پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

از شبندر غافل نشوید

نظر

• remi213
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 219

تولید قیر از نفت خام سنگین در ایران

تولید قیر از نفت خام سنگین در ایران

محققان پژوهشگاه صنعت نفت اخیرا با اجرای تحقیقاتی موفق شدند از نفت خام فوق سنگین قیر باکیفیت تولید کنند که اولین پالایشگاه نفت در قشم برای این منظور با طراحی محققان این پژوهشگاه در دست ساخت است.

به گزارش مهر، فرایند تولید قیر با كیفیت از نفت خام‌های آسفالتینی كه از ابتدا به فرایند "تاپینگ" مشهور شد امروزه طرفداران بسیاری در داخل و خارج از كشور یافته است.

نفت‌های خام فوق سنگین آسفالتینی كه در اواسط دهه 80 از ارزش بسیار پایینی در بازار فروش نفت خام برخوردار بود امروزه به ارزش واقعی خود رسیده است. استفاده مناسب از هر نفت خام منجر به ایجاد ارزش افزوده مناسب خواهد شد. بر خلاف نفت‌های خام سبک كه برای تولید حداكثری فراورده‌های میان تقطیر قابلیت دارند برای نفت‌های خام فوق سنگین آسفالتنی با محدوده API 15 الی 20، تولید قیر در اولویت قرار دارد زیرا آسفالتین موجود در این نوع نفت خام، عامل بسیار موثری در بهبود كیفیت قیر خواهد بود.

در حال حاضر پژوهشگاه صنعت نفت، پتنت فرایند تولید قیر از نفت خام فوق سنگین آسفالتینی را به ثبت رسانده و آمادگی واگذاری دانش فنی مذكور به تمام شركت‌های سرمایه گذار داخلی و خارجی را دارد.

هم اینک اولین پالایشگاه نفت خام فوق سنگین در قشم با طراحی پژوهشگاه صنعت نفت و با ظرفیت 30 هزار بشكه در روز در حال احداث است.

پژوهشگاه صنعت نفت فرایند دیگری در ارتباط با نفت‌های خام فوق سنگین آسفالتینی تحت عنوان آسفالتین زدایی حرارتی توسعه داده است كه در آن بیش از 90 درصد از آسفالتینی و فلزات سنگین موجود در نفت خام به عنوان محصول فرعی جداسازی شده و قابلیت اضافه شدن به قیر و بهبود كیفیت آن را دارد.

محصول اصلی این فرایند، نفت خام سبک شده با 10 تا 15 درجه افزایش API است. مناسب‌ترین خوراک برای این فرایند، نفت‌های خام آسفالتینی با درجه API 10 تا 20 است و هر چه نفت خام سنگین‌تر و درصد آسفالتین آن بیشتر باشد عملكرد و بازده این فرایند افزایش می‌یابد.

این تكنولو‍ژی در ادغام با تكنولو‍ژی تاپینگ، بسیار سود آور بوده و بازگشت سرمایه آن كمتر از دو سال برآورد می‌شود.

حجم سرمایه گذاری برای این فرایند بسیار كم و در محدوده 500 تا 700 دلار به ازای هر بشكه است. این فرایند برای اولین بار در جهان ارائه شد و اختراع آن نیز به ثبت رسیده است.

با توجه به منابع عظیم نفت خام های فوق سنگین آسفالتینی در كشور از جمله میادین آزادگان و كوه موند، فرایندهای مناسب برای این نوع نفت خام در پژوهشگاه صنعت نفت توسعه داده شده و به این ترتیب تلاش می‌شود این منابع عظیم همراه با ایجاد تكنولوژی‌های جدید با مناسب‌ترین قیمت به فروش رفته و از موهبات پنهان این نوع نفت خام نیز استفاده بهینه صورت پذیرد.

اغلب پالایشگاه‌های كشور و جهان بر اساس نفت‌های خام سبک با محدوده درجه API بالاتر از 30 طراحی شده و قابلیت دریافت نفت‌های خام فوق سنگین از نوع آسفالتینی را ندارند زیرا مشكلات فراوانی در فرایند پالایش و تصفیه و همچنین تاسیسات آن پالایشگاه‌ها بوجود می‌آورد. بر این اساس ایجاد فرایندهای جدید برای این نوع از نفت خام، رسالت اصلی مراكز علمی و تحقیقاتی كشور و از جمله پژوهشگاه صنعت نفت بوده است.

