در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postجهت اين سهم فردا مشخص ميشه به نوعي ميشه گفت به خاطر اينكه فردا شيراز ميخواد بياد امروز حمايتش كردن و فردا با عرضه شيراز تو كوتاه مدت اين بندر بالايي نداشته باشه
به اکثر متقاضيها انقدر سهم نمي رسه چون 51 ميليون عرضه مي شه.
شراز حتي 1 دلار صادرات نداره.شبندر 3.5 ميليارد دلار صادرات داره.شبندر چون خصوصي شده است از برج 11 سال90 ميتونه ارزش را به نرخ ازاد بفروشه.چون پيمان ارزي برداشته شده است و شرکتها مختارند ارزشون را تو بازار ازاد بفروشند مثل شصفها و تمام پتروشيميهاي بورس.شبندر ميتونه با يک گزارش سه ماهه و اعلام فروش ارز صادراتي به يکباره با يک باز وبسته شدن رو 300 تومان باز بشه.چون از محل فروش ارز صادراتيش ميتونه 120 تومان حداقل تعديل مثبت بدهد.
مثل شصفها شاراک ابادان فارابي شپديس شيران زاگرس کرمانشا باما و.... سال 1390
...........................
من اعتقاد دارم قيمت سال اتي شبندر بيشتر از شپنا-شبريز-شراز باشه.
بعدها مشخص ميشود که شبندر طلايي بوده است که به قيمت مس فروخته اند.جالب اينکه سال 91 6 ميليون ليتر بنزين به توليد شبندر اضافه خواهد شد و توليد بنزينش به 15 ميليون ليتر خواهد رسيد.يعني صادراتش فرا تر از 4 ميليارد دلار خواهد شد.
دلار داره سه نرخي ميشه.کف دلار ازاد داره 1930 تومان ميشه.قيمت نفت کشيد بالا.
امروز تازه تو قيمت 124 تومان يکي از فعالان و تحليل گران بازار سرمايه در بورکس بنام اقاي اعرابي سنگين وارد شبندر شده اند و ....
شبندر خون تازه اي است که در کالبد بورس تزريق شده است از اين خون به رگهاتون بزنيد تا دوباره جوان شويد.بندري بشيد بندريا عجب صفايي دارند.
نظر
-
با سپاس از شما كيانوشه گرامي در مورد كاربر اعرابي هر موقع ديديد گفت سنگين وارد شدم بدونيد خالي ميكنه در ارزندگي شبندر شكي نيست بنده كوتاه مدت سهم رو گفتم و در مورد بلند مدتش بحثي نيست به نظرم فردا اخرين دور مثبت بازار تو كوتاه مدت هستيم و از شنبه بازار ميره تو فاز اصلاح و فرسايشي تا گزارشات 3 ماهه بياد و جهت بازار مشخص بشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
گمان نکنم .
-افزايش نرخ سوخت منتفي شد.اين يعني 20درصد ميره رو سود بازار
-قيمت دلار رفته رو 1900 تومان اين يعني 50 درصد رفت رو سود شرکتهاي صادراتي
-دلار داره سه نرخي ميشه اين يعني تثبت سود شرکتهاي صادراتي
-بازار پول يعني بانکها براي اولين بار در دوران رياست جمهوري اقاي احمدي نژاد قرار شد از بازار سرمايه يعني بورس حمايت کنند.اين يعني شاخص از ايني که هست پايين تر نياد.
-براي رو کم کني هم شده بايد شاخص بورس بره بالا.
-تحريم هاي سيستم بانکي بين اللملي با شکست روبرو شد ه است.و......
-قرار شده است قسمتي از منابع صندوق ذخيره ارزي در اختيار شرکتهاي بورسي قرار داده شود.
-سه ماهه شرکتها دارند مياند ابادان چراغ اول را روشن کرد .تقريبا 80 درصد سود کل سال را پوشش داده است.
-و.....
تا فردا بدرود.
