آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    بنظرم عمیقا صادقانه را بایستی در رفتار و عملکرد آینده قضاوت کرد , ...روحانی خیلی هیجانزده بود و احتمالا صحبت های ائمه نماز جمعه در سراسر کشور که به نوعی حرف و سیاستهای آقا را بیان میکنند ایشان را سرمست کرده بود ! شاید هم میدانست که از تلویزیونهای پرمخاطب دنیا صحبت هایش پخش مستقیم میشود چنین صحبت میکرد , ...در هر صورت به نظر میرسد سیاستهای کلی نظام در تدارک برداشتن گامهایی متفاوت از آنچه که قبلا بوده است میباشد , ...
    بایستی در روزها و هفته های آینده نکات ریز را زیر نظر داشت(مخصوصا در شعارها و سفرهای دیپلماتیک), تا بتوانیم سمت و سوی آینده را پیش بینی کنیم .
    شریعتمداری:لوزه های عفونی توافق لوزان باید جراحی شود
    حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره ارزیابی خود از توافق لوزان گفت: تلاش تیم هسته ای کشورمان قابل تقدیر است، حرف ما فقط این است که لوزه های عفونی توافق لوزان باید جراحی شود.
    ============================================
    سرلشكر جعفری:
    فرزندان انقلاب در نبرد دیپلماتیک از حقوق ملت دفاع کرده‌اند/ غنی‌سازی هسته‌ای و لغو همه‌ تحریم‌های مرتبط خط قرمز ماست
    ============================================

ظریف فردا به عمان می رود تا به میانجی گری عمان در بحران یمن کمک کند.
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/04/07, 19:57.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• rio
      عضو عادی
      • Mar 2015
      • 175

(( لبنان شما از آن خودتان و لبنان من نیز از آن خودم ))

!

(( مدت ها بود که دلم می خواست ؛ چیزی بنویسم که وطن را برای ما ایرانی ها دوباره تعریف کند ؛ باز تعریفی نو ؛ یادآوری مان کند که وطن چیست . به ما جماعتی که چه بسیاران مان خاک وطن را ؛ کل اش را به بهای ناچیزی حاضریم ؛ توبره زده و بفروشیم وخلاص !.....تا آنکه چند شب پیش به متنی برخوردم در کتابی که سخت گیرا بود ...نویسنده ؛ از لبنانش ؛ از وطنش نوشته بود؛ و من از ایرانم ؛ از وطنم خواندمش ... و خواندمش و امشب نشستم و با اندکی تلخیص تایپ اش کردم ؛ تا شما نیز بخوانید .....))

:

(( لبنان شما از آن خودتان و لبنان من نیز از آن خودم ))

لبنان شما از آن خودتان ، و لبنان من نیز از آن خودم.
      لبنان شما با مشکلاتش از آن خودتان و لبنان من نیز با زیبایی اش از آن خودم .
      لبنان شما با همه ی رویکردها و دغدغه هایش از آن خودتان ، لبنان من نیز به همه ی رویاها و آرزوهایش از آن خودم .
      شما به لبنان خودتان دل خوش کنید ، لبنان من نیز از آن خودم، که من جزبه ذهنیت مطلق دل خوش نمی کنم.

لبنان شما یک معضل سیاسی است که گذر روزها را برای حل آن به یاری می طلبید ، اما لبنان من بلندی هایی است که با شکوه و هیبت ، به سوی آبی ی آسمان فرا می رود.

لبنان شما یک مسئله ی بین المللی است که تاریکی شب ها آن را پیچیده تر می کند ، اما لبنان من دشت هایی آرام و خیال انگیز است که آوای ناقوسها و نغمه ی جویبارها در همه جای آن طنین افکنده است.

لبنان شما دولتی است با صاحب منصبان بی شمار ، اما لبنان من کوه بلند و با شکوهی است که میان دریا و دشت بر نشسته ، چونان شاعری که میان دو بی نهایت نشسته باشد.

لبنان شما عبارت است از هیات ها و گروه های سیاسی ، اما لبنان من ، نشستن ، به گرد اتش دان است ، درشب هایی مالامال از حضور احساس و سرشار از پاکی ی برف .

لبنان شما در طایفه ها و احزاب خلاصه می شود ؛ اما لبنان من نو نهالانی هستند که از صخره ها بالا می روند ، با جویبارها می دوند و گوی در میدان ها می اندازند .

لبنان شما در سخنرانی ها و همایش ها و بحث ها خلاصه می شود ، اما لبنان من عبارت است از نغمه ی بلبلان ؛ خش خش شاخ و برگ سپیدار و بلوط ، بازتاب نوای نی از کوهساران و غارها ...
      لبنان شما دروغی است در پس پوششی از تیز هوشی ساختگی و ریاکاری ی پنهان در جامه ی سنت و تظاهر ، اما لبنان من حقیقت ساده و بی آلایشی است که اگر بر سطح آب بنگرد ، جز رخساره ی آرام با خطوط باز چهره ی خویش ، چیزی نمی بیند .

لبنان شما قوانین و اصولی است بر روی کاغذ ، و پیمان ها و تفاهم نامه هایی ثبت شده در دفاتر ، اما لبنان من رمزی از اسرار زندگی است که خود نیز نمی داند که (( می داند )) و واشتیاقی است که در بیداری ، دنباله ی جهان ناپیدا را لمس می کند و چنین می پندارد که خواب می بیند .

لبنان شما پیرمردی است که محاسن بلندش را در دست گرفته ، اخم کرده و جز به خویش نمی اندیشد ؛ اما لبنان من نوجوانی است که چون برجی بر پای می ایستد ، همچون سپیده لبخند می زند و همچنان که به فکر خویش است ؛ به دیگران نیز می اندیشد.

لبنان شما لحظه ای از سوریه جدا می گردد و لحظه ای دیگر بدان می پیوندد و چندان پر ابهام است که حقیقت آن را کسی در نمی یابد ؛ اما لبنان من نه می پیوندد و نه جدا می گردد ؛ نه فرا می ایستد و نه فرو می نشیند !

لبنان شما از آن خودتان و لبنان من نیز از ان خودم .

لبنان شما با فرزاندانش از ان خودتان و لبنان من نیز با فرزندانش از ان خودم .

مگر فرزندان لبنان شما کیستند ؟
      لختی بنگرید تا حقیقت را بر شما بنمایانم:

آنان کسانی هستند که اندیشه هاشان در دامان آزمندی پرورش یافته که خود را گشاده دست می نمایاند !!!
      آنان شاخه های نرمی هستند که بی اراده به چپ و راست خم می شوند وصبح و شام به لرزه در می آیندبی آن که خود بدانند .....

آنان کسانی هستند که پیشاپیش جنازه ، نغمه ساز می کنند و پای می کوبند ، اما اگر کاروان عروسی ببینند ؛ غوغای شادی آنها به ناله ی اندوه مبدل می شود و به جای پایکوبی ؛ بر سر و سینه می کوبندو گریبان چاک می کنند !

آنان کسانی هستند که گرسنگی را تنها در خالی بودن جیب هاشان می دانند و اگر با کسی که روحس گرسنه است ؛ روبرو شوند ریشخندش می کنند و روی می گردانند و می گویند : او سودازده ای است که در جهان پندار ره می پوید .

آنان کسانی هستند که اگر گردش روزگار ، غل و زنجیر های زنگار گرفته شان را به قید و وبندهای درخشان مبدل کند ؛ گمان می کنند که ازاده و رها گردیده اند !
      فرزندان لبنان شما اینانند .
      ایا در میان آنان کسی هست که به خود جرات دهد و بگوید :

(( به هنگام مرگ ؛ وطنی را ترک گفتم که اندکی از زمان ولادتم بهتر شده بود ؟))

اینهایند فرزندان لبنان شما ، که در نگاه شما بسی بزرگند و در نگاه من بسی کوچک !

اکنون لختی درنگ کنید تا فرزندان لبنان خود را به شما بنمایانم :

آنان بزرگانی هستند که شوره زار را به باغ و بستان تبدیل می کنند .
      آنا ن شبانانی هستند که رمه های خویش را از دشتی به دشت دیگر می برند تا پروار شوند و زیاد گردند تا گوشت شان خوراک شما و پشم شان را پوشاک تان کنند
      آنان تاکدارانی هستند که از افشراه ی انگور باده فراهم می کنند و از باده شیره می سازند .آنان مردانی هستند که خوشه ها را می دروند و زنانی هستند که خرمن را گرد می آورند .
      آنان شاعرانی هستند که روح خویش را در جام های تازه می ریزند .
      آنان کسانی هستند که هر کجا روند دل ها را به سوی خویش می کشانند.
      آنان کسانی هستند که در کوخ های محقر زاده می شوند و در کاخ دانش می میرند .
      فرزندان لبنان اینهایند.
      آنها مشعلهایی هستند که باد خاموششان نمی کند و نمکی هستند که در گذر روزگار کنده نمی شوند . اینان اند که با گام های استوار به سوی حقیقت؛ کمالل و زیبایی به پیش می روند.

صد سال بعد ، از لبنان شما و فرزندان لبنان شما چه چیز باقی خواهد بود ؟ بگویید بدانم ، جز لاف زدن و یاوه گویی و بی همتی ، برای فردا چه چیز بر جا می گذارید ؟؟
      ایا گمان می کنید که روزگار جلوه های نیرنگ و مماشات و فریب را در ذهن خود نگاه می دارد ؟
      ایا می پندارید که فضا ، شبح های مرگ و نفس های گورها را در گریبان خود انباشته می کند ؟
      ایا گمان می کنید که زندگی ؛ پیکر عریان خود را در خرقه های پوسیده ، می پوشاند ؟

اکنون به شما اعلام می کنم و خدا را به گواه می گیرم که نهال زیتونی که یک مرد روستایی در دشت لبنان غرس می کند ، از همه ی دستاوردهای شما ماندگارتر است ! و خیش چوبینی که گاو نری آ ن را در دامنه های لبنان به دنبال می کشد ، والاتر و گرانبهاتر از همه ی آرزوها و خواسته های شماست .

می گویم و جان جهان می شنود که زمزمه ی دخترکی که بر تپه ماهورها خوشه بر می چیند ، از یاوه گویی های پر طمطراق ترین سخنوران شما ، ماندگارتر است .

شما بر هیچ آیینی نیستید ، و اگر این حقیقت را می دانستید ، نفرتم از شما به نوعی عطوفت و شفقت مبدل می شد ، افسوس که این را هم نمی دانید .

لبنان تان شما را ، و لبنام مرا !

ایرانتان ........، و ......
      لبنان شما و فرزندان لبنان شما ؛ از آن خودتان . به آنها دل خوش دارید . اگر می توانید به حباب های تو خالی دل خوش کنید . اما من به لبنان خودم و فرزندان آن خرسندم . و در این خرسندی ، شیرینی و آرامش نهفته است .

جبران خلیل جبران : نو گفته ها و نکته ها
      ترجمه : مهدی سرحدی
      نشر کلیدر 1384
      آخرین ویرایش توسط rio؛ 2015/04/07, 22:31.
      [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

ایسنکه فرمانده سپاه مذاکرات را تبریک گفته دیگر سکوت رهبر دال بر مخالفت نیتس و کارتمام است
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
          ایسنکه فرمانده سپاه مذاکرات را تبریک گفته دیگر سکوت رهبر دال بر مخالفت نیتس و کارتمام است
          BIG LIKE TOM...

Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

سرویس: بین الملل ، تاریخ: ۱۸/فروردین/۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳ ، شناسه خبر: ۷۰۳۸۰۶
            اتحادیه اروپا: مطمئنیم تا ۱۰ تیر به توافق هسته‌ای ایران دست می‌یابیم

خبرگزاری تسنیم: سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید: "مطمئن هستیم تا ۳۰ ژوئن به توافق هسته‌ای ایران دست می‌یابیم".

نسخه قابل چاپ

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کاترین ری، سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، می‌گوید: "مطمئن هستیم تا 30 ژوئن به توافق هسته‌ای ایران دست می‌یابیم".
            ایران و گروه 1+5 توانستند در 2 آوریل (13 فروردین) به راه‌حل‌هایی با عنوان "پارامترهای برنامه اقدام مشترک جامع" دست یابند تا مذاکره برای نگارش متن نهایی را بر اساس آنها ادامه دهند.
            مذاکره کنندگان تا 30 ژوئن (9 تیر) فرصت دارند تا جزئیات توافق نهایی را مکتوب نمایند.
            انتهای پیام/*
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
              به نظر شما تیم مذاکره کننده هسته ای بدون هماهنگی با رهبری متن بیانه را نوشته و منتشر کرده بود که باید منتظر اظهار نظر تند رهبری برای مخالفت باشیم قبل از حمایت فرمانده سیاه منظور بنده می باشد !!!

کار تمام شده بود بعد از بیان متن بیانیه هسته ای کاملا شفاف بود این کاری که شروع شده هیچ راه بازگشتی برای نه ایران گذشته و نه 1+5 جز رفتن به فنا شدن
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

محمد هاشمی در گفتگو با مهر:
                تیم هسته‌ای مراقب انواع حیله‌ها باشد/نقد راهبردی مذاکرات مفید است

رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت، با بیان اینکه اگر طرف مقابل ما در توافق هسته‌ای بدعهدی کند، ایران اقدام متقابل خواهد کرد گفت: هیات مذاکره کننده ایرانی مراقب هر نوع رفتار و حیله‌ای باید باشند.
                محمد هاشمی رفسنجانی رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مذاکرات هسته ای صورت گرفته در لوزان سوئیس و بیانیه صادر شده اظهار کرد: مساله بیانیه، مذاکرات و توافقنامه یکسری سندهای بین المللی حقوقی بسیار پیچیده است که کلمات موجود در آن می‌تواند تفاسیر مختلفی داشته باشد که من هم نمی‌توانم در مورد چنین سندی اظهارنظر کارشناسی کنم.

تیم مذاکره کننده مراقب حیله‌های طرف مقابل باشد

وی در پاسخ به این سوال که امروز ضرورت توجه تیم مذاکره کننده به خدعه و حیله آمریکایی‌ها در توافق هسته‌ای چقدر احساس می‌شود؟ گفت: هیات مذاکره کننده مراقب هر نوع رفتار و حیله‌ای بودند و باید باشند.

هاشمی تاکید کرد: اگر به توضیحات آقای ظریف در برنامه چند شب پیش تلویزیون توجه کرده باشید، وی بسیار فنی و منطقی و با نگاه به پیچیدگی به موارد در مذاکرات توضیحاتی را ارائه کرد که این توضیحات نشان دهنده این است که تیم مذاکره کننده در گفتگوهایش کاملا عالمانه و هوشیارانه با طرف مقابل برخورد کرده است.

رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: تیم هسته ای در مذاکرات از چارچوبی که ازسوی نظام برایشان ترسیم شده بود عدول نکرد.

وی با بیان اینکه من به توضیحات آقای ظریف و تیم مذاکره کننده در مورد مذاکرات اعتماد دارم و معتقدم این آقایان تاکنون حداکثر سعی خود را کردند و در آینده هم خواهند کرد گفت: این آقایان الزام دارند که وظایف خود را به خوبی انجام دهند و رهبر معظم انقلاب هم اعلام کردند که ما به اعضای تیم مذاکره کننده خود اعتماد کامل داریم.

به گفته هاشمی سعی تیم هسته‌ای حفظ حقوق ملت بوده و هست و اگر طرف مقابل هم بخواهد خدعه‌ای بکند قاعدتا مذاکره کنندگان ما تا آنجایی که می‌توانند و تشخیص می‌دهند در برابر آنها ایستادگی خواهند کرد.

اگر طرف مقابل بدعهدی کند، ایران اقدام متقابل خواهد کرد

رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه آقای ظریف در توضیحات اخیر خود اعلام کردند که این حق برای ما وجود دارد که اگر تحریم‌ها برداشته نشود ، می‌توانیم به آنچه که متعهد شدیم پایبند نباشیم، تصریح کرد: بر اساس توضیحات آقای ظریف تا اینجای کار بحث حقوق طرفین مطرح بوده است یعنی ایران تعهداتی در قبال یکسری امتیازاتی که طرف مقابل باید بدهد دارد و در صورت اینکه طرف مقابل بخواهد امتیازات مورد نظر را ندهد، ایران می‌تواند به تعهد خود پایبند نباشد.

وی گفت: یعنی وقتی که یک طرف تعهد خود را انجام ندهد قاعدتا این عدم پایبندی به تعهدات، به طرف مقابل نیز سرایت می‌کند.

هاشمی در پاسخ به این سوال که شما نقد به تیم مذاکره کننده و مذاکرات را چقدر مفید می‌دانید و از نظر شما چارچوب‌های نقد در این موضوع چیست خاطر نشان کرد: نقد اگر کارشناسانه، علمی و راهبردی باشد خوب است؛ اما اگر این ویژگی‌ها را نداشته باشد و صرفا برای اینکه یک حرفی زده شود نقد صورت گیرد، در شان کسانی که نقادی می‌کنند نیست.

نقد کارشناسانه و راهبردی کاملا مفید است

رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نقد برای نقد در هیچ موضوعی از جمله در بحث مذاکرات مفید فایده نیست، تصریح کرد: نقد عالمانه و کارشناسانه در همه موارد از جمله در موضوع مذاکرات می‌تواند کاملا مفید باشد.

وی در واکنش به اظهارات برخی افراد مبنی بر اینکه هیچ نقدی از تیم هسته‌ای نباید صورت گیرد، گفت: بالاخره در این موضوع هم افراط و تفریط وجود دارد. اگر یک هیات کارشناسی و علمی نقدی دارند باید مطرح کنند که به نظر من مفید هم خواهد بود.

هاشمی یادآور شد: به عنوان مثال در برنامه تلویزیون، کارشناس صدا و سیما در مورد برداشت از برخی کلمات بیانیه مشترک لوزان اشتباه کرده بود که آقای ظریف در برنامه نگاه یک متن انگلیسی را کامل خواند، ترجمه کرد و در خصوص اشتباه صورت گرفته توضیح داد.

رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر نقد اینگونه کارشناسانه باشد می‌تواند مفید واقع شود؛ ولی اگر صرفا جهت خالی نبودن عریضه نقدی صورت گیرد، خیلی زیبنده نیست.

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  به نظر شما تیم مذاکره کننده هسته ای بدون هماهنگی با رهبری متن بیانه را نوشته و منتشر کرده بود که باید منتظر اظهار نظر تند رهبری برای مخالفت باشیم قبل از حمایت فرمانده سیاه منظور بنده می باشد !!!

کار تمام شده بود بعد از بیان متن بیانیه هسته ای کاملا شفاف بود این کاری که شروع شده هیچ راه بازگشتی برای نه ایران گذشته و نه 1+5 جز رفتن به فنا شدن
                  جناب اکبری برای چی به فنا میروند ؟!
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

خاطره صادق طباطبایی از توافق با آمریکا

در واقع تیم ایرانی حتی متن توافق را درست نخوانده یا درست نفهمیده بودند. امریکایی ها پیش مواد مربوط به بازگرداندن دارایی های ایران و سایر تعهداتشان عبارت "حتی المقدور" را گنجانده بودند درحالیکه در متن امضا شده ایران چنین عبارتی نبود!

وحید یامین پور در یادداشتی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است با اشاره به خاطره‌ای از مرحوم صادق طباطبایی، به تجربه توافق با آمریکا و خدعه‌های احتمالی اشاره کرد.

به گزارش رجانیوز، یامین پور نوشت:

«در بخشی از گفتگو با مرحوم صادق طباطبایی، که هنوز اجازه پخش پیدا نکرده، ایشان یکی از تلخ ترین رخدادها را خدعه های امریکایی ها و البته بی دانشی و ناشی گری تیم ایرانی در قرارداد الجزایر عنوان کرد. مذاکراتی که بعد از ماه ها پس از تسخیر لانه جاسوسی و برای آزادی جاسوس ها در ازای برگشت دارایی های بلوکه شده ایران در جریان بود.

مرحوم طباطبایی ناشی گری امثال بهزاد نبوی را عامل از دست رفتن نتایج مذاکرات دانستند. در واقع تیم ایرانی حتی متن توافق را درست نخوانده یا درست نفهمیده بودند. امریکایی ها پیش از مواد مربوط به بازگرداندن دارایی های ایران و سایر تعهداتشان عبارت "حتی المقدور" را گنجانده بودند درحالیکه در متن امضا شده ایران چنین عبارتی نبود! و آنچنان که می دانید پس از گذشت سی سال آن تعهدات اجرا نشده است.

متاسفانه در مذاکرات سال گذشته متن ترجمه شده توسط وزارت خارجه ایران در تطبیق با متن انگلیسی اشتباهات بزرگی داشت که نتایج تعهدات را کاملا تغییر می داد. امیدواریم اینبار تیم سختکوش ایرانی متوجه خدعه های آمریکایی ها باشند.»

http://www.rajanews.com/news/206516

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                      جناب اکبری برای چی به فنا میروند ؟!
                      به نظر شما اگر ایران بخواهد خلاف تعهد بیانیه عمل کند و زیرش بزنه چه اتفاقی رخ می دهد روزگار بدتر از سال 91 خواهیم داشت درسته دولت قبلی مدیریت و توانایی نداشته و عمق فساد مالی زیاد بوده که حتی بدتر از تحریم های غرب بوده دولت روحانی با رکود بسیار عمیقی روبه رو شده در صنعت و تولید از روزی که این دولت انتخاب شده روزنه های امید برای رفع و تعلیق و رابطه کم کم نمایان شده و غرب هم واقعا بعضی از تحریم ها را در این مدت 22 ماه از انتخاب روحانی تعلیق کرده و کمی از پولهای نفت را داده و واقعا را رابطه با غرب باز شده حالا فکر کنیم این روزنه بسته بشه و تحریم های بسیار شدید تر و اجازه هیچ گونه صادرات نفتی و غیره نداشته باشیم با رکود عمیق تولید و تحریم های جدید و ویرانی های قبلی باز هم نمی تواند گفت که به فنا می رویم و برای غرب هم در خاورمیانه و اسراییل هم قابل تصور نیست چه اتفاقی رخ می دهد که گذشت زمان فقط جوابش را دارد
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mjtb
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 527

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        خاطره صادق طباطبایی از توافق با آمریکا

در واقع تیم ایرانی حتی متن توافق را درست نخوانده یا درست نفهمیده بودند. امریکایی ها پیش مواد مربوط به بازگرداندن دارایی های ایران و سایر تعهداتشان عبارت "حتی المقدور" را گنجانده بودند درحالیکه در متن امضا شده ایران چنین عبارتی نبود!

