پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • irandarab
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 860

    #16501
    پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

    افت بورس تهران زیر خط حمایت

    افت بورس تهران زیر خط حمایت









    دنیای اقتصاد: روز گذشته شاخص کل بورس تهران در شرایطی با افت 471 واحدی روبه‌رو شد که تحلیلگران تکنیکال پیش از این مرز 64 هزار و 500 واحد را به‌عنوان خط حمایتی بورس اعلام کرده بودند. به این ترتیب دیروز شاخص کل در مسیر برگشت خود از مرز حمایتی خود عبور کرد و تا کانال 63 هزار واحد فقط 51 واحد فاصله گرفت. واحد مطالعات بازار «دنیای اقتصاد» در این میان با بررسی چشم‌انداز بازار سهام در سال 94 که در بولتن منتشرشده این واحد به چاپ رسیده، ضمن بررسی تحرکات این بازار وضعیت سال آینده بورس تهران را بر اساس مدل‌های علمی پیش‌بینی کرده است . گروه بورس – مهرنوش سلوکی: شاخص کل بورس روز گذشته درحالی فعالیت خود را به پایان رساند که بیشترین نزول هفتگی از ابتدای بهمن را ثبت کرد و به مرز کانال 64 هزارواحدی نزدیک شد. شاخص کل با افت 73/0 درصدی به رقم 64 هزار و 51 واحد رسید تا کمترین رقم خود در سال 93 را رقم بزند. این در حالی است که «دنیای اقتصاد» خط حمایتی بورس را در گزارش‌های گذشته رقم 64 هزار و 500 واحد اعلام کرده بود که با رقم دیروز این خط حمایتی شکسته شد .
    در این میان به‌رغم خبرهای مثبت که در طول هفته مبنی بر تغییر حجم مبنا، بازگشایی نمادهای پالایشگاهی، کاهش بهره مالکانه معادن و نشست مشترک مقامات ارشد اقتصادی با فعالان بازار سرمایه شنیده شد، اما بازار نتوانست انگیزه کافی را برای صعود به دست بیاورد و با روند کاهشی متوالی نگرانی‌ها را در بین سرمایه‌گذاران افزایش داد .
    روز گذشته در بازار سرمایه حدود 351 میلیون سهم معامله شد تا با رسیدن ارزش معاملات به 807 میلیارد ریال شاخص کل با افت 474 واحدی روبه‌رو‌ شود. بازار سرمایه که روزهای متوالی است روی کانال 64 هزار تایی متوقف شده است، روز چهارشنبه نیز با شدت گرفتن این نزول باعث شد شاخص تنها 50 واحد تا سطح 63 هزار واحدی فاصله بگیرد
    شنیدید میگویند ادم دروغ گو کم حافظه هست . دنیای اقتصاد هم با این اخبار بالا از تحلیل شاخص نشان داد که بر خلاف میل باطنی که میگوید بازگشایی پالایشگاهها با افت همراه است . به بازگشایی پالایشگاهها به دید اخبار مثبت نگاه میکند . خخخخخخخخ . دنیای اقتصاد چطور شده که یک دفعه 180 درجه تغییر موضع داده است .

    نظر

    • irandarab
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 860

      #16502
      پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

      والا ما جدیدا خیلی دیده بودیم که شبندر توی سهامیاب جز داغ ترین ها میشه ولی به این زودی ها ندیده بودیم که پالایشگاهها دسته جمعی جز داغ ترین سهام توی سهام یاب بشود . کم کم داریم به روز هایی میرسیم که تاپیک شبندر باید روزی 30 صفحه مثل گذشته ورق بخورد.

      نظر

      • irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

        #16503
        پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

        فقط در بحث گازوئیل ما از دیروز تا الان بالای 18 درصد افزایش قیمت داشته ایم . یعنی میشه فردا و فرداها هم مثل امروز افزایشی باشندو این یعنی نفت بالای 50 درصد افت کرده ولی محصولات پالایشگاهی مثل گازوئیل کم کم دارند به قیمت سال 92 میرسند و این یعنی پرواز شبندر

        نظر

        • shahriar435
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 181

          #16504
          پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

          پیشبینی میشه با بازگشایی نماد های پالایشی حداقل 3000 واحد دیگر از شاخص اصلاح بشه و پس از این دلیل عمده ای برای نزول بیشتر شاخص وجود نخواهد داشت .

          نظر

          • alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

            #16505
            پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

            در اصل توسط shahriar435 پست شده است View Post
            پیشبینی میشه با بازگشایی نماد های پالایشی حداقل 3000 واحد دیگر از شاخص اصلاح بشه و پس از این دلیل عمده ای برای نزول بیشتر شاخص وجود نخواهد داشت .
            برای محقق شدن این امر نیاز به P/E حدود 2 یا کمتر برای گروه پالایشگاهی ها است، به نظر شما منطقی است؟ پالایشگاهی ها مثل شبندر از 1800 تومان تا 1000 تومان اصلاح داشته اند(حدود50%)، آیا منطقی است مجددا 50% دیگر هم سقوط کنند.
            جالب است که برخی سهامهای زیانده ارزش زمین و تجهیزات موجودشان اصلا قابل قیاس با ارزش تجهیزات و زمین شبندر نیست ولی به علت پایین بودن ارزش کلی سهم و امکان سفته بازی روی آن مانور تبلیغاتی وسیعی روی آنها می شود.
            سهامهای اصلی بازار دارای شناوری کم هستند و مورد کم لطفی سهامداران عمده و بازارند.
            الان هم که دولت بیش از پیش به مشکل خورده و همانند ادوار گذشته با کتمان سازی سود واقعی و وضع تعرفه های متعدد، جیب سهامدار خرد را هدف گرفته است.
            در سهامهای کوچک هم باندهای فعال جیب سهامداران خرد را هدف می گیرند.
            سیگنال خرید روحانی در سال گذشته نشان دهنده خیلی از موضوعات بود.
            عمر خیلی کوتاه است.

            نظر

            • irandarab
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 860

              #16506
              پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
              • در ٣٣٦ روز امسال
              • مصرف ٤ فرآورده نفتی کشور به بیش از ٧٣ میلیارد لیتر رسید

              • ۱۰:۰۷ (جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳)
                اخبار مرتبط ثبت مصرف بیش از ٢٣ میلیارد لیتر بنزین در کشور

                ثبت مصرف ٤٦ میلیارد لیتر سوخت مایع در ٣٣٦ روز امسال
              • مصرف چهار فرآورده نفتی کشور از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه، به بیش از ٧٣ میلیارد لیتر رسید.
              • به گزارش شانا، در بازه زمانی یاد شده ٧٣ میلیارد و ٢٩٩ میلیون و ٦٠٠ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی شامل بنزین، نفت گاز، نفت سفید و نفت کوره در نقاط مختلف کشور توزیع و مصرف شده است.
                مصرف بنزین کشور در ١١ ماه امسال، ٢٣ میلیارد و ٢٥١ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر بوده است.بر پایه این گزارش، نفت گاز مصرفی کل کشور نیز در ٣٣٦ روز امسال به ٣٤ میلیارد و سه میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر رسید که ٢٥ میلیارد و ١٣٢ میلیون و ٨٠٠ هزار لیتر آن سهم بخش غیر نیروگاهی بوده است.همچنین، از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه، سه میلیارد و ٢٥٩ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر نفت سفید در کشور توزیع و مصرف شده است.در همین بازه زمانی،مصرف نفت کوره کشور به ١٢ میلیارد و ٧٨٦ میلیون لیتر رسیده است.این گزارش حاکی است: میانگین روزانه مصرف فرآورده بنزین از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه، ٦٩ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر، نفت گاز ١٠١ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر، نفت سفید ٩ میلیون و ٧٠٠ هزار لیتر و نفت کوره نیز ٣٨ میلیون لیتر بوده است.
                با دیدن عدد بالا شما با محاسبه محصولات تولیدی کل پالایشگاههای کشور به این نتیجه میرسیم که ایران به طرح توسعه عظیم شبندر نیاز شدید دارد تا شاید بتواند حداقل نیاز داخلی خود را برطرف کند اگر حتی با افتتاح طرح توسعه ای شبندر جمهوری اسلامی ایران باز هم وارد کننده محصولات پالایشی شد باز بیش از پیش طرح توسعه ای شبندر توجیح اقتصادی خود را نمایان مینماید.

              نظر

              • irandarab
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 860

                #16507
                پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                در بررسی پیش بینی 94 زاگرس علاوه بر اینکه نرخ گاز را 8 سنت گرفته و ان شا الله که همن طور باشد نرخ فروش صادراتی را 33500 ریال گرفته است .

                شبندر با گرفتن نرخ 33500 ریال در بحث صادرات چون نسبت به نرخ 26500 ریال الان ان 700 تومان اختلاف قیمت است . یعنی اینکه نرخ 33500 تومانی میتواند بین 25 تا 27 درصد سود شبندر را در بحث صادرات در سال 94 نسبت به 93 افزایش دهد .

                نظر

                • irandarab
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 860

                  #16508
                  پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                  به گزارش اقتصاد نيوز، فطانت فرد درباره زمان بازگشايي نماد پالايشگاهي‌ها در بازار سرمايه نيز گفته كه با قول مساعد آقاي زنگنه، وزير نفت، كارهاي مربوطه در زمينه پالايشگاهي‌ها انجام شده است و با توجه به آنچه آقاي وزير اقتصاد به تازگي اعلام كرده‌اند به زودي نماد پالايشگاهي‌ها باز خواهد شد. او همچنين وعده داده كه به زودي نمادهاي پالايشگاهي بازگشايي مي‌شوند و تنها در انتظار اعلام اعداد و ارقام فروش نفت خام و خريد فرآورده توسط شركت پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي به پالايشگاه‌ها هستيم.

                  نظر

                  • irandarab
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 860

                    #16509
                    پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                    باقری در خصوص این روزهای بازار فرآورده های نفتی خاطرنشان کرد: با توجه به روند افزایشی قیمت نفت نسبت به ماه قبل ، اکثر فرآورده های نفتی با افزایش قیمت مواجه شدند ، به عنوان مثال لوبکات سبک و سنگین با افزایش 38 درصد و انواع حلال ها با 26 درصد رشد قیمت مواجه گردیدند اما نکته تامل برانگیز آن است که قیمت پایه محصول وکیوم باتوم بر خلاف روند افزایشی دو ماه اخیر در آخرین روند معاملاتی بدون تغییرات قیمتی به کار خود پایان داده است. منبع بورس نیوز

                    اگر گفته های بورس نیوز در مورد درصد افزایش های بالا درست باشد که درست هست قیمت وکیوم باتوم و لوبکات و حلال ها از قیمت سال 92 بیشتر میشود و قیمت نفت با قیمت امروز حوالی بالای 45 درصد افت کرده است . با توجه به اینکه قبلا حاشیه سود پالایشگاهها تا 20 درصد میتونست باشد و اختلاف بالای 50 درصدقیمت نفت خام و فراورده ها الان. شاید من اشتباه بکنم ولی حاشیه سود شبندر خیلی بالا میرود . ببخشید نمشود گفت خودتان حساب کنید .باز هم اگر اشتباه میکنم بنده را ارشاد کنید. پس مواظب گنج و سهام خود باشید .

                    نظر

                    • irandarab
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 860

                      #16510
                      پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                      در معاملات امروز بورس شبندر 2 هزار تن سلاپس واکس و 17 هزار تن وکیوم باتوم فروخت . که باز هم 17 هزار تن وکیوم باتوم نسبت به پیش بینی 93 شبندر فروش بالایی محسوب میشود

                      نظر

                      • irandarab
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 860

                        #16511
                        پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                        دلار 27744 ریال . منبع بانک مرکزی .افزایشی و بنفع شبندر. مثل چند ماه پیش تا الان دلار را بانک مرکزی یک ریال میبره پائین و بعد چند ده دلار روز بعد میبره بالا. و هدف رساندن ان حداقل به 28500 ریال میباشد .

                        نظر

                        • irandarab
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 860

                          #16512
                          پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                          از دوستان و سروران گرامی شدیدا خواهشمندیم که به نرخ فراورده های پالایشگاهی چون بنزین و سوخت جت و گازوئیل و.... توجه ویژه داشته باشند تا افزایش شدید قیمت فراورده ها را با چشم خود ببینند

                          نظر

                          • irandarab
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 860

                            #16513
                            پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
                            اگر دقت کرده باشید روز به روز خبرهای شبندر خوب وخوب تر و دل نشین تر میشود . برای من بعد از لغو کیفی سازی دلنشین ترین اخبار شبندر همین امروز هست که میبینم که قیمت فراورده های نفتی داره به سال 92 میرسد و نفت بالای 45 درصد افت کرده است . شما هم نظر بدهید

                            نظر

                            • irandarab
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 860

                              #16514
                              پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                              اقتصادی
                              سرویس: اقتصادی ، تاریخ: ۰۹/اسفند/۱۳۹۳ - ۰۹:۰۳ ، شناسه خبر: ۶۶۷۸۷۲
                              در فوریه ۲۰۱۵
                              نفت ۹.۵ دلار گران شد

                              خبرگزاری تسنیم: قیمت جهانی نفت در دومین ماه سال جاری میلادی 9.5 دلار افزایش یافت و در پایان معاملات روز جمعه به 62.58 دلار در هر بشکه رسید.
                              به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که نفت برنت و نفت خام آمریکا به پشتوانه بهبود چشم انداز تقاضا و اختلال در عرضه، اولین رشد قیمت ماهیانه خود از ماه ژوئن تاکنون را تجربه کردند، قیمت نفت روز جمعه به میزان قابل توجهی افزایش یافت.
                              قیمت سوخت دیزل نیویورک با سولفور بسیار پایین برای تحویل در ماه مارس دیروز بیش از 7 درصد و در ماه فوریه 36 درصد افزایش یافت که بیشترین رشد قیمت ماهیانه در 15 سال اخیر بود.
                              بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دیروز با 2 دلار و 53 سنت افزایش به 62 دلار و 58 سنت رسید. قیمت نفت برنت در ماه فوریه 18 درصد برابر با 9.5 دلار افزایش یافت. رشد 18 درصدی ماه فوریه بزرگترین رشد ماهیانه از می 2009 تاکنون بود.
                              قیمت نفت خام آمریکا نیز در پایان معاملات دیروز یک دلار و 59 سنت افزایش یافت و به 49 دلار و 76 سنت رسید که رشدی 3.1 درصدی را در ماه فوریه داشت.
                              دیروز قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا پس از انتشار آمارهای موسسه بیکر هاگز که نشان می داد تعداد سکوهای حفاری در آمریکا این هفته تنها 33 مورد کاهش یافته و به 986 رسیده است، موقتا افت کرد.
                              بر اساس آمارهای دولتی، رشد قیمت نفت خام آمریکا به دلیل افزایش حجم ذخایر نفت خام در آمریکا ضعیف بوده است. رشد قیمت نفت خام آمریکا در هفته گذشته 8.4 درصد بود.
                              بخش عمده رشد قیمت نفت برنت در ماه فوریه به دلیل اختلالات ایجاد شده در تولید و صادرات نفت لیبی و عراق بوده است.
                              شکاف قیمت بین نفت برنت و نفت خام آمریکا روز جمعه به 13 دلار در هر بشکه رسید که بالاترین رقم از ژانویه 2014 تاکنون بود.
                              اوله هانسن، تحلیلگر بازار نفت در این باره گفت: «سردی هوا و مشکلات پالایشگاه ها و عرضه پایین در ساحل شرقی موجب شده که سوخت دیزل با سولفور بسیار پایین به حساس ترین بخش بازار نفت تبدیل شود.»
                              انتهای پیام// 106

                              نظر

                              • سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

                                #16515
                                پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                                پول بزرگای بازار در این گروه هست . اگر نبود خیلی زود باز میکردن که با جو بد بازار حسابی گروه افت کنه
                                احتمال زیاد این گروه را فروردین باز کنن . اونم بعد از اخبار مثبت هسته ای

                                نظر

                                در حال کار...
                                X