آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #8161
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    با سلام اگر مذاکرات برای 6 ماه دوم تمدید شود و در پایان 6 ماه دوم هم به نتیجه نرسد آیا مذاکرات باز هم ادامه پیدا می کند اگر اینگونه باشد پس چه فرقی بین مذاکرات دولت قبلی با دولت کنونی دارد فقط زمان تلف می شود و بازی تکرار می شود و آیا امریکا بعد از 6 ماه دوم تحریم ها بسیار شدید را اعمال می کند !!! با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1053

      #8162
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      فعلا که از آغاز آماده سازی متن تفاهمنامه خبر داده اند
      احتمالا با توجه به تمایل دو طرف بر رسیدن به توافق، در نهایت تفاهم نامه ای به امضا خواهد رسید(همانند تفاهم نامه اولیه) که خیلی از مسائل در آن تعیین تکلیف شده و اختلافات باقیمانده دو طرف به صورت یه فرایند 6 ماهه می بایست حل شود و البته باز هم به منظور تشویق ایران برخی تحریم های دیگر موقتا به حالت تعلیق در می آید. به عبارتی مذاکرات به نتیجه رسیده و مسائل باقیمانده در 6 آینده می بایست حل شود در این صورت بعید نیست بعد از یک سال بازهم مسائلی وجود داشته باشند(مثلا 10 درصد موضوعات) که به سال دوم موکول شود ولی در هر صورت مسیر مثبت می باشد و دولت امریکا روند تحریم ها رو کاهش خواهد داد ولی آیا کنگره هم با دولت کنار خواهد آمد خدا می داند
      ولی در دوره قبل گذشته از خصوصیات دولت قبل، سیاست نظام نرمش قهرمانانه نبود ولی حالا هست.

      نظر

      • *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

        #8163
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        خبرگزاری فرانسه : امریکا و متحدانش سعی در نجات مذاکرات هسته ای خود با ایران دارند

        تهران ، ایرنا - خبرگزاری فرانسه در گزارشی از وین نوشت :امریکا و پنج قدرت دیگر جهان از روز دوشنبه در وین سعی خواهند کرد مذاکرات هسته ای خود را با ایران که با مشکل مواجه شده است درست پنج هفته قبل از انقضای یک ضرب الاجل تعیین شده نجات دهند.


        به گزارش ایرنا ، توافق فوق العاده پیچیده ای که مد نظر آنها قرار دارد، این هدف را دنبال می کند که اختلافی را که سالهای خطر از کنترل خارج شدن وجود داشت ، حل کند.

        این توافق در اصل به منظور کاستن از نگرانی ناشی از تولید احتمالی بمب اتمی خواهد انجامید، در عوض تحریم های دردناک سازمان ملل و غرب برداشته خواهد شد.

        محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران روز جمعه در واشنگتن پست نوشت : در کل آنچه که لازم است، انجام شود ، پذیرش معقولانه واقعیت های موجود و محاسبه جدی جایگزین ها است. ˈ

        اما آخرین دور مذاکرات که چهارمین دور آن در وین در ماه مه بین ایران و پنج عضو دائم شورای امنیت به اضافه آلمان بود، ظاهرا به مشکلات اساسی برخورد کرد.

        رییس هیات مذاکره کننده ایران به جای شروع تهیه پیش نویس توافقنامه نهایی که امید آن می رفت ، گفت ˈ هیچ پیشرفت محسوسی ˈ حاصل نشده است و مقامات غرب از وجود شکاف های ˈ عظیم ˈ و فقدان واقع گرایی سخن به میان آوردند.

        یک دیپلمات غربی روز جمعه گفت : ˈ هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود. تصوراتی در مورد چارچوب های رسیدن به راه حل در مورد مسائل مختلف وجود دارد ولی بسیار شکننده است. ˈ

        این نماینده دیپلماتیک گفت : ˈ در مورد مسائل مهم تر هنوز برداشت هایی در مورد راه حل وجود ندارد ˈ بویژه در زمینه غنی سازی اورانیوم و طول مدت توافقنامه ای که به آن امید می رود.

        در تلاش برای از بین بردن شکاف های موجود تا پیش از روز دوشنبه ، مذاکره کنندگان ایرانی طی روزهای اخیر ملاقات های دوجانبه ای با همتاهای فرانسوی و امریکایی خود در ژنو و روسها در رم انجام داده اند.

        هیچ نشانه ای از حصول هرگونه پیشرفت در این گردهمایی ها مشاهده نشده هرچند که سرگئی ریابکف پیشقراول مسکو گفته است ،ˈ کار مهمی ˈ توسط ایرانیان با امریکاییها و فرانسویها انجام شده است .

        خبرگزاری فرانسه در ادامه با اشاره به موارد مشکل آفرین موجود به بررسی این مشکلات پرداخته و از یک دیپلمات غربی نقل کرده که ˈ مساله اصلی ˈ غنی سازی اورانیوم است فرآیندی که می تواند به تولید سوخت هسته ای منجر شود.

        همچنین زمینه تمدید ضرب الاجل تعیین شده بیستم ژوئیه از هم اکنون نسبتا مهیا شده است چرا که تا آن زمان امکان توافق کامل وجود ندارد





        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


        نظر

        • *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

          #8164
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          روحانی/9/: اختلافات با 1+5 در این پنج هفته قابل حل است/می‌توانیم به توافق نهایی برسیم



          » سرویس: سياسي - دولت
          کد خبر: 93032412613
          شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۶


