آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #9691
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

    رويترز: مذاکرات هسته‌اي به هيچ وجه تمديد نخواهد شد


    فارس: خبرگزاري رويترز به نقل از ديپلمات‌هاي حاضر در وين گزارش داد اگر مذاکرات هسته‎اي به نتيجه هم نرسد، تمديدي در کار نخواهد بود.

    به گزارش خبرگزاري انگليسي «رويترز»، يک منبع ديپلماتيک مستقر در وين و نزديک به مذاکرات هسته‌اي در اين زمينه اعلام کرد که تمديد جديدي در مسير مذاکرات هسته‌اي ايران در کار نخواهد بود. بنابر اين گزارش، ديپلمات فوق اظهار داشت که در صورت عدم حصول توفق تمديد تازه‌اي رخ نخواهد داد و تمديد قبلي صورت گرفته نيز خود مهلتي دشوار بود. «سيد عباس عراقچي»، معاون وزير امور خارجه و عضو ارشد تيم مذاکره‌کننده هسته‌اي ايران بعد از مذاکرات نمايندگان ايران و 3 کشور اروپايي در وين طي گفت‌وگويي با يادآوري اين نکته که اختلافات در موضوعات اساسي همچنان باقي است خاطرنشان کرد، هدف اين مذاکرات رايزني و آماده‌سازي فضا براي مذاکرات هفته آينده در نيويورک بود. وي افزود: ما هميشه خوشبين هستيم اما اختلافات عمده همچنان پابرجا هستند.
    با سلام چه خبر خوبی اگر واقعیت داشته باشد بهترین خبر هسته ای می باشد !!!!
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ژنرال
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 22

      #9692
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      عراقچی هم به این موضوع اشاره کرده بود آذر ماه نقطه پایان خواهد بود

      نظر

      • Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

        #9693
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات عمیق ما با ایران باعث تغییر در روابط شود
        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        نسیم آنلاین نوشت:

        "جان کری" گفت:امیدواری‌های زیادی داریم که مذاکرات اتمی عمیق ما با ایران موجب تغییر روابط با تهران شده و ابهامات آژانس درباره برنامه اتمی این کشور رفع شود.

        به گزارش "رویترز"، او این مطالب را پس از دیدار با "رجب طیب اردوغان"، رئیس‌جمهور ترکیه عنوان کرد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #9694
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
          وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات عمیق ما با ایران باعث تغییر در روابط شود
          پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
          نسیم آنلاین نوشت:

          "جان کری" گفت:امیدواری‌های زیادی داریم که مذاکرات اتمی عمیق ما با ایران موجب تغییر روابط با تهران شده و ابهامات آژانس درباره برنامه اتمی این کشور رفع شود.

          به گزارش "رویترز"، او این مطالب را پس از دیدار با "رجب طیب اردوغان"، رئیس‌جمهور ترکیه عنوان کرد.

          با سلام مردم ایران هم بابت تغییر به روحانی رای داده اند چه از نظر سیاست خارجی برای حل مذاکرات هسته ای که امید واریم تا آخر آبان ماه سال کنونی نتیجه قطعی حاصل شود تا تکلیف کشور معلوم شود
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

            #9695
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            بقیه متنش را چرا سانسور کردی؟
            در واقع لیمبرت گفته یاران کوچکرت از ان است بخواهد خطری باشد:D
            در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
            یادداشت جان لیمبرت رئیس پیشین میز ایران در وزارت خارجه آمریکا:

            هنری کسینجر در مورد ایران مزخرف می گوید، برژینسکی هم در دهه 70 چنین حرفی زده بود

            خدا را شكر که دیگر پیرمرد سیاست خارجی، در آمریکا سیاست گذار نیست


            جان لیمبرت، دیپلمات، دستیار اسبق معاون وزیر و رئیس پیشین میز ایران در وزارت خارجه آمریکا در لوبلاگ نوشت: هنری کسینجر ممكن است پیرمرد سیاست خارجی آمریکا باشد اما وقتی بحث درک ایران پیش می آید، مهارت های او به تحلیل می رود. او در گفتگو با رادیو ملی آمریکا به شدت دچار اشتباه شد. واقعا خدا را شكر که دیگر او او سیاست گذار نیست.

            به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در اواخر دهه 1970، برژینسکی مشاور پرزیدنت کارتر از «کمربند سبز» اسلام سخن گفت که از خاورمیانه در مقابل تهاجم شوروی دفاع می کند. پس از آن مشخص شد که این کمربند و ساكنان آن در ایران و افغانستان ضربه ی جدی به امریکا زدند. در مورد ایران، آنها یک رئیس جمهور آمریکا یعنی کارتر را پایین کشیدند و دیگری (ریگان) را تا مرز سقوط پیش بردند.

            اكنون، کسینجر نه تنها از کمربند شیعی سخن می گوید بلكه به تشکیل امپراتوری پارس اشاره می کند. او به رادیو ملی آمریکا گفت که ایران مشكلی بزرگتر از داعش برای آمریکا محسوب می شود.

            کسینجر گفت: کمربند شیعی از تهران به بغداد و بغداد به بیروت بوجود آمده، این به ایران فرصت احیای امپراتوری پارس باستانی را با برچسب شیعه می دهد.

