آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

    #12166
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    بنظر بنده ایران و امریکا بر سر موضوع هسته ایی توافقات خودشان را انجام داده اند و معاونین وزرای امورخارجه
    برای توجیه دیگر اعضا برنامه میگذارند.....
    البته کشورهای دیگر ممکنه نظراتی داشته باشند که در جلسات لحاظ میشه.....

    ملاقاتهای مکرر ظریف و کری برای مسایل و توافقات فراتر از هسته ایی داره صورت میگیره که احتمالا از این
    ملاقاتها و مذاکرات دوطرفه(چه در اطاق و چه در پیاده روی ها) فقط 5 نفر مطلعند...
    وزرا... ریسان جمهور دوکشور و رهبر ایران!!!!

    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #12167
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #12168
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        تاریخ خبر: 06/11/1393 | ساعت: 17:25|

        ظریف، کری، مایر و فابیوس در مونیخ میز گرد هسته ای برگزار می کنند
        برلین - ایرنا - رییس کنفرانس امنیتی مونیخ از بررسی مذاکرات هسته ای 1+5 و ایران به عنوان یکی از موضوعات محوری قابل طرح در پنجاه و یکمین دوره این نشست نام برد و افزود: برگزاری میزگردی با حضور وزیران خارجه ایران ، آمریکا ، آلمان و فرانسه پیش بینی شده است.
        ظریف، کری، مایر و فابیوس در مونیخ میز گرد هسته ای برگزار می کنند
        به گزارش ایرنا،'وولفگانگ ایشینگر' روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در برلین با هدف تشریح برنامه ها و محورهای اصلی مطرح در پنجاه و یکمین کنفرانس امنیتی مونیخ که قرار است در روزهای 6 تا 8 فوریه (17تا 19 بهمن ماه) در شهر مونیخ برگزار شود،بررسی موضوع هسته ای و مذاکرات ایران و 1+5 در مسیر دستیابی به توافق نهایی را یکی از محورهای اصلی این نشست بین المللی عنوان کرد.

        به گفته ایشینگر، در همین راستا میزگرد مهمی با موضوع نتیجه مذاکرات هسته ای و توافق نهایی ایران و 1+5 قرار است در روز یکشنبه و آخرین روز از نشست امنیتی مونیخ با حضور وزیران خارجه ایران،آمریکا،آلمان،فرانسه برگزار شود.

        ایشینگر خاطرنشان کرد:این احتمال وجود دارد که فدریکا موگرینی،رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز به جمع حاضران در این میزگرد اضافه شود.

        وی درپاسخ به این سوال که آیا درحاشیه نشست امنیتی مونیخ یک دوره از مذاکرات رسمی ایران و 1+5 نیز برگزار خواهد شد با بیان اینکه ایده هایی در این رابطه مطرح است،گفت:تشکیل چنین جلسه ای به تصمیم وزارت خارجه آلمان و اتحادیه اروپا و همچنین حضور همه وزیران عضو این گروه در مونیخ بستگی دارد.

        به گفته ایشینگر از رییس جمهوری اسلامی ایران نیز برای حضور در نشست امسال دعوت بعمل آمده است اما وی اطلاع دقیقی از حضور دکتر حسن روحانی در مونیخ ندارد.

        رییس کنفرانس امنیتی مونیخ،موضوعات مهم بین المللی همچون بحران اوکراین و وضعیت خاورمیانه با محوریت تروریسم داعش را از جمله مهمترین موضوعات مطرح در پنجاه و یکمین نشست امنیتی مونیخ عنوان کرد.

        به گفته ایشینگر حضور 20 رییس دولت و 60 وزیر امور خارجه و دفاع از کشورهای مختلف جهان در کنفرانس امنیتی مونیخ قطعی شده است و امسال صدر اعظم آنگلا مرکل سخنران اصلی روز نخست (شنبه) این نشست بین المللی خواهد بود.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #12169
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          تاریخ خبر: 06/11/1393 | ساعت: 16:42|

          مخالفت صریح آلمان با اعمال هرگونه تحریم جدید علیه ایران
          برلین - ایرنا - سخنگوی وزارت امورخارجه آلمان درخصوص بحث های مطرح شده در کنگره آمریکا درمورد احتمال اعمال تحریم های جدید علیه ایران و تلاش جمهوری خواهان کنگره در این زمینه،گفت:برلین تشدید تحریم ها علیه ایران با تصویب تحریم های جدید را کار درستی نمی داند.
          مخالفت صریح آلمان با اعمال هرگونه تحریم جدید علیه ایران
          'مارتین شفر' روز دوشنبه در نشست خبری سخنگویان دولت آلمان با خبرنگاران در پاسخ به سوال ایرنا در این رابطه،خاطرنشان کرد: همانطوری که وزیران امور خارجه سه کشور اروپایی عضو گروه 1+5 هفته گذشته در مقاله مشترک خود در روزنامه واشنگتن پست تاکید کردند،مذاکرات به مرحله حساس و مهمی رسیده و در این مرحله نباید با تشدید تحریم ها در روند مثبت مذاکرات مانع ایجاد شود.

          شفر خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نباید به فکر اعمال تحریم های جدید باشیم بلکه درست برعکس در مرحله حساسی که امروز در آن قرار داریم و طرفین برای دستیابی به راه حل سیاسی بسیار به هم نزدیک شده اند،باید برای رسیدن به هدف نهایی تلاش کنیم.

          این مقام وزارت امور خارجه آلمان تاکید کرد: با روند خوب مذاکرات هسته ای امید و انتظار ما این است که تا ماه مارس بتوانیم به یک توافق سیاسی با ایران دست یابیم تا به کمک آن مناقشه بین المللی طولانی مدت و بسیار جدی هسته ای برای همیشه حل و فصل شود.

          شفر در عین حال یادآور شد:البته ما هنوز به مرحله حل و فصل نهایی اختلافات نرسیده ام اما مسیر درستی که درحال طی شدن است باید ادامه یاد.

          سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در پایان بار دیگر تاکید کرد: هرچیزی که موجب خدشه دار شدن روند مثبت حرکت به سمت توافق نهایی باشد از جمله تصمیم کنگره به تشدید تحریم ها علیه ایران،از نظر برلین کار درستی نیست.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #12170
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            تاریخ خبر: 06/11/1393 | ساعت: 18:18|

            آمانو از توافق احتمالی میان ایران و گروه 1+5 استقبال کرد
            تهران - ایرنا - خبرگزاری فرانسه در گزارشی از سنگاپور اعلام کرد که مدیرکل آ‍ژانس بین اللملی انرژی اتمی از انجام هرگونه توافق احتمالی میان ایران و گروه 1+5 برای حل مسالمت آمیز موضوع پرونده هسته ای تهران استقبال کرد.
            آمانو از توافق احتمالی میان ایران و گروه 1+5 استقبال کرد
            براساس این گزارش، 'یوکیا آمانو' روز دوشنبه در سنگاپور در یک نشست خبری افزود: 'از آنجایی که آژانس سال ها بر راه حل ادامه گفت وگوهای سیاسی برای نیل به نتیجه مطلوب تاکید داشته؛ بنابراین چنانچه توافقی میان دو طرف حاصل شود، ما از آن استقبال می کینم'.

            وی گفت: اگرچه آژانس خود از اعضای مذاکره کننده هسته ای بر سر برنامه هسته ای ایران نیست، اما بارها برای حل مسالمت آمیز این مسئله مساعدت کرده است.

            آمانو در فراز دیگری از این گفت وگوی خبری، با اعلام اینکه تروریست ها براحتی می توانند در کشورهای با سیستم امنیت هسته ای ضعیف، اهداف و تاسیسات اتمی آنها را مورد حمله و خرابکاری قرار دهند، افزود:'از آنجایی که این امر برای جامعه جهانی دارای اهمیت زیادی است، بنابر از مقامات همه کشورهای دارای تاسیسات هسته ای می خواهیم تدابیر امنیتی و پیشگیرانه برای این قبیل حملات را مد نظر داشته باشند'.

            وی بدون اشاره به نوع خاصی از این تهدیدات افزود: بنابراین کشوری که نتواند و یا به عمد نخواهد این قبیل تهدیدات را از خود و منابع هسته ای اش دور کند، خود یک عامل تهدید کننده علیه امنیت جهانی بشمار خواهد آمد.

            'محمد علی الحکیم' نماینده عراق در سازمان ملل چندی پیش اعلام کرده بود که تروریست های این کشور موفق شدند به 40 کیلوگرم از ترکیبات اورانیوم دانشگاه موصل دست یابند.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • majid664
              ستاره‌دار (۴)
              • Oct 2011
              • 1052

              #12171
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              معاون اسبق خزانه‌داری آمریکا در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری فارس:
              اشتباه است اگر تصور کنید تحریم‌ها مربوط به مسأله هسته‌ای است/ واشنگتن مخالف استقلال ایران است

              معاون اسبق وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: سیاست واشنگتن ضربه زدن به ایران است و حتی اگر مناقشه هسته‌ای نیز برطرف شود، آمریکا موضوع دیگری را پیش می‌کشد.
              خبرگزاری فارس: اشتباه است اگر تصور کنید تحریم‌ها مربوط به مسأله هسته‌ای است/ واشنگتن مخالف استقلال ایران است

              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....OAKWzCjL.dpuf
              آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
              وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

              نظر

              • madio
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 390

                #12172
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                امیدوارم اینجا صرفا محلی برا انعکاس اخبار مثبت نباشه تا تصویر صحیحی از اوضاع بده
                به احتمال توافق باید خیلی محتاط نگاه کرد هرچند بنظر شرایط امیدوار کنندس

                نظر

                • نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

                  #12173
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  واشنگتن: دیدارهای ظریف و کری امری معمول است/ طرح غنی‌سازی 60 درصدی یک موضوع داخلی در پارلمان ایران است...


                  سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به بازتاب پیاده روی وزرای خارجه آمریکا و ایران در محافل سیاسی ایران گفت که آقای ظریف و کری دیدارهای متعدد و مفیدی داشتند و این امری معمول است.
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                  نظر

                  • نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

                    #12174
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    رويترز: اولين «صندوق قابل معامله در بورس» در ايران ايجاد مي شود
                    خبرگزاری رویترز از دبی گزارش داد:

                    «شرکت سرمایه گذاری فیروزه» (ترکویز پارتنرز=Turquoise Partners)،‌ که یک شرکت سرمایه گذاری مستقر در تهران است، اعلام کرد
                    در نظر دارد تا پیش از برداشته شدن احتمالی تحریم های بین المللی علیه ایران،‌ اولین «صندوق قابل معامله در بورس» (exchange-traded fund=EFT) را در این کشور ایجاد کند. این صندوق شاخص های بازار بورس را دنبال می کند.
                    «صندوق قابل معامله در بورس» شاخص موجودی اوراق بهادار است و وضعیت بازار سرمایه را رصد می کنند. ««شرکت سرمایه گذاری فیروزه» شاخص 30 «بلو چیپ» بزرگ در بازار بورس تهران را مد نظر قرار خواهد داد («بلوچیپ» بر پایه تعریف بازار بورس نیویورک به انواعی از سهام ابَرشرکت‌ها گفته می‌شود، که از نظر کیفیت، اطمینان، قابلیت و توانایی سودآوری شهرتی ملی را دارا باشند). از آن جا که «صندوق قابل معامله در بورس» دارای هزینه های مدیریتی پایین است و در بازار بورس تجارت می کنند،‌
                    این امکان را برای سرمایه گذاران خارجی فراهم می آورند تا مسیری ارزان قیمت و سهل الوصول را به بازارهای پیشرو باز کنند.
                    تحریم هایی که علیه ایران وضع شده است باعث گردیده است جریان پول خارجی به داخل ایران با مانع مواجه شود. این تحریم ها برای بازداشتن ایران از دنبال کردن برنامه های هسته ای اش وضع شده اند.
                    این امر می تواند بورس تهران را، که سرمایه آن بر اساس نرخ مبادله رسمی بالغ بر 106 میلیارد دلار است،‌ به یکی از بزرگترین فرصت های بهره برداری نشده برای سرمایه گذاران جهانی تبدیل کند.
                    در صورتی که ایران تا اواسط سال 2015 میلادی درباره برنامه هسته ای اش با قدرت های جهانی به توافق برسد، این امکان وجود دارد که تحریم های وضع شده علیه جمهوری اسلامی برداشته شود. در آن صورت، جریان سرمایه به داخل ایران از سرگرفته خواهد شد.
                    «شرکت سرمایه گذاری فیروزه» که در سال 2005 میلادی تاسیس شد به عنوان مهمترین مدیر اندک سرمایه های خارجی باقیمانده در ایران عمل می کند. «
                    شرکت سرمایه گذاری فیروزه» مدعی است حدود 70 میلیون دلار سرمایه خارجی و 130 میلیون دلار منابع مالی محلی را تحت مدیریت خود دارد.
                    «شرکت کارگزاری فیروزه» که یکی از بازوهای «شرکت سرمایه گذاری فیروزه»‌ است موفق شده است مجوز ایجاد «صندوق قابل معامله در بورس» را از مراجع ذیربط در ایران اخذ کند. «شرکت سرمایه گذاری فیروزه» روز دوشنبه اعلام کرد این شرکت فهرست صندوق در مهمترین بازار (سرمایه)‌ایران ارائه خواهد کرد.
                    قرار است گردآوری سرمایه برای «صندوق قابل معامله در بورس» از روز سه شنبه شروع شود و به مدت دو هفته ادامه یابد. شرکت سرمایه گذاری فیروزه انتظار دارد حد اقل سه میلیون دلار برای این صندوق سرمایه گردآوری کند. این شرکت همچنین انتظار دارد که سرمایه صندوق به مرور زمان افزایش یابد،‌ زیرا امکان سرمایه گذاری در آن در آینده نیز وجود دارد.
                    در حالی که سرمایه گذاران خارجی به لحاظ تئوریک می توانند بلافاصله در این «صندوق قابل معامله در بورس» سرمایه گذاری کنند،‌ شرکت سرمایه گذاری فیروزه انتظار دارد که منابع مالی اولیه برای ایجاد این صندوق را از طریق سرمایه گذاران محلی جمع آوری کند.
                    «بانک سرمایه گذاری نوین» به عنوان «بازارگردان» market-maker این صندوق عمل کند و با خرید و فروش اوراق صندوق شاخص آن را به درستی رصد نماید.
                    تحریم های وضع شده علیه ایران به همراه تحولات سیاسی داخلی و تغییر در سیاستگذاری ها باعث شده است بازار سرمایه در ایران بسیار متلاطم باشد.
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #12175
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                      طرح حمایت از مذاکرات در برابر طرح افزایش تحریم‌ها
                      یازده سناتور آمریکایی با ارائه طرحی از مذاکرات هسته‌ای با ایران حمایت کردند

                      یازده سناتور آمریکایی در واکنش به طرح افزایش تحریم‌ها علیه ایران طرح حمایت از مذاکرات را ارائه کردند.
                      خبرگزاری فارس: یازده سناتور آمریکایی با ارائه طرحی از مذاکرات هسته‌ای با ایران حمایت کردند
                      به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، یازده سناتور آمریکایی در واکنش به طرح افزایش تحریمها علیه ایران طرح حمایت از مذاکرات هسته ای با ایران را ارائه کردند.

                      طی هفته های اخیر چند سناتور جمهوریخواه با ارائه طرحهایی خواستار افزایش تحریمهای علیه ایران شده‌اند.

                      این درحالیست که مذاکرات ایران و گروه 1+5 در جریان است و احتمال توافق هسته‌ای طی ماه‌های آینده وجود دارد.

                      نمایندگان سنای آمریکا، که از ابتدای سال جدید میلادی رسما کار خود را با اکثریت جمهوری‌خواه آغاز کرده، در حال حاضر دو طرح ضدایرانی را در نوبت معرفی دارند. طرح اول را «مارک کرک» و «رابرت منندز» در نظر دارند که خواهان تصویب تحریم‌های مشروط علیه ایران است. طرح دوم هم متعلق به «باب کورکر» و «لیندسی گراهام» است که خواهان تصویب هرگونه توافق با ایران، پیش از اجرایی شدن آن، در کنگره است.

                      با این وجود منابع خبری می‌گویند رابرت منندز در حال بررسی معوق کردن طرح تحریم‌های ایران است.

                      هیل، نشریه تخصصی کنگره خبر داد سناتور رابرت منندز در حال بررسی تعویق لایحه ضد ایرانی برای تحریم‌های جدید علیه ایران است. بر اساس این گزارش منندر قصد دارد وضع تحریم‌های جدید علیه ایران را تا ماه مارس به تعویق بیندازد.

                      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....eStIcCcI.dpuf
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

                        #12176
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


                        نتانیاهو: توافق کنونی که قرار است بین ایران و 1+5 حاصل شود غیرقابل قبول است
                        نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد توافقی که احتمالا بین گروه 5+1 و ایران منقعد می‌شود، «برای اسرائیل، منطقه و جهان خطرناک است و اسرائیل شدیدا با آن مخالف است».
                        خبرگزاری فارس: نتانیاهو: توافق کنونی که قرار است بین ایران و 1+5 حاصل شود غیرقابل قبول است
                        به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری فارس، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد این رژیم مخالف توافقی است که در حال منعقد شدن بین گروه 5+1 و ایران می‌باشد.

                        به گزارش روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، نتانیاهو با بیان اینکه توافقی در حال شکل‌گرفتن بین گروه 5+1 و ایران است، ادعا کرد: «چنین توافقی برای اسرائیل، منطقه و جهان خطرناک است و اسرائیل شدیدا با آن مخالف است».

                        نخست‌وزیر تنها دارنده سلاح اتمی در خاورمیانه در ادامه ادعایش گفت: «این توافق به ایران این توانایی را می‌دهد که مواد مورد نیاز برای تولید بمب اتمی طی چند ماه را بدهد».

                        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....CD6EsYj9.dpuf
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                        نظر

                        • tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

                          #12177
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                          بنظر بنده ایران و امریکا بر سر موضوع هسته ایی توافقات خودشان را انجام داده اند و معاونین وزرای امورخارجه
                          برای توجیه دیگر اعضا برنامه میگذارند.....
                          البته کشورهای دیگر ممکنه نظراتی داشته باشند که در جلسات لحاظ میشه.....

                          ملاقاتهای مکرر ظریف و کری برای مسایل و توافقات فراتر از هسته ایی داره صورت میگیره که احتمالا از این
                          ملاقاتها و مذاکرات دوطرفه(چه در اطاق و چه در پیاده روی ها) فقط 5 نفر مطلعند...
                          وزرا... ریسان جمهور دوکشور و رهبر ایران!!!!
                          ظریف کری اوباما حسن روحانی علی خامنه ای ...با تو که میشود6تا؟:D/:.yead.:/:Dجدیدا نامه فوق سری اوباما که محمودم نشان دادند بعضی در 3اذر اینجا گفتند دیدند...
                          احتمالا باید اقای خامنه ای حذف شود و تو جایش را بگیری....چون در اخرین سخنرانی هم گفتند به مذاکرات خوش بین نیست ..و طرف غرب زور گو است...مذاکره کنید تا خسته شوید...و نداشتن هسته بی غیرتی است...
                          در بین5شخص مذکور 4نفر هم رای هستند نظر اقای خامنه ای برخلاف امیدواریهای 4تای باقی است
                          خط قرمز هم که192هزار سو است...:D
                          حالا باید دید پیش بینی بد بنیی اقای خامنه ای تحقق می یابد یا خوش بینی حسن کلید
                          در اصل توسط madio پست شده است View Post
                          امیدوارم اینجا صرفا محلی برا انعکاس اخبار مثبت نباشه تا تصویر صحیحی از اوضاع بده
                          به احتمال توافق باید خیلی محتاط نگاه کرد هرچند بنظر شرایط امیدوار کنندس
                          امیدواری زیاد است
                          37میلیارد صادرات غیر نفتی امسال9ماهه 13میلیارد پتروشیمی و12.5میلیارد هم میعانات گازی بوده است یک مقدار هم مس روی فولاد سیمان هم هست...اینها هم معدنی
                          در واقع بالای90درصد درامد کشور نفت گاز پترو است که قابلیت تحریم دارد و رسما در تحریم جدید کنگره امده است که از مرداد شروع خواهد شد....
                          در واقع اگر توافق نشود 90درصد درامد ارزی کشور می پرد براحتی....خدا خیرش دهد هرکس قیمت نفت نصف کرد ...حالا این 50تا60میلیارد امار فوق برای زمان نفت100دلار و متانول350بود نه الان250...یعنی براحتی نیمی از اینها سال دیگر نیست ...و با رفع تحریم و دو برابر شدن صادرات تازه درامد می شود مثل سال قبل....
                          همین امر امید توافق را بالاتر میبرد...البته در سیستم غیر عقلایی اینها همه چیز ممکن است..
                          در واقع سیاست چوب چماق کنگره بهتر جواب میدهد تا چوب هویج اوباما...:D
                          آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/01/27, 01:54.
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #12178
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            نتانیاهو افزود: اولویت من، وادار کردن آمریکا و دیگر قدرت های بین المللی به عدم مذاکره با ایران دربار توافق هسته ای با این کشور است توافقی که می تواند اسرائیل را در معرض خطر قرار دهد.
                            نتانیاهو گفت به احتمال زیاد در چند هفته آینده ایران و 1+5 به توافق هسته ای می رسند و این توافق علیه اسرائیل است.

                            به گزارش عصرایران، رویترز به نقل از رسانه های اسرائیلی نوشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل با دفاع از تصمیمش برای پذیرش دعوت سخنرانی در کنگره آمریکا بدون هماهنگی با اوباما گفت: من تعهد اخلاقی دارم تا از هر فرصتی برای مطرح کردن مسئله ای ایران که علیه اسرائیل خطر نابودگری است استفاده کنم.

                            به دنبال سخنرانی سالانه باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در کنگره این کشور و دفاع از مذاکرات هسته ای با ایران، کنگره آمریکا بدون هماهنگی با اوباما از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر برای سخنرانی در کنگره درباره ایران دعوت کرد. نتانیاهو هم بی درنگ این دعوت را پذیرفت اما کاخ سفید با انتقاد از این دعوت اعلام کرد اوباما دیداری با نتانیاهو نخواهد داشت.

                            نتانیاهو افزود: اولویت من، وادار کردن آمریکا و دیگر قدرت های بین المللی به عدم مذاکره با ایران دربار توافق هسته ای با این کشور است توافقی که می تواند اسرائیل را در معرض خطر قرار دهد.

                            نخست وزیر اسرائیل افزود: به احتمال زیاد قدرت های بزرگ و ایران در هفته های آینده به توافقی هسته ای می رسند. این توافق باعث می شود ایران به کشوری قادر به ساخت سلاح هسته ای تبدیل شود. این موضوع موجودیت اسرائیل را به شدت در معرض خطر قرار می دهد.

                            او گفت: به عنوان نخست وزیر اسرائیل متعهدم همه تلاش ها را برای جلوگیری از دست یابی ایران به بمب اتمی به کار بگیرم؛ بمب اتمی که اسرائیل را مورد هدف قرار می دهد. این تلاش ها، جهانی است و به هر جایی که برای مطرح کردن مسئله اسرائیل دعوت شوم می روم و از آینده و موجودیت اسرائیل دفاع خواهم کرد.

                            ایران و گروه 1+5 هم اکنون در حال مذاکره برای دست یابی به توافق هسته ای جامع هستند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • Qhaased
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 175

                              #12179
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

                              طرح حمایت از مذاکرات در برابر طرح افزایش تحریم‌ها
                              یازده سناتور آمریکایی با ارائه طرحی از مذاکرات هسته‌ای با ایران حمایت کردند

                              یازده سناتور آمریکایی در واکنش به طرح افزایش تحریم‌ها علیه ایران طرح حمایت از مذاکرات را ارائه کردند.
                              خبرگزاری فارس: یازده سناتور آمریکایی با ارائه طرحی از مذاکرات هسته‌ای با ایران حمایت کردند
                              به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، ....

                              طی هفته های اخیر چند سناتور جمهوریخواه با ارائه طرحهایی خواستار افزایش تحریمهای علیه ایران شده‌اند.

                              ... .

                              یحتمل اون چند سناتور جمهوری خواه آمریکا یا از سهامدارای کمپانی های اسلحه سازی هستند یا جیره خوار و مواجب بگیر آن شرکتها،
                              مثل بعضی ها در ایران که از رابطه با آمریکا میترسند چرا که منفعتی در دشمنی با آمریکا دارند یا در صورت عادی شدن رابطه ایران و آمریکا تجارت و کاسبی آنها از رونق میوفته و یا جیره خوار و مواجب بگیر اون کاسب کارها و تجار نامحترم هستند که از دشمنی با آمریکا سود هنگفت برده اند و میبرند
                              مگر آمریکا بدتر از فرانسه و روسیه و مخصوصاً انگلیس است؟
                              مگر انگلیس و فرانسه و روسیه و حتی ترکیه و دیگران کمتر از آمریکا در حق ملت ایران بدی کرده اند؟
                              هرکدام به دنبال منافع خودشان هستند ما هم باید به دنبال منافع مان باشیم.
                              منافع ملت ایران در حال حاضر رابطه با تمام کشورهاست. یکیش هم آمریکا نه بیشتر نه کمتر.
                              منافع ملت ایران در حضور فعال در کشورهای منطقه و حتی جهان (در حد توان) از جمله عراق و افغانستان و سوریه و لبنان و فلسطین و آمریکای جنوبی حتی غرب و ... است
                              چرا که اگر ایران الان در عراق و سوریه و... نبود و همان جنگ ها و آوارگی ها و خونریزی ها در داخل ایران انجام میشد ...
                              یک درس برای سیاسیون از حاکمیت تا دولت تا مجلس، چرچیل سیاستمدار انگلیسی گفته؛

                              ما دوست و دشمن دائمی نداریم اما منافعمان دائمی است

                              این مختصر دانشی است که به واسطه چندسال تلف کردن عمرم در کلاس های دانشگاه و ورق زدن تاریخ سیاسی کشورها به دست آورده ام. هرچند سواد کافی ندارم...
                              آخرین ویرایش توسط Qhaased؛ 2015/01/27, 12:21.
                              [SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #12180
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                تاریخ خبر: 07/11/1393 | ساعت: 11:9Google

                                ظریف: افراط دشمن همه جوامع است/مذاکرات هسته ای به راه حل نزدیک شده است



                                **به راه حل نزدیک هستیم/طرف مقابل دست از فشار بردارد

                                رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان درباره موضوع هسته ای هم گفت: برای نشان صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران مشکلی نداریم.

                                ظریف با تاکید بر این که تحریم ابزار خوبی برای حل و فصل مشکلات نیست، افزود: امروز به یک راه حل نزدیک هستیم و طرف مقابل هم باید از اهرم فشار دست بردارد.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X