پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط پريسا پست شده است View Post
    به نظر من پالايشگاه ها همين جوريشم داراي سود خوبي هستند منم گفته هاي آقا ميثم را قبول دارم و ازشون مچكرم كه اطلاعات را روي تاپيك ميزارن
    من قصد داشتم فردا هم كمي خريد كنم مثلا 100 هزار سهم از شبندر بگيرم به نظر شما كار خوبيه؟
    96+74= 170 میلیون سهم رو حقوقی و نه حقیقی بالای 208 و احتمالا با میانگین -213-214 خرید کرده (حالا میگیم 20 میل حقیقی ها خریدن. 150 میل حقوقی ها) ...........حقیقی ها امروز 7-8 میلیون هم نخریده .....البته من به کد ها دسترسی ندارم ولی کلا روی معاملات زومم بقیه بازار هم نگاه نمیکنم میگه اینکه بیاد جلو چشم .......فقط شبندر نگاه میکنم که اگه حمایت نشد ما هم بدیم بره پایین تر بخریم .....که تا حالا از روزی که گازشو گرفت دو تا نوسان اون هم 5-6 درصدی بیشتر نمیشد گرفت ......اون هم شانسی بوده به نظرم ......

خوب داشتیم میگفتیم حقوقی این دو روز اخر با میانگین بالای 208 خریده ........سهم ممکنه درجا بزنه ولی زیر 205 -200 نباید بیاد .......

اگه میخواید بخرید با دید 6 الی 12 ماهه از نظر من مشکلی نداره ...بالای 250 نمیبینم براش بدون شفاف سازی یا تعدیل یا پوشش مناسب در 6 ماهه .
    البته خبر تسعیر ارزش میتونه تا 300 هم سهمو ببره ولی خیلی جالب نیست برای سهم .....
    حقوقی هم داره اضافه میکنه و براش 100 درصد نداشته باشه با این سرعت نمیخره من مطمئنم 100 درصد دیگه بازدهی داره تا زمان افتتاح طرح توسعش....... ............به نظر من پارسان داره میخره .......کسی دیگه ای به ذهنم نمیرسه ........:d

بلوک سهم رو هم فک کنم در اینده پارسان بخره ..............چون اگه نفت میخواست بخره عرضه نمیکرد این روزها ...........

در مورد معاملات فردا به نظرم روی قیمت پایانی امروز و شاید 4-5 تومن پایین تر حمایت داشته باشه و متعادل معامله بشه ..............احتمال صف خرید شدنش کمتر از دیروزه و اگه بشه که عالی میشه ....چون خرید های حقوقی ها هم داره تکمیل میشه دیگه به نظرم یه کم درجا لازم داره ....................
    مگه اینکه چشم طمع داشته باشن به عرضه های سنگین و بالای خصوصی سازی اون موقع دیدن داره ..........شاید اگه خصوصی سازی بخواد عرضه کنه بازهم صف خرید بچینن براش چون بلوکش رو بعدا باید بالاتر بخرن ...........اما الان که پالایش و پخش داره میفروشه راحت میتونن تو این قیمت ها ازش بکشن ....
    :D در کل فردا هم معاملاتش دیدنیه .......ولی در این قیمت ها در جا زدن چیز طبیعیه.......اگه درجا زد نگران نباشید ....:D ولی فردا پایانیش به نظرم میاد بالای 220.......این هم اخرین پیش بینی ما .......

در مورد عرضه های خصوصی سازی نگران نباشید ..........خصوصی سازی در قیمت های بالا و در درصد مثبت و به صف خرید عرضه میکنه احتمالا ........:D یعنی اکه خصوصی سازی بازم بخواد عرضه کنه همین جور سهم بالا میره ........چون در قیمت های بالاتر عرضه میکنه کم کم ....
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/22, 21:11.
    ///

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      96+74= 170 میلیون سهم رو حقوقی و نه حقیقی بالای 208 و احتمالا با میانگین -213-214 خرید کرده (حالا میگیم 20 میل حقیقی ها خریدن. 150 میل حقوقی ها) ...........حقیقی ها امروز 7-8 میلیون هم نخریده .....البته من به کد ها دسترسی ندارم ولی کلا روی معاملات زومم بقیه بازار هم نگاه نمیکنم میگه اینکه بیاد جلو چشم .......فقط شبندر نگاه میکنم که اگه حمایت نشد ما هم بدیم بره پایین تر بخریم .....که تا حالا از روزی که گازشو گرفت دو تا نوسان اون هم 5-6 درصدی بیشتر نمیشد گرفت ......اون هم شانسی بوده به نظرم ......

خوب داشتیم میگفتیم حقوقی این دو روز اخر با میانگین بالای 208 خریده ........سهم ممکنه درجا بزنه ولی زیر 205 -200 نباید بیاد .......

اگه میخواید بخرید با دید 6 الی 12 ماهه از نظر من مشکلی نداره ...بالای 250 نمیبینم براش بدون شفاف سازی یا تعدیل یا پوشش مناسب در 6 ماهه .
      البته خبر تسعیر ارزش میتونه تا 300 هم سهمو ببره ولی خیلی جالب نیست برای سهم .....
      حقوقی هم داره اضافه میکنه و براش 100 درصد نداشته باشه با این سرعت نمیخره من مطمئنم 100 درصد دیگه بازدهی داره تا زمان افتتاح طرح توسعش....... ............به نظر من پارسان داره میخره .......کسی دیگه ای به ذهنم نمیرسه ........:d

بلوک سهم رو هم فک کنم در اینده پارسان بخره ..............چون اگه نفت میخواست بخره عرضه نمیکرد این روزها ...........

در مورد معاملات فردا به نظرم روی قیمت پایانی امروز و شاید 4-5 تومن پایین تر حمایت داشته باشه و متعادل معامله بشه ..............احتمال صف خرید شدنش کمتر از دیروزه و اگه بشه که عالی میشه ....چون خرید های حقوقی ها هم داره تکمیل میشه دیگه به نظرم یه کم درجا لازم داره ....................
      مگه اینکه چشم طمع داشته باشن به عرضه های سنگین و بالای خصوصی سازی اون موقع دیدن داره ..........شاید اگه خصوصی سازی بخواد عرضه کنه بازهم صف خرید بچینن براش چون بلوکش رو بعدا باید بالاتر بخرن ...........اما الان که پالایش و پخش داره میفروشه راحت میتونن تو این قیمت ها ازش بکشن ....
      :D در کل فردا هم معاملاتش دیدنیه .......ولی در این قیمت ها در جا زدن چیز طبیعیه.......اگه درجا زد نگران نباشید ....:D ولی فردا پایانیش به نظرم میاد بالای 220.......این هم اخرین پیش بینی ما .......

در مورد عرضه های خصوصی سازی نگران نباشید ..........خصوصی سازی در قیمت های بالا و در درصد مثبت و به صف خرید عرضه میکنه احتمالا ........:D یعنی اکه خصوصی سازی بازم بخواد عرضه کنه همین جور سهم بالا میره ........چون در قیمت های بالاتر عرضه میکنه کم کم ....

خریدار این دوروز که لو رف انگار،خودمم از یکی تو کارگزاری امار گرفتم:دی عشاایر بوده به قوله بچه هاا عشایری ام خرید کرذه !!
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

بچه هاا افشین گیه ؟ همون افشین ساعی بورکسه ؟
        اگه اون بااشه که میخواس بره خودرو بخره که، فروخته احتمالا ...

ولی خودرو بعید بدونم پتانسیلی توش باشه فعلا که واسه جوی که پارسیان بش داده خوب داره میره بالا، ولی خیلی به نظرم نمیتونه ادامه دار باشه، صعود تا 180 واسش پیش بینی میشه فعلا، ببینیم تا کی میخواد این صفو داشته باشه، به خودرویی با این وضش دیگه اعتمادی نیس دورانشون به سر اومده به نظره من که :))
        بچه هااا داشتین امروزم باز شاخص با شبندر بالا رف قبله صف شدنش 50-60 تا همش رفته بووود اینکه صف شد همه غولا اَم باش اومدن بالا فولاد ومعادن فملی وغدیر ..........
        آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/09/22, 21:53.
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

سلام بر دوستان عزیزم
          خوشحالم از خوشحالی شما عزیزان
          یادش بخیر یه زمانی با میثم داشتیم میگفتیم 200 رو رد کنه چه شود
          این سهم رو باید بزاری گاو صندوق قفلش کنی بعد یه سال بیای ببینی یه میلیادر شدی
          زیاد روش حساس نباشید که کی خریده کی فروخته
          وقتی پول پشته یه سهم نگرانی نداره
          یا علی

