامه یافت، رئیس جمهوری آمریکا از مذاکرات کنونی ایران و گروه 1+5 حمایت و بر اهمیت تداوم پیشرفت در پیگیری طرح اقدام مشترک برای رسیدن به راه حل فراگیر تاکید کرد.

                                وی در این نشست همچنین از تداوم هماهنگی آمریکا، اتحادیه اروپا و دیگر اعضای گروه 1+5 در قابل مذاکرات هسته ای سخن گفت.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X