پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • remi213
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 219

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

قیمت نفت اپک 95%
    14-Jan 104.57 99.3415
    13-Dec 107.67 102.2865
    13-Nov 104.97 99.7215
    13-Oct 106.69 101.3555
    13-Sep 108.73 103.2935
    13-Aug 107.52 102.144
    13-Jul 104.45 99.2275
    13-Jun 101.03 95.9785
    13-May 100.65 95.6175
    13-Apr 101.05 95.9975
    13-Mar 106.44 101.118
    13-Feb 112.75 107.1125

95 درصد
    99.51 104.75 نه ماهه
    98.71 103.9 شش ماهه
    101.12 106.44 سه ماه آخر

روند قیمت نفت برنت در 1 سال گذشته (9 ماه آخر آن مد نظر است)

قیمت اعلامی نفت برای گزارش 9 ماهه توسط پخش و پالایش در گزارش شتران 99.45$ می باشد.

نکته:در گزارش 6 ماهه مقدار 46013808 بشکه نفت به ارزش 122924358 میلونریال مصرف شده است.
    قیمت هر بشکه با دلار 2477 تومانی: 107.85$ ...!!!!!!
    اطلاعات مصرف نفت در گزارش 9 ماهه نیامده است!!!!

قیمت های اعلامی پخش و پالایش برای 9 ماهه و 6 ماهه شتران
    محصول قیمت فروش 9 ماهه شتران قیمت فروش 6 ماهه شتران
    انواع بنزين موتور
    17,283.61 17,283.61
    نفت سفيد 18,417.10 18,417.10
    نفت گاز نهايي 18,023.39 18,023.39
    نفت کوره و مالچ 14,167.67 14,167.67
    گوگرد 6,161.34 6,161.34
    وکيوم باتوم 10,739.63 10,739.63
    روغن خام و آيزوريسايکل 15,291.77 15,291.77
    سوخت جت سبک( JP4) 18,534.29 18,534.29
    سوخت جت سنگين(ATK) 18,749.85 18,749.85
    نفتاي سبک و سنگين 13,216.95 13,216.95
    گاز مايع 10,956.96 10,956.96
    16,128.76 16,128.76

* نکته: قیمت های اعلامی برای گزارش 6 ماهه دقیقا برابر با قیمت های اعلامی در گزارش 9 ماهه است!!!!!
    که این عمر کاملا غیر عقلانی و دست کاری شده است... مگر قیمت فوب خلیج و نفت ثابت بوده است در این مدت!!!!!

در نمودار روند افزایشی نفت در 3 ماهه آخر (برای گزارش 9 ماهه) بسیار بالاتر از 6 ماه قبل آن بوده!!!!

نتیجه گیری: قیمت های فروش صوری می باشد و پایین تر از سطح واقعی خود!!!! (یعنی قیمت دلاری نفت را پایین اعلام می کنند و بر مبنای آن قیمت فوب خلیج فارس محصولات را حساب می کنند..... 99.48$ ولی در بهای تمام شده قیمت نفت را ریالی و متفاوت از قیمت اعلامی "107.85$" دریافت می کنند....!!!)
    قیمت خرید نفت صوری و بالاتر از سطح واقعی خود است!!!

نکته مهم: در اعلامیه آخر سال پخش و پالایش "قبل مجمع" تمامی قیمت ها واقعی می شود..... "مثل پارسال سود پالایشی ها چه شد آخر سال!؟"
    امسال نیز با پایان سال و اعلام قیمت های واقعی در فروردین و اردیبهشت پالایشگاهها تعدیل های بسیار خوبی روانه بازار خواهند کرد.

لطفا دوستان نظرتشان و ایرادات گزارش بنده را بیان کنند.... با تشکر
    آخرین ویرایش توسط remi213؛ 2014/01/21, 07:03.