          در ادامه نشست خبری رئیس‌جمهور، خبرنگار سی‌بی‌اس پرسید: زمان توافق نهایی نزدیک است؛ اگر این مذاکرات به نتیجه‌ای نرسد آیا موضع دولت شما همان اعتدال و نرمش خواهد بود و با توجه به اینکه انتخابات کنگره آمریکا و پس از آن ریاست‌جمهوری نزدیک است، با عوض شدن هیأت حاکمه و قدرت گرفتن جمهوری‌خواهان، شما تغییر موضع خواهید داد؟
          به گزارش خبرنگار سیاسی ایسنا، حسن روحانی پاسخ داد: در مذاکرات 1+5 از آغاز دولت نشان دادیم که ما به جِد برای مذاکره آمادگی داریم و دولت معتقد است که این مساله تنها از طریق مذاکره قابل حل است. برای همین، 100 روز بعد از تشکیل دولت به طور جدی مذاکره شروع شد و با وجود بسیاری از پیش‌بینی‌ها در زمان کوتاهی به یک توافق موقت دست یافتیم.
          وی افزود: این مساله بسیار حائز اهمیت بود. برخی پیش‌بینی نمی‌کردند، تندروها عصبانی شدند و واکنش صهیونیست‌ها را دیدید. توافق جهانی به نفع همه است، تندروهای داخل آمریکا یا رژیم تندرویی در منطقه یا تندروهایی اگر داخل ایران هستند ممکن است خوشحال نباشند که مهم نیست. مهم این است که ایران نشان داد که به جد دنبال مذاکره است و کسی در این امر تردید ندارد. اگر تا دیروز برای برخی این مساله وجود داشت، دیگر امروز برای همه روشن است که جمهوری اسلامی ایران اهل مذاکره و در مذاکره جدی است.
          روحانی تصریح کرد: اگر مذاکرات در پایان تیرماه به نتیجه نرسد و به توافق دست پیدا نکنیم، اما این را می‌گویم که هیچ وقت شرایط به شرایط قبل بر نخواهد گشت. آمریکا و کشورهای 1+5 هم که دور جمع شوند، شرایط قبل تکرار نخواهد شد. امروز نظامِ تحریم‌ها شکست شده است.
          رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "تمام روابط خارجی ما مساله هسته‌ای نیست"، اظهار کرد: ما روابط تجاری گسترده‌ای با دنیا داریم اما تاکید می‌کنم که اصلا وضع به شرایط سابق باز نخواهد گشت و آمریکایی‌ها نیز این را به خوبی می‌دانند.
          وی در ادامه تاکید کرد: اگر در مذاکرات شکستی باشد، قضاوت افکار عمومی این خواهد بود که تندروهای آمریکا و صهیونیست‌ها باعث این شکست شدند. ایران دنبال حل مساله است و اتهامات گذشته علیه ایران قابل تکرار نیست.
          روحانی با بیان اینکه "این دولت ضمن اینکه برای مذاکره جدی است، اما برای هر شرایطی پیش‌بینی لازم را کرده است"، افزود: اینکه قرار است تورم را به 25 درصد برسانیم و امسال سال رونق اقتصادی خواهد بود، با تمام کارشناسان و مسئولان اقتصادی بررسی و مطرح کرده‌ایم که با وجود شرایط تحریم این اتفاق باید رخ دهد؛ توافق بشود یا نشود.
          رئیس‌جمهور ادامه داد: در بحث تورم نقطه به نقطه، از 43 درصد امروز به 16 درصد رسیده‌ایم، یعنی 27 درصد کاهش پیدا کرده است. فکر می‌کنم در تاریخ کشور ما سابقه نداشته باشد که ظرف 10 ماه تورم 27 درصد کاهش پیدا کرده باشد.
          وی با اشاره به مذاکرات ایران و 1+5، گفت: راه پیش روی ما باز است. ما هم جدی هستیم و هم معتقدیم تا پایان تیرماه این موضوع قابل حل و فصل است. در مواردی با هم اختلاف داریم و در برخی مسائل این اختلافات اساسی است اما در دو مساله اختلاف نداریم؛ یکی اینکه ایران غنی‌سازی را ادامه خواهد داد و آنها نیز این را می‌گویند. کسی در مخیله‌اش هم به این فکر نکند که غنی‌سازی متوقف می‌شود. این بحث تمام شده است.
          رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه "نکته دوم این است که اگر توافقی انجام شود، حتما تحریم‌ها باید برداشته شود"، خاطرنشان کرد: در همین شش ماه نیز برخی تحریم‌ها مانند تحریم‌های بانکی و پتروشیمی و ... برداشته شده است.
          روحانی با تاکید بر اینکه "بهترین راه‌حل، توافق است"، تصریح کرد: اگر توافقی نشود هم مشکل چندانی نخواهیم داشت اما حل مشکل در پنج هفته باقیمانده بهترین فرصت است و غرب باید از این فرصت به خوبی استفاده کند. استراتژی ما این است که دنیا بداند ایران مصمم به تعامل سازنده با جهان است و بحث هسته‌ای تنها گوشه کوچکی از این مساله مهم است.
          وی تاکید کرد: تعامل سازنده با جهان جزو شعارهای انتخاباتی من بوده است و همچنان بر روی آن ایستاده‌ام و با همه توان با تمام دنیا تعامل سازنده خواهیم داشت. ما پانزده همسایه داریم که در همین یک سال دولت با 10 تای آنها دیدار کردیم. حرکت ما بر این مبناست. ما در دیدار با ترکیه تصمیم گرفتیم که مبادلات خود را از 15 میلیارد به 30 میلیارد برسانیم و این ربطی به مذاکرات هسته‌ای ندارد.
          رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه "ما امسال چهار فاز پارس جنوبی را به ثمر می‌رسانیم"، اظهار کرد: در منابع مشترک نفتی به شدت شروع به فعالیت خواهیم کرد و فروش نفت را همچنان که افزایش داده‌ایم، باز هم افزایش خواهیم داد و این ربطی به مذاکرات ندارد. تَرَک برداشتن دیوارهای تحریم را همه قبول دارند و برای این دوران بازگشتی نخواهد بود.
          وی ادامه داد: ما در عین حال اختلافاتی داریم اما با حسن نیت طرف مقابل و جدیت آنها این بحث در پنج هفته قابل حل و فصل است و می‌توانیم به توافق نهایی دست پیدا کنیم و این توافق می‌تواند اولین قدم خوب در تعامل سازنده با جهان باشد. ما نمی‌خواهیم در هسته‌ای متوقف شویم.
          روحانی تاکید کرد: مذاکرات هسته‌ای یک جزء کوچک از برنامه بزرگ دولت است اما در همین مساله نیز جدی هستیم و اگر در پنج هفته باقیمانده حل شود، به نفع همه خواهد بود وگرنه یک ماه تا 10 روز ادامه می‌دهیم. ما هم حسن نیت و هم اراده جدی داریم.
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #8165
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            روحانی/9/: اختلافات با 1+5 در این پنج هفته قابل حل است/می‌توانیم به توافق نهایی برسیم


            با سلام امید واریم که اینگونه باشه و اگر نتیجه ای در بر نداشت با بازی کلمات جو را برای منافع خودتان تغییر ندهید !!!با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

              #8166
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              جزئیات طرح جدید ایران برای توافق نهایی با 1+5 رونمایی شد

