پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sushiant
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 1391

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

اعلام نرخ های فروش در هفته جاری/ارز مبادلاتی جایگزین ارز مرجع شد
    تغییر میزان مانده های بستانکاری حساب های مربوط به مالیات بر ارزش افزوده فرآورده های فروش رفته برای سال های 1390، 1391 و نیز شش ماهه اول سال 1392 از طریق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به حساب خزانه داری کل کشور و ابهامات پیرامون نرخ نفت خام و میعانات گازی از مواردی است که موجب شده سرمایه گذاران...
    سایه ابهامات متعدد در حالی برسر گروه پالایشی افتاده که گمانه زنی های متفاوتی از مثبت یا منفی بودن نتایج حاصل از آن بر عملکرد شرکت های این صنعت صورت می گیرد. به گزارش بورس نیوز، تغییر میزان مانده های بستانکاری حساب های مربوط به مالیات بر ارزش افزوده فرآورده های فروش رفته برای سال های 1390، 1391 و نیز شش ماهه اول سال 1392 از طریق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به حساب خزانه داری کل کشور و ابهامات پیرامون نرخ نفت خام و میعانات گازی از مواردی است که موجب شده سرمایه گذاران برای خرید و فروش سهام شرکت های فعال این حوزه با سردرگمی مواجه باشند و در کنار ناتوانی برای تصمیم گیری جهت خرید و فروش این سهام، تنها نظاره گر معاملات پالایشی ها باشند. علاوه بر این، ابهامات موجود آنچنان تأثیرگذار است که اکثر قریب به اتفاق شرکت های پالایشی توانایی انتشار گزارش های عملکرد پایان دوره سال مالی 92 خود را پس از گذشت حدود دو ماه از آن ندارند. در همین ارتباط به گفتگو با مدیران شرکت های این گروه پرداختیم تا از جزییات ابهامات سایه افکنده بر پالایشگاه ها مطلع شویم. صبور بودن بهترین رفتار در شرایط مبهم کنونی مدیر مالی شرکت پالایش نفت لاوان پیرامون وضعیت حاکم بر فعالان این صنعت به خبرنگار بورس نیوز گفت: با توجه به اینکه اعلام نرخ فروش داخلی و صادراتی فرآورده ها و یارانه ها مربوط به آن توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران صورت می پذیرد و به دلیل عدم نهایی شدن نرخ مذکور برای شرکت های پالایشی، تهیه اطلاعات عملکردی پایان دوره سال مالی 92 امکان پذیر نیست. عزیزی افزود: در مقطع کنونی با توجه به عدم مشخص شدن نرخ نهایی فروش فرآورده ها و یارانه آن، میزان تحقق بودجه سال مالی گذشته معلوم نیست. هرچند طی دوره مالی مذکور میزان تولید و فروش از نظر مقداری طبق آخرین برآوردها محقق شده است. وی در خصوص تغییر نرخ نفت خام و افزایش آن از 18 هزار به 54 هزار تومان نیز تصریح کرد: بهای نفت خام و میعانات گازی مصرفی پالایشگاه ها بر مبنای 95 درصد نرخ فوب خلیج فارس تعیین می شود، افزایش ریالی آن به 54 هزار تومان بر عملکرد شرکت های گروه پالایشگاهی تأثیری نداشته و تنها مربوط به مراودات میان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با خزانه داری کل کشور است. مدیر مالی "شاوان" پیرامون زمان انتشار گزارش عملکرد 12 ماهه سال مالی 92 نیز گفت: به محض ابلاغ نرخ های نهایی فروش فرآورده ها، گزارش عملکرد پایان دوره جهت حسابرسی به سازمان حسابرسی ارسال خواهد شد. اما در شرایط کنونی و با توجه به عدم قطعیت برخی موارد اثرگذار بر عملکرد مالی، نمی توان پیرامون میزان تحقق سود 3023 ریالی برآوردی سال مالی 92 اظهارنظر کرد. از این رو بهترین تصمیم برای شرایط ابهام آلود کنونی، اتخاذ صبر بیشتر توسط سهامداران و سرمایه گذاران است. عزیزی پیرامون مطالبات و بدهی های احتمالی در "شاوان" نیز اظهار داشت: در حساب های مالی سال 92 و 93 پالایش نفت لاوان از بابت اعتبارات دریافتی جهت اجرای طرح توسعه ای از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران مبلغی بدهی منظور شده بود که پیش بینی می شود این مبالغ تا پایان سال مالی جاری تسویه شود. این اعتبارات بابت اجرای طرح بهبود عملیات و حفظ و بهینه سازی ظرفیت پالایشگاه دریافت شده و طی سال جاری فرآیند تولید و کیفی سازی محصولات یورو 4 به اتمام خواهد رسید. وی افزود: بدین ترتیب با اجرای این طرح ظرفیت تولید محصولات به 63 هزار تن در روز افزایش خواهد یافت. بطوریکه به نظر می رسد گزارش اولین پیش بینی حسابرسی شده سال مالی 93 نیز بر مبنای این مقدار تولید ارایه گردد. این مقام مسئول در خصوص صحت و سقم صدور ابلاغیه های متعدد به شرکت های این گروه و احتمال نوسان اطلاعات آنها تحت تأثیر این ابلاغیه ها، گفت: ابلاغیه جدیدی به "شاوان" ارایه نشده و تنها موضوع مربوط به نرخ ارز می شود . چراکه ابهاماتی پیرامون نرخ ارز در نظر گرفته شده برای سال مالی 91 وجود داشت که نتیجه آن هنوز اعلام نشده است. بطوریکه در صورت اجرا این ابلاغیه نرخ ارز مبادلاتی به جای ارز مرجع از نیمه دوم سال 91 به بعد اعمال خواهد شد. وی در خاتمه سخنان خود وضعیت عملکردی پالایشگاه ها را رو به بهبود توصیف کرد و گفت: چشم انداز صنعت پالایشگاهی مثبت ارزیابی می شود و در این میان اتخاذ تدابیر لازم جهت اجرای طرح های توسعه ای و کیفی سازی محصولات نیز شرایط مطلوبی را برای "شاوان" فراهم آورده است. عملکرد 12 ماهه از بودجه برآوردی انحرافی ندارد! مدیر امور مالی شرکت پالایش نفت شیراز نیز پیرامون عملکرد 12 ماهه سال مالی 92 و لغو مجمع عادی سالیانه صاحبان سهام به دلیل عدم امکان ارایه صورت های مالی پایان دوره ای گفت: به دلیل عدم روشن شدن نرخ های فروش و ناتوانی در برآورد درآمدهای محقق شده حاصل از فروش سال مالی 92، بودجه عادی سالیانه صاحبان سهام به تعویق افتاد و زمان برگزاری این جلسه متعاقب نهایی شدن نرخ های فروش فرآورده ها توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و امکان ارایه بودجه محقق شده سال مالی 92 اعلام خواهد شد. تنگستانی پیرامون وضعیت تولیدی و عملکردی "شراز" تا پایان سال مالی 92 گفت: در دوره مذکور از نظر مقدار تولید فرآورده ها انحرافی نسبت به آخرین برآوردها وجود نداشته و فعالیت تولیدی شرکت طبق برنامه پیش رفته است، بطوریکه تنها ابهامات موجود مربوط به نرخ های فروش می باشد. وی در خصوص اعمال نرخ ارز مبادلاتی در صورت حساب های عملکردی پالایشگاه ها و آثار ناشی آن گفت: تا دو هفته اخیر نرخ ارز نیز از جمله ابهامات موجود گروه پالایشی بود. اما این موضوع بالاخره نهایی شد و مقرر گردید از 91.7.1 نرخ ارز مبادلاتی به جای ارز مرجع مبنای محاسبات قرار گیرد. مدیر مالی "شراز" از تسویه تمامی مطالبات و بدهی های این مجموعه به صورت روزانه سخن گفت و افزود: گزارش حسابرسی شده اولین پیش بینی سود هر سهم سال مالی 93 نیز به احتمال زیاد طی دو هفته آتی به سهامداران و سرمایه گذاران بازار سهام اعلام می شود. تنگستانی در خاتمه با مثبت ارزیابی کردن چشم انداز پالایشی ها در سال 93 ابراز داشت: به نظر بنده وضعیت مثبتی پیش روی شرکت های فعال این صنعت وجود دارد، گرچه سال جاری نسبت به سال گذشته اندکی متفاوت خواهد بود. چراکه امسال جهش نرخ ارز را همانند دو سال گذشته نخواهیم داشت. اما در مجموع شرکت های گروه وضعیت مناسبی را در تولید و فروش خود در اختیار دارند. اعلام نرخ های فروش طی هفته جاری مدیر امور سهام شرکت پالایش نفت تهران نیز در خصوص وضعیت عملکردی این مجتمع اظهار داشت: به احتمال زیاد گزارش عملکرد حسابرسی نشده سال مالی 92 تا پایان اردیبهشت ماه جاری اعلام می شود. ترابی در خصوص زمان بازگشایی نماد "َشتران" نیز به خبرنگار ما گفت: فرآیند و مراحل مربوط به ثبت افزایش سرمایه اخیر شرکت در حال پیگیری بوده و هنوز به اتمام نرسیده است. از این رو زمان بازگشایی نماد معاملاتی "شتران" مشخص نیست. این مقام مسئول در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: به نظر می رسد نرخ های نهایی فروش فرآورده های تولیدی مجتمع های پالایشی طی هفته جاری به آنها ابلاغ شود که در این صورت اطلاعات و صورت های مالی حسابرسی نشده عملکرد 12 ماهه سال مالی 92 "شراز" بزودی و پس از تأیید حسابرس در سایت کدال منتشر خواهد شد.
    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

قیمت بلوک 17درصدی "شبندر" مشخص شد

به گزارش اکوبورس،هیات واگذاری روز گذشته با واگذاری بلوک 17 درصدی پالایش نفت بندرعباس معادل دو میلیارد و 346 میلیون سهم از طریق تابلوی معاملات بورس تهران موافقت کرده است

بر اساس این گزارش قیمت هر سهم "شبندر" در این واگذاری اندکی بیش از 1620 تومان به ازای هر سهم می باشد .

سازمان خصوصی سازی بر اساس مقررات موجود می بایست ظرف 20 روز پس از آگهی عرضه بلوک 17 درصدی سهام شرکت پالایش نفت بندر عباس اعلامیه عرضه این دارایی را به شرکت بورس تهران رایه دهد.با این اوصاف به نظر می رسد روز های پایانی خرداد ماه و یا هفته اول تیرماه امسال بلوک 17 درصدی "شبندر" روی میز فروش بورس گذاشته شود

نظر

• memr
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 771

پس نشون میده ارزش بالای سهمو

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• memr
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 771

پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

سلام فردا حدود ۲۰۰ هزار سهم میخوام واردشم نظر اساتید ؟؟؟

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

گروه مالی ملت بعد از مدتها امروز 1 میلیون سهم فروش کرده !

پارسان هم یه خرید محدودی در شبریز داشته،

نظر

• ebi_atish
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 65

نظر

• memr
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 771

در اصل توسط ebi_atish پست شده است View Post
                میشه خلاصشو به مام بگیدد؟؟؟؟

نظر

• مسعود اب
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1502

سهم امروز مقاومت 1250 خود را پیش رو دارد در صورت تثبیت بالای این قیمت می تواند نشانه آغاز روند صعودی باشد.
                  بمنظور موفقیت
                  تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• رضاخان
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 121

من در قیمتهای 980 و 1100 تومان خریداری کردم اگه بازم بیاد دور و بر 1100 تومن باز هم خریداری میکنم و همیشه هم نگهش میدارم.به این سهم علاقه زیادی دارم.یکبار تو قیمت 500 خریدم و فروختمش در قیت 770. دیگه اشتباهی شبیه به این رو انجام نخواهم داد.
                    [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

بي شک اين سهم سهم خوبيه ، ولي جديدا خيلي به پر و پاي اين گروه ميپيچن ! نميدونم واسه چي ؟ دليلش هر چي باشه من که سهامدار بلند مدتشم رو خسته کرده ، ديگران رو نميدونم !
                      بابا اين بازار کلش ابهامه ، يه شرکت که درست گزارش بده نداريم ، حقم دارن ، مملکتي که هر روز حاکمانش يه تصميم جديد ميگيرن نميشه خو روش حساب کرد ، يعني دقيقا داريم روي يه شمشير دولبه راه ميريم....
                      ميخوام سهام پالايشيمو نگه دارم يه جوررر....
                      ميخوام به سهام خودروييم اضافه کنم يه جوررررر
                      ميخوام پترويي بخرم يه جوررررر
                      فلزي و ساختموني و تجهيزاتي ، فرق نداره ، از هر کدوم تو سبد دارم ولي لامصب يکيشون شسته رفته نيست ...
                      من نميدونم اين مملکت چه مرضي داره با اعصاب اين مردم بازي ميکنه !! همين امروز خبرهايي که در مورد فارس و خودرويي ها اومد رو رصد کنيد ! خدايي آدم رواني ميشه از اين همه ضد ونقيض .....، خوب يکي نيست بره بزنه دهن رسانه اي که اخبار کذب مينويسه رو صاف کنه ...
                      اعصاب نذاشتن واسمون لامصبا ....

