پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

اگه سهمو برای نوسان خریدید که تاحالا باید بالای 200 که شد میفروختیدو خارج میشدید پس خیلیایی که نفروختید یه هدفی داشتید پس باید صبر کنید تا اهداف بعدی محقق بشه و یا در صف فروش بشینید!!!

نظر

• حبیب
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 252

صندوق نفت که فعلا مشغول خرید وصنعت شده

نظر

• odise
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 77

این شبندرو چشش کردن, دیروز یکی که تو آتی کار میکنه گفت کاش شبندر میخریدم 100 درصد سود داده, تو آتی به زور 40 درصد گرفتم

اینم میزارم اینجا تا بترکه چشم حسود

:D

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

نهایت صف فرداش باید 30 میلیون باشه.

متوسط معاملات روزانه ش هم که بالای 40 میلیونه

پس توی جمع شدنش نباید شک کرد.

اما مشکل اصلی، شناور بالای این سهمه.خریدار بلوک باید از همین الان شروع کنه به خشک کردن سهم. مثل کاری که فرهنگیان توی ذوب میکنه
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            نهایت صف فرداش باید 30 میلیون باشه.

متوسط معاملات روزانه ش هم که بالای 40 میلیونه

پس توی جمع شدنش نباید شک کرد.

اما مشکل اصلی، شناور بالای این سهمه.خریدار بلوک باید از همین الان شروع کنه به خشک کردن سهم. مثل کاری که فرهنگیان توی ذوب میکنه
            بازی پیچیده شده ......اگه جمع بشه خوب دوباره باید مثبت بشه .....اگه جمع نشه فاتحه شاخص خونده میشه ...........از طرفی حقوقی هایی که این دو سه روز خریدن هم میرن تو ضرر ....یعنی میزارن همچی اتفاقی بیوفته؟؟ عجیب بود که امروز جمعش نکردن برای 3 تومن پایین تر :(
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

از طرفی حقوقی ای که دنبال بلوک سهم هست فردا خیلی راحت میتونه بالای 40-50 یا حتی 100 میلیون سهم جمع کنه ..............وسوسه کننده هم هست برای حقوقی ها .........

کلا بازی این سهم دست حقوقی هاست ................

:-/:-/:-/
              ///

نظر

• Fundamental
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 697

در بورس حرف اول رو حقوقی ها میزنند ، هرجا پول باشه میتونه چاره ساز باشه و ورق رو برگردونه به راحتی ، و من و شماها دوستان عزیز 70 تا 80 % در این معاملات قدرت تصمیم گیری و اهداف قیمتی را که در ذهن داریم به واقعیت تبدیل نمی شود.زیرا حجم عظیمی پول ها و سهام ها در دستان حقوقی هاست !

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

ما که تصمیم گرفتیم نگه داریم .........از سود ضرر میکنیم فوقش .......از طرفی حقوقی رو که این چند روز خرید کرد و صف خرید کرد رو هم در حد خودمون حمایت میکنیم با نرفتن در صف فروش .......

من همچنان معتقدم ارز شبندر از 6 ماه ی دوم دو درصد زیر قیمت صرافی تهران تسعیر بشه و به سود بالای 70 تومنی این سهم اعتقاد دارم .اصلا من به خاطر طرح توسعش هم شده نگه میدارم ولی پوز این مدیر عاملو میزنیم که نمیخواد سهم بالا بره .................اگه هم اشتباه کردم که ضرر نوش جانم ........چه کنیم دیگه تعصب داریم روی سهم ...........فردا جمع نشه ...پس فردا جمع میشه ............:d بازم ارزش فروش نداره .........من عمرا در صف فروش نمیفروشم :D هر چی شد شد ..........

هر کی دوس داره بفروشه ..........من نمیفروشم ..........میدونم هم اصلاح داره (8الی 10 درصد ).........

اصلا این شفاف سازی امروز ساعت 10 نباید میمومد چون سهم اصلا صف خرید نبود ............و داشت عادی معامله میشد منتها با خمایتی که بالای 220 بود ..........
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/23, 21:21.
                  ///

نظر

• shimab
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 422

دوستان اين سهم كف كفش 200 تومان است اميدوارم فردا جمع بشه و از پس فردا متعادل و رو به جلو معامله بشه، اگه حمايت نشه كل بورس به گند خواهد كشيد، امروز با صف فروش شبندر كل بازار به هم ريخت. من واقعاً موندم سازمان با چه رويي در عرض 10 روز 2 تا شفاف سازي مي فرسته روي كدال. اين بي سوادان سازمان بايستي از تجربات گذشته استفاده كنند و بدونند كه نتيجه بي اعتمادي به بازار سقوط شاخص است، همون چيزي كه در عرض 2 سال پيش به وقوع پيوسته...:-w

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

سلام بر دوستان میثم و همشهری عزیزمان و کیوان دوست داشتنی و سایر دوستان که تک تکشان موجب دلگرمی دوستان و بنده هستند

امروز خبری که از بچه های بالا شنیدم گفتند امروز جقوقی های شبندر بهشان اجازه خرید داده نمیشد
                      دلیلشم هم از هیجان و التهاب انداختن سهم در این بازه زمانی است،دیگه سهم تابلو شده که تعدیل سنگین پشتشه،چطوری به مردم بگن تو رو خدا این سهمو نخرین ؟! :d
                      کف سهم که 2050 است نگرانی نداره
                      فردا حقوقی خوشنامی خریدار سهم است که اگه مطمئن بشم در اختیار دوستان قرار خواهم داد

نظر

• m_r_anari
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 881

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        سلام بر دوستان میثم و همشهری عزیزمان و کیوان دوست داشتنی و سایر دوستان که تک تکشان موجب دلگرمی دوستان و بنده هستند