این نوع تكنولوژی‌ها باید علاوه بر سود اقتصادی قابل توجه، به حجم سرمایه گذاری اندكی نیز نیاز داشته تا بخش خصوصی متمایل به ورود به این عرصه باشد. تكنولوژی‌های تاپینگ و آسفالتین زدایی حرارتی هر دو از این نوع بوده و لذا این دو فرایند در ادغام با یكدیگر سود بسیار بالاتری به ارمغان می‌آورد بدون آنكه نیاز چندانی به افزایش حجم سرمایه گذاری داشته باشد.

با توجه به رویكرد بخش خصوصی به استفاده از این تكنولوژی‌ها، پژوهشگاه صنعت نفت آمادگی هر گونه همكاری برای واگذاری دانش‌های مذكور را اعلام کرده و از كلیه سرمایه گذاران تقاضا دارد با مراجعه به پژوهشگاه صنعت نفت نسبت به بهره برداری از دانش مذكور اقدام کنند.

نظر

• remi213
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 219

يادمان نرود:

مروري بر پتانسيل هاي شبندر در تعديل سود.....

1- افزايش نرخ دلار از 2450 تومان به 2650 تومان .... ( 8% تعديل براي سال بعد)

2- اجرايي شدن طرح توسعه بنزين در سال بعد .... ( حداقل 30% تعديل در سود سال بعد)

3- خروج از ليست صنايع الاينده ( 1% افزايش در سود شركت)

4- حل مسئله قيمت نفت خام سنگين كه حدود 6$-7$ اضافه تر گرفته شده ( 80% تعديل در سود امسال و 130% در سود سال بعد با احتساب طرح توسعه)

5- واقعي شدن قيمت نرخ خريد نفت و فروش محصولات ( 25% تعديل براي امسل و 62.5% تعديل براي سال بعد با احتساب طرح توسعه)

6- افزايش تخفيف نرخ خوراك به ميزان 5% براي پالايشگاهها با طرح توسعه كمي.. (5% افزايش حاشيه سود ناخالص امسال و سال بعد...)

7- توليد محصولات با كيفيت بيشتر و حاشيه سود بالاتر ( كه باعث افزايش حاشيه سود خواهد شد)

8- حذف 26% صندوق توسعه ملي و رفع تحريم ها (باعث افزايش صادرات به ميزان بسيار زياد مي شود :نكته: قيمت هاي صادراتي از قيمت هاي اعلامي بسيار بالاترند... حاشيه سود بالاتر"

9- فروش محصولات توسط شركت و ايجاد قسمت بازرگاني (بجز 5 فراورده استرتژيك) "كه باعث رسوب پول نقد در شركت شده و شركت مي تواند سرمايه گذاري كرده و يا سود ان را بگيرد "كه به سود شركت اضافه مي شود"

10-طرح هاي توسعه جديد... (4 -5 طرح مطرح شده در مجمع)

و ......

نكته بسيار مهم كه فراموش كردم نرخ خوراك 90% تا 95% براي 10 سال است...

يعني اين 90% كه شامل شبندر با بزرگترين طرح كمي كشور است تا 10 سال تضمين شده است

و اين يعني كاهش به سزاي ريسك غير سيستماتيك و افزايش 1 و 2 واحدي پي بر اي شركت..... (و كاهش به سزاي ريسك اين صنعت)

و حل مسئله ارزش افزوده (كه در مجلش قرار شد فقط يكبار در آخر زنجيره گرفته شود)....

نظر

• Sushiant
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 1391

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          بندر خرید حقوقی 75%

:O
          در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          شبریز سال 93 شکوفا خواهد شد
          بندر نقده نقده بندر رو بچسبید

10% تخفیف فوب یعنی = سود 600 تومانی بندر
          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• remi213
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 219

بازار امروز براي شبندر بسيار مفيد بود.......

ته مانده كساني كه مي بايست خارج مي شدند خارج شدند....

