پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
    خبر افزایش خوراک پتروشیمی ها شایعه هست
    در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
    افزایش نرخ خوراک شایعه هست
    http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=76818
    با سلام به دوستان عزیز
    فکر میکنم این تاپیک بیش از حد داره ورق میخوره که مناسب نیست.
    در مورد برخی اخبار هم مانند خبر فوق دیگه تعداد درج اون در این سایت بیش از حد شده.
    فکر میکنم همین خبر بورس نیوز از دیروز حداقل بالای 20بار در همین سایت قرار داده شده.
    خبر بورس نیوز مربوط به ساعت 11.10دقیقه دیروز صبح است که 3ساعت بعد از انهم فارس مطلب خلاف اون رو زد و فعلا چیزی معلوم نیست.
    در ضمن همانطور که گفته شد افزایش نرخ خوراک اگر در مورد پالایشگاه ها انجام شود به سود اینهاست.
    در مورد پتروشیمیها هم برخی تاثیر قابل توجهی میگبرند مانند شاراک و بخاطر همین بود که در جو مثبت امروز صف فروش شد.

دوستان لطفا از مطالب حاشیه ای که تاپیک را به انحراف میکشاند و یا درج مکرر خبرهای تکراری خودداری کنید.

با تشکر
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

سلام

دوستاني در مورد شبندر سوال كرده بودن

عارضم محضرتون كه محدوده ي 230 تومن براي شبندر مهمترين مقاومتشه.يعني سقف كانال و 261% حركت قبلي همپوشاني دارند.rsi هم منطقه اشباعه خودش قرار داره.5 زيرموجم كامل خواهد شد.دوستاني كه ميخوان خالي كنند فكر كنم اين قيمت مناسبترين باشه.اگر سقف كانالم رد كنه كه هيچ ديگه فبح المراد.ولي بازم رو 230 تومن خالي كردن شايد كم ريسكترين كار باشه.بعدش يك اصلاحي خواهيم داشت تا محدوده ي 207 تومن اماخوب از الان راجع به هدف اصلاح صحبت كردن زياد جالب نيست منتظر ميمونيم ببينيم چي ميشه.

موفق و بي نياز باشيد

نظر

• محمد یزدی
        عضو فعال
        • May 2011
        • 948

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        سلام

دوستاني در مورد شبندر سوال كرده بودن

عارضم محضرتون كه محدوده ي 230 تومن براي شبندر مهمترين مقاومتشه.يعني سقف كانال و 261% حركت قبلي همپوشاني دارند.rsi هم منطقه اشباعه خودش قرار داره.5 زيرموجم كامل خواهد شد.دوستاني كه ميخوان خالي كنند فكر كنم اين قيمت مناسبترين باشه.اگر سقف كانالم رد كنه كه هيچ ديگه فبح المراد.ولي بازم رو 230 تومن خالي كردن شايد كم ريسكترين كار باشه.بعدش يك اصلاحي خواهيم داشت تا محدوده ي 207 تومن اماخوب از الان راجع به هدف اصلاح صحبت كردن زياد جالب نيست منتظر ميمونيم ببينيم چي ميشه.

موفق و بي نياز باشيد
        سلام جناب پناهی عزیز شما تحلیلگر بنیادی هستید یا تکنیکال؟
        بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• افشین ساعی
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 88

حداكثر

12مهر240
          20آبان 280

بعدش يا بايد تعديلي رو شه يا مدتي نوساني و حتي ميتونه خواب سرمايه باشه

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

دوستان ما شاید براساس تحلیل جناب بابک پناهی عزیز عمل کنیم ....از طرفی رو سودیم ....بهتره سود رو شناسایی کنیم ......البته من قصد خروج پله ای رو دارم ........امروز هم که 5 درصد دادم ....فردا بیشتر ......تا بعدا دوباره بیایم سراغش

چون از اولش با هم بودیم گفتیم استراتژیمون رو هم بگیم ...........;) این بیشترین مدتی بود که فک کنم من یه سهمی رو نگه داشتم البته از وقتی انلاین گرفتم ........:D البته بیشترین سود بورسیمون رو هم داده ........

سهم همچنان برای بلند مدت ارزنده هست و تحلیل ها عوض نشده ...........

موفق و پرسود باشید :d
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/25, 20:07.
            ///

نظر

• shimab
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 422

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              دوستان ما شاید براساس تحلیل جناب بابک پناهی عزیز عمل کنیم ....از طرفی رو سودیم ....بهتره سود رو شناسایی کنیم ......البته من قصد خروج پله ای رو دارم ........امروز هم که 5 درصد دادم ....فردا بیشتر ......تا بعدا دوباره بیایم سراغش

چون از اولش با هم بودیم گفتیم استراتژیمون رو هم بگیم ...........;) این بیشترین مدتی بود که فک کنم من یه سهمی رو نگه داشتم ........:D البته بیشترین سود بورسیمون رو هم داده ........
              سهم همچنان برای بلند مدت ارزنده هست و تحلیل ها عوض نشده ...........

