آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PETROLEUM
    Banned
    • May 2014
    • 853

    #9781
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    چرا در طول تاریخ مذاکرات ایران و آمریکا همیشه به ضرر ایران تمام شده است؛
    تفکرات ایرانی در برابر طیف وسیعی از حقوقدانان آمریکایی و تکرار تجربه بهزاد نبوی با یک کیف!

    تیم ایران با دو حقوق دان غیر متخصص غیر متبحر در حقوق بین الملل و معاهدات بین الملل قرار است در مقابل 11 تیم کارشناسی حقوقی و ویلیام برنز و جک سالیوان با تحصیلات عالی در رشته حقوق بین الملل و جیم تمبی و کریس بک میر که در رشته حقوق تبحر دارند از حقوق ایران دفاع و قرارداد امضا کند!

    دولت آمریکا بار دیگر به دنبال تجربه قراداد منعقد بین خود و دولت ایران برای آزادی گروگان های آمریکایی در سال 1360 و تدوین عهدنامه الجزایر است مدل قرادادی که از طرف ایران آقای بهزاد نبودی با یک کیف دستی حضور داشت و در طرف مقابل دولت آمریکا با 18 تیم حقوقی از 18 کمپانی حقوقی روبروی نماینده ایران قرار گرفت تا تمامی جوانب یک معاهده بزرگ را از دیدگاه حقوقی خود مورد بررسی قرار بدهند!



    مذاکرات تاریخی ایران در سالهای گذشته در حالی یکی بعد از دیگری در حال انجام شدن است که نه در مذاکرات ایران با آمریکا در الجزایر که نهایتاً منجر به قرارداد الجزایر شد هیچگونه تیم حقوقی از ایران مشارکت داشت و نه در نیم بند قراردادی که در تاریخ 24 نوامبر پارسال بین ایران و گروه 1+5 به امضاء گردید و نه در قراداد قریب الوقوعی که قرار است تا دو ماه دیگر به امضاء برسد.

    هم اکنون تیم های پشتیبانی حقوقی آمریکا که در هتل های کناری محل استقرار دیپلمات ها آمریکایی استقرار یافته اند، نه تنها ریز مکالمات و گفتگوهای مقامات ایرانی را با گروه 1+5 مانیتور می کنند بلکه کلیه مواد و ترم‌های قرادادی را مورد بازبینی قرار می دهند.
    در حقیقت در ابتدا هر بندی از قرارداد که بخواهد مورد تصویب مقامات آمریکایی برسد بایستی ارا اکثریت تیم های حقوقی آمریکایی که بر مذاکرات نظارت می کنند را همراه داشته باشد و در همین تیم کنونی که به صورت آشکار معرفی شده هفت نفر تحصیل کرده ارشد حقوق بین الملل و معاعهدات بین المللی وجود دارد. در حقیقت آمریکایی ها ابتدا مباحث حقوقی قراداد احتمالی با ایران را در نظر گرفته اند و سپس نکات فنی و موارد دیگر را مورد نظر قرارداده اند.
    آقای ویلیام برنز و آقای جک سالیوان دارای تحصیلات عالی در رشته حقوق بین الملل هستند و همچنین آقای جیم تمبی از وزارت امور خارجه و آقای کریس بک میر از شورای امنیت ملی آمریکا همگی در رشته حقوق تبحر دارند و این علاوه بر 11 تیم کارشناسان حقوقی است که تیم مذاکره کنند آمریکایی را یاری می دهند.

    در مقابل تیم ایران شامل فقط دو حقوقدان است آن هم نه حقوقدان هایی که در رشته حقوق بین الملل و معاهدات بین الملل تبحر داشته باشند.
    آیا با این بضاعت و قدرت نابرابر تمام توان و ذکاوت ایرانی ها برای برون رفت موفقیت آمیز از این نبرد سخت دیپلماتیک است که قرار است در مقابل تیم کارشناسان حقوقی آمریکایی که سعی دارند با به کار گیری عبارات و اصطلاحات خاص معنایی در قرادادها کاری کنند که در آینده نتوان در صورت بروز اختلاف حق و حقوق ایران در مجامع حقوق بین المللی به اثبات برسد.

    آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/09/19, 16:31.

    نظر

    • PETROLEUM
      Banned
      • May 2014
      • 853

      #9782
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با ریانوستی تصریح کرد که مساله راکتور اراک از جمله موانع اصلی مذاکرات هسته ای بین ایران و 1+5 محسوب می شود.

      بر اساس این گزارش ریابکوف در ادامه گفت: مشکل سانتریفیوژهای هسته ای ایران نیز هنوز از موضوعات نگران کننده باقی مانده است. این دیپلمات ارشد روسی افزود: در جریان دورهای قبلی مذاکرات هسته ای ایران، مذاکره کنندگان به این توافق دست یافته اند که ایران ظرفیت غنی سازی خود را به 5 درصد محدود کند.

      معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که نشست های متعددی بین اعضای 5+1 و طرف ایرانی برگزار شده است. نشست هماهنگی بین گروه 5+1 شامل چین، فرانسه، آلمان، روسیه، آمریکا و انگلیس با ایران اواخر روز گذشته در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات هسته ای برگزار شده است.

      ریابکوف تصریح کرد که احساس می شود که تفاهم مشترکی وجود دارد که همه تلاش ها باید برای دستیابی به توافق انجام شود. انعطاف پذیری برای تشکیل یک چارچوب برای دستیابی به توافق لازم است. ما به عنوان هیات روسی این انعطاف پذیری را داریم ولی خطوط قرمز خودمان را هم داریم که عادی است.

      دور جدید مذاکرات هسته ای بین ایران و قدرت های جهانی قرار است طی روزهای 18 تا 22 سپتامبر در نیویورک برگزار شود. 24 نوامبر 2013 میلادی طرح اقدام در شهر ژنو به تصویب رسید. دو طرف به توافق رسیده اند تا مذاکرات برای دستیابی به توافق جامع هسته ای تا 24 نوامبر 2014 میلادی تمدید شود.

      نظر

      • PETROLEUM
        Banned
        • May 2014
        • 853

        #9783
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        مذاکرات ایران و 1+5 در نیویورک آغاز شد
        مذاکرات ایران و کشورهای عضو 1+5 با حضور محمد جواد ظریف و کاترین اشتون در مقر سازمان ملل در نیویورک آغاز شد .
        مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 دقایقی پیش در مقر سازمان ملل در نیویورک با حضور کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمد جواد ظریف آغاز شد.

        بر اساس این گزارش تیم مذاکزه کننده هسته‌ای کشورمان به ریاست ظریف روز سه شنبه به نیویورک رفت.

        ظریف و اشتون روز چهارشنبه در ناهار کاری مشترک در خصوص موارد اختلافی و نحوه ادامه مذاکرات گفتگو کردند.

        بر اساس این گزارش، مذاکرات ایران و 1+5 از ساعت 10 صبح روز جمعه به وقت نیویورک آغاز شد.

        سید عباس عراقچی، مجید تخت روانچی، معاونین وزیر امور خارجه و حمیدی بعیدی نژاد، رئیس تیم کارشناسی مذاکره کننده هسته ای که در این سفر همراه وزیر امور خارجه هستند در دو روز گذشته مذاکرات دو جانبه و کارشناسی با آمریکا و روسیه داشته اند.

        دو ساعت و نیم مذاکره با آمریکا و دو ساعت و نیم نیز مذاکره با روسیه صورت گرفت.

        وزیر امور خارجه کشورمان با بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل نیز دیدار کرد و مصاحبه هایی نیز با رسانه های مختلف داشت.

        ایران و 1+5 پس از امضای توافق ژنو 6 دور مذاکرات در وین داشتند که در تیر ماه به دلیل عدم حصول نتیجه و بر اساس توافق ژنو برای 4 ماه دیگر تمدید شد.

        از ابتدای تمدید مذاکرات ایران 4 دور مذاکرات دو جانبه با آمریکا در ژنو و نیویورک داشته است . دو دور مذاکراه با روسیه و همچنین مذاکرات چهارجانبه ای با سه کشور اروپایی و مذاکره دو جانبه ای با چین داشته است .

        با وجود مذاکرات دو جانبه و چند جانبه و یک دور مذاکرات دو جانبه ظریف و اشتون در بروکسل در تاریخ 10 شهریور ماه ، آنچه از سوی دو طرف اعلام شده است باقی ماندن موضوعات اختلافی بر میز مذاکره است .

        میزان غنی سازی، تعداد سانتری فیوژ ها، مسئله اراک، فردو ، تحقیق و توسعه و ... از موارد اصلی اختلافی است که به نظر می رسد طرفین هنوز به راه حل مشترک در خصوص آنها دست نیافته اند .

        بسیاری از کارشناسان بر این باورند که مذاکرات امروز در نیویورک می تواند نقطه امیدی در مذارکات دو طرف برای تصمیم گیری های سیاسی و دست یابی به راه حل های مشترک برای توافقی جامع تا قبل از پایان مهلت مذاکراتی تا 4 آذر ماه باشد .

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #9784
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


          آژانس: ایران به مفاد توافق موقت هسته‌ای با 1+5 متعهد مانده است
          آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش ماهانه خود گفته که اقدامات ایران در راستای مفاد توافق موقت هسته‌ای با 1+5 بوده است.
          خبرگزاری فارس: آژانس: ایران به مفاد توافق موقت هسته‌ای با 1+5 متعهد مانده است


          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش ماهانه خود گفته که اقدامات ایران در راستای مفاد توافق موقت هسته‌ای با 1+5 بوده است.

          رویترز نوشت: گزارش ماهانه آژانس اگر چه چیز عجیبی ندارد اما می‌تواند یک نکته مثبت در آستانه آغاز مذاکرات ایران و گروه 1+5 در نیویورک باشد.

          گزارش آژانس همچنین می‌گوید که ایران به حرکت خود در راستای تعهداتش تحت توافق موقت ژنو که نوامبر سال گذشته حاصل شد ادامه داده است. علاوه بر آن از زمانیکه توافق موقت به مدت 4 ماه دیگر تمدید شد ایران بخشی از اوارنیوم غنی شده خود را به اکسید برای مصرف سوختی تبدیل کرده است.

          دور نهایی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 از امروز جمعه در نیویورک آغاز شده است.

          خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده است که مشکلات اصلی میان طرفین از جمله مساله غنی سازی همچنان پابرجا است.

          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....yOdOq6wX.dpuf
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #9785
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در گفت‌وگو با فارس:
            فلاحت‌پیشه: شکست مذاکرات 1+5 با ایران منجر به شکست دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا خواهد شد

            کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه تیم مذاکره کننده ایرانی باید بر روی مواضع خود ایستادگی کند زیرا هنوز شانس رسیدن به توافق به کمتر از 50 درصد نرسیده است،‌ گفت: شکست مذاکرات 1+5 با ایران منجر به شکست دموکرات‌ها در انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا خواهد شد.
            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....hWZImXna.dpuf
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #9786
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              آژانس: ایران اقدامات داوطلبانه را کاملا اجرا کرده است

              جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۰


              آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش ماهانه خود درباره نظارت و راستی‌آزمایی در جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با برنامه اقدام مشترک که عصر جمعه منتشر شد تاکید کرد که ایران اقدامات داوطلبانه را کاملا اجرا کرده است.

              به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در بخشی از این گزارش سه صفحه‌ای آمده است، ایران اقدامات داوطلبانه را کاملا اجرا و آژانس بر آن نظارت کامل داشته است.