نظر
-
این شبندر لامسب اعتیاد اوره...............خدا اخر عاقبت این خریدهای ما رو به خیر کنه..............هر روز بعد بازار میگم این همونیه که دنبالش بودی:d (بازدهی زود تند سریع )
یه بدی هم که داره اینه که داره با سرعت بالا میره .................سهمی که با سرعت بالا بره...............از اون ور...............
دارم فک میکنم نکنه مثل قندی ها سریع بازدهی خوبی بده:D.................دوستانی که اهل ریسک نیستن وارد نشن..............
برای فردا اول سعی بر خرید شراز دارم ...................... اگه نرسید بهم 80 درصد سبدم رو شبندر میکنم با قبول ریسک بالا .... ................:d
در کل طمع بد چیزیه..............ولی این خریدار یه چیزی میدونه که راحت رنج میزنه...............حتما دلار رو به نرخ ازاد داره میفروشه و خریدار خبر داره ..............وگرنه اینجوری عطش نداشت خریدار ..........شاید هم سرابی بیش نیست..............///
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدوست گرامی شبندر در روز چندین میل سهم خریدار دارد و از ان طرف هم به همون تعداد فروشنده دارد پس .....
بین معاملات هم گفتم حقوقی چند دقیقه نیومد بخره .................خریدار معلمولی 122 و زیر 123 نشستن برای خرید .............. یعنی تو منفی هم میشستن برای خرید میدادن با حجم بالا هم میدادن ..........ولی خریدار اصرار بر نگه داشتن قیمت پایانی بالای 124 داشت.............یعنی روز بعد باید قیمت بالاتر یا روی 124 باشه(خواست خریدار و حامی امروز سهم) .........وگرنه یا نوسان گیر وارد سهم میشه یا روند رشد طولانی تر میشه ............
فک کنم تا 130 راحت بره .....
من امروز فقط معاملات دو سهم بازار رو نگاه میکردم قصفها و شبندر .......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/03, 14:45.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین شبندر لامسب اعتیاد اوره...............خدا اخر عاقبت این خریدهای ما رو به خیر کنه..............هر روز بعد بازار میگم این همونیه که دنبالش بودی:d (بازدهی زود تند سریع )
یه بدی هم که داره اینه که داره با سرعت بالا میره .................سهمی که با سرعت بالا بره...............از اون ور...............
دارم فک میکنم نکنه مثل قندی ها سریع بازدهی خوبی بده:D.................دوستانی که اهل ریسک نیستن وارد نشن..............
برای فردا اول سعی بر خرید شراز دارم ...................... اگه نرسید بهم 80 درصد سبدم رو شبندر میکنم با قبول ریسک بالا .... ................:d
در کل طمع بد چیزیه..............ولی این خریدار یه چیزی میدونه که راحت رنج میزنه...............حتما دلار رو به نرخ ازاد داره میفروشه و خریدار خبر داره ..............وگرنه اینجوری عطش نداشت خریدار ..........شاید هم سرابی بیش نیست..............
ريسک شبندر فقط جنگ ميتونه باشه .که انوقت روزي هست که کل يک خيابون را با مغازهاش ميشه به يک سوم قيمت امروز خريد.
به اين خبر توچه فرماييد.
نرخ مرجع کم کم میره رو 1400-1500......چه شود..
مديرعامل بانك رفاه:
نرخ ارز دولتي و آزاد، هر دو غيرواقعياند
مديرعامل بانك رفاه كارگران اظهار كرد: نرخي كه بانك مركزي براي ارز دولتي اعلام كرده واقعي نيست و خود بانك مركزي هم به اين موضوع اعتقاد دارد.
ایسنا: مديرعامل بانك رفاه كارگران اظهار كرد: نرخي كه بانك مركزي براي ارز دولتي اعلام كرده واقعي نيست و خود بانك مركزي هم به اين موضوع اعتقاد دارد.