وحید یامین پور در یادداشتی که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است با اشاره به خاطره‌ای از مرحوم صادق طباطبایی، به تجربه توافق با آمریکا و خدعه‌های احتمالی اشاره کرد.

به گزارش رجانیوز، یامین پور نوشت:

«در بخشی از گفتگو با مرحوم صادق طباطبایی، که هنوز اجازه پخش پیدا نکرده، ایشان یکی از تلخ ترین رخدادها را خدعه های امریکایی ها و البته بی دانشی و ناشی گری تیم ایرانی در قرارداد الجزایر عنوان کرد. مذاکراتی که بعد از ماه ها پس از تسخیر لانه جاسوسی و برای آزادی جاسوس ها در ازای برگشت دارایی های بلوکه شده ایران در جریان بود.

مرحوم طباطبایی ناشی گری امثال بهزاد نبوی را عامل از دست رفتن نتایج مذاکرات دانستند. در واقع تیم ایرانی حتی متن توافق را درست نخوانده یا درست نفهمیده بودند. امریکایی ها پیش از مواد مربوط به بازگرداندن دارایی های ایران و سایر تعهداتشان عبارت "حتی المقدور" را گنجانده بودند درحالیکه در متن امضا شده ایران چنین عبارتی نبود! و آنچنان که می دانید پس از گذشت سی سال آن تعهدات اجرا نشده است.

متاسفانه در مذاکرات سال گذشته متن ترجمه شده توسط وزارت خارجه ایران در تطبیق با متن انگلیسی اشتباهات بزرگی داشت که نتایج تعهدات را کاملا تغییر می داد. امیدواریم اینبار تیم سختکوش ایرانی متوجه خدعه های آمریکایی ها باشند.»

http://www.rajanews.com/news/206516
                        :)):)):))

ببین به چه دریوزگی افتادن این بیچاره ها که مجبورن نقل قول از مرحوم طباطبایی بیارن. نه اون مرحوم حضور داره که از خودش در مقابل این تهمتهای بی شرمانه دفاع کنه، نه متأسفانه مدرک درست و حسابی میارن. همونطور که خودشون هم میگن تو گزارشی که تا حالا پخش نشده! #:-S

رفرنس هم از رجا نیوز نقل قول از یامین پور!!! کوری عصا کش کور دگر شود 8-}

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

چهارشنبه, 19 فروردين 1394 09:15 قدردانی فرمانده سپاه از تیم مذاکره‌کننده

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعلام قدردانی سپاه از تلاش فرزندان ملت ایران در مذاکرات هسته ای گفت: دستگاه دیپلماسی کشور ظرفیت قدرتمند خود و نظام را برای عزت انقلاب اسلامی و کشور به کار گیرد.
                          به نقل از ایرنا، سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری در حاشیه همایش فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به برخی از ابهامات مطرح شده پیرامون بیانیه اخیر هسته ای، اظهار کرد: مقاومت ملت ایران در مقابل آمریکا، گزینه های نیرومند ایالات متحده برای تحمیل اراده سیاسی به جمهوری اسلامی ایران را ناکارآمد ساخت.
                          وی افزود: آمریکا که در پی تغییر رفتار سیاسی ایران بود، خود به تغییر رفتار سیاسی تن داد و بر خلاف مشی گذشته ی خود، درمقابل مردم ما، مجبور به فراموش کردن همه گزینه های روی میز و جایگزین سازی مسیر دیپلماسی برای حل موضوع هسته ای شد.
                          سر لشکر جعفری با اشاره به اینکه «شکوه مقاومت مردم نجیب و آزاده ی ما، رئیس جمهور آمریکا را به پرده برداری از این اعتراف بزرگ تاریخی مجبور ساخت که گزینه ی نظامی و استمرار تحریم ها ایران را قوی تر و مصمم تر خواهد کرد» تصریح کرد: به فضل الهی فرزندان انقلابی ایران اسلامی در نبرد دیپلماتیک خود تا به امروز توانسته اند از حقوق ملت ایران به شایستگی دفاع کنند و ملت ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تلاش های صادقانه و مجاهدت های سیاسی این عزیزان و ایستادگی روی خطوط قرمز تعیین شده، قدردانی می کنند.
                          فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: هر چند بی صداقتی و عدم پایبندی آمریکایی ها به تعهدات و عدم اعتماد به آنها، مسیر سختی را برای آینده این جهاد دیپلماتیک ترسیم می کند، اما مطمئن هستیم همانگونه که رئیس محترم جمهور و وزیر محترم امور خارجه و اعضای برجسته این تیم به صراحت مطرح کردند خط قرمز ما علاوه بر پذیرفتن حق چرخه غنی سازی هسته ای و تحقیق و توسعه در این حوزه «لغو همه تحریم های مرتبط» به عنوان نقطه مرکزی مطالبات ملت ایران است.
                          وی با تاکید بر اینکه از دستگاه هوشمند و شجاع دیپلماسی کشور انتظار می رود در فرصت تعیین کننده پیش رو، حداکثر ظرفیت های قدرتمند خود و مجموعه نظام را برای عزّت انقلاب اسلامی و کشور و نیز لغو همزمان تحریم ها به کار گیرد، گفت: ملت بزرگ ایران بر اساس شعار نورانی «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» در یک صف واحد، پشتیبان جبهه دیپلماتیک هسته ای خود خواهند بود و اجازه نخواهند داد القائات گمراه کننده دشمن به ویژه آمریکا در موضوع مذاکرات اخیر از طریق ترجمه غیر واقعی بیانیه مشترک، اعتماد بین دولت و ملت را خدشه دار کند.

