آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • madio
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 390

پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

من بعضی وقتا از بعضیا نا امید میشم ! چرا دارید جو ایجاد میکنید؟

خبرش هیچ اهمیتی نداره !!!
    شرکت نفت کش تحریم بود و این تحریم لغو نشده بود که دوباره برگرده !!!!
    بیخیال شید تو رو خدا

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در اصل توسط roma.consis پست شده است View Post
      باید دید واکنش بازار به این خبر منفی چی هست (خودم سهامدارم/:.negaran.:/)

رویترز: اتحادیه اروپا تحریم‌ها علیه شرکت ملی نفت‌کش ایران را بازمی‌گرداند
      دولت‌های اتحادیه اروپا ساعاتی دیگر تحریم‌ها علیه شرکت ملی نفت‌کش ایران را بازمی‌گردانند.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....pYdLz6pH.dpuf
      اهداف شما که کاملا روشنه . اون از خبر قم تایمز . اون از خرید وکالتی 200 شبندر و ....
      بخاطر پول چه کارهایی که نمیکنید . چقدر نفرین پشت سر خودت و خانوادت هست
      این خبر هم چیز جدیدی نیست . اگر فارس تازه گذاشته باید بگم که مربوط به 3 شنبه هست
      در ضمن اتحادیه اروپا تحریم جدید صادر نکرده که برخلاف توافق باشه . تحریمی بوده که دادگاه اتحادیه اروپا چند ماه پیش لغو کرد و حالا مجدد به لیست قبل برگشت
      (( توصیه میکنم خیلی مراقب سلامتید باشی . چون بازار شنبه صف خرید بشه کارت به سکته میکشه ))

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

خبر برای امروزه

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط madio پست شده است View Post

بیخیال شید تو رو خدا
          دوست عزیز این نوع رفتارها نوعی بیماری روحی و روانی هست
          مثلا فکر کردن با این کارها جهت بازار عوض میشه . خبر ندارن که بالا و پایین رفتن بورس دست ما نیست که از ترس بالا رفتن بورس دارن هرکاری میکنن

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

بیخیال شید تو رو خدا

با سلام بنده هیچ جوی نداده ام و نوشتم اگر این خبر درست و تایید بشه واقعا دیگه نباید مذاکره کرد همین اخه ما فقط داریم بازی می کنیم نه گفتگو و نه رفع تحریم !!! با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              من خودم 3 شنبه ماهواره در خبر من و تو شنیدم
              حالا فرض بر اینکه خبر 5 دقیقه پیش منتشر شده باشه . خبر مهمی نیست که شلوغش کردین
              بارها گفتم نون حروم خوردن این نیست که کسی دزدی کنه . کسی که با هدف خاص هر کاری کنه و از این راه درآمد در بیاره حروم هست ( منظور من کسی هست که نفر اول خودشیرینی کرده )

نظر

• madio
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 390

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با سلام بنده هیچ جوی نداده ام و نوشتم اگر این خبر درست و تایید بشه واقعا دیگه نباید مذاکره کرد همین اخه ما فقط داریم بازی می کنیم نه گفتگو و نه رفع تحریم !!! با تشکر
                این خبر کاملا بی ارزشه ! و حرف زدن در موردش جو دادن هست ! هیچ موضوع جدیدی نیست این تحریم ها برا خیلی وقت پیشه ، صرفا یه بحث داخلی اتحادیه اروپا و ارتباطش با دادگاه اروپاست که اصلا اهمیتی نداره ، در تحریم این شرکت هیچ تغییری بوجود نیومده پس چرا بنظر شما براش باس مذاکرات قط بشه ؟
                لطفا جو ندید
                اخلاقا صحیح نیست

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

این خبر کاملا بی ارزشه ! و حرف زدن در موردش جو دادن هست ! هیچ موضوع جدیدی نیست این تحریم ها برا خیلی وقت پیشه ، صرفا یه بحث داخلی اتحادیه اروپا و ارتباطش با دادگاه اروپاست که اصلا اهمیتی نداره ، در تحریم این شرکت هیچ تغییری بوجود نیومده پس چرا بنظر شما براش باس مذاکرات قط بشه ؟
                  لطفا جو ندید
                  اخلاقا صحیح نیست
                  به نظر می رسه جمله ای که نوشتم به زبان فارسی و گویاه وقابل ترجمه می باشد !!!

یک بار دیگه عرض می کنم تا شاید بتوانم منظور خود را برسانم

اگر این خبر تحریمی که گفته میشه تحریم جدیدی باشه مربوط به امروز و خلاف توافق ژنو اجرا شده باشه یعنی خنجر زدن از پشت همین !! و باید ایران عکس المعل نشان دهد برادر عزیز

بنده هم سهامدار هستم درحد 90 درصد

ولی منظور من نامردی می باشد قرار نیست هیچ تحریم جدیدی اضافه شود تمام وسلام فارسی
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

منتظر شفاف سازی سخنگو وزات خارجه خانم افخم هستیم !!!