            این سخنان مزخرف است. به عنوان محقق و پژوهشكر حوزه ایران و فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد، معتقدم کسینجر باید اطلاعات بیشتری داشته باشد. او یکبار گفت که امریکا منافع مشترکی بسیاری با ایران نسبت به سایر دوستان آمریکا دارد.

            این دیدگاه نسبت به بر کوبیدن بر طبل تهدید تخیلی امپراتوری فارس و کمربند شیعی خیلی عاقلانه تر به نظر می رسد.

            هیچکس نسبت به ایران از زمان میت رامنی که در سال 2012 گفت «ایران به اتحاد با سوریه نیاز دارد تا از دسترسی خود به آب های آزاد مطمئن باشد» انقدر بی اطلاع نبوده است.
            فتوحات ایران کهن، واقعیت ایران امروز

            جان لیمبرت که به زبان فارسی هم مسلط است و پیشتر مسئول میز ایران در وزارت خارجه آمریکا هم بوده می‌افزاید: «تمامی این فتوحات پارسی مربوط به زمان‌های بسیار کهن است. ایران امروز، فارغ از ظاهر امر، نه در حال بازسازی امپراتوری باستانی‌اش است و نه در حال بافتن کمربند شیعی از مسلمانان شیعه عراق و لبنان. برعکس، مذهب شیعه، زبان فارسی و سیاست خارجی بی‌منطق جمهوری اسلامی را به کشوری منزوی در منطقه‌ای تبدیل کرده که مردمان همسایه‌اش نه در زبانش شریک هستند و نه مذهب اسلامش را قبول دارند.»

            وی افزوده است: «ایرانی‌های امروز بیشتر از آن که در پی احیای امپراتوری باستانی‌شان باشند، بیشتر شبیه برتون‌های (اهالی بریتانی در فرانسه) سده‌های میانه هستند که زبانی را صحبت می‌کردند که کسی نمی‌فهمید و قدیسانی را می‌ستاییدند که کسی جز خودشان نمی‌شناخت. زمانی که تهران کوشید در جریان جنگ با عراق از اهرم مذهب شیعه علیه صدام استفاده کند با شکست مواجه شد، چرا که سربازان عرب شیعه با وفاداری کامل برای کشورشان (عراق) می‌جنگیدند.»

            آقای لیمبرت در پایان مطلب خود می‌گوید: «شاید جمهوری اسلامی به دلایل مختلف نظام مورد پسندی نباشد، نظامی که با مردمش بدرفتاری می‌کند، علیه نخبگانش اعلان جنگ می‌دهد، خبرنگاران را زندانی می‌کند، و به جای دنبال کردن منافع ملی همسایگانش را به دشمن خود تبدیل می‌کند. اما اگر صحبت از «کمربند» باشد باید از کمربندهای دیگر هم سخن گفت: کمربندهای سُنی، عرب و مردمان تُرک‌تبار که همه و همه ایران را در منطقه منزوی نگاه می‌دارند.»
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

            نظر

            • tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

              #9696
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              چرخش راهبردی در سیاست خارجی دولت روحانی؟

              بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران و الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه در مراسم امضای تفاهمنامه‌های همکاری‌های تجاری و اقتصادی
              دو خبر پی‌درپی اقتصادی حاکی از رویکردی جدید در سیاست خارجی دولت روحانی است، هرچند روشن شدن ابعاد و گستره این تحولات نیاز به زمان دارد.
              خبر اول، به تفاهم‌نامه ۷۰ میلیارد یورویی بین ایران و روسیه مربوط بود که بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران و الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه آن را امضا کردند. با آن که جزئیات مفاد این تفاهم‌نامه هنوز منتشر نشده است، اما مطلب قابل توجه، به نقل از خبرگزاری‌های ایران، گنجانده شدن همکاری در بخش انرژی و نفت در سند مزبور است، چیزی که به طور بالقوه می‌تواند ضربه سنگینی به تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران تلقی شود.
              خبر دوم، به نقل از اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور، درباره "فعال شدن میلیاردها دلار فاینانس چینی" است که گفته شده قرار است به زودی جامه تحقق به خود بگیرد. خبرگزاری‌های ایران گزارش داده‌اند که قرار است چینی‌ها به جای طلب ۱۸ میلیارد دلاری ایران بابت پول نفت، ۲ تا ۳ برابر این مبلغ را برای فاینانس (تامین مالی) پروژه‌های ایرانی اختصاص دهند. اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفته است که بیشتر پروژه‌هایی که معرفی شده‌اند، صنعتی و نفتی هستند. ضمن آن که طرح ایجاد اتوبان، اسکله، نیروگاه، سد، پالایشگاه، جاده، پل و فرودگاه نیز در فهرست ۸۰گانه پروژه‌ها به چشم می‌خورد.

