پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
سلام
با توجه به قیمت نفت این سهم ها افت خیلی خوبی دارند می کنند...
قیمت شبندر دارد فوووووووووووق العاده جذاب می شود...
منتظرم پارسان بیاید باز هم در این سهم خرید انجام دهد که در آن حال جذابیتش بیشتر هم خواهد شد...
==========
شاید این شبندر از همان سهم های بنیادی حراج شده ای باشد/شود که وارون بافت عاشق خریدش بود...
==========
دوستان فکر می کنید انتهای افت کجا است؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
با توجه به قیمت نفت این سهم ها افت خیلی خوبی دارند می کنند...
قیمت شبندر دارد فوووووووووووق العاده جذاب می شود...
منتظرم پارسان بیاید باز هم در این سهم خرید انجام دهد که در آن حال جذابیتش بیشتر هم خواهد شد...
==========
شاید این شبندر از همان سهم های بنیادی حراج شده ای باشد/شود که وارون بافت عاشق خریدش بود...
==========
دوستان فکر می کنید انتهای افت کجا است؟
270 حدودا حمایت خوبی داره و بعدش 200
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postشاه بندر پیر و فرتوت شده .این شاه دیکه اون شاه نیست . :((
270 حدودا حمایت خوبی داره و بعدش 200
متشکرم@};-
حیدر جان نظرت درباره ی خرید پارسان چییست؟
چرا در این اوضاع بسیار نامساعد آمدند شبندر خریدند؟
این را نمی رساند که با خودشان فکر کرده اند که دوباره قرار است همین سهم بشود گل بازار؟ (البته بلـــــــــــــنــــــــــد مدت را می گویم)«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
متشکرم@};-
حیدر جان نظرت درباره ی خرید پارسان چییست؟
چرا در این اوضاع بسیار نامساعد آمدند شبندر خریدند؟
این را نمی رساند که با خودشان فکر کرده اند که دوباره قرار است همین سهم بشود گل بازار؟ (البته بلـــــــــــــنــــــــــد مدت را می گویم)
والا دقیق در جریان نیستم ولی اینکه چرا خریدند ممکنه دستور دادند بخرید خریدند ممکنه البته ممکنه هم تحلیلی پشت کارشون خوابیده باشه .
نفت مشکل اصلی است الان صحبت از نفت 20 دلاری است نفت دلازی یعنی بندر حدودا 200 تومانی
نظر
-
ستاره خلیج فارس راه بیفته چقد تو سود شبندر تاثیر داره شاید پارسان به اینم فکر کرده
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postسلام
والا دقیق در جریان نیستم ولی اینکه چرا خریدند ممکنه دستور دادند بخرید خریدند ممکنه البته ممکنه هم تحلیلی پشت کارشون خوابیده باشه .
نفت مشکل اصلی است الان صحبت از نفت 20 دلاری است نفت دلازی یعنی بندر حدودا 200 تومانی
این 200 تومان را همین طوری گفتید یا اینکه حساب کرده اید؟
راستش، من خیلی دلم روشن است که قیمت نفت برگردد و به میزان خوبی برسد...
البته از طرف دیگر هم آن قدر سهام خوب و بنیادی در قیمت های مناسب ریخته که این توی آنها گم است.
==============
جریان خرید پارسان در مجمع پارسان توسط مدیر عامل اعلام شد...
جمله اش دقیق در ذهنم است... می گفت حالا که ما از محل فلان چیز یک مقدار پول برایمان آزاد شده است می توانیم از سهام شرکت های بورسی هم استفاده کنیم... می توانیم شرکت هایی که حتی به یک پنجم قیمت واقعی خودشان رسیده اند را بخریم...
==============
البته شما می فرمایید ممکن است این خرید دستوری بوده باشد... اما دستور که؟ اینها متعلق به غدیر هستند اگر اشتباه نکنم.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Postستاره خلیج فارس راه بیفته چقد تو سود شبندر تاثیر داره شاید پارسان به اینم فکر کرده«محمد حسین» هستم.
