پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

پیش بینی ارز 1700 تومنی برای 92 ...............

چقدر گفتیم امسال بالا نیاد ارز مرجع سال دیگه میاد .............البته از الان زوده ولی در خبر ها این تیتر اومده .......
    ///

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      -اين قيمت مفت است و حيف و ميل بيت المال بعدا مسولين عرضه را بازخواست خواهند کرد.
      -احتمالا رقابت شديدي رو اين سهم خواهيم داشت.
      -با اين داستان فکر نکنم سهم امروز بسته شود.

-
      یک زمانی میخواستن ریس سازمان خصوصی سازی رو به خاطر قیمت عرضه اولیه 360 تومنی فملی محاکمه کنن!
      حالا دارن بلوکهای مدیریتی پالایشگاهها و فولادیها رو از مفت هم ارزونتر واگذار میکنن!
      بلوک شبریز حوالی 290(اگه اشتباه نگفته باشم)
      بلوک شبندر حوالی 260 !!!!
      بلوک شراز 500 !!!
      بلوک های ذوب
      15 درصد حوالی 170!!!
      و 53 درصد حوالی 260 !!!!!!!!!!
      فکر کنم دولت بدجوری با کسری بودجه روبه رو هستش که این سهما رو اینطوری داره میفروشه!

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
        یک زمانی میخواستن ریس سازمان خصوصی سازی رو به خاطر قیمت عرضه اولیه 360 تومنی فملی محاکمه کنن!
        حالا دارن بلوکهای مدیریتی پالایشگاهها و فولادیها رو از مفت هم ارزونتر واگذار میکنن!
        بلوک شبریز حوالی 290(اگه اشتباه نگفته باشم)
        بلوک شبندر حوالی 260 !!!!
        بلوک شراز 500 !!!
        بلوک های ذوب
        15 درصد حوالی 170!!!
        و 53 درصد حوالی 260 !!!!!!!!!!
        فکر کنم دولت بدجوری با کسری بودجه روبه رو هستش که این سهما رو اینطوری داره میفروشه!
        احتمال داره به سازمانهاي بازرسي در مورد قيمت بلوک شبندر و سودهايي که تو دل سهم خفته خبر بدهند و معامله بلوک را عقب بيندازند و تعديل سود را اعلام کنند.

نظر

• odise
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 77

خیلی تابلو دارن سهمو کنترل میکنن ,حیف نیست تو این بازار شبندر اینطوری معامله بشه :-s

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

شبندر اگه فردا منفي باشه بازار هم منفي خواهد بود.
            بسياري از صفها را دادند.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

با قیمت 300 تومن قیمت بلوکش در میاد 621 میلیارد تومن
              با قیمت 252 تومن قیمت بلوکش در میاد 521 میلیارد تومن

=======================================
              حالا اختلافش 100 میلیارد تومن میشه ....به نظر قیمت رو کنترل کنن تا وقتی که بلوکش معامله بشه ..........

صبر میکنیم تا این بلوک هم معامله بشه ..........کی بدش میاد بز خری کنه ........البته به شرطی که رقیبی پیدا نشه برای خریدش .........

بابا 30 درصد نقد و بقیش هم اقساط 3 ساله ............مفته واقعا ..........ما اگه پول داشتیم میخریدیم :d
              ///

نظر

• heaven_smile77
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 257

شبندر معامله بلوکي داره.
                يا نبايد ببنده يا اگه مي خواهد ببنده واسه تعديل مي بنده و بعد بالاي 500باز مي کنه و معامله بلوکي را اجرا مي کنند.
                من از بستن سهم استقبال مي کنم.
                در ضمن بازار بدون شبندر خيلي بي حال خواهد شد.گمان نکنم فعلا اين کار را کنند.
                شما را بخدا نگاه کنيد کل بازار بخاطر عرضه صف خريد شبندر مي خواهد صفهاي خريد را عرضه کنه.
                =))
                سهم داره از فروشنده خشک ميشه.
                احتمالا از ساعت11 به بعد ميريم برا صف خريد.
                بازار بدون شبندر راه زيادي را نمي تونه بره.

شبندر اگه فردا منفي باشه بازار هم منفي خواهد بود.
                بسياري از صفها را دادند.

با سلام خدمت شما دوست عزیز
                من شخصاً از تحلیل هایی که از سودهای نهفته در شبندر در این تاپیک قرار دادید خیلی استفاده کردم و معتقدم این سهم تا پایان سال قیمتهای بالایی را خواهد دید.
                اما سوال من از شما این است که چرا فکر می کنید در صورتیکه که شبندر منفی بشه کل بازار منفی میشه؟؟؟؟
                بیشتر گروه های بازار در حال حاضر مثبت هستند و در جهش های بیسابقه شاخص در روزهای مختلف از جمله امروز بیش از 2 درصد رشد کرده. آیا همه اینها بخاطر شبندر است؟؟؟
                اگر جواب شما به این سوال آری است، می توانید توضیح دهید جهش امروز شاخص در غیاب معاملات تمام مثبت و پرحجم شبندر (مثل روزهای قبل) نشانه از چیست؟؟؟
                فکر نمیکنید که شاخص تنها به شبندر وابسته نیست و گروه های فولاد و فلزات اساسی و سیمان و ... هم می توانند خواسته خصوصی سازی رو برآورده کنند و شاخص را بالا ببرند؟؟
                کما اینکه شاهد این هستیم که در طی مدت زمان کوتاهی و در اقدامی بیسابقه دو بار شفاف سازی از این سهم ارائه میدهند و به وضوح نشان می دهند که در شرایط فعلی دوست ندارند که سهم بالا برود.
                در آخر باید بگم همانطور که بارها گفتم از 131 تومان قبل از مجمع روی شبندر تک سهم شدم و در حال حاضر 60% از سبد من رو تشکیل می ده. پس سود خیلی خوبی به من تا همین الانش هم داده. اما این نباید باعث بشه در مورد یک سهم واقع بین نباشیم. شبندر حتماً تا پایان سال خیلی بیشتر از اینها رشد می کنه اما در حال حاضر شاخص احتیاجی به شبندر نداره

نظر

• odise
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 77

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                  اتفاقا به نظرم چند روزی سهم میاد پایین. چون اونهایی که می خوان بلوک رو بخرن، برای اینکه بتونن به حداقل قیمت یعنی 2529 بخرن، سعی میکنن قیمت رو تا حدود 211 تومن بیارن پایین. البته اگر بازار بهشون اجازه بده، و سهم بسته نشه.

خصوصی سازی که خودش چهارشنبه داشت بهشون کمک میکرد. انگار خودش می خواد بخره!!! مطمئنا با خریدار توافق حاصل شده سر این قیمت که اعلام رسمی کردند.
                  شبندر رو هم مثل شراز تا روز معامله بلوکی کنترل میکنند تا قیمت از 2592 بالاتر نره ولی روز معامله مطمئنا از این قیمت پایینتر نیست , کاش تاریخ دقیق اعلام میکردند

اگه بازار منفی بشه (اگه بشه زمانش طولانی نیست) با سهم تازه نفس عوض میکنم (نزنین منو ..... :d)
                  آخرین ویرایش توسط odise؛ 2012/09/29, 12:30.

نظر

• odise
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 77

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                    با سلام خدمت شما دوست عزیز
                    من شخصاً از تحلیل هایی که از سودهای نهفته در شبندر در این تاپیک قرار دادید خیلی استفاده کردم و معتقدم این سهم تا پایان سال قیمتهای بالایی را خواهد دید.
                    اما سوال من از شما این است که چرا فکر می کنید در صورتیکه که شبندر منفی بشه کل بازار منفی میشه؟؟؟؟
                    بیشتر گروه های بازار در حال حاضر مثبت هستند و در جهش های بیسابقه شاخص در روزهای مختلف از جمله امروز بیش از 2 درصد رشد کرده. آیا همه اینها بخاطر شبندر است؟؟؟
                    اگر جواب شما به این سوال آری است، می توانید توضیح دهید جهش امروز شاخص در غیاب معاملات تمام مثبت و پرحجم شبندر (مثل روزهای قبل) نشانه از چیست؟؟؟
                    فکر نمیکنید که شاخص تنها به شبندر وابسته نیست و گروه های فولاد و فلزات اساسی و سیمان و ... هم می توانند خواسته خصوصی سازی رو برآورده کنند و شاخص را بالا ببرند؟؟
                    کما اینکه شاهد این هستیم که در طی مدت زمان کوتاهی و در اقدامی بیسابقه دو بار شفاف سازی از این سهم ارائه میدهند و به وضوح نشان می دهند که در شرایط فعلی دوست ندارند که سهم بالا برود.
                    در آخر باید بگم همانطور که بارها گفتم از 131 تومان قبل از مجمع روی شبندر تک سهم شدم و در حال حاضر 60% از سبد من رو تشکیل می ده. پس سود خیلی خوبی به من تا همین الانش هم داده. اما این نباید باعث بشه در مورد یک سهم واقع بین نباشیم. شبندر حتماً تا پایان سال خیلی بیشتر از اینها رشد می کنه اما در حال حاضر شاخص احتیاجی به شبندر نداره
                    به نظر من هم بازار راهشو از شبندر جدا کرد و امروز کاملا این موضوع به چشم میومد

