کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا رو شکر این فرصت داد
انشالله فردا هم بدون صف خرید باز بشه
این برای خروج و پیاده کردن نوسانگیران خیلی بهتره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این چارت رو گذاشتم تا ببینیم در شبندر در کجای کار هستیم! می بینید که ما در ابتدای یه مسیر بلند مدت قرار گرفته ایم! در ابتدای باند پرواز هستیم. پس کمربندها را محکم تر ببندیم!
شبندر. صرفا جهت آپدیت چارت قبلی /:.smilingsmiley.:/
صندوق بازنشستگی که از لیست عمده ها خارج شده 100 میلیون سهم دیگه داره و انشالله امروز عرضه کنه
این باعث میشه شانس خرید با حجم بالا در شبندر بیشتر بشه
خدا خواست و ما توانستیم
حقیقی امروز فقط 4 میلیون عرضه داشت /:.ohno-smiley.:/
باید به این فروشنده ها مدال از خودگذشتگی داد
و انشالله که در روزهای آینده خدا تعداد اینها را بیشتر کنه
دیگه صندوق بازنشستگی هم سهمی برای فروش نداره پس به وجود این عزیزان احتیاج داریم
خدا خواست و ما توانستیم
باید به این فروشنده ها مدال از خودگذشتگی داد
و انشالله که در روزهای آینده خدا تعداد اینها را بیشتر کنه
دیگه صندوق بازنشستگی هم سهمی برای فروش نداره پس به وجود این عزیزان احتیاج داریم
منم از همین ترسیدم با این حجم عرضه حقیقی بیم این است که حجم مبنا پر نشه وسهم در حد روزی یکی دو درصد رشد کنه
با سلام
در معاملات امروز دو نماد شبندر و شپنا با قدرت تمام از مقاومت سقف کانال اول صعودی خارج شده و وارد کانال دوم خود شدند ، هدف سقف کانال دوم در نمادهای مذکور به ترتیب برابر 4500 و 2400 می باشد ...
در نماد شتران هنوز تا رسیدن به سقف کانال اول کمی فاصله مانده که به امید خدا پس از عبور از ان یعنی 1800 تومان ، هدف بعدی برابر 4500 تومان می باشد .
نظر