آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

کري تمديد مذاکرات هسته‌اي ايران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، جان کری وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه تمدید مذاکرات هسته ای ایران را بعد از ضرب الاجل 31 مارس در صورت ترسیم نشدن مفاد یک توافقنامه تا این تاریخ رد کرد .

جان کری در مصاحبه ای که روز شنبه در مونیخ ضبط و صبح یکشنبه از شبکه آمریکایی ان بی سی پخش شد، گفت: « به نظر من تا به امروز تنها بخت تمدید مذاکرات این است که ما مفاد یک توافقنامه را در اختیار داشته باشیم .»

وی افزود: « شما در این لحظه از آنچه که انجام می دهید به خوبی آگاه هستید و می خواهید مذاکرات را به این علت تمدید کنید که باید ضمائم را که جزئیات آن تا حدودی مشخص شده است‌ کامل کنید .»

کری گفت: « اما در صورتی که شما نتوانید هفته های آینده تصمیمات اساسی را که قرار است گرفته شود بگیرید من فکر می کنم تمدید مذاکرات غیر ممکن خواهد بود .»

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: « من فکر می کنم در چنین شرایطی تمدید مذاکرات غیر ممکن خواهد بود .»

جان کری خطاب به ایران گفت: « چه شما تصمیمات تایید کننده صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود را بگیرید و چه قادر به انجام این کار نباشید احتمال دارد به داستانی منجر شود که هیچ کس در بین ما نمی خواهد آن را بشنود .»

قدرت های بزرگ کاهش توانایی های هسته ای ایران را به منظور ممانعت از دستیابی به بمب اتمی خواستارند. تهران که بعد نظامی برنامه خود را به شدت رد می کند بر حق خود برای برخورداری از چرخه کامل هسته غیر نظامی و لغو کامل تحریم های اقتصادی غرب تاکید دارد .

این مذاکرات نوامبر 2013 بر اساس توافقنامه موقت منجر به تعلیق برخی فعالیت های حساس ایران در ازای لغو بخشی از تحریم های اقتصادی غرب از سر گرفته شد .

کری صبح یکشنبه دومین بار در مونیخ با محمد جواد ظریف، همتای ایرانی خود دیدار کرد .

این دیدار به برنامه هسته ای تهران اختصاص داشت .

این گفتگوها در حالی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ برگزار شد که گروه پنج به اضافه یک ( آمریکا، چین، فرانسه، انگلیس، روسیه و‌آلمان ) و ایران تلاش می کنند درباره پرونده هسته ای تهران به توافق سیاسی برسند .

اطلاعاتی کمی از این مذاکرات درز کرده است اما دو طرف امیدوارند قبل از 31 مارس به توافق سیاسی برسند و بعد تا اول ژوئیه جزئیات توافقنامه جامع نهایی را در همه زمینه های فنی بررسی کنند
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

تفسیر و معنی سخنان رهبری به زودی مشخص خواهد شد،قضاوت پیش پیش نکنید!!
      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• محمد-پ
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 236

در اصل توسط roma.consis پست شده است View Post
        متاسفانه سیگنال خروج از بازار صادر شد
        جواب کری بسیار واضح است. اونها مذاکرات سیاسی سپس توافق جامع می خواهند. مقام رهبری صریحا مخالفت کرده با این موضوع
        مذاکرات دو طرف دارد اگر آنها اینجور میخواهند این جزو توافق ژنو نیست و مجبورند به یک نقطه مشترک برسند مگر اینکه نخواهند مذاکرات کنند که دیگر نمیتوانند برای تحریمهای جدید دیگر کشورها را همراه نگهدارند ضمن اینکه همین تحریمها هم متلاشی میشوند .

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

در اصل توسط محمد-پ پست شده است View Post
          مذاکرات دو طرف دارد اگر آنها اینجور میخواهند این جزو توافق ژنو نیست و مجبورند به یک نقطه مشترک برسند مگر اینکه نخواهند مذاکرات کنند که دیگر نمیتوانند برای تحریمهای جدید دیگر کشورها را همراه نگهدارند ضمن اینکه همین تحریمها هم متلاشی میشوند .
          اینجور که شما میگید پس اگر آمریکاییها نخواهند مذاکره رو ادامه بدن ، تحریمها از هم می پاشه !!!

بلاخره تحریمها با توافق و مذاکره از هم می پاشه یا با ترک مذاکره !!؟؟؟

نظر

• madio
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 390

شرایط فعلی مذاکرات جنگ روانی هست ،در زمانی حدود یک ماه تکلیف مذاکرات مشخص میشه...

نظر

• naruto
              عضو فعال
              • May 2011
              • 1879

در اصل توسط محمد-پ پست شده است View Post
              صحبت های اخیر آیت الله خامنه ای در ارتباط با بررسی وتوافق یکجای مسائل کلی و جزئی طوری صحنه مذاکرات را تحت تاثیر قرار داده که آمریکاییها یا باید مذاکرات را تا حصول نتیجه با لجاظ نظرات ایران ادامه دهند یا خودشان میز مذاکرات را ترک کنند نه ایران .

بنظر من تکنیک جالبی بکار رفته است
              چه تکنیکی؟!بیشتر شبیه خودزنیه تا تکنیک!
              کری همون مذاکرات آذر داشت میز مذاکره رو ترک میکرد که خامنه ای ندا داد نزارن بره تا تیم ایران طرح جدید ارائه بده!ترک یا عدم ترک میز مذاکره واسه طرف مقابل یه بازی دوسر برده.البته مزایای ترک میز براشون بیشترم هست!
              حالا فرض کنیم اونا مذاکراتو ترک کنن به نظرتون چه توفیری به حال ایران داره؟خیال میکنین بقیه کشورها تحت تاثیر قرار میگیرن و تحریم میشکنه؟اگر اینطور فکر میکنین سخت در اشتباهین!خیال نکنین با چند دور مذاکره مسخره همه کشورها منافع کلانشون در رابطه با آمریکا رو فدای منافع چند میلیون دلاریشون با ایران میکنن با به جان خریدن تحریمهای آمریکا!

نتیجه شکست مذاکرات برا ایران
              =تحریم بیشتر-انزوای بیشتر-کاهش شدید کمک های مالی نظام به رژیم های متحدش در منطقه مثل رژیم اسد و حزب ا... و احتمالا از دست رفتن سوریه و تضعیف شدید حزب ا... و حماس-گرانی شدید ارز-ورشکستگی کامل اقتصادی-گسترش نارضایتی های اجتماعی و در نهایت با تضعیف قدرت حکومت مرکزی احتمالا وقوع جنگ داخلی در کشور و..........

کلا مواضع اخیر رهبری در مورد توافق و مذاکرات هسته ای مصداق کامل ضرب المثل ""با دست پس زدن و با پا پیش کشیدنه""
              نظر شخصیم اینه که دارن واسه توافق زمینه سازی میکنن و احتمال زیاد قبل از سال نو شاهد امضای توافق باشیم.

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

در اصل توسط roma.consis پست شده است View Post
                متاسفانه سیگنال خروج از بازار صادر شد
                جواب کری بسیار واضح است. اونها مذاکرات سیاسی سپس توافق جامع می خواهند. مقام رهبری صریحا مخالفت کرده با این موضوع

دوست عزیز ، شما چطور از اتفاقات امروز سیگنال خروج استنباط کردید؟ من قبلا هم گفتم ، در این زمینه نباید شتاب زده عمل کرد.حدود 11 سال است که مذاکرات در جریانند و هربار همزمان با شروع مذاکرات و پایانش ، اخبار و تحلیل های فراوانی از رسانه ها و شخصیتهای خارجی و داخلی دیده میشه.واقعا نمیشه عجولانه قضاوت کرد.مذاکرات در این سطح و با این گستردگی و پیچیدگی که میشه در زمره پیچیده ترین و طولانی ترین مذاکرات تاریخ حسابش کرد، واقعا می طلبه که به دقت قضاوتش کرد، این مذاکرات میتونه بسیاری از شرایط داخلی و خارجی را متحول کنه.من هیچگاه به صورت صد در صد راجع به مذاکرات اظهار نظر نمی کنم فقط و فقط با ذکر این نکته که این فقط نظر شخصی منه و یا تصور من چنین و چنانه ، راجع به مذاکرات اظهار نظر می کنم.