              بر اساس توافق ژنو، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مسوولیت نظارت بر اجرای تعهدات هسته‌ای از سوی ایران را دارد.

              انتهای پیام
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #9787
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                گزارش کامل آژانس انرژی اتمی در مورد ایران

                ایران غنی سازی فراتر از 5 درصد نداشته/ تحقیقات و توسعه در چارچوب پادمان ادامه دارد

                تهران - ایرنا - مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش تازه ای به شورای حکام این آژانس درباره توافق ژنو، اجرای موارد مورد توافق از سوی ایران را تائید کرد.
                ایران غنی سازی فراتر از 5 درصد نداشته/ تحقیقات و توسعه در چارچوب پادمان ادامه دارد
                به گزارش ایرنا، متن کامل گزارش مدیرکل آژانس که امروز (جمعه) منتشر شد، به این شرح است:

                1 - همانطور که در گزارش GOV/2014/2 اشاره شده بود، این گزارش اطلاعاتی درباره وضعیت برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با 'طرح مشترک اقدام' (JPA) مورد توافق بین گروه 1+5 و ایران در 24 نوامبر 2013، ارائه می کند. طرح مشترک اقدام در تاریخ 20 ژانویه 2014 و در ابتدا برای مدت شش ماه اجرایی شد. طول دوره طرح مشترک اقدام در 24 ژوییه 2014 ، تا 24 نوامبر 2014 تمدید شد.

                2 - آژانس تائید می کند که ایران از 20 ژانویه 2014 تاکنون:

                الف . در هیچکدام از تاسیسات هسته ای اعلام شده خود اقدام به غنی سازی اورانیوم فراتر از 5 درصد نکرده است.

                ب . در هیچکدام از تاسیسات اعلام شده خود ، اقدام به بهره برداری از آبشارهای سانتریفیوژ به طور مرتبط با هم نکرده است.

                ج . حد غنای 108.4 کیلوگرم از هگزا فلوراید اورانیوم غنی شده تا 20 درصد را به حداکثر 5 درصد کاهش داده است.

                ح . مقدار 100 کیلوگرم از هگزافلوراید اورانیوم (UF6) غنی شده تا حد 20 درصد را برای تبدیل به اکسید اورانیوم ، به فرایند تبدیل در کارخانه تولید صفحه سوخت (FPFP) تزریق کرده است.

                خ . هیچ خط فراوری برای بازتبدیل اکسید اورانیوم به هگزا فلوراید اورانیوم در کارخانه FPFP نداشته است.

                د . 'هیچ پیشرفت بیشتری' در فعالیت های خود در کارخانه غنی سازی سوخت (FEP) ، کارخانه غنی سازی سوخت فردو (FFEP) یا رآکتور اراک - از جمله تولید و آزمایش سوخت برای رآکتور IR-40 ، انجام نداده است.

                ذ . مقدار 1505 کیلوگرم از هگزافلوراید اورانیوم غنی شده تا حد 5درصد را به فرایند تبدیل در کارخانه پودر دی اکسید اورانیوم غنی شده (EUPP) ، برای تبدیل به اکسید اورانیوم ، تزریق کرده است.

                ر . به اقدامات تحقیقات و توسعه غنی سازی خود در چارچوب پادمان هسته ای در کارخانه آزمایشی غنی سازی سوخت (PFEP) ادامه داده، بدون اینکه اورانیوم غنی شده را جمع آوری کند.

                ز . فعالیت های مرتبط با بازفراوری را در رآکتور تحقیقاتی تهران (TRR) و تاسیسات تولید رادیو ایزوتوپ ها (MIX) یا در سایر تاسیساتی که آژانس به آنها دسترسی دارد ، انجام نداده است.

                س . اطلاعات و دسترسی مدیریت شده ای به معدن و کارخانه اورانیوم در گچین ، معدن اورانیوم ساغند و کارخانه تولید اورانیوم اردکان، فراهم کرده است.

                ش . دسترسی منظم مدیریت شده ای به کارگاه های مونتاژ سانتریفیوژ ، کارگاه های تولید پره سانتریفیوژ و سایر تاسیسات فراهم کرده، و اطلاعاتی در این زمینه ارائه داده است و

                ص . در ارتباط با افزایش نظارت ها ، این موارد را فراهم کرده است:

                * طرح هایی برای تاسیسات هسته ای و توصیفی از هر ساختمان در هر سایت هسته ای.

                * توصیف هایی از مقیاس فعالیت های در حال انجام برای هر مکان مرتبط با فعالیت های هسته ای مشخص شده؛ و

                * اطلاعاتی درباره معادن و کارخانجات اورانیوم .

                3 - بعلاوه ، آژانس تائید می کند که ایران از 24 ژوییه 2014 تا کنون :

                الف . مقدار 12.5 کیلوگرم از اکتوکسید تری اورانیوم (U3O8) تبدیل شده از هگزا فلوراید اورانیوم غنی شده تا حد 20 درصد را برای تولید اقلام سوختی برای رآکتور تحقیقاتی تهران ، مصرف کرده است

                ب . به آژانس اطلاع داده است که حدود 4118 کیلوگرم از هگزافلوراید اورانیوم غنی شده تا حد 2 درصد را تا سطح اورانیوم طبیعی رقیق خواهد کرد. ایران برای آماده سازی این رقیق سازی ، کار مخلوط کردن تمام این مواد هسته ای را که در آغاز سطوح غنای مختلفی داشتند (همه آنها زیر 2 درصد بودند) و در سیلندرهای مختلفی بودند، آغاز کرده است.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • Hessam
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 1240

                  #9788
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  عراقچی:فضای مذاکرات نیویورک سازنده است
                  معاون حقوقی و امور بین‌المللی وزارت امور خارجه کشورمان فضای حاکم بر مذاکرات جاری در نیویورک را بسیار خوب ارزیابی کرد

                  نظر

                  • ائلشن
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 993

                    #9789
                    ظریف: اگر اوباما قول بدهد ، می پذیریم

                    ظریف: اگر اوباما قول بدهد ، می پذیریم
                    وزیر امور خارجه کشورمان گفت اگر رئیس جمهوری آمریکا به ما قول انجام کاری را دهد، آن را محترم شمرده و می پذیریم.
                    کد خبر: ۴۳۵۷۰۴تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴ - 20 September 2014
                    وزیر امور خارجه کشورمان گفت اگر رئیس جمهوری آمریکا به ما قول انجام کاری را دهد، آن را محترم شمرده و می پذیریم.

                    به گزارش خبرگزاری تسنیم، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با شبکه پی بی اس آمریکا گفت ما به نیویورک نیامده ایم که تصمیمات آمرانه را بپذیریم.

                    وی ادامه داد: ما محدودیت هایی که پرزیدنت اوباما برای وادار کردن کنگره به لغو تحریم ها با آن مواجه است را درک می کنیم و همانطور که ما نمی پذیریم آنها از ما امری غیرممکن را بخواهند، ما هم از آنها نمی خواهیم که اقدامی غیرممکن انجام دهند.

                    ظریف افزود: ما در امور داخلی امریکا دخالت نمی کنیم، اگر اوباما به ما قول می دهد که کاری بکند، ما آن را می پذیریم و به قولش احترام می گذاریم.

                    وزیر امور خارجه اداکه داد هیچ فرد جدی ای در ایران به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست، چرا که مردم محاسبات استراتژیک بسیار جدی دارند. مردم ایران به آمریکا اعتماد ندارد، ما می توانیم آن را تغییر دهیم و این برای همه ما مهم است که به جای زندگی در گذشته، تاریخ جدیدی را رقم زنیم. رقم زدن این تاریخ جدید با تلاش برای ایجاد سازوکاریهایی است که به طور علمی مانع از ساخت بمب هسته ای توسط ایران می شود.

                    وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که اگر دولت ایران به دنبال متقاعد کردن جهان است که نیاتش منحصرا صلح آمیز است چرا با سطح پایین تر سانتریفیوژها که آمریکا و غرب اصرار دارند موافقت نمی کند گفت: زیرا ما اینجا نیستیم که تصمیمات آمرانه را بپذیریم، اینجاییم که گفتگو کنیم. آنچه ما می گوییم این نیست که شما باید این را داشته باشید و آن را نه! ما می گوییم بیایید با یکدیگر ببینیم چگونه می توان این کار را به بهترین وجه انجام داد. ما موافقت کرده ایم که برای چند سالی تعداد سانتریفیوژها را کاهش دهیم. این اقدام تنها برای اعتمادسازی صورت می گیرد. اما من آماده پذیرش هر گونه تعداد (سانتریفیوژ)تحمیلی نیستم.

                    ظریف درباره احتمال تمدید دوباره مذاکرات گفت: فکر نکنم اینگونه شود، و در این مرحله برای پذیرش این پیشنهاد آماده نیستم. نمی گویم که 24 نوامبر روز قیامت است، بلکه بایستی تمام انرژیمان را برای دستیابی به توافق تا آن روز به کار گیریم.

                    وی افزود معتقدم این موضوع نیازمند مهارت سیاسی است و آماده ام تا حدی که توان دارم در این راه تلاش کنم. ظریف ادامه داد: معتقدم در نقطه ای از تاریخ هستیم که می توانیم. آنچه که ما انجام می دهیم تاثیر مهمی بر آینده منطقه ما و درک دو ملت نسبت به یکدیگر دارد. بنابراین بایداین فرصت را مغتنم بشماریم.

                    محمد جواد ظریف در ابتدای این مصاحبه به تشریح مواضع ایران در قبال گروه تروریستی داعش پرداخت. وی گفت: معتقدیم جامعه بین المللی بایستی به این واقعیت پی ببرد که این تهدید و چالشی مشترک است که نیزمند پاسخی جمعی است. از دیدگاه ما پاسخ باید از منطقه و با حمایت از جامعه بین المللی برآید. ما برای شکست این تروریست ها با دولت عراق و نیز اقلیم کردستان همکاری کرده ایم، چرا که این تروریست ها خطری برای همه ملتها هستند.

                    ظریف ادامه داد: معتقدم عراقی ها قادر به آزادسازی سرزمینشان هستند. جامعه بین الملل باید مانع از کمک رسانی به تروریست ها شود. ما متقاعد نشدیم که دولت آمریکا در مبارزه با ترویسم جدی است. مطمئن هستم آنچه که روز گذشته در کنگره آمریکا روی داد که برای تامین مالی معارضان سوریه نیازمند تایید پرزیدنت اوباماست، با تلاش برای مقابله با تروریسم تطابق نمی‌کند. اگر دولت مرکزی در سوریه را ساقط کنیم، داعش را قادر به اشغال سرزمین های بیشتری می کند. ما این اقدام را اساسا خلاف تلاش برای نابودی داعش تلقی می کنیم و نیز حمایت از کسانی که تلاش دارند دولت فعلی را که در مقابل داعش ایستاده است را نیز خلاف این ادعا می دانیم.

                    ظریف همچنین درباره خبرنگار بازداشت شده واشنگتن پست در ایران گفت: جیسون رضائیان خبرنگار واشنگتن پست با اتهامات جدی مواجه است و امیدوارم که پاسخ های قانع کننده ای که منجر به آزادی اش شود فراهم کند. وی افزود: من و آقای روحانی تمام تلاش خود را کرده ایم که رفتار خوبی با او شود.