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            به نظر شما اگر ایران بخواهد خلاف تعهد بیانیه عمل کند و زیرش بزنه چه اتفاقی رخ می دهد روزگار بدتر از سال 91 خواهیم داشت درسته دولت قبلی مدیریت و توانایی نداشته و عمق فساد مالی زیاد بوده که حتی بدتر از تحریم های غرب بوده دولت روحانی با رکود بسیار عمیقی روبه رو شده ...
                            .
                            .
                            برداشت من از جمله شما اشتباه بود !
                            من اینطور برداشت کرده بودم که در صورت توافق ,هم ایران و هم طرف مقابل به فنا میروند ...که تعجب کردم و پرسیدم چطور به فنا میروند ...
                            منهم موافقم اگر بخواهند زیرش بزنند کار خطرناکی انجام خواهند داد ! هر چند که طرف مقابل به قدری سفت و سخت تفاهم نامه(یا توافق نامه احتمالی آینده) را تنظیم خواهد کرد که ایران نتواند دست از پا خطا کند ...به قولی دیگر حتی آن دختر بچه هم با قابلمه مامانش در زیر زمین خانه شان به سمت فرایند غنی سازی نرود ..! ;)

نظر

• rio
                              عضو عادی
                              • Mar 2015
                              • 175

((
                              شیب ملایم با انتخابات
                              !))

دراینکه وبصادر و بعد خودرو رو کردند لیدر بازار تا توسط آنها بازار را
                              هی
                              کنند و
                              هش
                              کنند ؛ شکی نیست .
                              نگاه کنید وبصادر را ، هنوز تقاضا نیامده ، سر خط بنشیند ؛ عرضه می شود !
                              یعنی که اصلا نمی خواهند بازار هیجانی بشود .
                              فقط یک چیز را بدانیم :
                              در مورد نظر رهبری بحث به کفایت رسیده ( نظر مثبت مشخص شده) و شریعتمداری هم کوتاه آمده
                              ( در پستی شواهد را عرض می کنیم) ////
                              سهامداری ریسکی ندارد ....روند صعودی به لحاظ فاندامنتالی هم تایید شده ....
                              اگر الان تمام سهام صف نیست ؛ این فقط به خاطر مسائلی است که در دور قبلی ی صعود ( سال 92) پیش آمد و اعتراضات فراوانی که در پی متضرر شدن بسیاری مردم به دولت و اقای روحانی وارد شد( بدنبال سقوط 22 دی 92) ....
                              نمی خواهند باز عده ای در قله ها وارد شوند و ضرر کنند ...دارند راه می دهند که اغلب
                              مسافرین احتمالی سوار شوند و قطار با شیب ملایم ( معروف) راه بیفت
                              د به سمت مقصد .

یادمان باشد امسال سال انتخابات است !

خیلی ها بدلیل مسائل بورس ؛ همه جا گفتند : ما به روحانی رای دادیم اما دیگر تمام شد .
                              انتخابات برای دولت خیلی مهم است ....
                              نمی خواهند حمایت عمومی را از دست بدهند .

البته فشار بودجه و مسائل مالی هم جای خود را دارد در کند کردن روند مثبت بورس ....