نظر

• محمد یزدی
            عضو فعال
            • May 2011
            • 948

سلام بند 4و 9 که برا یا اوری عزیزان این دو بند مربوط به 600 میلیارد تومان مابه تفاوت یارانه ها (که شرکت در حساب هایش عمل نکرده بود) و 700 میلیارد تومان بابت سهم 23 درصد دولت از درآمد صادراتی است که بند 4 حل شد و زیان حدود 40 تومانی شد سود 39ریالی که دوستانی که مجمع رفتند یادشونه در مورد بند 9 هم شک به خود راه ندید دلیلش هم اینه اولا خصوصی سازی داره به صورت خورد مرتب شرکت رو عرضه میکنه و بعدش هم با عرضه بلوکی شرکت دیگه از لحاظ قانونی نمیتونه 23 درصد رو به دولت ((بند9)پرداخت کنه پس این بند 9 حل شدنیه که میشه تعدیل (+سودقبلی) 50 تومان برا سهم و البته دوستان هم درستی موضوع رو بررسی کنند.
            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
              سلام بند 4و 9 که برا یا اوری عزیزان این دو بند مربوط به 600 میلیارد تومان مابه تفاوت یارانه ها (که شرکت در حساب هایش عمل نکرده بود) و 700 میلیارد تومان بابت سهم 23 درصد دولت از درآمد صادراتی است که بند 4 حل شد و زیان حدود 40 تومانی شد سود 39ریالی که دوستانی که مجمع رفتند یادشونه در مورد بند 9 هم شک به خود راه ندید دلیلش هم اینه اولا خصوصی سازی داره به صورت خورد مرتب شرکت رو عرضه میکنه و بعدش هم با عرضه بلوکی شرکت دیگه از لحاظ قانونی نمیتونه 23 درصد رو به دولت ((بند9)پرداخت کنه پس این بند 9 حل شدنیه که میشه تعدیل (+سودقبلی) 50 تومان برا سهم و البته دوستان هم درستی موضوع رو بررسی کنند.
              سلام
              درسته اگه خصوصی سازی ذره ذره کل 5% رو عرضه کنه ( که فعلا داره اینکار رو میکنه ) موضوع سهم صندوق قطعا حل خواهد شد ولی میدونید که 5% یعنی چیزی حدود 700 میلیون سهم و عرضه ذره ذره اون خیلی طول میکشه.
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• محمد یزدی
                عضو فعال
                • May 2011
                • 948

دوست عزیز سلام مثل اینکه دقت نکردی 50 تومن سود فقط برا حل بند 9 هست ،تسعیر ارز، صقر شدن زیان سنوات قبل ،یارانه حمل که به پالایشگاهها داده میشه(فعلا) رقابت شدید حقیقی ها و حقوقی ها ، عرضه بلوکی، فرض کن یکسال (که نمیشه خیلی زودتر از اینا)سودت بشه 2 برابر میدونی چه کار بزرگی کردی برا تفریح برات یه مسئله جل کنم<<<<<>>>>>سرمایه اولیه 1میلیون تومان اگه فقط سالی 100 درصد سود بتونی بگیری شما بعد 10 سال سرمایت میشه حدود 10 میلیارد تومان(2 به توان سنوات سرمایه گذاری ضربدر سرمایه اولیت=کل سرمایت)اگه سرمایه اولیت بیشتر باشه که دیگه بیخیال اون سود اوری. پس صبور باش نتیجش شیرینه

نظر

• heaven_smile77
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 257

دوست عزیز سلام مثل اینکه دقت نکردی 50 تومن سود فقط برا حل بند 9 هست ،تسعیر ارز، صقر شدن زیان سنوات قبل ،یارانه حمل که به پالایشگاهها داده میشه(فعلا) رقابت شدید حقیقی ها و حقوقی ها ، عرضه بلوکی، فرض کن یکسال (که نمیشه خیلی زودتر از اینا)سودت بشه 2 برابر میدونی چه کار بزرگی کردی برا تفریح برات یه مسئله جل کنم<<<<<>>>>>سرمایه اولیه 1میلیون تومان اگه فقط سالی 100 درصد سود بتونی بگیری شما بعد 10 سال سرمایت میشه حدود 10 میلیارد تومان(2 به توان سنوات سرمایه گذاری ضربدر سرمایه اولیت=کل سرمایت)اگه سرمایه اولیت بیشتر باشه که دیگه بیخیال اون سود اوری. پس صبور باش نتیجش شیرینه

البته این میشه حدود یک میلیارد تومان نه ده میلیارد تومان :d

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

من تمام مواردی که جنابعالی فرمودید رو قبول دارم و در تائید فرمایشات شما فقط عرض کردم که با عرضه 5% خصوصی سازی موضوع سهم صندوق حل خواهد شد ولی به عرضه ذره ذره اون نمیشه دلخوش کرد چون ممکنه این عرضه تا پایان سال طول بکشه. موفق باشی. مثالتون هم کاملا درسته.
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• محمد یزدی
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 948

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                      البته این میشه حدود یک میلیارد تومان نه ده میلیارد تومان :d
                      بله درمحاسباتم سرمایه اولیه رو یه صفرش بیشتر گداشتم:-? ممنون از راهنماییتون