نظر

• roma.consis
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 136

متاسفانه تالار بورس یکی دیگر از نوابغ و نخبگان نادر خودش را فراری داد. بنده بنا بر تشخیص خودم بخاطر جو نامناسب تالار، دیگر در تالار مطلب نمینویسم. چنتا سایت پولی هست که اونجا تحلیل هام منتشر میشه و اینجا هم هرازگاهی بطور رایگان می نویسم. امیدوارم دوستان بهره ی مکفی رو ببرند.
                        خوب بریم سراغ شبندر. پیش بینی می کردم که امروز از صف خرید دستوری روز یکشنبه خبری نباشد و همین طور هم شد. ریتم فروش وحشیانه ی حقوقی باعث شد که صف فروش رو برای امروز پیش بینی کنم که البته با 24 ساعت تاخیر برای فردا این اتفاق می افتد. فردا اگر شبندر بره زیره 1200 حد ضرر خیلی ها فعال میشه و اون موقع سونامی عرضه هاست که کمر سهم رو می شکند.
                        دوستانی که من رو می شناسند خوب می دونند که تارگت دادن رو زیاد اهلش نیستم، اما در جواب سوالات مکرر دوستان باید عرض کنم که شبندر در بازه ی 3 الی 4 ماهه در قیمت های 700 الی 650 آرام خواهد گرفت.
                        انتشار این مطلب با حفظ مرجع مانعی ندارد.

نظر

• memr
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 771

در اصل توسط roma.consis پست شده است View Post
                          متاسفانه تالار بورس یکی دیگر از نوابغ و نخبگان نادر خودش را فراری داد. بنده بنا بر تشخیص خودم بخاطر جو نامناسب تالار، دیگر در تالار مطلب نمینویسم. چنتا سایت پولی هست که اونجا تحلیل هام منتشر میشه و اینجا هم هرازگاهی بطور رایگان می نویسم. امیدوارم دوستان بهره ی مکفی رو ببرند.
                          خوب بریم سراغ شبندر. پیش بینی می کردم که امروز از صف خرید دستوری روز یکشنبه خبری نباشد و همین طور هم شد. ریتم فروش وحشیانه ی حقوقی باعث شد که صف فروش رو برای امروز پیش بینی کنم که البته با 24 ساعت تاخیر برای فردا این اتفاق می افتد. فردا اگر شبندر بره زیره 1200 حد ضرر خیلی ها فعال میشه و اون موقع سونامی عرضه هاست که کمر سهم رو می شکند.
                          دوستانی که من رو می شناسند خوب می دونند که تارگت دادن رو زیاد اهلش نیستم، اما در جواب سوالات مکرر دوستان باید عرض کنم که شبندر در بازه ی 3 الی 4 ماهه در قیمت های 700 الی 650 آرام خواهد گرفت.
                          چرتو پرت نگو بابا اصلا eps سهم اجازه نمیده سهم ۷۰۰ بشه خیلی ممنون از کارشناسی بی علمت همون برو تو اونجا پول بگییر بگو همه خودرویی یه ورشکسته رو بگیرن همه رو بدبخت کن :) :) :)))))) واقعا خسته نباشی... :)

نظر

• roma.consis
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 136

در اصل توسط memr پست شده است View Post
                            چرتو پرت نگو بابا اصلا eps سهم اجازه نمیده سهم ۷۰۰ بشه خیلی ممنون از کارشناسی بی علمت همون برو تو اونجا پول بگییر بگو همه خودرویی یه ورشکسته رو بگیرن همه رو بدبخت کن :) :) :)))))) واقعا خسته نباشی... :)

کدام eps؟ نکند گزارش 9 ماهه ای ارسال شده و ما از آن بی خبریم؟ یا شاید هم غیر از کدال مرجع دیگری موجود است و ما از آن بی خبریم
                            البته خساپا 50 درصد در دو ماه داد. خوب شما این دو ماه چه کار کردید؟

نظر

• memr
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 771

کدام eps؟ نکند گزارش 9 ماهه ای ارسال شده و ما از آن بی خبریم؟ یا شاید هم غیر از کدال مرجع دیگری موجود است و ما از آن بی خبریم
                              خوده ریس شرکت تو آخرین مصاحبش گفت بعد از معلوم شدن نرخا اصلا امکان تعدیل منفی نداریم بلکه اگر تخفیف هم باشه تعدیل مثبت داریم و همین تور تا ۵ ماه دیگه طرح توسعه کامل بهره برداری میرسه و افزایش سود از اون محل هم داریم حالا شما ۷۰۰ تومنو درحالی که معامله بلوکیش ۲۰ روز دیگه ۱۶۵۰ تومنه رو از کجات آوردی من موندم ....

نظر

• Sushiant
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 1391

در کنار تمام مشکلاتی که عنوان شد وجود آیدی های روان پریشی چون شما نیز از نوبرانه های این بازار است !!!

آیدی شما و کامنت هاتون معنی واقعی ترول رو نمایان میکنه ......

از اینکه دیگر در تالار مطلب نمینویسی بسیار خرسندیم ..... باشد که مایه تمدد اعصاب دوستان گردد.

نظر

در حال کار...
                                X