              گفته شده است که بیشتر پروژه‌هایی که برای مشارکت شرکت‌های چینی در ایران معرفی شده‌اند، صنعتی و نفتی هستند، ولی طرح‌های ایجاد اتوبان، اسکله، نیروگاه، سد، پالایشگاه، جاده، پل و فرودگاه نیز در فهرست ۸۰گانه پروژه‌ها به چشم می‌خورد
              با روی کار آمدن دولت حسن روحانی انتظار این بود که وی، به عنوان فردی که زیرمجموعه‌ای از تفکر هاشمی رفسنجانی خوانده می‌شود، سیاست نزدیکی به غرب را پیشه کند. آنچه که این انتظار را قوت می‌بخشید حضور جواد ظریف در مقام رئیس دستگاه دیپلماسی ایران بود؛ آقای ظریف طی دوره خدمتش در دوران ریاست‌جمهوری هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی و حتی محمود احمدی‌نژاد، در مقام معاون وزیر امور خارجه و سپس نماینده ایران در سازمان ملل متحد، همواره تلاش داشت که بین ایران و غرب و به‌خصوص آمریکا نوعی آشتی برقرار کند، هرچند گفته می‌شد این اعتقاد را دارد که رابطه دو کشور، به دلیل تضادهای بنیادی بین دو نظام دوستانه نخواهد شد. به هر جهت، با وجود انتظارات اولیه، تحولات اخیر از عزم ایران به دورتر شدن از غرب و نزدیکتر شدن بیش از پیش به شرق حکایت دارد.
              این تحرکات می‌تواند به دو دلیل صورت گرفته باشد. نخست اینکه شکاف میان ایران و غرب، به‌خصوص آمریکا، در مورد شرایط توافق هسته‌ای آنقدر عظیم است که گاه به نظر می‌رسد ایران از رسیدن به یک توافق جامع ناامید شده و لذا زندگی در جهانی منهای غرب را، در بدترین حالت، در دستور کار خود قرار داده است. در این خصوص، علی خرم، مشاور وزیر امور خارجه ایران، می‌گوید که با وجود "طرح مواضع حداکثری" و اصرار "بر رویکرد سابق ... یعنی اعمال فشار از طریق تحریم‌ها به واسطه به‌روز کردن فهرست تحریم‌های سابق" توسط آمریکا، نمی‌توان به دستیابی به توافق جامع امیدوار بود.
              بر پایه برخی گزارش‌ها، به نظر می‌رسد که اختلاف عمده بین ایران و غرب حول دو محور شکل گرفته است. نخست تعداد سانتریفوژهای در حال کار و دیگری طول مدت اعتمادسازی برای برداشته شدن کامل تحریم‌ها؛ خواسته ایران این است که با پایان قرارداد روسیه برای تامین سوخت بوشهر در سال ۲۰۲۱ میلادی، خود بتواند با به کار گرفتن ۱۹۰ هزار سانتریفوژ نسل اول، یا معادل آن، به طور مستقل سوخت نیروگاه را تامین کند. اما موضع غرب، فعال ماندن تنها هزار و ۵۰۰ سانتریفوژ است.

              جان کری و جواد ظریف، وزیران امور خارجه آمریکا و ایران در مذاکراتی دوجانبه بر سر فعالیت‌های هسته‌ای ایران - وین- ۱۴ ژوئیه ۲۰۱۴
              نظر ایران درخصوص زمان لازم برای اعتمادسازی و برداشته شدن تحریم‌ها، روی یک دوره سه ساله است، چرا که گفته می‌شود حسن روحانی و تیم او، موفقیت در حل بحران هسته‌ای را کلید پیروزی در انتخابات بعدی ریاست‌جمهوری می‌دانند. این در حالی است که غرب بر روی یک دوره ۲۰ ساله اصرار دارد.
              انگیزه دیگر ایران، با توجه به زمان اعلام این همکاری‌های عظیم اقتصادی، می‌تواند این باشد که با توجه به مذاکرات فشرده‌ای که در ماه سپتامبر صورت می‌گیرد و بناست تا ماه نوامبر نیز ادامه یابد، برگ برنده آمریکا، یعنی تحریم‌ها را از دست آن کشور خارج کند. به عبارت دیگر، پیام ایران این است که راه خود را یافته است و برخلاف تصور غرب، حاضر نیست از سر استیصال و با هر شرایطی، تن به توافق دهد.
              باور عمومی در ایران این است که روس‌ها غیرقابل اعتماد هستند و ایران نمی‌تواند در بلندمدت روی این کشور حساب باز کند. ظریف در کتاب "آقای سفیر" که متن یک مصاحبه بلند با اوست، به این مسئله می‌پردازد. او معتقد است که همه کشورها از جمله روسیه، در روابط خود با دیگر کشورهای جهان، منافع خود را در اولویت قرار می‌دهند و نباید از هیچ کشوری انتظار دوستی خالصانه داشت. به اعتقاد ظریف، کشورها زمانی روابط نزدیک و استراتژیک با یکدیگر برقرار می‌کنند که منافع درازمدت آنها با یکدیگر همسو شود.
              چنین تعبیری در شرایط کنونی، در مورد رابطه ایران و روسیه، با توجه به تحولات جاری، مصداقی عینی پیدا کرده است.
              روسیه بر اثر بحران اوکراین به شدیدترین تقابل با غرب از سال ۱۹۹۱ میلادی، یعنی پس از فروپاشی شوروی سابق، کشیده شده است. روسیه، وارد شدن اوکراین به دایره متحدان غرب و بدتر از آن، حضور احتمالی ناتو در حیاط خلوت خود را یک تهدید جدی برای امنیت ملی خود تلقی می‌کند. از دید روسیه، اتحاد با ایران می‌تواند به منزله مقابله با غرب در منطقه‌ای باشد که از اهمیتی راهبردی برای بلوک غرب برخوردار است. مصداق دیگر، همکاری بین ایران و روسیه در سوریه است که این همکاری، تاکنون یکی از دلایل عمده جلوگیری از سقوط بشار اسد خوانده می‌شود.