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      به نظر می رسه جمله ای که نوشتم به زبان فارسی و گویاه وقابل ترجمه می باشد !!!

یک بار دیگه عرض می کنم تا شاید بتوانم منظور خود را برسانم

اگر این خبر تحریمی که گفته میشه تحریم جدیدی باشه مربوط به امروز و خلاف توافق ژنو اجرا شده باشه یعنی خنجر زدن از پشت همین !! و باید ایران عکس المعل نشان دهد برادر عزیز

بنده هم سهامدار هستم درحد 90 درصد

ولی منظور من نامردی می باشد قرار نیست هیچ تحریم جدیدی اضافه شود تمام وسلام فارسی
                      الان بهتر منظورتون را رسوندین
                      این تحریم جدید نیست و مربوط به تحریم های سابق هست که توسط دادگاه اروپا لغو شده بود و حالا قراره مجدد به لیست قبل برگرده
                      همین امسال موارد مشابه این نوع را چند بار داشتیم .

نظر

• roma.consis
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 136

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                        دوست عزیز این نوع رفتارها نوعی بیماری روحی و روانی هست
                        مثلا فکر کردن با این کارها جهت بازار عوض میشه . خبر ندارن که بالا و پایین رفتن بورس دست ما نیست که از ترس بالا رفتن بورس دارن هرکاری میکنن
                        لطفا جو ندید
                        اخلاقا صحیح نیست
                        اگه خبر بی اهمیتی هست چرا انقد حساسیت نشون میدین؟
                        اجازه بدین هر کس نظراتش رو بیان کنه چه شما خوشتون بیاد چه نیاد

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

در اصل توسط roma.consis پست شده است View Post
                          اگه خبر بی اهمیتی هست چرا انقد حساسیت نشون میدین؟
                          اجازه بدین هر کس نظراتش رو بیان کنه چه شما خوشتون بیاد چه نیاد
                          اسمش حساسیت نیست . واقعیتی بود که راجب شما گفتم
                          دوستان هم دارن نظرشون را اعلام میکنن و من تاپیک هسته ای را نبستم !!!
                          شما هم سخت تلاش کن /:.yead.:/

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

من تا این لحظه وارد مباحث سیاسی نشدم.چون معتقدم این فروم باید بیشتر صبغه اقتصادی داشته باشه نه سیاسی.لازم می دونم چند مطلب را به استحظار همه ، مخصوثا دوستانی که معتقد به ادامه دشمنی با دنیا و اسرار به ادامه سیاستهای قبلی دارند برسونم.

ببینید بهتره قبل از هرچیز یک برآورد واقع بینانه از میزان توانایی های کشورمون و تهدیدهای پیش روی این مملکت داشته باشیم.

بیاییم از بخش صنعت شروع کنیم، سالها تحریم و عدم بهره وری از سرمایه گذاری بین المللی و داشتن روابط بسیار مخرب با قدرتهای جهانی، عملا صنایعی بسیار فرسوده همراه با بهروه وری و بازدهی بسیار نازل برای ما به جا گذشته.صنایع ما با مشکل تامین مواد اولیه، ماشین آلات و تجهیزات ، قطعات یدکی مواجهند.کارکنان شاغل در صنایع ، انصافا کارخانجات را با چنگ ودندان سرپا نگه داشتند، هر آن ممکنه با مشکل تامین بسیاری از مواد مواجه بشیم.
                            بیکاری در این کشور بیداد می کنه.آمار اعتیاد به محدوده های بحرانی و اعداد شرم آور رسیده اند.میزان فساد ، اعم از فساد اداری، فساد اخلاقی ، فساد مالی مافوق توان کشوری با مقیاس ایران هست.

در بخش کشاورزی، بهره وری در حد فوق العاده پاییین هستش، کشاورزی ما ، فاصله بسیار زیادی با کشاورزی مکانیزه داره و متاسفانه هیچ اقدام موثری برای نیل به این هدف انجام نشده.

افزایش سن ازدواج ، مشکلات زیادی را به ارمغان آورده، و متاسفنه ما شاهد پدیدا تاسف بار ازدواج سفید در ب خی شهرها هستیم.

امنیت ملی بسیار شکننده شده.امنیت شهرها و مناطق مسکونی ، فاصله قابل توجهی با استانداردهای جهانی داره.
                            از طرفی با 2 ابرقدرت بنام چین و روسیه مواجهیم که جز گرفتن امتیازات رنگارنگ از این ملت، هیچ اقدام مثبتی نداشته اند.