              پيشنهاد هسته اي ظريف

              دنیای اقتصاد: محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران می‏گوید ایران پیشنهاد مشروحی را به 6 قدرت جهانی ارائه کرده است که بر مبنای آن تهران غنی.سازی اورانیوم ۵ درصد را ادامه می.دهد، اما تضمین.هایی ارائه خواهد داد که غنی.سازی به سطح تسلیحاتی نرسد. همچنین وزير امور خارجه ايران در یادداشتی در روزنامه واشنگتن پست، به بحث مذاکرات هسته‎ای ایران پرداخته و می‎نویسد نباید اجازه داد بار ديگر چشم.انداز واقعي امكان حصول به يك توافق تاريخي - مانند سال 2005- نابود شود. او با اشاره به طرحی که 10 سال قبل به غربی‏ها ارائه داده بود و تضمین می‎کرد که برنامه هسته‎اي ايران تا ابد صلح.آميز خواهد ماند، می‏گوید: فشار دولت بوش در آن زمان و خواسته آنها مبنی.بر تعلیق غنی.سازی تا سال 2015 موجب تغییر موضع ایران شد و عملا امکان حصول به توافق را از بین برد. از سوی دیگر عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه عصر پنج.شنبه در نشست شورای اروپایی روابط خارجی در رم، تاکید کرد که دستیابی ایران و گروه 1+5 به توافق جامع هسته.ای ممکن است، اما دو طرف هنوز در برخی موضوعات اختلافات زیادی دارند. مذاکره.کننده ارشد هسته‏ای ایران دست نیافتن به توافق جامع هسته.ای را برای هر دو طرف. مذاکره.کننده پرهزینه دانست و گفت که اگر مذاکرات به نتیجه مطلوب نرسد، ایران به غنی.سازی 20 درصدی اورانیوم بازمی.گردد.
              پیشنهاد جدید ظریف به غرب
              غنی.سازی به سطح تسلیحاتی نخواهد رسید
              گروه دیپلماسی: «مذاکرات ایران و گروه 1+5 هم.اکنون به مرحله بسیار حساسی رسیده است» این را طرف.های مذاکره.کننده می‎گویند و در همین چارچوب نیز ایران هفته گذشته دیدارهای دو جانبه‎ای را با مقامات آمریکا، روسیه و فرانسه برگزار کرد و قرار است یکشنبه نیز با هیات آلمانی نشستی داشته باشند.
              در عین حال وزیر امور خارجه ایران می‏گوید ایران پیشنهاد مشروحی را به 6 قدرت جهانی ارائه کرده است که بر مبنای آن تهران غنی.سازی اورانیوم ۵ درصد را ادامه داده، اما تضمین.هایی ارائه دهد که غنی.سازی به سطح تسلیحاتی نخواهد رسید. به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه.ای با گرت پورتر، مورخ و روزنامه.نگار مستقل آمریکایی که در پایگاه اینترنتی اینتر پرس سرویس منتشر شد درباره پیشنهادی که در مذاکرات وین ماه گذشته ارائه شده است، گفت: «پارامترهای این پیشنهاد طوری تنظیم خواهند شد که ایران غنی.سازی را ادامه دهد؛ اما تضمین.های لازم را برای اینکه غنی.سازی از پنج درصد بالاتر نخواهد رفت، ارائه می.کند.» به گفته ظریف، این برنامه پیشنهادی شامل تبدیل فوری اورانیوم غنای پایین به یک پودر اکسیدی است که سپس در تولید مجموعه میله.های سوختی برای رآکتور بوشهر به کار خواهند رفت. ظریف در ادامه اعلام کرد پیشنهاد ایران مبنی بر اینکه این کشور به توانمندی تولید بمب هسته..ای دست نخواهد یافت بسیار شبیه پیشنهادی است که در مارس 2005 در پاریس به سه کشور اروپایی (بریتانیا، فرانسه و آلمان) ارائه شده بود. ظریف در ادامه می‎افزاید؛ زمانی که سفیر ایران در سازمان ملل بود پس از مشورت با برخی دانشمندان آمریکایی درباره چگونگی تضمین آمریکا و اروپا درباره اینکه ایران غنی.سازی را تا سطح تسلیحاتی ادامه نخواهد داد، پیشنهاد سال 2005 را تدوین کرده است. همچنین وزیر امور خارجه ایران پذیرش پیشنهاد گروه 1+5 در دور قبلی مذاکرات که تعداد سانتریفیوژهای ایران را محدود به کسری از 19 هزار سانتریفیوژ کنونی می.کرد، رد کرد و گفت: «ما نیازهای عملی.مان را بازتعریف نخواهیم کرد.» اما او اشاره کرد که ایران «آماده است تا در محدوده نیازهای عملی خود درباره زمانبندی و جزئیات فنی همکاری کند.» در ادامه، ظریف از اظهار نظرهای مقامات قبلی و فعلی آمریکا در رسانه‎ها که خواستار کاهش تعداد سانتریفیوژهای ایران تا حدی که زمان گریز ایران را به 6 تا 12 ماه کاهش دهد، انتقاد کرد. وزیر امور خارجه ادامه داد: «اصرار آمریکا بر توقف غنی.سازی در تاسیسات فردو که در زیر کوه.ها مستقر شده است بر اساس این استدلال است که شما نمی‏توانید این تاسیسات را داشته باشید؛ زیرا در غیر این صورت ما نمی‎توانیم آن را بمباران کنیم.» از دیگر سو ظریف این ایده را که در رسانه.های غربی رواج پیدا کرده که دولت روحانی تحت فشار شدیدی برای دستیابی به توافق در گفت.وگوهای هسته‏ای و رفع تحریم‎های شدید است، رد کرد.
              توافق جامع هسته.ای در دسترس است
              پس از مذاکرات دوجانبه ایران با مقامات کشورهای آمریکا، فرانسه و روسیه، روز پنج.شنبه معاونان وزیر خارجه ایران که برای مذاکره دوجانبه با روس.ها در ایتالیا به سر می.برند در نشست شورای اروپایی روابط خارجی در رم شرکت کردند.
              به گزارش «ایلنا»، اعضای ارشد تیم مذاکره.کننده هسته.ای ایران عصر پنج.شنبه پیش از ترک رم به مقصد تهران با حضور در محل نشست سالانه شورای اروپایی روابط خارجی در پایتخت ایتالیا، سیاست هسته.ای جمهوری اسلامی ایران را تبیین کردند. مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکا و عباس عراقچی معاون حقوقی و بین.الملل وزارت امور خارجه در جمع مقامات سابق و فعلی کشورهای مختلف اروپایی ضمن تشریح اهداف جمهوری اسلامی ایران از پیگیری مذاکرات هسته.ای، یادآور شدند که برنامه هسته.ای ایران فاقد هرگونه ابعاد نظامی است و فتوای رهبر معظم انقلاب نیز به.عنوان بزرگ.ترین پشتوانه دینی و سیاسی، این ادعا را تضمین می.کند. همچنین به گزارش «ایسنا»، به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، عراقچی، در این نشست تاکید کرد که دستیابی ایران و گروه 1+5 به توافق جامع هسته.ای ممکن است، اما دو طرف هنوز در برخی موضوعات اختلافات زیادی دارند. به گفته عراقچی، مذاکرات هم.اکنون در مرحله بسیار حساسی قرار دارد و ایران برای از بین بردن اختلافات نیاز به کار سخت، خردورزی و خلاقیت دارد. همچنین او با اشاره به وجود برخی اختلافات میان طرف.های مذاکره.کننده تاکید کرد که دسترسی به یک توافق ممکن است. با توجه به احتمالاتی که درباره تمدید یک دوره 6 ماهه دیگر در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات تا 20 ژوئیه، وجود دارد، مذاکره.کننده ارشد هسته‏ای ایران گفت: «همه ما می.خواهیم که این کار را تا پایان 20 ژوئیه به نتیجه برسانیم.» او دست نیافتن به توافق جامع هسته.ای برای هر دو طرف. مذاکره.کننده را فاجعه.آمیز خواند. عراقچی همچنین گفت که اگر مذاکرات به نتیجه مطلوب نرسد ایران به غنی.سازی 20 درصدی اورانیوم باز می.گردد. این عضو ارشد تیم مذاکره.کننده ایران در سخنان خود در مورد دیدارهای دوجانبه هفته گذشته با مقامات آمریکایی اظهارنظری نکرد، اما ابراز امیدواری کرد که مذاکرات هفته آینده در وین پیشرفت.هایی خواهد داشت. او در این باره گفت: «ما انتظار داشتیم که کار روی متن پیش.نویس توافق جامع را در دور آخر مذاکرات آغاز کنیم، اما چنین اتفاقی رخ نداد. ما امیدواریم که هفته آینده کار روی تهیه پیش.نویس این توافق را آغاز کنیم، اما هنوز تردیدهایی در این باره وجود دارد.» عراقچی در سخنان خود در این نشست تاکید کرد: «ما برای دستیابی به توافق بسیار نزدیک و بسیار دور هستیم.» موگرینی، وزیر امور خارجه ایتالیا نیز در دیدار مجید تخت روانچی و عراقچی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات هسته‎ای با ایران تا 20 جولای (29 تیر) به نتیجه برسد. پیش.تر و پس از مذاکرات دوجانبه ایران و روسیه، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه و نماینده این کشور در مذاکرات دوجانبه با ایران، گفت: «می.توانیم بگوییم که کار روی توافق هسته.ای با ایران درحال پیشرفت است.» همچنین وزارت خارجه آمریکا روز جمعه از دیدار جان کری وزیر خارجه این کشور با کاترین اشتون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در لندن و گفت.وگوی این دو در مورد دور بعدی مذاکرات هسته‎ای ایران خبر داد. به گفته طرف.های مذاکره.کننده، مذاکرات ایران و گروه 1+5 هم.اکنون به مرحله بسیار حساسی رسیده است. همچنین روز گذشته هیاتی از وزارت خارجه آلمان برای مذاکرات دوجانبه با ایران وارد تهران شد. این هیات روز یکشنبه با عباس عراقچی دیدار می.کند.

              کنگره به.دنبال نقش.آفرینی بیشتر
              از دیگر سو، با وجودی.که مذاکره.کنندگان ایرانی و آمریکایی تلاش بسیاری را جهت رسیدن به توافق جامع پیش از پایان موعد مقرر آغاز کرده‎اند، اما در داخل آمریکا همچنان برخی مخالفان در کنگره بر مواضع خود پافشاری می‎کنند و اخیرا نیز رهبران کنگره آمریکا در نامه.ای خطاب به باراک اوباما یاد.آور شدند یک توافق با ایران که برنامه.هسته.ای این کشور را محدود می.کند، برای لغو تحریم.ها علیه ایران کافی نیست. به گزارش «ایسنا»، به نوشته روزنامه اورشلیم پست، اد رویس سرپرست کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان و الیوت انگل یکی.دیگر ازنمایندگان ارشد مجلس نمایندگان با نوشتن نامه.ای خطاب به باراک اوباما رئیس.جمهور آمریکا بر نقش کنگره برای هرگونه توافق هسته.ای با ایران به ویژه در زمینه. لغو، کاهش یا تمدید تحریم.ها علیه جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند. در این نامه آمده است که هرگونه توافق هسته.ای با ایران نیازمند تایید کنگره بوده و همچنین یک بسته که تعیین.کننده. شروط یک توافق خوب با ایران است در این نامه مطرح شده است. طبق توافق اولیه. ژنو که در نوامبر سال گذشته میان ایران و گروه 1+5 حاصل شد، کنگره اجازه ندارد تحریم جدیدی در ارتباط با برنامه هسته.ای ایران صادر کند. از این رو در این نامه آمده است که توقف همیشگی فعالیت.های هسته.ای ایران شرط لازم برای لغو دائمی تحریم.هایی است که کنگره پیش از این علیه این کشور وضع کرده است.


              پیشنهاد جدید نفتی ایران به 1+5
              از سوی دیگر، قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ارائه پیشنهادی به سران کشورهای 1+5 از آمادگی تهران به.منظور امضای قراردادهای تامین فاینانس به.صورت برد- برد طرح.های پتروشیمی با کشورهای اروپایی خبر داد و اعلام کرد: «عربستان و قطر توان رقابت با صنایع پتروشیمی ایران را ندارند.» محمدحسن پیوندی در گفت.وگو با خبرگزاری مهر با اشاره به آغاز دور جدید مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و 1+5، گفت: «امضای قرارداد با شرکت‎های بزرگ پتروشیمی جهان به توافق نهایی بین ایران و کشورهای 1+5 باز می‎گردد.»

              http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

              نظر

              • mahd
                عضو جدید
                • Dec 2011
                • 8

                #8167
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                نشست خبری رئیس‌جمهور
                اگر مذاکرات در پایان تیرماه به نتیجه نرسد و به توافق دست پیدا نکنیم، اما این را می‌گویم که هیچ وقت شرایط به شرایط قبل بر نخواهد گشت.

                نظر

                • bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

                  #8168
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  دوستان و عزیزان سایت فاخر بورسی
                  باید در داخل کشور کمپین هایی در حمایت از مذاکرات و پایان دادن به خصومت های 35 ساله بین ایران و غرب ایجاد شود و در شبکه های مختلف اجتماعی از فیس بوک و توییتر گرفته تا شبکه های وایبر و واتس اپ و .... و سایتهای داخلی تبلیغ وسیع روی آن صورت گیرد تا همه دلواپسان و متحجرین و آنهایی که منافع و حیات سیاسی و اجتماعیشان در ادامه تنش و وجود لولویی بنام دشمن ادامه دار خواهد بود ، کاملا شیر فهم شوند که اکثر ملت ایران خواهان آسایش و راحتی و حسن همجواری با همه دولتها و ملتها هستند و از جنگ و تحریم و تروریسم و دشمن تراشی بیزارند. واقعا چرا کشور بزرگ و چهار فصل ایران که تا سال 57 از اکثر کشور های منطقه و اسیا پیشرفته تر بود و کره ای ها غبطه داشتن خیابانهایی مانند تهران را در سئول داشتند امروز بعنوان زیباترین کشورها و غول بزرگ اقتصادی در دنیا مطرحند و ایران ما در نکبت و فلاکت اقتصادی بسر می برد؟ مگر آلمان و ژاپن به ارتش و سلاح و موشک هایشان در دنیا شناخته می شوند که ما هم از آنان پیروی کنیم؟ مگر قبول نداریم که بهترین مغزهای علمی و فرهنگی دنیا در انحصار دانشمندان ایرانی است؟ پس چرا امروز در شاخصهای مختلف زندگی اجتماعی نسبت به اکثر کشورها ی دنیا عقبتریم؟ و دهها چرای دیگر...... اگر موافقید از همین جا شروع کنیم و با شیر کردن این مطلب برای همه کسانی که می شناسیم در این کار سهیم شویم..در ضمن لایک این مطلب هم فراموش نشود.

                  نظر

                  • Trader7
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 940

                    #8169
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    داعش


                    خطاب من به اون کسایی هستش که دائما در سال های اخیر می گفتن ما رو چه به عراق و لبنان و فلسطین و سوریه و...
                    اگر همین دفاع و کمک ایران نبود الان مثل عراق و سوریه باید توی خیابون ها با داعش می جنگیدیم!
                    ما جنگ رو فراتر از مرزهامون بردیم
                    می دونید چرا آمریکا گیر داده ایران برنامه موشکیش رو تعطیل کنه!؟
                    چون می خواد موشک بده همینا بزنن تو سرمون ما نتونیم کاری کنیم!
                    دوستان سوریه ساز مخالف می زنه با آمریکا و اسرائیل پوستش رو کندند قبول عراق که با آمریکا بود چرا به عراق حمله کردند!؟
                    شمایی که داری می گی ما باید می چسبیدیم به آمریکا و اروپا چرا عراق که به آمریکا چسبید آمریکا کمکش نمی کنه!؟
                    قابل توجه کسانی که فکر می کنند که گروه داعش فقط حرفه که سر ملت را شیره بمالند...چند تا از عملکرد های داعش در سوریه را براتون لیست می کنم:
                    ۱- بریدن سر سرباز های سوری و فوتبال بازی کردن با اون سر ها
                    ۲- بریدن سر چند تن از «شهروند های سوری» و درست کردن کله پاچه با آنها
                    ۳- خفه کردن یک زن در «ملا عام» به علت اینکه فلج بوده و نمی تونسته سرپا نماز بخونه
                    ۴- دزدین یک خانوارده سوری و بریدن سر پدر مادر برادر خواهر جلوی یکی دیگر از فرزندان دختر خانواده که سن زیر ۷ سال را داشته


                    از همه این ها مهم تر می دونید چیه داعش همزمان با شروع جام جهانی به عراق حمله کرد چون افکار عمومی دنیا حواسش به جام جهانیه و کاری با داعش نداره.........


                    تو دنیا قانون جنگل حاکمه نخوری می خورنت!
                    صلح و حقوق بشر و انسانیت همش کشکه!

                    نظر

                    • ehsanksh
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 179

                      #8170
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                      داعش


                      خطاب من به اون کسایی هستش که دائما در سال های اخیر می گفتن ما رو چه به عراق و لبنان و فلسطین و سوریه و...
                      اگر همین دفاع و کمک ایران نبود الان مثل عراق و سوریه باید توی خیابون ها با داعش می جنگیدیم!
                      ما جنگ رو فراتر از مرزهامون بردیم
                      می دونید چرا آمریکا گیر داده ایران برنامه موشکیش رو تعطیل کنه!؟
                      چون می خواد موشک بده همینا بزنن تو سرمون ما نتونیم کاری کنیم!
                      دوستان سوریه ساز مخالف می زنه با آمریکا و اسرائیل پوستش رو کندند قبول عراق که با آمریکا بود چرا به عراق حمله کردند!؟
                      شمایی که داری می گی ما باید می چسبیدیم به آمریکا و اروپا چرا عراق که به آمریکا چسبید آمریکا کمکش نمی کنه!؟
                      قابل توجه کسانی که فکر می کنند که گروه داعش فقط حرفه که سر ملت را شیره بمالند...چند تا از عملکرد های داعش در سوریه را براتون لیست می کنم:
                      ۱- بریدن سر سرباز های سوری و فوتبال بازی کردن با اون سر ها
                      ۲- بریدن سر چند تن از «شهروند های سوری» و درست کردن کله پاچه با آنها
                      ۳- خفه کردن یک زن در «ملا عام» به علت اینکه فلج بوده و نمی تونسته سرپا نماز بخونه
                      ۴- دزدین یک خانوارده سوری و بریدن سر پدر مادر برادر خواهر جلوی یکی دیگر از فرزندان دختر خانواده که سن زیر ۷ سال را داشته


                      از همه این ها مهم تر می دونید چیه داعش همزمان با شروع جام جهانی به عراق حمله کرد چون افکار عمومی دنیا حواسش به جام جهانیه و کاری با داعش نداره.........