موفق و پرسود باشید :d

میثم جان منم استراتژی شما را دارم ، 80% شبندر را فردا خواهم فروخت، منم مثل شما عجول هستم و یک سهم را بیش از 20 روز نمی تونم نگه دارم :D الا در مورد شبندر که استثنا بود:)، بزرگترین حسن شبندر برای من دوستی و آشنایی با دوستان گلی مثل شما، اتا :D، افشین، کیانوش و سایر دوستان عزیز بود :x در فرصتی دیگر دوباره وارد شبندر خواهم شد :)

راستی افشین ساعی عزیز من در بورکس ثبت نام می کنم ولی نام کاربریم تأیید نمی شه، اگه بورکس آشنایی پارتی بازی چیزی داری بگو فعال کنند;;) (shimab63)

نظر

• محمد یزدی
                عضو فعال
                • May 2011
                • 948

نفت شیراز(شراز) پیش بینی سود 58 پی ای سهم 7 >>>> قیمت سهم حدود 450
                نقت بهران پیش بینی سود 165 پی ای سهم 5>>>فیمت سهم حدود 850
                نفت تبریز پیش بینی سود 57 پی ای سهم 7>>> قیمت سهم حدود 450

و هم گروهیهای دیگر رو برسی کنید.......

دوستان از سود 100 تومانی سهم صددرصد اطمینان هست به دلیل
                1-بند 4 که امسال اصلاح شد و 600میلیارد به شرکت سود رسوند(البته زیان سنوات قیل رو پوشش داد پس سال اینده سود شرکته)
                2-اصلاح بند 9 هم که در دستور کاره و فطعیه حدود 700 میلیارد یعنی فقط این دو 1300میلیارد برا شرکت سود داره که میشه برا هر سهم(تعداد سهام شرکت13800000000) پس سود هر سهم بر طبق فقط این دو بند میشه 94 تومان که با pe شرکت که 15 هست حساب کنی قیمت سر به فلک میزنه ولی با5= pe حساب کنی میشه 485 . تسعیر ارز و پروژه های دیگه شرکت هم که خواسته باشم حساب کنم دیگه هیچ .تصمیم با دوستان(اگه درمحاسبات اشتباهی هست تذکر بدید ممنون).
                آخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2012/09/25, 20:35.

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5096

من که به گمانم بخوام در 2395 ریال حرکت بزنم!!! :d آخرشه دیگه ! :))
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• odise
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 77

خوب ظاهرا دوستان رفتند تو فاز فروش ولی یادتون نره بازار صعودیه و پول زیادی اومده تو بازار و به همین دلیل نه تنها شبندر بلکه کل بازار رشد میکنه

من دلایلی دارم که همچنان با سهم هستم یکیش لیدر بودن شبندره که خودش مزیت بزرگیه و داره به کل بازار جهت میده

تو روندهای صعودی فروش سهم غلطه و فقط باعث جا موندن از سهم میشه

من روش کارم اینطوریه که هر روز به اندازه سودی که سهم میده نقد میشم حالا بعضی وقتا کمتر بعضی وقتا بیشتر و در مواقع اصلاح اضافه میکنم

با همین روش از قیمت 1095 با سهم هستم و تا وقتیکه کل بازار رو تو روند صعودی بمونه با سهم میمونم

البته اگه عرضه اولیه بیاد مطمئنا میخرم تو این دوره نزول بازار عرضه اولیه های خیلی ترو تمیزی داشتیم

پارسان- کنور- رکیش- توریل -شراز- شبندر هم که واقعا گل کاشت اگه کسی فقط همین چند سهم رو کار میکرد تو شش هفت ماه گذشته بالای 100 درصد سود بی دردسر به دست میاورد

سلامت و پر سود باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط odise پست شده است View Post
                      خوب ظاهرا دوستان رفتند تو فاز فروش ولی یادتون نره بازار صعودیه و پول زیادی اومده تو بازار و به همین دلیل نه تنها شبندر بلکه کل بازار رشد میکنه

من دلایلی دارم که همچنان با سهم هستم یکیش لیدر بودن شبندره که خودش مزیت بزرگیه و داره به کل بازار جهت میده

تو روندهای صعودی فروش سهم غلطه و فقط باعث جا موندن از سهم میشه

من روش کارم اینطوریه که هر روز به اندازه سودی که سهم میده نقد میشم حالا بعضی وقتا کمتر بعضی وقتا بیشتر و در مواقع اصلاح اضافه میکنم

با همین روش از قیمت 1095 با سهم هستم و تا وقتیکه کل بازار رو تو روند صعودی بمونه با سهم میمونم

البته اگه عرضه اولیه بیاد مطمئنا میخرم تو این دوره نزول بازار عرضه اولیه های خیلی ترو تمیزی داشتیم

پارسان- کنور- رکیش- توریل -شراز- شبندر هم که واقعا گل کاشت اگه کسی فقط همین چند سهم رو کار میکرد تو شش هفت ماه گذشته بالای 100 درصد سود بی دردسر به دست میاورد

سلامت و پر سود باشید
                      من امروز نهایتا 20 درصد میفروشم .......تازه فقط به صف خرید ......صف خرید نباشه نگه میدارم .............من فقط به صف خرید میفروشم این سهمو .........:d
                      ///

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

سلام دوستان
                        امروز خريد و فروش زياد خواهد بود
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• محمد یزدی
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 948

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید
                          دوستان سلام صبح همه بخیر سوالی رو از یکی از اساتید بزرگ پرسیدم که اگه نگاهی بندارید بد نیست احتمالا سهامدارتازه نوس وارد شبندر خواهد شد ودوستانی که 4 ماهی با سهم بودند یه خورده خسته شده باشند این پرسش و پاسخ رو ببینید خواهشا خط به خط دقت کنیدوخودتون تصمیم بگیرید یاعلی
                          شماره پرسش 9639#

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

عجب صف خريدي شبندر داره غوغا ميكنه
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• bours
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 259

از کجا میشه فهمید این صف خرید عمدتا مربوط به کیه؟

نظر

• abedinejad
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 494

100 میلیون صف!!!!!!!!!!

مطمئنا علتش خبر عرضه بلوکی شبندره که دیروز فارس نیوز داد.

نظر

در حال کار...
                                X