                    نظر

                    • ائلشن
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 993

                      #9790
                      پیشنهاد جدید آمریکا به ایران درباره روند غنی‌سازی اورانیوم

                      نیویورک تایمز فاش کرد:
                      پیشنهاد جدید آمریکا به ایران درباره روند غنی‌سازی اورانیوم

                      یکی از تفاوت های دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 با دوره های پیش این بود که در این دور، اخبار چندانی درباره موارد احتمالی مطرح در مذاکرات و پیشنهادهای طرفین به یکدیگر منتشر نشده بود. با این حال، در میانه این مذاکرات، روزنامه نیویورک تایمز با انتشار مطلبی جزئیات یک طرح جدید که آمریکا به ایران پیشنهاد داده را منتشر کرده است.

                      به گزارش «تابناک»، روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی که درباره مذاکرات هسته ای ایران منتشر کرده می نویسد طی سال های اخیر، دولت آمریکا اقدامات متعددی را برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران انجام داده که شامل انجام اقدامات خرابکارانه، حملات سایبری و تحریم های اقتصادی بوده است.

                      با این حال، در مرحله کنونی از مذاکرات هسته ای، مذاکره کنندگان آمریکایی تلاش دارند با تلفیقی از اقدامات دیپلماتیک به منظور حفظ وجهه طرفین و همچنین استفاده از فناوری های جدید، رویکرد جدیدی را در قبال ایران در پیش بگیرند.

                      ایده جدیدی که از سوی آمریکایی ها مطرح شده این است که ایران بپذیرد بخش عمده ای از لوله های رابط میان سانتریفیوژهای خود را که در کار غنی سازی اورانیوم مورد استفاده قرار می گیرد، حذف کرده و ارتباط میان سانتریفیوژها را از بین ببرد. به این ترتیب، ایران می تواند بر حفظ سانتریفیوژهای کنونی خود و از میان نبردن آن ها باقی مانده و این درخواست محقق شود.

                      در طرف مقابل، در صورتی که این لوله کشی میان سانتریفیوژها از میان برداشته شود، آمریکا و غرب نیز می توانند ادعا کنند که هدفشان مبنی بر طولانی کردن زمان لازم برای دستیابی ایران به اورانیوم غنی شده لازم برای ساخت سلاح هسته ای محقق شده است.

                      به نوشته نیویورک تایمز، این طرح یکی از چند ایده و پیشنهادی است که از سوی طرف آمریکایی در مذاکرات مطرح شده و حاصل بحث و گفت و گوهای مذاکره کنندگان هسته ای آمریکا با کارشناسان آزمایشگاه های ملی وزارت انرژی این کشور است که کنترل تأسیسات ساخت سلاح هسته ای آمریکا را بر عهده دارد.

                      با این حال، این روزنامه اشاره می کند که این طرح خالی از ایران نیست و مهمترین ایراد آن است که برای اجرای واقعی طرح مذکور، ایران باید تا مدت زمان قابل توجهی از بازگرداندن سانتریفیوژها به حالت اول خودداری کند. از سوی دیگر، مشخص نیست که این طرح مورد توجه کنگره و همچنین لابی رژیم اسرائیل در آمریکا قرار بگیرد و در طرف مقابل نیز در ایران مخالفت هایی با آن ابراز خواهد شد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #9791
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        امیر شهرام در گفتگوی تفصیلی با مهر:
                        مراکز هسته ای و حساس خطوط قرمز ماست/
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

                          #9792
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          ببینیم ایندفعه "روح توافقات" چجوری نوشته می شود ؟!! تا بعدش معلوم بشه که متن توافقات ایراد داشته یا "روح توافقات" ؟!!!!

