در اصل توسط شفاف سازی پست شده است
View Post
سرمايه گذاري گروه توسعه ملي ( وبانك )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Postقفل نمیشه دوست عزیز اروم اروم میره بالا صفشم عرضه میشه دفعه قبل تا 400 رفت و تا 350 هم اومد پایین
من ننوشتم قفل خواهد شد
این نظر منه با توجه به مفت بودن سهم باید قفل بشه حالا می خواهد قفل بشه یا نشه شما خودت رو ناراحت نکنه
از 50 سطری که نوشتم فقط یه خط اول رو خوندی
نظر
-
امروز همچنین هلدینگ ها همچون "وبانک" و "وامید" بسیار قوی ظاهر شدند که دلیل این قدرت را در روند معاملات سهام سرمایه گذاری گروه توسعه ملی پرتفوی بورسی آن می توان عنوان کرد. چراکه در اختیار داشتن سهام دارویی ها، سیمانی ها همچون "سیدکو" که به احتمال زیاد امسال وارد بازار شده و ارزش قابل توجهی دارد، سهام "وبانک" را با اقبال بالایی همراه کرده است.
افزون بر آن "وبانک" در حالی سهام گروه صنایع غذایی بهشهر را دارد که پرتفوی "وبشهر" نیز سهام بانک اقتصاد نوین و نیز شرکت های غذایی را شامل می شود و این هلدینگ گروه غذایی نیز به تنهایی پتانسیل زیادی برای رشد طی سال جاری دارد.
وجود سهام "شاراک" در پرتفوی "وبانک" نیز با توجه به قابلیت های قابل ملاحظه ای که دارا می باشد، توجه سرمایه گذاران را به سهام این هلدینگ برانگیخته است.از این رو اهالی تالار معتقدند فاصله زیاد ارزش ذاتی سهام "وبانک" این سهم را طی سال 92 جزو شگفتی سازان بورس خواهد کرد.
بورس نیوزدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postحیف که جو روانی خلیج(لیدر) تو کل بازار تاثیر گذاشت و الا کسی نمیتوانست وبانک رو خریداری کنه
به نظرم فردا روز بهتری خواهد بود شاید.....
با سلام
اونایی که امروز فروختند از جنس همون کسایی هستند که یه هفته پیش واتی رو روی قیمت های 330 - 320 - 310 و 305 تومان به حراج گذاشته بودند
واتی هم بعد از بازگشایی لنگ می زد
قیمت های امروز واتی پس از یک هفته درس خوبی برای فروشندگان بود تا فرهنگ سهامداری یاد بگیرند
انشالله وبانک هم راه واتی رو در پیش خواهد گرفت
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
اونایی که امروز فروختند از جنس همون کسایی هستند که یه هفته پیش واتی رو روی قیمت های 330 - 320 - 310 و 305 تومان به حراج گذاشته بودند
واتی هم بعد از بازگشایی لنگ می زد
قیمت های امروز واتی پس از یک هفته درس خوبی برای فروشندگان بود تا فرهنگ سهامداری یاد بگیرند
انشالله وبانک هم راه واتی رو در پیش خواهد گرفت
با سلام من خیلی وقته مطالب شما رو میخونم و دو خرید خوب یکی واتی 260 تومانی و یکی وبانک 289 تومانی رو با استناد به تحیلیل های شما خرید کردم.
و از این بابت بسیار متشکرم . من خریدهای دیگه هم داشتم که با نتیجه گیری از تحلیل های مختلف خرید کردم.
فقط میخواستم به بعضی ها بگم که اگه تمام تحلیل های شما رو حدودأ فقط از مهر 91 به بعد بازخونی بکنند متوجه میشن که شما بی دلیل سهامی رو معرفی نمکنید.
شاد و پرسود باشید.>:D
نظر
-
ديروز و امروز وبانك خريدم. وبشهر براي تعديل خوبي بسته و وبانك سهامدار عمده اش استخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
کسی میدونه قیمت تمام شده سیمان شرق در پرتفوی سیدکو چند است؟؟؟
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
شخارک در مجمع خود 750 تومان تقسیم کرده است.تقسیمی شخارک در صورت های مالی وبانک 520 تومان در نظر گرفته شده است.با توجه به مالکیت 1.09 درصدی در شخارک،وبانک از اختلاف تقسیم سود مورد نظر مبلغ 15.5 میلیارد تومان سود کسب خواهد کرد که با توجه به سرمایه 3،220،000 میلیون ریالی ،به ازای هر سهم 48 ریال بر سود هر سهم شرکت موثر خواهد بود.البته وتوسم نیز از این تقسیم سود بهره مند خواهد شد.وتوسم از یک طرف 3.13 درصد شخارک و از طرف دیگر حدودا 7 درصد وبانک را در اختیار دارد.وبانک نیز 65.5 درصد وتوسم را در اختیار دارد که از محل تعدیل آن تاثیر خوبی می پذیرد
نظر
نظر