نظر

• AMIR2000
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 180

دوستان خبر داريد کارگزاري هاي نامرد عرضه اوليه هاي ديروز تيپيکو رو به بهانه خرابي سيستم هاپولي کردند رفت واسه خودشون ، من نميدونم اين چه سيستمي هستش که اون وري غش ميکنه يه بار هم مي خواست به نفع سهامدارها غش کنه تازه خريد هاي آنلاين رو هم ملغي کردند رفت تو هوا . ولي نبايد ساکت بشينيم يکي از دوستان آدرس سايت رسيدگي به شکايات سازمان بورس رو بزاره تا شکايت کنيم و نگذاريم به همين راحتي بخورند بره . اين نامردها ديدند بازار سر و صاحب نداره و اکثر سهامدارهاي جز به فکر افت و خيز سهامشون هستند از فرصت سو استفاده کردند .

نظر

• alpha041
        ستاره دار(1)
        • Aug 2013
        • 109

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
        دوستان خبر داريد کارگزاري هاي نامرد عرضه اوليه هاي ديروز تيپيکو رو به بهانه خرابي سيستم هاپولي کردند رفت واسه خودشون ، من نميدونم اين چه سيستمي هستش که اون وري غش ميکنه يه بار هم مي خواست به نفع سهامدارها غش کنه تازه خريد هاي آنلاين رو هم ملغي کردند رفت تو هوا . ولي نبايد ساکت بشينيم يکي از دوستان آدرس سايت رسيدگي به شکايات سازمان بورس رو بزاره تا شکايت کنيم و نگذاريم به همين راحتي بخورند بره . اين نامردها ديدند بازار سر و صاحب نداره و اکثر سهامدارهاي جز به فکر افت و خيز سهامشون هستند از فرصت سو استفاده کردند .
        shekayat.seo.ir

نظر

• Sushiant
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 1391

آخ که دلم ميخواد شبندر بياد و مث اون قديما يه تکوني به بازار بده !!! يادمه يه روزايي همه چششون به شبندر بود ! کل معاملات از اين سهم تاثير رواني ميگرفت ! به هر حال اين يه رويا پردازي شبانه بود .... من به شخصه عاشق اين سهمم !!!
          اگه ميشد که چيييي ميشد ....
          شبندر بيا و باز هم سوشيانت (نجات رسان) بازار شو ....
          نوشته هام کاملا از روي احساس بود و هيچ منطقي پشتش ني ولي خوب چون يه احساس با سيگنال مثبت بود گفتم با شمام شيرش کنم ! ما ايجور آدمايي هستيم ....
          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• mehregan1
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 81

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
            آخ که دلم ميخواد شبندر بياد و مث اون قديما يه تکوني به بازار بده !!! يادمه يه روزايي همه چششون به شبندر بود ! کل معاملات از اين سهم تاثير رواني ميگرفت ! به هر حال اين يه رويا پردازي شبانه بود .... من به شخصه عاشق اين سهمم !!!
            اگه ميشد که چيييي ميشد ....
            شبندر بيا و باز هم سوشيانت (نجات رسان) بازار شو ....
            نوشته هام کاملا از روي احساس بود و هيچ منطقي پشتش ني ولي خوب چون يه احساس با سيگنال مثبت بود گفتم با شمام شيرش کنم ! ما ايجور آدمايي هستيم ....
            مرسی از احساسات گرم و مثبتتون من هم شنیدم شبندر با تعدیل 20% میاد بازار با امید خدا

نظر

• remi213
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 219

دوستان در مجمع لطفا پيگير موارد فوق باشند:

1- قيمت هاي اعلامي فروش چرا پايين تر از فوب خليج فارس است؟!
              2-اطلاعيه هاي پخش و پالايش اگر ماهانه است پس چرا قيمت محصولات و نرخ نفت واقعي نيست؟!
              3- چرا قيمت ماهيانه نفت اعلامي و فرآورده ها را به سهامداران اعلام نمي كنييد
              4-چرا بين قيمت نفت در بهاي تمام شده (خريد) و قيمت نفت كه فراورده ها بر مبناي آن مي باشند اختلاف فاهش! وجود دارد؟!
              5- چرا تعديل ها اعلام نمي شود!؟
              6- اگر اطلاعيه پخش و پالايش فروردين به صورت واقعي ارسال مي شود پس اين اعلاميه هاي ماهانه چيست؟!
              7- اختلاف فاحش اين اعلاميه ها با واقعيت هاي بازار كالا و علت آن!!!
              2- حكم قطعي ديوان در مورد موجودي اول دوره (چرا به صورت رسمي اعلام نمي كنند)
              3- حكم ديوان در مورد نرخ مبادله اي با مرجع 6 ماه آخر سال 1391
              4- ماليات بر ارزش افزوده سال هاي 89 -90-91
              5- چرا ميزان يارانه 5 فرآورده اصلي اعمال نمي شود
              6- چرا قيمت نفت بر مبناي كيفيت آن نيست (نفت سبك وسنگين)
              7- كيفي سازي محصولات و قيمت آن چرا اعلام نمي شود
              8-گزارش از طرح توسعه و زمان اجراي آن
              9-اي پي اس سال بعد با توجه به دلال 2650 تومان و تخفيف خوراك مايع چقدر تعديل دارد
              10- چرا با حذف سهم صندوق صادراتكه سودده است افزايش نيافته! اگر يافته ژس چرا اعلامنمي شود
              11- محصولات حديد و محصولاتي كه شركت خود در بورس كالامي فروشد (بجز 5 فرآورده اصلي) چرا باعث تعديل نشده است! اگر شده چرا اعلام نمي شود؟!
              12- آيا طرح توسعه در اولين پيش بيني سال 1394 حساب مي شود؟
              14- ماليات بر ارزش افزوده با قانون بودجه جديد چگونه است؟
              15- چرا در زمان سقوط از 1800 شفاف سازي نكرديد كه خبري در سهمو از كاهش سود ان نيست
              16- قيمت بنزين فوب مگر بين 2500-3000 تومان نيست چرا شركت در گزارش خود زير 1800 تومان در نظر گرفته است؟ همچنين قيمت نفت سفيد، گازوئيل و ديگر محصولات هم بهمين ترتيب
              17- چرا با افزايش قيمت نفت در 9 ماهه اول سال بخصوص در 6 ماهه قيمت هاي واقعي از پيش فرض ها در هر گزارش كاهش مي يابد!! جاي افزايش!!

از مديران بخواهيد زير بار فشار سازمان و پخش و پالايش نرفته و گزارشات، شفاف سازي ها و اطلاعات شفاف و واقعي را به بازار ارائه كنند..... و از سهامدارنشان حمايت كنند
              آخرین ویرایش توسط remi213؛ 2014/01/22, 13:18.

نظر

• remi213
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 219

داستان بيمه قيمت سهام.....

حقوقي ها چند كاره مي شوند... بجز سفته بازي، خالي كردن جيب حقيقي، رانت بازي و غيره..
                مثل شركت بيمه عمل كرده و براي خود درآمدزايي مي كنند...

شما هم به خيال بيمه كردن قيمت سهم كل سود حاصله از رشد را به آنها خواهيد داد...
                و به جايي مي رسد كه اصلا كسي سمتش نمي رود... (از سود بانكي بدتر مي شود) و در موارد رانتي سود چند ده برابر.....
                و در مواردي كه شما از سقوط و سفته بازي گله كنيد مي گنند مي خواستي بيمه كنييد!!!!! ما كه گفتيم!!!
                نقدينگي آنها را بالا برده و اجازه مي دهيد بهتر در بازار جولان دهند... و سفته بازي كنند...
                و در قيمتي سهم شما را بيمه مي كنند كه امكان رسيدن به آن نيست.... در اصل براي ما دو سر ضرر است
                رانت در رانت است دوست عزيز...

راه درست ايجاد امكان فروش استقراضي مي باشد (نه بيمه!!)

سازمان بورس شده لويدز امروز قيمت سهم بيمه مي كنه احتمالا فردا دماغ و دست آقاي م و پس فردا تحليل آقاي تپولي را ....

كي مي خواهند به فهمن كارشان نظارت است نه دخالت!!!!!!

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

نظر

• Sushiant
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 1391

دلمون شدیدا برای دوستان قدیمی این تاپیک لک زده ....

alizade.f --- کیانوش ----ampour ---- Mr-anari ---- zereshk و و و و..............

کاش هر از گاهی بیان اینجا تا یه سر سلامتی لااقل بشون بدیم .....

به جهنم که بازار خرابه !!
                    به جهنم که سهاممونو نمیخرن !!!

کاش یه وقتایی که بازارمون اسیدیه !! از دور هم بودنمون لذت ببریم !!!!

پولو میشه در آورد !!! جونو چی ؟؟؟

با اینکه خودم از اون اعصاب خرابام !!! ولی در اینجور مواقع میرم رو حالت دایورت !!!! ;)

آخر هفته خوبی داشته باشید !

نظر

• remi213
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 219

دوستان خروج از ليست صنايع آلاينده براي امسال و سال بعد نيز در مجمع مطرح شود...
                      كه در مجمع قبلي جناب نامور صحبت از خروج در امسال را مطرح كرده بودند....

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                        دلمون شدیدا برای دوستان قدیمی این تاپیک لک زده ....

alizade.f --- کیانوش ----ampour ---- Mr-anari ---- zereshk و و و و..............

کاش هر از گاهی بیان اینجا تا یه سر سلامتی لااقل بشون بدیم .....

به جهنم که بازار خرابه !!
                        به جهنم که سهاممونو نمیخرن !!!

کاش یه وقتایی که بازارمون اسیدیه !! از دور هم بودنمون لذت ببریم !!!!

پولو میشه در آورد !!! جونو چی ؟؟؟

با اینکه خودم از اون اعصاب خرابام !!! ولی در اینجور مواقع میرم رو حالت دایورت !!!! ;)

آخر هفته خوبی داشته باشید !
                        سلام دوست عزیز و خوبم
                        و سلام به همه شبندری ها و اعضای فهیم این تاپیک و همچنین دوستان قدیمی و کاربران جدید
                        دایورت را خوب اومدی
                        چش مایی
                        والله چه بگم - خیلی رو اعصابه این شبندر
                        دوست خوبی در این تاپیک مطلب میزنه (remi213) که آدمو یاد قدیما میندازه (تحلیل ها . اطلاع رسانی ها ........)
                        و اما ایشان 17 بند جهت مطرح کردن در این مجمع پیشنهاد دادن که بعضی هاشون واقعاً خوب ارائه شده .
                        باید دید تغییر و یا عدم تغییر در هیئت مدیره باعث ابقای مدیرعامل فعلی (جناب نامور) میشه یا نه .(رویانیان که امروز استعفا کرد)
                        و آیا میشه امیدوار بود دولت (پالایش و پخش ) دست از سر شبندر برداره و گره های کور باز بشه
                        البته شما استاد ما هستید اما باز هم تاکید به رعایت حد ضرر و سود برای همه دوستان میکنم
                        [/COLOR]زرشک جون که هنوز با سهمه و کم و بیش مطلب میزنه . اما از بقیه خبر ندارم .
                        تنها شبندر نیست که اعصاب مصاب برامون نگذاشته , فارس و شخارک و پرسپولیس روانی مون کرده
                        نوسانگیری توی این بازار جرات میخواد که ما نداریم پس فعلا کنار نشستم و منتظر آینده و مهره ها بدون حرکت - و دریغ از یه کیش - مات پیش کش
                        سلام به امام رضا(ع) برسان .
                        ضمناً حال و حوصله رفتن به مجمع را نداشتم . اگر خبری بدستم رسید اطلاع رسانی میکنم .جالب اینه که تعداد خودروهائیکه الان در پارکینگ محل مجمع میبینم چند برابر بیشتر از زمان تشکیل مجمع اصلی (31/4/92) - چه خبره -

چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ALEN
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 746