                      تو دنیا قانون جنگل حاکمه نخوری می خورنت!
                      صلح و حقوق بشر و انسانیت همش کشکه!
                      با سلام و احترام
                      لطفا مطالب احساسی خارج از منطق ننویسید این چه استدلالیه که شما دارید قانون جنگل ؟؟؟؟؟؟
                      چرا گروههایی مثل داعش در نروژ و سویس و کشورهای اروپایی شکل نمیگیره چون اونها به دمکراسی و حقوق بشر به شکل واقعی ان معتقدند و زمینه شکل گیری چنین گروههایی رو ندارن تا زمانی که تقسیم قدرت در کشوری بر اساس مبانی دینی یا نژادی و قبیله ای است شکل گیری چنین گروههای حتمی خواهد بود مثلا در سال 60 هجری وواقعه کربلا امریکا یااسرایل بود که فاجعه عاشورا را ایجاد کرد ؟؟ نه اونجا هم دعوا بر سر دین و اجرای احکام دین بود همیشه تاریخ چنین بوده است تا زمانی که دین را از صحنه سیاست و قدرت حدف نکنیم چنین گروههایی خواهند بود و همواره شاهد چنین فجایعی هستیم .
                      دوست عزیز هدف سکولاریزم به هیچ عنوان نابودی دین نبوده و نیست بلکه هدف ان حدف دین از دعوای قدرت و منفعت طلبی گروههای سیاسی است. اتفاقا بر خلاف نظر شما اگر دخالتهای ایران و کشورهای عربی در کشوری مثل سوریه نبود و توازن قوا در سوریه بر اساس رای واقعی مردم شکل می گرفت مانند خیلی کشورهای اروپایی هرگز داعش بروز نمی کرد متاسفانه ایران از کشوری مثل سوریه و لبنان به عنوان سپر استفاده کرد البته باز هم متاسفانه این سو استفاده را به نام دین مطرح کرد نیروهای ایرانی در سوریه به عنوان مدافعان حرم حضور دارند . و امروز هم بهانه کمک به عراق دفاع از حرم امامان در عراق است .
                      اگر به وجدان رجوع کنیم دلسوزی مبلغان سکولاریزم بر دین رو به وضوح احساس خواهیم کرد.پس خواهش می کنم به جای توجیه عمل به قانون جنگل به فکر حل کردن ریشه ای مشکل باشیم

                      نظر

                      • sencha_65
                        عضو جدید
                        • Sep 2013
                        • 10

                        #8171
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        «سید عباس عراقچی» عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای اعلام کرد: دکتر«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه و «کاترین اشتون» مسوول سیاست خارجی اتحادیه روز 16 ژوئن ( دوشنبه 26 خردادماه) با یکدیگر ناهار کاری در وین خواهند داشت.

                        نظر

                        • والیخان
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 413

                          #8172
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط sencha_65 پست شده است View Post
                          «سید عباس عراقچی» عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای اعلام کرد: دکتر«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه و «کاترین اشتون» مسوول سیاست خارجی اتحادیه روز 16 ژوئن ( دوشنبه 26 خردادماه) با یکدیگر ناهار کاری در وین خواهند داشت.

                          خداکنه مثل حلیلی باخانم اشتون زیادانس نگیره.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #8173
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                            با هدف بهبود رابطه ایران و اروپا
                            عضو جنجالی کمیته خارجی پارلمان اروپا به ایران سفر کرد
                            یکی از اعضای هیأت پارلمان اروپا برای حضور در گفت‌وگوهای بهبود رابطه ایران و اروپا در یک سفری ۶ روزه وارد ایران شد.
                            خبرگزاری فارس: عضو جنجالی کمیته خارجی پارلمان اروپا به ایران سفر کرد


                            به گزارش خبرگزاری فارس، «ماریچه اسخاکه»، یکی از اعضای هیأت پارلمان اروپا، روز 11 ژوئن (21 خردادماه) وارد تهران شد و قرار است تا 16 ژوئن (26 خردادماه) این سفر ادامه داشته باشد.

                            وی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اعلام کرد که به دعوت اندیشکده «IPS» (دفتر مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت خارجه آمریکا ) به ایران و با هدف بهبود رابطه ایران و اروپا به ایران سفر کرده است.

                            اسخاکه در گفت‌وگوهای خود تصریح کرد که توافق نهایی ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) می‌تواند نقش مهمی در بهبود رابطه اروپا با ایران ایفا کند.

                            این عضو هیأت پارلمان اروپا ادامه داد که امروز، 14 ژوئن و فردا 15 ژوئن (24 و 25 خردادماه) قرار است در دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه آمریکا میزگرد داشته باشند اما از جزئیات این نشست و افرادی که قرار است در آن شرکت کنند ابراز بی‌اطلاعی کرد.

                            اسخاکه در خصوص برنامه‌هایی که در سفر به ایران برایش برنامه‌ریزی شده است، گفت که احتمالاً با افرادی از مجلس ایران نیز دیدار خواهد داشت و ابراز امیدواری کرد که افرادی از کمیته امور اروپایی و کمیته امور خارجی را ملاقات کند و همچنین اعلام کرد که ممکن است با دانشگاهیان و اساتید دانشگاههای ایران نیز دیدار کند.

                            ماریچه اسخاکه، یکی از اعضای کمیته امور خارجی (AFET)، کمیته تجارت بین‌الملل (INTA)، کمیته فرهنگی، رسانه و آموزش (CULT) پارلمان اروپا می‌باشد.

                            وی همچنین یکی از اعضای هیأت روابط با آمریکا و ایران و همچنین روابط با آلبانی، بوسنی و هرزگوین، صربستان و مونته‌گرو و کوزوو، در پارلمان اروپا می‌باشد.

                            این عضو هیأت پارلمان اروپا حدود 6 ماه پیش نیز به همراه هیأتی از پارلمان اروپا به ایران سفر کرد و با مقامات ایران دیدار و گفت‌وگو داشت.

                            یکی از موضوعات بحث‌برانگیزی که در سفر گذشته پارلمان اروپا مطرح شد، دیدار هیأت پارلمان اروپا با «نسرین ستوده» دیدار داشتند.

                            مصاحبه کامل خانم اسخاکه با خبرگزاری فارس به زودی منتشر می‌شود.