سهم خشك است و در روند صعودي قرار دارد....
            آخرین ویرایش توسط remi213؛ 2014/02/02, 10:57.

نظر

• بهزادی
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 99

تاريخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸

عرضه اولیه نفت سپاهان تا دو هفته آینده انجام نمی‌شود

عرضه اولیه نفت سپاهان در این هفته و با توجه به تعطیلات هفته بعد قطعاً انجام نمی گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، علی صحرایی معاون بازار شرکت بورس اوراق بهادار با بیان این مطلب گفت: با توجه به عدم ارائه عملکرد 9 ماهه شرکت و همچنین تعطیلات 22 بهمن تا پایان هفته بعد عرضه اولیه نفت سپاهان انجام نمی گیرد.

نظر

• remi213
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 219

به علت بسته شدن تالار شبندر در تالار بورس از دوستان تالاربورس در خواست دارم تا زمان بازگشايي پست هاي مفيد خود را در اين سايت قرار دهند...

با تشكر

نظر

• remi213
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 219

امروز متوجه شدم كه شبندر را چرا ديروز باز كردند......

براي جلوگيري از افت شاخص طي امروز و روز هاي آتي مي باشد.....

نظر

• roma.consis
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 136

در اصل توسط remi213 پست شده است View Post
                    به علت بسته شدن تالار شبندر در تالار بورس از دوستان تالاربورس در خواست دارم تا زمان بازگشايي پست هاي مفيد خود را در اين سايت قرار دهند...

با تشكر
                    با سلام. بروی چشم.
                    من هم ازین که تاپیک توی تالار بسته شد به شدت ناراحت شدم. بالاخره برخی کاربران ... بگذریم.
                    من هم احساس تکلیف کردم و ازین به بعد تا زمانی که تالار به راه بیوفته اینجا در خدمت دوستان هستیم.
                    با تجربه ها و قدیمی ها همون دیروز که دیدند تامین اجتماعی اون طور صف رو عرضه کرد، متوجه شدن که داستان چیه. ما هم اونجا توی تاپیک هشدار دادیم که اسنادش هم الان موجوده. یک سری ما رو به بدبینی و منفی بافی متهم کردند.
                    خدا رو شکر زمان صحت گفته های ما رو ثابت کرد.
                    اما الان هم دیر نشده.
                    من یه جا توی همون تالار دیدم که یک کاربر سود سال آینده رو 150-200 تخمین زده بود. باید خدمت ایشون عرض کنم که این مقدار خیلی خوش بینانه است و بعید می دانم این سود محقق شود.
                    علی ای حال من خودم دیروز به صف خرید دادم و الان شبندر ندارم.
                    دوستان خودشون تصمیم بگیرند که می خوان چی کار کنن.
                    الخیر فی ما وقع

نظر

• remi213
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 219

در اصل توسط roma.consis پست شده است View Post
                      با سلام. بروی چشم.
                      من هم ازین که تاپیک توی تالار بسته شد به شدت ناراحت شدم. بالاخره برخی کاربران ... بگذریم.
                      من هم احساس تکلیف کردم و ازین به بعد تا زمانی که تالار به راه بیوفته اینجا در خدمت دوستان هستیم.
                      با تجربه ها و قدیمی ها همون دیروز که دیدند تامین اجتماعی اون طور صف رو عرضه کرد، متوجه شدن که داستان چیه. ما هم اونجا توی تاپیک هشدار دادیم که اسنادش هم الان موجوده. یک سری ما رو به بدبینی و منفی بافی متهم کردند.
                      خدا رو شکر زمان صحت گفته های ما رو ثابت کرد.
                      اما الان هم دیر نشده.
                      من یه جا توی همون تالار دیدم که یک کاربر سود سال آینده رو 150-200 تخمین زده بود. باید خدمت ایشون عرض کنم که این مقدار خیلی خوش بینانه است و بعید می دانم این سود محقق شود.
                      دوستان خودشون تصمیم بگیرند که می خوان چی کار کنن.
                      الخیر فی ما وقع

به به.... تخريب كار قسم خورده....

لطفا محاسبات خود را اريه دهيد....... در غير اين صورت.... هيچ كدام از صحبت هاي شما اعتباري ندارد.....

