سرمايه گذاري گروه توسعه ملي ( وبانك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negah
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 250

در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Post
    سلام دوست من
    سایت جدید TSETMC ، بالای صفحه، قسمت وسط خرید و فروش ها رو به تفکیک حقیقی، حقوقی و گروهی نشون میده

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...10225447410247

​مجددا تشکر میکنم همانطور که عرض شد در این قسمت معاملات روز قبل رو نشون میده.
    [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• Sam1362
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 208

در اصل توسط negah پست شده است View Post

​مجددا تشکر میکنم همانطور که عرض شد در این قسمت معاملات روز قبل رو نشون میده.
      عزیزم تو همون tab در یک نگاه باید ببینی! نکنه میری تو tab حقیقی-حقوقی؟ تو حقیقی-حقوقی معاملات روزهای قبل رو به تفکیک نشون میده!
      [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• Sam1362
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 208

ایران ترانسفو صف خرید
        وبشهر صف خرید
        شاراک محدوده صفر قیمت
        اونوقت دارن وبانکو مفت میدن!!! زیر قیمت ....
        [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• فرزان
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 218

سلام دوستان
          به نظرتون تا کجا می خواد منفی بخوره؟:(

نظر

• Sam1362
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 208

در اصل توسط فرزان پست شده است View Post
            سلام دوستان
            به نظرتون تا کجا می خواد منفی بخوره؟:(
            والا این بازاری که ما داریم هیچی ازش بعید نیست!!!!
            من دارم پله ای میخرم. البته چون از 2 محل درآمد دارم هر 2 هفته پول دستم میاد. یعنی تا هرجا که بیاد پایین بازم میتونم اضافه کنم.
            اما نگران نباشید. سهام بنیادی شاید افت مقطعی داشته باشن اما در میان مدت بازدهی معقولی دارن.
            امیدوارم سود خوبی ازش بگیرید

نظر

• Sam1362
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 208

امروز NAV وبانک به 870 تومان رسید.
              با فرض افزایش ارزش 50درصدی سرمایه گذاری های خارج بورسی

نظر

• taherishahram
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 708

قبلا فکر می کردیم از رو 480 بر میگرده اما مثل اینکه بدش نمیاد بره 450 از اونجا برگرده این سهم !!!
                هر چی پایینتر بخریم سود بیشتری میبریم...اما تو یه گوشه ی سبد این سهم باید باشه !!
                A man should get to bleed in peace

نظر

• masoud ramezani
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 587

سهم در محدوده کف حمایتی می باشد...

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

امروز NAV وبانک به 870 تومان رسید.
                    با فرض افزایش ارزش 50درصدی سرمایه گذاری های خارج بورسی
                    NAV وبانک یک ماه پیش 870 تومان بود که الان خیلی بیشتر شده چون نسبت به یک ماه قبل 45 درصد ونوین رشد کرد ، بیش از 30درصد بترانس رشد کرد و شاراک و پکرمان هم چند درصدی رشد داشتند ، در حال حاضر NAV وبانک رسیده به حوالی 1000 ، یعنی تقریبا در 50 درصد NAV در حال معامله می باشد .
                    با دید بلند مدت سهم پرپتانسیلی می باشد اما یک نکته منفی دارد و آن هم تقسیم سود پایین می باشد . سهمی مثل وصندوق یا وامید سالی 100 تومان یا بیشتر سود نقدی تقسیم می کنند ، در حالی که وبانک 17 تومان تقسیم می کند .
                    البته تقسیم سود کم نکته منفی نیست چون قدرت شرکت در آینده افزایش می یابد اما برای سهامدار خرد تقسیم سود مهم است مگر آنکه قصد داشته باشد بلند مدت سهامدار شرکت باشد .

نظر

• negah
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 250

عزیزم تو همون tab در یک نگاه باید ببینی! نکنه میری تو tab حقیقی-حقوقی؟ تو حقیقی-حقوقی معاملات روزهای قبل رو به تفکیک نشون میده!

خیلی لطف کردید از راهنمائی تون متشکرم.
                      امروز مجددا استارت اول وبانک رو زدم.
                      سری قبل از 235 تا 598 در خدمت این سهم قدرتمند بودم.
                      [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• Sam1362
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 208

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                        NAV وبانک یک ماه پیش 870 تومان بود که الان خیلی بیشتر شده چون نسبت به یک ماه قبل 45 درصد ونوین رشد کرد ، بیش از 30درصد بترانس رشد کرد و شاراک و پکرمان هم چند درصدی رشد داشتند ، در حال حاضر NAV وبانک رسیده به حوالی 1000 ، یعنی تقریبا در 50 درصد NAV در حال معامله می باشد .
                        با دید بلند مدت سهم پرپتانسیلی می باشد اما یک نکته منفی دارد و آن هم تقسیم سود پایین می باشد . سهمی مثل وصندوق یا وامید سالی 100 تومان یا بیشتر سود نقدی تقسیم می کنند ، در حالی که وبانک 17 تومان تقسیم می کند .
                        البته تقسیم سود کم نکته منفی نیست چون قدرت شرکت در آینده افزایش می یابد اما برای سهامدار خرد تقسیم سود مهم است مگر آنکه قصد داشته باشد بلند مدت سهامدار شرکت باشد .
                        دوست عزیز با توجه به اینکه ارزش روز سهام خارج بورس شرکت ها بصورت تخمینی در محاسبه NAV منظور میشه، با فرضیات مختلف به اعداد متفاوتی برای NAV میرسیم.
                        بنده فرض افزایش ارزش 50 درصدی سرمایه گذاری های خارج بورسی نسبت به بهای تمام شده رو منظور کردم.
                        البته اگه به جای 50درصد فرض رو 100 درصد بگیریم، به عدد شما میرسیم

نظر

• Sam1362
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 208

در اصل توسط negah پست شده است View Post

خیلی لطف کردید از راهنمائی تون متشکرم.
                          امروز مجددا استارت اول وبانک رو زدم.
                          سری قبل از 235 تا 598 در خدمت این سهم قدرتمند بودم.
                          امیدوارم در کنار هم سود خوبی ازش بگیریم:.thumbsupsmileyanim

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

دوستان امروز سنگین بخریم یا پله ای وارد سهم بشیم؟
                            ممنون
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• مسعود اب
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1502

کف مستحکم سهم در 450 تومان میباشد و این انتظار است روند سهم از این محدوده برگشت داده شود لذا توصیه به نگهداری سهم میگردد و به کاربرانی که قبلا خرید کردند توصیه به خرید در قیمت پایین تر میشود تا محدوده خرید آن ها کمتر شود .
                              بمنظور موفقیت
                              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• masoud ramezani
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 587

شروع حرکت سهم...

نظر

در حال کار...
                                X