سيد ضياء ايماني در گفتوگو با ايسنا، عنوان كرد: نرخ واقعي ارز دولتي بايد بين 1400 تا 1450 تومان باشد و بانك مركزي بايد اين رقم را در نظر بگيرد.
وي افزود: البته همين قيمتي كه در بازار به دو هزار تومان رسيد نيز نرخي است كه غير واقعي به نظر ميرسد.
مدير عامل بانك رفاه كارگران تصريح كرد: احتمالا بانك مركزي يا مجبور ميشود قيمت ارز دولتي را به اين رقم 1400 تا 1450 تومان برساند و يا با سياستهايي از جمله «افزايش درآمدهاي ارزي، صادرات بيشتر، واردات كمتر و بالا بردن سپردهها در ساير كشورها» آن قيمت دو هزار تومان را پايين بياورد.
....................
با دلار 1426 توماني سود شبندر با 52 تومان تعديل مثبت روبرو خواهد شد.يعني سودش ميشه حدود 80 تومان
در اصل انوقت قيمت سهم از شبريز و شراز ميزنه بالا.
باور کنيد اين شرکت از دست دولت مفت افتاده است تو بورس.گرچه بيچاره ها همون اولش هم اعلام کردند ما اين را داريم اينجوري باز مي کنيم تا همه سود کنند .البته خوداشون هم خيلي خريدند خصوصا انوقتي که صف فروش شد و ملت براي فروش از هم سبقت مي گرفتند.
.....................
امسال سال شرکتهاي صادراتي در بورسه.پتروشيميها-پالايشگاه شبندر-تک سهمهايي مثل بکام و فباهنر-احتمالا فلزات و کاشيها و.....
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشبندر اصلا ريسک نداره.
با دلار 1426 توماني سود شبندر با 52 تومان تعديل مثبت روبرو خواهد شد.يعني سودش ميشه حدود 80 تومان
نظر
-
-
میثم جون کلا 615 تا صندوق نفت برداشت.
توی این عکسی هم که گذاشتی فقط رنا و ایرانیان پارس خریدار حقوقی بودن و اگر بخوان بیان بالای 1% خیلی خیلی جالب میشه.
تا الان حجم خوبی توسط حقوقیها بلعید شده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جون کلا 615 تا صندوق نفت برداشت.
توی این عکسی هم که گذاشتی فقط رنا و ایرانیان پارس خریدار حقوقی بودن و اگر بخوان بیان بالای 1% خیلی خیلی جالب میشه.
تا الان حجم خوبی توسط حقوقیها بلعید شده.
البته صندوق بازنگشستگی نفت دیروز و امروز شیران فروخته.............................به جاش شبندر اضافه کرده......:d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنمیدونم والا...........10 میلیون که فقط اخر وقت خریدن (نیم ساعت اخر- و کار یه حقوقی بوده فک کنم )............حالا کی بیشتر خریده رو نمیدونم ....... فک نکنم این دوتا بیان بالای 1 درصد .......البته رنا شاید بیاد .......
البته صندوق بازنگشستگی نفت دیروز و امروز شیران فروخته.............................به جاش شبندر اضافه کرده......:d
خریدار حقوقی امروز خیلی قوی بود و منم فکر نمیکنم کار این دو شرکت سرمایه گذاری باشه و امروز بازی سهم نسبت به روزهای پیش به نظرم فرق میکرد . هم از نظر انداختن صف 11 میلیونی در مدت خیلی کوتاه در پایان بازار و هم از نظر تعداد معلملات
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنمیدونم والا...........10 میلیون که فقط اخر وقت خریدن (نیم ساعت اخر- و کار یه حقوقی بوده فک کنم )............حالا کی بیشتر خریده رو نمیدونم ....... فک نکنم این دوتا بیان بالای 1 درصد .......البته رنا شاید بیاد .......
البته صندوق بازنگشستگی نفت دیروز و امروز شیران فروخته.............................به جاش شبندر اضافه کرده......:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر