در اصل توسط پريسا پست شده است
View Post
خوب داشتیم میگفتیم حقوقی این دو روز اخر با میانگین بالای 208 خریده ........سهم ممکنه درجا بزنه ولی زیر 205 -200 نباید بیاد .......
اگه میخواید بخرید با دید 6 الی 12 ماهه از نظر من مشکلی نداره ...بالای 250 نمیبینم براش بدون شفاف سازی یا تعدیل یا پوشش مناسب در 6 ماهه .
البته خبر تسعیر ارزش میتونه تا 300 هم سهمو ببره ولی خیلی جالب نیست برای سهم .....
حقوقی هم داره اضافه میکنه و براش 100 درصد نداشته باشه با این سرعت نمیخره من مطمئنم 100 درصد دیگه بازدهی داره تا زمان افتتاح طرح توسعش....... ............به نظر من پارسان داره میخره .......کسی دیگه ای به ذهنم نمیرسه ........:d
بلوک سهم رو هم فک کنم در اینده پارسان بخره ..............چون اگه نفت میخواست بخره عرضه نمیکرد این روزها ...........
در مورد معاملات فردا به نظرم روی قیمت پایانی امروز و شاید 4-5 تومن پایین تر حمایت داشته باشه و متعادل معامله بشه ..............احتمال صف خرید شدنش کمتر از دیروزه و اگه بشه که عالی میشه ....چون خرید های حقوقی ها هم داره تکمیل میشه دیگه به نظرم یه کم درجا لازم داره ....................مگه اینکه چشم طمع داشته باشن به عرضه های سنگین و بالای خصوصی سازی اون موقع دیدن داره ..........شاید اگه خصوصی سازی بخواد عرضه کنه بازهم صف خرید بچینن براش چون بلوکش رو بعدا باید بالاتر بخرن ...........اما الان که پالایش و پخش داره میفروشه راحت میتونن تو این قیمت ها ازش بکشن ....:D در کل فردا هم معاملاتش دیدنیه .......ولی در این قیمت ها در جا زدن چیز طبیعیه.......اگه درجا زد نگران نباشید ....:D ولی فردا پایانیش به نظرم میاد بالای 220.......این هم اخرین پیش بینی ما .......
در مورد عرضه های خصوصی سازی نگران نباشید ..........خصوصی سازی در قیمت های بالا و در درصد مثبت و به صف خرید عرضه میکنه احتمالا ........:D یعنی اکه خصوصی سازی بازم بخواد عرضه کنه همین جور سهم بالا میره ........چون در قیمت های بالاتر عرضه میکنه کم کم ....
نظر