استدلال بالا كاملا غير كارشناسانه است.... تامين چقدر سهم دارد؟ 8 ميليون چقدر از حجم آن است؟!

سود سال بعد شبندر در بد بينانه ترين حالت 450 تومان است... و انشاا... تا 3 هفته ديگر اعلام خواهد شد...
                      اگر سود بالاي 600 تومان يا 740 تومان ديديد تعجب نكنيد....

نظر

• remi213
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 219

.......ع
                        هيچ مطلبي بدون منبع و استدلال و تحليل ارزشي ندارد......
                        ما تحليل اعدادي در صورت هاي مالي ارايه كرديم
                        پتانسيل هاي سهم را بيان كرديم.....
                        قوانين پيش رو را بررسي كرديم.....
                        روند توليدات شركت را بررسي كرديم....

تمام بررسي ها را اعلام كرديم.... و تحليل ارائه كرديم...

شما اگر واقعا بر اين باوريد مثل ما تحليل ارائه كنيد و يا اعداد و ارقام خود را ارائه دهيد .....

نظر

• remi213
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 219

شما 1 ماه است راجب شبندر بد مي گوييد و تشويق به فروش و عدم خريد مي كنيد....

حال مي گوييد تا ديروز شبندر داشته ايد....

قست تهمت ندارم.... خود قضاوت كن..... به گفته هايت
                          آخرین ویرایش توسط remi213؛ 2014/02/02, 18:45.

نظر

• مسعود تحلیگر
                            عضو جدید
                            • Feb 2014
                            • 4

من به شبندر خوش بینم امروز هم لیدری کرد
                            انشااله

نظر

• roma.consis
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 136

در اصل توسط remi213 پست شده است View Post
                              هيچ مطلبي بدون منبع و استدلال و تحليل ارزشي ندارد......
                              ما تحليل اعدادي در صورت هاي مالي ارايه كرديم
                              پتانسيل هاي سهم را بيان كرديم.....
                              قوانين پيش رو را بررسي كرديم.....
                              روند توليدات شركت را بررسي كرديم....

تمام بررسي ها را اعلام كرديم.... و تحليل ارائه كرديم...

شما اگر واقعا بر اين باوريد مثل ما تحليل ارائه كنيد و يا اعداد و ارقام خود را ارائه دهيد .....

اگر موفق شدید به کسی خیانت کنید،آن شخص را احمق فرض نکنید. بلکه بدانید او خیلی بیشتر از انچه لیاقت داشته اید به شما اعتماد کرده است...

با نام و یاد پروردگار عالم

با سلام و درود

هم اکنون قیمت جهانی بنزین گالنی 2.61 دلار امریکاست ، یعنی لیتری 69 سنت

حال اگر دلار رو با قیمت مبادله ایی( 2450 تومان طبق بودجه پالایشگاهها ) تبدیل به ریال کنیم میشه 1690 تومان و اگر با دلار بازار آزاد تبدیل به ریال کنیم ( قیمت دلار در بازار آزاد هم اکنون 2960 تومان ) میشه 2040 تومان به ازای هر لیتر

و با دلار 2650 تومان ( قیمت دلار در بودجه سال 93 ) میشه لیتری 1830 تومان

بنزین در کشورهای مختلف با نرخهای مختلف معامله میشه
                              ارزانترین قیمت بنزین دز کشورهای عضو اوپک هستش نظیر ونزوئلا ، عربستان ، بحرین ، لیبی ، کویت ، قطر ، مصر ، عمان ، الجزایر وووو

در این کشورهل بنزین بین 30 تومان تا 300 تومان عرضه میشه ( خیلی کمتر از قیمت بنزین در ایران )

اما بنزین در کشورهای اروپایی و امریکا و کانادا با قیمتهای بالا عرضه میشه و حتی در هر کدام از شهرها قیمتهای مختلف و شناوری داره

مثلا در ایتالیا ، فرانسه ، آلمان ، نروژ ، ایرلندجنوبی وووو
                              در این کشورها هر لیتر بنزین بین 2000 تا 3000 تومان عرضه میشه

قیمت بنزین بسته به کیفیت ، قیمت جهانی ، موقعیت جغرافیایی کشورها و شهرها ، عوارض و مالیاتهای خاص اون کشور متفاوت بوده و در نوسان

لذا اینکه بگیم قیمت بنزین در خارج از کشور فلان قیمته صحبت درستی نیست !!
                              منظور از خارج رو باید مشخص کرد!

اگر منظور از خارج قیمت جهانی بنزین هست که بالا حساب کردم لیتری 1690 تومان با دلار مبادله ایی و 2040 تومان با دلار آزاد و با دلار 2650 تومان میشه لیتری 1830 تومان

اگر منظور کشور خاصی باشه که باید اسم کشور رو گفت
                              همونطور که در جهان کشورهای زیادی هستند که قیمت بنزینشون بیشر از ایران عرضه میشه خیلی از کشورها هم هستن که قیمت بنزینشون خیلی کمتر از ایران عرضه میشه

خوراک پالایشگاهها در سال 92 با ارز مبادله ایی محاسبه و تحویل پالایشگاهها داده میشه و از اونطرف محصولات و فرآوردها نیز با دلار مبادله ایی تحویل گرفته میشه

اگر مبنای قیمت فروش پالایشگاهها با نرخ دلار آزاد محاسبه بشه لاجرم قیمت خوراک این شرکتها نیز با نرخ دلار آزاد محاسبه خواهد شد

از اونجایی که عمده حاشیه سود پالایشگاهها ناشی از تخفیف 5% خوراک به این شرکتهاست ریسک بسیار بالایی این شرکتهارو تهدید میکنه

بعد از اتمام برنامه توسعه پنج ساله فعلی معلوم نیست که آیا این 5% تخفیف اعمال خواهد شد یا خیر
                              اگر این 5% تخفیف حذف بشه سودسازی پالایشگاهها به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت

به عنوان مثال حاشیه سود شبندر فعلا" 9% بوده که 55% از این سود از محل تخفیف این 5% ناشی میشه

لذا حتی اگر سود امسال شبندر رو 250 تومان بدونیم تنها 110 توملن از این سود متعلق به سود عملیاتی شبندر بوده و الباقی از صدقه سری تخفیف 5% هستش

خوب ببینیم شبندر سال آینده چه سرنوشتی خواهد داشت این شاه از تخت افتاده پالایشی !

با افزایش قیمت دلار مبادله ایی از 2450 تومان به 2650 تومان
                              و با فرض نفت بشکه ایی 100 دلار ( که هر چقدر بیشتر پایین بیاد به زیان شبندر و الباقی پالایشگاههاست )

با فرضیات بالا سال آینده 350 میلیارد تومان به سود ناخالص شرکت اضافه میشه و از اونجایی که قیمت فروش پالایشگاهها نیز به قیمت فوب خلیج فارس هست و نمیتونن افزایش بیشتری داشته باشن لذا افزایش حقوق پرسنلی و سایر هزینه هارو هم سال آینده خواهیم داشت و شبندر تحت فشار عدم امکان افزایش قیمت متناسب با تورم

همونطور که در بالا قید شد قیمت فروش بنزین و سایر فرآوردها به شرکت پخش اگر بالاتر از قیمت جانی نباشه کمتر هم نیست!

سال آینده حداقل 250 میلیارد تومان به هزینه های شبندر اضافه خواهد شد که در نتیجه تنها حدود 100 میلیارد تومان به سود سال آینده شبندر اضافه میشه یعنی سهمی 7 تومان

خوب حالا باید ببینیم طرح و توسعه شبندر کی به بهره برداری میرسه و با چه ظرفیتی کارخواهد کرد و چه میزا به سود شرکت اضافه میکنه

با تمام این تفاسیر به نظر میرسه در خوشبیناته ترین حالت شبندر برای سال آینده بین 240 تا 260 تومان سود بدست بیاره

عرض کردم در خوشبینانه ترین حالت

طبق محاسباتی که انجام دادم هر یک دلار کاهش در نرخ جهانی نفت 40 تا 55 میلیارد تومان از سود شبندر خواهد کاست