و حالا نظر شخصی خودم را عرض می کنم ، بدیهی هستش که این فقط نظر شخصی منه که میتونه درست با غلط باشه
                به نظر من میشه امیدوار بود و احتمال موفقیت 55 درصده به دلایل زیر
                1 اینبار رهبری ، راجع به اینکه به طرف غربی اطمینان نداره حرف نزده
                2 گفته با توافق خوب موافقه، هرچند قبلا هم گفته بود ولی اینبار بدون حاشیه و با امید واری و اطمینان گفت
                3 موضوع قطعنامه 598 پیش کشیده شده.فکر می کنید واقعا ضرورت مطرح کردن قطعنامه چیه؟ اصلا قطعنامه چی بود؟ غیر از این بود که ایران پس از اینکه شعار اینکه اگر تا 20 سال جنگ ادامه داشته باشه را مطرح کرده بود، آتش بس را قبول کرد؟ میخاند بگند ، مردم ببینید ما قبلا ، در زمان رهبر قبلی هم چنین تصمیماتی گرفتیم و چنین عقب نشینی هایی داشتیم ، پس باید مردم توجیه بشند
                4 شرایط جوریه که طرفین تمایل دارند شکست مذاکرت را گردن هم بندازند، حالا رهبری اومده و میگه آقا من میگم مذاکره کنیم، اصلا چرا مرحله به مرحله مذاکره کنیم؟ باید همه چیز را حل و فصل کنیم.رهبری میگه من اقدامات قبلی روحانی را تایید می کنم .رهبری با این سخنرانی داره میگه من اقدامات روزهای آینده ظریف و روحان را قبول دارم.
                5 اوباما به این پیروزی نیاز داره.اگر موفق بشه ، شک نکنید که بزرگترین موفقیت سیاسی در سالهای اخیر ، البته پس از فروپاشی شوروی هستش.خوب پس اوباما مایله به نتیجه برسه، ایران هم که فقط میخاست به تکنولوژی هسته ای برسه که هر زمان خواست بمب بسازه، خوب به این رسیده، حالا میگه آقا تحریم را بردار من هم غنی سازی را کم می کنم.واقعا هم کم می کنه چون هر زمان که بخاد، در صورت لزوم میتونه دوبتره غنی یازی کنه.حالا فقط باید راجع به تحریم ها توافق کنند که چطور تحریم را بردارند.
                6 شرایط اقتصادی ایران دیگه جای تحریم بیشتر نداره، اگه مذاکرات شکست بخوره، شک نکن دلار به راحتی تا 5000 بالا می ره.نظام هرگز چنین چیزی را نخواهد پذیرفت چون این یعتی فروپاشی جمهوری اسلامی.
                باز هم میگم این فقط نظر شخصی من بود.
                Honesty is the best policy

نظر

• محمد-پ
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 236

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  چه تکنیکی؟!بیشتر شبیه خودزنیه تا تکنیک!
                  کری همون مذاکرات آذر داشت میز مذاکره رو ترک میکرد که خامنه ای ندا داد نزارن بره تا تیم ایران طرح جدید ارائه بده!ترک یا عدم ترک میز مذاکره واسه طرف مقابل یه بازی دوسر برده.البته مزایای ترک میز براشون بیشترم هست!
                  حالا فرض کنیم اونا مذاکراتو ترک کنن به نظرتون چه توفیری به حال ایران داره؟خیال میکنین بقیه کشورها تحت تاثیر قرار میگیرن و تحریم میشکنه؟اگر اینطور فکر میکنین سخت در اشتباهین!خیال نکنین با چند دور مذاکره مسخره همه کشورها منافع کلانشون در رابطه با آمریکا رو فدای منافع چند میلیون دلاریشون با ایران میکنن با به جان خریدن تحریمهای آمریکا!