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز و خوبم
                          و سلام به همه شبندری ها و اعضای فهیم این تاپیک و همچنین دوستان قدیمی و کاربران جدید
                          دایورت را خوب اومدی
                          چش مایی
                          والله چه بگم - خیلی رو اعصابه این شبندر
                          دوست خوبی در این تاپیک مطلب میزنه (remi213) که آدمو یاد قدیما میندازه (تحلیل ها . اطلاع رسانی ها ........)
                          و اما ایشان 17 بند جهت مطرح کردن در این مجمع پیشنهاد دادن که بعضی هاشون واقعاً خوب ارائه شده .
                          باید دید تغییر و یا عدم تغییر در هیئت مدیره باعث ابقای مدیرعامل فعلی (جناب نامور) میشه یا نه .(رویانیان که امروز استعفا کرد)
                          و آیا میشه امیدوار بود دولت (پالایش و پخش ) دست از سر شبندر برداره و گره های کور باز بشه
                          البته شما استاد ما هستید اما باز هم تاکید به رعایت حد ضرر و سود برای همه دوستان میکنم
                          [/COLOR]زرشک جون که هنوز با سهمه و کم و بیش مطلب میزنه . اما از بقیه خبر ندارم .
                          تنها شبندر نیست که اعصاب مصاب برامون نگذاشته , فارس و شخارک و پرسپولیس روانی مون کرده
                          نوسانگیری توی این بازار جرات میخواد که ما نداریم پس فعلا کنار نشستم و منتظر آینده و مهره ها بدون حرکت - و دریغ از یه کیش - مات پیش کش
                          سلام به امام رضا(ع) برسان .
                          ضمناً حال و حوصله رفتن به مجمع را نداشتم . اگر خبری بدستم رسید اطلاع رسانی میکنم .جالب اینه که تعداد خودروهائیکه الان در پارکینگ محل مجمع میبینم چند برابر بیشتر از زمان تشکیل مجمع اصلی (31/4/92) - چه خبره -

سلام حاج خانوم کجایی رفتی دیگه پیدات نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /:.grlim:./

من که با سهمام هستم ( 99٪ پالایشی)
                          شما که نزدیکی منت بزار سر ما یه چند تا خبر خوب از مجمع برامون بگیر مرسی
                          چش مایی /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                            سلام حاج خانوم کجایی رفتی دیگه پیدات نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /:.grlim:./

من که با سهمام هستم ( 99٪ پالایشی)
                            شما که نزدیکی منت بزار سر ما یه چند تا خبر خوب از مجمع برامون بگیر مرسی
                            چش مایی /.:biggrinsmiley.:/
                            به به سلام آلن جون
                            خیلی مخلصیم
                            چشم
                            99% ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            اون یک درصد چیه دیگه ؟
                            فولادی ها رو توی پرتفوی دوم ات داشتی درسته؟
                            هستم . مطالب دوستان را دو سه روز یکبار میخونم
                            اما بقول سوشیانت خیلی رو اعصابه این شبندر . برامون حال و حوصله نمیزاره مطلب بزنیم
                            برآت آرزوی سودمندی میکنم
                            چش مایی
                            چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ALEN
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 746

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                              به به سلام آلن جون
                              خیلی مخلصیم
                              چشم
                              99% ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              اون یک درصد چیه دیگه ؟
                              فولادی ها رو توی پرتفوی دوم ات داشتی درسته؟
                              هستم . مطالب دوستان را دو سه روز یکبار میخونم
                              اما بقول سوشیانت خیلی رو اعصابه این شبندر . برامون حال و حوصله نمیزاره مطلب بزنیم
                              برآت آرزوی سودمندی میکنم
                              چش مایی
                              :)) یه درصده هم بیمه دانا
                              فولادیارو هم دارم هنوز :)

نظر

• ebi_atish
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 65

تصمیمات مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1392/12/29 شرکت پالايش نفت بندرعباس - نماد: شبندر

http://codal.ir/Reports/Exports/MXuJ...e2Tw%3d%3d.pdf

نظر

در حال کار...
                                X