آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #12376
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    اریخ خبر: 17/11/1393 | ساعت: 19:25|

    مشاور دولت چین در سیاست خارجی:

    پکن در پی راه حل برد - برد در موضوع هسته ای ایران است
    مونیخ - ایرنا - مشاور دولت چین در امور سیاست خارجی گفت که پکن در موضوع هسته ای ایران دنبال راه حلی جامع است که در آن همه طرفین پیروز باشند.

    پکن در پی راه حل برد - برد در موضوع هسته ای ایران است
    یانگ جی چی که از او به عنوان معمار سیاست خارجی چین نام می برند عصر جمعه در اجلاس امنیتی مونیخ سیاست خارجی چین رو تشریح کرد و در مورد ایران گفت: ما در پی راه حلی عادلانه، متوازن و جامع در موضوع هسته ای ایران هستیم.

    جی چی که سالها وزیر خارجه چین بود بالاترین مقام چینی است که در پنجاه و یکمین اجلاس مونیخ شرکت کرده است.

    وزیر امورخارجه ایران قرار است امروز جمعه دیداری دو جانبه با همتای آمریکایی خود داشته باشد. ظریف پس از بازگشت از سفر دوره ای به چهار کشور افریقایی به خبرنگاران گفت که در مونیخ مذاکرات مفصلی درباره موضوع هسته ای ایران خواهد داشت.

    ظریف روز یکشنبه هم در میزگردی با حضور لوران فابیوس وزیرخارجه فرانسه، جان کری وزیرخارجه امریکا و فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه المان در اجلاس مونیخ شرکت می کند. موضوع این میزگرد، ایران خواهد بود.

    به گفته رییس کنفرانس امنیتی مونیخ احتمال دارد هماهنگ کننده سیاست خارجی اروپا هم به میزگرد ملحق شود.

    وزارت خارجه آلمان نیز روز جمعه اعلام کرد : محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در حاشیه اجلاس مونیخ با فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان دیداری دو جانبه خواهد داشت.

    طبق بیانیه مطبوعاتی وزارت خارجه آلمان زمان دقیق دیدار دو جانبه ظریف واشتاین مایر هنوز مشخص نیست ولی به طور حتم در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ خواهد بود.

    پنجاه و یکمین کنفرانس امنیتی مونیخ در روزهای 17، 18 و 19 بهمن در «باواریا» در آلمان برگزار می شود.

    صدر اعظم آلمان، رییس جمهوری فنلاند، روسای جمهوری لیتوانی و استونی، نخست وزیران عراق و لبنان، دبیر کل ناتو، رییس پارلمان اروپا، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، عضو ارشد شورای دولتی چین و وزرای خارجه روسیه و کره جنوبی مقامات حاضر در نشست امسال کنفرانس امنیتی مونیخ هستند.

    برخی مقامات سابق سازمان ملل مثل «کوفی عنان» در کنار دبیر کل سازمان عفو بین المل، مدیر دیده بان حقوق بشر و مدیر اجرایی سازمان صلح سبز از جمله دیگر شرکت کنندگان این نشست هستند.

    20 رییس دولت 60 وزیر و 30 مدیر اجرایی از شرکت های بین المللی و هیات های پارلمانی از سراسر جهان بویژه از آمریکا در این نشست حضور دارند.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #12377
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1


      آمانو با ظریف دیدار می‌کند
      خبرگزاری فرانسه روز جمعه گزارش داد که یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌الملل انرژی اتمیبا وزیر امور خارجه ایران دیدار می‌کند.

      خبرگزاری فارس: آمانو با ظریف دیدار می‌کند
      به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در شهر مونیخ آلمان با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو می‌کنند.

      خبرنگار خبرگزاری فرانسه مستقر در وین، این خبر را به نقل از دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل منتشر کرده، اما زمان برگزاری این نشست را اعلام نکرده است.

      آقای ظریف امروز برای شرکت در نشست امنیتی مونیخ، به این شهر سفر کرده و قرار است تا ساعاتی دیگر هم با جان کری وزیر خارجه ایران دیدار داشته باشد.

      بر اساس تمدید توافق موقتی که سال گذشته میان ایران و گروه موسوم به 1+5 به دست آمد و به برنامه اقدام مشترک موسوم شد، طرفین تا 10 فروردین (30 مارس) برای رسیدن به چارچوب سیاسی زمان دارند. 9 تیر ماه (30 ژوئن) هم به عنوان ضرب‌الاجل توافق نهایی تعیین شده است.

      انتهای پیام/ق

      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....9ATmTiiU.dpuf
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #12378
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        مشاور دولت چین در سیاست خارجی:

        پکن در پی راه حل برد - برد در موضوع هسته ای ایران است
        نقطه نظرات روحانی داره نشون میده که روحانی و تیم هسته ایی فعلی ایران چند سال از دنیا جلوترند!!!
        اما متاسفم برای آن 170 نفر!!؟؟؟

        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #12379
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          زنگ‌ها برای "توافق کلی" در مونیخ به صدا در می‌آید؟
          ظریف و کری دیدار کردند


          جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۴
          1421264035739_1 (1).jpg
          وزیران خارجه ایران و آمریکا عصر روز جمعه در سرمای شدید مونیخ و در حالی که عقربه‌ ساعت به نفع مذاکرات حرکت نمی‌کند، بار دیگر با یکدیگر دیدار کردند تا شاید از فرصت باقی‌مانده تا سوم فروردین (24 مارس) برای نجات "دیپلماسی" و "توافق جامع" استفاده کنند.

          به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان روز جمعه با همراهی معاونان خود برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ و دیدار با همتایان آمریکایی و اروپایی خود در گروه 1+5 درباره مذاکرات هسته‌ای وارد مونیخ شد.

          قرار بود مذاکرات وزیر خارجه کشورمان با همتای آمریکایی خود روز شنبه و با حضور تیم‌های مذاکره‌کننده برگزار شود، اما این برنامه با اعلام سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر این‌که دیدار ظریف و کری عصر ر روز جمعه خواهد بود تغییر کرد.

          این مذاکرات در هتل "بایریشر هوف" همزمان با آغاز به کار کنفرانس امنیتی مونیخ تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد.

          ظریف هم‌چنین عصر روز جمعه نیز با فرانک اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان دیدار می‌کند. علاوه بر این وزیر خارجه کشورمان قرار است با همتایان فرانسوی و انگلیسی خود که احتمالا زمان این دیدارها روز شنبه خواهد بود، دیدار کند.

          از سویی منابع خبری از سفر سرگی لاوروف به آلمان و دیدارش با جان کری وزیر خارجه آمریکا در روز شنبه خبر داده‌اند. در همین حال با توجه به حضور لاوروف در مونیخ احتمال دیدار وی با ظریف نیز وجود دارد.


          در حالی که پیش از این اعلام شده بود معاونان وزیران خارجه ایران و 1+5 یک روز قبل از آغاز کنفرانس امنیتی مونیخ با یکدیگر دیدار می‌کنند تا شرایط برگزاری نشست وزیران خارجه ایران و 1+5 در مونیخ را در کنار بحث‌های کارشناسی بررسی کنند، اما نشست معاونان برگزار نشد. با این حال هنوز نمی‌توان به طور قطع گفت که نشست مشترک وزیران خارجه ایران و 1+5 برگزار نخواهد شد.

          هم‌چنین احتمال مذاکرات هیات‌های مذاکره‌کننده ایران و آمریکا به سرپرستی معاونان وزیران خارجه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ وجود دارد.

          مذاکرات هسته‌ای مونیخ در ادامه مذاکرات وزیران و معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا و 1+5 در زوریخ و استانبول برگزار می‌شود.

          رئیس هیات مذاکره کننده کشورمان روز جمعه به ایسنا گفت که " چون همه (وزیران خارجه1+5) در مونیخ نیستند نمی‌توان توافق سیاسی انجام داد بنابراین در مونیخ تنها مذاکرات را به جلو پیش می‌بریم."

          رایزنی‌های دو جانبه وزیر خارجه ایران با همتایان آمریکایی و اروپایی خود درباره مذاکرات هسته‌ای در هفته‌های اخیر به طور فشرده به ویژه میان ایران و آمریکا در جریان است و انتظار بود بعد از نشست‌های زوریخ و استانبول، در مونیخ شاهد اعلام توافق کلی باشیم. توافقی که راه را برای رسیدن به توافق جامع هموار می‌سازد با این حال به نظر نمی‌آید در مونیخ شاهد این رویداد سیاسی بین‌المللی باشیم.

          هر چند یکی از دلایل به تفاهم نرسیدن بر سر توافق کلی حضور نداشتن وزیران خارجه چین و روسیه در مونیخ مطرح شده است اما کارشناسان معتقدند اگر همه وزیران خارجه هم در مونیخ حاضر بودند مشکل عمده برای به تفاهم رسیدن محتوایی و سیاسی است.

          طرف‌های مذاکره‌کننده در مساله هسته‌ای از ابتدا سعی کردند مذاکرات را از مسایل ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی جدا کنند اما بر کسی پوشیده نیست که به ویژه مسایل منطقه‌ای چه در خاورمیانه و چه در اروپا یا مسایل ملی مذاکرات را متاثر ساخته است. اکنون نیز مساله اوکراین و تنش میان آمریکا و روسیه که از موضوعات مهم کنفرانس امنیتی مونیخ نیز است، مذاکرات هسته‌ای را تحت‌الشعاع قرار داده است.

          مذاکرات مونیخ از این رو مهم است که یک ماه و نیم تا پایان زمان تعیین شده (سوم فروردین 1394) برای رسیدن به توافق کلی باقی نمانده است اما هنوز اراده‌ها برای تحقق این گام مهم شکل نگرفته است.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #12380
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            93/11/17 - 19:07

            در گزارش استراتژی امنیت ملی آمریکا
            کاخ سفید: همه گزینه‌ها را درباره ایران روی میز نگاه داشته‌ایم

            دولت آمریکا در گزارش استراتژی امنیت ملی این کشور بار دیگر بر حفظ تمامی گزینه‌ها در تقابل با ایران تأکید کرده است.
            به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کاخ سفید در گزارش استراتژی امنیت ملی سال ۲۰۱۵ بر رسیدن به توافق جامع هسته‌ای با ایران تأکید کرده و نوشته واشنگتن تمامی گزینه‌ها را برای مقابله با برنامه هسته‌ای این کشور روی میز نگاه داشته است.

            استراتژی امنیت ملی، سندی است که قوه مجریه آمریکا آن را به طور دوره‌‌ای برای ارائه به کنگره تهیه می‌کند. در این سند، نگرانی‌های آمریکا و نحوه پرداختن به آنها مشخص می‌شوند.

            در بخشی از سند استراتژی امنیت ملی امریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران آمده است: «ما در حال حاضر در حال آزمودن امکان رسیدن به توافق جامع هسته‌ای با ایران هستیم تا به جامعه جهانی اطمینان خاطر بدهیم که برنامه هسته‌‌ای ایران صلح‌آمیز است.»

            کاخ سفید علاوه بر این تصریح کرده «برنامه مشترک اقدام» پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کرده است.»

            گزارش استراتژی امنیت ملی آمریکا می‌افزاید واشنگتن با ایجاد یک نظام بی‌سابقه بین‌المللی از تحریم‌ها تلاش کرده رژیم ایران را به خاطر عدم موفقیت در پایبندی به تعهدات بین‌المللی این کشور، مسئول کند.

            کاخ سفید با بیان اینکه ترجیح می‌دهد به توافقی جامع و قابل راستی‌آزمایی با ایران برسد تصریح کرده است: «با این حال، ما تمامی گزینه‌ها را برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی روی میز نگاه داشته‌ایم.»

            انتهای پیام/ا.

            - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....jWfuW3cX.dpuf
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

              #12381
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              گروه بین الملل / حوزه آمریکا، اروپا
              93/11/17 - 19:19
              شماره: 13931117000865


              دیدار ظریف و کری در مونیخ آغاز شد/ظریف: در مونیخ به توافق سیاسی نمی‌رسیم
              دیدار وزرای خارجه آمریکا و جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ آغاز شد.




              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد جواد ظریف» و «جان کری»، وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ، در حال دیدار هستند.
              وزیر خارجه ایران پیش از این دیدار به خبرنگاران گفته که با توجه به حاضر نبودن وزرای خارجه همه اعضای 1+5 در مونیخ، رسیدن به توافق سیاسی در این اجلاس ناممکن است.
              ظریف به همراه عراقچی و روانچی و تیم فنی هسته‌ای ایران عصر امروز (جمعه) برای شرکت در پنجاه و یکمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ وارد این شهر شد.
              وی همچنین قرار است با وزرای خارجه انگلیس و فرانسه نیز دیدار کند.
              انتهای پیام/


              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....rDaEwof8.dpuf
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

              نظر

              • "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

                #12382
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                مذاکرات اصلیه چه زمانیه؟

                نظر

                • rajabi
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 936

                  #12383
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  ظریف و کری درباره مذاکرات هسته‌ای ایران در مونیخ دیدار کردند مقام آمریکایی: کری و ظریف توافق کردند که تماس‌های نزدیک را ادامه دهند

                  خبرگزاری تسنیم: وزرای خارجه ایران و آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ برای گفتگو درباره برنامه هسته‌ای کشورمان با یکدیگر دیدار کردند.

                  نسخه قابل چاپ

                  به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، محمد جواد ظریف،‌ وزیر امور خارجه ایران، و جان کری، وزیر خارجه آمریکا،‌ در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با یکدیگر دیدار و درباره برنامه هسته‌ای کشورمان گفتگو کردند.
                  یک مقام آمریکایی پس از اتمام این مذاکرات به آسوشیتدپرس اعلام کرد که ظریف و کری "توافق کردند که تماس‌های نزدیک را ادامه دهند در آینده نزدیک بار دیگر با یکدیگر دیدار کنند."
                  وی در ادامه گفت که کری بر تمایل آمریکا برای دستیابی به یک توافق تا پایان ماه مارس تأکید کرد.
                  وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه این کنفرانس با وزرای خارجه سه کشور اروپایی فرانسه،‌ آلمان و انگلستان و همچنین مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نیز دیدار خواهد کرد.
                  دیپلمات‌ها و مذاکره کنندگان ارشد ایرانی نیز ظریف را در این سفر همراهی می‌کنند و طی روزهای آتی دیدارهایی با همتایان خود در گروه 1+5 خواهند داشت تا بتوانند در مذاکرات هسته‌ای ایران پیشرفت‌هایی پدید آوردند.
                  مذاکره کنندگان سعی دارند در چهار ماه اول مهلت هفت‌ماهه‌ای که در 24 نوامبر سال گذشته میلادی (3 آذر 93) مقرر کردند به یک توافق سیاسی دست یافته و مابقی فرصت هفت ماهه را صرف تدوین جزئیات یک توافقنامه هسته‌ای جامع و نهایی نمایند.
                  انتهای پیام/