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

ده میلیارد که نمیشه .... میشه 1024 یعنی 1 میلیارد و 24 میلیون تومن بعد از 10 سال . سال اول 2 به توان 1 ....پایان سال دوم 2 به توان 2 ....پایان سال سوم 2به توان 3 ......الی پایان سال 10 دهم که میشه 2 به توان 10 .....:d
                        ما هم حقیقتا سالی 100 درصد بسمونه و هدف سالی 100 درصد با کل سرمایست ....حالا اگه جلو افتاد چه بهتر منتها حفاظت از سرمایه خیلی مهمتره...... فعلا که خدا رو شک از برنامه عقب نموندیم ......... ما اگه ماهی 8 درصد هم با کل سرمایه بگیریم میشه سالی 100 درصد گرفت (البته از 100 بالا میزنه ....حالا ما میگیم 100 ) و سالی 100 درصد گرفتن کار خیلی سختی نیست ....خیلی ها میگن شدنی نیست !!!!!!! ولی شدنی هست .....فقط اگه ماهی 8 درصد بتونی بگیری که دوستان ما در مسابقه هفتگی فقط هفته ای بالای 10 -15 درصد میگیرن ....پس شدنیه ..........:D
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/23, 08:35.
                        ///

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                          ميثم جان منم شنيدم بند 9 حل شده كه اگه درست باشه شبندر منفجر مي شه>:d< تسعير ارزي هم حل بشه سهم مي تركه ;)، طرح توسعه بنزين هم حل بشه سهم پرواز مي كنه :d ميثم جان يه چيزي بگم من به اين كيانوش مشكوكم :d اين كيانوش هر چي مي گه محقق مي شه :d

راستي كسي از اين افشين خان خبري نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/ افشين خان غيبت شما طولاني شده ها :(
                          من امدم.
                          ديروز نبودم چه بازار باحالي شده بود.
                          به من مشکوک نباشيد خدا به ما عقل داده است.
                          چرا سود 40توماني شصفها شد 400تومان
                          چرا سود 150توماني شيران شد 720تومان
                          چرا فراور بست برا تعديل.
                          چرا سود هاي پتروشيميها بيش از 500درصد و 1000درصد تعديل داده شد.
                          چون دلار رفت بالا .چون اين شرکتها درامد دلاري دارند.
                          ..............................
                          چرا سود 1392 شبندر حداقل 400تومان خواهد بود.
                          چون بيش از 3.5ميليارد دلارش را ميتونه 2400تومان بفروشه .
                          ..........................
                          شنيدم از ديروز تازه کارگزاريها به شبندر علاقمند شده اند و دارند مي خرند.چون مصوب شد پالايشگاهها و پتروها و صادر کننده ها ارزشون را رسما ازاد بفروشند.
                          امروز بمراتب وضع سهام صادر کننده ها بهتر هم خواهد شد چون مکاني براي عرضه و تقاضاي ارز صادراتي تعيين کردند.
                          .......................
                          با شبندر تا 1000تومان خواهيم ماند.

نظر

• هامد
                            ستاره دار(7)
                            • Aug 2012
                            • 2611

حس میکنم این مقاومت 230 بد مقاومتیه :( احتماله اینکه تا تعدیل بالاتر نتونیم بریم هس ..........
                            چه خبره تو بازااااار همه صفای بالای ده میلیون بستن !! ایناا همش طبله توخالیه هرکی ندونه ما که میدونیم خخخخ :))))
                            از یه طرف عرضه هامونم انگار داره بهتر میشه هااا:دی روزه مهمیه امروو، وایسیم ببینیم چی میشه :)
                            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              من امدم.
                              ديروز نبودم چه بازار باحالي شده بود.
                              به من مشکوک نباشيد خدا به ما عقل داده است.
                              چرا سود 40توماني شصفها شد 400تومان
                              چرا سود 150توماني شيران شد 720تومان
                              چرا فراور بست برا تعديل.
                              چرا سود هاي پتروشيميها بيش از 500درصد و 1000درصد تعديل داده شد.
                              چون دلار رفت بالا .چون اين شرکتها درامد دلاري دارند.
                              ..............................
                              چرا سود 1392 شبندر حداقل 400تومان خواهد بود.
                              چون بيش از 3.5ميليارد دلارش را ميتونه 2400تومان بفروشه .
                              ..........................
                              شنيدم از ديروز تازه کارگزاريها به شبندر علاقمند شده اند و دارند مي خرند.چون مصوب شد پالايشگاهها و پتروها و صادر کننده ها ارزشون را رسما ازاد بفروشند.
                              امروز بمراتب وضع سهام صادر کننده ها بهتر هم خواهد شد چون مکاني براي عرضه و تقاضاي ارز صادراتي تعيين کردند.
                              .......................
                              با شبندر تا 1000تومان خواهيم ماند.
                              اینکه کیانووشه چراا بش میگین افشین پــَ ؟ :s
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

شبندر بخاطر تعديل 1000درصدي سودش نميتونه مقاومتي را جلوي راه خودش ببينه.
                                مگر اينکه قيمت سهم به حداقل 500تومان برسه.
                                سود سال اتي شبندر حداقل 400تومان
                                يعني پي به اي 3شبندر ميشه1200تومان

نظر

در حال کار...
                                X