                            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....Qeih4mwX.dpuf
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

                              #8174
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                              داعش


                              خطاب من به اون کسایی هستش که دائما در سال های اخیر می گفتن ما رو چه به عراق و لبنان و فلسطین و سوریه و...
                              اگر همین دفاع و کمک ایران نبود الان مثل عراق و سوریه باید توی خیابون ها با داعش می جنگیدیم!
                              ما جنگ رو فراتر از مرزهامون بردیم
                              می دونید چرا آمریکا گیر داده ایران برنامه موشکیش رو تعطیل کنه!؟
                              چون می خواد موشک بده همینا بزنن تو سرمون ما نتونیم کاری کنیم!
                              دوستان سوریه ساز مخالف می زنه با آمریکا و اسرائیل پوستش رو کندند قبول عراق که با آمریکا بود چرا به عراق حمله کردند!؟
                              شمایی که داری می گی ما باید می چسبیدیم به آمریکا و اروپا چرا عراق که به آمریکا چسبید آمریکا کمکش نمی کنه!؟
                              قابل توجه کسانی که فکر می کنند که گروه داعش فقط حرفه که سر ملت را شیره بمالند...چند تا از عملکرد های داعش در سوریه را براتون لیست می کنم:
                              ۱- بریدن سر سرباز های سوری و فوتبال بازی کردن با اون سر ها
                              ۲- بریدن سر چند تن از «شهروند های سوری» و درست کردن کله پاچه با آنها
                              ۳- خفه کردن یک زن در «ملا عام» به علت اینکه فلج بوده و نمی تونسته سرپا نماز بخونه
                              ۴- دزدین یک خانوارده سوری و بریدن سر پدر مادر برادر خواهر جلوی یکی دیگر از فرزندان دختر خانواده که سن زیر ۷ سال را داشته


                              از همه این ها مهم تر می دونید چیه داعش همزمان با شروع جام جهانی به عراق حمله کرد چون افکار عمومی دنیا حواسش به جام جهانیه و کاری با داعش نداره.........


                              تو دنیا قانون جنگل حاکمه نخوری می خورنت!
                              صلح و حقوق بشر و انسانیت همش کشکه!
                              دوست گرامی trader عزیز
                              هر پدیده ای را که در پیرامون ما رخ می دهد باید با منطق و بدور از احساسات مورد بررسی قرار دهیم و علتها و معلولهای آنرا شناسایی و سپس تحلیل کنیم.گروههای مختلفی که در این چند سال اخیر غالبا با نام دین و مذهب در داخل و خارج ظهور کرده اند و کشتار و خونریزی می کنند همه معلول علتهایی است که باید در جای خود به آن پرداخت و در اینجا که یک فروم بورسی است محل مناسبی برای آن نیست. در همین جملات خود شما می شود به پاره ای از دلایل آن پی برد.اگر نظام ج ا.ا. بجای آن که از ابتدا شعار صدور انقلاب را سر لوحه کار خود قرار دهد و شعارهای تند مبنی بر براندازی نظام های مرتجع عربی و سلطه گران غربی را سر دهد ، با سیاستگذاری بهتر روابط حسنه ای را با دنیا آغاز می کرد و در داخل به آبادانی و سازندگی کشور و رفاه و آسایش و ترویج اخلاق حسنه مردم همت می گماشت و زندگی آبرومندانه ای را برای مردم فراهم می اورد و آزادیهای مشروع و بدور از تعصبات فرقه ای را برای همه احزاب ، اقوام و مذاهب رعایت می کرد، نیازی نبود که بقول شما خاکریز جنگی خود را به خارج مرزها ی کشور ببرد و با هزینه کردن میلیاردها دلار از پول این مردم در خارج به حمایت از گروههای معارض حکومتها ، موجبات چنین واکنشهایی را بوجود آورد.کدام کشور و حاکمیت می پذیرد که کشوری ثالث در مرکز حکومتش پایگاه بزند و مخالفین آن حکومت را اموزش بدهد برای نابودی حکومت مستقر در آن کشور؟ مگر برای ایران قابل قبول بود که گروهک باصطلاح مجاهدین خلق یا کومله و دمکرات و ... با حمایت صدام و دیگران علیه ملت خود فعالیت کنند؟ جلو اشتباه و خطا از هر جا گرفته شود منفعت است. بهتر است ج.ا.ا. عملا دمکراسی و رفاه و پیشرفت اقتصادی و اخلاق حسنه را در داخل کشور ایران بنمایش بگذارد و انوفت همه مردم دنیا با دیدن چنین نظامی خود بخود جذب آن خواهند شد و برای تغییر وضعیت خود به وضعیت مشابه ج. ا. ا. تلاش خواهند کرد.چرا باید طوری عمل می شد که امواج سهمگین تحریمها گریبانگیرمان شود تا جاییکه امروز مجبور شویم با گردن کج و از سر ناتوانی به مذاکراتی تن دهیم که مطمئنا به عقب نشینی از مواضع و شعارهای طولانی مدت و بی محتوا خواهد انجامید؟ یک روز ملت را تحریک می کردند که جنگ جنگ تا رفع فتنه از جهان؟!؟! روز بعد جام زهر سرکشیدن جای انرا گرفت.حال نیز همین اتفاقات تکرار شد.اگر آن بی مغز دیوانه (احمدی نژاد)با شعارهای پوپولیستی مردم بینوا و بیچاره کشور را تشویق به سردادن شعار " انرژی هسته ای حق مسلم ماست " نمی کرد و وارد قمار بزرگ غنی سازی 20% نمی شد، امروز مجبور به نرمش قهرمانانه!؟!؟! در برابر غرب و 1+5 نمی شدیم.حمایت بی جهت از گروههای معارض در منطقه لبنان و فلسطین و عراق جنگ خانمانسوز سوریه را در پی داشت با ظهور گروههایی مانند تکفیری ها و سنی های افراطی و در عراق نیز سر از تخم دراوردن "داعش" . رسیدگی نکردن به وضعیت اسفبار اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی قوم بلوچ در شرق کشور گروههایی مانند جیش العدل و عبدالمالک ریگی و ...را پدید آورد که موجبات ناامنی و کشتارهای وحشتناک در ان منطقه شده اند..............