نظر
-
-
در اصل توسط مشتاق پست شده است View Postسلام
حقوقی ها هم قطعا اشتباه میکنند اما چرا چند سال پارسان داره در پالایشی ها سرمایه گذاری میکنه؟
دو چیز به ذهن من می رسد:
1- با توجه به اینکه بر و بچز پارسان به وغدیر متصل هستند و از آن سمت به مسائل مملکتی آشنا هستند به درستی حدس زدند که قیمت نفت به خوبی بالا خواهد رفت...
2- می خواهند زنجیره ی محصولاتشان را تکمیل کنند تا پایین دستی و بالا دستی را با هم داشته باشند (این کار سودآوری را معمولا بیشتر می کند و تسلط و اداره و مدیریت را بهتر و منسجم تر می کند)«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در جریان معاملات روز جاری (دوشنبه 23 آذر 94)، در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران در رینگ داخلی کالاهای آیزوفید، آیزوریسایکل، حلال 404، 402، 410، نفتای سبک و نفتای سنگین تصفیه نشده پالایش نفت شیراز، برش سنگین پتروشیمی جم، نفتای سبک پالایش نفت تهران، قطران واحد ککسازی و پالایش قطران زرند و ذوبآهن اصفهان، نیتروژن مایع پتروشیمی مبین و آیزوریسایکل پالایش نفت بندرعباس در رینگ داخلی و در رینگ بینالملل کالاهای گاز مایع پالایش نفت آبادان به مقاصد افغانستان و پاکستان و ارمنستان و نفتگاز (گازوئیل) شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران به مقاصد پاکستان، ارمنستان، کردستان عراق و ترکیه مورد عرضه قرار گرفتند که کل معاملات صورت گرفته بر روی این کالاها و عرضههای مازاد معادل 9،864 تن به ارزش 120 میلیارد و 738 میلیون ریال بود. از نکات قابل توجه در معاملات امروز میتوان به رقابت در نمادهای قطران ذوب آهن اصفهان و گاز مایع پالایش نفت آبادان مقصد پاکستان اشاره نمود.
همچنین طی جلسه معاملاتی امروز در تابلوی سلف موازی استاندارد نفت کوره بورس انرژی ایران، در مجموع پنج نماد، 366 قرارداد به ارزش تقریبی 4 میلیارد و 123 میلیون ریال مورد معامله قرار گرفت. در مجموع ارزش کل معاملات امروز قریب به 331 میلیارد و 165 میلیون ریال گردید. شایان ذکر است در جلسه معاملاتی روز کاری آتی(سهشنبه 24 آذر 94)، در کنار معاملات مداوم قراردادهای سلف موازی استاندارد برق و نفت کوره در بازار مشتقه، در بازار فیزیکی بورس انرژی کالاهای متانول پتروشیمی شیراز و فنآوران و حلال 410 پالایش نفت آبادان عرضه خواهند شد.
آيزوريسايكل پالايش نفت بندرعباس در رينگ داخلی
2000 تن 0 هر كيلوگرم 0 ریال 94/9/23 11:30 آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2015/12/14, 22:47.
نظر
-
من تا الان دو ساله که سهام دار شبندر هستم . از 1700 که جا موندم تا حالا که 320 معامله میشه. دیگه وقت خریده نه فروش
قصد تحریک کردن شما ها نیستم . قصد قیمت دادن نیستم . فقط منطقی همین. با یه نمودار و یه تحلیل هیچی عوض نمیشه
هیچی.همینطور تو شاوان . یا شراز.
نظر
-
شبنا شده 20 میایارد سهام شبریز 3.884 شتران 60 شده 8 میلیارد. سهم رو از 1700 و 2700 و 4200
اوردن پایین یعنی هیچ بازم دنبال کف هستند. بقول بعضی از همکاران خدا قوت خسته نباشید.
هر کسی کو دور مانداز اصل خویش ...باز جوید روزگار وصل خویش.
و این یک قانونه قانون برادر من.
نظر
-
یک کارشناس نفت به بورس پرس ارایه کرد:
تحلیل اثر کاهش قیمت نفت در سودآوری ۶ پالایشگاه با سه سناریویک کارشناس نفت تحلیلی از اثر کاهش قیمت نفت در سودآوری ۶ پالایشگاه بورسی و فرابورسی را با سه سناریو ارایه کرد.
نظر
نظر