              از دید روسیه، اتحاد با ایران می‌تواند به منزله مقابله با غرب در منطقه‌ای باشد که از اهمیتی راهبردی برای بلوک غرب برخوردار است
              با وجود مخالفت غرب و به‌خصوص آمریکا، چین نیز از دو زاویه به همکاری راهبردی اقتصادی با ایران رغبت دارد. اول اینکه بازار ایران از نظر میزان جمعیت، ترکیب جمعیتی جوان و تحصیل‌کرده و قدرت مالی آن کشور، بازاری است که در منطقه شاید تنها با ترکیه قابل مقایسه باشد.
              از طرف دیگر، چین به همکاری با ایران به عنوان سومین تامین‌کننده نفت آن کشور و کشوری که تحت نفوذ غرب نیست، نگاهی راهبردی دارد. در عین حال، موضوع مطالبه ۱۸ میلیارد دلاری ایران از چین از محل فروش نفت، فرصت مناسبی را برای آن کشور فراهم کرده است تا با ایران وارد یک دادوستد درازمدت در قالب دادن اعتبار و فاینانس پروژه‌های عظیم شود.
              درست است که قرائن نشان می‌دهد ایران دست به حرکت حساب‌شده‌ای زده است، اما باید دید که اگر مذاکرات هسته‌ای به نتیجه نرسد، غرب و به‌خصوص آمریکا چه واکنشی از خود نشان خواهند داد. طرحی که دو سناتور آمریکایی، کرک و منندز، در دسامبر سال ۲۰۱۳ میلادی برای تحریم "تقریبا کامل" نفتی ایران تهیه کرده بودند، به دلیل تهدید باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا به وتوی آن، بایگانی شد. در نتیجه، منطق حکم می‌کند که در صورت شکست مذاکرات، آمریکا به تحریم‌های شدید، از جمله رویکردی مانند طرح کرک-منندز، روی آورد.
              در چنین حالتی، باید دید که آیا ایران با تکیه عمده بر روسیه، در حالی که چین به احتمال قوی حاضر به مقابله با آمریکا نخواهد بود، می‌تواند چرخ اقتصاد خود را به گردش درآورد؟
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

              نظر

              • گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

                #9697
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با سلام مردم ایران هم بابت تغییر به روحانی رای داده اند چه از نظر سیاست خارجی برای حل مذاکرات هسته ای که امید واریم تا آخر آبان ماه سال کنونی نتیجه قطعی حاصل شود تا تکلیف کشور معلوم شود
                به نظر من فعالین بازار دچار اشتباه هستند که همه چیز را در گرو نتیجه مذاکرات هسته ایی میبینند !هر چند که اگر توافقی بشود( همان غلط کردم ایرانی ها) باز هم رفع انواع تحریمها بسیار زمان بر است مخصوصا تحریمهای مربوط به سازمان ملل .
                مهمتر از مسئله مذاکرات هسته ایی , دزدی و دروغ است !که تقریبا میتوان گفت 100 درصد در خانواده های شیعه ایرانی نهادینه شده ! خانواده ها مدیران را دزد تربیت میکنند و به اجتماع تحویل میدهند , مدیران نیز سیاستها را برای خانواده ها تنظیم میکنند و این دور باطل همچنان ادامه دارد !
                دیگر دروغهای بزرگ(در هر زمینه ایی) نیز کار ساز برای جلب اعتماد مردم نیست , چرا که همه از جنس یکدیگر خبر دارند(سرو ته یک کرباسیم),
                اینطور است که مشکل اصلی بازار و اقتصاد و فرهنگ و سیاست عدم اعتماد و دروغ و دزدی است(نزول اخلاقیات) که برخلاف مسائل مالی اصلاح اخلاقیات بسیار زمانبر است و اگر نگوئیم غیر ممکن بسیار دشوار است.
                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #9698
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  روانچی: صحبت درباره تمدید مجدد مذاکرات زود است/برخورد سیاسی با حقوق بشر مردود است>:D<#:-S

                  شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱

                  یک عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان با اشاره به مذاکرات دوجانبه ایران با کشورهای اروپایی و آمریکا در هفته‌های اخیر، گفت: دیدگاه‌ها هنوز به هم نزدیک نشده است و اختلافات بر روی موضوعات جدی وجود دارد.

                  به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجید تخت روانچی، معاون وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه رونمایی از تمبر مشترک روابط دوجانبه ایران و مکزیک در جمع خبرنگاران پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا پس از مذاکرات دوجانبه با نمایندگان گروه 1+5 اختلاف نظرها کاهش یافته است، گفت: در مذاکرات دوجانبه ای که در ژنو و وین داشتیم ما در مورد متن مذاکره نکردیم بلکه در مورد موضوعاتی صجبت کردیم که در نهایت اگر در مورد آنها به تفاهم برسیم بر پیشرفت در نگارش متن تأثیر خواهد داشت.