                          نظر

                          • PETROLEUM
                            Banned
                            • May 2014
                            • 853

                            #9793
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            یک مقام آمریکایی می‌گوید موضوع داعش در گفت‌وگوهای ایران و 1+5 مطرح شده است.به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک مقام آمریکایی می‌گوید موضوع داعش در گفت‌وگوهای ایران و 1+5 مطرح شده است.بر اساس این گزارش، «جف رتکی»، مدیر روابط عمومی وزارت امور خارجه آمریکا در این خصوص گفت که موضوع تهدید تروریست‌های داعش در حاشیه گفت‌وگوهای هسته‌یا با ایران در نیویورک مطرح شده است.مقامات ایران هرگونه همکاری با ائتلاف آمریکایی برای مبارزه با داعش را رد کرده‌اند. رهبر معظم انقلاب اسلامی، این ائتلاف را «پوچ و توخالی» خوانده‌اند.وزیر خارجه آمریکا نیز پیش از این گفته بود که حتی حضور ایران در کنفرانس ضدداعش پاریس، «نامناسب» است.

                            نظر

                            • PETROLEUM
                              Banned
                              • May 2014
                              • 853

                              #9794
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              مقر سازمان ملل متحد میزبان هفتمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5 درباره راه حل جامع هسته ای بود.
                              این مذاکرات پیش از ظهر امروز -جمعه- به وقت محلی به ریاست محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و با حضور هیأت های ایران و 1+5 آغاز و حدود 40 دقیقه به طول انجامید.
                              پس از این نشست، ظریف و اشتون ملاقات خصوصی داشتند که حدود نیم ساعت طول کشید.سید عباس عراقچی و هلگا اشمیت معاونان ظریف و اشتون نیز حدود نیم ساعت با هدف رسیدن به چارچوب و نحوه مذاکرات در روزهای آینده به گفت وگو نشستند.معاونان وزرای امور خارجه ایران و روسیه به ریاست سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی و سرگئی ریابکوف نیز گفت وگویی دوجانبه داشتند که 45 دقیقه به طول انجامید.
                              معاونان وزرای خارجه ایران و انگلستان نیز به مدت نیم ساعت به گفت وگو پرداختند.
                              قرار است تا دقایقی دیگر نیز نشست دوجانبه ایران و فرانسه به ریاست سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی و نیکلا دو ریویر نماینده فرانسه در گروه 1+5 برگزار شود.نیویورک بعدازظهر امروز به وقت محلی میزبان نشست کارشناسی ایران و 1+5 خواهد بود نشست معاونان و مدیران سیاسی ١+٥ فردا صبح به وقت محلی نیز مجددا برگزار خواهد شد.
                              هیأت های مذاکره کننده ایران و 1+5 پیش از این شش دور در شهر وین درباره راه حل جامع هسته ای به گفت وگو نشستند که در ششمین دور به دلیل اینکه توافقی حاصل نشد قرار شد این مذاکرات برای چهار ماه دیگر (سوم آذر 1393) تمدید شود.وزرای امور خارجه ایران و گروه 1+5 (آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، انگلستان و آلمان) سوم آذر ماه سال گذشته (1392) در شهر ژنو درباره برنامه هسته ای ایران به توافقی تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک» دست یافتند که این توافقنامه 30 دی ماه وارد مرحله اجرا شد و پس از آن مذاکرات به منظور دستیابی به راه حل جامع هسته ای آغاز شد.

                              نظر

                              • Hessam
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 1240

                                #9795
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                وزیر خارجه سوئد: آیا توافقی با ایران وجود دارد که اسراییل و کنگره با آن مخالفت نکنند؟
                                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                                کارل بیلدت، وزیر امور خارجه سوئد در صفحه توییترش هم‌زمان با برگزاری مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 در نیویورک برای دستیابی به توافق جامع، نوشت: یک سوال خوب، بدون جواب دارم، آیا توافقی با ایران وجود دارد که اسراییل با آن مخالفت نکرده و کنگره آمریکا برای توقف آن تلاش نکند؟

                                هم‌چنین وی در پاسخ به سوالی در صفحه توییترخود نوشت: هنوز مشخص نیست که توافق نهایی درباره مسأله هسته‌ای ایران امکان‌پذیر است یا نه اما هیچ کس نمی‌خواهد که سخن از درگیری جدیدی بشنود.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X