پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1393/12/29 شرکت پالايش نفت بندرعباس - نماد: شبندر

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
    مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت براساس اطلاعیه منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1394/05/01 در خصوص اعلام تنفس مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 15:00 روز چهار شنبه مورخ 1394/05/14 درمحل بندرعباس,جاده تازيان,شهرک مرواريد,سالن سينماي فرهنگسراي الغدير برگزار گردید و مجمع در خصوص هیچ یک از موارد دستور جلسه تصمیم گیری ننمود و مجمع با تنفس روبرو گردید

با توجه به درخواست يکي از سهامداران عمده(سازمان تامين اجتماعي) و سهامداران جزء و به منظور بررسي بيشتر صورتهاي مالي و همچنين وفق ماده150 اصلاحي قانون تجارت,در راستاي ماده 104 قانون تجارت مجمع اعلام تنفس نموده و مقرر گردید جلسه بعدی مجمع در ساعت 9:00 روز چهار شنبه تاریخ 1394/05/28 و در محل فوق الذکر با دستور جلسه مذکور برگزار گردد.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1393/12/29 شرکت پالايش نفت بندرعباس - نماد: شبندر

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
      مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت براساس اطلاعیه منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1394/05/01 در خصوص اعلام تنفس مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 15:00 روز چهار شنبه مورخ 1394/05/14 درمحل بندرعباس,جاده تازيان,شهرک مرواريد,سالن سينماي فرهنگسراي الغدير برگزار گردید و مجمع در خصوص هیچ یک از موارد دستور جلسه تصمیم گیری ننمود و مجمع با تنفس روبرو گردید

با توجه به درخواست يکي از سهامداران عمده(سازمان تامين اجتماعي) و سهامداران جزء و به منظور بررسي بيشتر صورتهاي مالي و همچنين وفق ماده150 اصلاحي قانون تجارت,در راستاي ماده 104 قانون تجارت مجمع اعلام تنفس نموده و مقرر گردید جلسه بعدی مجمع در ساعت 9:00 روز چهار شنبه تاریخ 1394/05/28 و در محل فوق الذکر با دستور جلسه مذکور برگزار گردد.

درود بر شما خانم نگار مینوی
      ابتدا خسته نباشید میگم بابت زحمت هایی که برای دوستان در ارائه اخرین اطلاعات شرکت ها از سایت کدال می کشید.
      بنده یه پیشنهادی دارم تا زحمات شما بازدهی بالایی داشته باشه اونم اینه که شما می تونید یه تایپک بنام "آخرین های کدال" یا "جدیدترین گزارشات از کدال" یا هر اسمی که خودتون مایلید داشته باشید ،بزنید و تمامی آخرین گزارشات ارسالی شرکت ها رو در اونجا قرار بدید .
      من فکر میکنم تمامی این گزارشات در یک تایپک قرار داشته باشه ،کاربران سایت با مراجعه به اون تایپک تمامی گزارشات رو خواهند دید و دیگری نیازی نیست که تایپک های مربوطه رو باز کنند.
      من قول میدم اون تایپک ،یکی از پربیننده ترین تایپک ها باشه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• reza13642125
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 233

به نظر من روال فعلی بهتره البته میشه یه تاپیک علاوه بر سیستم فعلی داشت

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          درود بر شما خانم نگار مینوی
          ابتدا خسته نباشید میگم بابت زحمت هایی که برای دوستان در ارائه اخرین اطلاعات شرکت ها از سایت کدال می کشید.
          بنده یه پیشنهادی دارم تا زحمات شما بازدهی بالایی داشته باشه اونم اینه که شما می تونید یه تایپک بنام "آخرین های کدال" یا "جدیدترین گزارشات از کدال" یا هر اسمی که خودتون مایلید داشته باشید ،بزنید و تمامی آخرین گزارشات ارسالی شرکت ها رو در اونجا قرار بدید .
          من فکر میکنم تمامی این گزارشات در یک تایپک قرار داشته باشه ،کاربران سایت با مراجعه به اون تایپک تمامی گزارشات رو خواهند دید و دیگری نیازی نیست که تایپک های مربوطه رو باز کنند.
          من قول میدم اون تایپک ،یکی از پربیننده ترین تایپک ها باشه.
          ممنونم از توجه و پیشنهادی که ارایه کردید

ایجاد یک تاپیک برای اخبار کدال شاید بد نباشه اما مشکل اینه که متاسفانه بورس در مقاطع گزارش دهی شرکتها، حجم زیادی از طالاعات رو همینجور منتشر میکنه، شاید هم چاره ای نداره !

از اون طرف پیدا کردن گزارش یک شرکت خاص در مبان انبوه گزارشها شاید سخت تر بشه برای دوستان، اما در تاپیک هر شرکت شاید بهتر بشه روند گزارش دهی یا اطلاعات یک شرکت رو دنبال کرد، چون تاپیک شرکتها معمولا کمتر ورق میخوره و نهایتا یکی دو صفحه عقبتر میشه به اطلاعات کدالی اون شرکت دست پیدا کرد.

درضمن ممکنه در مورد صورتهای مالی هرشرکتی دوستان نظراتی داشته باشن که به نظر من بحث و بررسی صورتهای مالی هرشرکت اگر در تاپیک خودش باشه بهتر میشه و جمع شدن همه اونها در تاپیک کدال ممکنه کمی دردسر ساز باشه، هر کس در مورد یک شرکت یه نظری میده و ...

من قبلا هم خدمت دوستان عرض کردم، این کار رو برای یک پژوهش دارم انجام میدم که بخشی از کارش برعهده من هست. و چون این جمع آوری اطلاعات رو دارم انجام میدم از کدال و وقت میذارم برای اون، با خودم گفتم شاید بد نباشه که در این سایت هم منتشر بشه تا هم صورتهای مالی بیشتر مورد توجه دوستان قرار بگیره، مخصوصا افرادی که کمتر به این صورتها مراجعه میکنن

هم اینکه دید کلی خوبی به آدم میده از وضعیت کلی شرکتها و صنایع، برای دوستانی که فعالیت کلان تری در بازار انجام میدن مثل سبدگردانی یا مدیریت صندوق ها یا گزارشگری مالی و ...

البته انتشار این اطلاعات هرچند که ممکنه از طرف برخی دوستان چندان مناسب هم نباشه که برخی حتی واکنش هم نشون دادن، اما خوب مدیریت سایت مخالفتی نکرد و حتی استقبال هم شد از این کار

البته امبدوارم در نبود بنده هم بقیه دوستان کمک کنن و اطلاعات صورتهای مالی رو منتشر کنن، من خودم از این اطلاعات برای 93 و 3 ماهه 94 اطلاعات دسته بندی شده استخراج کردم که اگه فرصت بشه برای استفاده دوستان در این سایت و در تاپیکهای مربوطه منتشر میکنم

بازهم از توجه شما تشکر میکنم

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

با درود به دوستان
            و سپاس از خانم میناوی جهت جمع بندی مطالب منتشر شده کدال..

به نظر کیفیت مطالب به همین صورت کاربردی تر برای کاربران باشه چرا که اگر کاربری در صدد خرید یا ارزیابی سهم خاصی باشه میتونه با مراجعه به تاپیک اون سهم، هم از اخبار و حواشی و نظرات کاربران دیگر استفاده کند و هم از مطالب منتشر شده کدال و بحث های احتمالی پیرامون گزارش..

مطلبی که دوست عزیزمان جناب اروم بورس فرمودند چیزی شبیه خود سایت کدال خواهد شد که خوب البته قابلیت استفاده از آن در خود کدال وجود داره و ایجاد چنین تاپیکی میتواند ضرورت نداشته باشد..

سپاس از اشتراک نظرات..@};-
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
              با درود به دوستان
              و سپاس از خانم میناوی جهت جمع بندی مطالب منتشر شده کدال..