به عبارتی در صورت کاهش 10 دلاری در قیمت جهانی نفت 400 تا 550 میلیارد تومان از سود شبندر از بین میره در واقع به ازای هر سهم 28 تا 40 تومان

لذا توجه به قیمت جهانی نفت همپای توجه به نرخ تسعیر دلار در صورتهای مالی نیز ضروریست

توجه سهامداران رو به این نکته جلب میکنم که در صورت تشویق سرمایه گذاران خارجی به سرمایه گذاری در بخش پالایش مطمئنا" عرصه برای فعالیت و رقابت پالایشگاهها تنگتر خواهد شد

روزی خواهد رسید که پالایشگاهها برای فروش بنزین و سایر محصولا خود تبلیغات و بازاریابی کرده و حتی مجبور به کاهش قیمت فروش گردند
                              شاید حتی کمتر از قیمتهای فوب خلیج فارس

همه چیز بسته به شرایط و محیط اقتصادی در آینده داره

به شرکتهای حقوقی ، مشاوران مالی این شرکتها و پرتفوی گردانها و شرکتهای سرمایه گذاری به ویژه بانکها پیشنهاد میکنم در سرمایه گذاری روی این صنایع هوشیارتر عمل کرده و مخاطرات احتمالی رو در نظر بگیرند

به نظر افت ادامه دار پالایشگاهها محتمل تر به نظر میرسه حتی اگر سود سال آینده اندکی بیشتر از امسال باشه !

شبندر در حال تشکیل یه نوار مقاومتی بسیار محکم در محدوده 1350 تا 1550 بوده که رفته رفته امیدها از شکست این نوار به یاس و نامیدی تبدیل میشه

در صورت نزول قیمتها به زیر 1300 تومان سالها زمان لازمه که شبندر بتونه به قیمتهای بالای 1550 تومان برسه

محتملترین سود سال 93 برای شبندر با توجه به واقعیتهای موجود بین 150 تا 200 تومان میباشد به شرط آنکه قیمت جهانی نفت از 85 دلار کمتر نشه ( متوسط سال 93 )

این مطالب نظر شخصی بنده بوده و همگی رو به تحلیل و تحقیق و تدبیر و مشورت توصیه میکنم

موفق باشید

نظر

• سیگنال
                                Banned
                                • Nov 2012
                                • 714

چرا سهمهاي پالايشي با حمايت کامل حقوقي ها رو برو هستند و در اين مدت ريزشي شاخص کمترين نزول را داشته اند و بنوعي سهمهاي اين گروه را دارن بدون سر و صدا جمع آوري ميکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1..براساس مصوبه مجلس ماليات بر ارزش افزوده نفت توليدي و فرآورده‌هاي مالياتي فقط يکبار در انتهاي زنجيره توليد و توزيع آنها توسط شركت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي محاسبه و دريافت مي‌شود.

2.. افزايش تخفيف نرخ خوراك به ميزان 5% براي پالايشگاهها

3..افزايش نرخ دلار از 2450 تومان به 2650 تومان (8% تعديل براي سال بعد)

4..حذف 26% صندوق توسعه ملي و رفع تحريم ها (باعث افزايش صادرات به ميزان بسيار زياد مي شود :نكته: قيمت هاي صادراتي از قيمت هاي اعلامي بسيار بالاترند... حاشيه سود بالاتر)

5..تصويب افزايش نرخ حاملهاي انرژي در سال 93، از قبيل بنزين و گازوئيل و فراورده هاي آنها که از اين قسمت هم تعديلهاي بسيار همراه پالايشي ها خواهد بود

6..ورود شرکتهاي نفتي بزرگ دنيا از قبيل (شل، بريتيش پتروليوم و توتال ) براي عقد قرار دادهاي جديد و طرح هاي توسعه و اقتصادي پيش رو که در اين قراردادها گنجانده ميشود

در کشوري که محور اصلي اقتصاد ، توليد و استراتژيک ترين صنعت آن مربوط به نفت و پالايش است سرمايه گذاري در اين صنعت بدور از هرگونه ريسک خواهد بود.گروه پالايشي همچون سال گذشته با توجه به فاکتورهاي پيش رو ، بزودي تک ستاره بازار بورش خواهد شد

نظر

در حال کار...
                                X