امروز خبری که از بچه های بالا شنیدم گفتند امروز جقوقی های شبندر بهشان اجازه خرید داده نمیشد
                        دلیلشم هم از هیجان و التهاب انداختن سهم در این بازه زمانی است،دیگه سهم تابلو شده که تعدیل سنگین پشتشه،چطوری به مردم بگن تو رو خدا این سهمو نخرین ؟! :d
                        فردا حقوقی خوشنامی خریدار سهم است که اگه مطمئن بشم در اختیار دوستان قرار خواهم داد
                        سلام
                        مرسی من کشته مرده این خبراتم. حقوقی هم نخرید نخره بالاخره این سهم ترمیم میشه و شروع میکنه به بالا رفتن. اصلا کی گفته این سهم باید روزی 3 تا 4 درصد بالا بره اگه اینجوری باشه که تو یکماه کاری باید چیزی حدود 60% تا 80% افزایش قیمت داشته باشه. آیا به نظر شما چنین چیزی ممکنه. صبر کردن رو این سهم فقط یه عیب داره اونم از دست دادن فرصت نوسانگیریه و گرنه خوابیدن روی این سهم نه تنها ضرر نداره بلکه نزدیک به 200% سود داره ( از همین قیمت)
                        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          ما که تصمیم گرفتیم نگه داریم .........از سود ضرر میکنیم فوقش .......از طرفی حقوقی رو که این چند روز خرید کرد و صف خرید کرد رو هم در حد خودمون حمایت میکنیم با نرفتن در صف فروش .......

من همچنان معتقدم ارز شبندر از 6 ماه ی دوم دو درصد زیر قیمت صرافی تهران تسعیر بشه و به سود بالای 70 تومنی این سهم اعتقاد دارم .اصلا من به خاطر طرح توسعش هم شده نگه میدارم ولی پوز این مدیر عاملو میزنیم که نمیخواد سهم بالا بره .................اگه هم اشتباه کردم که ضرر نوش جانم ........چه کنیم دیگه تعصب داریم روی سهم ...........فردا جمع نشه ...پس فردا جمع میشه ............:d بازم ارزش فروش نداره .........من عمرا در صف فروش نمیفروشم :D هر چی شد شد ..........

هر کی دوس داره بفروشه ..........من نمیفروشم ..........میدونم هم اصلاح داره (8الی 10 درصد ).........

اصلا این شفاف سازی امروز ساعت 10 نباید میمومد چون سهم اصلا صف خرید نبود ............و داشت عادی معامله میشد منتها با خمایتی که بالای 220 بود ..........
                          در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

ینی واقعاا ما شماارو نداشتیم چیکاا میکردیم :دی مرسی برای دلگرمیااتون:*، ایشاله که فردا جم میشه ;;)
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

نقل قول از bourse4ever :

جناب محك
                            در نامه شفاف سازي به اتاق ارز و عرضه در اون اشاره اي نشده چون تازه رسما و سيتماتيك فردا راه اندازي ميشه به صورت سراسري در كل كشور

مهم از الان به بعد هست.

اما من كلا دو سناريو جدا براي شبندر در نظر گرفتم.

يا هر دو رخ ميدهد ( حذف پرداخت به صندوق توسه ملي ) ( عرضه ارز در اتاق ارزي ) سهم مي شود 600-700 تومان حداقل

يا اينكه هيچ كدام رخ نميدهد و سهم مي شود 150 تومان ( بد بينانه )

يا يكي از دو سناريو رخ ميدهد ، كه سهم مي شود 400-500 تومان

=========================================

پیش بینی ما هم همینه ...........دمش گرم مختصر و مفید حرف دل مارو زده .......
                            ///

نظر

• پلنگ صورتی
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 27

اول از همه بگم که من دو بار روی دوتا سهم تعصب داشتم و ضرر کردم و دیگه رو هیچ سهمی تعصب نخواهم داشت.
                              یه شخص فوق حرفه ای در حد حقوقی شبندر رو ،رو 185 پیشنهاد خرید داده بود که من گوش نکردم و رو 208 خریدم!
                              حد ضرر رو برای خودم حدود 200 رو این سهم گذاشتم(همچنین به پیشنهاد اون شخص)(البته ممکنه تا 200 هم نیاد)
                              بعید میدونم طبق تحلیل - تمرین توهمی من، حد ضرر این سهم فعال بشه
                              ولی اگه شد چاره ای جز فروش ندارم.
                              ضمنا ترجیح دادم از تایم یکساعته بخاطر دیتای کم و برخی دیگر از دلایل، استفاده کنم.
                              به امید سبز شدن شبندر

آخرین ویرایش توسط پلنگ صورتی؛ 2012/09/23, 23:17.

نظر

• برزیل
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 415

اگه صف فرداروجمع کردندکه هیچ امااگه جمع نکردن یعنی میخوان بازاررواستراحت بدن انصافاخیلی ازسهمهازیادی رشدکردن ومن چندروزه ازین موضوع میترسیدم
                                اگه باصف فروش سنگین بالای50میلیونی شروع بشه فاتحه بازارروبایدخوندمگه جمش کنند
                                خلاصه اینکه این موضوع بشدت ذهنمومشغول کرده درهرصورت امیدوارم نیتشون استراحت طولانی به بازارنباشه که اگه اینجوری باشه ممکنه دوباره جریان اون فروشهای گله ای وریزش قیمت هاشروع بشه
                                خبرسیاسی بدی هم نیومده که روی بازارتاثیرمنفی داشته باشه میمونه فقط این شبندر
                                البته میشه یه جوردیگه هم فکرکردواون اینه که بخوان لیدربازاروعوض کنن شایدسایپا:-/

نظر

در حال کار...
                                X