به نظر کیفیت مطالب به همین صورت کاربردی تر برای کاربران باشه چرا که اگر کاربری در صدد خرید یا ارزیابی سهم خاصی باشه میتونه با مراجعه به تاپیک اون سهم، هم از اخبار و حواشی و نظرات کاربران دیگر استفاده کند و هم از مطالب منتشر شده کدال و بحث های احتمالی پیرامون گزارش..

مطلبی که دوست عزیزمان جناب اروم بورس فرمودند چیزی شبیه خود سایت کدال خواهد شد که خوب البته قابلیت استفاده از آن در خود کدال وجود داره و ایجاد چنین تاپیکی میتواند ضرورت نداشته باشد..

سپاس از اشتراک نظرات..@};-
              بله اینطوری که هست بهتر است.اونطوری خود کدال هم هست.با اینکه صد در صد با نگار خان مخالفم و میخواهم سر به تن مرد مورد علاقه اش در سیاست نباشد همیشه از ایشون بابت گزارشهایش ممنونم.امیدوارم اخبار هم یکجانه نویسی و منفی نویسی را رها کند. و همیشه در بورسی مفید و مثبت باشد
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• irandarab
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 860

نظر

• irandarab
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 860

نظر

• irandarab
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 860

نظر

• irandarab
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 860

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                        بله اینطوری که هست بهتر است.اونطوری خود کدال هم هست.با اینکه صد در صد با نگار خان مخالفم و میخواهم سر به تن مرد مورد علاقه اش در سیاست نباشد همیشه از ایشون بابت گزارشهایش ممنونم.امیدوارم اخبار هم یکجانه نویسی و منفی نویسی را رها کند. و همیشه در بورسی مفید و مثبت باشد
                        ممنون از بابت توجهی که دارید !

البته شما چون خودتان و رفیق تان ! (جناب احمدخان!) هنوز به خان و خان سالاری احتمالا علاقه دارید، بقیه را هم خان خطاب می کنید !

اینکه می خواهید سر به تن فرد مورد علاقه بنده در سیاست نباشد ! نشان می دهد که شما با اشتباهات مشکلی ندارید، بیشتر با فردی که اشتباه را انجام می دهد مشکل دارید !

پیامبر در یکی از نصایحش خطاب به مردم فرمود : از گناه و اشتباه متنفر و روی گردان باشید نه از فرد گناهکار و خطاکار !

اما واضح است که برخی دوستان هم اینجا هم در عالم سیاست، فقط با افراد و نامها مشکل دارند نه با اقداماتشان. حتی اگر همه اقدامات احمدی نژاد را روحانی انجام دهد، این دوستان باز هم می خواهند سر به تن احمدی نژاد نباشد ولی از روحانی مچکرند ! البته دیر یا زود عاقبت این رفتارشان را هم خواهند دید !

برعکس شما بنده با اینکه سر به تن دیگران باشد مشکلی ندارم، چون تاریخ هم نشان داده با نبودن سر به تن خیلی ها اوضاع بشر بهتر نشده ....

در مورد تاپیک خبر بنده برخی اخبار را متناسب با آنچه که خودم ارزیابی میکنم منتشر میکنم و حتی برخی افراد یا خبرگزاری هایی که خبر از آنها نقل میکنم چندان دل خوشی از آنها یا عملکردشان ندارم

طبعا بنده مسئول این نیستم که مطابق با سلیقه شما و دیگر دوستان و برخی کاربران اخباری را منتشر کنم و توقع شما و این دوستان توقع نابجایی است

هرچند که برخی دوستان اگر حتی چند روز ، خبری در تاپیک اخبار درج نشود دغدغه ای برای انتشار خبر ندارند ! اما اگر من خبری را منتشر کنم یهو دغدغ های زیادی برایشان ایجاد می شود !

برخی دوستان هم که تقسیم کار کردند و فقط اخبار مربوط به احمدی نژاد رو منتشر می کنند ! بنده استقبال میکنم چه مثبت چه منفی در مورد احمدی نژاد و بقیه سیاسیون ! منتشر کنند دوستان، البته این دوستان یک خبر را چندین بار منتشر می کنند !

در مجموع من از اینکه افراد مطابق با قانون سایت فعالیت کنند در هر تاپیکی هیچ مشکلی ندارم ! اما برخی دوستان به صراحت به بنده یا دیگر کاربران می گویند پست نزن ! خبر درج نکن ! اطلاعات شرکتها رو منتشر نکن ! به پست من جواب نده !! و ....

برخی کاربران هم فکر می کنند دلیل منفی بودن بازار این است که بنده به قول خودشان خبر منفی درج میکنم ! یا همین منفی نویسی! که شما متهم کردید !

بنده که اطلاعات شرکتها را عین همانی که هست منتشر میکنم، منفی و مثبتش دست بنده نیست ! در اخبار هم اگر فکر می کنید بنده منفی ها را منتشر میکنم، شما زحمت بکشید مثبت ها را منتشر کنید ! مجموعه کاملتری می شود برای بهره برداری سایر دوستان

نظر

• samy816
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 108

در اصل توسط samy816 پست شده است View Post
                          به گزارش معاونت بازار- دوشنبه مورخ 12 /05 /1394 ، تعداد 105ر875ر84 سهم از سهام شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان به قیمت پایه هر سهم 831ر3ریال و به ارزش 325 میلیارد ریال، تعداد 162ر030ر1 سهم از سهام شرکت سیمان شمال به قیمت پایه هر سهم 625ر2ریال و به ارزش 7/ 2 میلیارد ریال، تعداد 712ر271ر3 سهم از شرکت پالایش نفت بندر عباس به قیمت پایه هر سهم 053ر5ریال و به ارزش 5 /16 میلیارد ریال، به صورت معامله خارج از جلسه معاملاتي انجام شد. معاونت بازار

فروشنده : پالایش و پخش
                          شبندر

شنیده می شود بیش از ۳ میلیون سهم شبندر که متعلق به شرکت پالایش و پخش بود به سازمان خصوصی سازی تحویل شده و بخشی از آن به کارمندان پالایشگاه واگذار گردیده است.

نظر

• irandarab
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 860

دعوای اصلی تامین اجتماعی و پالایش و پخش بر سر مبلغ یارانه ها هست تامین اجتماعی میگوید باید مقدار یارانه پرداختی حتی بیشتر از مبلغ اعلامی در کدال باشد ولی پالایش و پخش خیلی خیلی کمتر از ان مقدار به پالایشگاهها اعلام کرده است و همه پالایشگاهها ضمن اعتراض ضعیف صورت های مالی 93 خود را تصویب و مجمع را برگزار کرده اند ولی شبندر وتامین مجمع را برگزار نکرده اند و قرار است که تامین مقدار یارانه شبندر پیگیری کند و تا چند روز پیش هم پیگیر بوده است ولی تا الان نتیجه ای حاصل نشده است . و تامین هم چون امروز و فردا وقت کم است و دیروز هم تعطیل بوده است باید هر چه سریعتر جواب را به امور مالی شبندر ابلاغ کند ضمنا متاسفانه ایرانی باغیرت و سهامدار شبندر با غیرت ایا کسی هست ؟ ایا کسی هست که به کمک تامین اجتماعی بشتابد و او را یاری کند ؟ و حداقل کمی اعتراض بکند ؟ در جواب فقط باید به حال خودمان اشک بریزیم ما کجا و ایرانی با غیرت سالیان پیش کجا ؟ جوانان با غیرت کجا و ما کجا

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

جناب داراب بنده شبندر 475 گرفتم 610 خالی کردم چون تقریبا فضای خیلی از سهم ها مسموم است و پالایشگاهی که بیشتر..
                              جناب داراب انچه به جایی نرسد فریاد است اما بنده حاضرم باز بشه بخرم تا با شما هم صدا باشم

نظر

• irandarab
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 860

سایر حوزه ها
                                کد خبر: ۱۴۶۴۷
                                ۰:۰ - ۱۳۹۴/۵/۲۴

نامه سهامداران به رئیس جمهور درباره وضعیت دو صنعت مهم بورسی

جمعی از سهامداران درباره وضعیت دو صنعت مهم بورسی و فرابورسی یعنی شرکت های پتروشیمی و پالایشگاهی به رئیس جمهور نامه نوشتند و خواهان رسیدگی و رفع ابهامات و بازگشت امید شدند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در حالی متغیرهای اصلی بورس بعد از توافق تاریخی هسته ایی هم به روند نزولی بیش از 1.5 ساله خود ادامه داده اند که به باور اکثر کارشناسان، نقطه شروع این روند به زمستان 92 و طرح موضوع افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها و ابهامات شرکت های پالایشگاهی و سپس دیگر مسائل مربوط است.
                                در این میان ادامه این جریان به همراه اعلام نظرهایی در مورد نرخ خوراک 13 سنتی پتروشیمی ها و آینده غبارآلود پالایشگاه ها که با تعدیل های منفی سود توامان شده ، اوضاع سهامداران این دو گروه را سخت تر و پیچیده تر از قبل کرده است.
                                برهمین اساس جمعی از سهامداران درباره وضعیت دو صنعت مهم بورسی به رئیس جمهور نامه نوشتند و خواهان رسیدگی و رفع ابهامات و بازگشت امید شدند.
                                این نامه توسط یکی از تهیه کنندگان و از فعالان بازارسرمایه به بورس پرس ارسال شده که با مقداری تعدیل منتشر می شود.
                                طلب استمداد از ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران ؛ جناب آقای روحانی
                                احتراماً همانگونه که استحضار دارید و همه اقشار جامعه نیز مدتهاست انتظار یک تغییر اساسی در زندگی خود را می کشیدند ، این مهم با برگزاری انتخابات سال 1392 محقق گردید و بالاخره پس از گذشت مدتها ، اقشار مختلف جامعه و مسئولین ، با رای قاطع شما را به عنوان مدیر دولت جدید انتخاب نمودند که به عنوان فتح بابی در تاریخ ایران بزرگ شناخته شده است.
                                با توجه به اینکه حضرتعالی با شعار کلید و تدبیر و امید پا به عرصه مدیریت دولت فعلی نهاده اید و هر سه کلمه یاد شده در خود تفسیر های رهایی بخشی از گشایش در مشکلات و گرفتاری های مردم صبور ایران دارد که به ناحق در مراودات جهانی کنار گذاشته شده اند ، انتخاب شما ، رای به امید رهایی از مشکلات متعدد بوجود آمده در سالهای گذشته را دارد.
                                خوشبختانه فرزندان غیرتمند این کشور به همراه رهنمودهای رهبر گرانقدر ایران و شما سنگ تمام گذاشتند و الحق که این کشور در تاریخ خود چنین مردانی را کم نداشته و ظهور مجدد آنها ، نوید بخش روزهای خوب و آینده درخشان خواهد بود.( به یاری حق تعالی )
                                جناب آقای روحانی عزیز ، بخشی از جامعه ما که فعالان اقتصادی هستند، روند مشکلات و حقایق مشکلات اقتصادی را به نوعی دیگر با گوشت و پوست خود حس می کنند و خوب و بد اقتصادی را نه تنها بیشتر حس کرده ، بلکه علاوه بر کمک به چرخیدن چرخ تولید ، همکاری با دولت را همیشه مدنظر داشته اند و بنوعی به سنگ صبور دولت ها تبدیل شده اند.
                                در این راستا بخشی از فعالین اقتصادی در بازار سرمایه فعالیت دارند و بواسطه عدم توان تاسیس شرکت های تولیدی،سرمایه خود را در اختیار شرکت های فعال تولیدی و سرمایه گذاری قرار داده اند تا علاوه بر کمک به چرخه اقتصادی ، از سود ناشی از سرمایه گذاری خود نیز بهره بیشتری برده باشند.
                                متاسفانه در دولت قبل و بواسطه فشار های اقتصادی به کشور عزیزمان ،رونق اقتصادی به نحو چشمگیری کاهش پیدا کرده است به نحویکه صنعت سیمان به عنوان نمادی از رشد پروژه های عمرانی با شکست شدید و رکود شدید مواجه شده است. صنعت خودرو به واسطه عدم تامین قطعات و نبود همکاری با شرکتهای خارجی به نحو چشمگیری نزول کرده است . صنعت بانک و بیمه به واسطه تحریم های مالی و سوئیفت و ... دارای مشکلات متعددی بوده اند و .....
                                نهایتاً همه صنایع نامبرده در فوق با رکود شدید همراه بودند و لحظه های نفس گیری را دنبال می کردند و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید ، همه فعالین اقتصادی با حساسیت بالایی خبرهای مربوط به مذاکرات را شبانه روزی دنبال می کردند و شب و روز پیگیر این خبر ها بودند و دعای خیر ایشان و همه اقشار جامعه بدرقه راه همکاران شما بوده است و بحمدالله نتیجه مطلوب حاصل گردید.
                                از طرفی همه موارد گذشته منجر به از بین رفتن سرمایه ها و رکود و نابودی بخش های زیادی از صنعت شده بود که عامل همه این ناملایمات را تحریم ها عنوان نمودید و طبق فرموده جمیع مدیران دولت شما با دستیابی به توافقات، بخش زیادی از مشکلات حل خواهد شد و رونق اقتصادی به کشور باز خواهد گشت. ولیکن عملاً بازار سرمایه به عنوان دماسنج اقتصادی تاکنون چنین چیزی را حس نکرده و بالعکس با نزول شدید همراه است که در این روز ها بخوبی اخبار آن بگوش همگان می رسد.
                                جناب ‌آقای روحانی عزیز در این بین دو صنعت عظیم مورد بی مهری بیشتری قرار گرفته اند و آسیب بیشتری دیده اند و آن هم صنایعی است که به نوعی دچار خود تحریمی شده اند. با اینکه صنعت پالایشگاهی و پتروشیمی وزن زیادی در بازارسرمایه و تامین نقدینگی دولت دارند، متاسفانه توسط دولت شما مورد تحریم و بی مهری قرار گرفته اند و با بدترین نوع مدیریت روبرو گشته اند تا جایی که نای نفس کشیدن برای این صنعت نمانده است و همه فعالین اقتصادی بازار سرمایه ، چشم امید از این صنایع شسته اند و عطایش را به لقایش بخشیده اند و ...
                                صنعت پالایشگاه و پتروشیمی !!!
                                همانگونه که مستحضرید صنایع پتروشیمی ایران همیشه منبع تامین دلار و نقدینگی و وظیفه کنترل نرخ دلار در بازار را بر عهده داشته اند و سالهاست این شرکتها بصورت خصوصی اداره می گردند. مدت زمان زیادی هم نیست که شرکتهای پالایشگاهی بصورت کارشناسی به بازار سرمایه راه پیدا کرده اند و پالایشگاه های کشور در بازار سرمایه به بخش خصوصی واگذار گردیده اند.
                                متاسفانه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، با گلایه های متعدد از واگذاری پتروشیمی ها و پالایشگاه ها به بخش خصوصی ، شروع به سنگ اندازی بر روی واگذاری این شرکتها شد و... در مرحله اول با بالا بردن نرخ خوراک پتروشیمی ها از 3 سنت به 13 سنت شروع و پس از آن نیز با کنترل سهام عدالت در پالایشگاه ها ، عملاً مدیریت این شرکت ها را در اختیار گرفته و کنترل دستوری بر روی سود آوری این شرکت ها را شروع و به نحوی که شرکتهای پالایشگاهی عملاً با افت سود آوری و حتی زیان ده شدن روبرو گردیده اند که در تاریخ صنعت هر کشوری چنین رویه ای نایاب و غیر قابل تکرار است بجز در کشور عزیزمان ایران !!!
                                جناب آقای روحانی عزیز ، صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی غریب به یک سال است که منتظر بررسی نهادهای وزارت نفت جهت تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها و ارسال نرخ خوراک و محصولات پالایشگاه ها می باشد و پس از گذشت این مدت دیگر بر کسی پوشیده نیست که ....
                                جناب آقای روحانی، دولت پدر ملت است . همانگونه که هر پدری بر خود وظیفه می داند که خدمتگذار فرزندان خود باشد ، دولت نیز بر خود می داند که خدمتگذار ملت باشد و افتخاری بزرگ تر از پدری ملت ایران نصیب هر شخصی نمی گردد و خوشبختانه نصیب شما و گروه وزرای شما شده است که جای تبریک دارد.
                                ولی مثل اینکه برخی قصد دیگری دارند و با دست اندازی به سودآوری شرکتهای پالایشگاهی ، غریب به یکسال است روزگار سهامداران این شرکتها را به سیاهی کشانده اند و علاوه بر کاهش قیمت نفت ، هزینه های تحمیلی زیادی را بر این شرکتها تحمیل نموده اند. به نحویکه شرکت های پالایشگاهی به جای نصف شدن سود آوریشان در اثر کاهش 50 درصدی قیمت نفت ، متاسفانه زیانده شده اند و نای نفس کشیدن ندارند و این نشان از خود تحریمی و چشم داشت به سود این شرکتها دارد و انواع نقض قانون ها را در دستورات ارسالی به این شرکت ها شاهد هستیم.همچنان که در همه مصاحبه ها از واگذاری آنها گله مند بوده اند ولی با این تفاوت که واگذاری این شرکتها را به میدان سرمایه گذار خرد کشانده اند.
                                لذا به عنوان سهامدار خرد صنعت پالایشگاهی از شما تقاضای عاجل داریم که گروهی را جهت بررسی موارد ذکر شده مامور نمایید تا از کم و کیف ماجرا شما را آگاه سازند و تظلمی که بر این قشر از جامعه اقتصادی روا شده است را بر همگان روشن سازند و در نهایت چاره اندیشی گردد و... اجازه ندهیم دیوار بلند بی اعتمادی بین ملت و دولت در سال همدلی و همزبانی ، بالاتر رود و کلید حل مشکلات کشور مبدل به کلید صندوقه های آسیب پذیر اقشار ضعیف جامعه گردد.
                                همه فعالین اقتصادی بر جراحی اقتصاد اتفاق نظر دارند ولیکن هزینه و عواقب این جراحی ها را همیشه مردم فهیم و محجوب ایران پرداخت کرده اند که در هر دورانی با صبر و متانت سعی در همراهی دولت را داشته اند ولی آیا این شایسته است که با قشر سرمایه گذار در بازار سرمایه بسان متقلبان و مفسدان اقتصادی و ... برخورد گردد؟ .... آیا باید حاصل سالها سوء مدیریت و ندانم کاری اقایان به قیمت رکود همه صنایع تامین گردد؟
                                شما بهتر از هر شخصی می دانید که نتیجه مدیریت های مالی کنونی (از جمله مجوز پنهانی افزایش سود بانکی ) رشد شدید و انفجاری نقدینگی خواهد بود. لذا استدعا داریم این جراحی ضربتی را متوقف نمایید و از هضم بخش عظیمی از سرمایه ملت مظلوم جلوگیری بعمل آورید.
                                جناب آقای روحانی از شما تقاضا داریم به وضعیت اسفبار سهامداران شرکت های پالایشگاهی رسیدگی نموده و ابهامات این صنعت را با تدبیر حل نموده و امید را به روی سهامداران این شرکت باز گردانید.
                                جمعی از سهامداران شرکت های پالایشگاهی

نظر

در حال کار...
                                X