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #12384
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    تاریخ خبر: 17/11/1393 | ساعت: 23:3|

                    دیدار ظریف با کوفی عنان ؛ پایان گفت و گو با اشتاین مایر
                    مونیخ - ایرنا - محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دقایقی پیش به گفت و گوی دو جانبه با فرانک والتر اشتاین مایر همتای آلمانی اش پایان داد.

                    دیدار ظریف با کوفی عنان ؛ پایان گفت و گو با اشتاین مایر
                    رییس دستگاه دیپلماسی ایران بلافاصله پس از این دیدار، با کوفی عنان و برخی ازرهبران سابق سیاسی جهان که در قالب گروه ( The Elders ) فعالیت می کنند دیدار کرد.

                    گروه The Elders را کوفی عنان بر آن ریاست می کند نلسون ماندلا در سال 2007 پایه گذاری کرد. برخی از رهبران سیاسی سابق جهان برای صلح و حقوق بشر در قالب این گروه در کنار یکدیگر فعالیت می کنند.

                    اسقف دزموند توتو شش سال ریاست این گروه را بر عهده داشت و هم اکنون نیز رییس افتخاری است.

                    4 عضو ارشد گروه الدرز بهمن سال 92 در راس هیاتی به سرپرستی کوفی عنان دبیر کل اسبق سازمان ملل برای دیدار با مقامات ایران به تهران آمد.

                    کوفی عنان را در ان سفر، دزموند توتو، فعال صلح و از رهبران جنبش ضد آپارتاید آفریقای جنوبی و مارتی آهتیساری و ارنتستو زدیو روسای جمهور پیشین فنلاند و مکزیک همراهی می کردند.

                    هدفی که نلسون ماندلا برای این گروه تعریف کرده است استفاده از مجموع هزاران سال تجربه برای حل و فصل مشکلات بی شمار جهان مانند تغییرات جوی، ایدز، فقر و کمک به حل برخی منازعات بین المللی است.

                    برخی از اعضای آن شامل کوفی عنان، اخضر ابراهیمی، فرناندو هنری کاردوسو رییس جمهور اسبق برزیل، جیمی کارتر رییس جمهور اسبق آمریکا و ماری رابینسون، رییس جمهوری اسبق ایرلند و کمیسر عالی سابق حقوق بشر سازمان ملل هستند.

                    گزارش خبرنگار ایرنا حاکی است، در حال حاضر مذاکرات کارشناسی ایران و آمریکا در حاشیه اجلاس مونیخ در جریان است. دیدارهای هیات ایرانی در هتل بایریشرهوف در مونیخ انجام می شود.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #12385
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      قرار است ظریف روز یکشنبه در میزگردی با حضور فابیوس، جان کری و اشتاین مایر که به موضوع ایران می‌پردازد، شرکت کند.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • محمد حسین
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 164

                        #12386
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        مذاکرات اصلیه چه زمانیه؟
                        ان شاالله تا 10 اسفند ماه باید به توافق سیاسی برسند و تا 10 تیر 94 توافق نهایی

                        نظر

                        • لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

                          #12387
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          گروه بین الملل / حوزه آمریکا، اروپا
                          93/11/17 - 22:23
                          شماره: 13931117000992


                          اولین خبرها از مذاکره ظریف-کری:
                          توافق کری و ظریف برای ادامه تماس‌ها/تأکید بر عزم مشترک برای رسیدن به توافق سیاسی

                          اولین خبرهای منتشره از دیدار وزرای خارجه ایران و آمریکا در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ نشان می‌دهد که طرفین در این دیدار بر ادامه تماس‌ها و عزم مشترک برای رسیدن به توافق سیاسی تأکید کرده‌اند.




                          به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتدپرس، یک مقام آمریکایی در خصوص نتایج دیدار امروز جان کری و محمد جواد ظریف در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ توضیح داده و گفته که دو دیپلمات بلندپایه بر حفظ ارتباط نزدیک و تلاش دوجانبه برای رسیدن به توافق سیاسی تأکید کرده‌اند.
                          جان کری و محمد جواد ظریف هر دو برای شرکت در اجلاس امنیتی مونیخ به آلمان رفته اند، اهمیت این اجلاس سالانه و سطح مقامات شرکت‌کننده در آن به حدی است که برخی آن را داووس امنیتی می‌نامند.
                          یک مقام آمریکایی در خصوص این دیدار حدوداً دو ساعته که ساعاتی پیش پایان یافت گفته که جان کری «بر عزم آمریکایی‌ها بر گام برداشتن به سوی رسیدن به توافق سیاسی تا پایان مارس تأکید کرده است.»
                          آخر مارس یعنی 10 فروردین و این همان ضرب‌الاجلی است که ایران و 1+5 برای رسیدن به چهارچوب توافق سیاسی بر سر پرونده هسته‌ای، تعیین کرده‌اند.
                          این مقام آمریکایی همچنین گفته که روسای دستگاه‌های دیپلماسی ایران و آمریکا بر سر حفظ ارتباط نزدیک و تلاش برای دیدار در آینده نزدیک به توافق رسیده‌اند.
                          انتهای پیام/

                          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....vF5JAhml.dpuf
                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #12388
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            جک استراو در گفت وگو با ایرنا؛

                            نامه رهبر ایران فوق العاده بود/ شکست مذاکرات هسته ای یک فاجعه است

                            لندن - ایرنا – ˈجک استراوˈ وزیر امور خارجه پیشین دولت انگلیس با اشاره به اهمیت جایگاه اسلام در غرب، از نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا استقبال کرد و گفت: این نامه با اهمیت، فوق العاده و با توجه به شرایط کنونی به موقع بود.
                            نامه رهبر ایران فوق العاده بود/ شکست مذاکرات هسته ای یک فاجعه است
                            نماینده منطقه ˈبلک برنˈ از حزب کارگر و رئیس گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه منزلش روبروی یک مسجد قرار دارد، گفت: در حوزه انتخابیه من از هر 3 نفر یک نفر مسلمان هستند و من سالهاست که نگران مقوله ˈ اسلام هراسیˈ در غرب هستم.

                            وی با ابراز تعجب از اینکه ˈ چرا این موضوع ( نامه مقام معظم رهبری ) به اندازه ای که می بایست در غرب پوشش داده نشدˈ، خاطر نشان کرد: این مهم است که در این برهه زمانی مفهوم صحیحی از اسلام ارائه شود.



                            * قیام مردم ایران، قیامی محبوب بود

                            رئیس گروه دوستی پارلمان انگلیس و ایران در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با انقلاب اسلامی ایران گفت: شکی نیست که این قیامی محبوب بود و شاه ایران وجهه قانونی خود را از دست داده بود.

                            وزیر خارجه پیشین انگلیس ادامه داد: شاه سابق ایران به دلایل مختلف نظیر فساد، خرج های گزاف، ممانعت از برگزاری مراسم های مذهبی، محکوم به پایانی تلخ شد.

                            نماینده منطقه ˈبلک برنˈ تصریح کرد: من فکر نمی کنم که در انگلیس چالشی نسبت به حقانیت جمهوری اسلامی وجود داشته باشند.

                            ˈجک استراوˈ اظهار نمود: ما هم در قرن هفدهم میلادی انقلاب کردیم که نسبت به انقلاب ایران شدیدتر بود و از هر ده نفر انگلیسی، یک نفر جانش را از دست داد و این آشفتگی تا مدتها ادامه داشت که نهایتا در پایان سده هفدهم میلادی به ثبات رسید.

                            وی افزود: اما فضای سیاسی ایران بسیار پرطروات و پویا است و نمونه آن را می توان در انتخاب آقای حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور در تابستان سال 2013 میلادی مشاهده کرد.

                            وزیر خارجه پیشین دولت انگلیس در رابطه با علت تفاوت رویکردش نسبت به بسیاری ازسیاستمداران غربی درخصوص ایران گفت: یک اصل بنیادین در دیپلماسی ارتباطات بین الملل است که باید ˈکشور مقابل را درک نمایید و تاریخ آن را بشناسیدˈ.

                            وی افزود: من اولین وزیر خارجه انگلیس بودم که پس از انقلاب اسلامی ایران در سال 57 از تهران بازدید کرده بودم.

                            ˈجک استراوˈ ادامه داد: من در طول مدت وزارتم پنج مرتبه به ایران سفر کردم و هیچ وزیر خارجه انگلیس پس از آن به ایران سفر نداشته است که جای تاسف دارد.

                            وی گفت: من تا حدودی از تاریخ ایران مطلع بودم ولی به منظور تقویت ارتباط با ایران، مطالعات زیادی را در همان سال 2001 میلادی داشتم و با بسیاری از ایرانیان مقیم انگلیس صحبت کردم و توانستم شناختم را نسبت به نگرانی های ایران از انگلیس افزایش دهم.



                            ** باید نگرانی های ایرانی ها را نسبت به انگلیس درک کرد

                            رئیس گروه دوستی پارلمان انگلیس و ایران با اشاره به این جمله معروف که ˈپشت هر اتفاقی، دست انگلیسی ها در کار است ˈ گفت: من از این تکه کلام در فارسی با خبر هستم که البته بیانگر نگرانی ایرانیان نسبت به انگلیس است.

                            وی با بیان اینکه متاسفانه تاریخ ایران در انگلیس شناخته نشده است، تصریح کرد: وقتی من با مخاطبان انگلیسی در خصوص ایران صحبت می کنم ،از آنها می خواهم که تصور کنند چه حسی خواهند داشت اگر ایران انحصار تولید تنباکو را در انگلیس به دست می گرفت؛ اگر ایران صد سال پیش می گفت ما از تولید نفت دریای شمال سود مختصری به شما می دهیم و بقیه را به عنوان سهم خود برداشت خواهیم کرد؛ اگر ایران شخص اول دولت را تغییر می داد؛ اگر در مقابل دفتر نخست وزیری در داونینگ استریت کودتا می کرد تا نخست وزیر را تغییر دهد؛ و اینکه بعد از انقلاب ایران هم انگلیس از جنگ عراق علیه ایران حمایت کرد، می توان نتیجه گرفت که چرا ایرانی ها نسبت به ما خوش بین نیستند.

                            ˈجک استراوˈ خاطر نشان کرد: ما باید این نگرانی ها را دریابیم و من امیدوارم ایران بداند در اینجا افراد بسیاری هستند که این نگرانی ها را درک می کنند.

                            وی ادامه داد: ما نمی توانیم به گذشته بازگردیم اما آن را هم تائید نمی کنیم، لذا می خواهیم ارتباط مان را با ایران ارتقا ببخشیم و من نقش خودم را در این هدایت جریان، مهم می دانم.



                            **شکست مذاکرات هسته ای یک فاجعه است

                            ˈجک استراوˈ همچنین با اشاره به پیشرفت های حاصل شده در مذاکرات هسته ای میان ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 ، فضای کنونی را برای حصول توافق هسته ای مثبت ارزیابی نمود وگفت: در انگلیس ، هر توافقی و به هر میزانی که صورت گیرد مورد استقبال قرار می گیرد و دولت دیوید کامرون می تواند به همین منظور محبوبیت کسب کند.

                            وزیر خارجه پیشین انگلیس ضمن تاکید برحق ایران در استفاده از برنامه صلح آمیزهسته ای گفت: در میان انگلیسی ها به استثنای چند نفر، اکثریت جریان سیاسی حاکم خواستار حصول توافق هستند و حساسیتی نسبت به تعاریف بکار برده شده در توافقنامه هسته ای ندارند.

                            ˈجک استراوˈ گفت: در بخشی از توافق صورت گرفته در نوامبر سال 2013 میلادی که انگلیس هم از طرفین این توافقنامه بود، حق استفاده از برنامه ی هسته ای صلح آمیز توسط جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته شده است.

                            وزیر خارجه پیشین دولت انگلیس با اشاره به جزییات پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای، گفت: کشورهای متعهد به این پیمان حق بهره برداری از برنامه هسته ای صلح آمیز دارند و این بدین معناست که آنها حق غنی سازی اورانیوم را تا حد مورد نیاز خواهند داشت.

                            وی افزود: در این توافقنامه حق غنی سازی ایران را به اندازه مشخص و برای مصارف صلح آمیز به رسمیت شناخته شده است.

                            این نماینده مجلس عوام انگلیس خاطر نشان کرد: البته زبان محتاطانه ای در آن بکار رفته است اما این خبر خوبی بود که در این توافقنامه، حق ایران به رسمیت شناخته شد.

                            ˈجک استراوˈ با مقایسه شرایط انگلیس با ایالات متحده در ارتباط با مذاکرات هسته ای با ایران گفت: شرایط انگلیس و واشنگتن در این خصوص کاملا متفاوت است.

                            وزیر خارجه پیشین دولت انگلیس خاطر نشان کرد: اوباما اکثریت آراء را در مجالس سنا و کنگره ندارد و در کنگره آمریکا عناصری که غالبا هم جمهوری خواه هستند، می خواهند مسیر مذاکرات هسته ای با ایران و شخص رییس جمهور و دولت را در این زمینه منحرف نمایند.

                            ˈجک استراوˈ با اشاره به وجود برخی دیدگاه های منفی در میان جمهوری خواهان آمریکا در قبال ایران اظهار داشت: این یک واقعیت است و البته بیانگر دیدگاه من نیست. اما من مطمئن هستم که اوباما به همراه مجموعه دولتش خواهان توافق با ایران هستند؛ با این تفاوت که آنها توافقی می خواهند که کنگره با آن مخالفت نکند.

                            وزیر خارجه پیشین انگلیس در خصوص پیش بینی آینده مذاکرات هسته ای با ایران گفت: به نظر من اگر نتوان به یک توافق نهایی دست یافت اما می توان به یک توافق ˈمحکمˈ اما موقت دست یابیم.

                            وی درعین حال افزود: اما من فکر می کنم اگر مذاکرات ناگهان شکست بخورد، برای همه فاجعه بار خواهد بود.




                            * سفر هیات پارلمانی ایران به انگلیس در حال برنامه ریزی است

                            رئیس گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران درخصوص سفر آتی هیات پارلمانی ایران به انگلیس گفت: قرار است این سفر در اواسط ماه مارس میلادی صورت گیرد و خوشبختانه در این ایام فرصت لازم نیز وجود دارد.

                            وی گفت: با توجه به در پیش بودن انتخابات عمومی، در اواخر ماه مارس میلادی، پارلمان انگلیس توسط ملکه منحل خواهد شد و به مدت 5 هفته، تا زمان برگزاری انتخابات عمومی، پارلمانی وجود نخواهد داشت که بعد از آن نیز یک دوره زمانی دیگری لازم است که پارلمان جدید تشکیل شود.

                            رئیس گروه دوستی پارلمان انگلیس و ایران خاطر نشان ساخت: لذا پس از اینکه تاریخ جدید سفر هیات پارلمانی ایران به ما پیشنهاد شد، سبب گردید تا ما به عنوان شعبه انگلیس اتحادیه بین پارلمانی، آن را در اولویت کارمان قراردهیم و سفر هیات پارلمانی کشور دیگری را که در این دوره قرار بود صورت گیرد، به تاخیر بیاندازیم تا زمان برای سفر هیات ایرانی فراهم گردد که البته جزئیات آن در حال هماهنگی است.

                            ˈجک استراوˈ با راهبردی خواندن سفر هیات پارلمانی ایران به لندن گفت: این سفرها همیشه می تواند تاثیرگذار باشند و امیدوارم سفری را که من و همکارانم سال گذشته میلادی به تهران داشتیم سبب شناخت بهتری از انگلیس شده باشد و این مساله درک شود که ایران دوستانی را در هر دو جریان سیاسی اینجا دارد.

                            وی ادامه داد: به دلیل وجود یک ذهنیت منفی از ایران که در برخی از رسانه های انگلیس به آن دامن زده می شود و گفته می شود که ایران کشور خوبی نیست، این فرصت مناسبی خواهد بود تا چنین ذهنیتی تصحیح شود و روابط عمیق شود.

                            این نماینده مجلس از حزب کارگر درخصوص تاثیر انتخابات عمومی انگلیس بر برنامه سفر هیات پارلمانی ایران گفت: البته من از نتیجه انتخابات مطلع نیستم و هیچکس هم نمی داند. اما در نهایت یا ما نخست وزیر حزب محافظه کار و یا حزب کارگر خواهیم داشت؛ لذا اگر هیات پارلمانی ایران بتوانند با مقامات ارشد این دو حزب ملاقات کند ، این سفر می تواند تاثیرگذار باشد.

                            ˈجک استراوˈ همچنین در خصوص موضوعات مورد بحث در این دیدار گفت: ما می خواهیم در خصوص موضوعات و مسائلی که همکاران ایرانی ما قصد پیگیری آنها را دارند بحث کنیم، چرا که این سفر ˈآنهاˈ به انگلستان است و من خیلی خوشحالم که این سفر در شرف انجام است.

                            رئیس گروه دوستی پارلمان انگلیس و ایران افزود: من گمان می کنم آنها می خواهند در مورد تعاملات و روابط دو جانبه صحبت کنند.

                            ˈجک استراوˈ همچنین گفت: چگونگی تقویت تعاملات تجاری از دیگر موضوعات مورد بحث است چرا که تمام اعضاء گروه دوستی همه حزبی پارلمان انگلیس از سیاست های یکجانبه دولت کامرون ، در راستای کاهش تجارت با ایران خسته شده اند.

                            وی خاطر نشان ساخت: این در حالی است که این سیاست حتی توسط واشنگتن هم دنبال نمی شود و صادرات محصولات آمریکایی به ایران در حال افزایش است.

                            جک استراو اظهار داشت: ایران کشوری پهناور، دارای حکومتی باثبات در مزرهایی مشخص است که در همسایگانی دشوار گرفتار شده است.



                            ** بازگشایی سفارت انگلیس در ایران

                            ˈجک استراوˈ درخصوص بازگشایی سفارت انگلیس در تهران گفت: من از جزئیات مذاکرات بین دو دولت در این خصوص مطلع نیستم ولی فکر نمی کنم که غیر از موضوع محموله های دیپلماتیک و تدبیر برای ایرانیانی که بدون مجوز قانونی اینجا مانده اند، موضوع دیگری مطرح باشد.

                            وی در خصوص حضورغیر قانونی برخی از ایرانی ها که توسط وزارت کشور (هوم آفیس) انگلیس مطرح شده است، گفت: اینها یا پناهندگانی هستند که درخواستشان رد شده و یا دانشجویانی هستند که مدت اقامتشان به اتمام رسیده که باید آنها بازگردانده شوند.

                            این نماینده مجلس عوام با بیان اینکه معمولا ایرانی هایی که تقاضای پناهندگی شان رد می شود، پاسپورت خود را معدوم کرده و ادعا می کنند که به دلیل فرار از محاکمه از ایران گریخته اند، گفت: دولت انگلیس و دادگاه های این کشور، این داستان ها را قبول نمی کنند و این افراد را به عنوان پناهندگان اقتصادی قلمداد می کنند.

                            ˈجک استراوˈ خاطر نشان کرد: در حال حاضر شمار پناهندگان ایرانی در انگلیس، این کشور را در رده سوم و یا چهارم نسبت به سایر پناهندگان کشورهای دیگر قرار داده است.

                            وزیر خارجه پیشین دولت انگلیس گفت: البته این بزرگترین مشکل نیست و ما این مشکلات را با سایر کشور ها به دلیل برقراری مناسبات سیاسی مرتفع می کنیم و لذا من معتقد هستم که فقدان ارتباط سیاسی نمی تواند کمکی به حل مشکلات دو جانبه کند.

                            وی با اشاره به متوقف شدن محموله های دیپلماتیک انگلیس در گمرک ایران ، گفت: سفارت ما در تهران در نوامبر 2011 میلادی توسط افرادی مورد حمله واقع شد و این اتفاق تقصیر ما نبود و نتیجه این اتفاق که من به شخصه از آن بازدید کردم ، خرابی بسیاری از دستگاه های سفارتخانه بوده است. لذا ما باید مجددا آنها را بازگردانیم.

                            ˈجک استراوˈ تصریح کرد: طبیعتا اینها در یک کیسه جا نمی شوند و باید در قالب یک محموله ارسال گردند.

                            وی با اشاره مناسبات معمول دیپلماتیک گفت: در حالی که من و همکارانم دوست و مدافع ایران هستیم ولی هیچکدام از ما قبول نمی کنیم که محموله های دیپلماتیک انگلیس و یا هر کشور دیگری، حتی اگر در وضعیت خاص هم باشد، بتواند توسط گمرک کشور میزبان بازرسی شود.

                            این نماینده مجلس خاطر نشان ساخت: اگرایران بخواهد محموله های دیپلماتیک خود را به اینجا ارسال کند، ما آن را بازرسی نخواهیم کرد همانطور که زمانی که ما محموله های خود را به روسیه می فرستیم، روس ها آن را بازرسی نمی کنند، متقابلا ما نیز محموله های دیپلماتیک روسی را بازرسی نمی کنیم.

                            وی اظهار نمود: به هر حال اگر حمله به سفارت ما صورت نمی گرفت و پلیس ایران در جلوگیری از وقوع این اتفاق اهمال نمی کرد هیچکدام از این اتفاقات رخ نمی داد و این موضوعی است که ما دوست داریم شاید یک تغییر در آن باشیم.

                            ˈجک استراوˈ در بخشی از این گفت وگو در پاسخ به این سوال که اگر مجددا به عنوان وزیر خارجه انگلیس انتخاب شود چگونه با ایران تعامل خواهد نمود، گفت: من دیگر نمی توانم وزیر شوم چون از دایره سیاست انتخابی ( نمایندگی پارلمان ) بازنشسته می شوم. اما اینکه چطور با ایران برخورد می کردم، باید بگویم همانگونه ای برخورد می کردم که در دوران تصدی ام در وزارت خارجه و یا در قالب گروه دوستی دنبال کرده ام .

                            وی ادامه داد: یکی از کارهایی که من انجام دادم که به زعم بعضی ها منجر به کنار گذاشتن، من از وزارت خارجه شد این بود که از ادبیات تهدید استفاده نکنم و اینکه اگر ایران فلان کار را نکند، حمله نظامی خواهیم کرد.

                            وزیر خارجه پیشین انگلیس خاطر نشان ساخت: من تلاش کردم که این ادبیات در دستور کار من نباشد.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • نجاT...
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 2639

                              #12389
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              مرکل: پرونده هسته‌ای ایران نشان داد همکاری دیپلماتیک با روسیه امکان‌پذیر است.

                              پ.ن: این جمله ی مرکل یعنی توافق سیاسی با ایران انجام شده...
                              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                              نظر

                              • سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

                                #12390
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                ظریف: در مذاكرات هسته‌ای وارد جزئیات فنی شده‌ایم

                                وزیر امور خارجه ایران می‌گوید که مذاكرات اتمی جمهوری اسلامی با گروه ۱+۵ وارد «جزئیات بحث‌های فنی» شده‌است.

                                محمد جواد ظریف تاکید کرد که اگر غربی‌ها می‌خواهند «موضوع» هسته‌ای ایران حل شود، زمینه برای حل موضوع «کاملاً» فراهم است.

                                به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، آقای ظریف، روز شنبه، ۱۸ بهمن گفت: «در حال حاضر مذاكرات هسته‌ای وارد جزئیات بحث‌های فنی شده... در باره بحث غنی‌سازی صحبت می‌کنیم که با چه چیدمانی سانتریفیوژها می‌توانند بهترین بازده را داشته باشند و برای غنی‌سازی به چه غنایی ما نیاز داریم.»

                                نظر

                                در حال کار...
                                X