                  وی ادامه داد: همان‌طور که آقای ظریف و عراقچی اعلام کردند در گفت‌وگوهای دوجانبه‌ای که با اروپایی‌ها و آمریکا داشتیم خیلی از این بعد که دیدگاه‌ها به هم نزدیک شود به نتیجه نرسیدیم و اختلافات روی موضوعات جدی وجود دارد. اما از طرف ایران حسن نیت برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وجود دارد و تلاش می‌کنیم تا قبل از 3 آذر این کار انجام‌ شود اما طبیعی است با هر هزینه‌ای حاضر نیستیم این توافق صورت گیرد و خطوط قرمزی که ایران بارها اعلام کرده است باید رعایت شود.

                  روانچی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر این‌که احتمال رایزنی میان وزیران خارجه و روسای جمهور ایران و گروه 1+5 برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها و رفع اختلافات بر سر موضوعات جدی وجود دارد، گفت: در مذاکرات نیویورک در هفته آینده ملاقات‌هایی بین وزیران خارجه ایران و گروه 1+5 صورت می‌گیرد و اگر آقای روحانی تشریف بیاورند بین ایشان و برخی کشورهای عضو گروه 1+5 جلساتی خواهد بود. همچنین در سطح معاونان و مدیران سیاسی ایران و گروه 1+5 به سرپرستی آقای ظریف و خانم اشتون جلسه‌ای وجود دارد. فکر نمی‌کنیم نیاز باشد بخواهیم سطح مذاکرات را بالا ببریم. اگر واقعا اراده سیاسی در طرف مقابل وجود داشته باشد، در همین سطحی که الان مذاکره صورت می‌گیرد می‌توان به نتیجه رسید.

                  این عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه احتمال تمدید مجدد مذاکرات چنان‌چه دوطرف به تفاهم نرسند وجود دارد، اظهار کرد: هنوز زود است تا در این مورد صحبت کنیم ما بر این مسأله تمرکز داریم که تا قبل از 3 آذر تمام شود اما اگر به نتیجه نرسیدیم در موقع خودش تصمیم‌گیری می‌کنیم.


                  روانچی در واکنش به گزارش حقوق بشری علیه ایران از سوی بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، اظهار کرد: ما بارها اعلام کرده‌ایم نباید با مسأله حقوق بشر سیاسی برخورد شود. بر اساس دین اسلام همه باید در جهت حقوق بشر حرکت و همکاری کنند. اما اگر بخواهد با موضوع حقوق بشر سیاسی برخورد شود از دید ما کاملا" مردود است.

                  وی در خصوص این‌که احتمال دارد این گزارش بر حضور ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل تأثیر بگذارد، گفت: خیر. از این مباحث تاکنون زیاد مطرح شده است. ما کار خود را خواهیم کرد و وقتی این مسأله در مجمع عمومی مطرح شود ما نظرات خود را به طور شفاف و صریح اعلام می‌کنیم.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #9699
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                    به نظر من فعالین بازار دچار اشتباه هستند که همه چیز را در گرو نتیجه مذاکرات هسته ایی میبینند !هر چند که اگر توافقی بشود( همان غلط کردم ایرانی ها) باز هم رفع انواع تحریمها بسیار زمان بر است مخصوصا تحریمهای مربوط به سازمان ملل .
                    مهمتر از مسئله مذاکرات هسته ایی , دزدی و دروغ است !که تقریبا میتوان گفت 100 درصد در خانواده های شیعه ایرانی نهادینه شده ! خانواده ها مدیران را دزد تربیت میکنند و به اجتماع تحویل میدهند , مدیران نیز سیاستها را برای خانواده ها تنظیم میکنند و این دور باطل همچنان ادامه دارد !
                    دیگر دروغهای بزرگ(در هر زمینه ایی) نیز کار ساز برای جلب اعتماد مردم نیست , چرا که همه از جنس یکدیگر خبر دارند(سرو ته یک کرباسیم),
                    اینطور است که مشکل اصلی بازار و اقتصاد و فرهنگ و سیاست عدم اعتماد و دروغ و دزدی است که برخلاف مسائل مالی اصلاح اخلاقیات بسیار زمانبر است و اگر نگوئیم غیر ممکن بسیار دشوار است.
                    با سلام این دولت دولت راستگو و اعتماد گراست و اگر تا 3 ماهه دیگه نتوانست اعتماد برای به بازار بورس برگرداند 1 سال مانده به انتخابات هر جور شده برای بقای خود هم وضع بورس را درست می کند و هم تورم را کاهش می دهد پایین زیر 10درصد همراه با رشد اقتصادی بالای 3الی 4 درصد داریم
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

                      #9700
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      گفت‌وگوهای یک روزه ایران و سه کشور اروپایی در وین پايان يافت
                      رایزنی‌های فشرده پیش از مذاکرات نیویورک

                      روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۲۹۵ تاریخ چاپ: ۱۳۹۳/۰۶/۲۲ بازدید: 1054 بار کد خبر: DEN-827883
                      سخنگوی کاخ سفید: آمریکا خواسته‌ها و توقعاتش را در مذاکرات هسته‌ای ایران پایین آورده است

                      موضع آمریکا در مذاکرات
                      همزمان با گفت‌وگوهای یک روزه ایران و سه کشور اروپایی در وین اتریش، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا توقعات خود را در مذاکرات با ایران پایین آورده است.
                      به گزارش «ایسنا»، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید شب پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه هرگونه همکاری نظامی میان آمریکا و ایران را برای مقابله با داعش غیرمحتمل می‌دانم، درخصوص مذاکرات هسته‌ای گفت: «آمریکا خواسته‌ها و توقعاتش را در مذاکرات هسته‌ای ایران پایین آورده است.» ارنست یادآور شد مسائل زیادی وجود دارد که در حاشیه مذاکرات هسته‌ای مطرح نشده است و مذاکرات روی برنامه هسته‌ای ایران متمرکز است.
                      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                      نظر

                      • شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

                        #9701
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                        گفت‌وگوهای یک روزه ایران و سه کشور اروپایی در وین پايان يافت
                        رایزنی‌های فشرده پیش از مذاکرات نیویورک

                        روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۲۹۵ تاریخ چاپ: ۱۳۹۳/۰۶/۲۲ بازدید: 1054 بار کد خبر: DEN-827883
                        سخنگوی کاخ سفید: آمریکا خواسته‌ها و توقعاتش را در مذاکرات هسته‌ای ایران پایین آورده است

                        موضع آمریکا در مذاکرات
                        همزمان با گفت‌وگوهای یک روزه ایران و سه کشور اروپایی در وین اتریش، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا توقعات خود را در مذاکرات با ایران پایین آورده است.
                        به گزارش «ایسنا»، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید شب پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه هرگونه همکاری نظامی میان آمریکا و ایران را برای مقابله با داعش غیرمحتمل می‌دانم، درخصوص مذاکرات هسته‌ای گفت: «آمریکا خواسته‌ها و توقعاتش را در مذاکرات هسته‌ای ایران پایین آورده است.» ارنست یادآور شد مسائل زیادی وجود دارد که در حاشیه مذاکرات هسته‌ای مطرح نشده است و مذاکرات روی برنامه هسته‌ای ایران متمرکز است.
                        يعني بيست سال براي هيچ ، باور نكنيد بدانيد كه توقعاتش را بالا برده
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

                        نظر

                        • علی کریمی
                          عضو عادی
                          • Jul 2014
                          • 95

                          #9702
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          به نظر من فعالین بازار دچار اشتباه هستند که همه چیز را در گرو نتیجه مذاکرات هسته ایی میبینند !هر چند که اگر توافقی بشود( همان غلط کردم ایرانی ها) باز هم رفع انواع تحریمها بسیار زمان بر است مخصوصا تحریمهای مربوط به سازمان ملل .
                          مهمتر از مسئله مذاکرات هسته ایی , دزدی و دروغ است !که تقریبا میتوان گفت 100 درصد در خانواده های شیعه ایرانی نهادینه شده ! خانواده ها مدیران را دزد تربیت میکنند و به اجتماع تحویل میدهند , مدیران نیز سیاستها را برای خانواده ها تنظیم میکنند و این دور باطل همچنان ادامه دارد !
                          دیگر دروغهای بزرگ(در هر زمینه ایی) نیز کار ساز برای جلب اعتماد مردم نیست , چرا که همه از جنس یکدیگر خبر دارند(سرو ته یک کرباسیم),
                          اینطور است که مشکل اصلی بازار و اقتصاد و فرهنگ و سیاست عدم اعتماد و دروغ و دزدی است(نزول اخلاقیات) که برخلاف مسائل مالی اصلاح اخلاقیات بسیار زمانبر است و اگر نگوئیم غیر ممکن بسیار دشوار است.
                          اگر مذاکرات به نتیجه برسه فکر نکنم برای بازار تاثیری بذاره ولی اگه به نتیجه نرسه کوتاه مدت بورس را بالا میبره ولی در بلند مدت تمام بازارها رو غیر از دلالی نابود می کنه.

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #9703
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            تعداد سانتریفیوژها نباید مانع از توافق شود

                            پایگاه خبری المانیتور در گزارشی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران در گذشته نوشت: شرایط کنونی مذاکرات هسته‌ای ایران بی‌شباهت به مذاکرات این کشور با اتحادیه اروپا در سال 2005 نیست. در آن زمان نیز اختلاف بر سر تعداد سانتریفیوژها به شکست مذاکرات و در نتیجه بی‌اعتمادی دو طرفه منجر شد .