نتیجه شکست مذاکرات برا ایران
                  =تحریم بیشتر-انزوای بیشتر-کاهش شدید کمک های مالی نظام به رژیم های متحدش در منطقه مثل رژیم اسد و حزب ا... و احتمالا از دست رفتن سوریه و تضعیف شدید حزب ا... و حماس-گرانی شدید ارز-ورشکستگی کامل اقتصادی-گسترش نارضایتی های اجتماعی و در نهایت با تضعیف قدرت حکومت مرکزی احتمالا وقوع جنگ داخلی در کشور و..........

کلا مواضع اخیر رهبری در مورد توافق و مذاکرات هسته ای مصداق کامل ضرب المثل ""با دست پس زدن و با پا پیش کشیدنه""
                  نظر شخصیم اینه که دارن واسه توافق زمینه سازی میکنن و احتمال زیاد قبل از سال نو شاهد امضای توافق باشیم.
                  نتیجه ای که من گرفتم با نتیجه گیری شما یکسان بود با دو بیان متفاوت و زمان توافق متفاوت . ضمن اینکه جلوی تحرکات اخیر سناتورها گرفته شد

نظر

• محمد-پ
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 236

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    اینجور که شما میگید پس اگر آمریکاییها نخواهند مذاکره رو ادامه بدن ، تحریمها از هم می پاشه !!!

بلاخره تحریمها با توافق و مذاکره از هم می پاشه یا با ترک مذاکره !!؟؟؟
                    آمریکاییها همراه با سناتورهایشان طوری عمل میکنند که ایران را در صورت شکست مقصر جلوه دهند و اجماع جهانی بر علیه ایران را کماکان حفظ کنند . در صورتیکه بدون دلیل منطقی آمریکا میز را ترک کند اجماع بر علیه ایران از بین میرود .

با توافق و از بین بردن اجماع و در زمان مذاکرات در صورت شکست تقصیر را گردن طرف مقابل انداختن و دفاع از خود در مقابل حریف تصادی با هم ندارند مگر اینکه همه چیز را جناحی تلقی کنیم که من از آن دور هستم .

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post

دوست عزیز ، شما چطور از اتفاقات امروز سیگنال خروج استنباط کردید؟ من قبلا هم گفتم ، در این زمینه نباید شتاب زده عمل کرد.حدود 11 سال است که مذاکرات در جریانند و هربار همزمان با شروع مذاکرات و پایانش ، اخبار و تحلیل های فراوانی از رسانه ها و شخصیتهای خارجی و داخلی دیده میشه.واقعا نمیشه عجولانه قضاوت کرد.مذاکرات در این سطح و با این گستردگی و پیچیدگی که میشه در زمره پیچیده ترین و طولانی ترین مذاکرات تاریخ حسابش کرد، واقعا می طلبه که به دقت قضاوتش کرد، این مذاکرات میتونه بسیاری از شرایط داخلی و خارجی را متحول کنه.من هیچگاه به صورت صد در صد راجع به مذاکرات اظهار نظر نمی کنم فقط و فقط با ذکر این نکته که این فقط نظر شخصی منه و یا تصور من چنین و چنانه ، راجع به مذاکرات اظهار نظر می کنم.

