پاسخ : سرمايه گذاري گروه توسعه ملي ( وبانك )
بانک اقتصاد نوین افزایش سرمایه 100 درصدی در کدال گذاشته
گروه توسعه ملی از طریق وبشهر مالک 20 درصدی این بانک است ( وبشهر حدود 40 درصد ونوین را داره و وبانک 47 درصد وبشهر)
با سرمایه جدید وبانک 11.5 میلیارد سهم بانک اقتصاد نوین را داره
من در این چند روز به سهم هایم در این هلدینگ چند رشته ایی اضافه کردم
البته یکی از سهم را به خاطرش فروختم
( واقعا فروش از خرید سخت تر است چون هم هزینه معاملات را می دهی و هم اگر جابجایی ات اشتباه درامد ضرر دوبله می کنیم)
امسال 150 ت از سود زیر مجموعه هایش دریافت می کند و احتمالا اکثرش را تقسیم می کند
وبشهرش در چند سال اخیر خیلی بد عمل کرده
و البته سیدکو اش بسیار خوب
ترانسفو اش هم اینده خوبی داره و البته این هم هلدینگ است و 15 شرکت زیر مجموعه داره و سه یا چهار از انها تولید کننده ترانس هستند یکی اش روغن ترانس یکی دیگرش تابلو سازی و دیگری عایق است ( از بالا دستور داده شده وارد رشته های دیگر مثل خودرو برقی بشود)
وتوسم اش هم جز بهترین شرکتهای سرمایه گذاری است
بانک اقتصاد نوین افزایش سرمایه 100 درصدی در کدال گذاشته
گروه توسعه ملی از طریق وبشهر مالک 20 درصدی این بانک است ( وبشهر حدود 40 درصد ونوین را داره و وبانک 47 درصد وبشهر)
با سرمایه جدید وبانک 11.5 میلیارد سهم بانک اقتصاد نوین را داره
من در این چند روز به سهم هایم در این هلدینگ چند رشته ایی اضافه کردم
البته یکی از سهم را به خاطرش فروختم
( واقعا فروش از خرید سخت تر است چون هم هزینه معاملات را می دهی و هم اگر جابجایی ات اشتباه درامد ضرر دوبله می کنیم)
امسال 150 ت از سود زیر مجموعه هایش دریافت می کند و احتمالا اکثرش را تقسیم می کند
وبشهرش در چند سال اخیر خیلی بد عمل کرده
و البته سیدکو اش بسیار خوب
ترانسفو اش هم اینده خوبی داره و البته این هم هلدینگ است و 15 شرکت زیر مجموعه داره و سه یا چهار از انها تولید کننده ترانس هستند یکی اش روغن ترانس یکی دیگرش تابلو سازی و دیگری عایق است ( از بالا دستور داده شده وارد رشته های دیگر مثل خودرو برقی بشود)
وتوسم اش هم جز بهترین شرکتهای سرمایه گذاری است
نظر