                            به گزارش ایسنا، المانیتور در ادامه نوشت: پس از توافق پاریس در ماه نوامبر سال 2004 طرف‌های مذاکره‌کننده به دستیابی به توافق در سال 2005 بسیار نزدیک بودند. ایران برای جلب اطمینان فعالیت‌های غنی‌سازی، واردات قطعات سانتریفیوژ و فعالیت‌هایش در زمینه تحقیق و توسعه را به حالت تعلیق در آورد و توانست به سطحی از روابط برسد که برای اولین‌بار در دو سال نامی از ایران در نشست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ماه مارس 2005 برده نشود .
                            مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشاتش تایید می‌کرد که بازرسان آژانس اجازه دارند روزانه به طور کامل به تاسیسات هسته‌ای ایران دسترسی داشته باشند. توافق پاریس علاوه بر مساله هسته‌ای، همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و حتی امنیتی میان ایران و سه کشور اتحادیه اروپا شامل فرانسه، انگلیس و آلمان را در بر می‌گرفت .

                            اکنون نوبت اروپا بود تا به تعهداتش طبق توافق پاریس عمل کند. اگرچه یک سال پس از حصول این توافق یعنی در نوامبر سال 2005 و تحت شرایط بسیار سختی که فضای کمی برای خوش‌بینی ایجاد می‌کرد پرونده ایران آماده بود تا به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع داده شود چیزی که باعث شد این مذاکرات در آخرین مراحل رسیدن به توافق متوقف شود شبیه همان چیزی است که مذاکرات کنونی ایران و 1+5 با آن درگیر است، یعنی تعداد سانتریفیوژهای ایران در سال 2005 تعداد واقعی سانتریفیوژها مورد بحث بود و اکنون ظرفیت آن‌ها .

                            حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران که در سال 2005 مذاکره‌کننده ارشد ایران محسوب می‌شد نامه‌ای را به این سه عضو اتحادیه اروپا ارائه و در آن طرحی را پیشنهاد داد که بر اساس آن ایران خواستار استفاده از 500 سانتریفیوژ برای اهداف تحقیق و توسعه به علاوه امکان افزایش تعداد آن تا سقف سه هزار تا بود. این میزان بسیار کم‌تر از ظرفیت تاسیسات نطنز بود که برای جای دادن حدود 54 هزار سانتریفیوژ ساخته شده است اما این طرح از سوی غرب مورد مخالفت قرار گرفت .

                            ایران به منظور اطمینان دادن به غرب و دستیابی به توافق سیاسی و تجاری با آن‌ها غنی‌سازی خود در سطح صنعتی را به حالت تعلیق در آورد اما دولت جرج بوش، رییس‌جمهور وقت آمریکا تاکید داشت که ایران نباید اجازه استفاده از حتی یک سانتریفیوژ را داشته باشد .

                            محمد البرادعی، مدیرکل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کتاب خود آورده است: من به کاندولیزا رایس، مشاور امنیت ملی دولت بوش و رابرت ژوزف، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور امنیت بین‌الملل و کنترل سلاح گفتم که یک برنامه کوچک تحقیق و توسعه چیزی نیست که آن‌ها نگرانش باشند. اگر ایران بخواهد تکنولوژی غنی‌سازی‌اش در سطح تحقیق و توسعه را کامل کند به راحتی می‌تواند آن را انجام دهد. هیچ کس به اندازه ایرانی‌ها سخاوتمندانه رفتار نکرده است .

                            با این حال اروپایی‌ها که بعدتر مشخص شد تحت تاثیر آمریکا قرار داشتند با تعداد محدود سانتریفیوژ در ایران برای اهداف تحقیق و توسعه موافقت نکردند. زمانی که ایران تاسیسات غنی‌سازی در اصفهان را در دهم اوت 2005 بازگشایی کرد توافق پاریس که تنها مساله مورد اختلاف تعداد سانتریفیوژها بود به شکست منجر شد. ایران سپس در اوایل ژوییه 2006 یک ریسک حساب شده را به جان خرید و تصمیم گرفت تا غنی‌سازی را از سر گیرد. نتیجه این اقدام ایران مشخص بود پرونده ایران به شورای امنیت ارجاع داده شد و ایران تصمیم گرفت تا همکاری داوطلبانه‌اش تحت پروتکل الحاقی را در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌.پی‌.تی) متوقف کند .

                            اختلاف بر سر تعداد سانتریفیوژهایی که حتی به اذعان مدیرکل وقت آژانس ظرفیت نگران‌کننده‌ای نبود سبب شد تا توافق احتمالی تاریخی میان ایران و اروپایی‌ها را به شکست بکشاند اما برنامه هسته‌ای ایران پس از گذشت 9 سال در شرایط متفاوتی قرار دارد. ظرفیت سانتریفیوژهای ایران در سطح تحقیق و توسعه به سطح صنعتی تبدیل شده و این کشور حدود 19 هزار سانتریفیوژ در اختیار دارد. ایران اکنون دارای غنی‌سازی در سطح بیست درصد است .
                            شواهد نشان می‌دهد که اختلاف بر سر تعداد سانتریفیوژها و ظرفیت غنی‌سازی باز هم به دلیل اصلی درگیری میان طرف‌های مذاکره‌کننده تبدیل شده است .