و حالا نظر شخصی خودم را عرض می کنم ، بدیهی هستش که این فقط نظر شخصی منه که میتونه درست با غلط باشه
                      به نظر من میشه امیدوار بود و احتمال موفقیت 55 درصده به دلایل زیر
                      1 اینبار رهبری ، راجع به اینکه به طرف غربی اطمینان نداره حرف نزده
                      2 گفته با توافق خوب موافقه، هرچند قبلا هم گفته بود ولی اینبار بدون حاشیه و با امید واری و اطمینان گفت
                      3 موضوع قطعنامه 598 پیش کشیده شده.فکر می کنید واقعا ضرورت مطرح کردن قطعنامه چیه؟ اصلا قطعنامه چی بود؟ غیر از این بود که ایران پس از اینکه شعار اینکه اگر تا 20 سال جنگ ادامه داشته باشه را مطرح کرده بود، آتش بس را قبول کرد؟ میخاند بگند ، مردم ببینید ما قبلا ، در زمان رهبر قبلی هم چنین تصمیماتی گرفتیم و چنین عقب نشینی هایی داشتیم ، پس باید مردم توجیه بشند
                      4 شرایط جوریه که طرفین تمایل دارند شکست مذاکرت را گردن هم بندازند، حالا رهبری اومده و میگه آقا من میگم مذاکره کنیم، اصلا چرا مرحله به مرحله مذاکره کنیم؟ باید همه چیز را حل و فصل کنیم.رهبری میگه من اقدامات قبلی روحانی را تایید می کنم .رهبری با این سخنرانی داره میگه من اقدامات روزهای آینده ظریف و روحان را قبول دارم.
                      5 اوباما به این پیروزی نیاز داره.اگر موفق بشه ، شک نکنید که بزرگترین موفقیت سیاسی در سالهای اخیر ، البته پس از فروپاشی شوروی هستش.خوب پس اوباما مایله به نتیجه برسه، ایران هم که فقط میخاست به تکنولوژی هسته ای برسه که هر زمان خواست بمب بسازه، خوب به این رسیده، حالا میگه آقا تحریم را بردار من هم غنی سازی را کم می کنم.واقعا هم کم می کنه چون هر زمان که بخاد، در صورت لزوم میتونه دوبتره غنی یازی کنه.حالا فقط باید راجع به تحریم ها توافق کنند که چطور تحریم را بردارند.
                      6 شرایط اقتصادی ایران دیگه جای تحریم بیشتر نداره، اگه مذاکرات شکست بخوره، شک نکن دلار به راحتی تا 5000 بالا می ره.نظام هرگز چنین چیزی را نخواهد پذیرفت چون این یعتی فروپاشی جمهوری اسلامی.
                      باز هم میگم این فقط نظر شخصی من بود.
                      اینها همشون با هم هماهنگ هستند
                      اخبار روزهای پیش رو را حتما" دنبال کنید
                      همه چیز را خواهید فهمید
                      نکته دیگه اینکه مذاکرات باید تا زمان مورد نظرشان (انتخابات)پیش بره این زمان بندی دو طرفه است و باید هر دو طرف از ان به منفعت سیاسی برسند.

نظر

• b-asgharne
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1055

سخنان رهبری سیگنال ورود و خروج صادر نکرده و بیشتر برای بعد از زمان اتمام مذاکرات است که اگر به نتیجه نرسیدند گفته بشه خوب رهبر که موافق توافق بود پس اونا مقصرند.
                        ایشان تو قم گفته بودند تا هر موقع که می خواهید بروید مذاکره کنید و مسائل اون سخنرانی... حالا هم اینجوری گفته ...... جانکری هم گفته تصمیمات سختتون رو بگیرید پس فعلا هیچی

فقط سوالی که مطرحه اینکه که چرا در دولت قبل حربه تحریم ها رو به دست دشمنان دادید که حالا آقای ظریف موظفه اونا رو دوباره پس بگیره و اگر مهم نیستند چرا می خواهیم دورشون بزنیم

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

چطور با یک حرف ملت رو سرکار گذاشتن /:.yead.:/
                          ماشا ا... چقدر کارشناس داریم /:.yead.:/
                          هر دور این ملت را با یه چیزی سرگرم میکنن /:.winksmiley02.:/

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

کری: به توافق سیاسی نرسیم، ادامه نمی‌دهیم

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید که اگر در مذاكرات هسته‌ای با ایران، تا اواخر ماه مارس (اوایل فروردین) توافق کلی (سیاسی) به دست نیاید، این مذاكرات ادامه پیدا نخواهد کرد.\:D/
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• rajabi
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 936

در سفر به قاهره
                              پوتین: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم دارد/۱+۵ به دنبال منافع یکجانبه نباشد
                              رئیس‌جمهور روسیه، در سفر به مصر، علت بحران در سوریه و عراق را «دخالت‌های آشکار خارجی» دانست و درباره ایران نیز گفت که تهران حق فعالیت‌ صلح‌آمیز هسته‌ای از جمله غنی‌سازی اورانیوم دارد.

ه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بامداد روز دوشنبه بر حق برخورداری ایران از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌‌‌ای تأکید کرد و از گروه 1+5 خواست در مذاکره با ایران به دنبال «منافع یکجانبه» نباشند.
                              آقای پوتین که با پایگاه خبری الاهرام گفت‌وگو می‌کرد با بیان اینکه روسیه سهم زیادی در حل و فصل مناقشات پیرامون برنامه هسته‌ای دارد گفت موضع مسکو بر حق ایران برای برخورداری از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای استوار است.
                              رئیس‌جمهور روسیه گفت: «می‌توانم بدون اغراق بگویم که روسیه سهم قابل توجهی در حل مسائل مربوط به برنامه هسته‌‌ای ایران دارد. موضع ما بر این عقیده استوار است که ایران حق فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای از جمله غنی‌سازی اورانیوم، البته تحت نظارت آژانس را دارد.»
                              ایران از کشورهای امضاکننده پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی یا ان‌پی‌تی است که به کشورها حق استفاده از انرژی هسته‌ای برای مصارف صلح‌آمیز را می‌دهد.
                              رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در مذاکرات هسته‌ای ایران از گروه 1+5 خواست در «این موضوع پیچیده» که به راه حلی متوازن نیاز دارد به دنبال «منافع یکجانبه» نباشند.
                              وی درباره وضعیت مذاکرات گفت: «پیشرفت‌های محسوسی در مذاکرات صورت گرفته اما ما هنوز نتوانسته‌ایم درباره خود برنامه هسته‌ای ایران یا دورنمای رفع تحریم‌ها به راه حل جامع نهایی برسیم.»

-

نظر

• tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

اما اجماع تحریمها

یکی از اعضای 5+1 روسیه است که خودش چپ راست تحریم میشود..حالا کوری عصا کش کور دیگر شود این است روسیه تحرمی شده بخواهد در تحریم شکنی یاران نقش باز یکند
                                امرکیا به تنهایی تحرمیها را شروع کرده بخواهد بدون دیگر اعضا یک تنه ادامه میدهد احدی هم جلویش نیمتواند بایستد...مثل تحرمی بانکی نفتی فقط با انگلیس امرکیا ادامه می یابد
                                تاکنون حتی به اعتراف خود روحانی مسئول شکست مذاکرات در داخل ایران است و اجماع ملی علیه تحریمها شدنی نیست...ملت شکست مذاکره را گردن بیکفایتی ظریف دولت خواهند انداخت و دولت منزوی میشود مگر اینکه مثل بازرگان استعفا دهد....:Dانموقع محبوبترین ریس جمهور میشود و شخصیت..البته بعد بازرگان...که از قدرت طلبانی مثل اینها بعید است چنین کنند
                                تهدید ارسال سلاح به اوکراین کرملین را واکنش و احتمالا صلح در اوکراین و کاهش فشار بر ایران برای کل کل کردن با غرب شاید باندازد
                                کلهم در داخل یلی به توافق نیست چون مطالبات مردم در ازادی زیاد میشود وقتی دولت با9هزار سو سعی در توافق کرد به192هزار سو رساندند وقتی قرار شد یک توافق کلی یا سیاسی شود تا جلوی تحریم کنگره بگیرند جزئیات بافتد بعدا گفتند جز کل باید یکجا باشد چون تیم غرب میخواهد یکم لطف کند به روحانی جایش محکم شود مقابل نظامیها ...از این فرصت در داخل استفاده میخواهند بکنند..
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

نظر

در حال کار...
                                X