                              نظر

                              • محمدپارسا
                                عضو عادی
                                • Feb 2014
                                • 14

                                #8175
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                                دوست گرامی trader عزیز
                                هر پدیده ای را که در پیرامون ما رخ می دهد باید با منطق و بدور از احساسات مورد بررسی قرار دهیم و علتها و معلولهای آنرا شناسایی و سپس تحلیل کنیم.گروههای مختلفی که در این چند سال اخیر غالبا با نام دین و مذهب در داخل و خارج ظهور کرده اند و کشتار و خونریزی می کنند همه معلول علتهایی است که باید در جای خود به آن پرداخت و در اینجا که یک فروم بورسی است محل مناسبی برای آن نیست. در همین جملات خود شما می شود به پاره ای از دلایل آن پی برد.اگر نظام ج ا.ا. بجای آن که از ابتدا شعار صدور انقلاب را سر لوحه کار خود قرار دهد و شعارهای تند مبنی بر براندازی نظام های مرتجع عربی و سلطه گران غربی را سر دهد ، با سیاستگذاری بهتر روابط حسنه ای را با دنیا آغاز می کرد و در داخل به آبادانی و سازندگی کشور و رفاه و آسایش و ترویج اخلاق حسنه مردم همت می گماشت و زندگی آبرومندانه ای را برای مردم فراهم می اورد و آزادیهای مشروع و بدور از تعصبات فرقه ای را برای همه احزاب ، اقوام و مذاهب رعایت می کرد، نیازی نبود که بقول شما خاکریز جنگی خود را به خارج مرزها ی کشور ببرد و با هزینه کردن میلیاردها دلار از پول این مردم در خارج به حمایت از گروههای معارض حکومتها ، موجبات چنین واکنشهایی را بوجود آورد.کدام کشور و حاکمیت می پذیرد که کشوری ثالث در مرکز حکومتش پایگاه بزند و مخالفین آن حکومت را اموزش بدهد برای نابودی حکومت مستقر در آن کشور؟ مگر برای ایران قابل قبول بود که گروهک باصطلاح مجاهدین خلق یا کومله و دمکرات و ... با حمایت صدام و دیگران علیه ملت خود فعالیت کنند؟ جلو اشتباه و خطا از هر جا گرفته شود منفعت است. بهتر است ج.ا.ا. عملا دمکراسی و رفاه و پیشرفت اقتصادی و اخلاق حسنه را در داخل کشور ایران بنمایش بگذارد و انوفت همه مردم دنیا با دیدن چنین نظامی خود بخود جذب آن خواهند شد و برای تغییر وضعیت خود به وضعیت مشابه ج. ا. ا. تلاش خواهند کرد.چرا باید طوری عمل می شد که امواج سهمگین تحریمها گریبانگیرمان شود تا جاییکه امروز مجبور شویم با گردن کج و از سر ناتوانی به مذاکراتی تن دهیم که مطمئنا به عقب نشینی از مواضع و شعارهای طولانی مدت و بی محتوا خواهد انجامید؟ یک روز ملت را تحریک می کردند که جنگ جنگ تا رفع فتنه از جهان؟!؟! روز بعد جام زهر سرکشیدن جای انرا گرفت.حال نیز همین اتفاقات تکرار شد.اگر آن بی مغز دیوانه (احمدی نژاد)با شعارهای پوپولیستی مردم بینوا و بیچاره کشور را تشویق به سردادن شعار " انرژی هسته ای حق مسلم ماست " نمی کرد و وارد قمار بزرگ غنی سازی 20% نمی شد، امروز مجبور به نرمش قهرمانانه!؟!؟! در برابر غرب و 1+5 نمی شدیم.حمایت بی جهت از گروههای معارض در منطقه لبنان و فلسطین و عراق جنگ خانمانسوز سوریه را در پی داشت با ظهور گروههایی مانند تکفیری ها و سنی های افراطی و در عراق نیز سر از تخم دراوردن "داعش" . رسیدگی نکردن به وضعیت اسفبار اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی قوم بلوچ در شرق کشور گروههایی مانند جیش العدل و عبدالمالک ریگی و ...را پدید آورد که موجبات ناامنی و کشتارهای وحشتناک در ان منطقه شده اند..............
                                شما ایرانی ها رو با کی اشتباه گرفتید که دارید با کلمات اینطور ناشیانه بازی میکنی و انتظار هم داری که حرفهاتون خریدار داشته باشه؟
                                جامعه ای که قبل از روشنگری خواص جامعه خودش پی برده که ورود به جنگ با داعش، منجر به جنگ شیعه و سنی میشه و با تردید به رفتار غرب نگاه میکنه سطح شعورش بالاتر از این حرفاست که شما با حرفایی از جنس یکی به نعل یکی به میخ بتونید علایق سیاسی تون رو رشد بدید و القا کنید
                                شکر خدا اینجا همه بورسی هستن و میدونن معنی روند یعنی چی! وقتی رفتار امنیتی نظام منجر به حفظ و گسترش امنیت شده(البته نه امنیت اقتصادی بلکه امنیت اجتماعی ) این حرفای شما ندیدن اظهر من الشمسه بزرگوار.
                                احمدی نژاد و خاتمی و که وکه وکه از شکم نوعی دموکراسی اومدن بیرون که هنوز هم در مورد کارآمد بودنش شک وجود داره.رفتار این دولت و اون دولت با سیستم و بوروکراسی معیوبشون که انگلی شدن برای جامعه و اقتصادو با مفت خوری و رانت خواری به گند کشیدن خیلی ربط مستقیم پیدا نمیکنه به سطح امنیتی که ما الآن از قبل داشتنش داریم نصف شب فوتبال نگاه میکنیمو فحش سیاسی بهم میدیم دوست عزیز. اون ور مرز شیعه اثنی عشری داره بخاطر انقلابی که منو شما منتقدشیم سرشو میده و دختر بچه ها به باباهاشون خیره شدن که اگه رفت و برنگشت یه شکم سیر نگاهشون کرده باشن حداقل.اینجا زنو بچه منو شما داره به این فکر میکنه که چیکار کنه با زندگیش که سال بعد به فلان هدفش برسه. که البته انشالله هم برسن.اصلا خدا عزت رو که میده امنیت رو هم میده.امنیت نشانه گسترش سفره رحمت خداست.
                                حالا سوال اینکه این عزت و امنیت از کجا اومده برادر؟
                                منکر رابطه فقر و فساد و کفر هم نمیشم.ولی بررسی این مسائل با جزئی نگری شما میرسه به همین حرفای فیس بوکی که زدید و میزنید

                                نظر

                                در حال کار...
                                X