                            آن چه در 9 سال گذشته اتفاق افتاده ثابت می‌کند که تعداد سانتریفیوژها یا ظرفیت غنی‌سازی مساله نگران‌کننده‌ در مورد تئوری گریز هسته‌ای ایران نیست. بازرسی‌های کنونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به راحتی می‌تواند هرگونه احتمال گریز هسته‌ای را حذف کند. در واقع از زمان تاسیس آژانس تاکنون حتی یک مورد گریز هسته‌ای در میان کشورهای عضو ان‌.پی‌.تی ثبت نشده است. کره شمالی، پاکستان و هند که هیچ‌گاه نیز به این معاهده نپیوسته‌اند تنها کشورهایی‌اند که دست به چنین اقدامی زدند. بنابراین یک چنین اتهامی نمی‌تواند در مورد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران مطرح شود .

                            این پایگاه خبری در ادامه آورده است: پس از یک سال از آغاز مذاکرات میان دولت کنونی ایران و گروه 1+5 شامل پنج عضو دائم شورای امنیت به علاوه آلمان این کشور به طور واضح آمادگی خود را برای رسیدگی به نگرانی‌های غرب نشان داده و غرب نیز در توافق ژنو نشان داد که تابوی تعداد سانتریفیوژها شکسته شده و آن‌ها حق غنی‌سازی ایران را به رسمیت شناختند .

                            مقامات ایرانی می‌گویند که کشورشان نیازمند 190 هزار سو (واحد اندازه‌گیری توان سانتریفیوژ) هستند تا بتوانند سوخت مورد نیاز راکتورهای خود در آینده را تامین کنند .

                            به گفته علی‌اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، ایران حاضر است که ظرفیت سانتریفیوژهای کنونی خود را تا هشت سال آینده در همین حد نگه دارد .

                            ایران در حال حاضر 19 هزار سانتریفیوژ دارد که تنها 9 هزار تای آن به طور کامل در فعالیت‌های غنی‌سازی در حال انجام عملیات هستند .

                            آمریکا خواستار برخورداری ایران از تنها پنج هزار سانتریفیوژ طی بیست سال آینده است. در این‌جا اختلاف بر سر چهار هزار سانتریفیوژ و البته مدت زمان اجرای هرگونه توافق است. این همان مساله‌ای است که طرف‌های مذاکره‌کننده معتقدند اختلاف اصلی وجود دارد. دیگر مساله مورد اختلاف در این مذاکرات آینده راکتور آب سنگین اراک و لغو تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران است. ایران با پیشنهاد بازطراحی راکتور اراک در تلاش است تا راه‌حلی کامل برای این مساله ارائه کند .

                            ادامه اختلاف در مورد تعداد سانتریفیوژها و ظرفیت غنی‌سازی در این مرحله حساس از مذاکرات تنها می‌تواند به شکست آن همان‌طور که در سال 2005 به وقوع پیوست منجر شود به ویژه اینکه هیچ شواهدی که ثابت کند ایران از معاهده ان‌پی‌تی و پروتکل الحاقی در طول 10 سال گذشته انحراف داشته وجود ندارد .

                            المانیتور در پایان افزود: طرف‌های مذاکره‌کننده باید بر روی راه‌حلی جهت افزایش قدرت نظارت آژانس از طریق پادمان‌های آژانس به جای تعداد سانتریفیوژها تمرکز کنند. این مساله اجازه می‌دهد تا خواسته‌های ایران به علاوه نگرانی‌های غرب در مورد ظرفیت غنی‌سازی این کشور که ممکن است شکست مذاکرات را در پی داشته باشد رفع کند .

                            بازرسی‌های جامع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کشورهایی چون برزیل، آرژانتین و ژاپن که در حال حاضر دارای ظرفیت غنی‌سازی در سطح صنعتی هستند موثر بوده است بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که ایران نیز بتواند به همین طریق به فعالیت‌های هسته‌ای‌اش ادامه دهد .

                            با توجه به این که مذاکرات به نقطه حساس خود رسیده است مذاکره‌کنندگان باید به مساله تعداد سانتریفیوژها که پیش از این نیز روند مذاکرات هسته‌ای را متوقف کرده بود توجه بیش‌تری نشان داده و مانع از تاثیرات منفی آن بر حصول توافق نهایی شوند .
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #9704
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط علی کریمی پست شده است View Post
                              اگر مذاکرات به نتیجه برسه فکر نکنم برای بازار تاثیری بذاره ولی اگه به نتیجه نرسه کوتاه مدت بورس را بالا میبره ولی در بلند مدت تمام بازارها رو غیر از دلالی نابود می کنه.

                              برای چه کوتاه مدت بورس را بالا ببرند
                              شاید برای لجبازی با طبقه حاکم بورس را بریزانند تا بگویند این نتیجه فشار بر دولت و شکست مذاکره بود
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

                                #9705
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                عراقچی: ظریف سه شنبه به نیویورک می‌رود/ آغاز مذاکرات با 1+5 از روز چهارشنبه
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                عزاقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 از روز چهارشنبه آغاز خواهد شد.

                                به گزارش نامه نیوز، عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در جمع خبرنگاران با اشاره به دور جدید مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 گفت: وزیر امور خارجه سه شنبه راهی نیویورک خواهد شد.

                                وی ادامه داد: ظریف و اشتون در یک ناهار کاری در روز چهارشنبه به بررسی روند مذاکرات خواهند پرداخت.

                                معاون وزیر امور خارجه در پایان تصریح کرد: مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 به طور رسمی از روز پنجشنبه آغاز خواهد شد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X