این موضوع چیزی از ارزش شبندر کم نمیکنه ولی موضوعی که باید بهش توجه بشه ممکنه تا به سود رسیدن شبندر خواب پول داشته باشیم بازار هم که ترمز بریده

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

قیمت تابلو زیر 210 نباید باید تا بلوک بتونه معامله بشه ...............یادش بخیر پارسال همین محاسبات رو برای شبریز میکردیم وبرای بابامون سهم شبریز رو خریدیم .....ولی پارسان بلوک رو خرید........و یه ماهی در جا میزد که خسته شدیم و فروختیم ............(بابامون گفت این چه سهمیه خریدی تکون نمیخوره همش بین 175 و 185 نوسان میکرد ....ما هم اخر گفتیم بفروش بابا خبری نیست ..........)..........................بعدش شبریز رفت بالای 400 ..............:))

امسال دیگه کور خوندن ..........:d

امسال اگه پارسان بلوک رو بخره تاریخ تکرار میشه ..........عجیب تاریخ در این بورس تکرار میشه .........
                      :O:O:O
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/29, 12:36.
                      ///

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

اگر بلوک درصدش بالا بود و مدیریتی بود قیمت پایه رو دولت کمتر از 500 تعیین نمیکرد.
                        الان نمیدونم فقط قراره همین مقدار باشه یا بازهم عرضه بلوکی داریم.
                        مثلا در ذوب بلوک درصد پایین رو زیر 200هم خریدار نداشت رد دیون دادن
                        الان بالای 500بلوک مدیریتی احتمالا رقابت خوبی شکل بگیره
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

الان داشتم به این فکر میکردم که با این قیمت دلار دوباره قاچاق گازوییل و بنزین بیشتر از قبل بشه ...........مگه اینکه ارز مرجع رو بکش بالاتر که قطعا این کارو میکنن ................منتها دیر و زدو داره ولی ..........

بعدش اینا میخوان 15 درصد بلوک سهم رو زیر 300 و به قیمت پایه 2529 ریال بفروشن ..........خوش به حال اونی که میخره ..........سال دیگه بالای 500 میتونه بفروشه ........

520 میلیاردش میشه ....1040 میلیارد ........:d
                          ///

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

سلام به همه دوستان
                            اخيرا به دليل آزاد سازي قيمت خودرو و سيمان و وارد شدن پولهاي هنگفت به بازار سرمايه ، بورس تهران دچار رشد بي رويه در اكثر سهام ها است كه در يكي دوماه آينده ضررهاي زيادي براي كساني دارد كه سهم خريداري شده ي خوبي را انتخاب نكرده اند اما با اين وجود شبندر همچنان خوب معامله شد واين سهم يكي از اون سهم هايي است كه در دوماه آينده به سهام دارانش سود خوبي خواهد داد لطفا در اين بازار كه لجام گسيخته است هر سهمي را نگه نداريد ، خريد خوب است ولي نگه داشتن بعضي سهم ها با ضرر مواجه خواهد شد بهترين سهم ها را داشته باشيد(شبندر)
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

الان که اومدم دیدم حجم معاملاتو واقعا" عالی معامله میشه
                              هر روز که نباید صف خرید بشه همینطوری معامله بشه به نظر من خیلی خوبه....

نظر

• صداقت2
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 704

سیاست پارسان متاسفانه تا بلوک عرضه نشود - کنترل قیمتی شراز و شبندر است.
                                شراز و شبندر قربانی تروریست (پارسان) هستند.
                                بعد از خرید و قبل از سال مالی پارسان (9/30) مطمینا قیمت هر 2 به قیمت های بلوک می رسد تا پرتفویش منفی نباشد.
                                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

در حال کار...
                                X