با مهر و سپاس

نظرات شخصی و ای بسا اشتباه
                              [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

تاریخ خبر: 19/01/1394 | ساعت: 4:58|

هافینگتون پست:

جلسه خصوصی اوباما با تعدادی از خبرنگاران برای حمایت از توافق هسته ای با ایران
                                تهران- ایرنا- نشریه «هافینگتون پست» اعلام کرد که رییس جمهوری آمریکا در جلسه دو ساعته ای به صورت خصوصی با برخی از خبرنگاران دلایل خود برای حمایت از توافق هسته ای با ایران را در میان گذاشته و به پرسش های آن ها در مورد سیاست کابینه اش در قبال تهران پاسخ داده است.
                                جلسه خصوصی اوباما با تعدادی از خبرنگاران برای حمایت از توافق هسته ای با ایران
                                به گزارش ایرنا به نقل از این نشریه، این جلسه نشست خبری نبوده بلکه تعداد خاصی از روزنامه نگاران عموماً «لیبرال» که خط فکری شان نزدیک به دمکرات هاست، تنها برای اینکه رییس جمهوری آمریکا بتواند سیاست های کلی اش مقابل ایران را به آن ها توضیح دهد به صورت خصوصی به کاخ سفید دعوت شدند.

«مایکل کالدرون» روزنامه نگار «هافینگتون پست» نخستین فردی است که گزارش این جلسه را بدون اینکه جزئیات صحبت های اوباما را شرح دهد، نوشته است.

او یک فهرست دقیق از نام شرکت کنندگان در این جلسه خصوصی منتشر کرده است.

روزنامه نگاران حاضر در این جلسه بیشتر دبیران، تحلیل گران و دیدگاه نویسان مشهور روزنامه های میانه رو و لیبرال در آمریکا هستند.

به نوشته این رسانه، این دیدار محرمانه نبوده اما صحبت های بارک اوباما در این جلسه محرمانه بوده و جلسه تنها برای آگاهی رسانی به تحلیل گران و روزنامه نگاران مطرح در رسانه های آمریکا برنامه ریزی شده است.

دکستر فیلکینس خبرنگار «نیویورک تایمز»، مایکل توماسکی از «دیلی بیست»، جفری گولدبرگ از «آتلانتیک»، جاناتان جیاکومو، از «نیویورکر»، جرالد سیب از «وال استریت ژورنال» و دیوید ایگناتیوس، روت مارکوس، یوجین رابینسون و گرگ سرجنت از روزنامه «واشنگتن پست» از جمله افرادی بودند که در این جلسه شرکت داشتند.

«اریک شولتز» سخنگوی کاخ سفید به درخواست های متعدد خبرنگاران برای نظر دادن در مورد محتوای این نشست پاسخ نداده است.

به نوشته هافینگتون پست، این نخستین بار نیست که کاخ سفید جلسات محرمانه با حضور خبرنگاران برگزار می کند. آخرین این جلسه ها در سال 2014 و هنگامی که آمریکا و متحدانش تصمیم گرفتند به مواضع گروه داعش در عراق و سوریه حمله هوایی کنند، برگزار شد.

به گزارش ایرنا، اوباما ادامه سیاست «مصاحبه های هدفمند با رسانه های همسو» را چند روز پیش در مصاحبه با «توماس فریدمن» ستون نویس روزنامه نیویورک تایمز، انجام داد.

او در این مصاحبه ضمن تمجید از بیانیه سوییس گفت که هیچ روشی موثرتر از روش دیپلماتیک نمی تواند ایران را - به گفته او - از دستیابی به سلاح هسته ای بازدارد.

اوباما به دکترین خود برای تغییر سیاست آمریکا در قبال ایران اشاره کرد و افزود: دیدگاه من در مورد این کشور تلفیق نیازهای محوری راهبردی آمریکا در راستای حفظ منافع ملی کشور است و معتقدم که این دکترین پسندیده تر از دکترین تحریم و انزوای بی انتهاست.

وی افزود: آمریکا با قدرت تامی که در اختیار دارد، لازم است اعتماد به نفس داشته باشد تا به خطرات محاسبه شده ورود کند و راه را برای احتمالات مهم جدید بگشاید. مصداق این اهتمام، توافق دیپلماتیک با ایران است.

وی در مورد توافق هسته ای گفت: باید این فرصت را که امکان دارد فقط یک بار در طول عمر به دست آید، مغتنم شماریم و ببینیم آیا می توانیم حداقل یک پرونده هسته ای را از روی میز برداریم یا خیر.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: توافق با ایران هنوز نهایی نشده است . ما هنوز کار را به انجام نرسانده ایم و انبوهی از جزییات وجود دارد که لازم است بر روی آنها کار شود.

وی یادآور شد که در این زمینه لغزش ها و نیروهای پس زننده و دشواری های واقعی سیاسی، هم در ایران و هم در کنگره آمریکا وجود دارد.

اوباما در مورد کنگره گفت که از حق انحصاری خود در مقام ریاست جمهوری آمریکا استفاده خواهد کرد. به موجب این حق، رییس جمهوری آمریکا می تواند در مورد توافق های الزام آور با قدرت های خارجی بدون تائید کنگره وارد عمل شود.

نظر

در حال کار...
                                X