قومیت گرایی در برخی استانها، بیداد می کنه.

میزان گرد و غبار و پدیده های زیست محیطی دیگر ، واقعا به محدوده کشنده ای رسیده.

واقعا چه باید کرد؟ به شعار دادن ادامه بدیم؟ بگیم تحریم های غرب فقط کاغذ پارست؟ اگر کاغذ پارست پس چرا برای رفعش اینهمه تلاش می کنند؟ کشور برای ایجاد اشتغال ، رفع محرومیت، مکانیزه کردن کشاورزی، احیای صنایع و گسترش صنایع جدید، و .....علاوه بر حمیت و غیرت ملی، نیاز به پول داره، نیاز به صادرات داره، نیازمند سرمایه گذاری خارجیه.خواهش می کنم نفرمایید که ما خودمون با اتکا به داخل تمام اینا را انجام میدیم.خوب تجربه نشون داده که نتونستیم.اتفاقا دوران آقای احمدی نژاد، که بیشترین شعارها در این جهت بود، کمترین رشد اقتصادی را شاهد بودیم.پس نتیجه می گیریم ماجراجویی بین المللی راه به جایی نمی بره.

ببینید ما خودمون را نبینیم.اون بیمار قلبی ، اون بیمار سرطانی را ببینیم که حتی دسترسی به دارو نداره، چه کسی جواب خانواده این عزیزان را میده؟ آیا باید اینقدر ادامه بدیم که تبدیل به یک نسل محروم ، فقیر ، بیمار ، و منزوی بشیم؟

هرچند ریشه برخی مشکلات داخلیه؟ من منکر این نیستم.بهر حال برای پیشرفت ، لازمه که خودمون را هم اصلاح کنیم، ولی معتقدم گریز از تحریم ها و امکان بهره گیری از مزایای یک رابطه پیراسته از تنش های بین المللی، میتونه در برداشتن گامی بلند برای رسیدن به یک جامعه مدرن، بسیار اثر بخش باشه.

دوستان جسارت من را ببخشید

Honesty is the best policy

نظر

• roma.consis
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 136

لطفا جو ندید
                              اخلاقا صحیح نیست
                              این تحریم ها قبلا لغو شده بود و امروز مجددا وضع شد
                              با توجه به این که در بحبوحه ی مذاکرات بودیم حتی یک کودک دبستانی هم میتونه متوجه بشه که پیام خوبی به ایران نمیده، کار رو سخت می کنه و احتمالا ایران درصدد حفظ اعتبار بیاد و یه عکس العملی نشون بده که همه چیز رو بتونه خراب کنه.
                              آخرین ویرایش توسط roma.consis؛ 2015/02/12, 23:16.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

[QUOTE=سلطان بورس;588571]من خودم 3 شنبه ماهواره در خبر من و تو شنیدم
                                حالا فرض بر اینکه خبر 5 دقیقه پیش منتشر شده باشه . خبر مهمی نیست که شلوغش کردین
                                بارها گفتم نون حروم خوردن این نیست که کسی دزدی کنه . کسی که با هدف خاص هر کاری کنه و از این راه درآمد در بیاره حروم هست ( منظور من کسی هست که نفر اول خودشیرینی کرده )[/QUOTE
                                بابا بی خیال.......خود اخبار رژیم گفت....چند ماه پیش کشتیرانی شکایت کرده....دادگاه اروپا لغوش کرده....حالا دوباره اینا گذاشتنش سر جاش.....با 6000 تا خبر من ...شما بازار تکون نمیخوره............مگه سه شنبه ندیدی .... بخوان بازار بالا بره ......میره....از بچه های همین کارگزاری ما...تو خکاوه 2.900 تو درصد منفی فروخت.......رکب خورد دوباره تو 102 گذاشت سر جا ش............به قول یه بابایی ترس ازفروختن داره بیشتر از ترس خریدن میشه............تو سمگا طرف رنج یه میلی زد تا درصد منفی فروخت.....نیم ساعت بعدمیفروخت 7 درصد کمتر ضرر میداد........فعلا بازار صاحاب پیدا کرده...........تا دیروز میگفتن حقوقی نمیخره.....پس اوضاع خرابه....امروز میگن حقوقی میخره...پس اوضاع خرابه...........دادا نوسانت بگیر حالش ببر.......اگه یادت باشه زمان مموتی نزدیک درگیری نظامیبودیم...........بازار مثبت بود..وقتی دارن بازارو حمایت میکنن.....بیرون باشی از کفت رفته ...............خون خودتو کثیف نکن...دادا..... دوست داریم
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X