در اصل توسط shimab پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
خوب یه احتمال در پست قبلی دادم که ممکنه صف رو بدن ........... صف رو دادن بازی جالب شد ........حالا باید ببینیم چی میشه .............
عجب بزن بزنی شده///
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Post:x میثم جان خوب شد نفروختی ... :x
من همه رو که نمیفروشم ......5 درصدشو میخواستم بدم .......که ریسکمون هم کمتر بشه و شناساییه سود کنم ........که موقع نپره .......
ولی عجب معاملاتی داره ........بریم زوم کنیم ببینیم چه خبره .........خریدار میبره یا فروشنده ...........کی داره عرضه میکنه !!!1 عجب بی کله ایه :d
شاید دارن برای از ما بهترون عرضه میکنن ............هاها ...........و گرنه دلیل دیگه ای برای عرضه وجود نداره ....من مطمئنم که دارن برای از ما بهترون عرضه میکنن :D و گرنه 20 میلیون سهمو تو 5 دقیقه نمیخریدن ......هاها///
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاهاي اقاهه
بيخود داري تلاش مي کني دست از سر سهم بردار.بازار با تمام توانش خواهد خريد.
بزودي هم خصوصي سازي بايد سهم را ببنده و با يک تعديل 60الي 70 توماني سهم را بالاي 500تومان بازش کنه لذا همون تعداد سهم را اگه نگهداري کلي سود خواهي کرد.
فکر کنم با دو ميليون معمله ديگه سهم صف خريد بشه..يا فروشنده جا زد يا تموم کرد رفت پي کارش.
بهتر ميشه .چون سهم وقتي شد 300 يا 400 تومان ديگه اونجا مزاحم نيستي.
نظر
-
در اصل توسط پريسا پست شده است View Postامروز دليل اين فرشنده ها چيه مگه شنبه خبري هست؟
البته این نظرم منه که میتونه 100 درصد اشتباه باشه ...ولی معاملات اینو میگه ..........شاید هم دارن خالی میکنن و میفروشن .........ولی خریدرا هم خوب داره میخره///
نظر
-
-
ما که امروز 207 تومن خریدهامون رو تکمیل کردیم، یه مقدار هم قپیرا با شبندر تعویض کردم. چون پتانسیل رشد شبندر رو بیشتر از قپیرا دیدم. ایشالا بقیه قپیرا ها هم روزهای بعد. اگر سهم شبندر باز بمونه .
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...قطعا سهم یه دوره اصلاح رو دااره...چون من امروز به زور وارد سهم شدم....
اگر دوره اصلاح داره که باید خیلی راحت واردش میشدی نه به زور!
منهم به خیال اینکه امروز حداقل تا 200 اصلاح میکنه اون پایین بودم اما رو دست خوردم!! پایانیش هم که رفت بالا! ;;)آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/09/19, 10:36.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر